ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای بالای گرافیک GFORCE 6200 LE

GHAGHALEELEE
01-08-2011, 04:01
سلام بچه ها.دمای گرافیک به نظرم بالاست.حالت عادی 72-76 هست ولی وقتی با --- ما-هوا-ره میبینم میشه 82-84.کارتمم فن روش نداره که بخوام تمیز کنم یا جدید بگذارم.اساتید ما رو از نظراتتون اگاه فرمایید:11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ham88
01-08-2011, 04:35
به نظر من که تا 95 درجه هم طبیعی هست نگران نباش من دمای کارتم معمولا همین حدودا هستش تا حالا هم مشکلی نداشته البته الان تابستونه دیگه

black.assassin
01-08-2011, 07:48
اینکه می گین موقع استفاده از --- اینطوری میشه شاید به خاطر اینه که کارت --- رو روی اسلات بالا نصب کردین و حرارت معمولا به سمت بالا حرکت می کنه و گرافیک رو داغتر می کنه. اسلاتش رو اگه میتونید عوض کنید. بعد اگه دما ثابت بود گرما از سمت مادربرد هست به خاطر استفاده بیشتر از پاور. البته دوستمون ham88 هم درست می گن. زیاد هم غیر طبیعی نیست. البته فک نکنم 95 زیاد طبیعی باشه :دی

----------------------

راستی منظورتون از طبیعی چیه ؟ موقع دیدن فیلم هم همینطوره ؟

GHAGHALEELEE
01-08-2011, 09:12
اینکه می گین موقع استفاده از --- اینطوری میشه شاید به خاطر اینه که کارت --- رو روی اسلات بالا نصب کردین و حرارت معمولا به سمت بالا حرکت می کنه و گرافیک رو داغتر می کنه. اسلاتش رو اگه میتونید عوض کنید. بعد اگه دما ثابت بود گرما از سمت مادربرد هست به خاطر استفاده بیشتر از پاور. البته دوستمون ham88 هم درست می گن. زیاد هم غیر طبیعی نیست. البته فک نکنم 95 زیاد طبیعی باشه :دی

----------------------

راستی منظورتون از طبیعی چیه ؟ موقع دیدن فیلم هم همینطوره ؟
اره موقع فیلم هم 80 اینطوراست:13:

black.assassin
01-08-2011, 09:52
اره موقع فیلم هم 80 اینطوراست:13:

خب فکر کنم فهمیدی مشکل چیه دیگه ؟؟؟ وقتی گرافیک کار می کنه حرارتش میره بالا خب. حالا اگه بازی اجرا کنی بیشترم میشه. تو حالت عادی چندان کاری نمی کشید ازش به خاطر همین دما پایینه.

EXTREME
01-08-2011, 11:09
دما عادیه و مشکلی نداره