مشاهده نسخه کامل
: منبع آموزش مایا
واقعا دیگه گیج شدم توی انجمن هم گشتم چیزی نبود واقعا سرچ تو انجمن سخت شده هاااا!!!
به نظر شما برای شروع با مایا بهترین آموزش چیه؟؟؟:wac:
اگه کتابه؟؟؟اسم کتاب و نویسنده و ناشرش رو بنویسید؟
اگر هم سی دیه اسم سی دی به همراه شرکت ارائه دهندش!!!
من جلوه های ویژه کار میکنم همه جا مایا میخواهند مکس را با یک کتاب تا سطح متوسط یادگرفتم حالا همه جا برای فیلمسازی مایا میخواهند:45: مراجع مایا هم خیلی خیلی کم هستند اگه ممکنه فوری کمکم کنید!!!!!!:42:
خواهشا جواب بدید تاپیک نره توی بایگانی ها تا صد سال دیگه هاااااا:11:
کارم فوریه!!!:42::43:
اول سلام
خوبی دیگه ها، چقدرم عجله داری! امروز که ماه رمضون نبود ما الکی روزه گرفتیم بیحالیم اما مثل اینکه تو خیلی سرحالی ها!! شوخی کردم
ببین ما چند ساله داریم کل پروژه های تو اینترنتو هی دانلود میکنیم هنوز نتونستیم یه جلوه ویژه ترو تمیز مثل ماتریس بسازیم اونم چی واسه فیلم؟!!
چجوری میخوای به این سرعت وارد این کار بشی مکس بیشتر برای معماری هست با اون چیزی که مد نظر داری فرقها داره
خیلی از برنامه هایی که برای جلوه های ویژه بکار برده میشه رو باید از اینترنت دانلود کنی تو مایا همشون نیست یعنی هیچی نیست!
خیلی هم آموزشش کم هست مثلا جلوه تولید یه کاراکتر از موج دریا یا از شنهای بیابون و دوباره تبدیل شدن به ذره ماسه باید با برنامه نویسی انجام بشه
بعدم بگم که برای این کارا (جلوه ویژه)کتاب نیست یا خیلی کم هست اگه باشه زبان اصلی هست من خودم هشت نه تا کتاب دارم بیشتر بدرد کارتون های کودکانه میخوره !
برای مقدمات و شروع کار کتاب آموزش مایا نوشته جیم لامرز و گری لویس خیلی کامله
برای فیلم بهترینی که دیدم آموزش مایای دیجیتال تیوترز 2008 هست تو 20 تا دی وی دی !
سنگین ترشو میخوای که خودمم دارم گنومون هست تو 67 یا 68 تا دی وی دی!!!
باز اگه بهترشو میخوای باید بری عضو سایتا Cg خارجی بشی تا از پروژه هایی که ازش فقط عکساشو میدن ما نگاه کنیم نوش جان کنی!
اینم در آخر بگم این جور عجله کردن برای چنین رشته سنگینی که چند سال باید بگذره و تازه آدم بفهمه که
تو چه اقیانوس عمیقی از علم و تکنولوژی فرو رفته نتیجه ای جز دل زدگی نداره!
وقتی خود سازندش میگه یاد گرفتن کامل مایا محاله تازه اگه هم بخوای مثلا بعنوان تدریس هم کارتو شروع کنی باید ده دوازده سال کار کرده باشی ،حساب کار دستت بیاد دیگه!
دقیقا عین جمله بهرام عظیمی که گفته بود ده دوازده سال طول کشید تا من یه پروژه برای تلوزیون بدم!!
تو یه برنامه ای هم که تو شبکه 4 داشت با یکی از بچه های ما که تو پیکسار بود و دعوتش کردن بیاد ایران یه ماه روی یه پروژه ملی سینمایی بهرام عظیمی و نخبه های کشور نظارت کنه بنده خدا میگفت بحدی از ما کار میکشن که اصلا ما فرصت خوابیدن نداریم!!! چشماشم یه جوری بود انگار هر لحظه بگیره اونجا بخوابه!!
میگفت بیشتر کارای جلوه های ویژه رو مثل مرد شنی تو spider man 3 رو مهندسان ریاضی مینویسن! نه انیماتورها بگیرن شکل بکشن!!!
چهره بهت زده بهرام عظیمی هم جالب بود که هی میگفت یعنی میشه یه همچین چیزی رو ما بسازیم چون خودش ریاضیش ضعیف بود اینو میگفت طفلی!!!
یه چیز دیگه من بیشتر پروژه های تو سایتایی مثل 3DTotal رو دیدم نکته ای که توجهم رو جلب کرد مسن بود بیشتر اونها بود مثلا 35 به بالا بودن نه بچه ده بیست ساله!
در آخر هم بگم وقتی برای خودت و علاقت کار کنی هیچ وقت دل زده نمیشی مهم هم نیست کسی بیاد دنبال کارت یا نه...
امیدوارم بتونی تو یکی از اون شرکتا مشغول بشی خوشحال میشیم
موفق باشی
خیلی خیلی ممنون منظورم از این که عجله دارم برای انتخاب منبع عجله داشتم به دلیل یکسری چیزا...
اما خودمم همه ی اینها رو می دونم در ضمن من اونقدر ها هم مبتدی نیسم هم با افتر کار کردم هم با مکس و هم پریمیر و یه نگاهی هم به مایا داشتم ولی برای فیلمسازی همه می گن مایا وگرنه من مکس را محیطش رو بیشتر دوست داشتم یه جورایی منظم تره!!!
مایا خیلی دکمه مکمه داره درهم هم است(البته به نظر من)
خیلی ها هم که جلوه های ویژه کار میکنن اصلا با نرم افزار های سه بعدی کار نمیکنن (البته به نظر من اینکار خیلی غیر معقوله!!!)
من یجورایی همه را کنار هم دارم یاد میگیرم عجله هم برای یادگیریش ندارم
بازم خیلی ممنون که کمکم کردی!
منبع فارسی خوب چیزی نمیشناسی؟؟؟
ببخشید یادم اومد همون منابع که معرفی کردی بدردم میخوره
ممنون!!!
سلام
تو خرید آموزش ها میتونم کمکت کنم. یه آموزش فارسی هم از آقای روح الله سلیمانی در 21 دی وی دی هست که خیلی خیلی خوبه، اگه خواستی برام پیغام خصوصی بزن تا بهت بگم کجا تهیه کنی، اینجا خلاق قوانین هست.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.