مشاهده نسخه کامل
: تنظیمات روتر
سلام من یک روتر tl wr741nd خریداری کردم الان مودم ADSL که بهش وصل کردم خودش از طریق بیسیم ارتباط اینترنت برقرار کرد از طریق WIFI ولی مشکل که وجود داره یک کابل لن مودم من به روتر و کامپیوتر وصل کردم ولی نمیتونم با مرورگر به کنترل پنل ذوتر دسترسی داشته باشم
Amir Varasteh
01-08-2011, 08:30
سلام.
IP ش رو درست وارد میکنی ؟
چه اروری میده ؟
سطح لایه بندی و کلاس ای پی ها رو شما باید رعایت کنید که ای پی مودم و ای پی روتر رو با هم اشتباه نکنید!
اگر اشتباه نکنم الان هر دو کلاس ای پی شما رو کلاس C هست بهتر هست برای تداخل نداشتن ای پی ها ای پی روتر رو خودتون تعریف کنید گویی لول ای پی ها فرق داره مثلا اگر مودم اتون تو رنج 192.168.1.1 /255 باشه روتر اتون رو رنج 192.168.100.1/255 هست
اگر روتر رو هم خواستید ای پی گذاری کنید رو کلاس B ای پی گذاری کنید تا کلا رنج ای پی ها متفاوت باشه یعنی 172.16.x.y
سلام ممنون الان به به روش که گفتد رفتم و درست شد به IP دقت نکرده بود هم مودم و روتر یکی بود
فقط یک سوال دیگه در نزدیک ما یک اتصال وای فای (اینترنت) هست که من با گوشیم بهش وصل میشم روترم در بخش به نام AP List اون پیدا کرده بود میخوام بدونم میشه به وسیله روتر بهش وصل شود ؟!
سلام ممنون الان به به روش که گفتد رفتم و درست شد به IP دقت نکرده بود هم مودم و روتر یکی بود
فقط یک سوال دیگه در نزدیک ما یک اتصال وای فای (اینترنت) هست که من با گوشیم بهش وصل میشم روترم در بخش به نام AP List اون پیدا کرده بود میخوام بدونم میشه به وسیله روتر بهش وصل شود ؟!
اوکی پس همون همیشه به رنج کلاس بندی ای پی ها توجه کنید
در مورد اینکه میخواهید با روتراکسس پوینت اتون به یک اکسس پوینت دیگر وصل بشید خیر نمیشود. اون موردی هم که دیدید Ap Bridge هست یعنی اینکه میتون اکسس پوینت شما در صورت اجازه اون اکسس پوینت ها یک شبکه وایرلس گسترده تر بسازید به طوری که اکسس پوینت های ثانویه نقش ریپیتر رو ایفا کنند . دلیل اینکه هم که شما نمیتونید به اون اکسس پوینت ها وصل بشید این هست که دستگاه شما اکسس پوینت هست اکسس پوینت فقط نقش یک فرستنده رو ایفا میکنه و استیتشن نیست که بتواند هم دریافت و هم ارسال کنه
اوکی پس همون همیشه به رنج کلاس بندی ای پی ها توجه کنید
در مورد اینکه میخواهید با روتراکسس پوینت اتون به یک اکسس پوینت دیگر وصل بشید خیر نمیشود. اون موردی هم که دیدید Ap Bridge هست یعنی اینکه میتون اکسس پوینت شما در صورت اجازه اون اکسس پوینت ها یک شبکه وایرلس گسترده تر بسازید به طوری که اکسس پوینت های ثانویه نقش ریپیتر رو ایفا کنند . دلیل اینکه هم که شما نمیتونید به اون اکسس پوینت ها وصل بشید این هست که دستگاه شما اکسس پوینت هست اکسس پوینت فقط نقش یک فرستنده رو ایفا میکنه و استیتشن نیست که بتواند هم دریافت و هم ارسال کنه
ممنون از اطلاعاتون که در اختیار گذاشتید
خوب اگر بخوام بگیرم یعنی باید یک کارت وای فای دیگه خریداری کنم برای دریافتش درست یا با وسیله دیگه هست که بشه این ترکیب روتر ... به هم نزنم وصل بشم ؟!
و یک سوال دیگه دارم چون موضع قاطی نشه فرض کنید با همین کارت وای فای که دارم به دو اتصال یعنی اتصال خودم و اتصال وای فای بیرون وصل شدم ایا میشه این اتصال با هم ترکیب کرد و از سرعت هر دو استفاده کرد ؟!
پیشاپیش ممنون :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.