PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظر شما راجب 2 لپ تاپ سامسونگ RF511-S03 و RF511-S04

sara100
02-08-2011, 18:55
با سلام خدمت اساتید ارجمند آیا کسی از دوستان در مورد لپ تاپهای سامسونگ مدلهای RF511-S03 و RF511-S04 کسی راجب کیفیت قطعات سخت افزاری و کیفیت صفحه نمایشش اطلاعی دارد در کل لپ تاپهای سامسونگ از لحاظ کیفیت چه جوری هستند و آیا ارزش خرید نسبت به مارکهای دیگر موجود در بازار ایران را داراست؟
آیا کسی میدونه قیمت این لپ تاپها چقدر است؟
تنها وارد کننده این لپ تاپها در ایران سایت هوردادرایان می باشد.....
اینم لینک سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pouryakhan
02-08-2011, 19:19
سلام.این مارک هنوز اونقدر همه گیر نشده و فروشش خیلی کمتره نسبت به بقیه مارک ها.
قیمت بدین راهنمایی میشین.:31:

negary
03-08-2011, 12:27
سلام ! من خودم لپ تاپ سامسونگ R538 دارم و خیلی راضیم ازش . کلا سامسونگ لپ تاپ های خوبی داره !

Highbury
03-08-2011, 15:01
سلام ! من خودم لپ تاپ سامسونگ R538 دارم و خیلی راضیم ازش . کلا سامسونگ لپ تاپ های خوبی داره !

این حرفت شبیه این میمونه که انگار سامسونگ 20 سال تو کار لب تاب هست و کارش درسته

.......

به نظر من اطمینانی نیست سراغ سایر برندهای مطمئن مثل ایسوز،لنوو،فوجیتسو، سری وسترو دل ،اچ پی و... بری بهتره

Master-Joint
09-08-2011, 00:27
کلا لپ تاپ های سری RF سامسونگ جزو لپ تاپ های Performance با کارایی بالا به شمار میرن.
من تا به حال RF نداشتم بنابراین نمیتونم از نظر کیفی پاسخ مطمئنی به شما بدم.
اما طبق آخرین مراجعتم به مجتمع پایتخت، قیمت 1.100.000 تومان رو برای RF511-S03 دارم.

amin18063
09-08-2011, 14:34
بین اینایی که تازه اومده مارک packard bell بهتره .

SAJAD0936
09-08-2011, 21:03
یو اس بی 3 هم که نداره؟؟؟؟؟!!!!:41:

خیلی دوست دارم بدونم سامسونگ بر چه اساسی قیمت گذاری میکنه؟

Master-Joint
09-08-2011, 22:51
یو اس بی 3 هم که نداره؟؟؟؟؟!!!!:41:

خیلی دوست دارم بدونم سامسونگ بر چه اساسی قیمت گذاری میکنه؟

-------

دوست عزیز، 2تا پورت usb2 و 2تا پورت usb3 داره لطفا بیشتر توجه کنید.
قبلا این سوال خود بنده بود اما الان به این نتیجه رسیدم که سامسونگ بر خلاف سیاست های
گوشی های موبایلش در صنعت لپ تاپ داره کار میکنه. در صنعت تلفن همراه در گوشی های قدیمیش
بسیاری از سیستم هایی که خیلی از برند های معتبر ازشون استفاده میکردند رو نمیکرد و به ازای آن
قیمت گوشی ها رو خیلی پایین میاورد. همونطوری که دیدیم یه گوشی لمسی رو میتونستید با قیمت حدود
100.000 تومان هم تهیه کنید. اما در صنعت لپ تاپ این سیاست رو برند دل بکار برده و میبینید که یک نوت بوک
با کانفیگ خیلی بالا رو خیلی ارزون تر از برند های دیگه قیمت گذاری میکنه. البته نا گفته نماند که دل هم لپ تاپ های با کیفیت بالا زده و نمیشه منکر این قضیه شد.
بنده طبق آخرین تحقیقاتم و آمارگیری که کردم بچه هایی که سمسانگ داشتند اکثرا راضی بودن
و ظاهرا تعداد خرابی های کمی داشته برخلاف دل اینسپایرون 5110 که آمار خرابیش بالا بوده اما از نظر قیمیتی
خیلی به صرفه تر از برند های دیگه بوده. البته گفته های قبلیم به این معنی نیست که خودم سمسانگ داشتم
فقط طبق شنیده هایی که تا به حال داشتم خدمت شما عرض کردم.

amir2im
25-11-2011, 14:19
با سلام خدمت اساتید ارجمند آیا کسی از دوستان در مورد لپ تاپهای سامسونگ مدلهای RF511-S03 و RF511-S04 کسی راجب کیفیت قطعات سخت افزاری و کیفیت صفحه نمایشش اطلاعی دارد در کل لپ تاپهای سامسونگ از لحاظ کیفیت چه جوری هستند و آیا ارزش خرید نسبت به مارکهای دیگر موجود در بازار ایران را داراست؟
آیا کسی میدونه قیمت این لپ تاپها چقدر است؟
تنها وارد کننده این لپ تاپها در ایران سایت هوردادرایان می باشد.....
اینم لینک سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در مورد کیفیت کار سامسونگ چیزی نمی دونم همچنین کیفیت صفحه نمایش . سامسونگ تازه اول راه لپ تاپ و کلی جا داره و برای قضاوت خیلی زوده اما مقایسه این دو لپ تاپ:
cpu: مدلs04 از s03 خیلی بهتره(سندی بریج - 2630 - جای هیچ حرفی باقی نمی مونه)
vga:مدل s04 بازهم از s03 خیلی بهتره و s03 با 310 حرفی برای گفتن در مقابل540 نداره اگرچه الان دیگه 540 هم داره قدیمی میشه چه برسه به 310
ram + hdd: هر دو مدل مشابه
*فقط s03 مجهز به (IEEE 1394 (FireWire و S.Video
در کل s04 خیلی بهتره اما میشه با همین کانفیگ از برندهای قابل اطمینان تری مثل اسوس - لنو - اچ پی انتخاب بیشتری داشته باشی . نمی گم سامسونگ بده اما برندهای بالایی بهترن(نکته خاص سامسونگ طراحی و زیبایی فوق العاده ) انتخاب با شماست - موفق باشی:10::10::10: