ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گذر پوست به دباغ خونه افتاد ....

Mig33
02-08-2011, 21:59
سلام بر دوستان و همراهان همیشگی ....
آره درست فهمیدید منم بالاخره می خوام یه گوشی بگیرم :31: دوست عزیرم JAZINAKBOY فرمودند یه پستی بزنم و یاری بگیرم .
اول خواسته هام :

-تا یک ماه تا 45 روز می تونم صبر کنم نه بیشتر

- مشکل مالی ندارم ولی قصد هم ندارم زیاد هزینه کنم چون ارزششو نداره ( مگر اینکه از لحاظ فلسفی تو حیه بشم :31: )

- من یکی از طرفداران پر و پاقرص نرم افزارهای متن بار هستم و در نتیجه میتونید حدس بزنید مخلص اندروید و گوگل هستم و بتونم و از دستم بر بیاد شرکت اپل با استیوی رو آنیش میزنم :31: پس آیفون رو پیشنهاد ندید .:46:

- هدف من اول نرم افزار خوری خوب گوشی هست بعد پشتیبانی خوب از روایت های اندروید و بازی و مولتی مدیا و ... این حرفا که خودتون بهتر میدونید آدم درگیر همه اینا میشه.

- باتری گوشی خیلی برام مهمه و حال ندارم زرت و زرت بزنم به شارژ :31:

- آنتن دهی گوشی برام مهمه ( شنیدم هنوز گوشی های سامسونگ تو این زمینه مشکل دارن ....تو شهر رو نمی گم ولی تو بعضی جاها دیدم که آنتنشون مرخص بوده روی همین به سامسونگ کمی مشکوکم )

- متریال ساحت گوشی برام مهمه مگر اینکه گوشی گزینه های داشته باشه که بی خیال این فرض بشم.

خودم در مرحله اول اینا رو مد نظر دارم :
Google nexus1 بعدش Galaxy S بعدش Desire S
البته دلم بیشتر گیر n1 هست ....
xperia ARC رو دیدم گوشی خوبیه ولی احساس کردم طولش نسبت به عرضش یه کم زیادی زیاده ... حال نکردم :31:
گالکسی اس هم گوشی خوبیه ولی یکی از دوستام که بدبختانه دختر هم هست داره و با هم هم کل داریم و اصلا را نداره خریدش :31:

در مورد دو هسته ای ها به نظرتون بعد از 45 روز می تونه اتفاق خاصی بیفته در مورد قیمتشون که منتظر بشم یا برم همین تک هسته ایها رو بگیرم؟ آیا این تک هسته ایها نیاز منو برطرف میکنه
خلاصه گیر کردم ، لطف میکنید

پیشاپیش ممنون از همه دوستان :11:

hasanmotori
02-08-2011, 22:19
حالا که عجله نداری صبر کن تا 45 روز دیگه احتمالاً گلکسی اس 2 میاد رو 650 یا حتا پایینتر
سنسیشن هم ارزون میشه
به احتمال زیاد اپتیموس 2x هم وارد میشه و قیمتشم به 550 میرسه
آتریکس هم هست تا اونموقع ارزون شده

اگرم نمیخای گوشیو تا 2 3 سال نگه داری و سریع عوض میکنی تک هسته ای ها جواب میدن
nexus s i9023 هم قیمت گلکسی اس هست و مشکل کل کل هم نداری دیگه :دی بهش فکر کن

iMosi
02-08-2011, 22:24
آیفون ۵یا ۴:دی

Scud_MD2
02-08-2011, 22:31
به نظر من یا Motorola Atrix بگیر ویا Samsung Galaxy S II

P I R A N H A
02-08-2011, 23:25
همون که حسن گفت خلاص

Mig33
03-08-2011, 06:26
قربان همه شما، مخصوصا مصطفی جان :31: نکسوس اس هرچند گوشی خوبیه ولی با قیافش حال نمیکنم زیادی قوس داره من تو طراحی بیشتر تمایل به خطوط مستفیم دارم مثل گالکسی اس 2 ، در مورد سنسیشن هم هر چند که گوشی خیلی خوبیه ولی بر خلاف خیلی ها که به خاطر رابط کاربری جدیدش میرن اونو میخرن من زیاد باهاش حال نکردم خیلی قرتی بازی شده دیگه ( انرژی خوری زیاد در عوض این شلوغ کاری برام جالب نیست )

خب اگه GSll افت اصلی رو بکنه و به این قیمتی که میگید برسه میتونم صبر کنم...پس منتظر افت قیمت بشم.