ggnu
31-07-2011, 14:50
تیم linuxreview در ادامهی برنامهی خود برای مصاحبه با اشخاص سرشناس و تاثیرگذار دنیای گنو/لینوکس، اینبار مصاحبهای را با ریچارد متیو استالمن، رهبر جنبش آزادی نرم افزار و موسس بنیاد گنو و بنیاد نرمافزارهای آزاد ترتیب داده است.
از آنجا که درخواست انجام این مصاحبه به نمایندگی از طرف کاربران ایرانی گنو/لینوکس انجام شده است، اینبار نیز معیار طراحی سوالات مصاحبه، سوالات ارسالی از جانب کاربران خواهد بود. البته در این مورد دقت بیشتری در طراحی سوالات انجام خواهد پذیرفت و سعی بر این خواهد بود که از پرسیدن سوالات واضح و احتمالا تکراری اجتناب شود.
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب Richard Stallman در آخرین ایمیل خود به ما، درخواست کردند که مواردی را از پیش اعلام کرده و در طی مصاحبه به آن پایبند باشیم.
در زیر بخشهایی از این موارد را با هم مرور میکنیم :
One common error is referring to the free operating system I launched
as “Linux”. That system, overall, is GNU; Linux is actually the
kernel, one program in the system. Calling the whole system “Linux”
means giving the system’s principal developer none of the credit. See
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more explanation.
ترجمه :
یک اشتباه متداول، خطاب کردن سیستمعامل آزادی که من آن را پایهگذاری کردم با نام “لینوکس” است. آن سیستم، بصورت کلی GNU است; لینوکس در حقیقت کرنل (سیستم) است، یک برنامه در سیستم. لینوکس نامیدن کل سیستم، به معنی بیاعتبار دانستن توسعه دهندگان اصلی سیستم است. برای توضیحات بیشتر از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدن کنید.
The other common error is connecting me or my work or free software in
general with the term “Open Source”. That is the slogan adopted in
1998 by people who reject the philosophy of the Free Software
Movement. They have the right to promote their views, but we would
like to be associated with our views, not theirs. See
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
ترجمه :
اشتباه متداول دیگر مرتبط کردن من و یا کارهای من و یا نرمافزار آزاد در مجموع، با اصطلاح “متنباز” است. این شعار در سال ۱۹۹۸ توسط مردمی که فلسفهی جنبش نرمافزار آزاد را پس میزدند بوجود آمد. آنها این حق را دارند که دیدگاه خود را گسترش دهند، ولی ما میخواهیم که با دیدگاههای خودمان همپیمان باشیم، نه دیدگاههای آنها. ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My response to your questions, based on the ideals of the Free
Software Movement, would be very different from what a supporter of
Open Source would say.
ترجمه :
پاسخهای من به سوالات شما، بر پایهی آرمانهای جنبش نرمافزار آزاد خواهد بود، که بسیار با چیزی که یک حامی اپنسورس خواهد گفت متفاوت است.
همچنین ایشان پیشنهاد کردند پیش از هر کاری نسبت به مطالعهی این مقالات اقدام شود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنابراین لطفا پیش از ارسال هر سوالی نسبت به رعایت موارد ذکر شده، دقت کافی را داشته باشید.
در آخر، مجموعهی سوالات، جمعآوری خواهد شد و پس از انجام بررسیهای مورد نیاز، متن اصلی مصاحبه طراحی شده و برای آقای استالمن ارسال میگردد. لطفا هرگونه پیشنهاد در این مورد را برای افزایش کیفیت کار، با ما در میان بگذارید.
از آنجا که درخواست انجام این مصاحبه به نمایندگی از طرف کاربران ایرانی گنو/لینوکس انجام شده است، اینبار نیز معیار طراحی سوالات مصاحبه، سوالات ارسالی از جانب کاربران خواهد بود. البته در این مورد دقت بیشتری در طراحی سوالات انجام خواهد پذیرفت و سعی بر این خواهد بود که از پرسیدن سوالات واضح و احتمالا تکراری اجتناب شود.
[][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب Richard Stallman در آخرین ایمیل خود به ما، درخواست کردند که مواردی را از پیش اعلام کرده و در طی مصاحبه به آن پایبند باشیم.
در زیر بخشهایی از این موارد را با هم مرور میکنیم :
One common error is referring to the free operating system I launched
as “Linux”. That system, overall, is GNU; Linux is actually the
kernel, one program in the system. Calling the whole system “Linux”
means giving the system’s principal developer none of the credit. See
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید for more explanation.
ترجمه :
یک اشتباه متداول، خطاب کردن سیستمعامل آزادی که من آن را پایهگذاری کردم با نام “لینوکس” است. آن سیستم، بصورت کلی GNU است; لینوکس در حقیقت کرنل (سیستم) است، یک برنامه در سیستم. لینوکس نامیدن کل سیستم، به معنی بیاعتبار دانستن توسعه دهندگان اصلی سیستم است. برای توضیحات بیشتر از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدن کنید.
The other common error is connecting me or my work or free software in
general with the term “Open Source”. That is the slogan adopted in
1998 by people who reject the philosophy of the Free Software
Movement. They have the right to promote their views, but we would
like to be associated with our views, not theirs. See
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
ترجمه :
اشتباه متداول دیگر مرتبط کردن من و یا کارهای من و یا نرمافزار آزاد در مجموع، با اصطلاح “متنباز” است. این شعار در سال ۱۹۹۸ توسط مردمی که فلسفهی جنبش نرمافزار آزاد را پس میزدند بوجود آمد. آنها این حق را دارند که دیدگاه خود را گسترش دهند، ولی ما میخواهیم که با دیدگاههای خودمان همپیمان باشیم، نه دیدگاههای آنها. ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
My response to your questions, based on the ideals of the Free
Software Movement, would be very different from what a supporter of
Open Source would say.
ترجمه :
پاسخهای من به سوالات شما، بر پایهی آرمانهای جنبش نرمافزار آزاد خواهد بود، که بسیار با چیزی که یک حامی اپنسورس خواهد گفت متفاوت است.
همچنین ایشان پیشنهاد کردند پیش از هر کاری نسبت به مطالعهی این مقالات اقدام شود :
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بنابراین لطفا پیش از ارسال هر سوالی نسبت به رعایت موارد ذکر شده، دقت کافی را داشته باشید.
در آخر، مجموعهی سوالات، جمعآوری خواهد شد و پس از انجام بررسیهای مورد نیاز، متن اصلی مصاحبه طراحی شده و برای آقای استالمن ارسال میگردد. لطفا هرگونه پیشنهاد در این مورد را برای افزایش کیفیت کار، با ما در میان بگذارید.