مشاهده نسخه کامل
: تمام پارتیشنها پاک و یک پارتیشن c شد و حالا تمام اطلاعاتم که حاصل چندین سال بوده رو از دست دادم
سلام
دوستان عزیز ، من داشتم از طریق دکمه ASSIST ویندوز خرابم رو عوض می کردم که دچار یک اشتباه استراتژیک شدم و اون هم این که تمام پارتیشنها پاک و یک پارتیشن c شد و حالا تمام اطلاعاتم که حاصل چندین سال بوده رو از دست دادم اگر امکان بازیابی هست لطفا" راهنمایی کنید قبلا" از شما سپاس گذارم. ضمنا لپ تابم سونی و ویندوز 7 هستش:41:
Amir Varasteh
01-08-2011, 14:04
سلام.
اگر اطلاعتت خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم به شرکتهای معتبر کامپیوتری بری و بدی اونجا واست Recover کنن اطلاعاتت رو.
حدود 70 80 هزار تومن هم پول میگیرن.
درضمن به هیچ عنوان به سیستمت دست نزن چون اگه روی هاردت چیزی OverWrite بشه اوضاع به هم میریزه.
موفق باشی.
fanoostalaei
02-08-2011, 04:55
سلام
دوستان عزیز ، من داشتم از طریق دکمه ASSIST ویندوز خرابم رو عوض می کردم که دچار یک اشتباه استراتژیک شدم و اون هم این که تمام پارتیشنها پاک و یک پارتیشن c شد و حالا تمام اطلاعاتم که حاصل چندین سال بوده رو از دست دادم اگر امکان بازیابی هست لطفا" راهنمایی کنید قبلا" از شما سپاس گذارم. ضمنا لپ تابم سونی و ویندوز 7 هستش:41:
من هم یه سال قبل وقتی داشتم روی ویندوز ubuntu نصب میکردم
اشتباهی زدم و همه پارتیشن هامو حذف کردم و 500 گیگ اطلاعاتم پرید
بعد هر کاری کردم با ریکاوری بر نگشت(به جز چند تا فایل به درد نخور)
نیست یاری کننده ای که مرا یاری کند
fanoostalaei
03-08-2011, 19:22
نیست یاری کننده ای که مرا یاری کند
دوستمون که تو پست قبلی گفتن
اگه اطلاعات هاردتون براتون مهم بوده بهتره که به پیشنهاد دوستمون عمل کنید وگرنه اگه چندان مهم نیست میتونید خودتون با یه نرم افزار قوی ریکاوری خودتون فایلعاتون رو ریکاوری کنید که در همچین حالتی فقط بعضی از فایلهاتون بر خواهد گشت
بهتره که با این نرم افزار یه بار تست کنید ببینید چی میشه
EASEUS Data Recovery Wizard Professional
Mr.reCoder
03-08-2011, 19:26
سلام
شما زدی پارتیشن table رو ناکار کردی!! حالا میخوای فایل ها رو ریکاور کنی! خودتو ناراحت نکن! درکت میکنم...:10:
دوستان با استفاده از MiniTool Power Data Recovery 6.5 همه اطلاعات پاک شده رو باز یابی کردم همشو خیلی برنامه خوب و راحتیه دمش گرم اونی که ساختش. از دوستانی هم که راهنمایی کردن ممنونم فقط یادتون باشه پول الکی ندین:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.