ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوهنورد

2lombe
01-08-2011, 14:32
سلام!

بازهم افتخاری ملی در صنعت بازی که باعث افتخاری ملی شد. بازی کوهنورد بهترین بازی سال 90 انتخاب شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام بازی:کوهنورد

تاریخ انتشار:8 مرداد

پلتفرم:انحصاری PC

استودیو:تبیان

موتور بازی:گیم میکر

داستان: بازی داستان دکتر فاد را روایت میکند که برای گرفتن مدرک امدادگر کوهستان در مسابقات کوهنورد شایسته شرکت میکند و از مراحل سخت و پیچیده بازی میگذرد و نحوه ی روایت همین داستان بازی را کمی متفاوت تر میکند.

عکس هایی از محیط بازی:

هر کس می خواهد از این بازی حمایت کند می تواند یکی از مراحل زیر برای خرید افدام نمایند:

1.خرید بازی از سایت زیر:

2.خرید از شهرتان(برخی از شهر ها)

به امید بازی های بهتر از ایران

mohammadaliarmin
01-08-2011, 14:44
کسی نمی دونه این فروشگاه دنیای نرم افزار کرمان کجاست؟

Abolfazl3007
01-08-2011, 21:31
من هر بازی ایرانی دیدم گفته بهترین بازی اون سال انتخاب شده !

Angel Of Darkness
01-08-2011, 21:36
من که گرشاشبو اونقد گفتن گفتن خوبه خفنه
فقط برا داستانش که دوست داشتم بشنوم به زبان فارسی از تورنت دانلود کردم بعدش هر 2 ساعت یه نفر با صدای مذخرف میومد 5 جمله میگفت و گورشو گم میکرد حیف وقتی که برا دانلودش گزاشتم :2: تا آخرم بازی نکردمش دیگه بقیه بازیا ببین چیه
تو نمایشگاه آلمانم فیلمشو دیدم که به زبون خودشون گفتن کسی ملاقشون نزد و بد پکر بودن
این کوهنورد با اون گرافیک مسخرش و .................
ارزش امتحان هم نداره

marmolak kocholo
01-08-2011, 21:51
این بازی فوق العادس !! واقعا شاید یکی از اولین بازی های ایرانی باشه که منتظرشم!!
تو نمایشگاه بازی های رایانه ای که امسال تو برج میلاد برگزار شد خودم از نزدیک با سازنده هاش صحبت کردم، واقعا از سازنده هاش خوشم اومد، جالبه بدونید شخصیت اصلی بازی دقیقا از روی طراح بازی هست یعنی آقای فرهود فرمند...
جالبه بدونید این بازی با این همه قابلیتی که داره با نرم افزار گیم میکر ساخته شده!!!
می تونم بگم که این بازی ارزش خریدن رو واقعا داره و می تونه تو سطح بین المللی هم حرفی برا گفتن داشته باشه!
امیدوارم درست مثل گرشاسپ روی استیم بیاد و توسط سایت های مختلف هم نقد بشه!
چه خوبه سازنده های دیگه هم از این تیم ها درس بگیرن و نخوان هی گاد آو وار یا کال آو دویتی بسازن!! همین بازی های پلتفرمر فوق العاده برای شروع خوب هستن و خیلی از این بازی ها حتی اسطوره شدن...

CATALONIA
02-08-2011, 09:01
من هم مثل آرین واقعا به این بازی امیدوارم ...
یک سری تریلر ! از بازی دیدم ، واقعا زیبا بود ...
بهتره که کلا سازنده های ایرانی برن سراغ بازی های 2D !
اینطوری بهتر هم هست چون معمولا بازی های 2D هم ساخت راحت تری دارند و هم بیشتر میشه از خلاقیت در اون ها استفاده کرد ...

امیدورام از بازی استقبال خوبی بشه ..

2lombe
02-08-2011, 11:16
دوستان هرکس گرفته به جواب من را بده:

من پس از نصب وارد بازی میشم میگه رمز عبور بنویس یعنی چه؟؟؟؟

SA.JJ.AD
02-08-2011, 12:57
فقط برا داستانش که دوست داشتم بشنوم به زبان فارسی از تورنت دانلود کردم بعدش هر 2 ساعت یه نفر با صدای مذخرف میومد 5 جمله میگفت و گورشو گم میکرد حیف وقتی که برا دانلودش گزاشتم :2: تا آخرم بازی نکردمش دیگه بقیه بازیا ببین چیه
تو نمایشگاه آلمانم فیلمشو دیدم که به زبون خودشون گفتن کسی ملاقشون نزد و بد پکر بودن
ارزش امتحان هم نداره

خیلی بی اتصافین خداییش :13:
.
با وجود افراد با فرهنگی مثه شما مطمئنا هرگز صنعت گیم داخل کشور پیشرفت نخواهد کرد :13:
+
برو 2 تا بازی اورجینال 60 تا 80 تومنی بخر ببینم بازم بازی هایی بومی مملکت که با یه سری موتور و نرم افزار ساده و با کلی هزینه های شخصی ساخته شدن و با قیمت یه بستنی میشه اصلشونو خرید !! رو اینجور میکوبی یا نه :13::eh:

Abolfazl3007
02-08-2011, 14:19
کاملا موافقم ایرانی ها راحت میتونند بازی های ادونچر یا ... 2 بعدی عالی در حد machinarium و... بسازن

silent-assassin
02-08-2011, 16:47
دقیقا نظر منم همینه
ایرانیها با بازیهای دو بعدی میتونن رو غلتک بیفتن

M . Sayid
02-08-2011, 16:53
ارزش امتحان هم نداره

بي انصافيه
من فقط به خاطر صدايه اون يارو بازي كردم !!
نصرالله مدقالچيو كه نميشه بزارن برا بازي !!

Dark Shine
02-08-2011, 16:55
من پس از نصب وارد بازی میشم میگه رمز عبور بنویس یعنی چه؟؟؟؟
شما اگه لینک دانلودش رو داری پ.خ کن واسم !

2lombe
02-08-2011, 19:43
فردا حتما منتظر تریلری از بازی که خودم فیلم گرفتم باشید شاید هم موقع فیلم برداری بازی را نیز در حد خودم(بی ادبی به منتقدان نشود) بازی را نقد کنم تا فردا

2lombe
02-08-2011, 22:35
فعلا همین را نگاه کنید تا بعد از ظهر:

IOG
02-08-2011, 22:54
ایران بازیاشو باید تو E3 معرفی کنه:27:
حالا حجمش چقد هست؟؟؟؟

aha2012
02-08-2011, 23:12
از این بازیها خوشم میاد.
ولی قیافه هاشون تعطیله.
بازی چند تومنه؟؟؟؟؟؟

B.3.S.T
02-08-2011, 23:56
مسخره کردن ملتو..اومدن شخصیت دلقک خودشون رو گذاشتن تو بازی اسماشونم که دیگه....... :|

بازی چند تومنه؟؟؟؟؟؟

4000 تومان ناقابل!4000 تومان رو برو یه آبمیوه توپ بزن بر بدن حداقل یه خاصیتی داشته باشه!: دی

Dark Shine
03-08-2011, 00:38
4000 تومان ناقابل!4000 تومان رو برو یه آبمیوه توپ بزن بر بدن حداقل یه خاصیتی داشته باشه!: دی
فک کنم 500 mb نرسه 4000 تومن ؟ :31:
لینک دانلود رو یکی پ.خ کنه ببینم چی هست !
به همچین بازیِ پول بدم من ؟ :31:

aha2012
03-08-2011, 03:52
بازیهایی که حجمش کمه رو معمولا بصورت دانلودی میذارن
اینا رو سی دی زدن بعد 4 تومن هم میگیرن؟؟گرشاسپ که ارزونتر بود

mili_k
03-08-2011, 04:28
دوستان قبل خرید ببینین اگر تهیه کنندش وابسته نیست یا دولتی نیست ! و یه بازی مستقل با سرمایه شخصیه و توسط یه آدم غیر وابسته ـس ، برین بخریدش چون 1 - به نظر بازی خوبی میاد ( حداقل ـش اینه که در سبک خودش متوسطه ) و اصلاً بازی کسل کُننده و بدی نیست. 2 - با این کار به صنعت مستقل گیم سازی در ایران کمک میکنید. ( وابسته به دولتی ها و کاسه لیساش برن بمیرن ! کُپی میکُنیم و لذتــ ـش رو هم میبریم ! )

2lombe
03-08-2011, 12:26
بفرمایید ولی تعجب نکنید که چرا محیط بازی اینجوری مرحله اموزشی است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mili_k
04-08-2011, 09:55
بفرمایید ولی تعجب نکنید که چرا محیط بازی اینجوری مرحله اموزشی است:

خوبه .

اگه میتونی یه فیلم از گیم پلی ـش هم بذار.

2lombe
04-08-2011, 11:23
خوبه .

اگه میتونی یه فیلم از گیم پلی ـش هم بذار.

بفرمایید:

dooni
04-08-2011, 11:28
سلام
سايت هاي ويو مشكل داره خيلي از بازيا رو نميشه ازش خريد.سايت ديگه اي هست كه كوهنوردو داشته باشه

silent-assassin
04-08-2011, 12:00
بفرمایید:

میگم دوست عزیز حجم این بازی چقدره؟
ستاپش منظورمه

dooni
04-08-2011, 18:35
سلام
ببخشيد سايت هاي ويو مشكل داره خيلي از بازيا رو نميشه ازش خريد.سايت ديگه اي هست كه كوهنوردو داشته باشه.

2lombe
04-08-2011, 18:53
دوستان مشکل نداره باید عضو شوید اینم نام کاربری و پسورد ولی این نام کاربری . پسور الکی هستن:

نام:gta8888@mailfa.com

پسوردp30world.com

اگر پسورد مشکل داشت این را وارد کنید:p30.world.com

dooni
04-08-2011, 20:28
دوستان مشکل نداره باید عضو شوید اینم نام کاربری و پسورد ولی این نام کاربری . پسور الکی هستن:

نام:gta8888@mailfa.com

پسوردp30world.com

اگر پسورد مشکل داشت این را وارد کنید:p30.world.com

من عضو شدم ولي بعد از اينكه شهر و استانو انتخاب كردم ارور ميده ميگه::19:
هیچ فروشگاه یا محصولی جهت اضافه شدن به سبد خرید مشخص نشده است.
چنانچه از فروشگاهی کالایی را انتخاب کرده اید، لینک مربوط به آن کالا مشکل دارد و می بایست توسط مالک فروشگاه اصلاح شود.

2lombe
04-08-2011, 21:03
با بیگد که 2lombe فلان است بفرمایید اینم فروش بازی از سایتی دیگر:

2lombe
04-08-2011, 22:00
ببخشید لینک پست قبل اصلاح شد.

dooni
10-08-2011, 10:21
سلام
من تو فعال کردن بازی کوهنورد مشکل دارم.سایت تبیان که میرم اونجا نوشته شماره روی کارت و شماره دریافتی از سیستم. دومیشو نمیدونم چیه.ولی یه بار تو دومی هشت تا دو زدم یه رمز داد که کار نمیکنه.شما میشه فعالسازی این بازیو یکم دقیق بگین:20:

2lombe
10-08-2011, 20:37
من مشکل داشتم ولی به تو مگم زنگ بزن به شماره02181202126 بعد مشکل را بگو و بعد اون رمزی که پس اجرای بازی میگه کنار نوشه رمز خو را وارد کنید اون کد را بگو بعد بهت کد را می گه اگر بازهم مشکل بود فیلم بگیر بزار تا بهت بگم چه کار کنی

alone_boy
31-08-2011, 18:49
بازی از نوع 2 بعدی ندیده بودیم هنگ کنه که شکر خدا دیدیم:13:
هر بار توی یه قسمت هنگ میکنه.یه دفعه که پرچم رو بالا میبرم،دفعه بعد که از یه صخره بالا میرم
Mafia 2 رو بدون مشکل اجرا کردم ولی این بازی با این که 2 بعدیه همش هنگ میکنه!:41:

moh3en_sh
31-08-2011, 19:10
سلام کسی یه لینک سالم برا دانلود بازی نداره به ما بده؟

2lombe
31-08-2011, 19:16
سلام کسی یه لینک سالم برا دانلود بازی نداره به ما بده؟

دوست عزیز اول باید حمات کنیم نه ...

دوم این بازی کد داره که الحمدالله تا حالا -- نشده می تونی بر بخری

xp jon
08-09-2011, 15:11
بله از نظر منم باید حمایت کرد اما سازنده ها هم باید یه کاری کنن که مردم از حمایتشون پشیمون نشن :41:

CSNH
09-09-2011, 18:20
سلام!
بچه ها من نمي دونم چ جوري ميشه توي بازي وسايل كوهنورد رو خريداري كرد.... كسي ميتونه منو كمك كنه! من رفتم مرحله ي 2... ولي هيچ جايي براي خريد وسايل نديدم... اون كليده كه تو بازي هست رو چه جوري ميشه به دست آورد... سخته انگار... يا قلق خاصي داره؟

mojtabat82
28-08-2012, 22:10
چه جوری کد فعال سازی رو بگیرم . به mozhdehdt@yahoo.comبفرستید لطفا:37:

عرفانوب
29-08-2012, 18:48
من مشکل داشتم ولی به تو مگم زنگ بزن به شماره02181202126 بعد مشکل را بگو و بعد اون رمزی که پس اجرای بازی میگه کنار نوشه رمز خو را وارد کنید اون کد را بگو بعد بهت کد را می گه اگر بازهم مشکل بود فیلم بگیر بزار تا بهت بگم چه کار کنی
سلام من هم در فعال سازی بازی با مشکل روبرو هستم پیامک دادم به شماره 30002131 خطا میده تو سایت تبیان میرم میگه بیش از سه بار استفاده شده در حالی که من کدی دزیافت نکردم به این شماره زنگ می زنم کسی گوشی را بر نمیداره سایتشم که ارور میده
تلفن گویا هم که جواب نمیده
لطفا اگر امکان داره مرا راهنمایی کنید من تو بازی گرشاسپ اصلا این مشکل هارو نداشتم

عرفانوب
01-04-2013, 13:38
این ارور برای چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin-434
02-04-2013, 19:52
بازی از نوع 2 بعدی ندیده بودیم هنگ کنه که شکر خدا دیدیم:13:
هر بار توی یه قسمت هنگ میکنه.یه دفعه که پرچم رو بالا میبرم،دفعه بعد که از یه صخره بالا میرم
Mafia 2 رو بدون مشکل اجرا کردم ولی این بازی با این که 2 بعدیه همش هنگ میکنه!:41:

مثلاً اینایی که این بازی پیزوری رو درست کردن(تازه اونم با یه نرم افزار خارجی) نخبگان این مملکت هستند و از دانشگاه های پیزوری ای چون شریف و... فارغ التحصیل شدند!
اونم از نخبگان سایر رشته ها شون که هنوز نتونستن یه موتور ماشین یا یه کنترل تلویزیون درست کنند!
شما هرجای دنیا بری و اسم دانشگاه هایی که به ما تحمیل کردند که اینا بهترین دانشگاه های این مملکت هستند، (مثلاً شریف) رو بیاری، بهت میخندن چون دانشگاه شریف رو به ...شون هم حساب نمی کنن!
ما کلاً می توانیم ...!

عرفانوب
08-04-2013, 19:57
بابا اینا برای من جواب نمیشه!
لطفا اگر میشه جواب منو بدید

در ضمن بازی گرشاسپ که سه بعدیه هر دو نسخش چه گرز ثریت و چه راز اژدها بخوبی روی سیستم کار میده و نمره ی 7.5 توی گیم اسپات گرفته