مشاهده نسخه کامل
: خانه در طبیعت ((رندر))
درود
MAX 2010
RENDER;VRAY 1.5
Adobe Photoshop
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوق العادست كار زيبايي هست خسته نباشي :11:
تحت تاثير قرار گرفتم :37:
فوق العادست كار زيبايي هست خسته نباشي :11:
تحت تاثير قرار گرفتم :37:
مرسی عزیز :40:
چکار کنم دلم گرفته بود از بس دلم لک زده بود برای طبیعت بکر گفتم حداقل بصورت مجازی یه طرحی بزنیم شاید دلمون باز بشه :41:
Lover_Football
01-08-2011, 09:40
سلام خیلی زیبا شده ...
ممکنه درباره نوردهی کمی توضیح بدید ...
من خیلی توی نوردهی (چه فضای داخلی و چه فضای خارجی) مشکل دارم ...
با تشکر ...
آفرین ، خیلی خوب شده
تصویر با این رندر خیلی طبیعی نشون میده فقط ابعاد ستون ها با خونه نمیخوره !
kamron_devil
01-08-2011, 13:17
خیلی خیلی طبیعیه ایول واقعا ایول کاش یک اموزشی چیزی میزاشتی و wireframe لطفا
واقعآ عالیه !!:thumbsup:
خیلییییییییییی طبیعیه !!!
اول که دیدمش فکر کردم با دوربین عکس گرفته شده
مرحبا :33:
فوق العادس!!!! خیلی خوبه! مبارکه.
ولی مقیاسها همچین جور نیستن... مثلا چمنها عجیب بزرگ اند!
یاد روزهایی افتادم که با Carrara کار میکردم.
موفق باشی.
خیلی خوب شده ،عالیه!!
بازم از کارات بذار ببینیم یاد بگیریم!
نکته اینکه دارین این همه زحمت که میکشین لا اقل یه توضیحی از کارایی که کردینو بزارین ما تازه کارا هم بدونیم جریان چیه خب!
*** راستی دیدم با وی ری کار میکنی خواستم نظرتو درباره مقایسه با منتال ری بدونم کدوم قدرتشون بیشتره امکانات و متریال و نور و ... برای وی ری در چه حدیه؟
ممنون
خیلی خوب شده ،عالیه!!
بازم از کارات بذار ببینیم یاد بگیریم!
نکته اینکه دارین این همه زحمت که میکشین لا اقل یه توضیحی از کارایی که کردینو بزارین ما تازه کارا هم بدونیم جریان چیه خب!
*** راستی دیدم با وی ری کار میکنی خواستم نظرتو درباره مقایسه با منتال ری بدونم کدوم قدرتشون بیشتره امکانات و متریال و نور و ... برای وی ری در چه حدیه؟
ممنون
ما خودمون محتاج یادگیری هستیم :20:
در مورد موتورهای مربوطه منتال که کار نکردم و نظری ندارم ولی اینو میدونم منتال موتور تعبیه شده اتودسک هست خودتونم میدونی اتودسک کم چیزی نیست اگه منتال یک ذره باگ داشت شرکت اتودسک بیخی این موتور میشد و اما در مورد موتور محبوب vray خب این موتور کار کردن باهاش تقریبا راحته و خیلی عمومیت داره بین کاربران
سلام نور پردازیت خیلی خوب شده ولی اسکیل خونه با چمن و درخت نمی خونه اینگار خونه اسباب بازیه (از این هایی که تو هلند هست) ابعاد سنگ های کنج هم خیلی بزرگ شده
راستی واسه نور vray sun گداشتی یا target آخه یه خورده تصویرت blur داره
سلام نور پردازیت خیلی خوب شده ولی اسکیل خونه با چمن و درخت نمی خونه اینگار خونه اسباب بازیه (از این هایی که تو هلند هست) ابعاد سنگ های کنج هم خیلی بزرگ شده
راستی واسه نور vray sun گداشتی یا target آخه یه خورده تصویرت blur داره
مرسی هدفم یه طرح فانتزی بود نوید جان چمنزار رو همونطور که در پست قبلی عنوان کردم مقیاس رو بزرگ گرفتم برای این طرح فانتزی
آره از vray sun استفاده کردم
meysam 3d
03-08-2011, 08:56
عالی شده پسر!! :18:
در مورد درختاش یه توضیحی میدی؟ مدل بودن؟ یا از پلاگین خاصی استفاده کردی ؟
ممنون
عالی شده پسر!! :18:
در مورد درختاش یه توضیحی میدی؟ مدل بودن؟ یا از پلاگین خاصی استفاده کردی ؟
ممنون
درود
مرسی میثم جان درختها از بهترین جنسهای اورموشن هستن:31: البته با پلاگین هم میشه ساخت که چند مدت پیش چند تا درخت درست کردم با پلاگین ((tree storm و speed tree)) ولی بازم اصلا به تمیزی اورموشن نمیشه :46:
3dkhorshid
24-09-2011, 19:40
کارت عالی شده من تو خارجی مشکل دارم میشه یه راهنمایی کنی در مورد متریال هات و تنظیماتت توضح بده راستی چند ساعت وقت برده
کارت عالی شده من تو خارجی مشکل دارم میشه یه راهنمایی کنی در مورد متریال هات و تنظیماتت توضح بده راستی چند ساعت وقت برده
مرسی
کلا 3 ساعتی وقت برده .
کمکی بتونم کنم در خدمتم
خسته نباشی
مثل همیشه عالی :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.