مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاپ تبلت (برای استفاده به جای دفتر)
naeemtop
01-08-2011, 00:02
سلام
من یه چند روز دیگه دارم برای ادامه تحصیل میرم آمریکا. میخواستم از اینجا با خودم دفتر و خودکار ببرم دوستم گفت اونجا یه تبلت بگیر کار خودتو راهت کن.
میخواستم بدونم آیا تبلت واقعا میتونه جای دفتر رو بگیره؟
ضمنا من یه لپ تاپ هم لازم دارم پس بهتره از اینا باشه که لپ تاپ هست ولی صفحش برمیگرده و تبلت میشه.
زیاد هم نمیخوام خرج کنم اما سرعتش خوب باشه و استفادش لذت بخش.
کلا پیشنهاد میکنن چی بگیرم؟
ممنون
sherlock_Holmes
01-08-2011, 00:12
واقعا اگر كار دفترچه و خودكارو ميكنه بگين ما هم بگيريم راحت بشيم!
Xilevens
01-08-2011, 10:14
سلام
من یه چند روز دیگه دارم برای ادامه تحصیل میرم آمریکا. میخواستم از اینجا با خودم دفتر و خودکار ببرم دوستم گفت اونجا یه تبلت بگیر کار خودتو راهت کن.
میخواستم بدونم آیا تبلت واقعا میتونه جای دفتر رو بگیره؟
ضمنا من یه لپ تاپ هم لازم دارم پس بهتره از اینا باشه که لپ تاپ هست ولی صفحش برمیگرده و تبلت میشه.
زیاد هم نمیخوام خرج کنم اما سرعتش خوب باشه و استفادش لذت بخش.
کلا پیشنهاد میکنن چی بگیرم؟
ممنون
دوست عزیز یه سر ocw.mit رو تو اینترنت سرچ کن سایت دانشگاه MIT رو واست میاره که ویدیو های آموزشی از کلاسهای درس رو واسه دانلود گذاشته
یکیشو دانلود کن میبینی که همه قلم کاغذ دارن
sherlock_Holmes
01-08-2011, 11:41
حالا نه برای تحصیلات. بعنوان دفترچه یادداشت روزانه برای حجم نسبتا بالای نوشته چی؟
naeemtop
01-08-2011, 13:58
یعنی به نظرتون نمیتونه جای کاغذ و قلم رو واسه دانشگاه بگیره؟
منظورتون اینه که برم دنبال همون کاغذ و قلم و بیخیالش بشم؟
ممنون
هنوز تکنولوژی اونقدر پیش رفت نکرده که بتونه جای قلم وکاغذ رو بگیره ولی آیپد یه برنامه داره به اسم upad که بدک نیست:دی
Xilevens
01-08-2011, 20:31
حالا نه برای تحصیلات. بعنوان دفترچه یادداشت روزانه برای حجم نسبتا بالای نوشته چی؟
دوست عزیز لپ تاپ تبلت ها برای کسایی که نمیخوان پردازش سنگین انجام بدن و بازی های روز رو انجام بدن خیلی مناسبه یه مدیر یا هر کس دیگه که بیشتر تو سفر هست یا تبلتش قرار ها و برنامه هاشو یادداشت میکنه
فیلم میبینه یه angry bird هم بازی میکنه و کلا حالشو میبره
یه مدل جدید اسوس که وارد بازار شده به این صورت هست که صفحه نمایش از کیبورد جدا میشه و حدود 7 الی 8 ساعت شارژ در اختیار داره
وقتی هم شارژش تموم شد میزنیش باز به کیبوردت یه 7 ساعت دیگه واست کار میکنه که خیلی عالیه
البته شنیدم لنوو هم همچین مدلی رو زده
حالا شما ببین اگه به کارت میاد واقعا واسه خرید گزینه مناسبی نیست؟
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
یعنی به نظرتون نمیتونه جای کاغذ و قلم رو واسه دانشگاه بگیره؟
منظورتون اینه که برم دنبال همون کاغذ و قلم و بیخیالش بشم؟
ممنون
دوست عزیز نه واقعا نمیتونه
اگه خیلی هم مصر به خریدنش باشید یا حتی اینجور بگیم که اونطرف جا قلم و کاغذ از تبلت استفاده می کنند باز مشکلی نیست
شما همونجا که رفتی خریدتو بکن همونجا ببین مثلا بقیه چی دارن ( اگه داشته باشن)
نگران نباش قلم و خودکارتم رو دستت نمیمونه
pouryakhan
01-08-2011, 21:52
اپل در راس بازار تبلت دنیاست و بقیه مارکها فقط سعی در تقلید ازون رو دارن.
ولی با توجه به کیفیت و بخصوص پشتیبانی عالی نرم افزاری-هر نرم افزاری واسش پیدا میشه-به پاش نمیرسن.
اینجا زیاد پشتیبانی درستی نداره ولی امریکا بحثش جداست.اصلا اونجا از هر ده تا لپ تاپ و تبلت 7-8 تاش اپله.
فقط اپل.اونم اونجا بگیر.نه ایران.
Xilevens
01-08-2011, 23:46
اپل در راس بازار تبلت دنیاست و بقیه مارکها فقط سعی در تقلید ازون رو دارن.
ولی با توجه به کیفیت و بخصوص پشتیبانی عالی نرم افزاری-هر نرم افزاری واسش پیدا میشه-به پاش نمیرسن.
اینجا زیاد پشتیبانی درستی نداره ولی امریکا بحثش جداست.اصلا اونجا از هر ده تا لپ تاپ و تبلت 7-8 تاش اپله.
فقط اپل.اونم اونجا بگیر.نه ایران.
دوست عزیز منظورشون لپ تاپ تبلت بود نه تبلت معمولی
در ضمن تو امریکا هم از هر ده تا لپ تاپ و تبلت 7-8 اپل نیست
خیلی مسخره هست یکی بخواد همچین فکری بکنه
pouryakhan
02-08-2011, 10:40
دوست عزیز منظورشون لپ تاپ تبلت بود نه تبلت معمولی
در ضمن تو امریکا هم از هر ده تا لپ تاپ و تبلت 7-8 اپل نیست
خیلی مسخره هست یکی بخواد همچین فکری بکنه
من با لپ تاپ تبلت موافق نیستم.یه چیز فانتزی هست و هننوز اونقدر همه گیر نشده نسبت به تبلت و جای پیشرفت داره.
شما از محبوبیت مکینتاش و شرکت اپل و بخصوص پشتیبانی قوی نرم افزاریش در امریکا اطلاعی ندارین.
نکنه فک کردین اونها هم در ت ح ری م بسر میبرن که 5750ایسر -بخاری برقی:27:- رو به اپل ترجیح بدن!
Xilevens
02-08-2011, 16:50
من با لپ تاپ تبلت موافق نیستم.یه چیز فانتزی هست و هننوز اونقدر همه گیر نشده نسبت به تبلت و جای پیشرفت داره.
شما از محبوبیت مکینتاش و شرکت اپل و بخصوص پشتیبانی قوی نرم افزاریش در امریکا اطلاعی ندارین.
نکنه فک کردین اونها هم در ت ح ری م بسر میبرن که 5750ایسر -بخاری برقی:27:- رو به اپل ترجیح بدن!
نخیر ولی خودتون یه حساب سر انگشتی بکنید و دنبال یه سری آمار ها باشید خودتون میفهمید که واقعا مسخره میشه
یعنی از هر 10 لپ تاپ تو امریکا 2 تاش واسه برندهای دیگست؟
ما که نمیدونیم
شما که خبر دارید
ولی شما لطف کنید یه آمار و منبع درست و حسابی در مورد اونکه میگه 8 تا از 10 لپ تاپ که در شمال آمریکا هست اپله رو به ما نشون بدید ممنون میشیم
در ضمن لپ تاپ تبلت ها سابقشون از تبلت بیشتر نباشه کمتر نیست
pouryakhan
02-08-2011, 19:08
نخیر ولی خودتون یه حساب سر انگشتی بکنید و دنبال یه سری آمار ها باشید خودتون میفهمید که واقعا مسخره میشه
یعنی از هر 10 لپ تاپ تو امریکا 2 تاش واسه برندهای دیگست؟
ما که نمیدونیم
شما که خبر دارید
ولی شما لطف کنید یه آمار و منبع درست و حسابی در مورد اونکه میگه 8 تا از 10 لپ تاپ که در شمال آمریکا هست اپله رو به ما نشون بدید ممنون میشیم
در ضمن لپ تاپ تبلت ها سابقشون از تبلت بیشتر نباشه کمتر نیست
من نخواستم امار دقیق ارائه کنم.خواستم بگم اونجا اکثریت محصولات ساخت خودشون مثه اپل یا اچ پی دارن.مثه اینجا که مثلا اکثرا گوشی نوکیا دارن.
naeemtop
02-08-2011, 20:33
بابا دعوا نکنین
من اگه اونجا ipad 2 بگیرم میتونم با قلم روش بنویسم مثل دفتر؟
یه سوال دیگه. میخوام برای خانوادم هم یه ipad بگیرم از us. از اونجا که بخرم بفرستم ایران اینجا کار میکنه یا باید ببرم قفلشو بشکنم؟
ممنون
pouryakhan
02-08-2011, 20:49
بابا دعوا نکنین
یه سوال دیگه. میخوام برای خانوادم هم یه ipad بگیرم از us. از اونجا که بخرم بفرستم ایران اینجا کار میکنه یا باید ببرم قفلشو بشکنم؟
ممنون
100%.نوشتن با قلم روی گوشی کلنگ لمسی هم امکان داره.اینکه جای خود داره.
فک نکنم احتیاجی به شکستن قفل باشه.!اینا یه جور لپ تاپ بدون کیبوردن.قفل ندارن..
Xilevens
02-08-2011, 20:49
من نخواستم امار دقیق ارائه کنم.خواستم بگم اونجا اکثریت محصولات ساخت خودشون مثه اپل یا اچ پی دارن.مثه اینجا که مثلا اکثرا گوشی نوکیا دارن.
دوست عزیز اونجا بیشترین فروش محصولات لپ تاپی و حتی پی سی مربوط به اچ پی و دل هست
و تا اونجا که من یادمه اپل حتی چهارم هم نبود
بابا دعوا نکنین
ممنون بله میتونید
بله کار میکنه
میخواید ipad رو ه ک کنید؟
pouryakhan
02-08-2011, 20:53
دوست عزیز اونجا بیشترین فروش محصولات لپ تاپی و حتی پی سی مربوط به اچ پی و دل هست
دل تبلت میزنه؟!
Xilevens
02-08-2011, 23:13
دل تبلت میزنه؟!
DELLlatitude-xt2
خیلی قبل تر از اپل لپ تاب تبلت میزد ولی من نگفتم تبلت هاش پرفروش هست
در مورد تبلت پر فروش ترین ها آیپد ها هستن و بعد فک کنم گلکسی تب ها
البته مطمئن نیستم
تو خود آمریکا چند مدل دیگه هم هست که تو خود آمریکا فروش خوبی داشته که تو ذهنم نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.