مشاهده نسخه کامل
: برنامهی خنده بازار
jeremy28
13-11-2011, 12:22
من نمی دونم شما به کدوم قسمتش می گین لوس بازی:19:
به نظر من فوق العاده اس، این سری جدیدش عالیه هم از لحاظ محتوا و هم از لحاظ بار طنز!
جدا که دمشون گرم:46:
خدا نکنه اینا یه فیلم بسازن که چند تا از قسمتاش خوب از آب در بیاد و طرفدار پیدا کنه !!
بعدش دیگه معلوم نیست تا کی میخوان کش بدن.
اینقد سوژه کم اوردن که چوپان دروغگو دعوت کردن :2:
از 24 و پرستاران كه بهتره.
اينا هر كدوم يه 400-500 قسمتي بودن......
باز دم خنده بازار گرم.
SuperSt@r
13-11-2011, 14:40
سلام
خنده بازار دیشبم بود؟
سلام
اون قسمت که توی برنامه کودک هست و میخوان ادای خانم نامداری و اون خانمه که از روی صندلی میفته رو در بیارن قسمت چندم هست؟
لینک دانلود اون قسمت رو کسی داره؟
بخش نود درصد امشب که درباره فوتبال ساحلی بود، اصلا جنبه طنز نداشت و زیاد از حد رئال (Real) بود.
بخش تبلیغ کرم ماهواره ای، سوژش تکراری بود و بی مزه.
بقیه قسمت ها رو هم بخاطر تداخل با سریال از یاد رفته ندیدم.
..Parsa..
14-11-2011, 01:15
از 24 و پرستاران كه بهتره.
اينا هر كدوم يه 400-500 قسمتي بودن......
باز دم خنده بازار گرم.
خیلی ببخشید نمیخوام تاپیک رو به چالش بکشم اما شما از روی چه منطقی دارید سریال 24 و سریال خنده بازار رو باهم مقایسه میکنید ؟
جدای این مقوله که این دو سریال در جایگاه مقایسه هیچ سنخیتی با هم ندارن ، به نظر من اوردن اسم این دو در کنار هم مسخره و خنده داره
سریال خنده بازار یه برنامه کاملا کاملا متوسط طنز انتقادی در سطح تلویزیون داخلیه ایرانه
در حالی که سریال 24 یکی از بهترین سریال های جنایی حادثه ای دنیاست
H A M A S
14-11-2011, 20:17
قسمت چند شب پیش مکتب خونه اش یه تیکه خیلی تند انداخت
معلم خطاب به شاگرد مکتب که از پاسخ به سوال عاجز بود و داشت گریه میکرد
معلم:توی این مملکت خیلی ها هستن که چیزی نمیدونن-اما مثل تو گریه نمیکنن
خیلی هم از ارقام 30 هزار و میلیارد و.... صحبت کردن
که کاملا به این قضیه اختلاس ربط داشت
MOHAMMAD2010
14-11-2011, 20:20
قبول کنین به نسبت قبل خیلی لوس شده ، هر چند حقم دارن اینقدر گیر بهشون دادن شد این ...
امشبش اون تیکه که وسط برنامه کودک داد ماست :31: یهو صحبت کرد خیلی خنده بود خدایی
ولی امشب نسبت به چند شب قیل خیلی بهتر شده بود
کاش دوباره اون آیتم خیمه شب بازیش رو هم بزارن :27:
خیلی ببخشید نمیخوام تاپیک رو به چالش بکشم اما شما از روی چه منطقی دارید سریال 24 و سریال خنده بازار رو باهم مقایسه میکنید ؟
جدای این مقوله که این دو سریال در جایگاه مقایسه هیچ سنخیتی با هم ندارن ، به نظر من اوردن اسم این دو در کنار هم مسخره و خنده داره
سریال خنده بازار یه برنامه کاملا کاملا متوسط طنز انتقادی در سطح تلویزیون داخلیه ایرانه
در حالی که سریال 24 یکی از بهترین سریال های جنایی حادثه ای دنیاست
ولي به نظر من خنده بازار خيلي خيلي خيلي از 24 بهتره به خاطر اينكه مال كشور خودمونه و در جهت انتقاد و بهتر شدن اوضاع كشور كار ميكنه و مثل 24 نيست كه بياد هر چي دلش خواست به ايران بار كنه و هزار تا تهمت الكي بهمون ببنده.
و دوم هم به نظر خودم يه سريال در حد 24 كه پايلوتش همش يه جوره لازم نيست بياد 160 قسمت اگه درست بگم طولش بده اونم هر قسمت 1 ساعت رو هم ميشه 160 ساعت اونم به خاطر اينكه به هدفش برسه.
در مورد اون بهترين سريال جنايي حادثه اي ميتونم بپرسم منبعتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
matr!x_2008
15-11-2011, 01:44
امشب بهتر بود.اون قسمت که یارو چتر گرفته بود تو دستش و برنامه کودک که دادماس هم توش بود جالب بود:27:
نودش دیشب واقعا باحال بود
خیلی باحال کمیته اخلاقیو مسخره کرده بودن
شادی های پس از گلش:-))))))
hamid_diablo
15-11-2011, 14:23
سلام دوستان
همونطور که بقیه هم گفتن برنامه دیشب خیلی عالی بود.از برنامه کودک و دادماس بگیر برو تا نود درصد و بقیه
اونجا که فیلم قیصر رو به تمسخر گرفته بودند هم خیلی عالی بود.خان دایی و دیالوگهای بسیار قشنگش
اما به نظر من کار درستی نبود .فیلمی که هزاران ایرانی عاشقشن و باهاش خاطره دارند و بعد از این فیلم بود که سینمای ایران یه تکونیس خورد رو مسخره کنند
اگه مسعود کیمیایی قسمت دیشب رو دیده باشه حتما به جون دست اندرکاران این برنامه میافته
amirfiri
15-11-2011, 14:45
لینک دانلود این چند شب اخیر رو دارین؟
این برنامه خاله نرگس خیلی باحال بود داد ماست یهو اومد گفت سلام من داد ماست هستم...
وین رونی
18-11-2011, 21:33
امپراتور دریاش امشب منو روده بر کرد
SuperSt@r
18-11-2011, 22:38
امپراتور دریاش امشب منو روده بر کرد
من امشب نديدم و احتمالا فردا هم نميتونم ببينمش اگه ميشه لينك دانلود فقط اين تيكه امپراطور دريا رو برام بذاريد
داستان های باورنکردنیش خیلی قشنگه
pcforlife
19-11-2011, 10:43
یادمه بازتاب های پخش بعضی از مجموعه های قهوه تلخ به عنوان سریالی طنز ایرانی، از دید بینندگانش بسیار منفی بود و تو همین تاپیکش در پی سی دوستان به درستی ازش ایراد می گرفتند که بار خندش روی حرکات بابا شاه و بابا اتی و فرضا تو دوربین نگاه کردن مستشار و... بوده که اونا هم یه مشت حرکات تکراری هستند و دیگه لوئس شده...
حالا به شخصه واقعا از خنده بازار و البته بینندگانش تعجب می کنم... من چندین قسمت از سری جدیدش + قسمت دیشب رو تماشا کردم... در 95 درصد تایم برنامه، یه لبخند خشک و خالی رو لبم نیومد... تکرار که توش موج میزنه، کمبود سوژه که دارن، عدم توجه کارگردان و تهیه کننده و بازیگران (مقلد ها) به جزئیات در هر زمینه ای، نداشتن صراحت و حتی درستی کلام در بیان مشکلات در قالب طنز، حرکات بدنی بسیار زیاد (مثل اینکه سینمای صامت هست) اونم نه از نوع ریز و جزئی، بلکه درشت!! که برای یه سریال طنز تو عصر فعلی به نظر من یه ضعف بزرگه و این حرکات به درد پانتومیم برای خندوندن کودکان هم نمیخوره... و....
به نظر من خنده بازار در مجموع در جایگاه بالاتری از برنامه های مشابه و البته قدیمی تر خودش مثل جنگ 77 یا ببخشید شما، حرف تو حرف و... قرار نداره...
ضمن اینکه فکر می کنم نکته امیدوارکننده برای خنده بازار اینه که ماه های محرم و صفر در راه هست و مجبور نیستند ادامه بدند...
+
از طرفداران این مجموعه عذر می خوام اگه یه مقدار صریح نظرم رو گفتم...:11:
:10:
یاعلی:11:
hamid_diablo
19-11-2011, 12:59
به نظرم یکی از دلایلی که سری جدید خنده بازار کمی افت کرده مقبولیت سری قبل بوده که باعث شده نویسندگان و کارگردان کار رو جدی نگیرند و برای پر کردن انتن یه چیزی تولید کنند
البته اونقدرها هم بد نیست.همین که موضوعات اجتماعی و 30 یا 30 کشور رو به شکلی مورد نقد قرار میده خودش کلیه....
همین برنامه دیشب میوه فروشه....هم نقد بود و هم خیلی خنده دار.وقتی هندوانه رو به اون شکل ریخت تو کیسه و. گفت ببر کلی حال کردم
Eblis 2011
19-11-2011, 13:05
به نظر بنده سری اول خنده بازار بهتر بود . . . الان اکثر بخش های جدیدی که اضافه شده جذاب نیست و بخش های قبلی هم چنگی به دل نمیزنه . . . کم کم باید برنامه رو جمع کنن و تمومش کنن . . . از همه جالب تر اون بخش ورزش هستش که آقای ظریف میاد و با اون شیکمش ورزش میده :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراستی: حذف «هشت» از «خندهبازار» ارتباطی به ما ندارد
خبر آنلاین 28/8/90 - منتقد برنامه تلویزیونی «هفت» به شایعاتی که در مورد انتقاد او از برنامه «خندهبازار» مطرح میشود پاسخ داد.
به گزارش خبرآنلاین، مسعود فراستی در برنامه تلویزیونی «هفت» که جمعه شب 27 آبانماه روی آنتن شبکه سوم سیما رفت، در ابتدای سخنان خود توضیحاتی درباره یکی از شایعاتی که این روزها با آن مواجه است ارائه کرد.
فراستی گفت: «بعضیها میگویند حذف بخش «هشت» از برنامه «خندهبازار» به دلیل انتقادهای من بوده که باید اینجا تاکید کنم این موضوع هیچ ارتباطی به ما نداشته است.»
«هشت» عنوان بخشی از برنامه «خنده بازار» است که با برنامه «هفت» و به طور مشخص فریدون جیرانی مجری «هفت» و فراستی منتقد این برنامه شوخی میکند.
jeremy28
20-11-2011, 10:57
دوستانی که برنامه خنده بازار رو می خوان، می تونن از اینجا دانلود کنند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه: فعلاً تا قسمت 51 ام گذاشته شده و قسمت 51 ام هم همونی بود که سه شنبه شب پخش شد!
حجم هر قسمت بین 100 تا 150 مگه.
اما اگه خواستین با کیفیت بالا (حدود 500 مگ) دانلود کنین، برین سایت ایران سیما:
و هر روزی رو که خواستین یا به صورت آنلاین ببینین و یا با برنامه NetTransport دانلود کنین.
نحوه دانلودش رو هم اینجا توضیح داده:
البته وقتی صفحه ی مربوط به روزی رو که مدنظرتون هست باز کردین، خنده بازار معمولاً در صفحه دومش هست. یعنی لینک "صفحه بعدی" رو بزنین تا پیداش کنین.
و اما خطاب به مدیران محترم این بخش: می دونم که گذاشتن لینک دانلود خلاف مقررات هست، بنابراین لینک هر برنامه رو به طور مستقیم قرار ندادم و فقط سایتی رو معرفی کردم که عزیزانی که موفق نشدن ببینن، بتونن استفاده کنن.
به هرحال، امیدوارم این پست پاک نشه!
ممنون
وای امشب ترکوند. 90 امشب عالی بود. از مایلی کهن گرفته تا خود کفاشیان همه رو به مسخره گرفته بود.
SuperSt@r
21-11-2011, 12:13
به نظر من 90 درصد برنامه ديشب خيلي قشنگ بود كلي خنديدم خيلي حال كردم:39: و اون تيكه هم كه تو فرودگاه يارو گفت وكيلم اون مسئولم جوابش رو داد گفت عروس رفته گل بچينه هم باحال بود
خنده بازار و بخصوص 90% بدون سامان گوران صفایی نداره.
بدل جدید فردوسی پور واسه این نقش صورتش چاق و پیر هست. شباهت صداش به فردوسی پور، به پای سامان گوران نمی رسه.
با اینکه 90% دیشب با هنرنمایی بدل مایلی کهن و کفاشیان خوب بود اما وقتی دوربین بدل جدید فردوسی پور رو نشون میداد به شدت واسم ضد حال بود.
Lady parisa
22-11-2011, 12:57
به نظر بنده سری اول خنده بازار بهتر بود . . . الان اکثر بخش های جدیدی که اضافه شده جذاب نیست و بخش های قبلی هم چنگی به دل نمیزنه . . . کم کم باید برنامه رو جمع کنن و تمومش کنن
نمیشه گفت قشنگ نیست.به نظرم بیشتر روشون باز شده:31: و یه کمی زیادی 30یا30. شاید این باعث دل نچسب بودنش شده!:46:
+
واقعا برنامه نودش قشنگ بود
Pessimist
24-11-2011, 13:04
دیشب خنده بازار رو دیدم!
به نظر من ذلت نقاشی قشنگ ترین قسمتش بود که اومد یه سری حقایق رو در مورد کنسترت های داخل بیان کرد مثل تیپ های آنچنانی زدن خواننده ها و پلی بک کردن.
اما در کل این سری نسبت به سری های قبل افت کرده علتش هم بر میگرده به محدود شدن این برنامه و تکراری شدن بعضی از قسمت هاش.
SuperSt@r
24-11-2011, 15:29
سلام من امروز تکرارش رو دیدم البته نه کامل تا نصفش بقیش خوابم برد:31: ذلت نقاشی خیلی قشنگ بود بعلاوه همایش هم خیلی قشنگ بود من که کلی خندیدم
فوق العاده سریال ستایش و اون سریال ماه رمضون رو مسخره کردن
داد ماس هم با اون دف زدن و آهنگ خوندنش:=)))
خداییش از تقلید ادای مجید قناد ترکیدم از خنده
خداییش خیلی عالی بود
اون عمو ها هم چه سیبیل های باحالی داشتن
smallfrank
24-11-2011, 23:10
تکرارش روز جمعه چه ساعتیه ؟
sajad-tnt
24-11-2011, 23:17
تکرارش روز جمعه چه ساعتیه ؟
سلام.
فردا ، ساعت 12:00 .
موفق باشید:40:.
SuperSt@r
24-11-2011, 23:46
به نظر من امشب زیاد جالب نبود و فک کنم قسمت عموهاش هم تکراری بود
farshidshd
25-11-2011, 12:08
سلام.
فردا ، ساعت 12:00 .
موفق باشید:40:.
امروز صبح هم زیر نویس شبکسه نوشته بود گلچین خنده بازار ساعت 16
SuperSt@r
25-11-2011, 15:29
امروز صبح هم زیر نویس شبکسه نوشته بود گلچین خنده بازار ساعت 16
آره فک میکنم درسته آخه یکی دیگه هم به من گفت نوشته گلچین خنده بازار
اون ساعت 12 تکرار دیشبش بود
Lady parisa
26-11-2011, 09:56
دوستان من قسمت مربوط به سریال ستایش رو ندیدم.اگر کسی داره لطفا آپ کنه
مرسی
:11:
mr_khodaei2008
26-11-2011, 21:07
اره اون قسمتش که ستایش را مسخره میکردن خیلی با حال بود
مسخره ستایش : آقا ناصر شما کی هستی ؟ آقاااا جووووون :31:
squall12
26-11-2011, 21:46
سلام.کسی ویدئوی قسمتهای عمو قناد رو داره ؟ متاسفانه هنوز این قسمتشتو ندیدم.
تو یوتیوب هم چیزی پیدا نکردم....
اون تیکه سریال ستایش خیلی باحال بود .. اسمش رو گذاشته بودن همایش !!!! آقا جون گفتنش خیلی باحال بود ..فکر نمی کردم با گفتن این کلمات اینجوری بخندم !!!
SuperSt@r
27-11-2011, 11:50
آره واقعا ستايشش خيلي قشنگ بود كلي از خنده روده پر شدم اون لحظه كه مرده هندونه رو اورد هم خيلي باحال بود
smallfrank
27-11-2011, 13:43
میشه لینک دانلود همین قسمت آخر مجموعه که ستایشو داشته لطف کنید ؟
ممنون
منم لینک مسخره کردن ستایش رو میخوام. کجا میشه دانلود کرد؟
enimonte
28-11-2011, 22:15
سلام.کسی ویدئوی قسمتهای عمو قناد رو داره ؟ متاسفانه هنوز این قسمتشتو ندیدم.
تو یوتیوب هم چیزی پیدا نکردم....
اینجا رو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...
Lady parisa
28-12-2011, 09:19
سالهاست كه به تدريس در رشتههاي مختلف هنري مشغول است. با سازهاي مختلف موسيقي نيز آشنايي دارد، اما اين روزها اغلب مخاطبان بيشتر چهره او را در مجموعه طنز «خندهبازار» در شبيهسازي شخصيتهاي مختلف ديدهاند.
محمدرضا خسروي بازيگر، نويسنده، كارگردان، نقاش و خطاط خوبي است. او در همه زمينههاي هنري فعاليت داشته است.
اهل مازندران و شهر فريدونكنار است وبه قول خودش در كنار دريا بزرگ شده است. تا مقطع راهنمايي در اين شهر بوده و براي اخذ مدرك ديپلم در رشته گرافيك به آمل و بعد از آن براي ادامه تحصيل به تهران آمده است. در تهران و هنگام كار در سريال مادر با بيتا معماريان ـ كه هم بازيگر است و هم منشي صحنه ـ ازدواج كرده و زندگي شيريني با هم دارند. حاصل اين عشق و ازدواج هم رها دختر 11 سالهاي است كه مانند پدر و مادرش هنرمند و دست به قلم است و بسيار زيبا نقاشي ميكند. رها البته به بازيگري نيز علاقهمند است و تاكنون در چند اثر نيز بازي كرده است.
خنده و شور و نشاط و شادي در چهره هر سه عضو اين خانواده به چشم ميخورد. همگي از روحيهاي بالا برخوردارند و در حال حاضر نيز 12 سال است كه در كانون گرم خانواده و زير سقف مهرباني زندگي ميكنند.
ما در يك روز سرد پاييزي مهمان خانه گرم و صميمي آنها شديم تا در فضايي دوستانه و خانوادگي از شيرينيها و زيباييهاي يك زندگي مشترك سعادتمند بشنويم. خواندن اين گفتوگو خالي از لطف نيست.
چطور شد كه با بيتا آشنا شديد و او را به عنوان شريك آينده زندگي خود انتخاب كرديد؟
من دانشجوي ترم آخر تئاتر بودم و در سريال مادر به كارگرداني مسعود فروتن دستيار يك، برنامهريز و بازيگر بودم. در آنجا نياز به يك بازيگر داشتيم كه در كنار فخري خوروش چند سكانس به ايفاي نقش بپردازد. بيتا معماريان را به مجموعه معرفي كردند كه اين آشنايي من و بيتا را فراهم كرد و بسيار زود و به هم علاقهمند شديم و همه چيز ظرف يك هفته كه كار سريال تمام شد، به نتيجه رسيد و اتفاقات شيريني براي زندگي ما افتاد.
بيتا: مدت زمان آشنايي ما تا ازدواجمان فقط 3 هفته طول كشيد.
خسروي: بعد از تمام شدن كار سريال مادر به خواستگاري ايشان رفتم.
در چه سالي اين اتفاق افتاد؟
خسروي: در سال 1377.
بيتا: دقيقا روز تولد من 17 مرداد روزي بود كه عقد كرديم. تازه آن روز، روز زن هم بود.{ميخندد}
خسروي: البته چون من متولد اول دي بودم، به همين خاطر نميتوانستيم تا آنموقع صبر كنيم. به همين علت مراسم در همان روز تولد بيتا برگزار شد.{ميخندد}
پس همان نگاه اول كار خود را كرد و شما را بههم رساند؟
خسروي: افراد در برخورد اول يك انرژي خاصي از يكديگر دريافت ميكنند. حتي از نوع نگاه كردن و چشمان يك فرد و صحبت كردن آن ميتوان اين انرژي را دريافت كرد. نه اينكه حالا همه چيز را در همان نگاه اول بفهميم، اما انرژي خاصي را ميتوان از طرف مقابل دريافت كرد.
بيتا: من به اين نكته اعتقاد دارم كه حس انسان در همان لحظه نخست نكاتي را به انسان ميگويد، چون معتقدم كه حس دروني آدم هيچ وقت دروغ نميگويد.
خسروي: حس و حال ازدواج بسيار متفاوتتر از ديگر اتفاقات در زندگي است. مخصوصا براي من كه آمادگي براي ازدواج را هم داشتم. آن زمان اواخر دوران تحصيلم را طي ميكردم و 28 ساله بودم و شرايط ازدواج برايم فراهم بود.
بيتا: و من 18 ساله بودم.
شما چه خصوصيات اخلاقي در همسرتان ديديد كه او را به عنوان شريك زندگي انتخاب كرديد؟
بيتا: صداقت محمدرضا و خانوادهدوست بودن او براي من بسيار با ارزش بود. چون بر اين باور هستم كه كسي كه به پدر و مادر خود و خانوادهاش احترام بگذارد و آنها برايش ارزشمند باشند، پس براي همسر و فرزندانش هم همانقدر ارزش قائل است. كسي كه خانواده خود را دوست دارد و به آنها احترام ميگذارد، پس به من هم كه قرار است شريك زندگياش بشوم، قاعدتا احترام خواهد گذاشت. همانطور كه هيچوقت آنها را فراموش نخواهد كرد، ما را هم فراموش نميكند و از ما هم دست نخواهد كشيد.
او ضمنا بسيار آدم مهربان، خونگرم و دوستداشتني است. حتي اگر چيزي به ضررش باشد، به خاطر صداقتي كه دارد آن را عنوان ميكند. نكته ديگر اينكه او همه را مانند خود ميبيند. يعني ديدگاه وي به همه افراد مثبت است. هميشه مثبت ميبيند و مثبت هم فكر ميكند. كسي را آدم بدي خطاب نميكند.
نكته بسيار مهمي كه همسر من دارد، دست و دلبازي اوست كه فكر ميكنم در زندگي بسيار اهميت دارد. محمدرضا اصلا خسيس نيست، حتي در سختترين شرايط مالي. هر آنچه داشته باشد حتي حداقل چيزي كه باشد از خانوادهاش دريغ نميكند.
شما درباره بيتا چه فكر ميكنيد؟
خسروي: هر آدمي يك خصوصيات اخلاقي خاص خود را دارد. بيتا بسيار آدم خونگرمي است و من اين خصوصيت او را بسيار دوست دارم و ميپسندم. دلسوز و مهربان است. دست به خير او بيش از من است. براي كمك به ديگران هميشه پيشقدم است و به روزيرساني خداوند اعتقاد شديدي دارد. در شرايط بحراني هميشه به خدا توكل ميكند. فوقالعاده آدم اعتقادي و مذهبي است. اهل دروغ گفتن نيست. در زندگي خانوادگي هم انسان مثبتگرايي است. در كل همه خصوصيات بارزي كه يك همسر خوب بايد داشته باشد را بيتا دارد. فكر ميكنم كه يك مرد هم به جز اين چيز ديگري نميخواهد كه همسرش به زندگي زناشويي پايبند باشد.
شما در كنار محمدرضا خسروي هم بازيگر بوديد و هم منشي صحنه، آيا اين كار كردن به زندگي شما لطمهاي نميزند، يا شما را با مشكلات و دغدغههاي مالي روبهرو نميكند؟
بيتا: البته خدا را شكر ما مشكل مالي چنداني نداشتيم.
خسروي: شايد به اين علت كه من معلم هستم و استخدام آموزش و پرورش، البته نه اينكه اصلا مشكل مالي نداشته باشيم. چون همانطور كه ميدانيد شغل بازيگري با بحران جدي مالي روبهروست. البته ما در ابتداي زندگي مشترك در خانه مادربزرگ بيتا كه بسيار هم ايشان را دوست داشتيم ، زندگي ميكرديم.
بيتا: خانواده ما اصلا نميگذاشتند ما با مشكلي روبرو شويم و هميشه حواسشان به ما بود.
خسروي: بله. مخصوصا مادربزرگ بيتا كه خدا رحمتش كند بسيار به زندگي ما كمك كرد. مخصوصا در همان زمان ابتداي زندگيمان؛ چون در آن موقع دغدغههاي بسياري داشتيم.
دختر شما رها چه زماني به اين خانواده پيوست؟
خسروي: 23 خرداد 80 رها متولد شد. درست همان روز كه رها به دنيا آمد، من به سريال زير آسمان شهر پيوستم و بايد سر ضبط اين مجموعه ميرفتم. با آمدن رها و پا قدم خوب او من به سر اين كار رفتم، رها با آمدنش بركت را به خانهمان آورد.
بيتا: بله. درست در همان روز تولد رها كه واقعا فرزند پرروزي و پربركت است.
اين زندگي 3 نفره با همه سختيها و شيرينياش بر چه اصول و قواعدي استوار است؟
خسروي: صداقت مهمترين اصل اين زندگي است، حتي اگر كه اين اصل به ضررمان باشد. اگر در زندگي زناشويي صداقت مبنا و اصل باشد، خيلي از مشكلات ناخودآگاه حل ميشود. همچنين سطح توقع پايين در زندگي هم يكي از اين اصول است. بيتا پرتوقع و ماديگرا نيست و من اين خصلت او را بسيار دوست دارم. حتي سعي كرديم كه فرزندمان را هم براساس همين اصول تربيت كنيم.
بيتا: به عقيده من درك متقابل هم بسيار اهميت دارد. در زندگي هميشه بايد يك نفر نيممن باشد، يعني اگر 2 طرف بخواهند از خود منيت نشان دهند، آن زندگي دوام نخواهد داشت و معمولا خانمها بايد نه هميشه اما كوتاه بيايند. البته براي كسي كه درك اين موضوع را دارد، شرايط متفاوت است. وقتي از موضوعي درك خوبي داشته باشيد ميتوانيد مشكلات مربوط به آن را هم مرتفع كنيد. احترام متقابل هم در زندگي زناشويي بسيار مهم است. با گذشت 12 سال از زندگي مشتركمان هنوز هم همسرم را خسروي صدا ميزنم و گاهي به او آقا رضا ميگويم. وقتي احترام در زندگي وجود داشته باشد، حتي با وجود فاصله و مشكل اين احترام است كه نميگذارد كار به جاي باريك كشيده شود. احترام، صداقت و درك متقابل، 3 ركن اساسي يك زندگي است.
بيتا: من ساده زندگي ميكنم، اما دلم ميخواهد امكانات زندگيام در حد معقول و مناسب فراهم باشد. خاص زندگي كردن را دوست دارم. دوست دارم همه چيز به نحو احسن و زيبا سر جاي خود باشد. اصالت هر چيز براي من بسيار اهميت دارد.
خسروي: بيتا بسيار دوست دارد كلاسيك و سنتي زندگي كند. دوست دارد اصيل زندگي كند و زياد دوست ندارد وسايل خانه مدرن باشد. نه سنتي به آن معنايي كه همه ميدانيم اما زندگي ساده را با اصالت بسيار دوست دارد.
وجه مشترك شما 2 نفر در چه نكتهاي نهفته است؟
خسروي: احساس ميكنم هر دوي ما به زندگي خانوادگي بسيار دلبستگي داريم. هر دو خانوادهدوست هستيم. هر دو با يك ذهنيتي كه بايد كانون خانواده را حفظ كرد و براي اين حريم تقدس قائل شد. اين بخش مهمترين بخشي است كه فكر ميكنم هر دوي ما يك تفكر و يك اتفاق نظر داريم.
بيتا: من فكر ميكنم كه من و خسروي از خيلي از جهات شبيه به هم هستيم و اگر در مسائلي مانند يكديگر عمل نميكنيم، اما مكمل رفتاري هم هستيم. مثلا خسروي بسيار صبور و من بسيار جوشي هستم. در آن نكاتي كه اشتراك نداريم مكمل هم هستيم.
به ياد ماندنيترين و زيباترين روز زندگيتان چه روزي بوده است؟
بيتا: تولد رها دخترم.
خسروي: مسلما تولد فرزند يكي از روزهاي زيباي هر زوجي است. روز ازدواج هم براي من بسيار زيبا و به يادماندني است و حس و حال خودش را دارد. اما تولد فرزند يك حس ديگري است. اين دو مناسبت جزو روزهاي خوب و به يادماندني زندگي من است.
برای پخش در ایام دهه فجر
پای شهیدیفر و پارک ملت هم به «خنده بازار» باز شد
خبرگزاری فارس: مجموعه برنامه «خنده بازار» همراه با بخشهای جدیدی نظیر شوخی با پارک ملت و شهیدیفر ویژه دهه فجر روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
به گزارش خبرگزاری فارس، برنامه طنز خندهبازار از نوروز سال 90 روی آنتن شبکه سه سیما رفته است و با هدف ایجاد لحظاتی شاد و مفرح، بیان نقدهای اجتماعی و ارتقاء نقدپذیری میان مخاطبان، در گروه اجتماعی شبکه سه تولید شده است.
سری سوم این مجموعه طنز، به تهیهکنندگی فرید شبخیز در 25 قسمت 40 دقیقهای، به مناسبت آغاز ماه ربیعالاول و در آستانه دهه مبارک فجر و هفته وحدت از چهارشنبه 5 تا 7 بهمنماه، قبل از خبر 22 و از شنبه 8 بهمنماه هر شب بعد از خبر 22 از شبکه سه سیما پخش میشود.
بخشهای سری جدید خنده بازار عبارتند از: بانک، فرودگاه، ظریف، باب راس، انتخابات، ویترین، مترو، پارک ملت، یک کلاغ چهل کلاغ، ماجراهای باور نکردنی، فیتیله، نود، نقد فیلم، صف، ماهواره، دلالان، نامحسوس، آشپزی ساده، گزارش فوتبال، جویندگان طلا.
عوامل این مجموعه عبارتند از: مجری طرح و مدیر تولید: غلامرضا هاشمزاده، کارگردان هنری: شهاب عباسی، کارگردان تلویزیونی: علی شبخیز، بازیگران: سیاوش مفیدی، شهاب عباسی، آرش میراحمدی، کورش معصومی، یزدان فتوحی، سوسن پرور، محمدرضا خسروی، ابراهیم شفیعی، پریسا روشنی، بهشاد مختاری، مرتضی رستمی، رامتین حامیفرد، رضا عظیمی، احمد ایراندوست، حامد تهرانی، مبین رستگار، ساناز زرین مهر، فرهاد فداکار، محمدقلی بیگی و...
SuperSt@r
25-01-2012, 00:03
خيلي خوشحال شدم كه شنيدم دوباره از فردا قراره شروع بشه تيزرش رو هم ديدم به نظر من بهتر از سري قبل خواهد بود به هر حال اميدوارم خنده رو بر روي لباي مردم بياره
خيلي خوشحال شدم كه شنيدم دوباره از فردا قراره شروع بشه تيزرش رو هم ديدم به نظر من بهتر از سري قبل خواهد بود به هر حال اميدوارم خنده رو بر روي لباي مردم بياره
والا من یه تیکه توی تبلیغ شبکه شه دیدم زده از امشب ..از ساعت 8:45 دقیقه امشب شروع می خواد بشه... ج
«خنده بازار» در 25 قسمت 40 دقيقهاي از امشب شادي را به خانه ها ميآورد
بازگشت دوباره «خنده بازار» به تلويزيون
روزنامه جام جم چهارشنبه 05 بهمن 1390 : مجموعه طنز خندهبازار با بخشهاي جديد و متنوع همچون يك كلاغ چهل كلاغ، انتخابات، نقد فيلم، دلالان، مترو و پارك ملت از امشب مهمان خانههاي مردم ميشود.
علاوه بر بخشهاي اشاره شده، قسمتهايي همچون بانك، فرودگاه، باب راس، مترو، ماجراهاي باور نكردني، فيتيله، نود، صف، ماهواره و نامحسوس سرجايشان هستند و با همان شكل قديم ادامه پيدا ميكنند.
«خنده بازار» به تهيهكنندگي فريد شبخيز و كارگرداني شهاب عباسي در 25 قسمت 40دقيقهاي، به مناسبت آغاز ماه ربيعالاول و در آستانه دهه مبارك فجر و هفته وحدت از امروز تا هفتم بهمن، قبل از خبر 22 و از شنبه هشتم بهمن هر شب بعد از خبر 22 از شبكه 3 سيما پخش ميشود.
سري جديد خنده بازار را بايد سومين قسمت آن محسوب كرد. مجموعههاي قبلي خندهبازار در زمانهاي مناسبتي نوروز و ماه رمضان روي آنتن رفتند و با اقبال خوب مخاطبان همراه شدند. اين روزها گروه توليد خندهبازار در مجموعه باغبهشت مشغول فعاليت هستند تا علاوه بر توليد كار براي دهه فجر، يك مجموعه را هم براي نوروز 91 به آنتن پخش برسانند. فريد شبخيز، تهيهكننده خندهبازار درباره جزئيات سري سوم خنده بازار ميگويد: در سري جديد خنده بازار بيش از 20 بخش طنز را تعريف كردهايم. اين 20 بخش در لابهلاي 25 قسمت ما پراكنده شدهاند و هر شب حدود 8 بخش در قالب يك مجموعه طنز تقديم بينندگان ميشود.
وي از خيمهشببازي و مكتبخانه به عنوان بخشهايي نام ميبرد كه در سري جديد حذف شدهاند. البته شبخيز اين احتمال را هم ميدهد كه اين دو بخش در قسمتهاي نوروزي دوباره با سروشكلي جديد برگردند.
نقد فيلم، جايگزين هشت شده است
در فهرست بخشهاي خندهبازار نام نقد فيلم به چشم ميخورد و همچنان خبري از بخش هشت (تقليد برنامه هفت فريدون جيراني) نيست.
شبخيز با توضيح اين كه بخش نقد فيلم با هشت خيلي تفاوت دارد، ميگويد: ما هشت را حذف كردهايم و قصد نداريم آن را ادامه دهيم. آدمهاي اين بخش مابهازاي خارجي ندارند. يعني از آقايان فراستي و جيراني خبري نيست و منتقدان هم فرد خاصي را در اذهان زنده نميكنند. در بخش نقد فيلم يك اثر نمايشي پخش ميشود و 2 منتقد دربارهاش صحبت ميكنند. اين بخش شبيه همان مسابقه سرياليمان است كه قبلا اجرا ميشد. يك مقدار با دكورهاي برنامههاي تلويزيوني شوخي كردهايم. چون الان دكورها همه سرسرهاي شدهاند و بالا و پايين زيادي دارند.
وي ادامه ميدهد: بخش مترو هم از بخشهاي جديد ماست. طراحان صحنه ما يك مترو را ساختهاند كه بازيگران به داخلش ميروند و اتفاقات بامزه داخل مترو را بازسازي ميكنند. در اين بخش به مشكلات داخل مترو مثل دستفروشان هم پرداختهايم.
اين تهيهكننده درباره بخش دلالان كه جديدا به خندهبازار اضافه شده توضيح ميدهد: در اين بخش يك عده دلال از پلهها پايين ميآيند و خبرنگار ما ميرود با آنها مصاحبه ميكند. هر بار به سراغ دلالان يك بخش ميرويم مثل دلالان بازار ميوه، دارو، طلا و...
به گفته شبخيز بخش يك كلاغ چهل كلاغ به اين موضوع ميپردازد كه چطور بعضيها از كاه كوه ميسازند و شايعهپراكني ميكنند.
اضافه شدن 10 نويسنده جديد به خندهبازار
بعد از طنزهاي غيرسريالي همچون ساعت خوش، قطار ابدي، هفتاد و هفت و جدي نگيريم تا مدتي ساخت اينگونه طنزها به دست فراموشي سپرده شد. خندهبازار با زندهكردن گونه طنزهاي قسمتي به طنزپردازان فعلي شيوه ديگري از ساخت كارهاي طنز را يادآوري كرد.
خيلي از كارگردانها نبود متن خوب را مهمترين مانع در راه ساخت اين گونه طنزها ميدانند. از تهيهكننده خنده بازار پرسيديم در سري جديد براي متنها چه اتفاقاتي افتاده است؟ شبخيز درباره گروه نويسندگان با تاييد اين كه آرش قادري ديگر با خندهبازار همكاري ندارد، ميگويد: ما حدود 30 نفر را دعوت به همكاري كرديم كه از اين ميان 10 نفرشان توانستند با سياستهاي ما همسو شوند. هدف ما اين است كه از همه فكرهاي جديد استفاده كنيم. البته اين نكته را هم در نظر بگيريد كه نوشتن طنز غيرسريالي كار سختي است؛ چرا كه يك نويسنده بايد بتواند در 3 دقيقه يك قصه بامزه را شروع كند و به پايان برساند و تازه نتيجهگيري هم داشته باشد.
اين تهيهكننده با اشاره به اين كه بخش «نود» را همچنان رامتين حاميفرد اجرا ميكند، ميگويد: مردم اين بازيگر را در نقش عادل فردوسيپور قبول كردهاند؛ چون بازياش در سري قبلي خوب جواب داد. ما بيشتر بازيگران سري قبليمان را حفظ كردهايم. گروه خندهبازار با هيچ بازيگري مشكلي ندارد و هر كس هم كه از ما جدا شده به خواست و ميل خودش بوده است.
به گفته شبخيز گروه خنده بازار از 2 ماه و نيم پيش كارشان را آغاز كردهاند و تا عيد نوروز بدون وقفه به فعاليت ادامه خواهند داد.
ديگر عواملي كه با اين مجموعه همكاري دارند، عبارتند از: مجري طرح و مدير توليد: غلامرضا هاشمزاده، كارگردان هنري: شهاب عباسي، كارگردان تلويزيوني: علي شبخيز، بازيگران: سياوش مفيدي، شهاب عباسي، آرش ميراحمدي، كورش معصومي، يزدان فتوحي، سوسن پرور، محمدرضا خسروي، ابراهيم شفيعي، پريسا روشني، بهشاد مختاري، مرتضي رستمي، رامتين حاميفرد، رضا عظيمي، احمد ايراندوست، حامد تهراني، مبين رستگار، ساناز زرينمهر، فرهاد فداكار، محمد قليبيگي و....
احسان رحيمزاده / راديو و تلويزيون
AMIR-AIRGUNNER
25-01-2012, 16:11
این بخش نود رو خیلی خرابش کردن
اون مجری قبلی واسه بخش نود خیلی بهتر بود
M . Sayid
27-01-2012, 17:24
اون جایی که گفت
وااااای سس خسرو نریختم
خیلی باحال بود .. !!
دمشون گرم این سری جدید هم خیلی قشنگ بود .
من یه قسمتشو پریشب دیدم . به هیچکی رحم نکردن چه نامزدهای نمایندگی مجلس چه برنامه های تلویزیونی و اقتصاد و ...
H A M A S
27-01-2012, 20:07
دیشب...قسمت سینماییش جالب بود...یارو جاهله قاطی کرد..رفت در صندوق...گفتم الان قمه در میاره...گشت گشت- لپ تاپ در آورد:31:
matr!x_2008
28-01-2012, 00:48
بعد این همه سریال و فیلم غمگین واقعا خنده بازار چسبید. این پارک علتش واقعا عالی در اومده. عمو قنادشم مثل همیشه قشنگ بود
هر سری بهتر از سری قبل میشه .....واقعا دستشون در نکنه.......
H A M A S
28-01-2012, 20:23
قسمت دیشب واقعا از لودگی و شوخی های سطحی دراومده بودن....
قسمت داستان های باورنکردنیش هم متوسل شده بود به اهنگ های کوچه بازاری....در کل جالب و جدید بود
mr_khodaei2008
28-01-2012, 20:26
اره خیلی جالب شده و ادما رو از غصه در میاره . دیشب که داد ماس با تبلت نقاشی میکرد
ولی بخش های جالب این سری گویا نماینده ها ، عمو قناد ، و پارک علت هستش !!! البته از ذلت نقاشی و اعمال قانون هم نمیشه گذشت..
خداییش پارک علتش خیلی باحاله ..عمو قناد هم فقط خود عموقنادش بقیشون دیگه چنگی به دل نمی زنن...
SuperSt@r
29-01-2012, 12:44
سلام
ديشب زياد جالب نبود منكه خوشم نيومد به نظر من فقط همون قسمت خبرنگار كه شعر ميخوندن ماشيني دارم ...... ازش خوشم اومد بقيش رو نپسنديدم اون قسمت نقد فيلم هم كه اصلا خوشم نمياد ازش اصلا يعني چي نامزدش هم ديشب قشنگ نبود
alone_boy
30-01-2012, 18:11
تنها بخشی که باهاش حال نمیکنم دکتر کورتون هست.اصلا برام جالب نیست این بخش
ولی دمشون گرم بقیه بخشا رو خیلی خوب در آوردن.بخصوص عمو قناد که شرکت کننده هاشون همه سبیل دارن:دی
Steps-Rap
03-02-2012, 00:09
قبول دارین برنامه ی خیلی لوسیه ؟؟ینی اصلا خندت نمیگیره..فقط 2-3 تا بخشش خوبه ...
Majid-6120
03-02-2012, 00:18
قبول دارین برنامه ی خیلی لوسیه ؟؟ینی اصلا خندت نمیگیره..فقط 2-3 تا بخشش خوبه ...
لوس نیست ... قبلا بیشتر فکاهی بود ... الان شده طنز خالص ... دیگه انقدر کنایه و اشاره توش زیاد شده که اصل طنزش فراموش شده . واسه همین کمی بی مزه شده .
ولی بعضی بخش هاش هنوز قشنگن . :20:
EngineeR EhsaN
04-02-2012, 23:18
این قسمت پارک علت خیلی باحال بود :دی این بازیگرش محشره خیلی دوسش دارم!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
سلام
به نظر من نسبت به سری قبلیش پخته تر شده البته هنوز هم جای کار هست
پارک علتش قشنگه جالب حرکات مجری پارک ملتو تقلید می کنه دکورشونم جالبه
دادماسم جالبه(اون قسمتی که مشکل ترافیکو حل می کرد:31:)
با دو تا از تکه هاشم خیلی حال کردم
یکی فیلم ماشین حسن پاشا که از روی فیلم گاو تقلید کرده بودن
یکی هم اون قسمتی که سریال ستایشو مسخره کردن:31:
SuperSt@r
05-02-2012, 20:30
خب ديشب رو هم ديدم كلا زياد خوشم نيومده از بعضي از قسمتهايي كه اين دفعه اضافه كردن مثلا همون مانكن كلاها كه من اصلا خوشم نمياد از نقد فيلمش هم خوشم نمياد نامزدش رو هم زياد جالب نميبينم متروش رو هم همينطور به نظرم قشنگ نيس از بانك و فرودگاه هم زياد خوشم نمياد من كه از ورزش كه ظريف اجرا ميكنه و شيتيله و گاهي اوقات هم ذلت نقاشي و پارك علتش خوشم مياد اميدوارم خنده دارتر و بامزه تر بشه
BATMAN-LOVE
05-02-2012, 20:35
این قسمت پارک علت خیلی باحال بود :دی این بازیگرش محشره خیلی دوسش دارم!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk
منظورت یزدان فتوحی؟؟؟آره من هم ازش خوشم میاد!
اما خنده بازار نوروز 90 خیلی جالب بود و متنوع!مثلا اون بخشه صالح علی و ---
بازیگر بدل فردوسی پور هم عالی بود اما تغییرش دادن اصلا حال نکردم!!!!!!!
دوستان کم لطفی نکنن باز همین یه برنامه طنز هست که نشون بده
تو این چند سال گذشته هم فکر کنم بهترین طنز باشه که از tv نشون میده
مطمعنا بیشتر هم همین عقیده رو دارن ...باز دستشون درنکنه.....:20:
SuperSt@r
05-02-2012, 20:50
دوستان کم لطفی نکنن باز همین یه برنامه طنز هست که نشون بده
تو این چند سال گذشته هم فکر کنم بهترین طنز باشه که از tv نشون میده
مطمعنا بیشتر هم همین عقیده رو دارن ...باز دستشون درنکنه.....:20:
من كه چيزي نگفتم اره همين كه يه برنامه طنز برامون گذاشتن بايد خيلي ممنون باشيم من فقط منظورم اين بود كه بعضي قسمتاش خنده رو به چهرمون نمياره و بهتره يه كم جذاب ترش كنن حالا كه يه برنامه طنز گذاشتن چرا كه قشنگ تر نباشه و بيشتر مردم رو نخندونه
MOHAMMAD2010
05-02-2012, 21:31
بعضی قسمتاش واقعا لوسه !!!
ولی مثلا پارک علت - داد ماست و اون قسمت مترو خوب بود
nafe-bandar
06-02-2012, 16:54
آقا میگم اون قسمتی که تیم شاهین رو تو برنامه نود به طنز گرفته بود داره واسه دانلود؟؟؟
یعنی برنامه ی 90 توی خنده بازار منظورم بود... :31:
ولی از همه جالب تر به نظر من قسمت اشپزیش هست با پارک علت.....
alone_boy
09-02-2012, 19:22
این برنامه سینمایی که قبل از داد ماست نشونش داد کدومه؟
از چه شبکه ای پخش میشه؟
armin_punisher6
09-02-2012, 20:28
امشب ساعت چند میزاره؟
امشب ساعت چند میزاره؟
ساعت 22/30
hamid_diablo
10-02-2012, 12:45
سلام
سری جدید بهتر از قبل شده و بخشهایی که اضافه کردند هم جالبه
اما این روزها جای خالی برنامه 7 احساس میشه
واقعاطعنه های خوبی میزنن تو این برنامه مثل دیشب تو پارک علت در مورد خودروی ملی یا
مسکن یا وام دادن.....
وین رونی
10-02-2012, 21:56
آخ خدا اشکم دراومد از دست این 90 و دنیزلی
مخصوصاً آخرش که که ترکی میگفت یه برنامه ببینیم
حتماً فردا تکرارش این قسمت رو دوباره میبینم
كسي ميدونه تركي چه آهنگي رو ميخوند؟من ده سال پيش داشتمش.يه زن ميخوند.گمش كردم
خواهشا اگه كسي ميدونه اسم آهنگ يا خواننده رو بگه
Sent from my iPad using Tapatalk
كسي ميدونه تركي چه آهنگي رو ميخوند؟من ده سال پيش داشتمش.يه زن ميخوند.گمش كردم
خواهشا اگه كسي ميدونه اسم آهنگ يا خواننده رو بگهقسمت اولش رو میگید..؟؟ نه یه مرد میخونه...البته آهنگی که من دارم .....شاید یه خواننده ی زن هم خونده....اینی که من دارم اینه..BU AKŞAM ÖLÜRÜM...خواننده اش هم..murat kekilli..هست.....چند وقت پیش از انجمن موسیقی دان کردم.....صبر کن الان برات پیداش میکنم....
===
بفرمایـــــیـد..
خيلي ممنون دوست عزيز خاطرات كودكيمو زنده مي كني.
Sent from my iPad using Tapatalk
SuperSt@r
11-02-2012, 13:07
سلام دوستان ميگم الان خنده بازار رو گذاشتن ولي انگار تكرار ديشبش نيس اخه من ديشب رو نديدم ولي اين يكي برام تكراريه قضيه چيه؟ تكرار ديشب رو كي ميذارند؟
*hamedkhatar*
11-02-2012, 21:15
سلام
این برنامه کی و از کدوم شبکه ای پخش میشه؟
MOHAMMAD2010
11-02-2012, 21:35
از اینجا قسمت دنیزلی رو دانلود کنین :
rezarrrr
11-02-2012, 22:06
من اگه هر شب برنامه شون رو نبینم و ضبط نکنم خوابم نمیبره
اولین باره برنامه ای به این خوبی انتقاد میکنه
در مورد دوستانی که میگن مسخره هست یا لودگه حتما خودشونم از بچه های بالا هستن
mojtaba2321
11-02-2012, 22:12
امشب 2 تا از بازیگرای خوب خنده بازار اومده بودن برنامه خوشا شیراز شبکه فارس
یکی فردوسی پور و اون یکی داد ماس
*hamedkhatar*
11-02-2012, 22:23
سلام
این برنامه کی و از کدوم شبکه ای پخش میشه؟
میدونم یکم سوالم سخت بود
ولی حالا یه کاریش بکنید
ممنون میشم
farzan311
11-02-2012, 22:44
شبكه سه ساعت ده و نيم 10:30
SuperSt@r
11-02-2012, 22:44
میدونم یکم سوالم سخت بود
ولی حالا یه کاریش بکنید
ممنون میشم
جدا
شبكه 3 پخش ميكنه الان برو ببين داره نشون ميده 5 دقيقه هست كه شروع شده هر شب همين حوالي نشون ميده
amir_rahmani
11-02-2012, 22:47
اون قسمت داد ماس را داری که رفته بودن دزدی بانک؟ خدابود:دی
SuperSt@r
11-02-2012, 22:48
اون قسمت داد ماس را داری که رفته بودن دزدی بانک؟ خدابود:دی
اين قسمت رو كه ميگي كي نشون دادن؟
rezarrrr
11-02-2012, 22:48
اقایون خانوما من موندم چطوری به این مجوز پخش میدن چقدرش رو سانسور میکنن ؟ اصلا واسه خودش کاری شده:6:
mojtaba2321
11-02-2012, 23:21
جدا
شبكه 3 پخش ميكنه الان برو ببين داره نشون ميده 5 دقيقه هست كه شروع شده هر شب همين حوالي نشون ميده
هر شب که نه! فقط شب های جمعه ، جمعه شب و شب های تعطیلی.
rezarrrr
11-02-2012, 23:24
هر شب که نه! فقط شب های جمعه ، جمعه شب و شب های تعطیلی
کاملا برعکس هر روز نشون میده به جز جمعه و روزای وفات
mojtaba2321
11-02-2012, 23:25
اقایون خانوما من موندم چطوری به این مجوز پخش میدن چقدرش رو سانسور میکنن ؟ اصلا واسه خودش کاری شده:6:
دست شبخیزها وقتی به تلویزیون ایران باز بشه همین میشه !!
amirkhan_0o0
12-02-2012, 00:00
بچه ها اون قسمت حاتمی کیا رو برای دانلود ندارید؟؟
mhv_kntu
12-02-2012, 08:40
آقا دیشب عجب خنده ای بود !
دیگه این قسمت عمو قناد رو میبینم از خنده دلم درد میگیره !
عجب خفن ادای فریبرز عربنیا رو تو فیلم سلطان درآوردن !
پ . ن : جایی هست بزارن برای دانلود ؟ حیف بعضی تیکه ها رو سیو نکنم !
H A M A S
12-02-2012, 12:19
قسمت نقد فیلمش خیلی جالبه....:31:
armin_punisher6
12-02-2012, 13:28
دست شبخیزها وقتی به تلویزیون ایران باز بشه همین میشه !!
اون دو تا شبخیز که یکی کارگردانه یکی دیگه هم یادم نیست چیش بود چه نسبتی با حمید دارن؟
Soroush-S
12-02-2012, 13:31
ولی اون قسمت که دنیزلی اومده بود واقعا جالب بود
rezarrrr
12-02-2012, 13:59
من اون پسره بود میومد انشا میخود اونو دوست داشتم این سری برداشتن نیست باب راس هم خوبه
بچه ها اون قسمت حاتمی کیا رو برای دانلود ندارید؟؟
آقا دیشب عجب خنده ای بود !
دیگه این قسمت عمو قناد رو میبینم از خنده دلم درد میگیره !
عجب خفن ادای فریبرز عربنیا رو تو فیلم سلطان درآوردن !
پ . ن : جایی هست بزارن برای دانلود ؟ حیف بعضی تیکه ها رو سیو نکنم !
دانلود:
یه قسمتی بود فک کنم تو %90 بود اون طرف آهنگ میخوند خیلی باحال بود! :31:
کلا گاهی جاها یهو انقد خنده دار میشه که کیف میکنی. :31:
mr_khodaei2008
12-02-2012, 21:01
اقا الان ساعت چند میزاردش . این شمشمین نفر تایمش را ریخته به هم
SuperSt@r
12-02-2012, 21:02
اقا الان ساعت چند میزاردش . این شمشمین نفر تایمش را ریخته به هم
معمولا 10:30
ابن عمو قناد کرکر خندست ! همین که میاد توصحنه من فقط کلمو میکوبم زمین :27:
amirkhan_0o0
12-02-2012, 22:56
ااین پزشکه همون پزشک استقلال بود!!
مخصوصاً اونجاش آندو گفت انگشت کوچیک پام مشکل داره.....
مربی هم می خواست القاب مختلف بگیره
amirkhan_0o0
12-02-2012, 23:04
اون آیتم مترو هم خدا بود!!
Maziar_69
12-02-2012, 23:08
فقط عمو قناد و ورزش مشاغل انصافا آخرشه. :دی
rezarrrr
12-02-2012, 23:13
این مربی قهرمان کی بود؟ :دی
عمو قناد که دیگه ترکونده
amirkhan_0o0
12-02-2012, 23:17
این سری جدید خیلی مفهومی شده!
یعنی لمپن بازی نیست و کلی مفهوم داره!
مخصوصا ماجرا های باور نکردنی که به تخلفات تراکتور سازی و جریمه شدن آبادان اشاره می کرد!
این مقلد عمو قناد حرکاتش خیلی بامزس عاشقشم
rezarrrr
12-02-2012, 23:30
این اهنگ پایانی جون میده واسه زنگ اهنگ به شرط اینکه وقتی گوشیت زنگ خورد کسی صداشو نشنوه:31:
Fate2646
13-02-2012, 03:25
این مقلد عمو قناد حرکاتش خیلی بامزس عاشقشم
اون که یه دونه باشه .عالیه وقتی میگه یه برنامه ببینیم از خنده غش میکنم
CRIS Joon CR7
13-02-2012, 07:26
این تیکه پزشک استقلالش سیاوش مفیدی در 90 خیلی با حال بود خیلی خندیدم:31::8:
نمیشه واسه دانلود بزارینش؟:11:
armin_punisher6
13-02-2012, 09:37
اون که یه دونه باشه .عالیه وقتی میگه یه برنامه ببینیم از خنده غش میکنم
آی گفتی.خیلیییی این باحاله.دقیقا عین خودش کاراشو میکنه.بریم یه برنامه هم ببینیم رو که دیگه نگو.
این سری جدید خیلی مفهومی شده!
یعنی لمپن بازی نیست و کلی مفهوم داره!
مخصوصا ماجرا های باور نکردنی که به تخلفات تراکتور سازی و جریمه شدن آبادان اشاره می کرد!
ما که از این قسمت باورنکردنیش سر در نمیاریم. مثل اون مستند نیست که میفهمیدی چی بود ولی اینو اصلا نمیفهمم!! :31:
این اهنگ پایانی جون میده واسه زنگ اهنگ به شرط اینکه وقتی گوشیت زنگ خورد کسی صداشو نشنوه:31:
منم دنبال همینش بودم ولی واسه پیشوازش! :31:
این تیکه پزشک استقلالش سیاوش مفیدی در 90 خیلی با حال بود خیلی خندیدم:31::8:
نمیشه واسه دانلود بزارینش؟:11:
تو صفحه قبل لینک دانلود سریال گذاشته شده.
rezarrrr
14-02-2012, 21:38
ساعت پخش خنده بازار رو عوض کردن ساعت 8:30 داشته نشون میداده
حالم گرفته شد:41:
ساعت پخش خنده بازار رو عوض کردن ساعت 8:30 داشته نشون میداده
حالم گرفته شد:41:
آره منم یهویی دیدم وگرنه شاید به کل نمیتونستم ببینم! :31:
برای اینه که فیلم مشپخشیدن اون موقع تموم شد فیلمه بعد اینو انداختن جلو. حالا واسا فک کنم بازم بره عقب چون یه فیلم دیگه داره میاد! :31:
بعدشم این قسمتش مثل اینکه به کل تغییر کرده بود.
CRIS Joon CR7
15-02-2012, 09:34
شاخ این قسمت-ش داد ماس بود:31:
یه چیزی شبیه اودلار (دلار) نقاشی کرد اومدن بردنش خیلی باحال بود:8:
rezarrrr
15-02-2012, 11:30
شاخ این قسمت-ش داد ماس بود:دی
یه چیزی شبیه اودلار (دلار) نقاشی کرد اومدن بردنش خیلی باحال بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
نقاش بدبخت هر چی میکشه میان میگیرن :31:
---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
rezarrrr
16-02-2012, 13:48
تکرارش کی پخش میشه؟
تکرارش امروز زود پخش شد ساعت 2 به بعد بود. قبلنا بیشتر دوررو برای ساعت 17 میپخشیدن. من که دیشب دوستم تو یاهو یهو گفت داره خنده بازار میده بعد منم آخراش رسیدم! :31:بعد گفتم تکرارشو ببینم ساعت تکرارشو دوستم اشتباه گفت منم فک کردم همونه ولی بعد شانسی پای تی وی بودم ساعتهای 2 خورده ای بعد یهو دیدم داره میپخشه!!! : دی . اون 16:45 گفته بود!! امروزم مثل اینکه ساعت 22:25 پخشیده میشه! هی اینور و اونور میره! :31:
rezarrrr
16-02-2012, 20:46
امروز تکرارشم از دست دادم اگه امشب عشق ممنوع رو بپیچونم ( امان از دست این سریال ابکی )انشا ا... بشینم ببینم
اه اولشو نتونست مببینم یادم رفته! : دی
بعدشم این داد ماس اسمشه؟ اینجا به همین اسمه؟ :31:
اینم نقاشیش خوبه ها! :31:
بعدشم تو 90درصد اون کی بود؟ زیاد باحال نبود!
M . Sayid
16-02-2012, 23:37
این بخش 90 خیلی قشنگ بود
بازیکنو می برم پارکینگ فدراسیون جهت اعمال قانون :27::27::31::31:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
اه اولشو نتونست مببینم یادم رفته! : دی
بعدشم این داد ماس اسمشه؟ اینجا به همین اسمه؟ :31:
اینم نقاشیش خوبه ها! :31:
بعدشم تو 90درصد اون کی بود؟ زیاد باحال نبود!
طرف هر کی بود از راهنمایی رانندگی اومده بود تو فوتبال ، شد ؟؟:31::27:
Last Night
17-02-2012, 01:52
امشب این بخش نامزد انتخاباتیش خیلی باحال بود...
دقت کردین شبیه کی حرف میزد؟...شبیه پرزدنت خودمون:31:
این بخش 90 خیلی قشنگ بود
بازیکنو می برم پارکینگ فدراسیون جهت اعمال قانون :27::27::31::31:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
طرف هر کی بود از راهنمایی رانندگی اومده بود تو فوتبال ، شد ؟؟:31::27:
اون نوشته بولد رو من دقت نکردم فکر کنم اون موقع یکم شلوغ بود اتاق درست نشنیدم! :31:
شد؟؟ چی شد ؟!! :31: یعنی شیرفتم شد؟!! افتاد؟!! اینا :31:
ولی هیکلش یه جوری بود فک کنم اضافه زده بودنش بالا!
چند لحظه پیش به صورت اتفاقی زدم شبکه دو برنامه فیتیله (عمو قناد) رو نشون میداد :31: عمو قناد صحبتاش که تموم شد میخواست بگه بریم یه برنامه ببینیم (با اون اداهای خاص خودش) به بچه هایی که نشسته بودن گفتش که "دوباره این حرکت رو انجام بدین تا اونایی که میخوان این کار رو انجام بدن قشنگ یاد بگیرن و درست تر انجام بدن" :27:
دمش گرم خدایی خیلی حال کردم ! نه تنها ناراحت نیستش از این قضیه بلکه میخواد کمک هم بکنه ...
M . Sayid
17-02-2012, 13:56
چند لحظه پیش به صورت اتفاقی زدم شبکه دو برنامه فیتیله (عمو قناد) رو نشون میداد
راستشو بگو ، اتفاقی بود ؟؟ :27::31:
چند لحظه پیش به صورت اتفاقی زدم شبکه دو برنامه فیتیله (عمو قناد) رو نشون میداد :31: عمو قناد صحبتاش که تموم شد میخواست بگه بریم یه برنامه ببینیم (با اون اداهای خاص خودش) به بچه هایی که نشسته بودن گفتش که "دوباره این حرکت رو انجام بدین تا اونایی که میخوان این کار رو انجام بدن قشنگ یاد بگیرن و درست تر انجام بدن" :27:
دمش گرم خدایی خیلی حال کردم ! نه تنها ناراحت نیستش از این قضیه بلکه میخواد کمک هم بکنه ...
منم یهو دیدم. ولی بعدا یادم رفت دوباره بزن همون شبکه! :31:
rezarrrr
17-02-2012, 20:47
پس معلومه که واقعا برای شاد کردن مردم کار میکنه
اون که جریمه میکرد از اقایون پیروزی نبود؟
dokhtareironi
17-02-2012, 21:25
به نظر من عمو قناد خیلی آدمه خوب و با جنبه ایه:46:
دمش گرم من واقعا دوسش دارم.
امشب که در مورد اثار باستانی تو ماجراهای باور نکردنی خیلی جالب بود....
مخصوصا اونجایی که میخواستن منفجر کنن:27:
امشب که در مورد اثار باستانی تو ماجراهای باور نکردنی خیلی جالب بود....
مخصوصا اونجایی که میخواستن منفجر کنن:27:
ای باو من فک کردم ساعت 22:25 نشون میده!! :13: زیرنویس کرده بود فک کردم امروز بود شایدم دیروز بوده؟ اه اشتب کردم نتونستم ببینم!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکرارشم فک کنم نتونم ببینم میرم یونیور!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دان هم حال نمیده دان کنی ببینی. از تی وی باحالتره! :31:
CRIS Joon CR7
17-02-2012, 23:08
این قسمت همش نو آوری بود:31:
دستشون درد نکنه:11:
amirkhan_0o0
17-02-2012, 23:52
این قسمت همش نو آوری بود:31:
دستشون درد نکنه:11:
یه شب آدم تمیز کاری داشته باشه و تی وی نداشته باشه همیننن می شه دیگه!!
حالا باید برم دی ال کنم!!
CRIS Joon CR7
17-02-2012, 23:58
یه ماه مونده تا عید ها
به نظرم شهیدی فر و فیتیله و آشپزی و نود مخصوصا مایلی کهن(این فوتبال مائه این فوتبال مائه :18:...):31: باشه خیل بهترم میشه:20:
dokhtareironi
18-02-2012, 11:12
من ندیدم:41:
Eblis 2011
18-02-2012, 11:21
به نظرم اکثر بخش هاش بی مزه شده و اصلا حال نمیده تنها قسمتهایی که همش باهاش حال میکنم یکی عمو قناده یکی هم اون بخش نامزد :31:
rezarrrr
18-02-2012, 12:00
همه اینای که دنشون میدن واقعیته ادم اول میبینه میخنده اما بعد که فکر میکنه میبینه چه خیانتای که به حال مردم نمیشه
این عمو قنادش که منو نقش زمین میکنه از خنده :دی
ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
ببینم از امشب دیگه نمیده خنده بازارو؟
وا چرا؟! :31:
میخوام خنده بازار میخوام!
حتماً نمیده؟
گفتم دو تا طنز پخشش شروع شده اینم روش میشه سه تا هر شب میشینیم میخندیم!! :27:
پس با گفته ی شما... !
dokhtareironi
18-02-2012, 23:42
خدا کنه قطع نکنن:41:
من که هرجا باشم باید این خنده بازارو ببینم
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید:31:
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
شارژ؟
جدی جدی اینجا جایزه هم میدن؟:18:
چند ساله عضو سایتای مختلفیم چیزی ندیدیم
rezarrrr
19-02-2012, 12:09
امشب کسی تونست ببینه؟ اصلا نشون داد؟
خدا کنه قطع نکنن:41:
من که هرجا باشم باید این خنده بازارو ببینم
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید
یییییییییییییهههههههههههه برنامه ببینید:31:
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
شارژ؟
جدی جدی اینجا جایزه هم میدن؟:18:
چند ساله عضو سایتای مختلفیم چیزی ندیدیم
کجاش میگفت "ییییییییهههههههه" ؟؟ :31: میگفتی برییییییییییییییممممممممم .... :31:
اون جایزه خیلی وقت پیش بود درباره امضام منظورته دیگه.یه مسابقه بود که یه قسمت همش حالشو میبردیم. تو یه انجمن.
اگه لینکشو میخوای پ.خ بزن برات ارسال میکنم.
امشب کسی تونست ببینه؟ اصلا نشون داد؟
فکر کنم نشون نداد. چون تکرار طنز دوم رو هم ساعت 17:05 کرد دیگه! :31:یعنی دیگه خنده بازار فکر کنم بی خنده بازار :13:!
میگفت آخرین قسمت خنده بازار راحت میشدیم خوب ! :31:
احتمالا تا عید فقط پنج شنبه ها خنده بازارو نشون میده تو عید هر روز
ابراهيم شفيعي ـ بازيگر نقش «دنيزلي»:
مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند
ابراهيم شفيعي كه در مجموعه «خنده بازار» نقش «دنيزلي»، «عمو قناد» و «علي پروين» را بازي كرده، معتقد است: توليد و پخش برنامههاي طنز در تلويزيون، كار، تلاش، سازندگي و اميدواري جامعه را بيشتر ميكند.
اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: به عقيده من در حال حاضر مقطعي است كه مردم نياز بيشتري به برنامههاي طنز دارند اما متاسفانه يا خوشبختانه تنها برنامهي طنز تلويزيون، مجموعه «خنده بازار» است.
او تاكيد كرد: هر چه توليد برنامههاي طنز بيشتر شود بهتر است چرا كه با تماشاي اين گونه برنامهها، كار، تلاش، زندگي و اميدواري افراد جامعه بيشتر ميشود تا اينكه برنامههايي با داستانهاي تلخ و غمدار تماشا كنند.
همچنين وي دربارهي نقشهايي كه تاكنون در مجموعه «خنده بازار» ايفا كرده است، خاطرنشان كرد: ماه رمضان سال گذشته نقش علي پروين را در اين مجموعه ايفا كردم و در حال حاضر هم در آيتم «فيتيله» نقش عمو قناد و آيتم «نود» نقش دنيزلي ـ مربي تيم پرسپوليس ـ و ... را بر عهده دارم.
او از عوامل اين مجموعه به ويژه فريد شبخيز، شهاب عباسي و هاشمزاده كه شبانهروزي براي ساخت آن زحمت ميكشند تشكر كرد و گفت: اين افراد نقشهايي را كه براي بازيگران انتخاب ميكنند به بهترين شكل ممكن اجرا ميشود چرا كه انتخاب بازيگران خوب است.
شفيعي در پايان دربارهي همكارياش با گروه «خندهبازار» به ايسنا گفت: در اين گروه بين بازيگران و ساير عوامل يك تعامل خوبي برقرار است و ميتوانم بگويم «خنده بازار» يكي از بهترين گروههايي است كه تا به حال كار كردم. همهي دوستان اعم از بازيگر، كارگردان، تهيهكننده و ساير عوامل ارتباط خوبي با يكديگر دارند.
rezarrrr
19-02-2012, 19:52
اگه خنده بازار نشون نده من دیگه tv نگاه نمیکنم به وقتی که میزارم نمی ارزه چیه این برنامه های خاله زنکی
اگه خنده بازار نشون نده من دیگه tv نگاه نمیکنم به وقتی که میزارم نمی ارزه چیه این برنامه های خاله زنکی
یه سریال جدید داده ساعت 11 شب میده دیشب قسمت اول دیدم بد نبود
آقا هنوز تو جام جم میزاره .
امروز 7:30 گذاشته بود ...
EngineeR EhsaN
19-02-2012, 20:24
کسی لینک قسمت دنیزلی رو داره؟ بد تیکه ای رو ندیدم :دی
rezarrrr
19-02-2012, 20:25
یه سریال جدید داده ساعت 11 شب میده دیشب قسمت اول دیدم بد نبود
اره یکم تبلیغش رو دیدم خوب بود اما چون شبا کانال تاریخ مستند میده ادم دو دل میشه
کسی لینک قسمت دنیزلی رو داره؟ بد تیکه ای رو ندیدم :دی
تو چند صفحه قبلی یه برگشت بزن من گذاشتم! :31:
خنده بازار یه چیزی شبیه این شکلک پایینه ، معلوم نیست توش چه خبره ، ولی بامزگیش رو داره !
rezarrrr
20-02-2012, 12:45
خنده بازار یه چیزی شبیه این شکلک پایینه ، معلوم نیست توش چه خبره ، ولی بامزگیش رو داره
شما احتمالا یه برنامه دیگه رو دیدی :27:اینی که ما میبینیم همش واقعیته در قالب طنز و خنده
لان جام جم 3 گذاشته ......
برید نگاه کنید .........
انصافا اون عادل قبلی خیلی بهتر از این جدیده بود
کسی نمیدونه واسه چی عوضش کردن؟
انصافا اون عادل قبلی خیلی بهتر از این جدیده بود
کسی نمیدونه واسه چی عوضش کردن؟
مشکل پیدا کردن با هم
سامان گوران خیلی بهتر بود از این جدیده
rezarrrr
20-02-2012, 19:26
قادر (عادل ) :31:قبلیه خیلی بهتر بود هم قیافش شبیه تر بود هم صداش این جدیده پیشونیش رو چرا اینقدر چین انداختن:41:
Karistias
20-02-2012, 20:23
اصلا از اون موقعی که سامان گوران از گروهشون جدا شد خیلی تیکه های جالبی واسه خندوندن نداشته
اون موقع که تو گروه بود یه مجله خوندم که باهاش مصاحبه کرده بودند گفته بود سوژهی بعدیم رضا عطاران
ولی نمیدونم چی شد یهو جدا شد
تیکه های مهران مدیری _رضا صادقی و مخصوصا فردوسی پورش فوق العاده بود حالا خدا کنه که تو پخش عید دوباره بیادش چون دیشب که با مفیدی مصاحبه میکردند میگفت که هم عنوان های جدید ساخته میشه هم بازیگر های جدید اضافه شدند
rezarrrr
20-02-2012, 21:52
سامان گوران نقشاش زیاد بود علی دایی رو هم فک کنم اون بازی کرد
در کل دیگه فک کنم خنده بازار رو از tv iran3 نشون نده جام جم رو هم که من ندارم باید بشینم سماق بمکم
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟ D :P:
rezarrrr
21-02-2012, 00:13
میخواین ایمیل بدیم بهشون بگیم اونو بیارن؟
به کی ایمیل بدیم؟ اگه به هرف ما بود که حال و احوالمون این نبود
CRIS Joon CR7
21-02-2012, 00:22
به کی ایمیل بدیم؟ اگه به هرف ما بود که حال و احوالمون این نبود
فکر کنم دایی شکایت کرد و اون رو عوضش کردن فکر کنم البته:13:
تو یکی از مجلات با سه تا ا بازیگراش مصاحبه می کردند. شهاب عباسی - بازیگز نقش گلریز و دکتر کورتون
یکجا به موضوع گوران اشاره کرده بودند که جو گیر شده و دست مزد بالا خواسته و خلاصه از تیم شون جدا شده
CRIS Joon CR7
21-02-2012, 09:29
تو یکی از مجلات با سه تا ا بازیگراش مصاحبه می کردند. شهاب عباسی - بازیگز نقش گلریز و دکتر کورتون
یکجا به موضوع گوران اشاره کرده بودند که جو گیر شده و دست مزد بالا خواسته و خلاصه از تیم شون جدا شده
خداییش تو همشون از سیاوش مفیدی خیلی خوشم میاد
اصلا لوده نیست
همه نقش هاشم عالی بازی میکنه:46:
مثل مایلی کهن و گلریز و ... :31:
همچنین نامزد ها:31:
یه جاش مثل پریزیدنت خودمون بود:31:
rezarrrr
21-02-2012, 10:08
شهاب عباسی هم خیلی خوب بازی میکرد صندلی داغ و مسابقه سریالی و چندتا دیگه رو بازی میکرد
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
شکایت دایی رو منم شنیده بودم فک کنم خبر واقعی بوده
از وقتی کارگردان شده دیگه جلو دوربین نیومده
e میاد. یه برنامه هست که مثل همون برنامه هفت اونجا میاد وقتی هی دوربین اینور و اونور میشه اینم باهاش یهو میچرخه خیلی باحال میشه!! :31:[شکلک خنده]
CRIS Joon CR7
21-02-2012, 11:50
e میاد. یه برنامه هست که مثل همون برنامه هفت اونجا میاد وقتی هی دوربین اینور و اونور میشه اینم باهاش یهو میچرخه خیلی باحال میشه!! :31:[شکلک خنده]
فکر کنم تقلیدی از یه برنامه نقد فیلم شبکه 4 سیما هستش که کارشناس فیلم هیچی بارش نیست حتی فیلم رو هم ندیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rezarrrr
21-02-2012, 13:47
چند روز پیش tv نشون داده که دارن واسه عید ویژه برنامه میسازن فک کنم واسه همین پخش tv ندارن
امروز اخبار ساعت 7 داشت در مورد انتخابات میحرفید که داشت میگفت نامزد بعد یه چند تا تیکه از همون قسمت نامزد نامزدـه گذاشتن! :31:
قسمت امشب فوق العاده بود کاش رکوردش میکردم ! عمو قناد امشب ترکوند :27: نود درصد و مترو هم عالی بود :31:
armin_punisher6
23-02-2012, 22:02
واییییی 90 امشب خیلی خیلی باحال بود.همون بازیه چوکای تالش بود.
babak2002
23-02-2012, 22:06
من هم امشب دیدم
قسمت عمو قناد بمب خنده :27:
نود هم فوق العاده بود
بهش گفت چرا گردنش رو گرفتی گفت دارم هدایتش می کنم به سمت داخل :31:
اون اخر هم که باهاش عکس یادگاری گرفته بودن :31:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
EngineeR EhsaN
23-02-2012, 22:14
قسمت امشب خیلی خوب بود مخصوصا مترو :39:
ولی این قسمت متروش امشب جالب بود همه میگفتن بچه تهرونن ولی ......
خداییش عالی بود این قسمت مترو...... ...برای من آخر خنده اش هم همون زنه بود که اراکی صحبت میکرد ..می دونستم اراکی هستش اما وقتی گفت باع ! :31: خونه ترکید از خنده !!! صدای خنده همسایه ها هم می اومد !!! :39:!!! فکر کنم امشب اراک ترکید از خنده .....کلمه اخر دیگه بمب خنده بود " میری میرسی به باغ ملی !!!!!!! " :16:
BEHZAD2007
23-02-2012, 23:55
انصافا این قسمتو خیلی کار کرده بودن عالی بود عمو قناد که جدای از حرکات جالب شخصیت قناد بسیار نکته های ریزی پرتاب کرد
MOHAMMAD2010
24-02-2012, 00:33
بچه ها فردا تکرارش ساعت چند هست؟
CRIS Joon CR7
24-02-2012, 13:32
سوسن پرو رو دیدید چه باحال بود تو مترو ئه:31:
اراکیه دیگه خیلی حال کردم:46:
همشهریمه:27:
مکان هایی هم که میگفت همه وجود خارجی دارن:5:
شاید اینموقع نشون بده
خنده بازار 16:30:00
اراکیه دیگه خیلی حال کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهریمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باع !!!
بابا همشهری ..... یه سر بیا باغ ملی ببینیمت ....
مگه ما چمونه ؟ :دی
منم 5 سال اراک بودم :دی : ))
CRIS Joon CR7
24-02-2012, 15:19
باع !!!
بابا همشهری ..... یه سر بیا باغ ملی ببینیمت ....
باع نسخه ی ویرایش شده ی این کلمه هست:31:
اصلش هست بَـع...
باشه حتما:27:
majidgbox
14-03-2012, 23:09
دوستان سلام
این خنده بازار چه ساعتی پخش میشه؟
و چه روزهایی
با تشکر
Eblis 2011
14-03-2012, 23:11
مگه امشبم خنده بازار داشت ؟ ای داد بیداد از کفم پرید که
majidgbox
15-03-2012, 00:21
مگه امشبم خنده بازار داشت ؟ ای داد بیداد از کفم پرید که
حالا چه ساعتی پخش میکنه
من به خاطر قسمت ها انجل و اکادمی میخواهم ببینمش
Eblis 2011
15-03-2012, 00:25
نمی دونم خودم
کسی میدونه ؟
CRIS Joon CR7
16-03-2012, 00:00
وای چقدر باحال بود:8:
من که با برنامه نود دیگه روده به دلم نموند
مخصوصا پرویز مظلومی:31:
حتما تکرارشو ببینید:16::thumbsup:
Eblis 2011
16-03-2012, 00:02
جدا برنامه ی 90 امشب خیلی باحال بود
مخصوصا قیافه ی مظلومی و آواز آخرش :31:
تکرار فردا ساعت 12 و 15 فک کنم
این قسمت رو کامل ندیدم ولی اون آخرش که مثل آکادمی گوگوش شده بود خیلی جالب بود.
yoosef_st
20-03-2012, 23:30
امسال ما اصلا نفهمیدیم چه برنامه ای رو چه ساعتی میده
خنده بازار رو چه ساعتی میده؟
بعد کسی هم میدونه کلاه قرمزی رو چه ساعتی میده؟
Majid-6120
20-03-2012, 23:56
اقا اونایی که ندیدن فردا 14:40 تکرارشو ببینن ! کولاک بود ! :دی
کریس آنجل رو اداشو در اوردن در حد لالیگا !
آکادمی رو مسخره کرده بودن خیلی خفن بود !
خیلی قشنگ شده !
هر شب 10:20 میذاره ببینین !
Eblis 2011
21-03-2012, 00:09
مزخرف ترین خنده بازار امشب بود
هر کی ندیده چیزی رو از دست نداده
AMIR-AIRGUNNER
21-03-2012, 14:25
دیشب زیاد خنده دار نبود و بیشتر لوس بود (البته به غیر از بخش استخدام !! )
SuperSt@r
21-03-2012, 14:40
دیشب زیاد خنده دار نبود و بیشتر لوس بود (البته به غیر از بخش استخدام !! )
اره خوشم نيومد باهات موافقم اميدوارم بهتر بشه
nafe-bandar
21-03-2012, 15:26
برنامه ی کرکس ـــش یه نکته ی جالب داشت
اونا که صاحب خونه داد زد:
مرتیکه ی یه وری..... :31:
Eblis 2011
21-03-2012, 23:05
به نظرم دیگه خنده بازار چرت شده باید جمعش کنن و به عبارتی درشو تخته بگیرن
mr_khodaei2008
23-03-2012, 14:51
اره خیل جالب و خنده دار شده
امسال ما اصلا نفهمیدیم چه برنامه ای رو چه ساعتی میده
خنده بازار رو چه ساعتی میده؟
بعد کسی هم میدونه کلاه قرمزی رو چه ساعتی میده؟
کلاه قرمزی 91 رو هر شب ساعت 8 شب و تکرارشم روز بعد 2:30 بعدازظهر نشون میده.
AMIR-AIRGUNNER
23-03-2012, 22:08
خداییش تو برنامه امروز چقدر خندیدید ؟!:2:
Bad Request
23-03-2012, 22:21
خیلی مسخرست . من فقط قسمت عمو قناد رو میبینم :31:
EngineeR EhsaN
23-03-2012, 22:25
ویژه نوروزش خیلی خنده داره، امشب قسمت نودش و کوکب خانوم ته خنده بود :دی
dokhtareironi
23-03-2012, 23:04
این بفرمایید شامشون خیلی باحال بود:27:
کوکب خانم:27:
رها اعتمادی بنده خدارم بدجور مسخره کردن:31:
mr_khodaei2008
25-03-2012, 20:32
بفرمائید شام شون خیلی جالب بود
مسخره کردن کریس انجل همه خوبه
توی همون قسمت پیرمرده خیلی باحال میخندید...من که پوکیدم از خنده:31:
emadpumad
27-03-2012, 01:24
واقعا لودگی تا به کجا ؟؟؟
خوش به حالتون که با دیدن این سَبُک بازی ها و لوسو بی معنی بازی ها خندتون میگیره
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
Majid-6120
28-03-2012, 18:51
وای وای دیشب دیدین خنده بازارو ؟
اون آیتم ماهوارش که همشون دور هم جمع شده بودن ...
شهاب عباسی کولاک کرد تو اون آیتم ! خیلی حال کردم با اون تیکه که داشت براشون تصویری تعریف میکرد ! : دی
کسی لینک این تیکشو نداره ؟
pcforlife
28-03-2012, 20:26
شهاب عباسی کولاک کرد تو اون آیتم ! خیلی حال کردم با اون تیکه که داشت براشون تصویری تعریف میکرد ! : دی
آره خداییش! حرکتش مستربینی بود!:31::27:
داد ماستش هم قشنگ بود... خصوصا سر تخم مرغ عید (میگفت اینقدر گرون شده یادم رفته مربع یا مستطیل!) و اون تیکه ای که گفت آجیل موقع عید دیدنی کم بخورید (بابت گرون بودنش) چون هر دیدی بازدید داره!: دی
+
عمو قنادش و تیکه میمون گفتناش هم باحال بود!:27:
پ.ن: من بعد از مدت ها اتفاقی دیشب دیدم خیلی خوشم اومد!:31:
این قسمت آشپزی خیلی باحال بود. دفش دفش دوپ :31:
بزار پر کنمش : دی
AMIR-AIRGUNNER
29-03-2012, 22:42
به نظر من که اصلا جالب نبود و دیگه زیاد از حد تکراری شده !! (مثلا همبن بخش کنترل نامحسوس دیگه واقعا لوس شده !)
تعجب میکنم که همه از خنده دار بودن این برنامه تعریف میکنن !
نمیدونم شاید معیار ها واسه خنده دار بودن فرق میکنه . من شخصا که 2 روزی هست یه لبخند هم با دیدن این برنامه نزدم !
MOHAMMAD2010
30-03-2012, 13:00
قسمت های سیاسی و ماهواره ایش از همه لوس تره !
دیگه داره بی مزه میشه ....
بیشتر آیتم هاش شده مسخره کردن برنامه های ماهواره ای که اصلا جالب نیست ...
آشپزیش هم که ....
مکتبش خوب بود که اونم دیگه نمیذاره ...
دیگه زیادی لوس شدن ...
NET DOCTOR
30-03-2012, 15:01
دانلود تیتراژ های فیلم تلوزیونی خنده بازار در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
24-07-2012, 10:48
*مجموعه خنده بازار
زمان پخش :از شنبه 31 تیر،هر شب –ساعت 21:40
تکرار پخش:روز بعد –ساعت 18:15
کارگردان :شهاب عباسی
-این برنامه با نگاه ویژه به مسائل و موضوعات اخلاقی با رویکرد طنز در قالب بخشهای متنوع نمایشی مطرح می گردد.
بخشهای پیشین خنده بازار از جمله مترو ، نود ، ماجراهای باورنکردنی در کنار بخشهای جدید مانند شاخه طوبی ، ماجراهای مرد نقابدار ، کابین هواپیما ، روز از نو و ... پخش خواهد شد .
گالری تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازیگران :سیاوش مفیدی – محمد رضا خسروی – کورش معصومی – سوسن پرور – آرش میر احمدی – مرتضی رستمی - حمید نیک نبرد – ابراهیم شفیعی – رامتین حامی فرد – رضا عظیمی – احمد ایراندوست و.....
سایر عوامل
مدیر تولید و مجری طرح : غلامرضا هاشم زاده
کارگردان هنری : شهاب عباسی
کارگردان تلویزیونی : علی شب خیز
صدابردار : مسعود دادگری
نور پرداز : فریدون کاظمیان
و...
Mohammad Yek110
24-07-2012, 10:52
سلام
نظر من در مورد این برنامه :
برنامه ای که همیشه سعی داشته با بیان مشکلات اجتماعی و سیاسی که مردم پیش روی خودشون دارن علاوه بر شاد کردن مردم بتونه مسئولان رو هم بیدار کنه.
ولی ظاهرا امسال رویکرد جدیدی داره و تا اینجا که من دیدم کمتر در مورد مردم صحبت شده.و اینو میشه با قرار دادن آیتمی مثل "اتاق B خبر" فهمید.
میشه گفت خنده بازار داره به سمت 30یاثی شدن میره.
این نظر من بود و نمیخوام خدایی نکرده توهینی بشه به مسئولان و دست اندر کاران این برنامه و طرفداراش که کم هم نیستن:11:
MOHAMMAD2010
24-07-2012, 11:24
واقعا آشغال شده
قسمت اول ماه رمضون رو دیدم حالم بد شد !
یه مشت لمپن ریختن دیگه به کسی نمیتونن گیر بدن ادای کانال های م ا ه واره رو در میارن اونم به لوس ترین شکل ممکن !
همون ایتم عمو قنادش از همه قشنگتره
Mohammad Yek110
24-07-2012, 11:46
سلام به همگی
تاپیک مستقل مخصوص ماه مبارک رمضان 91 :
"خنده بازار" رمضان 91 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eblis 2011
24-07-2012, 11:54
زیاد وقت نمیکنم ببینم اما دیشب اون آیتم کوکب خانم باحال بود :31:
مرسی از استارتر
Mohammad Yek110
24-07-2012, 11:59
زیاد وقت نمیکنم ببینم اما دیشب اون آیتم کوکب خانم باحال بود :31:
مرسی از استارتر
خواهش می کنم:11:
میشه گفت قشنگ ترین آیتم امسال"قصه های دبستانی"هست
که البته اونم سطحش معمولی هست
ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺖ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﯼ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﻧﻈﺮﯼ ﺑﺪﻡ ﭼﻮﻥ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻭ ﻧﺪﯾﺪﻡ!
Aref_2008
27-07-2012, 23:30
اونجایی که مسخره برنامه نوبت شما BBC می کنند رو دیدید؟؟؟
خیلی باحال بود
Karistias
28-07-2012, 19:14
قسمت اتاق B خبر خیلی با حاله یارو ادای پانته ا رو در میاره :27:
خیلی تریپش بهش میخوره:38:
خوب سا سان تو چه خبری اماده کردی؟!!!
AMIR-AIRGUNNER
28-07-2012, 23:18
اونجایی که مسخره برنامه نوبت شما BBC می کنند رو دیدید؟؟؟
خیلی باحال بود
این کدوم قسمتش هست ؟ یه توضیح مختصر میدی ؟
واقعا به معنای واقعی مسخره شده
Mohammad Yek110
29-07-2012, 13:50
افتضاحه افتضاحه.
کمدی داریم ، لودگی و مسخره بازی هم داریم.
دیگه از لودگی گذروندن
یعنی چی این آیتم کاپیتان بهروز ؟
با اون صداهایی که از دهنش در میاره:2:
Aref_2008
29-07-2012, 16:18
این کدوم قسمتش هست ؟ یه توضیح مختصر میدی ؟
فکر کنم 2 یا 3 روز پیش دیدم
من فقط همین قسمت BBC شو دیدم
دکور هم عالی درست شده بود
لامصب خیلی باحال ادای سیاوش اردلان مجری برنامه نوبت شما رو در میورد
AMIR-AIRGUNNER
30-07-2012, 08:36
به نظر من که افت کرده این خنده بازار و حالت تکراری گرفته .
البته کاپیتان بهروزش که به نظر من خوبه . یعنی خود برنامه اصلیش همینطوری خنده دار هست دیگه چه برسه به ورژن خنده بازار !!
بعضی قسمتاش دیگه افتضاحه !!!!
مثلا اون قسمت هست که میگه با داستانهای کهن در هدمت شما هستیم.هر شب وقتی میخواد خدافظی کنه تو بدرود گفتن میمونه - تکراری - تکراری - تکراری ...
دیگه...
نمیدونم به چه امیدی ادامش ساختن فقط عید سال قبل خوب بود چون خنده دار بود نه لودگی مسخرگی یه مشت حرکت دست فراستی باید بیاد بگه اینا مقوا هستن نه فیلم های سینما اشغال ترین فیلم سینمامون از این برنامه بهتره.
Mohammad Yek110
30-07-2012, 20:06
من از همون روز اول ماه رمضون که قسمت اولشو دیدم حالم به هم خورد:2:
وین رونی
31-07-2012, 02:30
من فقط از قسمت پیر مرد آدم ضایع کنش خوشم میاد
این کوچوله هم که حتماً پارتی داشته اومده تو مجموعه...تو همه صحنه ها هست می خواد خودشو جالب نشون بده اما برعکس اصلاً به دل نمینشینه
Mohammad Yek110
31-07-2012, 09:12
من فقط از قسمت پیر مرد آدم ضایع کنش خوشم میاد
این کوچوله هم که حتماً پارتی داشته اومده تو مجموعه...تو همه صحنه ها هست می خواد خودشو جالب نشون بده اما برعکس اصلاً به دل نمینشینه
دوتا کوچولو دارن ...:دی
منظورتون کدومه ؟
وین رونی
31-07-2012, 09:50
همون که از آخرای سری قبلی اومد و بیشتر سیاهی لشکر بود :31: موبلنده که حالا موهاشو کوتاه کرده
جناب ضرغامی خیالتان راحت شد؟ خنده بازار را «لوده بازار» کردید!
بازتاب گزارش داد: با پخش چند قسمت از سری جدید مجموعه خنده بازار، افت کیفی این مجموعه، ببیندگان سیما را که در دوره قبل اقبال خوبی به این مجموعه طنز داشتند، ناراضی کرده است.
مجموعه خنده بازار که در سال گذشته و در غیاب طنزهای مهران مدیری یکی از مجموعه های موفق تلویزونی صداوسیما بود، به دلیل استفاده از مضامین انتقادی، سوژه های روز و انتقال درد دل های مردم به زبان طنز به شدت با استقبال عمومی مواجه گردید.
با این حال ظاهرا فشارهای واردشده از سوی برخی مسئولان و دستگاه های اجرایی، موجب شده است تا بخش های انتقادی این مجموعه به تدریج حذف و تبدیل به لوده بازی در جهت پرکردن وقت مردم شود.
اضافه کردن بخشهای سیاسی نظیر "با اونا" به جای اوباما و مسخره کردن تلویزیون "من و تو" و "وی او ای" نیز به دلیل کیفیت نه چندان بالای فیلنمامه و آشنا نبودن بسیاری از بینندگان با برنامه های مورد نظر، بی مزه از کار درآمده است. هرچند نحوه پرداختن به برخی از این سکانس ها هم می تواند به تبلیغ برخی برنامه های شبکه های ماهواره ای بینجامد که باید دید در کجای استراتژی کنونی صداوسیما می گنجد!
حذف کردن قسمتهایی نظیر آیتم "مدیر مدیره" و "نامزد نامزده"، آیتم بانکی و سایر آیتم ها که به انتقاد از مسئولین می پرداخت نیز از دیگر تغییرات سری جدید خنده بازار می باشد و در آیتم هایی نظیر "پارک علت" که ثابت مانده است، نیز مضامین جذاب به مضامین کلیشه ای تبدیل شده است.
به نظر می رسد اگرچه تلاش های صداوسیما برای جذاب کردن برنامه های خود در جهت رقابت با شبکه های ماهواره ای به تولید برنامه های جذاب منجر می شود، اما از آنجا که مسئولان این سازمان قدرت مقاومت در برابر فشارهای وارد شده ناشی از انتقادات موجود در این برنامه ها را ندارند، برنامه هایی نظیر خنده بازار حتی پس از سانسور نیز قابل تحمل نمی شود و سری بعد بدون کیفیت ساخته می گردد و سریال های نمایشی نیز به تیغ ممیزی گرفتار شده و بخش قابل توجهی از آن حذف می گردد.
Mohammad Yek110
31-07-2012, 10:12
همون که از آخرای سری قبلی اومد و بیشتر سیاهی لشکر بود :31: موبلنده که حالا موهاشو کوتاه کرده
20 درصد بار لودگی خنده بازار روی دوش این آقاست:دی
اینقدر فشار اوردند که وقاعا لوده شده این مجموعه طنز
armin_punisher6
03-08-2012, 11:13
بچه کسی میدونه اون کدوم قسمته که تازگیا پخش شد و اون جریان فرنود رو تکرار میکنن؟(همونی که میگه ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟؟؟نه نه نه نه نه)
mr_khodaei2008
04-08-2012, 16:04
به نظر منم این سری جدیدش خیلی بد شده همش برنامه های تلوزیونی را مسخره میکنن قبلا خیلی بلحال بود ولی الان نه
mr_khodaei2008
26-01-2013, 19:33
سری جدید هم 2 شبه داره پخش میشه سری مخصوص ایام دهه فجر . افتضاح شده
Raـــــ Hـــــ Za
30-07-2013, 21:58
عکس / خندهبازاریها پای منبر سعید حدادیان
تصویر زیر، تعدادی از بازیگران مجموعه طنز «خندهبازار» را نشان میدهد که هفته گذشته در جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) که توسط هیات رزمندگان اسلام برپا شده بود،
شرکت کردند.
به گزارش ایسنا، این عکس را انتخاب منتشر کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تکلیف اینا که از قبل مشخص بود...
constant_boy23
10-08-2013, 23:31
يه مدت اشغال شده بود اصلا نيگاه نميكردم ولي اين 2 شب عيد فطر خيلي جالب بود ...
مخصوصا اون قسمت اوشين و حليم سلطان :n08:
شـیـفــو
10-08-2013, 23:52
اولین و اخرین باری که با دیدن این برنامه خندیدم قسمت نود مصاحبه با دایی و کاشانی بود اونم فقط تیکه " الان زنگ میزنم یه مینیبوس آدم بیاد اینجا" ( آخه یه مدت تو دوران راهنمایی تیکه کلام خودم بود وقتی شنیدم بیشتر به همین خاطر خندیدم )
همش لوس بازی و لودگی هست نمیدونم این برنامه مزخرف چیش خنده داره که این همه هم طولانیه قطعش نمیکنن راحت شیم همه برنامه ها دور و بر نود قسمت هستند این چرا اینقدر زیاده .
بجاش تکرار "زیرآسمان شهر 1-2 ، پاورچین ، نقطه چین ، نود شب ، زندگی به شرط خنده ، مسافران و ......." رو نشون بدن ( با اینکه تا حالا 2-3 بار هرکدوم پخش شده ولی برنامه تکراری بهتر از این ادهای مسخره و اعصاب خردکنه ) کم میارن شروع میکنن به داد زدن و ادا دراوردن و صدا تولید کردن :n21:
MOHAMMAD2010
12-08-2013, 11:58
اگه اوضاع مثل قبل بود صدا و سیما به جای پخش این برنامه چرت - برنامه های مهران مدیری رو میخرید به جای شبکه نمایش خانگی از tv پخش میکرد
mahpesar
03-10-2013, 05:28
بازی ها تصنعی به نظر من
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.