مشاهده نسخه کامل
: لطفآ در مورد قطعاتی که خریدم نظر بدین
music boy
31-07-2011, 13:33
سلام دوستان
قبل از هر چیز از دوستان عزیزم Ultra_Black, Erfan., H.A.M.E.D, و khoshnevis2 عزیز صمیمانه تشکر میکنم که بنده رو در خرید این قطعات بدون هیچ چشم داشتی کمک کردن .:11::40:
بنده قطعات زیر رو خریداری کردم, لطفآ در مورد قطعات, اینکه سیستم مچ هست یا نه و از همه مهمتر تستها و کلیه کارهایی که لازم هست انجام بدم بنده رو یاری کنید .:10:
CPU: Core i5 2400=220
M.B: Asus P8H67 B3=149
Ram:2x2G Kingmax CL9 1333=48
VGA: EVGA GTX 460 1G GDDR5 FPB=238
PSU: Green 530A-EU=69
یک سوال هم دارم: من قبل از اینکه قطعات رو بخرم, روی سیستمم ویندوز XP نصب بود و با وجود گرافیک پایین فیلمهای دی وی دی رو خوب پخش میکرد, اما الآن که ویندوز 7 دارم و گرافیکم هم قوی هست, موقع پخش فیلم (BR RIP) و... تصاویر شطرنجی هستن . این مشکل از ویندوز 7 هست ؟ تنظیمات خاصی داره ؟
متشکرم:11:
music boy
31-07-2011, 14:20
یک مشکل دیگه هم دارم, اینه که وقتی میخوام بازی نصب کنم ارور زیر ظاهر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دی وی دی اول رو که میزارم برای نصب و میگه دی وی دی دوم رو بزار, این کار رو میکنم و بعد از مدتی که دی وی دی دوم رو نصب میکنه وسطش این ارور ظاهر میشه, بعد هم که روی Continue یا Try Again کلیک میکنم ارور زیر ظاهر میشه :
برای بازی Pes 2011 هم به همین صورته .
البته بازی NFS Hot Pursuit رو بدون مشکل نصب کردم .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن .
اگر این سوال رو نباید اینجا میپرسیدم, پیشاپیش عذرخواهی میکنم .
متشکرم
jafarian
31-07-2011, 14:26
اگرسیستم اورنمیکنید قطعاتی که خریداری شده قطعات خوبی هستن واسه پخش فیلمهای hd هم اگرکدکی روی سیستم دارین پاک کنید برنامه klite mega روفقط نصب کنید برای سئوال سوم هم ازdvd گیم خودتون ایمیج بگیرین با فرمت iso و بعدش داخل درایو مجازی مثل Virtual CloneDrive قراربدین تا حین نصب به مشکل نخورین :20:
سلام دوستان
قبل از هر چیز از دوستان عزیزم Ultra_Black, Erfan., H.A.M.E.D, و khoshnevis2 عزیز صمیمانه تشکر میکنم که بنده رو در خرید این قطعات بدون هیچ چشم داشتی کمک کردن .:11::40:
بنده قطعات زیر رو خریداری کردم, لطفآ در مورد قطعات, اینکه سیستم مچ هست یا نه و از همه مهمتر تستها و کلیه کارهایی که لازم هست انجام بدم بنده رو یاری کنید .:10:
CPU: Core i5 2400=220
M.B: Asus P8H67 B3=149
Ram:2x2G Kingmax CL9 1333=48
VGA: EVGA GTX 460 1G GDDR5 FPB=238
PSU: Green 530A-EU=69
یک سوال هم دارم: من قبل از اینکه قطعات رو بخرم, روی سیستمم ویندوز XP نصب بود و با وجود گرافیک پایین فیلمهای دی وی دی رو خوب پخش میکرد, اما الآن که ویندوز 7 دارم و گرافیکم هم قوی هست, موقع پخش فیلم (BR RIP) و... تصاویر شطرنجی هستن . این مشکل از ویندوز 7 هست ؟ تنظیمات خاصی داره ؟
متشکرم:11:
سلام. قطعات خوبي هست ولي اگه h67 ميشد p67 , رم geil dual vali plus , پاور 585b بود بهتر ميشد.
ولي در كل خوبه.
قطعات خوبیه
چون شما اورکلاک نداری همین چیپ h67 برات خوبه
چون h67 برداشتی و از فرکانسهای محدودی در مورد ram پشتیبانی می کنه همون ram ارزونترین و بهترین گزینه است
cpu در مقابل کاراییش به قیمتش می ارزه
گرافیکت تو این قیمت بهترین انتخابه
قطعات، عالین و مشکلی ندارن ;)
در مورد مشکلاتتون هم دوستان توضیح دادن، البته اون بازی ها هم مشکل از خودشونه...
موفق باشید.
مبارکتون باشه ویندوز 7 64 بیتی تهیه و یا دانلود کنید درایور و کدک هم از سایت دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.