PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پخش فیلم HD در P42GT20 پاناسونیک

karan1348
01-08-2011, 09:30
اولا خواهش می کنم هر اطلاعاتی در مورد TV پاناسونیک P42GT20 دارین ارائه فرمایید از قبیل تنظیمات و نحوه پخش فرمتهای مختلف فیلم و .....

سوال 1: بنده فایلهای فیلم HD را از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم . اول روی usb ریختم که tv پخش نکرد. سپس فایلها روی dvd کپی کردم و از طریق بلوری پلیر باز پخش نمی کند.فقط عکس ها را می خواند. حتی از sd کارت دوربین که دارای فیلم hd است را نیز پخش نمی کند. کابل hd هم دارم.چکار کنم؟

سوال 2: چطور می تونم پخش demo حالتهای مختلف تصویر راکه هر چند دقیقه اتوماتیک روی پانل tv ظاهر می شه رو حذف کنم؟

( tv فوق راحدود یک ماه پیش از بانه با یک بلوری و عینک 1600 خریدیم)

متشکرم لطفا جواب ارائه فرمایید

karan1348
03-08-2011, 11:26
لطفا جواب بدین

*Alucard*
03-08-2011, 12:52
راجع به نحوه پخش فرمتهای مختلف توی دفتره راهنمای پنل فهرستی از فرمتهای قابل پخش رو قرار میدن اگر به دفترچه راهنما مراجعه کنید متوجه میشید که چه فرمتهایی با چه رزولوشنی قابلیت پخش از طریق پلیر پنل رو دارن.
راجع به اون خاموش کردن Demo هم مدل کامل تی وی رو بگین مثلا 42GT20R یا 42GT20S یا هر چی... ولی بهترینم کار این هست که زنگ بزنید نمایندگی تا راهنمائیتون کنن.

karan1348
04-08-2011, 10:06
با تشکر مدل p42gt20p می باشد. چون بدون گارانتی از بانه خریدیدم شاید نمایندگیها اطلاعات لازم را نداشته باشند.

در مورد پخش فرمت hd در dvd آیا ممکن است نحوه رایت فایلها روی dvd و کلا مشکل مربوط به آن باشد چون پیغامی که میدهد:cd is incompatable است. ولی در اینصورت چرا روی sd cart نمی خواند؟

ممنون

karan1348
14-08-2011, 10:51
با کمک دفترچه راهنما از طریق setup موفق شدم demo را خاموش کنم.

ولی در مورد پخش فیلم از طریق کارت مموری و dvd هنوز به نتیجه نرسیده ام. در مورد dvd پیغام cd is incompatable را میده و در sd نیز فایل ویدئو را نمیخواند. هرچند فرمت فایل hd بوده (mov , m2ts) و در دفترچه راهنما این فرمتها را قابل پخش نوشته
لطفا کمک کنید