ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 90

Amir_oscar
31-07-2011, 20:59
از دوشنبه، 10 مرداد 90، ساعت 19.
مجری: احسان عالیخانی
خدا رو شکر باز هم دم افطار همچین برنامه ای می تونیم ببینیم. پارسال که با جناب جوهرچی نشد...
من به عنوان یک منبع آگاه(!) اعلام می کنم که قراره یکی از مهمون های برنامه، ثمره کمالیان باشه. اگه یادتون بیاد توی ماه عسل 88، مهمون یکی از قسمت ها بود و فوق العاده هم طرفدار پیدا کرد اون برنامه...

nar nia
31-07-2011, 21:16
سلام دوست عزیز
ماه عسل خودش تاپیک داره.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Amir_oscar
31-07-2011, 21:18
ولی من نظرم با شما موافق نیست! : ) اون اصلا هویتش فرق داره با این!

nar nia
31-07-2011, 21:31
ولی من نظرم با شما موافق نیست! : ) اون اصلا هویتش فرق داره با این!
هویتش فرق داره یعنی چی!؟
اونم ماه عسل ه دیگه!

بهتره یه تاپیک برای یه برنامه باشه تا اینکه هر سال براش تاپیک جدید زده بشه!!

jeremy28
31-07-2011, 21:43
ای کاش به جای احسان علیخانی:2: یکی مثل فرزاد حسنی رو می ذاشتن!

برنامه خیلی خوبیه و مهمونای خاصی داره، فقط خدا توان تحمل احسان علیخانی رو به ما عطا کنه.

با اون ادا و اطوارای حال به هم زنش:

" نمی دونم....اَاَاَاَاَ.....نمی دونم....." :2:

M3HRD@D
31-07-2011, 22:41
اشتباه شد
پاک شود..............................

H A M A S
01-08-2011, 08:05
ثمره کمالیان
این بنده خدا مگه چی کار کرده توی این برنامه که محبوب شده؟؟

jeremy28
01-08-2011, 12:23
این بنده خدا مگه چی کار کرده توی این برنامه که محبوب شده؟؟
خیلی قشنگ حرف میزد، با اینکه سن نسبتاً کمی داره و مشکل جسمی، اینقدر شکرگذار بود و عمیق حرف می زد که آدم حال می کرد!

یه چیزی تو مایه های اون برنامه کوله پشتی شده بود که خانم آریان اومده بود.

Pessimist
01-08-2011, 13:01
چقدر خوبه که دوباره احسان علیخانی رو به عنوان مجری انتخاب کردن پارسال که جوهرچی مجری بود حتی یه قسمتش رو هم ندیدم.
این احسان علیخانی از هر نظر عالیه و واقعا خیلی خوب برنامه رو اجرا میکنه.

sara_girl
01-08-2011, 13:05
احسان علیخانی خیلی خوب اجرا میکنه واقعا عالیه......

Aless
01-08-2011, 13:07
امشب پخش دارند یا از فرداشب؟

jeremy28
01-08-2011, 13:24
امشب پخش دارند یا از فرداشب؟
داره، ساعت 7 بعد از ظهر.

Amir_oscar
01-08-2011, 19:34
دکور بد نیست، ولی زیادی تاریکه بیرون محیط گفت و گو... رنگ غالبش قرمز و گرمه، ولی اون ستاره های شیشه ای که پیش صندلی مجری آویزونه، آبیه! یه ذره نمی خونن با هم.
تیتراژ اول و آخر هم با صدای مهدی یراحی خوب بود... باید بیشتر بشنویم تا بیشتر خوشمون بیاد!!!
کار خوبی کرد که تیتراژ 86 و 88 هم پخش کرد... محسن یگانه از دستش ناراحته... چرا؟!!!

far2009
02-08-2011, 11:32
نکته جالبش این بود که ماه عسل سال پیش را جزء سابقه ماه عسل به حساب نیاورد .
ولی برنامه خوبیه واقعا علیخوانی شایسته مجری بودنش هست.

ariamns
02-08-2011, 11:37
دلم واسه فرزاد حسنی تنگ شده . کاش اونم بود

MOHAMMAD2010
02-08-2011, 12:39
احسان مجریه خوبیه - پارسال گند زدن به برنامه با مجریشون

scali
02-08-2011, 15:06
دلم واسه فرزاد حسنی تنگ شده . کاش اونم بود

اتفاقا خیلی بهتر شد که فرزاد حسنی رو نیاوردن . اصلا ازش خوشم نمیاد . :2:

Open-Source
02-08-2011, 16:03
اتفاقا خیلی بهتر شد که فرزاد حسنی رو نیاوردن . اصلا ازش خوشم نمیاد . :2:

باهات موافقم.منم اصلا ازش خوشم نمیاد.:2::2:
از احسان علیخانی هم خوشم نمیاد ، چون از همون ابتدای کارش داره از فرزاد حسنی تقلید میکنه.:2:

hasti rs
02-08-2011, 18:15
ماه عسل 87 کی مجری بوده مگه ؟

Dark Shine
02-08-2011, 18:24
اگه درست بگم ، اوایل محسن افشانی بود که بیرونش کردن بعد احسان علیخانی اومد :31:
البـــته سال 88 بود فک کنم
این بیچاره تا آخر برنامه باید ایستاده باشه ؟
صندلــیـ نیس بشینه ؟ :31:

H A M A S
02-08-2011, 20:16
اون صحنه ای که به خدا پیامک زد خیلی جالب بود

به خاطر کاری که دیروز کردم منو ببخش
دوستت دارم...

Masoud-Susa
02-08-2011, 20:28
تیتراژ اول و آخر هم با صدای مهدی یراحی خوب بود... باید بیشتر بشنویم تا بیشتر خوشمون بیاد!!!
البته آهنگ تیتراژ اول برنامه مال مهدی یغمایی هستش و آهنگ تیتراژ پایانی رو مهدی یراحی می خونه :46:

iMosi
02-08-2011, 22:39
برنامه شون خیلی تلخ بود....من نمیدونم دم افطاری این چه ضد حالی بود:(:41:

depot
02-08-2011, 23:09
اقا ما این قربانی اسید پاشی رو دیدم !!!! افطار کوفتم شد ... اینقدر اعصابم خورد شد با رفیقا رفتیم یه دوری زدیم برگشتیم !!!!! از این به بعد غمگین بود نگاه نمیکنم .

NirvanaH
04-08-2011, 20:25
خدایا با نام تو
سلام
خدا کنه از این به بعد برنامه های سیما که از این جنس هستند، باب تکدی گری محترمانه رو باز نکنند. این خیلی بده که یکی بیاد و بگه من هزار جا برام نامه فرستادن که بیا خوبت کنیم، ولی نرفتم، حالا اگه می تونید یه کمکی بکنید. در ضمن این برنامه رو به خاطر مجریش عقده ایش(احسان) زیاد دنبال نمیکنم. بنده خدا بچه گیاش اونقد ضایعش کردن که هر کی میاد جلوی دوربین به عنوان مهمان، این احسانِ دوست داره ضایعش کنه. ادبیات واقعاً مسخره ای داره.

حامد:11:

Amir_oscar
04-08-2011, 21:06
اون تیکه که خواست مهریه ی اون خانومه رو که 120 هزار تومن سال فلان بوده رو به قیمت الآن حساب بکنه و به بچه های پشت صحنه گفت دوستان نزول خور، می شه چقدر الآن خیلی جالب بود. امسال خیلی کمتر از تیکه های اینجوری می ندازه. این حاضرجوابیش رو خیلی دوست داشتم...

iMosi
04-08-2011, 23:57
امشب خنده بود ......خدایا با پنج تا بچه چی کار می کنه؟؟؟:13:

farshidshd
05-08-2011, 12:10
امشب خنده بود ......خدایا با پنج تا بچه چی کار می کنه؟؟؟:13:

به نظرم بی احترامی و دهن کجی کرد به اون خونواده ای که بچشون نمیشد!

این کاراش مزخرفه

MOHAMMAD2010
05-08-2011, 12:30
اون تیکه که خواست مهریه ی اون خانومه رو که 120 هزار تومن سال فلان بوده رو به قیمت الآن حساب بکنه و به بچه های پشت صحنه گفت دوستان نزول خور، می شه چقدر الآن خیلی جالب بود. امسال خیلی کمتر از تیکه های اینجوری می ندازه. این حاضرجوابیش رو خیلی دوست داشتم...

به پشت صحنه خودش گفت دوستان نزول خور ؟

3Dmajid
05-08-2011, 14:55
این احسان علیخانی در کل مجری خوبیه ولی بعضی سوالایی که میکنه خیلی چرته !
اصلا انگار الکی میخواد برنامه رو طولش بده !
همیشه م میپره وسط حرف مهموناش :19:

entezar1
05-08-2011, 18:55
چقدر برنامه لوس و منزجر کننده ای بود برنامه امروز.
همش شده بود ابراز عشق و علاقه یک زن و شوهر به همدیگه! :2:
کم مونده همدیگه رو بغل کنن و ....

این احسان علیخانی هم خیلی مجریه بیخودیه.

oranoos2007
05-08-2011, 20:52
برنامه بدي نيست ولي ديشب كه اون زن و شوهر كه بچه دار نميشدند و اون زوجي كه 5 تا بچه داشتند آوردند به نظرم يك جورايي باعث شرمندگي اون زن شوهر شد كه بچه نداشتند اين ميشد از حالت و نگاه هاي زن خواند.
ولي سوالات كه توي زندگي شخصي افراد بود خيلي مي پرسيد و به نظرم شايد خوشايند طرف نباشه كه براي درمان كجا رفته و چه كار نكرده يا كرده .

hamidras
05-08-2011, 21:07
برنامه امروزش درسته تنها

ابراز عشق و علاقه یک زن و شوهر به همدیگه!
بود اما این چیزیه که شاید تو جامعه امروز ما کمتر به این حدشو میشه دید.
اینطور عشق اون زن به شوهرش شاید تو دنیا کم پیدا شه.

خیلی خیلی حال کردم با برنامه امروزش...

Ghorbat22
05-08-2011, 21:09
برنامش کــه خوبــه
امــا این احســان علیخــانی اگه کمتــر خودش رو لوس کنه فک کنم بهــتر شهــ :|

یه جورایی هم زیادی وارد زندگی ِ شخصی طرفــ میشن که جالب نیستـــ چندان

(:

H A M A S
05-08-2011, 21:19
علیخانی خوبه!
قبلش اجازه میگیره بعد سوال میپرسه!
آقا غلام هم بنده خدا جو گیر شد یه حرف زشت از دهنش پرید بیرون!!:31:

MoH_@_MaD
05-08-2011, 21:39
علیخانی خوبه!
قبلش اجازه میگیره بعد سوال میپرسه!
آقا غلام هم بنده خدا جو گیر شد یه حرف زشت از دهنش پرید بیرون!!:31:

همین !!
من تو اتاق بودم درست نشنیدم اگه اشتباه نکنم گفت کل زندانها رو به گه کشیده بودم !! :27:

Ssarshar
05-08-2011, 21:58

نبین آقا جون ... کسی که شما رو از روی زور وادار به دیدن برنامه نکرده ...

میبینی خلاف چهارچوب ها و قواعد ذهنیته ... ذهنت نمیتونه این موضوعاتو پردازش کنه ... خب ...

نبین ...

اون پستی که تو تاپیک ساختمان پزشکان دادی یادت هست ؟؟؟:27:...

بنده هم نه از این برنامه خوشم میاد و نه از مجریش ولی تو دلایلم موردی از چماق نیست ...

افتاد رفیق ؟؟؟

3Dmajid
05-08-2011, 22:25
همین !!
من تو اتاق بودم درست نشنیدم اگه اشتباه نکنم گفت کل زندانها رو به گه کشیده بودم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره خیلی تابلو بود :31: چقدم سفت و غلیظ گفت :31:

rosenegarin13
05-08-2011, 22:48
به نظرم کیفیت برنامه هر شب رابطه ی مستقیم داره با مهمون برنامه ... یه کم بی انصافیه که بگیم ماه عسل برنامه ی خوبی نیست (به واسطه ی مهمون[های] برنامه که شاید با توجه به شرایطی که داریم نتونیم باهاش[ون] ارتباط برقرار کنیم) .. نمیخوام بگم علیخانی کارش بی نقصه، ولی در مجموع، دیدن برنامه با تمام نقص هاش می ارزه .. دیدن آدمایی که شرایطشون گاهی واقعاً خاصه ..

aseman1985
05-08-2011, 22:50

برنامه جالبی بود...

چه اشکالی داره تو دنیایی که پر از نفرت و کثیفی هست عشق واقعی دو تا ادم رو به هم ببنیم...و سعی کنیم که نوع نگاهمون رو عوض کنیم و ما هم با عشق به اونها نگاه کنیم و نه انزجار
و همینطور تغییر یک ادم که از منتها درجه پستی به این جا رسیده ...

در یک جا هم احسان علیخانی به روح الله داداشی اشاره کرد و جمله اش دقیق یادم نیست انگار گفت که :کسی که با قمه قویترین مرد ایران رو میکشی به حرفهای این اقا گوش کن....

sara_girl
05-08-2011, 22:57
خیلی قشنگ بود این قسمتش.....ولی به نظرم فقط زنها میتونن انقدر وفادار بمونن.....

far2009
05-08-2011, 23:05
آن جایی که مرده دست زنش را بوسید کاری که زنش بعدش کرد خیلی جالب بود :31:

mohsen_gh1991
05-08-2011, 23:18
مگه زنش چیکار کرد؟
ولی خودمونیما..زنش قیافه ش از شوهرش خلاف تر بود :31:

depot
05-08-2011, 23:36
مرده چه بشری بوده زمان خلافیش !!!..........

Aless
06-08-2011, 10:27
دیشب هی زنه میگفت شوهر من دزد و خلاف کار و قاچاقچی بوده مرده هم سر تکون میداد و میخندید!!!

farshidshd
06-08-2011, 11:28
من گفتم الان مرده میپره بغل زنه میگره میبوسه زنه رو ....

..

mohsen_gh1991
06-08-2011, 12:20
صحنه ورودشم بسی خنده دار بود...اونجا رو با تشک کشتی اشتباه گرفته بود...:31:

Ali Delkhosh
06-08-2011, 12:40
مسخره بازی بود به خدا
دیگه ببین کار ما به کجا رسیده که یه هفت خط روزگار با اون همه سابقه میاد تو تلویزیون درس زندگی میده به مردم
متاسفم برای صدا وسیما که اجازه پخش همچین برنامه ای رو دادن
احسان علیخانی هم که...

نبین آقا جون ... کسی که شما رو از روی زور وادار به دیدن برنامه نکرده ...

میبینی خلاف چهارچوب ها و قواعد ذهنیته ... ذهنت نمیتونه این موضوعاتو پردازش کنه ... خب ...

نبین ...

اون پستی که تو تاپیک ساختمان پزشکان دادی یادت هست ؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنده هم نه از این برنامه خوشم میاد و نه از مجریش ولی تو دلایلم موردی از چماق نیست ...

افتاد رفیق ؟؟؟ ________________
کسی هم شمارو مجبور نکرده چماق بکشی روی دوستانی که نظرشون رو میگن
اینجا تالار گفتمان پس همه جور عقیده و نظری هم وجود داره ، شما اجازه نداری به کسی توهین کنی
حالا افتاد رفیق ؟!!!!!!

Mahdi/s
06-08-2011, 12:49
ســـلام...با اینکه چند سالی هست این برنامه 1ساعت قبل از اذان در ماه رمضون پخش میشه ولی هیچوقت با رضایت نشستم ببینم این برنامه رو همش هم بخاطر مجری برنامه اس نمیدونم چرا عوضش نمیکنن...بالاخره هرکسی فرقی نمیکنه توی چه زمینه ایی وقتی مطرح میشه یه سری موافق داره یه سری مخالف....ولی من هرچی تلاض کردم که این مجری رو هضم کنم نتونستم چیزی جز مسخره کردنو لوس بودن و دخالت توی زندگی و بی ادبی چیزی ندیدم .....این نظر من بود دلیل نمیشه این آدم اینطور باشه...برداشتم بود ازش.....

ولی خوب همینطور که از مجری خوشم نمیاد انتخاب سوژه ها و مهمان ها هم نمیزاره برنامه رو نبینم......بعضی از موضوعاتش فوق العاده اس که البته بسته به حال و هوای آدم هم داره ...البته امسال هنوز برنامهشون رو ندیدن غیر از دیروزی که نصفه دیدم...

من گفتم الان مرده میپره بغل زنه میگره میبوسه زنه رو ....اره:31:....برنامه که شروع شد من گفتم این زنه چرا دستکش دستش کرده..بعد که از هنرنمایی های آقاشون میگفت ..گفتم پس حتما یه بلایی سرشون آورده...اما با ورود حاج غلام تازه فهمیدم برای چی بوده.....

صحنه ورودشم بسی خنده دار بود...اونجا رو با تشک کشتی اشتباه گرفته بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاخره دیگه..هرکسی یه جوره....:31:خواسته بنده خدا احترام بزاره.....

مرده چه بشری بوده زمان خلافیش !!!.......... خیلی باحال بود یه کلیپ ازش نشون داد.....با کله رفت تو شیشه....فکر کنم کلانتریی...جایی بود اونجا....
====
ولی اگه بازم نظر شخصیم رو بخوام بگم.....یک در هزار هست این اتفاق ها که طرف بعد از 28 سال بیاد ترک کنه و برگرده....باید همشون رو از دم بکشن اونوقت باید ببینی کی جرات میکنه دستش سیگار باشه چه برسه به چیزای دیگه......یه بار باید بهشون زمان بدن که طرف ترک کنه شد 2 بار باید بکشنش....نمیدونم معتاد بیمار هست و این چیزا خیلی مسخره اس....
کاری که انگلیس ها باچینی ها کردن فقط و فقط همون کاری که مائو (رهبر چین ) کرد جواب داد....وگرنه هیچوقت درست نمیشد......

Lady parisa
06-08-2011, 12:54
منم خیلی از این احسان علیخانی خوشم نمی یاد! یه مدت خیلی تقلید فرزاد حسنی رو داشت!
الان خیلی بهتر شده!

نمیدونم چرا ما ایرانیا عادت کردیم که توی رنج و عذاب زندگی کنیم! یعنی حقمونه هااا! یارو توی خارج سه بار طلاق می گیره دوباره ازدواج می کنه! بدون حاشیه بدون دردسر.
انقدر راحت آزادی بیان و آزادی توی روش زندگی کردن داره! اونوقت این خانم نشسته به پای همچنین مردی! 20سال زندگی مگه شوخیه !!!

به نظرم گاهی ما عشق و خ*یت رو خیلی خوب نمی تونیم تشخیص بدیم

iMosi
06-08-2011, 13:33
دوست عزیز انشاالله اون دنیا جواب صبرشو می گیره این خانم.....چنانچه الان تو همین دنیا هم گرفته.....عشق یعنی همین که متاسفانه شما بهش می گی خریت.....
چه مادر هایی که به خاطر عشق به فرزندشون پای یه جوون معتاد سوختند.....عشق :46:

3Dmajid
06-08-2011, 13:39
دوست عزیز انشاالله اون دنیا جواب صبرشو می گیره این خانم.....چنانچه الان تو همین دنیا هم گرفته.....عشق یعنی همین که متاسفانه شما بهش می گی خریت.....
چه مادر هایی که به خاطر عشق به فرزندشون پای یه جوون معتاد سوختند.....عشق :46:

موافقم !
نمیدونم چرا ما ایرانیا فقط دوست داریم ایراد بگیریم ! فقط منفی فکر میکنیم !
منم با این که احسان علیخانی ضعف مجری گری داره موافقم ولی مهموناشون تا اینجا خوب بودن :10:

Amir_oscar
06-08-2011, 14:12
یادداشت امیر قادری درباره ی برنامه ی دیشب:

کافه سینما-امیر قادری: ندیده‌ام دیگر قسمت‌های برنامه تلویزیونی «ماه عسل» را. اما از تماشای برنامه امشب لذت برم. ریلتی شو یعنی این. شیوه نمایشی که دنیا را گرفته است (از آمریکن ایدول تا نمایش اپرا وینفری) و در آن مردم عادی؛ قهرمان‌های اصلی‌اند. اما ما در کشورمان از داشتن‌اش محروم‌ایم. حالا مردم دنیا رسانه‌ها را فتح کرده‌اند. که هر انسانی امکان ستاره شدن، لااقل در لحظات و دورانی کوتاه، را دارد. آدم‌هایی که مثل قهرمان‌های داستان‌ها، می‌توانند با مشکلات و موانع رو به رو شوند، بر آن غلبه کنند یا شکست بخورند و در این سفر، همراهانی داشته باشند. مردم جهان چنین زندگی را در رسانه‌ها تجربه می‌کنند، در کنار هم قرار می‌گیرند، سعی می‌کنند راست‌اش را بگویند، همدیگر را درک می‌کنند و دنیای آینده را می‌سازند. این درست همان جایی است که لحظه‌ای واقعیت، قالب‌های خشک رسمی را کنار می‌زند. و حالا چند ساعت پیش، در این برنامه «ماه عسل» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی، داستان «غلام کاردی» را تماشا کردم که کارد پشت کمرش قایم می‌کرده، دزدی و جنایت کرده و معتاد شده و زندان رفته، و همسرش پایش مانده، نجات‌اش داده که اعتقاد داشت: «صابرین نخستین انسان‌هایی هستند که به بهشت می‌روند.» و این که: «زنده‌ام برای غلام بود و مرده‌ام برای خاک.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس داستان زندگی این دو تا آدم، گرفتاری‌های‌شان، مبارزه‌ای که برای حل مشکل کرده بودند و پیروز شدن‌شان (یا در شرایط دیگری، شکست‌شان!) مرا با خودش برد. این دو خانم و آقا، امشب مرا ساختند. مرا با دردها و سرمایه‌ها و آرزوها و خاطرات‌شان سهیم کردند. که یک ریلتی شو درجه یک ساختند. که ایمان و صبر و همدردی را از شکل کهنه‌اش در رسانه‌های ما، خارج کردند و به دنیای واقعی آوردند. این کاری است که فقط «یک نمایش واقعی» می‌تواند در دنیای ما انجام دهد. حالا برنامه‌های بعدی «ماه عسل» را تماشا خواهم کرد. جای علیخانی بودم، همان طور که به احترام، به حرف‌های آن خانم گوش می‌سپردم، دست‌ام را بیش‌تر بر شانه مرد گناه‌کار و حالا به آغوش خانواده بازگشته می‌گذاشتم. اما عیبی ندارد. همین که دست‌ ما را گرفت و به دنیای پر نقش و نگار دردها و گناه‌ها و آرزوها و رستگاری ما مردم برد، مخلص‌اش هم هستم. این آینده دنیاست. چرا حال رسانه‌های ما نباشد؟
منبع:

jeremy28
06-08-2011, 17:27
بچه ها لینک دانلود برنامه ی دیروزی رو ندارین؟

سایت boog.ir هنوز نذاشته؛ کُفرم داره در میاد :32:

mohsen_gh1991
06-08-2011, 18:08
خیلی باحال بود یه کلیپ ازش نشون داد.....با کله رفت تو شیشه....فکر کنم کلانتریی...جایی بود اونجا.... کلیپ این صحنه رو کسی نداره؟ :31:

منم خیلی از این احسان علیخانی خوشم نمی یاد! یه مدت خیلی تقلید فرزاد حسنی رو داشت!
الان خیلی بهتر شده الانم که میبینمش حس میکنم کلا داره فیلم در میکنه و ملتو سرکار میزاره و تو دلش داره به مردم میخنده :31:

entezar1
06-08-2011, 19:09
چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟

3Dmajid
06-08-2011, 19:17
چقد این علیخانی امروز حرص منو در اورد !
آخرشم کانالو عوض کردم !
نمیزاره مهموناش حرف شونو بزنن هی میپره وسط حرف شون ...
اونا تو اوج حرف زدنشونن یه دفعه میاد وسط یه تیکه ی مسخره میندازه بهشون !
:13:

H A M A S
06-08-2011, 19:44
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!

NirvanaH
06-08-2011, 20:40
خدایا با نام تو
سلام به همگی
برنامه ماه عسل واسه اینکه خودش رو از کلیشه دربیاره و مثلا یه برنامه ی شاخص و به دور از تقلید بشه، زیادی زیاده روی میکنه. نمونش دعوت مهمانایی مثل اون بنده خدایی که بعد از یه مدت چاقو کشی و گشت و گذار توی وادی خلاف آب توبه رو یه جا سر کشیده و زاهد شده!!!تا اینجاش درست. همه جی عادی و درسته. اما قصه از جایی رنگ و بوی مزخرف به خودش میگیره که یه بدبختی مثل همون بنده خدا رو میگیرن زیر باد متلک و تیکه و تعریض و به بهانه عاشقی از گذشته سیاهش میگن و میگن تا اثبات کنند که این طرف فزق کرده. حالا فکر نمیکنند که این بیچاره بعد از این توبه میکنه که دیگه توبه نکنه!!!
یا توی آخر برنامه یارو پسره! احسانِ، به اون دو تا میگه که فلانی یه سفر حج براتون درست کرده کرده. والا من یکی که توی کتم نمیره این حرکتای بسیار مسخره.
یا اون شبی که اون دخرته که مورد حمله اسید پاشی قرار گرفته بود، آخر برنامه گفت یه سری دیگه هزینه ها دارم که از مردم خواهش میکنم کمکم کنند. من با این قضیه هیچ مشکلی ندارم اما اینکه بیاد توی یه برنامه با مدیومی مانند ماه عسل که با تیتراژ اول و آخر احساس طرف رو به بازی میگیرن و بعدش یار برمیگرده میگه حالا یه کمکی هم بکنید بد نیستا!!!
دقیقاً مثل این میمونه که یه عده رو ببری مراسم عزا و زیر چشمشون اونقده اسپند دود کنی که به زور اشکشون دربیاد و گریه کنند. هم اسپند دود کردی هم اشک مردم رو به نفع خودت درآورید.
یکی از دوستان گفت که ما عادت داریم از هر چیزی ایراد بگیریم، من این حرف رو قبول دارم ولی بهتره که دلیلش هم بگیم!!! دلیلش چیزی جز این نیست که تاحالا به موضوعی بی نقص برنخوردیم که طرفی که باعث بانی اون برنامه یا موضوع بوده، زیر بار نقص کارش بره و قبول کنه که هر کاری با نقص همراهه!!!
در کل ماه عسل برنامه ای با جلدی خدا پسند و با درون مایه ای کاذب هستش.
در اخر هم امیدوارم که دوستان یه تیکه از نظراتمو رو انتخاب نکنند و روی اون اون توری که دوست دارن مانور بدن بلکه همه سطور رو بخونند و بی غرض قضاوت کنند.

sara_girl
06-08-2011, 20:58
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!

چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟
به نظر من خیلی هم خوب بودن....یکم منطقی برخورد کنین خواهشا.....

Ghorbat22
06-08-2011, 21:01
مهمــان امروز {مصطفــی } خیــلی جــالب بود

جدا" بمب روحیـــه بودش (:

چقد هم کوچیکــ می زد ...

ازین آدمــآ واقعا باید درس یاد گرفـــتـــ
هرچند گــاهی درکشون خیـــــــ ــلی سخـــتهــ

hamid_diablo
06-08-2011, 21:39
خوب اول سلام
به نظر ماه عسل امسال بهترین ماه عسل میتونه باشه !!
برای من تو این 5 روز اینطور بوده.کسانی رو که دعوت میکنند بهترین گزینه ها هستند .همین امروز اون خانومی که به علت سرطان 1 پاشو از دست داده بود.چطور میتونه یه انسان اینهمه بخشنده باشه؟؟واقعا چطور میتونه.تو بدترین شرایط همسرش اونو کنار گذاشت و رفت و این خانوم بخشیدش

مصطفی هم به نظرم یه مرد خوشبخت به تمام معناست.زنی داره که براش صبر کرده .زنی که میتونست بره دنبال یه نفر دیگه و شاید زندگی بهتری هم داشته باشه اما موند....صبر کرد...تحمل کرد....به خدا توکل کرد

نمیدونم چرا دارم اینارو مینویسم اما واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.من نمونه های این چنینی رو دیدم که طرف مقابل بدون لحظه ای فکر همه چیز رو رها کرد و رفـــت.حتی به این موضوع که میتونه صبر داشته باشه تا کسی رو که دوست داره به زندگی برگرده رو هم نکرد

ترسید.تعهد نداشت.مسئول نبود.صبر نداشت یا اینکه عاشق نبود ...یا اینکه خدا رو ندید
البته انسانها آزادند تا تصمیم بگیرند و انتخواب کنند ولی همیشه بهترین راه ساده ترین راه نیست

خانوم مصطفی شیرینترین زندگی رو خواهد داشت.مطومئن باشید.

دوستان برای سلامتی و خوشبختی امثالی چون مصطفی و مهمونهایی که تو این چند شب به ماه عسل اومدن دعا کنیم

دعـــــــــــــــــــــــ ــــــا

یا علی.................

rosenegarin13
06-08-2011, 22:20
علیخانی امشب اصلاً خوب نبود به نظرم ... به خصوص ابتدای برنامه .. مدام حرف میزد و نمیذاشت مهمون بیچاره رو جملاتش تمرکز کنه .. :دي
اما در مورد مهمونا .. به نظرم بهتره قضاوت نکنیم با دیدن یه گوشه از زندگی افراد تو یه برنامه تلویزیونی .. به خصوص در مورد اون خانوم که شوهرش ترکش کرده بود .. به نظرم نباید یه طرفه به قاضی رفت حتی اگه نتیجه ای که حاصل شده خوشایند نباشه برامون ..
یه تفاوتی که بین صبر خانوم مصطفی و خانوم غلام کاردی دیدم، تعهد بود ... شاید خانوم مصطفی هم عاشق شوهرش بود اما تعهدی که ازش حرف میزد خیلی برام قشنگ بود، تعهدی که خیلیا ندارن بعد از ازدواج .. خانوم غلام کاردی با عشقی که داشت و ایمانی که به اون عشق داشت (درست و غلطش به ما مربوط نیست) به هدفش رسید .. و خانوم مصطفی با تعهدی که نسبت به شوهرش قائل بود به هدفش رسید .. و مهم اینه که الان احساس خوشبختی می کنن هر دو زوج .. و خودشون راضی ان ..

پ.ن. ماه عسل شاید از خیلی جهات برنامه کامل و بی نقصی نباشه ولی از همینی هم که هست میشه خیلی چیزا یاد گرفت .. تا کی می خوایم نقاط ضعف رو ببینیم فقط؟! نمی دونم!

3Dmajid
06-08-2011, 23:42
من آخرشو ندیدم ...
این مصطفی مگه سرطان نداشت چطوری حالش خوب شد ؟

jeremy28
07-08-2011, 00:10
برنامه "غلام کاردی" رو دیدم، محشر بود!!!

به نظرم قیافه خانومش هم خیلی با کلاس بود.

ولی خانواده هاشون مایه دار بودن، والا خیلی قضیه شون بغرنج می شد...

اون تیکه که این یارو علیخانی به زنه گفت توی کدوم محل به دنیا اومدی، اگه دم دستم بود می زدم له اش می کردم!!!!!!!!!!!

آخه به تو چه؟ شاید دوست نداره بگه....

اول هر برنامه هم روی صندلی، 10 دقیقه با کُتش ور میره و وقت برنامه رو الکی می کُشه :2::2::2:

h-blade
07-08-2011, 02:39
اين احسان عليخاني نميدونم چه تحفه ايه هي مياد مجري اين برنامه ميشه 50 درصد قضيه رو خراب ميكنه!!!!!:19:

بنده خدا هيچي كه از خودش نداره همش سعي ميكنه از فرزاد تقليد كنه كه اونم عمرا بتونه.

نميدونم چه مشكلي داره كه به صورت ممتد هي ميپره وسط حرف اين و اون!!!!:41:

نميدونم از بي فرهنگيشه يا چيز ديگه كه فقط دوست داره به مردم تيكه بندازه و ضايعشون كنه. يادمه يه سال يكي از مهمونا يه

چيزي بهش گفت اين كم آورد نتونست چيزي بگه در نهايت بي ادبي به طرف گفت يكي طلب تو برات دارم و تا آخر برنامه به جاي

اينكه تمركزش رو مجري گريش باشه فقط فكر اين بود يه سوتي از طرف بگيره و يه تيكه بهش بندازه!:41: (بنده خدا عقده اي شده)

farshidshd
07-08-2011, 10:41
علیخانی یه فمنیسم به تمام معناست

/

MOHAMMAD2010
07-08-2011, 12:55
بابا این علیخانی رو بیخیال شین - خیلی دیگه دارین بهش گیر میدین !

Manager_66
07-08-2011, 14:25
یک لحظه شاهکار سال قبل با اجرای جوهرچی رو بیاد بیارین بعد به علیخانی اینقد گیر بدین !

hamid_diablo
07-08-2011, 14:43
علیخانی یه فمنیسم به تمام معناست

جـــــــــــــــــان!!!!!!!!
به نظر من علیخانی بهترین گزینه برای ماه عسل میتونه باشه و خواهد بود
تجربه این چند سال اجرا باعث شده به چنان پختگی برسه که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده

سئوالات.حرکتها.تیکه ها....همش درسته و کمی بی انصافی میتونه باشه که زیادی ازش انتقاد کنیم

نميدونم چه مشكلي داره كه به صورت ممتد هي ميپره وسط حرف اين و اون!!!!
زمان برنامه کمه و مدیریت زمان هم سخت
اگه قرار باشه همه مهمونها تا آخر حرفشون رو بزنن که به بقیه وقتی نمیرسه

(بنده خدا عقده اي شده)
قدیما اینجوری بود!!!!!!! اما حالا بهتر شده[COLOR="Silver"]

وین رونی
07-08-2011, 16:00
دیشب احسان علیخانی یه سوتی داد به نظر من
فکر کنم همسر مصطفی یه لحظه خواست صحبت کنه گفت آقای علیخانی...علیخانی هم تقریباً غلیظ گفت جووون
من که اینجا ترکیدم از خنده خودش هم سریع یه نگاه به پشت صحنه انداخت

Aless
07-08-2011, 16:10
جـــــــــــــــــان!!!!!!!!
به نظر من علیخانی بهترین گزینه برای ماه عسل میتونه باشه و خواهد بود
تجربه این چند سال اجرا باعث شده به چنان پختگی برسه که مخاطب رو تحت تاثیر قرار بده

سئوالات.حرکتها.تیکه ها....همش درسته و کمی بی انصافی میتونه باشه که زیادی ازش انتقاد کنیم

[COLOR="Silver"]

این دوستانی که ازش انتقاد میکنند یا برنامه پارسال و نیمه اول سال قبلش را ندیدند ویا توی جو اجرای فرزاد حسنی باقی موندند...!!!!

h-blade
07-08-2011, 16:37
یک لحظه شاهکار سال قبل با اجرای جوهرچی رو بیاد بیارین بعد به علیخانی اینقد گیر بدین !

حد اقل آدم با جوهر چي اينقدر اعصابش خرد نميشد نسبت به موقعي كه عليخاني هست.

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

این دوستانی که ازش انتقاد میکنند یا برنامه پارسال و نیمه اول سال قبلش را ندیدند ویا توی جو اجرای فرزاد حسنی باقی موندند...!!!!

ما جز حقيقت چيزي نگفتيم. يعني شما اين خصلت هاي زشتي كه من گفتم تو عليخاني نديدي؟؟؟؟؟؟؟:13:

البته اين عليخاني به خاطر اين هي ميشه مجري اين برنامه كه ما اينجا مجري خوب به جز حسني كم داريم يا ميشه

بگي نداريم!!!:41:

H A M A S
07-08-2011, 19:50
مهمون امروزش خیلی آدم جالبی بود...
اگر سرمایه دارهای یه کشور اینجوری بشن فقر توی اون کشور ریشه کن میشه

jeremy28
07-08-2011, 20:41
بهترین سریال ماه رمضون... که کلی چیز میشه ازش یاد گرفت، چون همه چی واقعیه.

مصاحبه با بهترین شخصیت ها (از جنس مردم)‌ نه یه عده بازیگر و خواننده و فوتبالیست که میان فقط یه مشت جفنگیات به درد نخور میگن و در مورد کار هاشون حرف می زنن: این کارو بازی کردم، قراره پخش بشه، اون کارو خوندم با تنظیم دوست بسیاربسیاربسیار عزیزم "مش ممبلی" و ....

امروز علیخانی هم با اقتدا به فرزاد حسنی، یه تیکه دولتی انداخت: جهیزیه دختران کوموری!

ولی در کل، ای کاش همه به هم کمک کنیم:40:

sara_girl
07-08-2011, 20:55
برنامه ی امشبش خیلی خوب بود آدمی که با میلیاردر شدن هم خودشو گم نکرده بود و گذشتشو یادش نرفته بود و نمیخواست دیگران گذشته ی اونو تجربه کنند....

مگر نه چیزی که امروز در تسلط توست ناچار روزی از دست تو خواهد رفت ؟ پس ، اکنون از ثروت خویش ببخش و بگذار فصل عطا یکی از فصلهای درخشان زندگی تو باشد . جبران خلیل جبران

szh_1367
07-08-2011, 20:59
مهمون امروزش خیلی آدم جالبی بود...
اگر سرمایه دارهای یه کشور اینجوری بشن فقر توی اون کشور ریشه کن میشه

اخ که چقدر باید بگیم اگر اینجوری اگر اون جوری :41:

این ارزوها رو باید با خدمون به اون دنیا ببریم بلکه اونجا فرجی بشه

The master
07-08-2011, 21:03
تیکه ای که به کمیته امداد انداخت علیخانی خیلی قشنگ بود!!!

بی باک بی بال
07-08-2011, 21:25
با توجه به اشنایی با ایشون(همشهری) یه تبلیغ انتخاباتی برای مجلس بود :2:
همش من من میکرد

isbn
07-08-2011, 21:44
این علیخانی چرا انقدر رو نرو هست :31:
البته یه رفیق داشتم دقیق عین این علیخانی بود از اعتماد به نفس بیش از حد رنج میبرد :31:

scali
07-08-2011, 21:48

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

ما جز حقيقت چيزي نگفتيم. يعني شما اين خصلت هاي زشتي كه من گفتم تو عليخاني نديدي؟؟؟؟؟؟؟:13:

البته اين عليخاني به خاطر اين هي ميشه مجري اين برنامه كه ما اينجا مجري خوب به جز حسني كم داريم يا ميشه

آقا میشه انقدر درباره این حسنی حرف نزنی ؟حالم ازش بهم میخوره .

شما و بعضی از دوستان از علیخانی خوشتون نمیاد و من و بعضی دیگه از دوستان از

حسنی خوشمون نمیاد . حالا دلیل نمیشه همش پست های بیهوده بدیم و از مجری مخالف بد بگیم .

در مورد مهمونا هر حرفی دارید بزنید بهتره تا این حرفای الکی و کل کل های بیهوده .

NirvanaH
07-08-2011, 22:36
آقا میشه انقدر درباره این حسنی حرف نزنی ؟حالم ازش بهم میخوره .

شما و بعضی از دوستان از علیخانی خوشتون نمیاد و من و بعضی دیگه از دوستان از

حسنی خوشمون نمیاد . حالا دلیل نمیشه همش پست های بیهوده بدیم و از مجری مخالف بد بگیم .

در ورد مهمونا هر حرفی دارید بزنید بهتره تا این حرفای الکی و کل کل های بیهوده .

سلام به همگی
منم با دوستمون موافقم. این تاپیک نقد برنامه ست نه مجری. برنامه شامل مهمان و سایر بخش های دیگه هم هستش و صرفا به مجری ختم نمیشه. نظر دادن در مورد مجری و نوع اجرا خوبه ولی خب، اجرای یه مجری که در طول هر برنامه تغییر نمیکنه. مثل دکور برنامه ثابته.حالا شما هی بیا در مورد دکور حرف بزن، زیاد جالب وای نمیسه.

h-blade
08-08-2011, 00:57
تو 10 تا پست اخير معلوم شد كه عليخاني چطور آدمي هست!! از 10 تا 5 تا اين جملرو دارن: اين تيكه كه عليخاني انداخت

باشه ديگه راجب به مجري كه تقريبا 50 درصد از برنامه هست نظر نميديم.

7164730457
08-08-2011, 02:52

ah ah ah :2:
enghad azun hasani badam miad
ba un abruhaye tato shodeye zanunash :2:
iiiiiiiiiiiish
shabihe adamaye hamjens baz mimune :2:

Lady parisa
08-08-2011, 13:30
امیدوارم مهمون خارجی نیارن که تازه مسلمون شده! که دیگه خیلی با مسما نخواهد بود

@R3Z
08-08-2011, 13:40
بعضیا فکر میکنم به علی خانی حسودیشون میشه!!
واقعا الان بهترین مجری صدا و سیماست!! بعضیا حقشونه همون حسن جوهرچی رو تحمل کنن :31:

moucker_boy
08-08-2011, 15:08
من که واقعا خوشحالم علیخانی اومده. واقعا خوب اجرا می کنه. همه چی رو راحت می گه. حرف دل مردمو می زنه.
راستی! امروز کیو می خوان بیارن؟ نگفتن؟
.
.
.

yashgin128
08-08-2011, 16:03
خب اول سلام به همگی

دوستان به عنوان یه کوچکتر یا بزرگتر(درکل خاک پای همه دوستان هستیم)خواهشا این یحث یا مجادله بر سر مجری رو بزارند کنار.بالاخره هر کس یه سری از مجری ها رو دوس داره و از یه سری هم تنفر داره.دلیل نمیشه که دوستان حداقل به همدیگه بی احترامی کنند.اقا یکی از یه مجری خوشش نمیاد ولی من عاشق اون مجری هستم این دلیل که نمیشه که حالا چون من عاشقشم همه باید اون مجری رو دوست داشته باشن.نه زیبایی به تنوع سلیقه هاست.

خب اما در مورد برنامه ماه عسل به نظر من یکی از زیباترین سریال ها و برنامه های صدا و سیما رو میبینیم صرف نظر از نوع اجرای مجری ،صرف نظر از دعوت شدگان و. . .
چون این برنامه بر خلاف دیگر کارها یه سریال کاملا واقعی و متنوع از زندگی اشخاصی که شاید اطراف ما هستن ولی معمولا ما اون ها رو نمی بینیم.هر شب کلی سریال و فیلم از تی وی پخش میشه.کدومش به اندازه این برنامه واقعی و عبرت اموز هست.
هر شب کلی فوتبال میبینم از تی وی (با اینکه طرفدار هزار اتیشه هستم)ولی جز فساد و پول پرستی و فحش و بی ارزشی ایا چیز دیگه ای هم تو این فوتبال وجود داره ولی این برنامه از یه جنس دیگه ای .
یه سریالیه که هر بار یه قسمت مجزا داره از یه نوع زندگی و یه سوژه خاص.

اما در مورد علیخانی شاید خیلی از ایراد های دوستان به حق باشه اما به نظر من خوب اجرا میکنه البته خیلی وقت ها راه رو اشتباه میره اما در کل خوبه.
شاید یه سری از سوال ها نباید پرسیده بشه که متاسفانه میپرسه(هر چند قبلش از مهمونها اجازه میگیره)

یکی از زیبا ترین قسمت های این برنامه همون برنامه معروف "غلام کاردی"یا "حاجی غلام" ویا "غلام صیادی"بود.
من که با این قسمت بسی لذت بردم.خیلی از جاها خوندم که خیلی از این قسمت انتقاد کردند و گفتن که یه ادم خلافکار رو نباید تو یه برنامه زنده دعوت کنن و از این قبیل حرف ها ..
اما به نظر من که کار زیبایی انجام شد.ما که تو قران ایه ای به نام توبه داریم و تو دینمون این همه به توبه سفارش شده چطور میتونیم در مورد شخصیت انسان ها این مدلی حرف یزنیم.
شاید عمق کار غلام رو بعضی ها درک نکنن ولی ترک بعد از بیست سال خیلی سخته اما شدنی.که غلام کرد و باید به این ارادش افرین گفت.بعضی از دوستان بنده معتاد هستن حتی حدود 15سال هم داریم.
هزار تا برنامه و شخص هم بیاد اینا رو نصیحت کنه باز بی فایدس ولی این برنامه و صادق بودن غلام من مطمئنم خیلی تاثیر داشت.شاید مفهوم بازگشت رو برای خیلیها زنده کرد.اما به نظر من قهرمان اصلی اون قسمت خانم غلام بود.تو این دوره زمونه که دیگه عشقی وجود نداره ،ایشون عشق رو معنی کردند.واقعا باید دستان همچین فرشته ای رو بوسید.من همچین فداکاری رو هنوز ندیدم.کسی که بیست سال (شاید به اندازه سن خیلی از ماها)تحمل کرد.
و عاقبت هم ثمره صبرش رو دید.و این معنی همون ایه صبر هست که تو قران اومده.من مطمئنم خیلی ها که مرتب از نصیحت میگن و مرتب تو تلویزیون و اطراف ما برنامه میزارن و مارو نصیحت میکنن و احکام دین رو برای ما بازگو میکنن جای این خانم بودند همون اوایل می رفتند.
من به شخصه برای غلام و خانمش خیلی خیلی بیشتر از افرادی که دور و برم هستن ارزش قائلم.باید این چنین افرادی را نشون داد.

اون سوتی غلام هم در جای خود اون هم تو تی وی خیلی باهال بود.تا حالا تو صداوسیما همچین سوتی ندیده بودم.
قبلش خانومش خیلی در باره غلام توضیح داد و از بزگی هاش گفت که یکباره غلام ترکوند.خیلی هم با حس گفت.
یه جای دیگه خیلی باحال بود خانوم غلام مرتب غلام رو حاجی صدا میزد که احسان گفت مگه ایشون مکه رفتن؟خانومش هم گفت نه ولی ایشون طواف دل کردند.خیلی این تیکه به دلم نشست.اخر هم یه سفر مکه بهشون دادن که دیگه حاجی واقعی بشه.البته هزاران حاجی مکه رفته هستند که باید بندگی این حاجی مکه نرفته بکنند.البته یه وقت توهین نشه.

اما یه انتقاد هم دارم مخصوصا تو برنامه اسیدپاشی.اون طور طلب کمک کردن برای مهمونها به نظر من در شان برنامه نبود.
شرمنده اگه سرتون رو درد اوردم.

isbn
08-08-2011, 18:43
این پیر زنه با این وضع زندگیش معلومه از 24 تومن نمیگذره با اینکه حافظ قرآن هم هست :31: یه جوری خودش داشت میفهموند تا پول هست حافظ سیری چند :20:

jeremy28
08-08-2011, 19:33
برای بار صدم با اینکه از علیخانی بدم میاد:31: امروز خیلی دلم واسش سوخت!

پیرزنه مخشو ترید کرد....من جای اون بیچاره سردرد گرفتم!

از پیرزنه اصلاً خوشم نیومد، نه به خاطر اینکه دیه شو نبخشید. (حقشه دیگه، حال نمی کنه ببخشه)

ولی هی واسه این و اون می خواست کار جور کنه و اینکه گفت خارج از نوبت واسه پسرم سفر حج جور کنین!

هزاری هم آرزو و حق داشته باشه، این جور درخواست، پسندیده نیست و انگار یه جوری می خواد به خاطر منافع بچه اش، حق بقیه رو ضایع کنه.

(حالا با اینکه بازیگرا و نورچشمی ها رو همین جوری می فرستن و ... کاری ندارم)

ولی با پیرمرده واقعاً حال کردم و یکی از موفق ترین و مفیدترین آدم هایی بود که تا حالا دیدم- خیلی ازش انرِژی گرفتم:20:

rosenegarin13
08-08-2011, 21:20
وااااای چقدر این بی بی عصمت تند تند حرف میزد :18: همینجوریش سرم درد می کرد قبل افطار، اینم دیدم دیگه داغون شدم :دی
همیشه فکر می کردم مهمونا در برابر علیخانی کم میارن از حرف زدن، امروز برعکس بود کاملاً :دی از هر فرصتی استفاده می کرد برای اینکه حرف بزنه ... و در کل به نظرم درست نبود که از ماه عسل استفاده کنه برای رسیدن به امور شخصی خودش! (خب خیلیا دوست دارن خارج از نوبت برن حج!)
پیرمرده اسمش چی بود من نفهمیدم :دی علیخانی که ازش پرسید اگه بعد از 48 سال بینا بشی دوست داری چی رو ببینی، گفت ببینم زنم خوب شده ... یه جای دیگه هم گفت شبا خواب می بینم ... خواب جنگل که می رفتم شکار .. خیلی دوست داشتم این 2 قسمت از حرفاشو .. تنها بخش های تأثیرگذار امشب برام همین دو بخش بود :دی

@R3Z
08-08-2011, 22:27
فکر کنم اسمش کاکا علی بود :31: پیرمرد باحالی بود!
برعکس اون پیرزنه خیلییی رو مخ بود !!

sara_girl
09-08-2011, 01:01
پیرمرده خیلی خوب و بامزه و پر انرژی بود واقعا آدم انرژی میگرفت ازش.....

Amir_oscar
09-08-2011, 03:36
فکر کنم اسمش کاکا علی بود :31: پیرمرد باحالی بود!
برعکس اون پیرزنه خیلییی رو مخ بود !!
اسمش علی بود. کردها عادت دارن موقع صدا زدن همدیگه، یه کا اول اسم هم می گن. علیخانی هم گویا کاعلی رو از زبون خودشون شنیده بود و وقتی می خواست بگه اشتباه می گفت کاک حسن... کا یعنی برادر...
این که با لباس کردی اومده بود و همراهش هم شلوار کردی پاش بود، به خاطر اینه که کردها خیلی به این لباس محلی شون اهمیت می دن و اون رو یه جور نماد فرهنگشون به حساب میارن...

alone_boy
09-08-2011, 12:15
این پیرمردی که دیروز دعوت شده بود همشهری ما بود!
با این که نابیناست ولی خیاط فوق العاده ماهریه و آدم خیلی مهربونی هم هست
پسرش هم که کار مترجمیش رو انجام میداد از آدمای باحال شهره.دکه مطبوعاتی داره و از پرسپولیسیهای دو آتیشه ست:دی

jeremy28
09-08-2011, 13:15
اسمش علی بود. کردها عادت دارن موقع صدا زدن همدیگه، یه کا اول اسم هم می گن. علیخانی هم گویا کاعلی رو از زبون خودشون شنیده بود و وقتی می خواست بگه اشتباه می گفت کاک حسن... کا یعنی برادر...
این که با لباس کردی اومده بود و همراهش هم شلوار کردی پاش بود، به خاطر اینه که کردها خیلی به این لباس محلی شون اهمیت می دن و اون رو یه جور نماد فرهنگشون به حساب میارن...
منم واقعاً لذت بردم از اینکه با لباس محلی اومده بودن:20:
ما پارسال رفته بودیم کرمانشاه. توی شهر روانسر حتی یک نفز رو هم ندیدم که شلوار کردی پاش نباشه!

واقعاً برام عجیب بود، حتی یک دونه از جوونای شهر رو ندیدم که مثلاً شلوار لی پاش باشه!

خیلی عالیه اگه همه این جوری فرهنگشون رو حفظ کنن، بهش افتخار کنن و اعتبار ببخشن.

minizoro
09-08-2011, 13:42
ماه عسل ساعت چند پخش میشه؟

farshidshd
09-08-2011, 14:02
ماه عسل ساعت چند پخش میشه؟

19:05 شبکه سه

jeremy28
09-08-2011, 19:22
امروزم عالی بود....

معلمه چقدر بی ادعا بود :40:

توی حرف خیلی راحته ها، واقعاً کار بزرگی کرده بود!

خدا خیرش بده.

jeremy28
09-08-2011, 19:51
در ضمن آمار اون پسره هم که بر اساس حدس و گمان بود، خیلی باحال بود :31:

H A M A S
09-08-2011, 20:25
واقعا آدم بی ادعایی بود
از همه هم تشکر کرد
زیاد از فداکاریش نمیگفت به خاطر این که نگن آدم ریاکاریه...
یه معلم بود!....

sara_girl
09-08-2011, 20:52
آدم وقتی معلمش این باشه واقعا چقدر خوب درس یاد میگیره هم از خودش هم از اطلاعاتش.....:40:

hamid_diablo
10-08-2011, 10:25
برنامه دیشب عالی بود

معلمی که یه کار باور نکردنی که حتی فکر کردنش هم عذاب آور هست رو انجام داد
من اگه جای اون معلم بودم همچین کاری نمیکردم..خودمم نمیدونم چرا!!

D o l f i n
10-08-2011, 11:49
من از ماه عسل امسال خیلی خوشم میاد
فقط یه اشکالی به احسان وارده بعضی افراد مثل همین معلمی که دیشب اومده اهل شعار و حرفهای آنچنانی نیستند سوالهایی میکرد که واقعا توش مونده بود بنده خدا اگه خود احسان کمکش نمی کرد اصلا نمی تونست جواب بده

yashgin128
10-08-2011, 16:10
من از ماه عسل امسال خیلی خوشم میاد
فقط یه اشکالی به احسان وارده بعضی افراد مثل همین معلمی که دیشب اومده اهل شعار و حرفهای آنچنانی نیستند سوالهایی میکرد که واقعا توش مونده بود بنده خدا اگه خود احسان کمکش نمی کرد اصلا نمی تونست جواب بده
دوست عزیز قشنگی برنامه به همینه که افراد همونی نشون داده میشن که واقعا هستن.
ادم های اهل شعار و حرف های انچنانی رو بسیار دیده ایم.حالا وقتش هست کسانی رو ببینیم که نه شعار داده اند و نه حرف های انچنانی گفته اند بلکه کارهایی کرده اند که روح انسانیت رو نوازش داده است.
من که به شخصه وقتی ماجرای دیروز رو فهمیدم چیه و مهمانشون چی کارس خیلی از خودم خجالت کشیدم که همچین ادمی هست و من حداقل ازش خبر ندارم و نمیدانستم همچین اتفاقی افتاده.
برای گوش دادن به شعار و حرف های انچنانی کافیه که یه نگاهی تیزبینانه به اطرافتون بندازن یا همین تلویزیون رو یه بار شبکه هارو بالا پایین کنید.
(البته دوست عزیز میدونم منظورت چی بود ولی مخاطب شما نیستید)

NirvanaH
10-08-2011, 18:56
سلام به همگی
ظاهراً به اجرای برنامه خورده زیاد گرفتن. اجرا روانتر شده و تیکه و تعریض هم کم شده!!!

3Dmajid
10-08-2011, 19:08
سلام به همگی
ظاهراً به اجرای برنامه خورده زیاد گرفتن. اجرا روانتر شده و تیکه و تعریض هم کم شده!!!

حامد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موافقم !
الان دیگه احسان علیخانی زیاد تیکه نمیندازه و تو حرف مهموناش نمیپره !
نظرم در موردش عوض شده ... اگه همینجوری ادامه بده خیلی خوبه.
چه داستان غم انگیزی داره این قسمتش :37:

مجید :11:

Amir_oscar
10-08-2011, 19:14
این یعنی یه برنامه ی ماه عسلی! عالی بود...

dragon-fly
10-08-2011, 19:18
چی میشه گفت !؟!؟!؟!

فقط خدا رو شکر .همین.

elahe_n12345
10-08-2011, 19:20
باورتون میشه بگم منم، هم خودم و هم پدر و مادرم مثل این خونواده هستیم (البته من از پرورشگاه نیستم) و کاملاً درکشون می کنم. کارهای این جور پدر و مادرا رو هیچ جوره نمیشه جبران کرد. فقط باید مثل "میلاد" امروز ماه عسل براشون دعا کرد....

OSEN
10-08-2011, 19:22
میگم عجب تیکه ی خری انداخت!! ..."از گوسالگی بزرگش کردین تالا که گاو شده" . بیشعور به روی خودش هم نیاورد . عذرخواهی ، چیزی ...:13::41:.
ولی این تنها سوتی این برنامشون بود به نظرم (که البته تو جای خودش خیلی ضایع بود) .
انصافا سوژه و برنامه عالی بود :40:. + خدا رو شکر بخاطر خیلی چیزا که بمون داده مثل سلامتی و ...

.

jeremy28
10-08-2011, 19:32
باورتون میشه بگم منم، هم خودم و هم پدر و مادرم مثل این خونواده هستیم (البته من از پرورشگاه نیستم) و کاملاً درکشون می کنم.
شما هم باورتون میشه من از اول برنامه تا یه خرده قبل تر، یه بند داشتم گریه می کردم؟!!!

به نظرم محمد خیلی احساس کمبود می کرد (و حق هم داشت)‌، امیدوارم خدا جای خالی پدر و مادرشو با بهترین چیزها پر کنه و یه فوتبالیست مشهور و محبوب و پولدار و خوشبخت بشه :20:

در ضمن، اونجاییکه هم که اون راننده شریف گفت: قبلاً گوساله بود، الآن گاو شده! به نظرم از صد تا جمله ادبی، قشنگ تر و مودبانه تر بود و گوشت شد رفت تو تنم.

چون واقعی و تر و تمیز بود!

و دیگه اینکه.... به قول اون دوست بالایی، خدا رو شکر. همین!!!‍!

rosenegarin13
10-08-2011, 21:05
عالی بود امشب!
خوشم میاد مهمونای برنامه دو روی سکه ان!
اون مردی که وقتی فهمید زنش بیماره ولش کرد، اون زنی که به پای مصطفی موند ..
اون پدر و مادرایی که به هــر دلیلی بچه شونُ سر راه گذاشتن، این پدر و مادری که باعث شدن حسودی کنم به میــلاد ..
هیچوقت از دیدن اینکه یه آدمی سلامتی کامل نداره و من دارم، خدا رو شکر نکردم! میلاد الان خیلی چیزا داره که من و تو نداریم .. میلاد الان مادری داره که مادر خودش نیست و 20 ساله داره براش مادری می کنه .. میلاد دو نفرو تو این دنیا داره که پدر و مادرش نیستن، ولی بیشتر از هر پدر و مادری دوسش دارن .. که یه خنده و آره و نه گفتن براشون بسه که 20 سال براش پدری کنن .. مادری کنن .. میلاد اگه سی پی داره .. خیلی چیزای دیگه هم داره که شاید من و تو نداریم .. به جای "آخی" گفتن به میلاد، بهش حسودیم شد ..

MusicManiac
11-08-2011, 00:12
بدون اغراق بهترین برنامه رمضان امسال و شاید بهترین سری از برنامه های ماه عسل هست.
چقدر قسمت اول برنامه امشبش ناراحت کننده بود. چقدر دلم میخواست بتونم کاری کنم که اون نوجوانی که مشکل جسمانی داشت بتونه پدر و مادرش رو ببینه. واقعاً آدم گاهی اوقات فراموش میکنه که خداوند چه نعمت های بزرگی بهش عطا کرده... خدایا شکرت و ممنون از احسان و بقیه دست اندرکاران این برنامه به خاطر برنامه بسیار زیبا و تاثیرگذارشون.

sara_girl
11-08-2011, 00:51
خیلی برنامشون عالی بود.....واقعا یکی میشه میلاد که مادر و پدر مهربون و فداکاریو پیدا کرده که باید بهشون افتخار کنه و یکیم میشه محمد که حتی گذشته ی تلخشو اغراق میکنه.....:41:

hamid_diablo
11-08-2011, 10:59
میگم عجب تیکه ی خری انداخت!! ..."از گوسالگی بزرگش کردین تالا که گاو شده" . بیشعور به روی خودش هم نیاورد . عذرخواهی ، چیزی ....

جان!!!!!!!
عزیزم پدرش خوب.شما چی فکر کردی .همین حرفش به نظرم نشون از علاقه بیش از حدش به پسرشه

Gam3r
11-08-2011, 12:44
یه سوال : بچه ها قضیه از گوسالگی بزرگش کردین تا حالا که گاو شده چی هست ؟! من یادم نمیاد همچین چیزی ! یکم توضیح میدین ؟!

+

با یک جمله ی پدر میلاد خیلی حال کردم :
کسی جرات نداره توی زندگی ما دخالت کنه !

این جمله نهایت اقتدار یک مرد رو نشون میده ! دمـــش گرم !

+

دمـــــ ماه عسل گرم با این برنامه ی عالیشون ، جزو بهترین برنامه هایی هست که توی عـــمرم دیدم !!

jeremy28
12-08-2011, 20:27
یه سوال : بچه ها قضیه از گوسالگی بزرگش کردین تا حالا که گاو شده چی هست ؟! من یادم نمیاد همچین چیزی ! یکم توضیح میدین ؟!

یه جاش، مَرده به شوخی گفت که از گوسالگی (از بچگیش) از پرورشگاه آوردیم و بزرگش کردیم و الآن دیگه گاو (بزرگ) شده :20:

jeremy28
12-08-2011, 20:32
امروز احساس کردم که بعد این همه سال می خوان زحمات آقای صفائیان رو زیر سوال ببرن!!

اصلاً جالب نبود.

در ضمن، اون تیکه هم که علیخانی به پسر صفائیان گفت: ویجگی درسته یا ویژگی، خیلی بی ادبانه بود + اون پوزخند مسخره ای که بعد از سرقلفی گفتنش (از قول آقای باهنر) نشون داد.

خطاب به علیخانی: هر چی باشه، اون وکیله و از تو یکی بیشتر حالیشه!

Amir_oscar
12-08-2011, 21:36
امروز احساس کردم که بعد این همه سال می خوان زحمات آقای صفائیان رو زیر سوال ببرن!!

اصلاً جالب نبود.

در ضمن، اون تیکه هم که علیخانی به پسر صفائیان گفت: ویجگی درسته یا ویژگی، خیلی بی ادبانه بود + اون پوزخند مسخره ای که بعد از سرقلفی گفتنش (از قول آقای باهنر) نشون داد.

خطاب به علیخانی: هر چی باشه، اون وکیله و از تو یکی بیشتر حالیشه!
این صفائیانه خیلی باحال بود. یه جا گفت هوش فرح و اشرف از ما بیش تر بود! :دی
وقتی وکیله به جای سرقفلی، گفت سرقلفی، ترسیدم علیخانی باز ازش بپرسه کدوم درسته! :دی

MusicManiac
12-08-2011, 22:17
در مورد پدر و مادر واقعیشون به نظر من حق با صفائیان بود. مگه میشه آدم به این راحتی بچه هاش رو گم کنه و بعد هم با توجه به شرایط خاص بچه ها و معروفیتشون در کل ایران دیگه نتونه پیداشون کنه؟! باز اگه میگفتن پیداشون کردیم ولی اونارو ندادن بهمون قابل قبولتر بود. حالا بگذریم که چقدر لحن صحبتشون بخصوص مادر در مورد صفائیان توهین آمیز و قدرناشناسانه بود.

Mr.Crow
12-08-2011, 22:23
در مورد پدر و مادر واقعیشون به نظر من حق با صفائیان بود. مگه میشه آدم به این راحتی بچه هاش رو گم کنه و بعد هم با توجه به شرایط خاص بچه ها و معروفیتشون در کل ایران دیگه نتونه پیداشون کنه؟! باز اگه میگفتن پیداشون کردیم ولی اونارو ندادن بهمون قابل قبولتر بود. حالا بگذریم که چقدر لحن صحبتشون بخصوص مادر در مورد صفائیان توهین آمیز و قدرناشناسانه بود.
والا ما که نمیتونیم راحت در موردشون نظر بدیم ولی منم با چیزایی که دیدم و شنیدم به نظرم اومد حق با صفائیان بوده.
فقط من کامل ندیدم ، اینا بچه ها رو چطوری گم (؟!) کردن ؟

jeremy28
13-08-2011, 00:40
این صفائیانه خیلی باحال بود. یه جا گفت هوش فرح و اشرف از ما بیش تر بود!
آره بابا، طرف خیلی شاه پرست بود!!

هی می گفت: اشرف، فرح، بیمارستان رضا پهلوی سابق....

از اون مایه دارای تیرم بود.

Dark Shine
13-08-2011, 00:45
امــروز برنامــه چرتـ بود . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاً خیلــی به موضوعاتِ گذشتـه اهمیّت نمیدم

jeremy28
13-08-2011, 00:47
فقط من کامل ندیدم ، اینا بچه ها رو چطوری گم (؟!) کردن ؟
آخ، منم این تیکه شو خوب متوجه نشدم.

چون بین صحبت های صفائیان (بزرگ) تبلیغ پخش کردن - و منم الآن یه جوری شدم که با دیدن تبلیغات تلویزیون مخم تیر می کشه :19:- زدم شبکه 4 تا تبلیغا تموم بشه. بعدش که کانالو برگردونم، دیدم پدر و مادر اصلیش دارن حرف می زنن و دقیقاً متوجه نشدم که چه جوری بچه ها بدون اجازه و اطلاع والدینشون از شیراز انتقال پیدا کرده بودن به تهران :18:

farhad_realmadrid
13-08-2011, 19:35
تکرار برنامه کی هست؟

Amir_oscar
13-08-2011, 19:47
تکرار برنامه کی هست؟
تکرار نداره...

Lady parisa
14-08-2011, 09:50
خوشم نمیاد این احسان علیخانی طوری با طرف صحبتش حرف میزنه انگار داره بازجویی می کنه! صفائیان 26سال دخترارو نگه داشته بعد تازه این ازش میپرسه که ؛ مطمئنی برای تبلیغات نرفتی دنبال اوناااا!!!واقعا که خجالت اوره:13:
+
من برنامه روکامل دیدم پدرمادر واقعیشون گفتن که دنبال دکتر و جراحی بودیم گویا بدون هماهنگی با اونا بچه ها رو برده بودن تهران که صفائیان گفت: من وقتی بچه ها رو دیدم توی حمام نگهشون می داشتن! و یه تیم پزشکی زیر نظر اشرف مامور رسیدگی به پرونده پزشکی اونا بودن و 4ساله بودن اونارو برده المان و اون موقع !!!به این نتیجه رسیدن که یکیشون در جا می میره یکی هم 3% احتمال زنده موندن داره! و موافق عمل جراحی اونا نبوده اما گویا پزشکا عملشون کردن و اونا مردن

فقط دوستان دیدین که گفت : اونا رو برده بودن خارج بی روسری توی مراسم شب نشینی و ..... ازشون عکس گرفته بودن! البته حس کنم خیلی نذاشتن ادامه بده! چون گفت: من عکسارو که دیدیم اونا اومدن ایران از همون فرودگاه اوردمشون خونه چون خسته بودن و دیگه نمیخواستیم به کارای پزشکیشون برسه!سوال اینه که کی اینارو برده بود خارج!؟؟

jeremy28
14-08-2011, 23:18
در مورد برنامه امروز میشه چند تا کتاب نوشت!

بسیار زیبا بود...

Amir_oscar
15-08-2011, 00:06
در مورد برنامه امروز میشه چند تا کتاب نوشت!

بسیار زیبا بود...
مهموناشون کیا بودن؟

masoudtr
15-08-2011, 01:09
از وبلاگ تلخ نوشته ها
جالبه بخونیدش

بچه پررو…!

سه تا مجري هستن كه ازشون بدم مياد…! شايدم يه چيزي بيشتر از بد اومدن…در حد تنفر…! اقاي شهرياري ،واحدي و اخريش هم احسان عليخاني…! الان دم افطار برنامه اي پخش ميشه به نام ماه عسل و متاسفانه باز هم اقاي احسان عليخاني مجري اونه ..!
دو سال قبل هم ماه عسل پخش ميشد با مجري گري همين اقاي احسان عليخاني…!یه جورایی فک میکنم عليخاني بچه پرروست و همش ادا درمیاره و در عین حال بسیار از خود راضی و از خود متشکر…! من فکر میکنم این اقا اعتماد به نفس داشتن رو با وقاحت و پررویی و توهین به مخاطب قاطی کرده تا شاید تافته ای جدا بافته باشه اما افسوس که حکایت کلاغ و کبک شد و ایشون مجری گری خودشون رو هم فراموش کردن …!
من چند قسمت از برنامه پارسال ماه عسل رو دیدم و گاهی بعنوان بیننده از اینهمه توهین و وقاحت این اقا خجالت کشیدم…! در برنامه ای پیرزنی میهمان بود که دست نداشت و وقتی در اخر برنامه میخواست اون شیشه برنامه رو امضا کنه و اسمش رو بنویسه بعلت نداشتن دست بسیار براش سخت بود قلم رو بگیره و بد خط نوشت که اقای علیخانی با تمسخر فرمودند انگلیسی مینویسی مادر من….! یکی نیست بگه اخه تو شعور نداری و نمیبینی به چه سختی داره سعی خودش رو میکنه با اون دستای ناقص و تو مسخره میکنی …! این خوشمزگی نبود اقای علیخانی دریدگی بود…وقاحت بود…!
یا توی اون برنامه ای که جوان بلند قدی رو با مادرش دعوت کرده بودن و جوان دعوت شده پاهاش معیوب بود و به علت بلندی قد خانه نشین شده بود…! اقای علیخانی هی با خوشمزگی میخواست به قول خودش یخ این جوان رو اب کنه و هی میگفت تو میتونی با این قدت از اسمون ستاره بچینی….! ( دلداری الکی…! ) یا اینکه فرمودن خیلی از ادمای کوتاه قد نصف قدشون توی زمینه و تو افتخارت اینه که تمام قد روی زمینی…! اقای علیخانی نمیفهمید که با این حرفها که ظاهرا برای تسلی یه ادم قد بلند میزنه داره به همه ادمای قد کوتاه توهین میکنه…!
یا اون رفتگر محترمی که مبلغ زیادی پول پیدا کرده و به صاحبش برگردونده بود و اقای احسان خان هی اصرار بهش کرد که در مقابل این یک میلیارد تومن که برگردوندی چقدر مژدگانی گرفتی و رفتگر و همسرش هم گفتن قرار نبود در اینمورد حرف بزنیم…! ولی با اصرار علیخانی گفتند که صد هزار تومن مژدگانی گرفتن..! اقای علیخانی هم که منتظر همین بود چشماش رو گرد کرد و خطاب به اونی که پولش برگردونده شده گفت اخه شما چطوری حساب کردی که صدهزار تومن مژدگانی دادی … چند درصد…؟ و هی کله اش رو تکون داد…! اقای علیخانی چرا از پشت یه رسانه عمومی یه نفر رو که لااقل همه فامیلاش میشناسنش خجالت میدی برای کم مژدگانی دادن…؟ چکاره ای شما..؟ مگه اون رفتگر محترم برای مژدگانی پول رو برگردونده…؟
توی یه برنامه دیگه ماه عسل هم ظاهرا فیلمبردار برای اینکه ایشون به دوربین نگاه کنه بشکن میزنه و ایشون در اون برنامه زنده به فیلمبردار گفت : خیلی خوب بابا…! چه خبره..؟ چرا بشکن میزنی…؟ مگه پاتختیه…! خودم هروقت دلم خواست به دوربین نگاه میکنم….! خطاب به ایشون میگم اره خوب…! چون تو چشمات قشنگه هر وقت دلت خواست به دوربین نگاه کن تا یه وخ خدایی نکرده چشمت نزنن بیننده ها…!
خیلی جاها هم این اقای علیخانی برای اینکه برنامه رو احساسی کنه هی زور زد تا اشکاش در بیاد و دوربین هم با نمای نزدیک چشمای قشنگ ایشون رو نشون میداد تا بفهمیم بابا این مجری چقده دل نازکه …! اقا جون مردمی باش تا مردم باهات باشن…! بقول اقا مصطفی اگه عسل میخوای بدی به مردم طعم شیرین اون رو با ژست های الکی و کنایه های توهین امیز و صراحت لهجه های هتاکانه تلخ نکن … بعید میدونم الان رگ گردنت نزده باشه بالا….اميدوارم بودم امسال ديگه كام مردم رو تلخ نكني…! اما حيف…!

molaali
15-08-2011, 01:37
مهموناشون کیا بودن؟
اول یه خانوم ماما که بچه به دنیا میاورد.بعدش دو تا خانوم مرده شور! (گیرنده و فرستنده!)
واقعاً جالب بود.

tik-tak
15-08-2011, 01:39
از وبلاگ تلخ نوشته ها
جالبه بخونیدش

بچه پررو…!

سه تا مجري هستن كه ازشون بدم مياد…! شايدم يه چيزي بيشتر از بد اومدن…در حد تنفر…! اقاي شهرياري ،واحدي و اخريش هم احسان عليخاني…! الان دم افطار برنامه اي پخش ميشه به نام ماه عسل و متاسفانه باز هم اقاي احسان عليخاني مجري اونه ..!
دو سال قبل هم ماه عسل پخش ميشد با مجري گري همين اقاي احسان عليخاني…!یه جورایی فک میکنم عليخاني بچه پرروست و همش ادا درمیاره و در عین حال بسیار از خود راضی و از خود متشکر…! من فکر میکنم این اقا اعتماد به نفس داشتن رو با وقاحت و پررویی و توهین به مخاطب قاطی کرده تا شاید تافته ای جدا بافته باشه اما افسوس که حکایت کلاغ و کبک شد و ایشون مجری گری خودشون رو هم فراموش کردن …!
من چند قسمت از برنامه پارسال ماه عسل رو دیدم و گاهی بعنوان بیننده از اینهمه توهین و وقاحت این اقا خجالت کشیدم…! در برنامه ای پیرزنی میهمان بود که دست نداشت و وقتی در اخر برنامه میخواست اون شیشه برنامه رو امضا کنه و اسمش رو بنویسه بعلت نداشتن دست بسیار براش سخت بود قلم رو بگیره و بد خط نوشت که اقای علیخانی با تمسخر فرمودند انگلیسی مینویسی مادر من….! یکی نیست بگه اخه تو شعور نداری و نمیبینی به چه سختی داره سعی خودش رو میکنه با اون دستای ناقص و تو مسخره میکنی …! این خوشمزگی نبود اقای علیخانی دریدگی بود…وقاحت بود…!
یا توی اون برنامه ای که جوان بلند قدی رو با مادرش دعوت کرده بودن و جوان دعوت شده پاهاش معیوب بود و به علت بلندی قد خانه نشین شده بود…! اقای علیخانی هی با خوشمزگی میخواست به قول خودش یخ این جوان رو اب کنه و هی میگفت تو میتونی با این قدت از اسمون ستاره بچینی….! ( دلداری الکی…! ) یا اینکه فرمودن خیلی از ادمای کوتاه قد نصف قدشون توی زمینه و تو افتخارت اینه که تمام قد روی زمینی…! اقای علیخانی نمیفهمید که با این حرفها که ظاهرا برای تسلی یه ادم قد بلند میزنه داره به همه ادمای قد کوتاه توهین میکنه…!
یا اون رفتگر محترمی که مبلغ زیادی پول پیدا کرده و به صاحبش برگردونده بود و اقای احسان خان هی اصرار بهش کرد که در مقابل این یک میلیارد تومن که برگردوندی چقدر مژدگانی گرفتی و رفتگر و همسرش هم گفتن قرار نبود در اینمورد حرف بزنیم…! ولی با اصرار علیخانی گفتند که صد هزار تومن مژدگانی گرفتن..! اقای علیخانی هم که منتظر همین بود چشماش رو گرد کرد و خطاب به اونی که پولش برگردونده شده گفت اخه شما چطوری حساب کردی که صدهزار تومن مژدگانی دادی … چند درصد…؟ و هی کله اش رو تکون داد…! اقای علیخانی چرا از پشت یه رسانه عمومی یه نفر رو که لااقل همه فامیلاش میشناسنش خجالت میدی برای کم مژدگانی دادن…؟ چکاره ای شما..؟ مگه اون رفتگر محترم برای مژدگانی پول رو برگردونده…؟
توی یه برنامه دیگه ماه عسل هم ظاهرا فیلمبردار برای اینکه ایشون به دوربین نگاه کنه بشکن میزنه و ایشون در اون برنامه زنده به فیلمبردار گفت : خیلی خوب بابا…! چه خبره..؟ چرا بشکن میزنی…؟ مگه پاتختیه…! خودم هروقت دلم خواست به دوربین نگاه میکنم….! خطاب به ایشون میگم اره خوب…! چون تو چشمات قشنگه هر وقت دلت خواست به دوربین نگاه کن تا یه وخ خدایی نکرده چشمت نزنن بیننده ها…!
خیلی جاها هم این اقای علیخانی برای اینکه برنامه رو احساسی کنه هی زور زد تا اشکاش در بیاد و دوربین هم با نمای نزدیک چشمای قشنگ ایشون رو نشون میداد تا بفهمیم بابا این مجری چقده دل نازکه …! اقا جون مردمی باش تا مردم باهات باشن…! بقول اقا مصطفی اگه عسل میخوای بدی به مردم طعم شیرین اون رو با ژست های الکی و کنایه های توهین امیز و صراحت لهجه های هتاکانه تلخ نکن … بعید میدونم الان رگ گردنت نزده باشه بالا….اميدوارم بودم امسال ديگه كام مردم رو تلخ نكني…! اما حيف…!

آخ كه چقدر دلم ميخواد خفه ش كنم وقتي كه مياد روس صندلي ميشه و تازه چشمش ميوفته به شلوارش كه بايد بتكونه يا يه مو و پرزي بهشه و بايد جدا كنه . نمي دونم قبل از برنامه نميتونه اين كار رو انجام بده !!!!

Mr.Crow
15-08-2011, 08:29
اون مامائه کجا رفت ؟! تا جایی که من دیدم کنار غسال ها نشسته بود و بعد که رفتم و برگشتم دیدم نیست !
ولی واقعآ شغلی که اینا دارن رو باید حقوق فوق العاده ای بهشون بدن. خدایی سخته. کافیه یه لحظه خودمون رو بذاریم جاشون. گذشته از آدمای بی فرهنگی که فکر میکنن اینا مشکل دارن و ازشون فراری هستن ، خودشون هم احتمالآ خیلی سختی میکشن وقتی هر روز در حال شستن مرده هستن ...

Lady parisa
15-08-2011, 08:44
من دیروز آخرای برنامه رو دیدم! به نظرم هم فیلم محیــا و هم این برنامه سوای مجری ........که داره خیلی جالب بود و این جمله خانمه رو من همیشه حواسم بهش هست! ( هروقت خیلی خوشحال بودی یا هروقت خیلی ناراحت بودی یه سر برو بهشت زهرا!) اما راستش هیچوقت جرئت نکردم قسمت غسالخونه برم! خیلی دل و طاقت میخواد
+
امیدوارم کسی که موافق نبود خانومه بیاد توی برنامه ماه عسل همسرش نباشه چون اگه برای اون خانم حرف و حدیث پیش بیاد همسرش پشتش نیست!

molaali
15-08-2011, 09:26
اون مامائه کجا رفت ؟! تا جایی که من دیدم کنار غسال ها نشسته بود و بعد که رفتم و برگشتم دیدم نیست !
علیخانی یه بار نگاه کرد بهش بعد به سرعت گفت: با خانم ماما (اسمش یادم نیست) خداحافظی میکنیم.
بعد رو کرد بهش و گفت: صورتت سفید شده! یخ کردی؟!!

MoH_@_MaD
15-08-2011, 12:05
دیروز علیخانی خیلی با اون مامائه بد رفتار کرد

از همون شروع برنامه گیر داده بود چرا استرس داری و ...

یا هی بش میگفت شعار نده و اگه میخوای اینجا بشینی باید حرف بزنی و ...

آخرش هم که خیلی بد باهاش خداحافظی کرد !!!

نمیدونم چرا اینقدر دوست داره مهموناش رو ضایع کنه :13:

shitan
15-08-2011, 12:18
ولی واقعآ شغلی که اینا دارن رو باید حقوق فوق العاده ای بهشون بدن. خدایی سخته. کافیه یه لحظه خودمون رو بذاریم جاشون. گذشته از آدمای بی فرهنگی که فکر میکنن اینا مشکل دارن و ازشون فراری هستن ، خودشون هم احتمالآ خیلی سختی میکشن وقتی هر روز در حال شستن مرده هستن ...

کار سختی انجام نمیدند که بخوان حقوق بالا بهشون بدند..:31:
کارشون رد مقابل کارهایی مثل پرستاری و معدن و... حتی کارگری راحتتره.

---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

دیروز علیخانی خیلی با اون مامائه بد رفتار کرد

از همون شروع برنامه گیر داده بود چرا استرس داری و ...

یا هی بش میگفت شعار نده و اگه میخوای اینجا بشینی باید حرف بزنی و ...

آخرش هم که خیلی بد باهاش خداحافظی کرد !!!

نمیدونم چرا اینقدر دوست داره مهموناش رو ضایع کنه :13:

بهتر بود یه کارکشته سرد و گرم چشیده را به جای اون می اوردند.

hasti rs
15-08-2011, 12:38
بهتر بود یه کارکشته سرد و گرم چشیده را به جای اون می اوردند.
موافقم ، دختره هیچی نمیگفت همش میگفت نمیدونم ، یا لبخند میزد ! شایدم از صداقتش بود که بلد نبود حرفای گنده گنده بزنه ..

مگه تو اسلام نیومده که هرکی میت رو غسل میده ، کفنش میکنه و قبر کن ها و کسی که میت رو خاکش میکنه نباید پولی بگیره ؟
یه بار همچین چیزی شنیدم !

Reza31001
16-08-2011, 19:33
وای!
آدم هم نتونه بشنوه هم نتونه ببینه و هم نتونه حرف بزنه!!!!!!!!!!
تصورش هم سخته
نه صدایی نه تصویری هیچی

خدایا دمت گرم!

mhv_kntu
16-08-2011, 22:30
امروز مهمان آخرشون بدجوری من رو تحت تاثیر قرار داد.

این اوضاش از هلن کلر هم بدتر بود . این تمام محدودیت های هلن کلر رو داشت بعلاوه معلولیت فیزیکی هم تا حدودی داشت و دستاش نرمال کار نمی کرد.

من موندم چرا این نازنین که اوضاش از هلن کلر هم بدتر هست یک صدم اون شهرت پیدا نمی کنه !

خیلی شاهکار کرد که تا اول دبیرستان پیش رفت . فداکاری مادرش هم که دیگه چیزی نمیشه گفت.

jeremy28
16-08-2011, 23:44
وای!
آدم هم نتونه بشنوه هم نتونه ببینه و هم نتونه حرف بزنه!!!!!!!!!!
تصورش هم سخته
نه صدایی نه تصویری هیچی

خدایا دمت گرم!
منم به این موضوع خیلی فکر کردم. اون هیج تصویری از این دنیا نداره!

ولی نکته اصلی اینه که : فرق انسان با بقیه موجودات اینجا مشخص می شه

پایین ترین سطح ادراکات یک انسان، ادراک از طریق حواس هست. بعد از اون، مرتبه وهم و خیال و تعقل و ... هست که بحث فلسفی داره و واردش نمی شم!

به نظرم، اون الان یه دنیای دیگه ای (شاید) عمبق تر از دنیا و اداراکات ما داره. نمی خوام این موهبت های الهی مثل بینایی، شنوایی و ... رو بی اهمیت جلوه بدم که هر کدوم دنیایی جداگونه واسه خودشون دارن.

ولی به شخصه، بعد از دیدن برنامه امروز به قدرت و برتری انسان نسبت به سایر موجودات واقعاً پی بردم. یعنی بدون هیچ تصویری و تنها از طریق دو تا کنسول ورودی مثل بویایی و لامسه (یا شاید بدون اونها هم) میشه تعقل کرد.....

حالا باید گفت: خدایا دمت گرم!!

و اینکه در هر حال باید شاکر خدا بود، شاید بعضی از شرایطی که واسه آدم پیش می یاد، به ظاهر رنج و سختی باشه. ولی مطمئناً در اون خیری وجود داره که وسیله رشد آدم میشه!

حداقل با دیدن این برنامه و برنامه "کمی متفاوت"بود که ‌این موضوع رو واقعاً درک کردم.

از همه مهمتر اینکه: چقدر مسئولیت ما زیاده، با این همه ظرفیت هایی که خدا به ما داده چه کارهایی که نمیشه کرد!!
و سوالی که هر آدمی باید از خودش بپرسه، اینه که: تا مدتی که زنده است، از چند درصد این ظرفیت ها به طور مفید استفاده می کنه؟
بیشترش رو الکی هرز میده یا بدون استفاده می مونه یا....

masoudtr
17-08-2011, 01:23
امروز مهمان آخرشون بدجوری من رو تحت تاثیر قرار داد.

این اوضاش از هلن کلر هم بدتر بود . این تمام محدودیت های هلن کلر رو داشت بعلاوه معلولیت فیزیکی هم تا حدودی داشت و دستاش نرمال کار نمی کرد.

من موندم چرا این نازنین که اوضاش از هلن کلر هم بدتر هست یک صدم اون شهرت پیدا نمی کنه !

خیلی شاهکار کرد که تا اول دبیرستان پیش رفت . فداکاری مادرش هم که دیگه چیزی نمیشه گفت.
تو این مملکت اگه بیل گیتس هم بدنیا میامد هم هیچ کس تو دنیا خبر دار نمیشد
خدا انشالله تو اون دنیا عوضش را به مادرش و خودش بده من بدجوری بعد از دیدن این برنامه ناراحت شدم
ضمنا هلن کلر بخاطر نویسندگی و کارهای اجتماعی هم که کرده مشهوره
ضمن اونکه اونور ابی ها خوب میدونن چجوری قدر آدم های باارزش دنیاشون را بدونن

Lady parisa
17-08-2011, 12:31
خدایا ممنونم! که سالم هستم! زندگی می کنم و هر روز به تو غر می زنم که زندگیمو بهتر از اینی که هست کن!
دختر دیروزیه که کلیه پدرشو گرفته بود چقدر سنگین و متین و خوددار بود! زندگی سختی داشتن! چقدر خوب تونست خودشو کنترل کنه!
اما نازنین! و رفتار عصبی مادرش! دستهاشون که مدام در دست هم بود از یادم نمیره!
امیدوارم امروز علیخانی بگه که دکترا قراره نازنین رو عمل کنم! حداقل گوشهاش که شنوایی داشته باشه! چون بعد از پدر و مادر و مادرش زندگی سختی خواهد داشت!

H A M A S
17-08-2011, 19:10
دمشون گرم
مهمون امشب شون واقعا عالی بودن!
کلی حرف داشتن واسه گفتن که نیمه کاره موند!
در ضمن خاک تو سر ده نمکی!

OSEN
17-08-2011, 20:18
سلام رفقا .
من ندیدم برنامه رو . مهمونا کی بودن ؟ چرا ده نمکی ؟

.

salar_aziz
17-08-2011, 20:27
واقعا خاک بر سر ده نمکی نادون که اسارتو فقط یه تونل باتوم و تو کیسه کردن اسرا میبینه.
بعدش میگن چرا این فیلم مزخرف اکران جهانی نشده؟!!

امشب از خودم به خاطر خودم خیلی خجالت کشیدم و به خودم افتخار کردم که تو کشوری زندگی میکنم که این آدمای اسطوره ای توش هستن و خواهند بود!!

وین رونی
17-08-2011, 21:46
من نفهمیدم این دو نفر آخر سر تونستن فرار کنن یا نه؟

babelirani
17-08-2011, 21:50
سلام نمیخوام مثل دوستانی که لطف داشتن به ده نمکی فحش بدم

ولی واقعا" به اینا میگفتن رزمنده به اینا میگفتن اسرا نه به بعضی های دیگه
من همیشه نظر بدی درباره ی این عزیزان داشتم ولی امروز دیدم خیلیا هستن که داستان رزمندگیشون خیلی عجیب تره تا اونایی که ما تا حالا شنیدیم و بزرگش کردیم واقعا" ممنون که این دوتا عزیز رو اورده بودید چقد خوب درباره نحوه ی فرارشون و چه کارهایی که کرده بودن حرف زدن فقط میخوام بگم امروز مردونگی رو به من نشون دادید

واقعا" ممنون

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

من نفهمیدم این دو نفر آخر سر تونستن فرار کنن یا نه؟

سلام

اره متاسفانه نیمه کاره تموم شد لعنت به تلویزیون ایران نمیشد 7 دقیقه تبلیغات نمیزاشت .

بله در رفتن

NirvanaH
17-08-2011, 22:18
انصافاً رییتم قشنگی پیدا کرده.

حامد

jeremy28
17-08-2011, 22:28
سلام رفقا .
من ندیدم برنامه رو . مهمونا کی بودن ؟

.
دو نفر رو دعوت کرده بودن (یکی 48 ساله و یکی 45 ساله) که هر دو توی عملیات کربلای 4 اسیر شده بودن.
اولی دندانپزشک بود و دومی دکترای برق و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت و دارای درجه استادی.

این دو نفر به اضافه یک نفر دیگه (که الان تو کاناداست) در تاریخ 21 بهمن 1368 از اردوگاه 18 تکریت عراق که در اون اسیر بودن، تونستن فرار کنن که ماجرای بسیار جذاب و شنیدنی داشت...

فقط من نمی دونم چرا خاطراتشون رو به چاپ نرسونده بودن؟ خیلی حرف واسه گفتن داشتن.
یا شاید هم رسونده باشن و من نخونده باشم!

پ.ن: بچه ها من خودم دو بار با اردوهای راهیان نور رفتم جنوب و می تونم بگم تنها گروهی بودیم که از منطقه عملیاتی کربلای 4 بازدید کردیم. این عملیات متاسفانه لو رفته بود و اکثر رزمندگان اون واقعاً مظلومانه شهید شدن...

خود من هم قبل از اینکه برم جنوب، هیچ اعتقادی به جنگ و جبهه و این حرفا نداشتم. ولی وقتی می ری اونجا و یک سری حقایق واست روشن می شه، جدا زبونت بند میاد!!

ولی متاسفانه یک عده مفت خور بی شرف خون پاک اونها رو کردن نون دونی و با اطلاع رسانی غلط مردم رو از اونها دور کردن!

برای شادی روح همشون یک صلوات بفرستید...

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

چرا ده نمکی ؟
.
واقعاً که خاک تو سر ده نمکی :2:

Gam3r
17-08-2011, 22:48
اولی دندانپزشک بود و دومی دکترای برق و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت و دارای درجه استادی.

میدونی جالب چی بود ؟

اولی توی سن 38 سالگی اومد دندونپزشک شد ! ( تقریبا غیر ممکن هست که آدم توی این سن پیشرفت علمی بکنه اون هم در این سطح !! )
دومی هم اومد دکترای برق گرفت و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت شد و درجه ی استادی هم گرفت !!!!
یکی دیگشون هم که اسیر بود طبق گفته ی خودشون الان معاون حوزه علمیه قم هست !!

پست هایی که فقط به اینا میدن ! به نظرم افراد لایق تر و مبتحر تری هم وجود داره توی ایران !!!

خود من هم قبل از اینکه برم جنوب، هیچ اعتقادی به جنگ و جبهه و این حرفا نداشتم. ولی وقتی می ری اونجا و یک سری حقایق واست روشن می شه، جدا زبونت بند میاد!!

کاملا تایید میشه ، اردوهای راهیان نور خیلی چیزهارو واسه جوونا روشن میکنه ،
من که خودم همیشه کله ام رو 3 تیغ میکردم و تریپ خلاف میزدم با رفتن به 2-3 تا اردوی راهیان نور ( اون هم کاملا مجانی !! ) تقریبا نظرم نسبت به انقلاب عوض شد و به نظرم افکار عموم غلط هست ، اما یک چیز که دکتر شریعتی گفته رو هیچوقت فراموش نمیکنم : انقلاب را فرزانگان آغاز کردند ، دیوانگان ادامه دادند و فرصت طلبان استفاده کردند

shitan
18-08-2011, 00:09
من نفهمیدم اخرش اینا در رفتند یا نه. خودشون که گفتند دوباره گیر افتادند و لیستها را هم از بین بردند.
وضع ایرانا میشه از همینا دید اینا مثل اینکه هیچ اموزش نظامی ندیده فرستادنشون لب خط. طرف می گفت وسط فرار کردن استخاره می کردند؟؟:31:. از اونطرف به جای اینکه اون یارو را تو ماشین بکشند از ماشین پیاده شدند.:31:
هیچی فقط 700 -800 هزار نفر جونشون دادند رفت سر همین چیزا.

H A M A S
18-08-2011, 03:02
سلام رفقا .
من ندیدم برنامه رو . مهمونا کی بودن ؟ چرا ده نمکی ؟

.

سلام
اگر اینترنت پرسرعت داری قسمت دیروزش رو دانلود کن -واقعا خیلی جالب بود
چرا ده نمکی؟؟
فکر کنم باید فهمیده باشی تا الان!
البته خود مهمون ها برنامه هم از فیلم اخراجی ها انتقاد کردن

NirvanaH
18-08-2011, 11:47
سلام
چرا ده نمکی؟؟
فکر کنم باید فهمیده باشی تا الان!
البته خود مهمون ها برنامه هم از فیلم اخراجی ها انتقاد کردن

آره خیلی با حال بود.

حامد

molaali
18-08-2011, 16:42
اگه می شه لینک دانلودش رو بذارید.

وین رونی
18-08-2011, 18:48
میدونی جالب چی بود ؟

اولی توی سن 38 سالگی اومد دندونپزشک شد ! ( تقریبا غیر ممکن هست که آدم توی این سن پیشرفت علمی بکنه اون هم در این سطح !! )
دومی هم اومد دکترای برق گرفت و رئیس دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت شد و درجه ی استادی هم گرفت !!!!
یکی دیگشون هم که اسیر بود طبق گفته ی خودشون الان معاون حوزه علمیه قم هست !!

پست هایی که فقط به اینا میدن ! به نظرم افراد لایق تر و مبتحر تری هم وجود داره توی ایران !!!

شما حسابشو بکن یک کمی احتمال بده اینگونه افراد اگه چند سال اسیر نبودن نمی تونستن درس بخونن و برن دنبال مدرک؟
البته همه اینطور نیستن.یکی از همکارای من آزاده است.یک کارمند دون پایه با مدرک دیپلم.خود شخص هم باید بخواد بره دنبالش همت کنه و شاید هم کمی پارتی داشته باشه!اما حقشونه
راستی مگه اینها دوباره دستگیر نشدن(طرف گفت خودمون رو زدیم به مردن و زیر خاک خودمونو دفن کردیمو اومدن ما رو پیدا کردن و ...)

من نفهمیدم اخرش اینا در رفتند یا نه. خودشون که گفتند دوباره گیر افتادند و لیستها را هم از بین بردند.
وضع ایرانا میشه از همینا دید اینا مثل اینکه هیچ اموزش نظامی ندیده فرستادنشون لب خط. طرف می گفت وسط فرار کردن استخاره می کردند؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اونطرف به جای اینکه اون یارو را تو ماشین بکشند از ماشین پیاده شدند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی فقط 700 -800 هزار نفر جونشون دادند رفت سر همین چیزا. واقعاً متاسفم
تازه انقلاب شده دشمن حمله کرده کشور هنوز استحکام نظامی نداره و یکی از بهترین فرماندهان عملیاتش نقشه های عملیاتی چریکی نامنظم میده(شهید چمران)-تو کشور راه به راه داره ترور میشه.همه جوره تحریم هستیم-شما می خواستی هالک یا جیمز باند بیاد بره خط مقدم؟!
اگه همین آموزش ندیده ها هم نمی رفتن خط مقدم پس کی باید از ناموس و مملکت دفاع می کرد؟
با همین استخاره ها و دعا ها و رشادتها مقابل کلی کشور ایستادن.توصیه می کنم کتاب خاک های نرم کوشک را بخونید و ببینید که یک بنا چطور و چگونه شده فرمانده و چرا عراقی ها بهش می گفتن بروسلی؟(شهید برونسی)
منکه افتخار می کنم به ایرانی بودنم چون تو تاریخم کسیو داریم به نام کوروش کبیر که ایرانی جماعت با غرور اسمشو به زبان میاره(نه کوروش کبیر جدید فعلی!!!!)فرمانده هنگ نیروی دریایی پرشیا زمانی یک زن بوده-کسیو داریم مثل کریم خان زند-شهدایی داریم مثل شهید باقری و زین الدین که مارک غیرت و شجاعت ایران هستن

jeremy28
19-08-2011, 14:18
اگه می شه لینک دانلودش رو بذارید.

Gam3r
19-08-2011, 14:22
شما حسابشو بکن یک کمی احتمال بده اینگونه افراد اگه چند سال اسیر نبودن نمی تونستن درس بخونن و برن دنبال مدرک؟

بله میتونن ادامه تحصیل بدن ، اما شما این رو هم مد نظر داشته باش که مغز انسان از سن 30 سالگی به بعد طی فرآیند هایی کاراییش خیلی کم میشه ، اصولا خیلی سخت میشه به افرادی که 30-35 سال به بالا هستند چیز جدیدی رو یاد داد !! چه برسه به گرفتن دکترا و همچین پیشرفتی در این سن !!

بچه ها من یک چیز رو نفهمیدم : لیست 4000 نفر رو اصلا برای چی باید پاره میکردن ؟!!!

jeremy28
19-08-2011, 15:05
بچه ها من یک چیز رو نفهمیدم : لیست 4000 نفر رو اصلا برای چی باید پاره میکردن ؟!!!
چون اگه دست اونا می افتاد، کار همشون تموم بود.
آخه این 4000 نفر توی لیست صلیب سرخ نرفته بودن!

H A M A S
19-08-2011, 15:06
بله میتونن ادامه تحصیل بدن ، اما شما این رو هم مد نظر داشته باش که مغز انسان از سن 30 سالگی به بعد طی فرآیند هایی کاراییش خیلی کم میشه ، اصولا خیلی سخت میشه به افرادی که 30-35 سال به بالا هستند چیز جدیدی رو یاد داد !! چه برسه به گرفتن دکترا و همچین پیشرفتی در این سن !!

چون صلیب سرخ میفهمید بعثی ها زندانهای غیر قانونی دارن!
تنها راهی که بعثی ها میتونستن بعد از لو رفتن اسامی بکنن این بود که اون اسرا رو از بین ببرن
طوری که اصلا وجود نداشتن!

zeroandone
19-08-2011, 15:07

اصلا حرفتون قابل قبول نیست
ما دانشجوهای بالای 30 سال شاگرد اول و نخبه در دانشگاههای معتبر زیاد داریم
شما برای حرفتون نظریه علمی دارین؟

Gam3r
19-08-2011, 15:23
اصلا حرفتون قابل قبول نیست
ما دانشجوهای بالای 30 سال شاگرد اول و نخبه در دانشگاههای معتبر زیاد داریم
شما برای حرفتون نظریه علمی دارین؟

درست هست که دانشجوهای نخبه ی بالای 30 سال کم نداریم ، اما اگر این افراد به مدت زیادی از درس و دانشگاه دور بودند دوباره میتونستند ادامه تحصیل بدن ؟ در حالت عادی خیر ، اما با در نظر گرفتن بند " پ " میشه گفت بله ! کسی که به سختی شکنجه میشد و جزو اسرای غیر قانونی بود ، حداقل نیاز به 2-3 سال داره تا مراحل روحی و روانی رو طی بکنه و به حالت برگرده ! ( که شامل ناامیدی و افسردگی ، خشم ، انکار و ... میشه و گاهی به خودکشی هم میرسه ) نه اینکه یک راست بره مدرک دکترا بگیره ، بعدش پروفسور بشه و بعدش هم صاحب منصب علم و صنعت !!!

پی نوشت : بند " پ " = پارتی !

shitan
19-08-2011, 18:03
واقعاً متاسفم
تازه انقلاب شده دشمن حمله کرده کشور هنوز استحکام نظامی نداره و یکی از بهترین فرماندهان عملیاتش نقشه های عملیاتی چریکی نامنظم میده(شهید چمران)-تو کشور راه به راه داره ترور میشه.همه جوره تحریم هستیم-شما می خواستی هالک یا جیمز باند بیاد بره خط مقدم؟!
اگه همین آموزش ندیده ها هم نمی رفتن خط مقدم پس کی باید از ناموس و مملکت دفاع می کرد؟
با همین استخاره ها و دعا ها و رشادتها مقابل کلی کشور ایستادن.توصیه می کنم کتاب خاک های نرم کوشک را بخونید و ببینید که یک بنا چطور و چگونه شده فرمانده و چرا عراقی ها بهش می گفتن بروسلی؟(شهید برونسی)
منکه افتخار می کنم به ایرانی بودنم چون تو تاریخم کسیو داریم به نام کوروش کبیر که ایرانی جماعت با غرور اسمشو به زبان میاره(نه کوروش کبیر جدید فعلی!!!!)فرمانده هنگ نیروی دریایی پرشیا زمانی یک زن بوده-کسیو داریم مثل کریم خان زند-شهدایی داریم مثل شهید باقری و زین الدین که مارک غیرت و شجاعت ایران هستن

من نگفتم کسی نره بجنگه.منتها قبل از اینکه طرف را بفرستن برا جنگ باید چند ماه اموزش نظامی ببینند.وسط فرار نکشتن یه نفر که شناساییت کرده ریسک زیاده و هیچ سرباز ی یه همچین کاری نمیکنه. یا نبردن اسلحه همراهشون چون می ترسیدن یه وقت لازم بشه.
جنگ ایران تقصیر سیاستهای اشتباه بعد انقلاب بود . از قبول تکردن قرارداد های نظامی قبلی شاه که توی یه موردش هر چی تانک ایران خریده بود دادند به عراق و... تحریم هم از گروگانگیری شروع شد.دلایل دیگه هم تضعیف وتحقیر ارتش از بدو ورود کشتن فرماندهان ارشد به هر بهانه ای.

H A M A S
19-08-2011, 19:42
جنگ ایران تقصیر سیاستهای اشتباه بعد انقلاب بود . از قبول تکردن قرارداد های نظامی قبلی شاه که توی یه موردش هر چی تانک ایران خریده بود دادند به عراق و... تحریم هم از گروگانگیری شروع شد.دلایل دیگه هم تضعیف وتحقیر ارتش از بدو ورود کشتن فرماندهان ارشد به هر بهانه ای.

فکر کنم جناب صدام که یکی از حامیان صلح توی جهان بوده از همه بی تقصیر تر بوده توی این قضیه!:31:

پانوشت:خدا اموات ویکی پدیا رو بیامرزه که اطلاعات خوب خوب به خورد ما میده:31:

jeremy28
19-08-2011, 19:45
مهمون امروزم عالی بود.

واقعاً معجزه بود، توی یک سال بتونی همچین کاری بکنی...

از همه عجیبتر برای من سرعتش بود، حتی فرصت یه فکر کوچولو رو هم به خودش نمی داد.

حتی اگه عکس تمام صفحات هم توی ذهن آدم باشه، اینقدر سریع جمع و تفریق کردن و بدون کوچکترین تپق آیه رو خودندن واقعاً اعجاب آوره!

چقدر هم پسر دوست داشتنی و تو دل برویی بود :20:

Gam3r
19-08-2011, 19:51
دمـــــش گرم ! عجب چیز خفنی بود !!
کـــــفم برید !!

واقعا نــــخبه بود !!! بدون هیچ مکثی شروع به خوندن میکرد !! کــــفم برید واقعا !!
چــــهره ی علیخانی هم بعضی جاها خیلی باحال میشد !! معلوم میشد که اون هم کـــف کرده بود !!

Reza31001
19-08-2011, 20:20
درست هست که دانشجوهای نخبه ی بالای 30 سال کم نداریم ، اما اگر این افراد به مدت زیادی از درس و دانشگاه دور بودند دوباره میتونستند ادامه تحصیل بدن ؟ در حالت عادی خیر ، اما با در نظر گرفتن بند " پ " میشه گفت بله ! کسی که به سختی شکنجه میشد و جزو اسرای غیر قانونی بود ، حداقل نیاز به 2-3 سال داره تا مراحل روحی و روانی رو طی بکنه و به حالت برگرده ! ( که شامل ناامیدی و افسردگی ، خشم ، انکار و ... میشه و گاهی به خودکشی هم میرسه ) نه اینکه یک راست بره مدرک دکترا بگیره ، بعدش پروفسور بشه و بعدش هم صاحب منصب علم و صنعت !!!

پی نوشت : بند " پ " = پارتی !

بالکل با حرفات مخالفم :31:
اولا که قبل از جنگ دانشجو بودن یعنی طرفای سال 60 اینا تو دانشگاه قبول شدن
دانشگاه سال 60 هم که میدونی خبری از پیام نور و ... نبوده یعنی برای قبولی واقعا باید شاخ غول میشکستی
این یعنی افراد باهوش و بااستعداد بودن

دوما خودشون گفتن از پارتی و سهمیه استفاده نکردیم

اینکه میگی بعد از اسارت درس خوندن سخته و نیاز به ریکاوری داشتن و اینا درسته اما ...
اینا که یه لیسانس ساده نگرفتن بگی پارتی بازی کرده
طرف دندونپزشکه و داره کار میکنه
یا اون یکی دیگه درجه استادی داره و داره درس میده
دیگه فکر نمیکنم تا این حد هر کی به هرکی باشه که تو یکی از بهترین دانشگاههای کشور و نه پیام نور ممد آباد ( اصلا اشاره به تو نبود :31:) طرف مربی شده دانشیار شده استادیار شده و بعد هم استاد
رئیس دانشکدست خیلی خودش حرفه

ضمنا حداقل از رو حرف زدنش میشد تشخیص داد که آدم فوق العاده باهوشیه :20:

s-a-l-i-m
19-08-2011, 20:31
عجب حافظ شاخی بود.
کـــــــــف کردم :40:
دمــــــــــــــش اساسی گرم .
هر چی این احسان خواست کاری کنه که از این یک اشکالی بگیره نتونست :27:

shitan
19-08-2011, 20:57
فکر کنم جناب صدام که یکی از حامیان صلح توی جهان بوده از همه بی تقصیر تر بوده توی این قضیه!:31:

پانوشت:خدا اموات ویکی پدیا رو بیامرزه که اطلاعات خوب خوب به خورد ما میده:31:

یه کشور تازه انقلاب کرده همه جا اشوب قدرت نظامی تضعیف شده منم بودم استفاده می کردم.:31:

H A M A S
19-08-2011, 21:26
آقایون ما امشب جاتون سبز رفتیم افطاری ندیدم چی به چی شد!
یکی مختصر و مفید تعریف کنه خواهشا!:31:

MoH_@_MaD
19-08-2011, 21:54
آقایون ما امشب جاتون سبز رفتیم افطاری ندیدم چی به چی شد!
یکی مختصر و مفید تعریف کنه خواهشا!:31:

منم از وسطاش دیدم
یه پسر 14 ساله رو آورده بودن حافظ کل قرآن بود در حد لالیگا :31:
هر صفحه ای رو که علیخانی میگفت این از حفظ میخوند
یا مثلا آیات رو از آخر صفحه به اول میخوند
حتی شماره آیات رو هم بلد بود !! نشون داد ازش پرسیدن آیه 3000 قرآن رو بخون اول اسم سوره ای که آیه در اون قرار داره رو گفت و بعد هم خود آیه رو خوند !!!!

H A M A S
19-08-2011, 22:53
منم از وسطاش دیدم
یه پسر 14 ساله رو آورده بودن حافظ کل قرآن بود در حد لالیگا :31:
هر صفحه ای رو که علیخانی میگفت این از حفظ میخوند
یا مثلا آیات رو از آخر صفحه به اول میخوند
حتی شماره آیات رو هم بلد بود !! نشون داد ازش پرسیدن آیه 3000 قرآن رو بخون اول اسم سوره ای که آیه در اون قرار داره رو گفت و بعد هم خود آیه رو خوند !!!!

WOW!!!
پس برای خودش ابر کامپوتری بوده!!
دمش گرم بابا!!
ما توی خونه یه چیزی میزاریم یه جایی ده دقیقه بعد یادمون میره کجا گذاشتیمش!!
خدایی ایول داره!!

aseman1985
19-08-2011, 23:24
یک پسر 14 ساله پاکستانی بود که حافظ قران بود اونم به شکل خیلی عجیب یعنی از شماره صفحه یا ایه قران رو میخوند
کلا حافظه بی نهایت عالی داشت

اما به نظرم تا جایی که به قول خود علیخانی یک عالمه ایرانی تو نوبت هستن و بهشون وقت نمیرسه یه مقدار بی انصافی بود که کل برنامه رو به یه پسر پاکستانی اختصاص بدن و تازه حرف زیادی برا گفتن نداشتن .خیلی وقتا یک عالمه مهمون رو تو یک برنامه میارن که اخرش وقت نمیشه که حرفشون نیمه تمام میمونه اما امروز حول یک مهمون میچرخید و کلا در دعوت کردن مهموناشون امشب یک کمی بی انصافی کردن .

MOHAMMAD2010
19-08-2011, 23:35
امشب احسان علیخانی با این مهمونش خراب کرد !
یه بچه پاکستونی آورده !
مگه تو ایران آدم خاص کم داریم ؟
اگه بحث حافظه هم باشه اینقدر مورد خاص تو ایران هستن که از نظر حافظه همه رو مبهوت میکنن !
بعضی ها چقدر جو گیرن خدایا .......

H A M A S
20-08-2011, 02:37
امشب احسان علیخانی با این مهمونش خراب کرد !
یه بچه پاکستونی آورده !
مگه تو ایران آدم خاص کم داریم ؟
اگه بحث حافظه هم باشه اینقدر مورد خاص تو ایران هستن که از نظر حافظه همه رو مبهوت میکنن !
بعضی ها چقدر جو گیرن خدایا .......

مثل اینکه میگن مردم درخواست داده بودن تا اینا بیان!

Amirdb
20-08-2011, 04:39
پسره کار فوق العاده ای کرده و جای تقدیر هم داره ولی کاش صداوسیما یه کم به جای اینکه به ظاهر قرآن اهمیت میداد به اون چیزی که داخل قرآن بود اهمیت میداد!
اینکه مثلا شماره صفحه فلان آیه رو به روش ضربدری و پروانه ای و ... حفظ باشی اهمیت بیشتری داره یا اینکه خداوند برای بنده اش چی گفته و بشر باید چه استفاده ای از اون بکنه؟

به قول دکتر شریعتی:
قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،‌ خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .

jeremy28
20-08-2011, 13:03
پسره کار فوق العاده ای کرده و جای تقدیر هم داره ولی کاش صداوسیما یه کم به جای اینکه به ظاهر قرآن اهمیت میداد به اون چیزی که داخل قرآن بود اهمیت میداد!
اینکه مثلا شماره صفحه فلان آیه رو به روش ضربدری و پروانه ای و ... حفظ باشی اهمیت بیشتری داره یا اینکه خداوند برای بنده اش چی گفته و بشر باید چه استفاده ای از اون بکنه؟

به قول دکتر شریعتی:
قرآن !‌ من شرمنده توام اگر به یک فستیوال مبدل شده ای حفظ کردن تو با شماره صفحه ،‌ خواندن تو آز آخر به اول ،‌یک معرفت است یا یک رکورد گیری؟ ای کاش آنان که ترا حفظ کرده اند ، ‌حفظ کنی ، تا این چنین ترا اسباب مسابقات هوش نکنند .
با حرفات کاملاً موافقم، اتفاقا من هم می خواستم همین فرمایش زیبای دکتر شریعتی رو توی پستم بیارم که شما زحمتش رو کشیدی :20:

منتها محمدتقی یه حرف خیلی قشنگ اول صحبتهاش زد که دیگه جایی واسه طرح این موضوع نمی موند:

گفتش که این طور حفظ کردن من مثل یه چراغ گردون جلوی یه مغازه می مونه، طوری که مردم با دیدن جاذبه ی این چراغ گردون به سمت خود مغازه کشیده می شن.
حفظ کردن آیات قرآن با این روش حیرت آور (اونم توی یک سال) خیلی ها رو به وجد می یاره و حتی اونهایی هم که با قرآن زیاد مانوس نیستن، با دیدن همچین پدیده ای (همون چراغ گردون) به سمت قرآن کشیده می شن.

و به قول برادرش محمد نقی: عالم اسلام نیاز به ساختن الگو داره که با دیدن اون الگو مردم به سمت قرآن و دین متمایل بشن یا حتی شده یک صفحه قرآن رو بخونن و بهش فکر کنن!

وگرنه به قول شما تامل کردن در یک آیه قرآن و عمل به اون، ارزشش خیلی بیشتر از 51 روش که سهله، 1000 روش حفظه.
به قول حافظ:
عشقت رسد به فریاد ار خود به سان حافظ قرآن ز بر بخوانی در چهارده روایت

پ.ن: در مورد اینکه این پسر پاکستانی بود و ایرانی نبود و این حرفا، می خوام بگم بچه ها اینقدر ناسیونالیستی فکر نکنین!!
درسته ما توی ایران آدم نخبه کم نداریم، ولی دلیل نمی شه که یک بار هم که از یک غیرایرانی (اونم نابغه) تقدیر شده، اعتراض کنیم. تازه کسی که برای رسیدن به این مرحله، سال های حساس عمرشو توی ایران پرورش پیدا کرده.

NirvanaH
20-08-2011, 17:27
سلام
این آخری ها احسان خان خیلی روی رفتارش کار کرده که چیز چرتی از دهنش در قالب تیکه و کنایه بیرون نیاد.
فقط خدا کنه که موقتی نباشه.
اجراش رو در این قسمتهای پایانی بیشتر میشه تحمل کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حامد

@R3Z
20-08-2011, 18:57
بد جوری گریه ی مارو در آوردن امشب!!...

far2009
20-08-2011, 19:39
بد جوری گریه ی مارو در آوردن امشب!!...
جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.

hamijoon
20-08-2011, 19:51
ميگن امشبش خيلي باحال بوده ... يه شب نديدماااا

MoH_@_MaD
20-08-2011, 20:04
جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.

یه خانمی بود که شوهرش تصادف میکنه و این تصادف باعث میشه یکی از پاهای شوهرش قطع بشه

این خانم هم به خاطر همین موضوع و عشقی که به همسرش داشته بعد از سه ماه بیماری قلبی مگیره و روز به روز بدتر میشه !!! جوری که فقط 10 درصد از قلبش کار میکرده و از ساری منتقلش میکنن تهران

چند وقتی تو بیمارستان منتظر قلب میشن تا اینکه یه پسر 13 ساله که از ساختمون سقوط کرده و مرگ مغزی شده قلبش رو به این خانم اهدا میکنن

تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!

علیخانی هم به خاطر این مساله خیلی ترسیده بود و حتی آمبولانس هم خبر کرده بودن که اگه اتفاقی واسه مادر اون بچه افتاد منتقلشون کنن

مادر اون پسر بچه خیلی با سوز و آه حرف میزد و اشک آدم رو درمیاورد
همچنین وضعیتی که اون خانم داشته که شوهرش پاش قطع شده و تو خونه افتاده و خودشم رو تخت ccu تو تهران و منتظر یکی که قلبش رو بهش اهدا کنه و ...

بعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...

3Dmajid
20-08-2011, 21:46
تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!

وای چقد هیجان انگیز !

من فقط تیکه آخرشو دیدم که احسان خدافظی کرد و تابلو بود که برنامه امشبشون گریه آور بوده ... کاشکی میدیدم :41:

Manager_66
20-08-2011, 22:07
ولی بنظرم اصلا کار درستی نکردن که این دو نفر رو با هم روبرو کردن . مثلا میخواست چی رو ثابت کنه؟ باید مهمونای اول میرفتن بعد مهمونای دیگه میومدن رو صحنه . یک حسی به بیننده دست میداد انگار اون خانمه که قلب پسر تو بدنش بوده از خداش بوده که اون بمیره و مادر پسره با یه حس بدی نگاش میکرد :41:

bahador2009
20-08-2011, 22:11
من با دیدن این قسمت واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و اونقدر گریه کردم که تا حالا گریه نکرده بودم.
بیچاره پدر پسره کل برنامه سرش پایین بودو از مادره و همه خجالت میکشید. خیلی دلم براش سوخت.

MusicManiac
20-08-2011, 22:21
من با دیدن این قسمت واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و اونقدر گریه کردم که تا حالا گریه نکرده بودم.
بیچاره پدر پسره کل برنامه سرش پایین بودو از مادره و همه خجالت میکشید. خیلی دلم براش سوخت.
منظورت چیه که از همه خجالت میکشید؟!! مگه چه کار خجالت آوری انجام داده بوده؟!

H A M A S
20-08-2011, 22:23
واقعا باید احسنت گفت به تولید کنندگان برنامه ماه عسل!:40:
واقعا آقای علیخانی یه مجری کاملیه!:40:
مهمون هایی که دعوت میشن یکی از یکی بهتره!:40:

MoH_@_MaD
20-08-2011, 22:34
منظورت چیه که از همه خجالت میکشید؟!! مگه چه کار خجالت آوری انجام داده بوده؟!

اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!

bahador2009
20-08-2011, 22:40
بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....

MusicManiac
20-08-2011, 22:51
اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!

بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....
طفلک پدره! چه حس بدی داره تا آخر عمر و چقدر خودشو سرزنش میکنه. :41:

jeremy28
20-08-2011, 22:51
من درست ندیدم، یعنی سهل انگاری بچه بود که با بی احتیاطی افتاد یا سهل انگاری (یا یه جورایی تقصیر) پدرش؟

D o l f i n
20-08-2011, 22:59
نه پدرش گفت که چندی روزی بوده هز روز اصرار میکرده که ببرمش منم به حرفش گوش نمی کردم ولی آخر راضی شدم ببرمش که همون روز این اتفاق افتاده

Gam3r
20-08-2011, 23:46
یه خانمی بود که شوهرش تصادف میکنه و این تصادف باعث میشه یکی از پاهای شوهرش قطع بشه

این خانم هم به خاطر همین موضوع و عشقی که به همسرش داشته بعد از سه ماه بیماری قلبی مگیره و روز به روز بدتر میشه !!! جوری که فقط 10 درصد از قلبش کار میکرده و از ساری منتقلش میکنن تهران

چند وقتی تو بیمارستان منتظر قلب میشن تا اینکه یه پسر 13 ساله که از ساختمون سقوط کرده و مرگ مغزی شده قلبش رو به این خانم اهدا میکنن

علیخانی هم به خاطر این مساله خیلی ترسیده بود و حتی آمبولانس هم خبر کرده بودن که اگه اتفاقی واسه مادر اون بچه افتاد منتقلشون کنن

مادر اون پسر بچه خیلی با سوز و آه حرف میزد و اشک آدم رو درمیاورد
همچنین وضعیتی که اون خانم داشته که شوهرش پاش قطع شده و تو خونه افتاده و خودشم رو تخت ccu تو تهران و منتظر یکی که قلبش رو بهش اهدا کنه و ...

فــــقط میتونم با لهجه ی غلیط انگلیسی بگم : WoW !! My God

ظاهرا در حد تیم مــــلی خفن بوده ! یه بار سر برنامه ماه عسل خواب موندم !! لعنت به این شـــانس گند !
مطمئنم هرکی مثل من برنامه ی امروز رو ندید داره تاسف مـــیخوره !!

حتما برنامه رو از سایت بــــوق دانلود میکنم و میبینم ، واقـــعا ارزشش رو داره !! ایـــــــول ماه عسل !!

ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!

چـــــقدر هیجان انگیز !! خــــیلی خفن بود !!
ایــــــــــول !! باریک !!

jeremy28
20-08-2011, 23:51
نه پدرش گفت که چندی روزی بوده هز روز اصرار میکرده که ببرمش منم به حرفش گوش نمی کردم ولی آخر راضی شدم ببرمش که همون روز این اتفاق افتاده
ناراحتیش رو درک می کنم، ولی احساس گناه رو نمی دونم!!!

آخه تقصیر اون که نبوده، شاید سهل انگاری خود بچه بوده.

ولی به هر حال، به قول مادرش انگار این اتفاق قرار بود واسش بیفته با توجه به قضیه کارت اهدای عضو درست دو ماه قبل از فوتش...

الهی روانش شاد و آروم باشه مرتضای دوست داشتنی :40:

H A M A S
21-08-2011, 03:17
احسان علیخانی توی برنامه دیروز یه حرف قشنگی زد در رابطه با کمک به مردم سومالی که خیلی منو گرفت
گفت: توی این کشور فکر نکنم کسی از گرسنگی بمیره(قبلا هم مشابه همیچن حرفی رو از یه مهاجر افغانی شنیده بودم)
به هرحال هرکی میتونه کمک کنه:40:
هرکی هم نمیتونه یا وسعش رو نداره دعا بکنه!:40:

Lady parisa
21-08-2011, 09:40

یه پسر 12ساله دقیقا ماه رمضون سال پیش از پدرش با اصرار می خواد که سحر بیدارش کنن و بعد از سحر با پدرش که توی کار ساختمون سازی هست بره سرکار.گویا اهل بالا رفتن از پله ها هم نبوده اما یهویی میره طبقه پنجم ساختمونی که در راه اتمام بود و پرت میشه از پله ها پایین و بدون هیچ خراش و زخمی مرگ مغزی میشه! و خانوادش بالاخره تصمیم می گیرن قلب و اجزای دیگه بدنشو اهدا کنن
که قلبش میرسه به یه خانمی که بنا به شرایطی قلبش به 30% احتمال زنده موندن رسیده بود
همین خانم شمالی توی یکسال گذشته مراسم هفت و چهل و سال پسری که قلبشو اهدا کرده بود گرفته بود و دنبال خانواده پسره میگشت که پیدا نکرده بود!

آخر برنامه پدر و مادر پسره می یان و تا اون لحظه نمیدونستن که قلب پسرشون توی سینه این خانوم بود!
ناراحت بودن پدر خانواده خیلی سخت بود شاید حرف نزدن ولی انقدر گویا بود که حد نداشت!
یا
وقتی مادرش گفت : قلب مرتضی از بچگی هم تند میزد انگار مال سینه ش نبود!
یا ایستادن اورژانس پشت در استودیو برای اینکه اگر حال کسی خراب شد بتونن کاری انجام بدن
+
خیلی صحنه های تلخی بود خب اولش خود احسان هم تحت تاثیر قرار گرفته بود دو به شک شده بود که کار درستی انجام داده بود یا نه ولی خب دقایق آخر سعی کرد خیلی برنامه رو تاپ کنه و شیطونی های کوچیکی هم داشت! (واسه جذاب تر کردن برنامش!)مثلا؛ حس کردن صدای قلب پسر مادرش ! که خب خیلی قشنگ نبود
یا
اینکه وسط برنامه بعد از یه میان برنامه یهو گفت: آقاتون راست میگه چادرتونو درست کنین! من اصلا خوشم نیومد!

Bahador_
21-08-2011, 16:59
عجب برنامه ای بود .

2lombe
21-08-2011, 17:23
فکر می کنید امشب کی میاد یعنی درباره چی هست؟؟من گم یا یکی مرده =با نارحتی وگریه.یا...

ahzo
21-08-2011, 18:33
من که امشب مادر مرتضی داشت تو پشت صحنه گریه می کرد بغضی که از دیشب داشتم ترکید:37::37:

Gam3r
21-08-2011, 19:53
بچه ها آدرس سایت ماه عسل رو کسی داره ؟

Amirdb
21-08-2011, 20:00
بچه ها آدرس سایت ماه عسل رو کسی داره ؟

3Dmajid
21-08-2011, 20:08
امشبم برنامه جالبی بود !

یه مادر با قاتل پسرش رو به رو میشه ...

خیلی باحاله !

فقط من نفهمیدم چه جوری علی رو کشته بود که میگفتن خودش مقصر نیس !

jeremy28
21-08-2011, 20:23
امشبم برنامه جالبی بود !

یه مادر با قاتل پسرش رو به رو میشه ...

خیلی باحاله !

فقط من نفهمیدم چه جوری علی رو کشته بود که میگفتن خودش مقصر نیس !
از سر بچگی دیگه، عصبانیت بچگانه و آنی.
علت همه قتل ها جهل و عدم خویشتن داریه دیگه.

در ضمن، پدر علی چه چهره ای داشت!
غم عجیبی توام با آرامش و خلوص و صبر رو تداعی می کرد....

و اینکه احسان علیخانی آخر برنامه با میثم محمدی اومد بیرون، به نظرم تا حدودی تعمدی بود. چون می دونست موندنش با خانواده مقتول پشت پرده (حتی برای یه لحظه!) هم سخته.

Gam3r
21-08-2011, 20:29
از سر بچگی دیگه، عصبانیت بچگانه و آنی.
علت همه قتل ها جهل و عدم خویشتن داریه دیگه.

در ضمن، پدر علی چه چهره ای داشت!
غم عجیبی توام با آرامش و خلوص و صبر رو تداعی می کرد....

و اینکه احسان علیخانی آخر برنامه با میثم محمدی اومد بیرون، به نظرم تا حدودی تعمدی بود. چون می دونست موندنش با خانواده مقتول پشت پرده (حتی برای یه لحظه!) هم سخته.

ظاهرا میثم 6-7 تا ضربه چاقو به پسر اون خانواده زدش !!

اگه از روی جهل باشه وقتی آدم اولین چاقو رو میزنه درجا خشک میشه و فشارش میوفته ! نه اینکه باز هم چاقو رو توی بدن طرف فرو کنه !! بعدشم ، حتما پسرشون یه کاری کرده بود که باعث شد درگیری بالا بره و میثم چاقو بزنه ! وگرنه همچین اتفاقی نمیوفتاد به نظرم ! حتی اگه به نظرم اتفاق برعکس میشد و میثم چاقو میخوردش و میمرد ، همه میثم رو به عنوان قهرمان ملی میشناختن و میگفتن که میثم خیلی پسر خوبی بود و همیشه سر به زیر بود !! اینطور نیست ؟

+

قسمت آخر پستتون : دقیقا ، من هم همین نظر رو دارم ...

NirvanaH
21-08-2011, 20:33
اشکم رو درآورد.
راستی احسان می گفت امروز پیامک زدن به برنامه و گفتن چرا مردم رو میزارین سر کار.
با این مهمونایی که میارین.
منظور پیامها برنامه دیروز بود!!!

حامد

jeremy28
21-08-2011, 20:57
ظاهرا میثم 6-7 تا ضربه چاقو به پسر اون خانواده زدش !!

اگه از روی جهل باشه وقتی آدم اولین چاقو رو میزنه درجا خشک میشه و فشارش میوفته ! نه اینکه باز هم چاقو رو توی بدن طرف فرو کنه !! بعدشم ، حتما پسرشون یه کاری کرده بود که باعث شد درگیری بالا بره و میثم چاقو بزنه ! وگرنه همچین اتفاقی نمیوفتاد به نظرم ! حتی اگه به نظرم اتفاق برعکس میشد و میثم چاقو میخوردش و میمرد ، همه میثم رو به عنوان قهرمان ملی میشناختن و میگفتن که میثم خیلی پسر خوبی بود و همیشه سر به زیر بود !! اینطور نیست ؟

+

قسمت آخر پستتون : دقیقا ، من هم همین نظر رو دارم ...
درسته، اکثر مواقع مقتول، مظلوم شمرده می شه و گناه اون در بروز درگیری نادیده گرفته می شه.

جهل رو عمداً به کار بردم، چون اگه جهل نبود، اولین چاقو رو هم نمی زد!!

جهلی که منجر به جنون آنی شده و غیر قابل کنترل که 6 تا ضربه وارد کرده.

چند روز پیش یه دعوای لفظی رو شاهد بودم که بین یه برادر و خواهر به وجود اومد (طوری که در کم عقلی و ابلهی برادر با وجود 31 سال سن و درست برعکس، عقل و فهم خواهر با وجود 20 و خرده ای سن هیچ شکی ندارم!) و برادر که مثلاً خودشو یه لات حرفه ای می دونه و صدای نکره شو برده بود بالا و فحش های رکیک می داد، یه نمکدون بزرگ رو محکم پرت کرد سمت دختره. طوری که اگه خدایی نکرده بهش برخورد می کرد، حتماً یه اتفاقی می افتاد!

در صورتیکه شروع بحث و ادامه اون هم کاملاً تقصیر پسره بود که خودشو الکی انداخته بود وسط و به اون هیچ ربطی نداشت (این موضوع رو کاملاً بی طرفانه نقل می کنم، اون پسره حتی تو بیرون عرضه نداره با یه بچه گربه درگیر بشه!)

به این میگن جهل مطلق که متاسفانه در مورد بعضی ها درمان هم نداره.

می گم، چون چند روز پیش از نردیک شاهد همچین ماجرایی بودم و بعد بهش فکر کردم، موضوع برنامه امروز خیلی باهاش مطابقت داشت و پست قبلیم رو بیشتر با توجه به اون ماجرا نوشتم...

Gam3r
21-08-2011, 21:17
درسته، اکثر مواقع مقتول، مظلوم شمرده می شه و گناه اون در بروز درگیری نادیده گرفته می شه.

جهل رو عمداً به کار بردم، چون اگه جهل نبود، اولین چاقو رو هم نمی زد!!

جهلی که منجر به جنون آنی شده و غیر قابل کنترل که 6 تا ضربه وارد کرده.

چند روز پیش یه دعوای لفظی رو شاهد بودم که بین یه برادر و خواهر به وجود اومد (طوری که در کم عقلی و ابلهی برادر با وجود 31 سال سن و درست برعکس، عقل و فهم خواهر با وجود 20 و خرده ای سن هیچ شکی ندارم!) و برادر که مثلاً خودشو یه لات حرفه ای می دونه و صدای نکره شو برده بود بالا و فحش های رکیک می داد، یه نمکدون بزرگ رو محکم پرت کرد سمت دختره. طوری که اگه خدایی نکرده بهش برخورد می کرد، حتماً یه اتفاقی می افتاد!

در صورتیکه شروع بحث و ادامه اون هم کاملاً تقصیر پسره بود که خودشو الکی انداخته بود وسط و به اون هیچ ربطی نداشت (این موضوع رو کاملاً بی طرفانه نقل می کنم، اون پسره حتی تو بیرون عرضه نداره با یه بچه گربه درگیر بشه!)

به این میگن جهل مطلق که متاسفانه در مورد بعضی ها درمان هم نداره.

می گم، چون چند روز پیش از نردیک شاهد همچین ماجرایی بودم و بعد بهش فکر کردم، موضوع برنامه امروز خیلی باهاش مطابقت داشت و پست قبلیم رو بیشتر با توجه به اون ماجرا نوشتم...

قرمز اول : حرف شما متین هست ، اما ببین دوست من ، مادر مقتول گفت که تمام ضربات به یک نقطه نبوده که ما بگیم جهل آنی بوده و زده طرف رو کشته بعد پشیمون شده ! مادر مقتول گفت که ضربه ها پراکنده بوده ، به شکم ، به پا ، به قلب ، و ... !! یعنی اینکه قاتل با فکر ضربه زده نه اینکه همینجوری به یک نقطه 6 بار چاقو بزنه و بعد بفهمه که چیکار کرده !! به نظر شما همچین جهلی چقدر دوام داره ؟! مطمئنا در همون ضربه ی اول طرف میفهمه که چیکار کرده ، مثل این فیلم ها که مثلا یکی با گلوله رفیقش رو میزنه ، بعد شروع میکنه به گریه کردن ! نه اینکه 6 تا گلوله دیگه بزنه بعد شروع بکنه به گریه کردن !!!

قرمز دوم : باز هم حرف شما متین هست ، اما ببین ، برادره از روی عصبانیتِ لحظه ای ، نمکدون رو پرت کرد اما بعد مطمئنا توی ذهنش پشیمون شد ، اما این کاری که میثم کرد یعنی اینکه علاوه بر نمکدون ، بیاد 3-4 تا ظرف و لیوان هم پرت بکنه !!

aseman1985
21-08-2011, 21:19
به نظرم اوردن کسی که با 6 ضربه چاقو کسی رو به قتل رسونده اونم الان که هنوز مردم ایران از کشته شدن مرحوم داداشی ناراحت هستن کار اشتباهی بود.و اینکه یه جوری بخوان این فرد رو مظلوم نشون و دوربین رو چشمهای این فرد زوم کنه که شاید به قطره اشکی بیاد که مردم دلشون بسوزه اونم برای کسی که با نامردی 6 تا ضربه زده.و علیخانی یه جوری صحبت میکرد انگار نه انگار که یه اتفاق بزرگی مثه قتل افتاده !!!!!

دوستان ممکنه بین آدمها دعوا و درگیری بوجود بیاد اما اینکه کسی با نامردی چاقو رو حتی بیرون بیاره وچه برسه که بخواد با چاقو کسی رو بزنه باور کنین اتفاق کوچیکی نیست که متاسفانه این روزها تو ایران زیاد شده...
.
.
.
.

rosenegarin13
21-08-2011, 21:29
خیلی بزرگی می خواد که قاتل عزیزت یک متر باهات فاصله داشته باشه ... و تو فقط تکرار کنی که بخشیدیش ..
+
هر دو مقتول هم اسمشون علی بود ..

3Dmajid
21-08-2011, 22:17
ولی یه چیزی جالبه !
آدم قاتل باشه و بیاد تو تلویزیون :31:

NirvanaH
21-08-2011, 22:21
خیلی بزرگی می خواد که قاتل عزیزت یک متر باهات فاصله داشته باشه ... و تو فقط تکرار کنی که بخشیدیش ..
+
هر دو مقتول هم اسمشون علی بود ..

واقعاً هم همین طوره. به حرف آسونه و در عمل....
+
از این چیدمانشون خیلی خوشم اومد.

حامد

samar2
23-08-2011, 18:59
وای واقعا چه پدر و مادری بودن

وین رونی
23-08-2011, 20:56
یعنی اگه بزنی با چاقو یکیو ناکار کنی و بعد ببخشنت بعد از چهار پنج سال میای بیرون و ...درسته آینده خوبی نداری اما واقعاً فقط چهار پنج سال زندان؟؟!!!!! عجب

Lady parisa
24-08-2011, 10:23
یعنی اگه بزنی با چاقو یکیو ناکار کنی و بعد ببخشنت بعد از چهار پنج سال میای بیرون و ...درسته آینده خوبی نداری اما واقعاً فقط چهار پنج سال زندان؟؟!!!!! عجب

خب وقتی کسی دست به قتل میزنه! اول باید ولی دم رضایت بده! و بعد از اون از نظر قانونی باید جواب پس بده!
وقتی ولی دم می بخشن که دیگه تمومه میمونه مجازات خودش!
ولی خب 17سالگی هم سن خیلی کمیه! امیدوارم بچه محلاشون دست از اذیتای اون بردارن تا بتونه به زندگی و اجتماع برگرده! اشتباه کردن خیلی بده! و مهر خوردن روی پیشونی چیزی نیستکه به راحتی پاک بشه!

MoH_@_MaD
25-08-2011, 17:21
و حالا یک نگاه دیگر: برنامه «ماه عسل» و احسان علیخانی از نظر نویسنده «کافه سینما»: آدم‌های معمولی، سوژه‌های دلنشین...

کافه سینما-وحید قادری: (یادداشت قبلی کافه سینما درباره برنامه ماه عسل با واکنش‌های موافق و مخالف فراوانی همراه شد. قول داده بودیم نظر دیگر نویسندگان سایت را هم درباره این برنامه موفق و پربیننده منعکس کنیم. و این یادداشت تازه‌ای است درباره این تاک شوی داغ تابستان امسال.)

چند سال گذشته، و ماه عسل همچنان مطرح است. اتفاق کمی نیست. ماه عسل توانسته در میان انبوه برنامه‌های زنده و گفتگو محور تلویزیون، شکل و شمایل تازه‌ای ارائه دهد و یک برند برای خودش دست و پا کند. این برنامه توانسته بینندگان زیادی را پای موضوعاتی که ظاهرا نمی‌توانند بینندگان زیادی داشته باشند بکشاند.

گفتگوهای ماه عسل پر از موضوعات نه چندان خوشایند مثل مرگ و بیماری و نقص عضو و چیزهایی از این دست است و حداقل جذاب شدن یا قابل تحمل شدن چنین موضوعاتی برای بینندگان، آن هم در لحظات آخر روز که دیگر رمقی برای فکر کردن برای روزه‌داران نمانده به خودی خود توفیق بزرگی است. و بخش بزرگی از این موفقیت را هم باید پای مجری (و تهیه‌کننده و یا احتمالا همه کاره برنامه) نوشت.

چه دوست داشته باشیم یا نه و چه از ادا و اطوارهای خاص احسان علیخانی خوش‌مان بیاید یا نه، او حالا موفق شده یک برنامه زنده تلویزیونی موفق درباره روابط روزمره انسان‌ها بسازد و روی آنتن ببرد. که البته و احتمالا تمام این موفقیت‌ها را نمی‌توان به نحوه اجرا مربوط دانست. سازندگان برنامه در اولین گام توانسته‌اند موضوعات خوبی را برای برنامه پیدا کنند. ساخت تصاویر مستندی از زندگی آن‌ها هم بخش بعدی است که جزو ضعیف‌ترین بخش‌های کار این گروه به لحاظ فنی است و امیدوارم در سری‌های بعدی خیلی بهتر شود. بعد از همه این‌ها سوژه به دست احسان علیخانی می‌رسد تا در فرصتی بسیار کم، جذابیت‌های پیدا و پنهان فرد یا افراد مورد نظرش را نشان دهد. کار احسان علیخانی به عنوان مجری از این‌جا تازه آغاز می‌شود. علیخانی‌ای که پیش از این به عنوان تهیه‌کننده‌ وظیفه‌اش را انجام داده و حالا خودش به عنوان یک مجری می‌خواهد از مواد اولیه‌ای که تهیه کرده یک آش خوشمزه برای مهمانانش بپزد.

اولین نکته مثبتی که در کار او دیده می‌شود شور و شوقی است که در مواجهه با موضوع مورد بحث دارد. به نظرم علیخانی خیلی خوب توانسته این اشتیاق را در خودش زنده نگاه دارد و به بیننده منتقل کند. سخت‌گیری جالبی هم چاشنی موضوع شده که به نظرم از نکات مثبت اجرای اوست. او به عنوان مجری انتظار دارد سوژه مورد نظرش، همانطوری باشد که او می‌خواهد. تیز و پرحرف. علیخانی این را از طرف مقابلش می‌خواهد و متاسفانه گاهی از اوقات همه چیز آن طوری که او انتظار می‌کشد پیش نمی‌رود. اصلا یکی از ضعف‌های اجرای علیخانی همین است که اگر نتواند یخ طرف مقابل را بشکند برنامه‌اش چیز جالبی از کار در نمی‌آید و به نظر می‌آید از تغییر اوضاع ناتوان است. که البته در برنامه‌ای با آدم‌های واقعی و موضوعات سختی که پیش رویش هستند چیز عجیبی نیست.

به نظرم مشکل دیگر برنامه هم به همان مشکل همیشگی وقت بر می‌گردد که بخش زیادی از آن هم به خاطر طراحی نامناسب ساختار برنامه است. فکر نمی‌کنم دعوت از دو مهمان در هر برنامه ایده چندان خوبی بوده باشد و خیلی وقت‌ها دست و پا گیر شده است. اینجاست که علیخانی تهیه‌کننده دست علیخانی مجری را در پوست گردو می‌گذارد و به خاطر این معضل خودخواسته مجبور است از سر و ته خیلی از موضوعات جذابش بزند. طراحی ساختاری منعطف‌تر می‌توانست به حل این مشکل کمک کند.

برنامه اشکالات ریز و درشت بیشتری هم دارد که البته می‌شود خیلی از آن‌ها را طبیعی دانست. بالاخره با موضوعات سختی که برنامه با آن‌ها درگیر است این اشکالات قابل چشم‌پوشی هستند و احتمالا خود بیننده هم باید آن‌ها را در قیاس با انواع و اقسام برنامه‌های گفتگو محور که دیگر باید تلویزیون در ساختن آن‌ها استاد شده باشد (و البته نشده!) بخشیده باشد که این چنین پرشمار، پای برنامه می‌نشیند.

نکته قابل تحسین دیگر در اجرای امسال علیخانی این است که او توانسته اصلاحاتی در نحوه ارتباط با مهمانانش ایجاد کند که ادا و اطوارهای خاص و لحن تندش (که زمانی باعث شد به خاطر انتقادات زیاد از ادامه کار خداحافظی کند و البته بعدا ادامه دهد) کمتر برای بیننده آزاردهنده باشد. او توانسته بسیاری از نکات مثبت را در ظاهرش حفظ کند و نکات منفی را (بدون این که در ظاهر کارش تفاوت زیادی ایجاد شود و از شکل آشنای اجرایش دور شود) کمتر کند که به نظرم خیلی اهمیت دارد. مهم است که فشارها باعث نشده خودش نباشد و خیلی مسائل را با یک معذرت‌خواهی‌های ساده از دل بیننده‌اش در می‌آورد.

ماه عسل برنامه موفق و پربیننده‌ای است و این نشان می‌دهد که هنوز می‌شود به تولید سری‌های بعدی آن امیدوار بود. می‌شود امیدوار بود که این مجموعه در سری‌های بعدی روند رو به رشد خودش را طی کند و قهرمانان واقعی و دوست‌داشتنی‌ای از دل مردم معمولی همین دور و بر، از غلام کاردی توبه ‌کرده و بانوان غسّال تا مبارزان با سرطان و خیرین و خانواده امیدوار فرزند به کما رفته را به ما نشان دهد. این برای شب‌های رمضان ما خیلی دلنشین است. حالا مهمانان این برنامه، به دوست‌های خوب ما تبدیل شده‌اند.

وحید قادری/کافه سینما

پ.ن : یادداشت قبلی کافه سینما در مور ماه عسل رو میتونین از آدرس زیر بخونین :

yashgin128
25-08-2011, 17:50
با این برنامه علیخانی من هم وسوسه شدم برم اونی که دشمنمه رو بزنم .خیلی هم خوب میشه.
منو تو یه برنامه پخش زنده میارن کلی بهم محبت میکنن .با پسوند "جان" صدام میزنن درحالی که الان کسی نقش منو هم نداره.
دوربین طوری منو نشون میده که همه دلشون برام میسوزه و ناراحت میشن و کلی چیزهای خوب دیگه. اصلا و ابدا هم جون اون ادمی که کشتم ارزش نداره.میگن بچه بوده حالیش نبوده(با 25 سال )البته امروزه بچه های 10 ساله هم دیگه بچه نیستن .

samar2
25-08-2011, 20:23
با این برنامه علیخانی من هم وسوسه شدم برم اونی که دشمنمه رو بزنم .خیلی هم خوب میشه.
منو تو یه برنامه پخش زنده میارن کلی بهم محبت میکنن .با پسوند "جان" صدام میزنن درحالی که الان کسی نقش منو هم نداره.
دوربین طوری منو نشون میده که همه دلشون برام میسوزه و ناراحت میشن و کلی چیزهای خوب دیگه. اصلا و ابدا هم جون اون ادمی که کشتم ارزش نداره.میگن بچه بوده حالیش نبوده(با 25 سال )البته امروزه بچه های 10 ساله هم دیگه بچه نیستن .

شما فکر میکنین قاتلها چه جور ادمای هستن؟ادمهای مثل من و تو که از سر نفهمیو بچگی و اینکه یه لحضه نتونستن خودشونو کنترل کنن همچین کاری کردن.تازه پسر 18 ساله واقعا بچست

jeremy28
25-08-2011, 22:52

من از اونی که وسط نشسته و علیخانی دستشو گذاشته رو شونش، اینقدر خوشم میاد :10:

صداش هم خیلی خوبه!

vroom
26-08-2011, 00:19
شما فکر میکنین قاتلها چه جور ادمای هستن؟ادمهای مثل من و تو که از سر نفهمیو بچگی و اینکه یه لحضه نتونستن خودشونو کنترل کنن همچین کاری کردن.تازه پسر 18 ساله واقعا بچست

نه داداش اینطور نیست!!
شما رو نمیدونم ولی من وقتی از خونمون میرم بیرون چاقو و قداره تو جیبم نمیذارم و نخواهم گذاشت!!
پس با 1 لاتِ بی سر و پا فرق دارم!
اگه شاهد همچین برنامه ای از تلوزیون این ممکلتِ خراب شده نباشیم اینطور نظرات فنی رو هم کمتر شاهدش هستیم:2:
1 لحظه فقط نتونستن خودشون رو کنترل کنن ، فقط همین؟؟!! ...اتفاق مهمی نیوفتاده که ، فقط 1 یارویی به قتل رسیده
کسی که نمیتونه خودش رو کنترل کنه غلط میکنه چاقو تو جیبش میذاره ، غلط میکنه درگیر میشه
اگرم کسی 18 سالش شده و هنوز احساس میکنه بچه اس بگه تا پوشکش کنن و بفرستنش مهد کودک

وقتی از کودکی یاد نمیگیرم که مسولیت پذیر باشم و مسولیت اعمالمون رو بپذیریم همین میشه دیگه
پس خیلی هم دور از انتظار نیست که حتی قتل رو هم بندازیم گردن بچگی و از دست دادن کنترل!!

ahzo
26-08-2011, 18:54
وای امشیش خیلی جالب بود به خصوص اون تیکش که اون یارو که ترکش خورده بود گفت ایشالله ایشون بیان مشهد ترکش زیارتشون به ما بخوره خیلی خنده بود

yashgin128
26-08-2011, 21:33

شما رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خدای ناکرده با یکی دعوا کردم وباز خدای ناکرده یه چیز تیز رو تو شکمش فرو کردم دیگه 5 تای دیگه رو نمی زنم ،دیگه از اون شهر میرم،دیگه حتی تا کیلومتر ها از خانواده اون مقتول فاصله میگیرم و یه عمر عذاب وجدان میگیرم نه اینکه بیام خیلی راحت کنار بابای مقتول بشینم همون بابایی که تا چند وقت پیش باعث خوشحالی خونوادش بود همه رو حرفش حساب میکردن ولی امروز دیگه صدایی ازش در نمیاد.
نمیخوام انشا بنویسم.
ولی به نظر شما کسی که 18 سالشه بچس؟
همین چند هفته پیش کنار مغازه دوستم دعوا شد که هر دو طرفش تقریبا به قول شما بچه بودن همه 15تا 18 یه طرف دعوا فرار کرد اون طرفی که مونده زنگ زد که مثلا ادماش (دوستاش )بیان باورت میشه ادمای اینا کی بودن؟
4تا موتور دو پشته که این هشت نفر جمع سنشون حتی به 100 هم نمیرسید.ساعت 11 شب بود به رفیقم گفتم خانواده اینا چطور گذاشتن اینا الان بیرون باشن به زور میخورد که اینا دبیرستان باشن .یه مشت بچه هر کدومش هم یه کارد برا خودش داشت .خب این بچه وقتی دعوا کنه چون زورش نمیرسه و بچه هم هست فورا چاقو رو مستقیما وارد شیکم طرف میکنه چون حتی چاقو زدن هم بلد نیست و معمولا بار اولشه که داره تز چاقو استفاده میکنه .از فرداش هست که خونواده همین بچه میان التماس و زاری که بچه بوده،اشتباه کرده و ببخشین.
جای اینکه بیان تربیت بچه بدن میان چاقو زدن رو به طور غیر مستقیم ترویج میدن و اقا احسان گل هم میاد اقا میثم جان رو دعوت میکنه و به همه نشون میده طوری که انگار رفته تو جنگ به دشمنا چاقو زده.

چند وقت پیش یه مسیج برام اومد که به قاتل داداشی میگن شما بعد از قتل داداشی چه برنامه ای داری میگه میخوام برم مرحله بعدی که قتل فاطمی هست.درسته که این مسیج برا خنده هست ولی یه چیزی نشون میده که خود سازنده مسیج هم شاید ندونسته که اون هم اینه که وقتی راحت ازشون میگزرن یه اعتماد به نفس برا کارهای بعدیشون پیدا میکنن

aseman1985
27-08-2011, 01:37
ببینین دوستان واقعیت این هست که به عقیده اکثر کسایی که این برنامه رو میبینن مهمونای این برنامه یه نوع قهرمان اون شب هستن کما اینکه تو یادداشت کافه سینما گفته شده (صفحه قبل):
می‌شود امیدوار بود که این مجموعه در سری‌های بعدی روند رو به رشد خودش را طی کند و قهرمانان واقعی و دوست‌داشتنی‌ای از دل مردم معمولی همین دور و بر به ما نشان دهد.

شاید هم قصد این برنامه به قول علیخانی قهرمان سازی نباشه اما الان این تو ذهن مردم جا افتاده و مسئولین برنامه باید به این نکته توجه میکردن

پس این خیلی مایه تاسف هست که یکی از این قهرمانان یک قاتل باشه که قتل عمد مرتکب شده

الان چاقو کشی واقعا معضلی شده در ایران البته شاید جاش اینجا نباشه اما چند روز پیش خبری شنیدم که دادستان تهران در انتشار اعلامیه ای دستورالعمل مقابله با شرارت‌ها را صادر كرد.که بند 4 اون این هست که :

4- در جرایم دارای جنبه­ عمومی مانند چاقوکشی، پرونده با رضایت شاکی مختومه نشود و برای مجازات مجرم از جنبه­ عمومی به دادگاه ارسال شود؛

نمیدونم که این کارهاشون میتونه کمکی کنه یا نه اما امیدوارم این جنایات تو کشورمون کمتر شه و برنامه ای مثه ماه عسل هم یک کم با درایت بیشتری عمل کنه و نه صرفا با احساسات

samar2
27-08-2011, 11:47
شما رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خدای ناکرده با یکی دعوا کردم وباز خدای ناکرده یه چیز تیز رو تو شکمش فرو کردم دیگه 5 تای دیگه رو نمی زنم ،دیگه از اون شهر میرم،دیگه حتی تا کیلومتر ها از خانواده اون مقتول فاصله میگیرم و یه عمر عذاب وجدان میگیرم نه اینکه بیام خیلی راحت کنار بابای مقتول بشینم همون بابایی که تا چند وقت پیش باعث خوشحالی خونوادش بود همه رو حرفش حساب میکردن ولی امروز دیگه صدایی ازش در نمیاد.
نمیخوام انشا بنویسم.
ولی به نظر شما کسی که 18 سالشه بچس؟
همین چند هفته پیش کنار مغازه دوستم دعوا شد که هر دو طرفش تقریبا به قول شما بچه بودن همه 15تا 18 یه طرف دعوا فرار کرد اون طرفی که مونده زنگ زد که مثلا ادماش (دوستاش )بیان باورت میشه ادمای اینا کی بودن؟
4تا موتور دو پشته که این هشت نفر جمع سنشون حتی به 100 هم نمیرسید.ساعت 11 شب بود به رفیقم گفتم خانواده اینا چطور گذاشتن اینا الان بیرون باشن به زور میخورد که اینا دبیرستان باشن .یه مشت بچه هر کدومش هم یه کارد برا خودش داشت .خب این بچه وقتی دعوا کنه چون زورش نمیرسه و بچه هم هست فورا چاقو رو مستقیما وارد شیکم طرف میکنه چون حتی چاقو زدن هم بلد نیست و معمولا بار اولشه که داره تز چاقو استفاده میکنه .از فرداش هست که خونواده همین بچه میان التماس و زاری که بچه بوده،اشتباه کرده و ببخشین.
جای اینکه بیان تربیت بچه بدن میان چاقو زدن رو به طور غیر مستقیم ترویج میدن و اقا احسان گل هم میاد اقا میثم جان رو دعوت میکنه و به همه نشون میده طوری که انگار رفته تو جنگ به دشمنا چاقو زده.

چند وقت پیش یه مسیج برام اومد که به قاتل داداشی میگن شما بعد از قتل داداشی چه برنامه ای داری میگه میخوام برم مرحله بعدی که قتل فاطمی هست.درسته که این مسیج برا خنده هست ولی یه چیزی نشون میده که خود سازنده مسیج هم شاید ندونسته که اون هم اینه که وقتی راحت ازشون میگزرن یه اعتماد به نفس برا کارهای بعدیشون پیدا میکنن

من یه دخترم هیچ وقت از این دعوا نمیکنم .نه نه نه ادم نمیگه هیچ وقت.من همچین ادمایو قاتل می دونم اما چون تو همچین دعوای هر دو نفر مقصرن نمیشه باهاشون اینجوری برخورد کرد.در زمن به نظر من اینا انقدر عذاب میکشن انقدر عذاب وجدان دارن که دیگه جرات ودل دعوا کردن ندارن.من کلا با اعدام همچین ادمای مخالفم به نظر من ترویج خوشونته.مخصوصا در ملا عام که ادمای که میرن اعدامو میبینن از 1000 تا قاتل بدترن

samar2
27-08-2011, 12:13
نه داداش اینطور نیست!!
شما رو نمیدونم ولی من وقتی از خونمون میرم بیرون چاقو و قداره تو جیبم نمیذارم و نخواهم گذاشت!!
پس با 1 لاتِ بی سر و پا فرق دارم!
اگه شاهد همچین برنامه ای از تلوزیون این ممکلتِ خراب شده نباشیم اینطور نظرات فنی رو هم کمتر شاهدش هستیم:2:
1 لحظه فقط نتونستن خودشون رو کنترل کنن ، فقط همین؟؟!! ...اتفاق مهمی نیوفتاده که ، فقط 1 یارویی به قتل رسیده
کسی که نمیتونه خودش رو کنترل کنه غلط میکنه چاقو تو جیبش میذاره ، غلط میکنه درگیر میشه
اگرم کسی 18 سالش شده و هنوز احساس میکنه بچه اس بگه تا پوشکش کنن و بفرستنش مهد کودک

وقتی از کودکی یاد نمیگیرم که مسولیت پذیر باشم و مسولیت اعمالمون رو بپذیریم همین میشه دیگه
پس خیلی هم دور از انتظار نیست که حتی قتل رو هم بندازیم گردن بچگی و از دست دادن کنترل!!

اره اما کی قراره بهش یاد بده که مسئولیت پذیر باشه.خانواده؟جامعه؟اره من و تو ام مال همین جامعه ایم مال همین مملکت خراب شده ایم.اما چیکار کردیم؟اما فقط بلدیم بگیم وای میدونی اون پسره چیکار کرده میدونه اون دختره چیکار کرده؟غلط کرده.ما که شبیه اونا نیستیم ما خوبیم. ما اشتباه نداریم.من و با اونا مقایسه نکن.فقط من فقط من فقط من.حاضر نیستیم یه ذره اونورتر مونم ببینیم.حتما نباید با چاقو کسیو کشت ممکنه حولش بدی بیفته بمیره.

kortol
27-08-2011, 12:20
.یه مشت بچه هر کدومش هم یه کارد برا خودش داشت
الان چاقو کشی واقعا معضلی شده در ایران متاسفانه مشکل جدی ما اینه که همیشه تو استفاده ها دچار افراط یا تفریط میشیم!!!!!!! نمونش همین چاقو ..خدا رو شکر توی ایران اسلحه مثل چاقو در دسترس نیست و گرنه خدا می دونه چی می شد...باز هم به مرام و با جنبه ای آمریکایی ها که همه چیز دارن و فرهنگ استفادش رو هم دارن .
.................................................. .................................................. .........
خود مجری (علیخانی )گفته بود که امروز (شنبه) میاد توی روابط عمومی صدا و سیما تا با مردم صحبت مستقیم داشته باشه و نظراتشون رو بشنوه ..... گویا این برنامه آقای قاتل بخشیده شده خیلی سروصدا کرده
.................................................. .................................................. .................
اما در کنار این پسره و کار وحشتناکش مادر و پدر اون پسره هم خیلی دل و جرات داشتند که اومدند و توی یه برنامه زنده تلویزیونی کنار اون ادم نشستند ....من مادر خودم تصادف کرده بود رانندش جرات نمی کرد بیاد سمت من و برادرم !!! خونمون اومد رفت کنار بابام نشست که یه موقع یه بلایی سرش نیاریم تازه مادرم کلی قسم داده بود مارو که کاری بهش نداشته باشیم .... نشستن کنار قاتل بچه آدم و صحبت کردن خیلی دل بزرگ می خواد .... خدا هر به اون پدر و مادر صبر بده.
.................................................. .................................................. .........................
راستی مگه اخیرا نگفتن که حمل چاقو جرم هستش و حبس داره و استفاده از اون توی دعوا یمنجر به زخمی شدن کسی حکم مفسد فی الارض رو داره ....پس طبق قانون پسره باید به یه جرم از جنبه عمومی اعدام می شد !!!!
توی خارج ازایران طرف خودش تصادف میکنه و مثلا می زنه به درخت راهنمایی رانندگی ازش به عنوان یه راننده خطرناک و به خطر انداختن جان مردم شکایت عمومی می کنه و سوای جریمه ماشین و خسارت به شهر باید جریمه یه جرم و تخلف رانندگی رو هم بده ....ولی توی ایران همه چیز طبق مهر و عطوفت سنجیده میشه نه قانون و عدالت !!!!

vroom
27-08-2011, 13:05
اره اما کی قراره بهش یاد بده که مسئولیت پذیر باشه.خانواده؟جامعه؟اره من و تو ام مال همین جامعه ایم مال همین مملکت خراب شده ایم.اما چیکار کردیم؟اما فقط بلدیم بگیم وای میدونی اون پسره چیکار کرده میدونه اون دختره چیکار کرده؟غلط کرده.ما که شبیه اونا نیستیم ما خوبیم. ما اشتباه نداریم.من و با اونا مقایسه نکن.فقط من فقط من فقط من.حاضر نیستیم یه ذره اونورتر مونم ببینیم.حتما نباید با چاقو کسیو کشت ممکنه حولش بدی بیفته بمیره.

خب اینبار بجای برادر باید بگیم خواهر:دی

نه خواهر اینطور نیست!!!!

ببین شما مسائل رو با هم قاطی میکنی
قتل 3 مدل داره:دی عمد ، شبه عمد و غیر عمد............این تقسیم بندی فکر میکنم بر اساس قوانین اسلامی باشه
خب تا اینجا که مشکلی نیست؟

حالا با تــوجه به این 3 نوع ما میایم اظهار نظر میکنیم

بله شاید منم فردا یکی از دوستانم رو به شوخی هُل بدم و طرف سرش بخوره به دیوار و خدای نکرده بمیره
به این حرکت میگن قتل غیــــــــر عمد :دی
درسته که من قاتل دوستم هستم ولی هیچ قصدی نداشتم
شما تو این حالت میتونی برای من دل بسوزونی و بگی این بدبخت تا دیروز 1 آدم حسابی بود ولی امروز شده 1 قاتل :18:

اما حالا میایم سراغ قتل شبه عمد و بدتر از اون قتل عمد
دیگه مثال نیاز نیست ، میتونیم همین مورد که تو برنامه ماه عسل پخش شده رو بررسی کنیم:
اشتباه اول: اینکه این جناب قاتل با خودش چاقو حمل میکنه
اشتباه دوم: اینکه درگیر میشه
اشتباه سوم: اینکه چاقو رو از جیبش در میاره
اشتباه چهارم: چاقو رو وارد بدن مقتول نگون بخت میکنه
اشتباه پنجم: مرحله ی قبل رو مکرراً تکرار میکنه
.
.
.
.
.

به این میگن قتل عـــــــــــــــمد.......که به نظر بنده هیچگونه دلسوزی ای برای این شخص جایز نیست به علاوه عمل این شخص به هیچ وجه من الوجوه بخشودنی نیــــــــــــــست!!

///////////////////
حالا اینا زیاد مهم نیست
مسئله ای که خیلی جالبه اینه
بجای اینکه بیان تو این برنامه این قاتل جوان رو نشون بدن و بگن چه بلاهایی سرش اومده و زندگیش نابود شده و عمرش تباه ....... و به واسطه ی این مسائل به بقیه ی جوانان توصیه کنن که برید دنبال درس و مشق و کار و زندگی که به سرنوشت این قاتل دچار نشید
میان نشون میدن که 1 خانواده قاتلی که فرزندشون رو عمداً از زندگی ساقط کرده بخشیدن:18:

samar2
27-08-2011, 13:32
خب اینبار بجای برادر باید بگیم خواهر:دی

نه خواهر اینطور نیست!!!!

ببین شما مسائل رو با هم قاطی میکنی
قتل 3 مدل داره:دی عمد ، شبه عمد و غیر عمد............این تقسیم بندی فکر میکنم بر اساس قوانین اسلامی باشه
خب تا اینجا که مشکلی نیست؟

حالا با تــوجه به این 3 نوع ما میایم اظهار نظر میکنیم

بله شاید منم فردا یکی از دوستانم رو به شوخی هُل بدم و طرف سرش بخوره به دیوار و خدای نکرده بمیره
به این حرکت میگن قتل غیــــــــر عمد :دی
درسته که من قاتل دوستم هستم ولی هیچ قصدی نداشتم
شما تو این حالت میتونی برای من دل بسوزونی و بگی این بدبخت تا دیروز 1 آدم حسابی بود ولی امروز شده 1 قاتل :18:

اما حالا میایم سراغ قتل شبه عمد و بدتر از اون قتل عمد
دیگه مثال نیاز نیست ، میتونیم همین مورد که تو برنامه ماه عسل پخش شده رو بررسی کنیم:
اشتباه اول: اینکه این جناب قاتل با خودش چاقو حمل میکنه
اشتباه دوم: اینکه درگیر میشه
اشتباه سوم: اینکه چاقو رو از جیبش در میاره
اشتباه چهارم: چاقو رو وارد بدن مقتول نگون بخت میکنه
اشتباه پنجم: مرحله ی قبل رو مکرراً تکرار میکنه
.
.
.
.
.

به این میگن قتل عـــــــــــــــمد.......که به نظر بنده هیچگونه دلسوزی ای برای این شخص جایز نیست به علاوه عمل این شخص به هیچ وجه من الوجوه بخشودنی نیــــــــــــــست!!

///////////////////
حالا اینا زیاد مهم نیست
مسئله ای که خیلی جالبه اینه
بجای اینکه بیان تو این برنامه این قاتل جوان رو نشون بدن و بگن چه بلاهایی سرش اومده و زندگیش نابود شده و عمرش تباه ....... و به واسطه ی این مسائل به بقیه ی جوانان توصیه کنن که برید دنبال درس و مشق و کار و زندگی که به سرنوشت این قاتل دچار نشید
میان نشون میدن که 1 خانواده قاتلی که فرزندشون رو عمداً از زندگی ساقط کرده بخشیدن:18:

میدونم این قتل عمد محسوب میشه اما به نظر من چون از قبل واسش برنامه ریزی نکرده تو دعوا این اتفاق افتاده و حتما هر دو تاشون مقصر بودن قابل بخشیدنه.واقعا خیلی دل بزرگی میخواد که بخشیدن

rosenegarin13
27-08-2011, 15:01
بحث قاتله چه کش دار شد :دی
قبلش بگم که این پست منه، نظر منه ..

تو اینکه قتل عمد بوده که شکی نیست .. اونم با چاقو و قمه و امثالهم .. اون لحظه هر چقدرم یه آدم (یه آدمی که از عقلش استفاده می کنه، چه 15 ساله، چه 18 ساله، چه 50 ساله) عصبانی باشه، داره به اون طرف آسیب می رسونه! یه جوون 18 ساله تو دوره زمونه ی 4 سال پیش نمی دونسته با ضربه ی چاقو ممکنه موجبات قتل یه آدم رو فراهم کنه؟ اصلاً قتل به کنار .. همینکه داره طرف رو مجروح می کنه به عمد، جرمه .. اینقد توجیه نکنیم کار میثم رو! قتل کرده اونم با 6 تا ضربه پشت سر هم! حالا هی بگین 18 سالش بوده، هی بگین جوونی کرده، خامی کرده، عصبانی شده! نتیجه ی این کار، شده عزاداری یه خونواده، از دست دادن جوون دسته گلشون که 20 سال زحمتشو کشیدن، نمی دونم شاید تا حالا عزیزی رو اینجوری از دست ندادن خیلیا که بدونن چقدر درد داره .. اتفاق باشه، بیماری باشه آدم خودشو آروم می کنه یه جوری! ولی اینکه طرف بیاد جوونتو با 6 تا ضربه بزنه خیلی سنگینه .. خیلی ..
تو پست قبلیم گفتم خیلی بزرگی می خواد قاتل عزیزت یه متر باهات فاصله داشته باشه و تو بگی بخشیدیش! یه لحظه خودمو گذاشتم جای اون مادر، دیدم نمیشه، دیدم اون کینه هه هست! نمیشه بگی به خاطر امام حسین بخشیدم! نمیشه قاتله بگه میخوام جای پسرتو برات پر کنم وقتی میخوای سر به تنش نباشه! اینکه اون مادر بخشید از حق مسلمش گذشت! اینکه آمنه بخشید از حق مسلمش گذشت .. برای من اصلاً قابل درک نیست این بخششا، اینکه یکی زندگی رو به کامم زهرمار کنه و من ببخشمش که اون زندگی کنه .. فقط می تونم اینطور فرض کنم که اون آدما خیلی بزرگتر از منن شاید، که تونستن ببخشن ..

از طرف دیگه ماه عسلم محکوم نمی کنم به خاطر دعوت از خانواده مقتول که بخشیدن و قصاص نکردن ..(البته برخورد علیخانی با قاتله هم جای بحث داره که نمیخوام واردش بشم، فقط از این مطمئنم که حقش مسلماً میثم "جان" نبود) .. اینایی که می بخشن کم نیستن، با دیدنشون خودمو خیلی بهتر شناختم(حداقل درسی که گرفتم)، که نمی تونم از حق مسلمم بگذرم ..
میشه یه جور دیگه بهش نگاه کرد .. مثل نگاه خانواده ی خودم، که الان اینا رو میارن ملت میرن هر غلطی دلشون میخواد میکنن به امید اینکه طرف ببخشه .. آره، اینم هست! و تو رسانه ملی(و برنامه ی ماه عسل که پرمخاطبه) کار درستی نبود رو به رو کردن خانواده مقتول با قاتل .. مهمونای بخش اول هم بخشیده بودن! ولی بخش دوم به من حس به مراتب بدتری داد از بخش اول .. که یه آدمی که عنان عقلشو داده دست چاقوش، با کمال احترام باهاش برخورد بشه و ازش "دعوت" بشه که بیاد رو آنتن رسانه ملی!

مشکل گذشتنه و بخششه نیست اصلاً .. اونجاشو هیچکدوممون مشکل نداریم باهاش .. اینکه یکی از حقی که بهش داده گذشته،حقش بوده، گذشته .. با "دعوت" از اون قاتله که اکثرمون مشکل داریم و رو به رو کردنش با خانواده مقتول .. که در کمال وقاحت بیاد بگه من می دونستم امام حسین یه روز نجات میده منو و دستمو می گیره! این قسمتشه که برای ما حل نمیشه .. اینکه یه قاتلی که بخشیده شده رو مهر تأیید رو حماقتی که کرده بزنیم .. اون حقش قصاصه .. پشیمون باشه، سنش کم بوده یا هر دلیل دیگه ای، حقش قصاصه .. تمرکز علیخانی رو اون بخش قضیه، قاتله، درست نبود ..

یه بار دیگه میخوام به این اشاره کنم که کسی که اختیار رفتارشو نداره "آدم" نیست .. کسی که چاقو می گیره دستش جوون مردمو به هر دلیلی که تو کله پوکش داره می کشه "آدم" نیست .. منم اگه عنان عقلمو بدم دست احساسم، بدم دست خشمم، از آدمیت خارج میشم .. فرق آدما با حیوانات چیه واقعاً؟ از راهنمایی برامون گفتن که قدرت تفکر و اختیار .. تو کشتن یه آدم کدوم یک از اینا دخیله؟

پ.ن. بعد از اون برنامه این سوال برام پیش اومده که گذشتن از حق حماقت میخواد یا بزرگی .. هنوز به جوابی نرسیدم ..

MR.CART
27-08-2011, 15:27
بچه ها این علیخانی چیه آخه اوردن:2:واقعا مسخره تر از اون نبود؟ انگار داره با پسر عمو دختر عمو هاش حرف میزنه انقدر باهاشون صمیمی میشه البته بعضی جاها که اصلا حیا نداره خودتون میدونید چی میگم در کل در انتخاب مجری واقعا اشتباه کردن...
اون کرده اومده بود نمیدونم اسمش چی بود همون که ماشین افتاده بود روش واقعا باعث افتخارمه که یه همشهری اومده بود توی برنامه ماه عسل
تازه واقعا یه چیزی که خیلی منو عصبانی کرد اون برنامش بود که دو نفر یکیشون حدود90میلیون اونیکی حدود160میلیون پیدا کرده بود :18:
اونوقت دومیه همون160 تومنیه میره پولشو به صاحبش میده وقتی که میخواد بهش مژدگانی رو بده فقط 50000تومنشو میده اه...:19:
واقعا اگه من بودم اوووونقددددر میزدمش که خون از دهنش بیاد بیروننننننن:47:

samar2
27-08-2011, 17:24
خوب منم کلا با قصاص مخالفم اینم نظر منه به نظرم واقعا خشونته

Aref_2008
27-08-2011, 17:57
خوب منم کلا با قصاص مخالفم اینم نظر منه به نظرم واقعا خشونته

نظر من اینکه قصاص رو باید در زندان انجام داد نه داخل خیابان پیش زن و بچه مردم ;)
یعنی اینکه قصاص باید باشه :cool:

Sara
27-08-2011, 22:55
سلام
بیشتر راجع به ماهیت برنامه صحبت شه تا اینکه یه موضوع رو انتخاب کنیم و خیلی بیشتر از ظرفیت اون برنامه راجع بهش صحبت کنیم بحث کاملا از روال خودش خارج میشه . چون هر کس نظر شخصی ایی داره این نقل قول گرفتن ها فقط باعث ادامه یک بحث میشه که فقط یک شب در برنامه مطرح شده و میشه نهایتا در چند جمله نظر شخصی خودمون رو مطرح کنیم نه اینکه تاپیک تبدیل بشه به قصاص آری یا نه ! این بخش مربوط به برنامه های رادیو تلویزیونی هست و در مورد چهارچوب و نقاط قوت و ضعف برنامه از دیدگاه فنی ( شامل تمام اجزای تشکیل دهنده یک برنامه تلویزیونی : کارگردانی ،نویسنده، طراحی صحنه و ... ) بحث میشه. بحث های اجتماعی در حیطه فعالیت این انجمن نیست.
لطفا این مورد رو مد نظر داشته باشین.
ممنون

aseman1985
30-08-2011, 00:12
بالاخره شبکه 3 بعد از حدود 40 روز از کشته شدن مرحوم داداشی ، در برنامه ماه عسل(بنا به درخواست زیاد مردم)با دعوت کردن از خانواده مرحوم یادی از ایشان کرد

تو این برنامه خواهر و شوهر خواهر و علی داداشی و همسر علی داداشی و یکی از دوستای صمیمی ایشون دعوت شده بودن.

خیلی از مردم تشکر کردن که اونها رو تنها نذاشتن و همیشه کنارشون بودن و این رو مایه دلگرمیشون دونستن

علی داداشی که بسیار ناراحت بود تو یک تیکه گفت که کسی که روح الله رو کشته قبلش هم با یک نفر دیگه دعوا کرده بوده و اون رو کتک زده بوده.بعد گفت چرا باید سرگرمی یک نفر این باشه که برای دیگران مزاحمت ایجاد کنه ...و گفت این فرد حدود 4 یا 5 سال هست که تو جیبش چاقو رو حمل میکنه و درخواست کرد که مجلس یک حکمی رو برای حمل کردن سلاح سرد تصویب کنه

همسر علی داداشی گفت که روح الله رو مثه برادرش میدونسته و گفت که خودش 3 تا برادر داره اما مرحوم روح الله داداشی رو بیشتر از اونا دوست داشته و گفت اول اون بوده و بعد برادرهای خودم

شوهر خواهرش هم میگفت که مردم خیلی دوسش داشتن و شنیده که یک نفر تو یکی از شهرای ایران(فکر کنم همدان)به خاطر کشته شدنش سکته کرده
و میگفت وقتی بهش خبر دادن که روح الله چاقو خورده باور نکرده و فکر کرده که برای کس دیگه ای این اتفاق افتاده چون مطمئن بوده که روح الله اصلا اهل دعوا و درگیری نیست که بخواد این اتفاق براش بیفته و میگفت که خیلی اهل خیر بوده که مثلا یک خانمی از یکی از شهرا (فکر کنم مریوان)اومده و گفته که مرحوم روح الله داداشی هزینه ترم دانشگاهش رو داده بوده.و میگفت که مرحوم احترام زیادی به پدر و مادرش میگذاشته و حتی کف پای مادرش رو میبوسیده.

دوستش هم همش میگفت که خیلی اروم بوده و اصلا اهل دعوا نبوده و عصبانی نمیشده و علی داداشی میگفت که مثلا تو مسابقات اصلا اهل درگیری نبوده و با اینکه حقش رو مثلا در مسابقات جهانی خوردن و الکی گفتن که ایرانی ها تقلب کردن اما اصلا دعوا نکرده و با دست پاره اش برای اینکه ابروی ایران حفظ کنه دوباره یک ایتم رو انجام داده که دوباره رکورد زده و میگفت که اون شب حادثه هم میخواسته که اینها رو اروم کنه و نصیحتشون کنه که این اتفاق افتاده

به هر حال به نظرم دعوت از خانواده داداشی در برنامه ماه عسل کار قشنگی بود:40:

MR.CART
30-08-2011, 00:57
برای اولین بار توی عمرم میگم که این برنامشون جالب بود:20:

rami_hemi
30-08-2011, 10:27
دیروز حیف شده ندیدم واقعا پس برنامه خوبی شده بود .
علیخانی تو این سری واقعا اون جرائت و ظرفیت تلوزین رو به چالش کشید ولی من موندم چطور میرفت و این سوژه ها رو پیدا میکرد .

Lady parisa
30-08-2011, 10:57
ولی من اعتقاد دارم یه جوری دعوت از خانواده داداشی برای علیخانی رفع کوتی بود.اولا خیلی روی زمان حساس نبود.یعنی به عنوان میشد خیلی بیشتر روش کارمیکرد.
+
هنوز علی داداشی بغض داشت و حرف برای گفتن. که نداشتن مدیریت زمان توسط احسان علیخانی خیلی از حرفای داداشی رو ناتمام گذاشت.
طفلک دامادشون هم که توی هر جمله 3-4تا سوتی داد.

farshidshd
30-08-2011, 11:20
اگه قاتل روح الله داداشی رو ببخشن ، مردم خودشون میرن قاتلشو تیکه تیکه میکنن...

.

aseman1985
30-08-2011, 15:54

.

یادمه تو یکی از مصاحبه ها علی داداشی گفته بود که در این مورد ما فقط تصمیم گیرنده نیستیم بلکه تمام مردم ایران از من قصاص قاتل رو میخوان.

.

yashgin128
31-08-2011, 09:57

.
نه کار به مردم نمی رسه.این مدل جرم ها یه جنبه شخصی داره که مربوط میشه به خانواده اقای داداشی و یه جنبه عمومی داره که مربوط میشه به نظام.حتی اگه خانواده داداشی هم رضایت بدن که نمیدن خود مسولان امر و دادستان به خاطر جرم حکم قصاص رو میده.
البته به نظر من حالت ایده آل اینه که خانواده داداشی بزرگی کنن و رضایت بدن (که یه چیزی فراتر از سخت هست این کار و بخشش) و خود نظام قاتل رو از جنبه عمومی قصاص کنن.به نظر من این مدل قتل ها رو باید تو ملا عام اجرا بشه که درس عبرتی باشه برای امثالهم.نه مثل اقای علیخانی که میاد " میثم جان " میکنه ...

اما میرم سراغ خود برنامه دیشب به نظر من ابتدا خواهر،داماد و عروس خانواده رو دعوت کرده بودند که وقتی از برنامه تلف بشه اون دامادشون هم بنده خدا یه سری سوتی های عجیبی داد که حالا بحثش جداست.
چون عوامل برنامه میدونستن شاید حرف های علی داداشی برا خیلیها سنگین تموم بشه بهمین خاطر وقت کمی رو بهش دادن حتی اون دوست داداشی هم که بنده خدا 10 کلمه هم نتونست حرف بزنه.
حرف های علی هم خیلی تیز بود البته یه سری تناقضات هم توش بود که احسان هم یه حسابی بهش گیر داده بود.مشخص بود که احسان موظف شده بود بحث رو خیلی کنترل کنه.
مثلا اون جایی که بحث حمل چاقو بود خب نه میشه که جیب مردم رو گشت برا یه چاقو و نه میشه ازاد گذاشت اما علی داداشی در پاسخ به همین حرف احسان برگشت گفت که همین حالا که گشت ها همین کار ها رو میکنن.منظورش گشت های بود که حضور توام جنس مذکر و مونث :20: گیر میدن.
در کل روح ا.. پهلوانی بود که طبق معمول وقتی رفت شناخته شد.روحش شاد و یادمش گرامی

3Dmajid
31-08-2011, 18:31
امروز قرار بود مهدی یراحی رو دعوت کنن ... اومده یا نه ؟
الان تلویزیونو روشن کردم ... نکنه اول برنامه اومده :41:

C0OPeR
31-08-2011, 19:30
خیلی قشنگ تمومش کردن . تقریباً عالی بود . مخصوصاً که آخر برنامه پرویز پرستویی اومد روی خط صحبت کرد .

3Dmajid
31-08-2011, 21:57
پرویز پرستویی خیلی قشنگ صحبت کرد.
من از این حرفش خیلی خوشم اومد :
" بعضیارو با قضاوتی که خودمون در موردشون میکنیم توی دلمون میکشیم ! "

من فکر کردم مهدی یراحی مهمون برنامه شونه !

Majid-6120
31-08-2011, 22:52
انقدر حرف زد این علیخانی نذاشت یراحی بیچار یه ذره تو چشم بیاد بدبخت ! : دی

خودش گفت پرویز پرستویی همه حرفا رو زد و من حرفی واسم نمونده ولی آخر کلی ور زد ! :دی

ولی خوب بود ! ماه عسل خوبی داشتیم !

ahzo
02-09-2011, 07:33
در یک کلمه میگم حیف تموم شد .
خیلی هر روز حالمون رو خوب می کرد .
ولی اون آهنگ که وسط برنامه گذاشتن چه قشنگ بود:40:

Manager_66
02-09-2011, 10:53
آهنگهای که در ماه عسل پخش میشد رو واسه دانلود ندارین؟

Lady parisa
04-09-2011, 09:28
در بخش انتهایی آخرین برنامه ماه عسل۹۰ پرویز پرستویی روی خط تلفن برنامه می‌آید و ضمن تمجید از برنامه ماه عسل حرف‌های قابل تأملی می‌زند،

همهٔ برنامه‌ها را دیدم و چون می‌دونم تو برنامه‌هایت می‌گویی سلام و علیک را بزارید کنار می‌خوام بدون مقدمه یک مطلب کوچک، اون که احساس من در مقابل این برنامه است را برایتان عنوان بکنم.

سلام و خدا قوت به شما احسان علیخانی عزیز و تمامی همکارانتان که به مدت یک ماه هر شب در برنامه خوبتان تلاش کردید و آدم‌ها یا بهتر بگویم انسان‌هایی را آوردید به مردم نشان دادید که هر کدام با مسئله خاصی همراه بودند. مسائلی که جامعه ما سالیان سال با اون‌ها رو به رو بودند و با هر کدام برخورد یا نگاه خاصی داشتند. یکی را با تمسخر، یکی را با ترحم، یکی را با تحقیر و یکی را با نفرت نگاه می‌کردند. اما حضور تک تک اون‌ها در برنامه شما به ما یاد دادند که با آن‌ها چگونه برخورد کنیم. و اما خود اون‌ها بدون اینکه خودشان را سانسور کنند تمام اون چه که در دل و ذهن و زندگیشان می‌گذشت و می‌گذرد را با ما صادقانه در میان گذاشتند.

شاید خیلی از این دست انسان‌ها که در جامعه ما زندگی می‌کنند، گمنام و بی‌نام و با تنگ دستی روزگارشان را سپری می‌کنند اما هیچکدامشان دست کمک به طرف ما دراز نکردند چرا که یاد گرفتند چگونه با امبد، مقاومت، بردباری، صبر، تحمل، دوست داشتن و عشق با مشکلاتشان کنار بیايند و امید را سرلوحهٔ زندگیشان قرار بدهند و فقط خدا را در نظر بگیرند. چیزی که شاید خیلی از ما‌ها فراموشش کردیم.

پرستویی سخنان‌اش را این طور ادامه داد:‌ همدیگر رو دوست نداریم، دل خوشی از هم نداریم، هرجور که دلمون بخواد در مورد هر چیزی و هر کسی قضاوت می‌کنیم و بعضی‌ها رو با زبان تلخ و قضاوت‌های واهی تو ذهن و دل خودمون می‌کشیم‌شان. خوبه که امید، انسان دوستی، گذشت، صبوری و از همه مهم‌تر خداپرستی رو از این‌ها یاد بگیریم. با همه مهربون باشیم و به درد هم بخوریم، همه رو از خودمون بدونیم و انقدر نسبت به همه چیز و همه کس بدبین نباشیم.

یک ماه گذشت، یک ماه نمونهٔ آدمهایی رو دیدیم که هر کدامشان با مشکلات و مسائل خاصی روبه رو بودند. ببینیم ما از این به بعد چی کار می‌کنیم؟ این عزیزان به اندازهٔ همهٔ عمر به ما سر مشق دادند. امیدوارم ماهم تکالیفمان را خوب و بدون غلط انجام بدیم.

یادمون نره خواسته‌های بچه‌های بی‌سرپرست را، خانواده‌هایی که پنج قلو دارند، مردی که از اعتیاد برگشته، جوانی که قتل کرده، پزشکی که با سرطان کنار اومده، دوقلو‌های به هم چسبیده، مردی که ایدز داره، زنان پایداری که پای همهٔ سختی‌ها ایستادند، مادر چهار شهید و آزادگان و جانبازان گمنام.

و من در آخر سر تعظیم در مقابل هر کدام از مهمانانتان فرود می‌آورم که به من یاد دادند چگونه می‌شود در مقابل سخت‌ترین مسائل زندگی ایستاد و به خدا نزدیک شد.

منبع: دادنا

پ.ن:گفتم شاید دوستان، علاقه داشته باشند مثل من صحبتهای تلفنی آقای پرستویی رو بخونن:46: