ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ----- تروجان Personal Shield Pro

mohammad_s7201
31-07-2011, 15:15
سلام.
سيستم من اين تروجان رو گرفته. همين كه سيبستم بالا مياد اين شروع ميكنه به اسكن كامپيوتر كه مثلا ويروس پيدا كنه ( در واقع خودش ويروسه)
و اجازه نميده كه هيچ برنامه ديگه اي رو باز كنم.
به حالت safe mod اومدم بالا و چندين تا از تروجان ريمورها و آنتي اسپايورها و مالورها رو امتحان كردم ولي هيچكدوم نتونستن پاكش كنن.
لطفا بگيد چيكار بايد بكنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr Hannibal
31-07-2011, 15:38
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باز کنید.

ابتدا rkill

سپس مالواربایت ( حتما باید اپدیت کنید فول اسکن انتخاب همه موارد و تایید در خواست ریست )

اسکن هیتمن پرو

در آخر ( همان طور که rkill رو اجرا کردید ) اجرای کمبوفیکس

تمام این دستورات مواردی داره که باید رعایت بشه همه در مرجع نوشته شده.با دقت مطالعه کنید تا اشباه نکنید.

این مسیر هارم دستی پاک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریجیستری رو هم باز کنید و این مسبر هارو پاک کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پست بعدیتون باید

لاگ rkill اول و ریپورت مالوربایت باشه.

reb
31-07-2011, 15:50
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باز کنید.

ابتدا rkill

سپس مالواربایت ( حتما باید اپدیت کنید فول اسکن انتخاب همه موارد و تایید در خواست ریست )

اسکن هیتمن پرو

در آخر ( همان طور که rkill رو اجرا کردید ) اجرای کمبوفیکس

تمام این دستورات مواردی داره که باید رعایت بشه همه در مرجع نوشته شده.با دقت مطالعه کنید تا اشباه نکنید.

این مسیر هارم دستی پاک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریجیستری رو هم باز کنید و این مسبر هارو پاک کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا این با این نرم افزار اتوماتیک تغییرات بالا رو اعمال کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست بعدیتون

لاگ rkill اول +لاگ کمبوفیکس و ریپورت مالوربایت باشه.
برادر عزیز دلیلی نداره این بنده خدا کار اضافه ایی انجام بده بنده پریروز سیستمی که مبتلا بود به همین داستان رو با Malwarebytes' Anti-Malware پاک کردم بدون هیچ عارضه و یا مشگلی:31:

MrGee
31-07-2011, 16:11
Remove Personal Shield Pro - Uninstall Guide

mohammad_s7201
01-08-2011, 08:27
ممنونم. سيستم درست شد

فايل لاگ ها:

Dr Hannibal
01-08-2011, 18:22
ممنونم. سيستم درست شد

فايل لاگ ها:

این فایل مربوط به آلودگی دیگه هست که توسط کمبو پاک شده.

اگر کمبوفیکس رو اجرا نمیکردید از این با خبر نمیشدید.

مورد خاصه دیگه ای توی سیستم نیست ، فقط ادوب و جاوا سیستم رو کاملا آپدیت کن.

کش مرورگر هارو هم یک بار پاک کن.

موفق باشید

mhv_kntu
04-08-2011, 14:06
بعد از اینکه این کار ها رو انجام دادم و از شر این تروجان راحت شدم سرعت سیستم تو فولدر باز کردن و فایل باز کردن پایین موند !
و بی خودی لگ میزنه ! در حالی که قبل اینکه آلوده بشه با این تروجان اینطوری نبود !
راهی هست سرعت رو برگردونم ؟!

Dr Hannibal
04-08-2011, 15:35
بعد از اینکه این کار ها رو انجام دادم و از شر این تروجان راحت شدم سرعت سیستم تو فولدر باز کردن و فایل باز کردن پایین موند !
و بی خودی لگ میزنه ! در حالی که قبل اینکه آلوده بشه با این تروجان اینطوری نبود !
راهی هست سرعت رو برگردونم ؟!

malware bytes رو پاک کنید.

از نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مثل ccleaner ریجیستری و همچنین فایل های اضافی را پاک کنید.

موفق باشید

hivs2006
13-08-2011, 13:46
درود بر دوستان.
من هم مشکل این دوستمون رو داشتم، همینطور که در این تاپیک فرمودید عمل کردم، ولی نرم افزار Combo fix نصب میشه و میگه که نرم افزار expired هست. چه باید بکنم؟ با سپاس فراوان.

Dr Hannibal
13-08-2011, 14:00
درود بر دوستان.
من هم مشکل این دوستمون رو داشتم، همینطور که در این تاپیک فرمودید عمل کردم، ولی نرم افزار Combo fix نصب میشه و میگه که نرم افزار expired هست. چه باید بکنم؟ با سپاس فراوان.

کمبوفیکس لازم نیست !

همین تاپیک رو بخونید :

اسکن با مالوربایت به شکل آپدیت ، حذف ریجستری ها و فایل های اضافی در صورت وجود !

موفق باشید

hivs2006
13-08-2011, 14:13
کمبوفیکس لازم نیست !

همین تاپیک رو بخونید :

اسکن با مالوربایت به شکل آپدیت ، حذف ریجستری ها و فایل های اضافی در صورت وجود !

موفق باشید

اسکن کردم با مالویر آپدیت شده، با هیتمن هم اسکن کردم، ولی راستش هیچکدوم از اون رجیستری ها در محیط رجیستری من نبود، برخی هم بودن، ولی عددشون با اون چیزی که شما نوشته بودی تفاوت داشت، مثلا به جای 0، یک بود و برعکس؛ که البته اونا رو پاک نکردم (فرقی فکر نکنم داشته باشه چون می خوام ویندوز رو عوض کنم)
فقط یه سوال، چطور میتونم کاملا مطمئن شم که سیستم پاکه؟ اخه میخوام هارد اکسترنال وصل کنم و اطلاعات رو کپی کنم روش، بعد کل پارتیشن ها رو دیلیت کنم و از نو بسازم. (چون همونطور که میدونید اگه هاردم ویروسی بشه، همه ی زحماتم فنا میشه.)

ببخشید طولانی شد، ممنون از حسن توجه شما.

Dr Hannibal
13-08-2011, 14:27
معمولا این فیک آنتی ویروس آتوران نیست و با تعویض ویندوز به راحتی پاک میشه.

و ویروس آتوران کاری به هارداکترنال شما نداره.

برای اینکه ببینید اتوران شده یا نه ، فولدر آپشن رو باز کنید ،سربرگ view تیک شوهیدن رو بزنید ، تیک هاید پروتکت سیستم رو بردارید ، سپس پنجره هارو تایید کنید ، اگر تیک برگشت سرجای اول ویروس اتوران بوده ، اگر بر نگشت ویروس آتوران نبوده .

این ویروس هم تا چند ساعت دیگه به آپدیت مالوربایت اضافه میشه ، 6 الی 110 ساعت دیگه اگر آپدیت کنید این ویروس حذف میشه ، با بازنویسی ویروس انتی ویروس ها از شناسایی اون عاجر میشند.

موفق باشید

Lord-Voldemort
15-08-2011, 00:16
درود
من اسکن با مالوربایت رو انجام دادم ویروس از بین رفت ولی سرعت ویندوز کم شده نرم افزار opera هم نصب نمیشه

Dr Hannibal
15-08-2011, 15:11
درود
من اسکن با مالوربایت رو انجام دادم ویروس از بین رفت ولی سرعت ویندوز کم شده نرم افزار opera هم نصب نمیشه

با نرم افزار های بهینه سازی ویندوز فایل های زائد این ویروس رو از بین ببرید.

Samjackman
15-08-2011, 19:36
با سلام
ممنون از وقتی که برای پاسخگویی به سوالات ما میذارین.
میخواستم بپرسم مالویر این ویروس Personal Shield pro رو با چه اسمی پیدا میکنه؟کلاً این ویروس با چه اسمی و کجا نصب میشه؟
راستی احتمال دزدیده شدن پسوردها توسط این ویروس هست؟چون تو یکی از پیام هاش میگفت:فلان برنامه از اینترنت اکسپلورر میخواد پسورد شما رو بدزده!
با تشکر

Dr Hannibal
15-08-2011, 20:45
با سلام
ممنون از وقتی که برای پاسخگویی به سوالات ما میذارین.
میخواستم بپرسم مالویر این ویروس Personal Shield pro رو با چه اسمی پیدا میکنه؟کلاً این ویروس با چه اسمی و کجا نصب میشه؟
راستی احتمال دزدیده شدن پسوردها توسط این ویروس هست؟چون تو یکی از پیام هاش میگفت:فلان برنامه از اینترنت اکسپلورر میخواد پسورد شما رو بدزده!
با تشکر

به اسم FakeAV

صفحه اول همین تاپیک محل نصب ها و لینک های کمکی ، و .... داده شده.

اون آلارم فیک ( دروغی ) هست ، اما از کارهایی که این برنامه میکنه دقیقا نمیشه لیست خاصی ارائه داد.

چیزی که مشخصه این برنامه به خاطر جعل امضای دیجیتالی به شدت آلودگی ایجاد میکنه و سرتاسر دنیا کاربرای به این ویروس آلوده وجود داره ، اگر هم پسورد ها دزدیه بشه صاحب این مخرب نمیتونه تمام این حروف تایپی کاربران آلوده رو آنالیز کنه. :46: خودش یک سازمان جدا میخواد که بتونه از پسورد های تمام کاربران سو استفاده کنه.

موفق باشید

hirsababak
15-08-2011, 22:23
متاسفانه سیستم من هم به همین درد مبتلا شد.انتی ویروس کسپر اورجینال دارم واسه چند لحظه off کردم همچین بلایی به سرم اومد.2 بار ویندوز عوض کردم و تمام راه هایی رو که دوستان در تایپیک های مختلف گفتند اجرا کردم اما مشکلم حل نشد
حسابی کلافه شدم

Samjackman
16-08-2011, 12:10
یه سوال دیگه در مورد همین ویروس"اسمشو نبر :) "
راه های آلودگی به این ویروس چیه؟
راستی میشه به آنتی ویروس هاس آنلاینی مثل Bit Defender اعتماد کرد؟چه تو پیدا کردن این ویروس چه ما بقی خطراتی که سیستم رو تهدید میکنه.

Dr Hannibal
16-08-2011, 16:23
متاسفانه سیستم من هم به همین درد مبتلا شد.انتی ویروس کسپر اورجینال دارم واسه چند لحظه off کردم همچین بلایی به سرم اومد.2 بار ویندوز عوض کردم و تمام راه هایی رو که دوستان در تایپیک های مختلف گفتند اجرا کردم اما مشکلم حل نشد
حسابی کلافه شدم

این ویروس روزانه بازنویسی میشه ، مالوربایت بعد از یک الی دو روز آپدیت جدید رو قرار میده ،

اگر مشکل ادامه داشت با خوندن تاپیک مرحع اورژانس یک تاپیک جدید باز کنید و تمام لاگ های ضروری رو قرار بدید تا پیگیری بشه.

موفق باشید.

یه سوال دیگه در مورد همین ویروس"اسمشو نبر :) "
راه های آلودگی به این ویروس چیه؟
راستی میشه به آنتی ویروس هاس آنلاینی مثل Bit Defender اعتماد کرد؟چه تو پیدا کردن این ویروس چه ما بقی خطراتی که سیستم رو تهدید میکنه.

اکسپولیت و اسکریپت های آلوده ،

شما با دیدن سایت های آلوده به این اسکریپت ها ، بدون اینکه فایلی رو دانلود کنید بعد از گذشت چند ساعت آلوده میشید.

خیر نمیتون 100% شناسایی داشته باشه.

Samjackman
16-08-2011, 19:58
اکسپولیت و اسکریپت های آلوده ،

شما با دیدن سایت های آلوده به این اسکریپت ها ، بدون اینکه فایلی رو دانلود کنید بعد از گذشت چند ساعت آلوده میشید.

خیر نمیتون 100% شناسایی داشته باشه.
آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی دیگه ای هست که بتونه سایت های آلوده به این ویروس رو شناسایی و از Load اونها جلوگیری کنه؟
لطفاً یه توضیح کامل در مورد چگونگی پیشگیری از آلودگی به این ویروس و در کل اینجور ویروس ها رو بدین.ممنون

Dr Hannibal
17-08-2011, 13:07
آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی دیگه ای هست که بتونه سایت های آلوده به این ویروس رو شناسایی و از Load اونها جلوگیری کنه؟
لطفاً یه توضیح کامل در مورد چگونگی پیشگیری از آلودگی به این ویروس و در کل اینجور ویروس ها رو بدین.ممنون

استفاده از DNS سرویس های قوی و سختگیرانه
به روز نگه داشتن نرم افزار های جاوا و adobe
انتخاب مقابله پرواکتیو بجای دیتابیس

Samjackman
17-08-2011, 13:49
دوست عزیز،ممنون میشم اگه توضیحات جامع تری بدین.چجوری این کارها رو بکنیم؟

Dr Hannibal
17-08-2011, 14:34
دوست عزیز،ممنون میشم اگه توضیحات جامع تری بدین.چجوری این کارها رو بکنیم؟

این جور سوالات جای خاصی داره :

كدام آنتي ويروس ... !!؟؟ ╣══ تبادل نظر کاربران،نظرات شخصی و تجربی ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

==> چگونه یک آنتی ویروس و فایروال مناسب را انتخاب کنیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])؟

موفق باشید

mehrdad_gigaboy
27-08-2011, 11:57
سلام به دوستان . من به این ویروس دچار شدم و هر کاری میکنم درست نمی شه و رجیستری و هیچ برنامه ای را باز نمی کنه حتی فایل rkill.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که زیپ هست رو extract نمی کنه ممنون میشم راهنماییم کنید