ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نقشه راه های شهر های ایران برای ا Google Map ا

Cyanide
01-08-2011, 16:42
با عرض سلام خدمت تمام دوستان و کاربران و مدیران عزیز

امروز نقشه های گوگل رو برای شما قرار میدم.این نقشه ها طی یک ماه کار جمع اوری شده و

در اختیار شما قرار گرفته امید وارم مورد پسند قرار بگیره.

به دلیل قرار ندادن نقشه های شهرستان ها توسط Nokia برای Ovi Map بیشتر دوستان مثل من امکان استفاده از ovi map رو در شهر خودشون ندارن .بنابرین دوستان در سایتهای دیگر در طول یک ماه مشغول جمع اوری نقشه های گوگل شدند که امکان استفاده برای ما شهرستانی ها رو هم داره . و این شد که امروز برای شما دوستان قرار میدم .امیدوارم نهایت استفاده رو ببرید. تمام مراکز استان ها و بیشتر شهرستان ها در این نقشه وجود دارن و به راحتی میتونید استفاده کنید.
امکان استفاده از gps هم فراهم شده که باید از مسیر زیر فعال کنید .

option/settings/Enable my location

اموزش استفاده :

ابتدا از فایل ضمیمه نرمفزار Google Map رو دانلود و نصب کنید .
بعد از نصب گوشی را از طریق Mass storage به pc وصل کنید
سپس از فایل دانلود شده پوشه 2000CEA3 رو به مسیر

كد:
E:\private

انتقال بدید و در صورت سوال جایگزین شدن Yas را بزنید

حجم کل 220 مگابایت

لینک دانلود به صورت 3 پارت

pas :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:» ir-tci.org

Hadi King
11-08-2011, 12:09
ابتدا از فایل ضمیمه نرمفزار Google Map رو دانلود و نصب کنید .
سلام دوسـت عزیز فایل ضمیمه کجاســـت ؟
برای اینکه تایپکتـون ناقص باقـی نمونـــه لینک نرم افـزار رو ضمیمه سایـت کردم :46:.
موفق باشید!:40:

sh-a
12-08-2011, 12:05
بعد این با GPS کار میکنه بصورت آفلاین مثل نوکیا مپ موقعیت رو روی نقشه نشون میده یا باید به اینترنت وصل باشی؟

Hadi King
13-08-2011, 21:06
بعد این با GPS کار میکنه بصورت آفلاین مثل نوکیا مپ موقعیت رو روی نقشه نشون میده یا باید به اینترنت وصل باشی؟
سلام ، با اینترنـت میشه با Gps آفلاین هم موقعیـت رو نشون میده . :20:

"ehsan"
13-08-2011, 21:59
سلام این همش میخواد به اینترنت وصل شه و دانلود کنه .روی اعصاب آدم راه میره هیچ راه حلی برای این مشکل نیست؟؟؟؟!!!!!!!

Hadi King
13-08-2011, 22:11
سلام این همش میخواد به اینترنت وصل شه و دانلود کنه .روی اعصاب آدم راه میره هیچ راه حلی برای این مشکل نیست؟؟؟؟!!!!!!!
سلام ، الان 5800 دستــم نیسـت ولی قسمت برنامه ش میتونی اینترنـت رو قطـع کنـی ! :46:
و Gps رو فعـال کنـــی ..

hasanoooooooo
14-08-2011, 20:00
چه برنامه مسخره ای هست! موقعیت رو در حالت افلاین نشون میده اما نمیشه navigate کرد که! پس حتما باید انلاین بشه؟
خاک تو سرشون به درد ما ایرانیا نمیخوره زیاد این برنامه.

Hadi King
14-08-2011, 21:29
چه برنامه مسخره ای هست! موقعیت رو در حالت افلاین نشون میده اما نمیشه navigate کرد که! پس حتما باید انلاین بشه؟
خاک تو سرشون به درد ما ایرانیا نمیخوره زیاد این برنامه.
برای شهر های که نقشـه ندارن از هیچی بهتــره .
یکی مثل من موقعی که Ovi برای بندرعباس نقشـه نداشـت داشتم از این برنامه و نقشـه استفاده میکردم !
شما میتونیــد از برنامه ها و نقشه های دیگه استفاده کنیــد . :46:

cao-cao
19-08-2011, 23:22
واسه من اصلا موقیتت رو نشون نمیده چه انلاین چه افلاین لوکیشنشم روشنه
ویواز پرو

mahyarra
20-08-2011, 16:31
اين ورژن كه سطح لايت ويو نداره چكار كنيم كه نقشه ي ماهواره اي هم داشته باشيم:13:

Hadi King
20-08-2011, 17:09
واسه من اصلا موقیتت رو نشون نمیده چه انلاین چه افلاین لوکیشنشم روشنه
ویواز پرو
سلام ، برای من که راحـت و بدون هیچ دردسری موقعیـت رو با رنـگ قرمز نشون داد !
گوشی هم 5800 .. ویواز یخورده تو GPS گیــره ؛ به سختی یه موقعیتی رو نشون میده . :46:

Cyanide
26-08-2011, 18:39
ممکن هست که نقشه ی بعضی شهرها نباشه که با کانکت شدن به اینترنت میتونید نقشه رو دانلود کنید

حافظه استفاده شده برای برنامه و نقشه ها باید یکی باشه یعنی کارت حافظه.

روی ویواز هم گیر نداره توی خونه زیر سقف هم کانکت شدم.

از اون دوست عزیز هم ممنون که فایل رو ضمیمه کردند.

jafar_ilam
05-09-2011, 18:49
ییخشید یک سوال داشتم. برای گوشی 5233 که ورژن 5 هست ، اصلا میشه نقشه نصب کرد؟ اگه نمیشه بگین تا این فایل 220 مگی رو الکی دانلود نکنیم! ممنون

Cyanide
05-09-2011, 20:11
گوشی شما جی پی اس نداره ،ولی من فکر کنم این گوگل مپ با دکل های اطراف محل زندگی شما بتونه موقعیت تقریبی رو حدس بزنه.فعلا" این 200 مگ رو دانلود نکن ،همون گوگل مپ رو از پست دوم نصب کن و از داخل برنامه ببین میتونه نقشه محل زندگیت رو لود کنه؟!

jafar_ilam
07-09-2011, 16:30
ممنون از پاسختون. بله من گوگل مپ و فایل 220 مگ رو دانلود کردم ، نقشه محل زندگیم رو آورد و با gprs هم موقعیت مکانیم رو درست تشخیص داد. فقط یک سوال داشتم ، وقتی روی مکانهایی زوم میکنم ، با gprs گوشیم مکان رو کاملا لود میکنه ولی مشکل اینجاست چیزی از شارژم نمیزاره! یعنی مصرف شارژ اعتباریم زیاد میشه. خواستم بدونم از طریق اینترنت رایانه ام میتونم کاری کنم که نقشه ی هرمکانی رو که خواستم کاملا لود کنم ولی بجای کم کردن از شارژ گوشیم ، از اینترنت adsl م استفاده کنم؟ الآن نزدیک 2 ساعته توی اینترنت میگردم ولی مطلبی برای سری 60 ورژن 5 پیدا نکردم. ممنون میشم اگه کمک کنین

jafar_ilam
15-09-2011, 12:06
سپاس فراوان بابت این همه پاسخگویی!!

Hadi King
15-09-2011, 15:03
ممنون از پاسختون. بله من گوگل مپ و فایل 220 مگ رو دانلود کردم ، نقشه محل زندگیم رو آورد و با gprs هم موقعیت مکانیم رو درست تشخیص داد. فقط یک سوال داشتم ، وقتی روی مکانهایی زوم میکنم ، با gprs گوشیم مکان رو کاملا لود میکنه ولی مشکل اینجاست چیزی از شارژم نمیزاره! یعنی مصرف شارژ اعتباریم زیاد میشه. خواستم بدونم از طریق اینترنت رایانه ام میتونم کاری کنم که نقشه ی هرمکانی رو که خواستم کاملا لود کنم ولی بجای کم کردن از شارژ گوشیم ، از اینترنت adsl م استفاده کنم؟ الآن نزدیک 2 ساعته توی اینترنت میگردم ولی مطلبی برای سری 60 ورژن 5 پیدا نکردم. ممنون میشم اگه کمک کنین

سپاس فراوان بابت این همه پاسخگویی!!
سلام دوســت عزیز از GPRS چرا استفاده میکنی از GPS استفاده کنــــ .
قسمت تنظیمـات تیـک گزینه GPS رو فعال کنــــ .

Cyanide
16-09-2011, 13:34
دوست من شما باید اینترنت کامپیوتر رو روی موبایل شیر کنید .روشش رو من با وایرلس بلدم که روی گوشی شما جواب نمیده چون وایرلس نداره.

pezhmantoop
03-10-2011, 23:34
ما که استفاده کردیم ...خیلی هم خوب روی ویواز کار کرد.....
با تشکر از دوست گرامی

david .jones
15-10-2011, 18:18
تو این وبلاگ هم نقشه شیراز رو گذاشته اما حجم کمی داره 11 مگابایت و خودش گفته اگه بخواین نقشه شهرهای دیگه رو میذاره نقشه شیرازش رو من دارم خیلی خوبه

cao-cao
03-11-2011, 13:49
بچه ها ای نقشه ها از روی خود گوشی اپدین نمیشه یا روش اپدیت نداره؟