ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل USB های جلو

Havbb
31-07-2011, 15:10
سلام
من دوتا جای usb دارم جلو کامپیوترم اولا وقتی فلش یا هر چیزی میزنی ، مینویسه که این پورت سرعتش کمه (usb ورژن یک هست) و وقتی که میخوای فایلی رو کپی کنی ، وسطش یهو قطع میشه و بلافاصله وصل میشه مثل اینکه یه نفر فلش رو بکشه بیرون و دوباره بزنه تو. از اون که کامپیوتر رو برام بست پرسیدم گفت که من usb یک نذاشتم و پورتهای جلو هم usb دو هست و فرقی با عقبی ها نمیکنه.

EXTREME
31-07-2011, 15:21
سیم های یو اس بی جلو رو باز کنید و طبق دفترچه مادربورد روی یه پورت دیگه بزارید
این مشکل میتونه از خرابی پورت های ورودی usb جلوی کیس باشه
فلش هم روی یه سیستم دیگه چک بشه

Havbb
02-08-2011, 13:45
روی مادر بورد دوتا پورت بود از پورت usb 2 در اوردم زدم توی usb 1 الان مشکل سرعت هنوز هست یعنی پیغام میده این وسیله میتونه سریعتر کار کنه اگه شما به پورت 2 وصلش کنید + سخت افزار هایی که سرعت بالا نیاز دارن با این پورت کار نمیکنند.

EXTREME
02-08-2011, 18:30
ممکنه ولتاژ کافی به این پورت ها نمیرسه
شما با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید درست نشد بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد ایراد از مین هست

Havbb
03-08-2011, 15:22
نمیشه ولتاژ رو با ولت متر اندازه گرفت؟
اگه ولتاژ کم بود اصلا کار نمیکرد درسته؟ ولی وقتی فلش میزنی ، تا وقتی چیزی کپی نکنی کار میکنه. بعد که شروع کنی به کپی کردن حدود سی ثانیه تا یه دقیقه بعد فلش قطع میشه و بلافاصله وصل میشه

EXTREME
03-08-2011, 19:53
حالا شما با یه پاور دیگه سیستم رو چک کنید معلوم میشه مشکل از کجاست وراحت میتونید بفهمید مشکل از کجاست پاور مین و...

Farhadstark
13-09-2011, 20:13
سلام دوست عزیز من usb جلوی کیسم به مشکل بر خورده همش هرچی میزنم بهش اررور زیر رو میده !!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
13-09-2011, 21:05
سلام دوست عزیز من usb جلوی کیسم به مشکل بر خورده همش هرچی میزنم بهش اررور زیر رو میده !!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یک بار سیم یو اس بی جلو رو بکشین و روی یه پین یو اس بی دیگه بزارین و مجددا تست کنید