ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دوستان عزيز كد php مي خواستم

arashgr
01-08-2011, 18:25
سلام دوستان كدی را مي خواستم كه اگر صفحه شماره 2 لود مي شود كد كلمات كليدي .... لود شود و اگر صفحه شماره 3 لود شود كد كلمات كليدي ... اجرا شود ممنون مي شوم راهنمايي بفرماييد

m.m.m5651
01-08-2011, 19:45
باید از دیتابیس استفاده کنین.

arashgr
01-08-2011, 21:20
چجوری باید این کار را انجام بدهم؟

m.m.m5651
01-08-2011, 21:47
باید کار با دیتابیس رو اول یاد بگیرید.
نام پارسی آن: پایگاه داده ها.
مثلا پست ها، یوزر نیم پسورد ها، و موارد مشابه که فقط متن هستن در دیتابیس ذخیره می شوند و بعدا هم در صفحه با اتصال به دیتابیس، اون ها رو می گیرن.
در کار با دیتابیس شما نیاز به یک زبان برنامه نویسی تحت وب نیز دارین. من خودم از php استفاده می کنم.

arashgr
02-08-2011, 16:02
ممنون از راهنماييتان پيدا كردم كه در كجاي ديتابيس كد كلمات كليدي را وارد كنم فقط ممنون مي شوم راهنمايي بفرماييد كه كد زيرا چگونه به كد php تغيير بدهم و وقتي كلمات كليدي را به فارسي تايپ مي كنم در source صفحه بجاي لغات ؟؟؟؟ مي آيد

<title>خوب </title><meta name="Keywords" content="خوب
زشت
زيبا
سلام درورد
کفش زیبا" /><meta name="Description" content="خوب
سلام
برود
چطوري
" />

m.m.m5651
02-08-2011, 16:40
منظورتون رو نمی فهمم.
میشه یکم واضح تر توضیح بدین؟

arashgr
02-08-2011, 18:35
بزرگوار در ديتابيس صفحه اي كه مي خوام كدي كه زدم را وارد كنم وقتي كيبرد را فارسي مي كنم و تايپ مي كنم بعد از ذخيره كردن كلمات بصورت ؟؟؟؟ در source صفحه نمايش داده مي شود بايد چيكار كنم؟
و مشكل دوم اين است كه بجاي اينكه در source صفحه كلمات كليدي بصورت ليست نمايش بدهد ???<br> ???? نمايش مي دهد ممنون مي شوم راهنمايي بفرماييد

m.m.m5651
02-08-2011, 18:50
مشکل اول:
Collation ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو روی utf8-persian-ci قرار بدید.
بعدا وقتی از دیتابیس گرفتین تیبل ها رو روی صفحه درست میشه.
مشکلی داشتین این لینک هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل دوم:
شما باید اول یه تیبل بسازید با تعداد فیلد های مورد نیاز.
بعدا از توی صفحه ی مدیریت، بهش اطلاعات رو ارسال کنین.
این طوری هر سری اطلاعات تو یه خط هستن و بعدا هم میتونین استخراجش کنین.
پیشنهاد می کنم یدونه فیلد هم به اسم id بسازید و بعدا هم تیک AUTO_INCREMENT یا AI رو بزنید تا به هر سری اطلاعات یه آی دی بده به طور خودکار.