PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگي فعال سازي گيرنده ديجيتال Samsung LED UA46D5000

Abdk
31-07-2011, 12:59
با سلام،

تلويزيون ال اي دي سامسونگ سري 5 جديد كانالهاي آنالوگ را بدون مشكل ميگيرد، اما در حاليكه براي ديجيتال هم جستجو ميكند اما هيچ كانالي را پيدا نميكند.
مشخصات دقيق تلويزيون در لينك زير قابل مشاهده ميباشد و وجود گيرنده ديجيتال داخلي را تأييد ميكند!
لطفا كمك بفرماييد كه به چه ترتيب ميشود گيرنده ديجيتال داخلي آنرا فعال نمود.
با تشكر

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

narges2111
07-08-2011, 23:34
سلام . من هم همین مشکل رو با همین مدل تلویزیون دارم . اگه کسی میدونه چه جوری میشه فعال کرد،کمک کنه.
با سپاس.

n2010
08-08-2011, 21:00
باسلام اگرکسی این مشکل راحل کند خیلی ممنون میشم. باتشکرفراوان

m5914619
09-08-2011, 07:59
من هم همچین مشکلی دارم d5000

morteza_ghadirco@yahoo.com

po_2009
12-08-2011, 10:55
دوستان لطف کن یه جواب نهایی بدین
که بالاخره این مدل گیرنده دیجیتال داره یا نه؟
کم موند تلویزیون بسوزه از بس باهاش ور رفتیم
اگه نداره یه ست تاپ باکس بخرم خلاص

همت
12-08-2011, 19:21

سلام. طبق بررسی هایی که خودم انجام دادم و مطالبی که دوستان در تاپیکهای دیگه مطرح کردند مدلهای اروپایی سری 5 گیرنده دیجیتال دارند ولی بقیه مدلها این امکان رو ندارند. دوتا لینک زیر رو با هم مقایسه کنید یکی مدل اروپایی هست که توی قسمت سیستم نوشته DTV Reception --- - T / C و دومی مدلی هست که ساخت مالزیه و این امکان رو نداره. به دو حرف اول مدلها دقت کنید. من خودم مدل UA46D5500 دارم که بعد از چند هفته به این نتیجه رسیدم که گیرنده دیجیتال نداره.

برای لینک دوم که مربوط به مدلهای مالزیایی هست اگر زیر عکس تلویزیون روی Table View کلیک کنید مشخصات رو به صورت جدولی نشون میده که در اونجا نوشته شده:
System DTV Tuner Built-in No
DTV Reception(----T/T2/C/S2) No
MHP/ MHEG (version) No

برای لینک اول که مدل اروپایی هست نوشته:
DTV Tuner Built-in Yes
DTV Reception(----T/T2/C/S2) --- - T / C
CI+ CI+
MHP/ MHEG (version) No

امیدوارم این مطلب به دردتون خورده باشه.

39145
04-01-2012, 16:03
با سلام
آیا می شود تلویزیون سامسونگ SP43R2HEX/HAC را دیجیتال کرد
با تشکر 39145

esi222
04-01-2012, 21:01
سلام . من هم همین مشکل رو با همین مدل تلویزیون دارم . اگه کسی میدونه چه جوری میشه فعال کرد،کمک کنه.
با سپاس.

باسلام اگرکسی این مشکل راحل کند خیلی ممنون میشم. باتشکرفراوان

با سلام
با تشکر 39145

با عرض سلام و خوش آمدگویی :11:

این لینکو مطالعه کنید،تو صفحه اول تو پست 6 همه چیو توضیح داده که اگه داره چطور فعالش کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

با سلام
با تشکر 39145

سلام دوست عزیز این پستا قدیمی بود که شما دوباره تو این تاپیک پست دادی!
منم به تاریخش توجهی نکردم!

javad_r12
05-01-2012, 09:15
با سلام خدمت تمام دوستان
من يه ال اي دي سه بعدي سامسونگ سري 6 مدل D6000 از قشم گرفته ام ولي دفترچه فارسي نداره چطوري ميتونم با تنظيماتش آشنا بشم
ممنون از لطفتون

مهدي مخاني
19-01-2012, 20:15
چگونه ميشه ال اي دي سامسونگ 5500سري 5 را ديجيتال كرد

mojtaba54
20-01-2012, 22:59
با سلام خدمت تمام دوستان
من يه ال اي دي سه بعدي سامسونگ سري 6 مدل D6000 از قشم گرفته ام ولي دفترچه فارسي نداره چطوري ميتونم با تنظيماتش آشنا بشم
ممنون از لطفتون

زبان رو تغییر نام بده به فارسی بقیه کاری نداره.

mojtaba54
20-01-2012, 23:09
من مدل 5000 dاروپایی دارم از منوی مخفی وارد شدم تنظیمات مختلف رو تغییر دادم فقط تونستم زبان رو عوض کنم ولی دیجیتال فعال نشد .فکر نکنم دیجیتال فعال بشه چون فرمتهای پخش توی کشورها با هم فرق میکنه برای همین سرچ میکنه ولی نمیتونه کانالی رو پیدا کنه.

fremkh
21-01-2012, 18:41
آقاي مخاني منتظرباش

codsi
22-01-2012, 02:16
سلام دوستان من چند تا عکس از منو مخفی و همچنین از قسمت نتورک (شبکه ) این مدل دارم نمی دونم چطور تو تایپیک بذارم شاید یکی راهنمایی بشه . ضمنا فروشنده میگفت این مدل که با پسوند pr در سال 2011 وارد بازار شده گیرنده دیجیتال فعال میشه . راستی یک سوال اگه این مدل نمی تونه به اینترنت متصل بشه پس گزینه آپدیت آنلاین و وصل شدن به شبکه به چه معنایی است.. باز هم یه سوال . اگه کسی بلده نحوه سرینگ کردن این تی وی را با وسایل دیگه واضح توضیح بده ممنون میشم.

codsi
22-01-2012, 02:25
لطفا یه استاد در مورد ua 46 d5000 توضیحات کامل بده تا نبردم پرتش نکردم بیرون

codsi
22-01-2012, 02:34
با سلام - تی وی من ua 46 d 5000 pr isja - من مودم adsl را از طریق کابل لن به پشت تی وی وصل کردم و روی تنظیمات مربوط به نتورک (شبکه ) تی وی رفتم مینوشت اتصال موفقیت آمیز می باشد . ولی نمی دانستم که از کجا وارد اینترنت شوم . اگه اینترنت نداره پس برای چی گزینه آنلاین را برای آپدیت روش گذاشتن .و نیز توی همان تنظیمات انواع روشهای اتصال به اینترنت را پیش بینی کرده که نیاز به ملزومات داره که من از این چیزا سر در نمی یارم لطفا راهنمایی بفرمائید . - نحوه شرید کردن راهم اگه استادی بلده توضیح بده ممنون- راستی دکمه ضبط روی کنترلش به چه دردی میخوره

amir_t6262
22-01-2012, 20:27
سلام دوستان من چند تا عکس از منو مخفی و همچنین از قسمت نتورک (شبکه ) این مدل دارم نمی دونم چطور تو تایپیک بذارم شاید یکی راهنمایی بشه . ضمنا فروشنده میگفت این مدل که با پسوند pr در سال 2011 وارد بازار شده گیرنده دیجیتال فعال میشه . راستی یک سوال اگه این مدل نمی تونه به اینترنت متصل بشه پس گزینه آپدیت آنلاین و وصل شدن به شبکه به چه معنایی است.. باز هم یه سوال . اگه کسی بلده نحوه سرینگ کردن این تی وی را با وسایل دیگه واضح توضیح بده ممنون میشم.

فقط در مورد عکس میتوانم راهنمایی کنم
عکسها را میتوانید در سایت up.p30parsi.com آپلود کنید و بعد لینکش را در اختیار دوستان بگذارید.

codsi
29-01-2012, 19:57

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

سلام این هم از تصاویر برای دوستان و توضیحات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

codsi
09-02-2012, 23:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

چند تا عکس از منوی شبکه و تنظیمات سامسونگ ua46d5000

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اینم چند تا عکس از منوی شبکه و تنظیمات سامسونگ ua46d5000

mastiha33
11-02-2012, 12:44
زبان رو تغییر نام بده به فارسی بقیه کاری نداره.
تمام مشکل ما همینه اقای محترم
1. اگر لوکال ست تو این مدل فعال بشه که دیگه حله
تو این مدل فعال نمیشه

mastiha33
13-02-2012, 12:49
با سلام خدمت تمام دوستان
ممنون از لطفتون

همه چیزهایی که لازم دارین رو چن روز اینده براتون ا÷لود می کنم ور دارین
موفق باشین

Mohsen.MAHDAVI
15-02-2012, 12:08
آخر سر هم نفهمیدیم این دیجیتال چی شد!!!!!!!!!! ua40d5500rr

mastiha33
19-02-2012, 15:28
با سلام خدمت تمام دوستان
ممنون از لطفتون

لينك دفترچه فارسي و عكس منو هاي اين مدل و روش فارسي كردن رو همه به صورت يك جا براتون ارسال مي كنم
منتظر باشين

NIMA26777
02-04-2012, 00:14
سلام دوستان من تازگی مدل UA46D5500 ال ای دی سامسونگ اسمارت ساخت مالزی خریدم . چند تا سوال داشتم

1-آیا این مدل گیرنده دیجیتال دارد یا نه ؟ یا مخفی باید فعالش کرد؟

2-این مدل قابلیت ضبط فیلم در حال پخش را دارد ؟ (روی فلش یا حافظه خودش)

3-تلوزیون من اصلا منو فارسی نداره فقط عربی انگلیسی اردو و چینی داره آیا راهی هست فارسیش کنیم ؟

4- تلتکسش حروف را درست نشون نمیده و چیزای بی ربط نشون میده آیا همون مشکل فارسی نبودنشه راه حلش چیه؟

5-من بارکد روی جعبش رو که خوندم مال کره جنوبی است ولی پشت خود تلوزیون ساخت مالزی رو زده ! این مال چیه؟

6- در کل این مدل مدل خوبی هست یا نه؟ منظورم این است امتحانشو پس داده یا نه؟

با تشکر از همه دوستانی که جواب میدن چون من از این مدل دوتا خریدم میخوام بدونم اگه خوب نیست عوضشون کنم.

hafranjeh
08-06-2012, 07:05
سلام من یک LED سامسونگ خریدم ولی نمیتونم گیرنده دیجیتال اون رو فعال کنم کمکم کنید

mimita
13-09-2012, 10:58
سلام تلویزیون من سامسونگ مدل ua40c6200 هستش می خواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه؟؟؟
اگه داره چه جوری فعال می شه؟؟؟؟؟؟
ممنون

mojtaba606
12-11-2012, 23:01
سلام دوستان من تازگی مدل UA46D5500 ال ای دی سامسونگ اسمارت ساخت مالزی خریدم . چند تا سوال داشتم

1-آیا این مدل گیرنده دیجیتال دارد یا نه ؟ یا مخفی باید فعالش کرد؟

2-این مدل قابلیت ضبط فیلم در حال پخش را دارد ؟ (روی فلش یا حافظه خودش)

3-تلوزیون من اصلا منو فارسی نداره فقط عربی انگلیسی اردو و چینی داره آیا راهی هست فارسیش کنیم ؟

4- تلتکسش حروف را درست نشون نمیده و چیزای بی ربط نشون میده آیا همون مشکل فارسی نبودنشه راه حلش چیه؟

5-من بارکد روی جعبش رو که خوندم مال کره جنوبی است ولی پشت خود تلوزیون ساخت مالزی رو زده ! این مال چیه؟

6- در کل این مدل مدل خوبی هست یا نه؟ منظورم این است امتحانشو پس داده یا نه؟

با تشکر از همه دوستانی که جواب میدن چون من از این مدل دوتا خریدم میخوام بدونم اگه خوب نیست عوضشون کنم.

من هم دقیقاً همین سؤال رو دارم . دوستان لطفاً اگه اطلاعاتی دارند جواب بدن. باتشکر فراوان

amir_t6262
13-11-2012, 22:53
در مورد UA46D5500 چند تا از سوالها را میتوانم پاسخ بدهم

احتمال داشتن گیرنده دیجیتال زیاده ولی ممکن است گیرنده اش با سیستم دیجیتال ایران هماهنگ نباشه که آن هم راه حل داره و دستکاری منوی مخفی است. دوستان قبلا در تاپیکهایی بطور مفصل توضیح دادند ولی این دستکاری منوی مخفی کمی تخصصی است و باید خیلی حواست را جمع کنی که یه وقت تلویزیونت را خراب نکنی!

قابلیت ضبط به احتمال بسیار زیاد ندارد.

اینکه بارکد کجا خورده و ساخت جای دیگه، احتمالش هست که این مدل به سفارش کره در کارخانه ی سامسونگ در مالزی مونتاژ شده و سپس به کره منتقل و از آنجا صادر شده است. بهمین خاطر بارکد کره خورده ( بارکد کره 880 است که باید روی برچسبی که کلمه consumer داره نوشته شده باشه)

من خودم D5550 دارم که مدل ایرانی شده همین سری 5 D است و کاملا راضی هستم. حتی از قول بعضی دوستان شنیدم که کیفیت این مدلهای D که برای پارسال هستند از سری E که برای سال 2012 هستند هم بالاتره.
حالا تلویزیون شما هم که اصل است و خیالت راحت باشه.

فقط باید مشکل گیرنده دیجیتال و ... را حل کنی که آن هم گفتم راه حل داره. باید کمی پرس و جو کنی.

miladgoll
15-11-2012, 21:43
در مورد UA46D5500 چند تا از سوالها را میتوانم پاسخ بدهم

احتمال داشتن گیرنده دیجیتال زیاده ولی ممکن است گیرنده اش با سیستم دیجیتال ایران هماهنگ نباشه که آن هم راه حل داره و دستکاری منوی مخفی است. دوستان قبلا در تاپیکهایی بطور مفصل توضیح دادند ولی این دستکاری منوی مخفی کمی تخصصی است و باید خیلی حواست را جمع کنی که یه وقت تلویزیونت را خراب نکنی!

قابلیت ضبط به احتمال بسیار زیاد ندارد.

اینکه بارکد کجا خورده و ساخت جای دیگه، احتمالش هست که این مدل به سفارش کره در کارخانه ی سامسونگ در مالزی مونتاژ شده و سپس به کره منتقل و از آنجا صادر شده است. بهمین خاطر بارکد کره خورده ( بارکد کره 880 است که باید روی برچسبی که کلمه consumer داره نوشته شده باشه)

من خودم D5550 دارم که مدل ایرانی شده همین سری 5 D است و کاملا راضی هستم. حتی از قول بعضی دوستان شنیدم که کیفیت این مدلهای D که برای پارسال هستند از سری E که برای سال 2012 هستند هم بالاتره.
حالا تلویزیون شما هم که اصل است و خیالت راحت باشه.

فقط باید مشکل گیرنده دیجیتال و ... را حل کنی که آن هم گفتم راه حل داره. باید کمی پرس و جو کنی.

باسلام
به طور کلی تلوزیونهای هم مدل ساخت کشورهای مختلف با هم تفاوتهایی دارند که این تفاوتها در نامگذاری مدل اونها هم اومده،تلوزیون ساخت مالزی d5500RRکلا تیونر دیجیتال نداره ولی مدل 5500RMکه همون 5950این تیونر و داره و به صورت دیفالت فعاله.
پساین طور شد که مدل RRسخت افزاری مشکل داره و بیخود با منو مخفی ورنرید که کار دست خودتون ندید که ایراد نرم افزاری نیست.
در مورد ضبط تو 5950 هم باید بگه که با یه تغیر کوچیک تو منو مخفی به قابلیتهای تلوزیون اضافه میشه و به خوبی هم کار میکنه که اگه خواستید بگید تا توضیح بدم.
در ضمن با یه تغییر کوچیک تو محتویات فلش میشه رو هر فلشی ضبط کردو نیاز به فلش سرعت بالا هم نیست.

smhsh121
15-11-2012, 22:18
ممنون میشم در مورد زیر بیشتر توضیح بدید:

در ضمن با یه تغییر کوچیک تو محتویات فلش میشه رو هر فلشی ضبط کردو نیاز به فلش سرعت بالا هم نیست.

miladgoll
16-11-2012, 19:44
همانطور که میدونید ساموسونگ فلشو با فایل سیستم لینوکسی xfsفرمت میکنه که تو ویندوز به صورت عادی قابل رویت نیست .
برای این کار یه بار فلشو به تلوزیون وصل میکنید و دکمه رکوردو میزنید که تلوزیون بعد فرمت میگه پذیرفته نشد ولی فلشو فرمت کرده بعد فلش به یه سیستم که اوبونتو داره وصل میکنیم (میتونید از حالت لایو بدون نصب اوبونتو رو بالا بیارید یا به جای اوبونتو از نرم افزاری استفاده کنید که بتونه با فایل سیستم xfsکار کنه)بعدش فایل ضمیمه رو ازحالت فشرده خارج و تو فلدر CONTENTS فلش کپی کنید کار تمومه.

smhsh121
16-11-2012, 20:16
همانطور که میدونید ساموسونگ فلشو با فایل سیستم لینوکسی xfsفرمت میکنه که تو ویندوز به صورت عادی قابل رویت نیست .
برای این کار یه بار فلشو به تلوزیون وصل میکنید و دکمه رکوردو میزنید که تلوزیون بعد فرمت میگه پذیرفته نشد ولی فلشو فرمت کرده بعد فلش به یه سیستم که اوبونتو داره وصل میکنیم (میتونید از حالت لایو بدون نصب اوبونتو رو بالا بیارید یا به جای اوبونتو از نرم افزاری استفاده کنید که بتونه با فایل سیستم xfsکار کنه)بعدش فایل ضمیمه رو ازحالت فشرده خارج و تو فلدر CONTENTS فلش کپی کنید کار تمومه.

با تشکر از پاسختون.
فکر کنم توی ضبط اختلال ایجاد میشه چون فرمت ضبط تصاویر ts هست و حجم بالایی داره بنابراین سرعت نوشت اطلاعات روی فلش باید جوری باشه که موقع ضبط تصاویر کم نیاره. البته الان تلویزیون های ایران همه SD هستند ولی احتمال زیاد فلش های معمولی رو تصاویر HD مشکل خواهند داشت.

miladgoll
16-11-2012, 20:29
با تشکر از پاسختون.
فکر کنم توی ضبط اختلال ایجاد میشه چون فرمت ضبط تصاویر ts هست و حجم بالایی داره بنابراین سرعت نوشت اطلاعات روی فلش باید جوری باشه که موقع ضبط تصاویر کم نیاره. البته الان تلویزیون های ایران همه SD هستند ولی احتمال زیاد فلش های معمولی رو تصاویر HD مشکل خواهند داشت.

خواهش
نه از اونجایی که سرعت رایت 99%فلشا بالای 5mb/s هیچ موردی پیش نمیاد تستی که سامسونگ میگیره خیلی سختگیرانه است.
تست شده و کاملا جواب داده حتی تو تایم شیت دو ساعته با فلش آی سری سلیکون.

vahid13135
23-11-2012, 19:25
سلام بچه ها
من یه تلویزیون smart sumsung 5500 از بانه گرفتم برای فعال کردن گیرنده دیجیتالش بدون این گیرنده هایی که همه می خرند آیا می شه کاری کرد باید به قیمت منوی مخفیش برم
اگر کسی بلده می تونه بگه ممنون میشم

miladgoll
24-11-2012, 09:33
سلام بچه ها
من یه تلویزیون smart sumsung 5500 از بانه گرفتم برای فعال کردن گیرنده دیجیتالش بدون این گیرنده هایی که همه می خرند آیا می شه کاری کرد باید به قیمت منوی مخفیش برم
اگر کسی بلده می تونه بگه ممنون میشم

با سلام
مدلو کامل بنویس مثلا ua46d5500rm

vahid13135
24-11-2012, 10:12
با سلام
مدلو کامل بنویس مثلا ua46d5500rm

من رفتم تو قسمت مخفی مدلش رو نوشته بود UD5500

miladgoll
26-11-2012, 11:22
من رفتم تو قسمت مخفی مدلش رو نوشته بود UD5500

مدلو از برچسب پشت تلوزیون بخون نه منوی مخفی

saman999999
26-11-2012, 14:26
دوستان سلام یه سوال داشتم
این مدل سامسونگ تصویرش لرزش داره در حرکات سریع؟

vahid13135
27-11-2012, 12:38
سلام نوشته بود
UA46D5500

miladgoll
27-11-2012, 18:15
سلام نوشته بود
UA46D5500

سلام داداش
باز که مدلو کامل ننوشتی آخرشو بریدی
ولی اگه ساخت مالزیه و بعد5500 نوشته RR کلا تیونر دیجیتال نداره.
تو منو مخفی نرو که مشکل سخت افزاریه.

vahid13135
27-11-2012, 21:05
سلام داداش
باز که مدلو کامل ننوشتی آخرشو بریدی
ولی اگه ساخت مالزیه و بعد5500 نوشته RR کلا تیونر دیجیتال نداره.
تو منو مخفی نرو که مشکل سخت افزاریه.

(سلام نمی دونم )
من تو منو مخفیش رفتم و تو سرچ کانال ها دیجتال رو آوردم ولی هر چی سرچ می کنه دیجیتال پیدا نمی کنه فقط آنالوگ پیدا می کنه به آنت تلویزیون که ربطی نداره اگر هر آنتنی باشه قبول می کنه یا باید فرق داشته باشه)

miladgoll
27-11-2012, 23:44
(سلام نمی دونم )
من تو منو مخفیش رفتم و تو سرچ کانال ها دیجتال رو آوردم ولی هر چی سرچ می کنه دیجیتال پیدا نمی کنه فقط آنالوگ پیدا می کنه به آنت تلویزیون که ربطی نداره اگر هر آنتنی باشه قبول می کنه یا باید فرق داشته باشه)

نه ربطی به آنتن نداره اگه سرچ اضافه شده و چیزی پیدا نمیکنه تیونر دیجیتال نداره بیخودی با منو مخفی ور نرو که خرج یه مین بردو رو دستت نزاره.

رضا 1361
18-12-2012, 10:02
سلام من هم همین مشکل رو دارم ایا می شود دیجیتال این سری رو فعال کرد البته مدل من مال مالزی هستش؟ یا اصلا این مدل دیجیتال داره یا نه؟ با تشکر

mrmostafa
18-12-2012, 17:05
دوستان ما یه تلویزیون سامسونگ داریم که گیرنده دیجیتال داره و فقط یه آنتن سرخود بهش وصل کردیم که کانال ها رو زیاد خوب نمیگیره ولی وقتی میرم تو قسمت تنظیم دستی و سرچ کانالهای دیجیتال میزنم تمام کانال ها رو میاره به چه کیفیتی ولی شبکه های 1 تا 5 رو نمیاره اشکالش چیه؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

imanmmmm
13-02-2013, 17:25
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان میخواسم بدونم تلوزیون led lg 5400 گیرنده دیجیتال داره و یا فعال میشه؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
08-03-2013, 19:09
چگونه ميشه ال اي دي سامسونگ 5500سري 5 را ديجيتال كرد

دوست عزیز

طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

matinpour
08-03-2013, 19:15
دوستان ما یه تلویزیون سامسونگ داریم که گیرنده دیجیتال داره و فقط یه آنتن سرخود بهش وصل کردیم که کانال ها رو زیاد خوب نمیگیره ولی وقتی میرم تو قسمت تنظیم دستی و سرچ کانالهای دیجیتال میزنم تمام کانال ها رو میاره به چه کیفیتی ولی شبکه های 1 تا 5 رو نمیاره اشکالش چیه؟؟؟ چیکار باید بکنم؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست عزیز
یا از آنتن هوایی استفاده کن که مشگل اصلی شما این است در بعضی از مناطق به علت کوری امواج کیفیت دریافت سیکنالهای دیجیتال پایین است و اگر نمی توانی از آنتن هوایی استفاده کنی پس از آنتن های رو میزی تلسکوپی بلند پایه دار که یک آنتن دایرهای شکل پهلویش است استفاده کن

kourosh1348
18-06-2013, 17:22
سلام.من یک سامسونگ ال سی دی سری ۴ ۲۲اینچ مدل ۴۷۰
(la22b470) دارم که دوسال پیش خریدم.خواستم ببینم چطور میتونم بفهمم گیرنده داخلی داره یا نه؟تو منوی خودش یا منوی مخفیش جایی هست که بشه فهمید چون تو گوگل و اینترنت و سایت ایرانی سامسونگ و هرجا که جستجو کردم هیچ موردی پیدا نکردم.دفترچش هم موجود نیست و اون رو هم تو اینترنت پیدا نکردم.
پشت تلوزیون هم فقط پورت ۱۵ سوزنه pc و hdmi داره.

matinpour
18-06-2013, 17:54
سلام.من یک سامسونگ ال سی دی سری ۴ ۲۲اینچ مدل ۴۷۰
(la22b470) دارم که دوسال پیش خریدم.خواستم ببینم چطور میتونم بفهمم گیرنده داخلی داره یا نه؟تو منوی خودش یا منوی مخفیش جایی هست که بشه فهمید چون تو گوگل و اینترنت و سایت ایرانی سامسونگ و هرجا که جستجو کردم هیچ موردی پیدا نکردم.دفترچش هم موجود نیست و اون رو هم تو اینترنت پیدا نکردم.
پشت تلوزیون هم فقط پورت ۱۵ سوزنه pc و hdmi داره.

دوست عزیز

تلویزیونهای LED سری E از ورژن 5 به بالا دارای دیجیتال و سری D از ورژن 4430 به بالا و سری C از ورژن 5 به بالا و تلویزیونهای LCD سری E از ورژن 490 به بالا

D465 - D585 -D550K7M - D475 - C675 - B650 - C650 - C8000 - C6900 - C9000- و معمولا همین ها است

پس در نتیجه تلویزیون شما دیجیتال ندارد

arsenal1377
03-03-2014, 16:04
سلام آدرس سایت که درست نیست خودت می توی سایت بنویسی

matinpour
03-03-2014, 21:16
سلام آدرس سایت که درست نیست خودت می توی سایت بنویسی

دوست عزیز
منظورتان از این سوال چیست؟

arsenal1377
04-03-2014, 15:39
چگونگي فعال سازي گيرنده ديجيتال در تلویزیون های LED سری 5500 رو می خواستم اگه می شه

matinpour
04-03-2014, 22:48
چگونگي فعال سازي گيرنده ديجيتال در تلویزیون های LED سری 5500 رو می خواستم اگه می شه

دوست عزیز
با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
برای فعال سازی از مطلب زیر استفاده کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic راiran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])30HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"world.com/showthread.php?t=HYPERLINK "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"565998 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

توجه : به آتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد

arsenal1377
31-08-2014, 11:39
من هنگامی کانالهای تببخشید گیرنده ی دیجیتال تلویزیون ما موقعی که ما جستو جو می کنیم کانالی را پیدا نمی کنه ازبعضی سایتها شنیدم که باید ازمنو مخفی عمل کنم لطفا جهت راهنمایی به ایمیلم پیام بدید
ممنون ازراهنمایی های شما

matinpour
31-08-2014, 12:17
من هنگامی کانالهای تببخشید گیرنده ی دیجیتال تلویزیون ما موقعی که ما جستو جو می کنیم کانالی را پیدا نمی کنه ازبعضی سایتها شنیدم که باید ازمنو مخفی عمل کنم لطفا جهت راهنمایی به ایمیلم پیام بدید
ممنون ازراهنمایی های شما

دوست عزیز
وقتی سوالی می پرسید حتما مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید
و در ضمن در پست بالا توضیح داده شده.

alibm2588
31-08-2014, 17:34
سلام آقای متین پور عزیز/من قبلا زحمت زیادی به شما دادم و با کمک شما تونستم منو فارسی و شبکه های تلویزیونم رو راه بندازم/یک سالی هست که نتونستم به انجمن سری بزنم وحالا با نام کاربری جدیدی اومدم ( قبلی بودalibm2580)خلاصه دوباره تشکر میکنم وباز هم به راهنماییتون نیاز دارم/Ua46d5500rmxhcm آیا بروزر داره؟

matinpour
31-08-2014, 19:42
سلام آقای متین پور عزیز/من قبلا زحمت زیادی به شما دادم و با کمک شما تونستم منو فارسی و شبکه های تلویزیونم رو راه بندازم/یک سالی هست که نتونستم به انجمن سری بزنم وحالا با نام کاربری جدیدی اومدم ( قبلی بودalibm2580)خلاصه دوباره تشکر میکنم وباز هم به راهنماییتون نیاز دارم/Ua46d5500rmxhcm آیا بروزر داره؟

دوست عزیز
خیر این مدل بروزر ندارد.
برای دیدن مشخصات تلویزیونتان به این سایت بروید.

alibm2588
31-08-2014, 21:03
تشکر آقای متین پور/مدل TV خودم UA40ES6200RXZN هست.میشه بیزحمت آدرس فریمورش رو بزارین.یه سوال هم داشتم این فریمورای جدید قابل اعتماد هستند یعنی باعث قاطی کردن یاسوختن بردکه نمیشن؟

matinpour
31-08-2014, 21:26
تشکر آقای متین پور/مدل TV خودم UA40ES6200RXZN هست.میشه بیزحمت آدرس فریمورش رو بزارین.یه سوال هم داشتم این فریمورای جدید قابل اعتماد هستند یعنی باعث قاطی کردن یاسوختن بردکه نمیشن؟

دوست عزیز
بنظرم اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آبدیت نکنید چون اتفاق مهمی با آبدیت نمی افتد و آبدیت برای رفع عیب سیستم انجام می شود. به هر حال از این سایت می توانید دانلود کنید.

اروند
02-09-2014, 15:45
دوستان این مدل گیرنده دیجیتال داره؟
UA46D5000PRXTW
اگه داره چجوری میشه راهش انداخت؟
بعضی از گزینه هایی که تو راهنمایی گذاشتید تو منوی مخفی من نیست (اونایی که با فونت قرمز نوشتم تو منو مخفی تلویزیون من وجود نداره)

رای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر

ch table

را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و

language-arabic

راiran و در همان صفحه

ttx group

را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و

PnP language

را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.

اونایی که داشت عوض کردم سرچ دیجیتال اومد ولی هیچی پیدا نکرد، کانال های آنالوگ هم پرید !!! ... local set رو دوباره برگردوندم رو ed-iraq (اولش این بود) کانالهای آنالوگ برگشت ولی باز سرچ دیجیتال نداره ... فکر کنم چون tuner رو هم هر دفعه که میرم رو auto میذارم وقتی دفعه بعد میرم تو منوی مخفی میبینم عوض شده !!!

matinpour
02-09-2014, 18:11
دوستان این مدل گیرنده دیجیتال داره؟
UA46D5000PRXTW
اگه داره چجوری میشه راهش انداخت؟
بعضی از گزینه هایی که تو راهنمایی گذاشتید تو منوی مخفی من نیست (اونایی که با فونت قرمز نوشتم تو منو مخفی تلویزیون من وجود نداره)

رای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر

ch table

language-arabic

راiran و در همان صفحه

ttx group

PnP language

اونایی که داشت عوض کردم سرچ دیجیتال اومد ولی هیچی پیدا نکرد، کانال های آنالوگ هم پرید !!! ... local set رو دوباره برگردوندم رو ed-iraq (اولش این بود) کانالهای آنالوگ برگشت ولی باز سرچ دیجیتال نداره ... فکر کنم چون tuner رو هم هر دفعه که میرم رو auto میذارم وقتی دفعه بعد میرم تو منوی مخفی میبینم عوض شده !!!

دوست عزیز
این مدل دیجیتال ندارد
اینم سایت دیدن مشخصات

arsenal1377
04-09-2014, 01:17
مدلua46d5500pm

matinpour
04-09-2014, 11:15
مدلua46d5500pm

دوست عزیز
اگر منظورتان این است که این مدل دیجیتال داخلی دارد یا نه بله دیجیتال دارد. و برای فعال سازی از این تایپیک استفاده کنید.

arsenal1377
07-09-2014, 20:48

ch table

language-arabic

راiran و در همان صفحه

ttx group

PnP language

مشکل منم مثل دوست عزیزمون است

matinpour
07-09-2014, 21:17

ch table

language-arabic

راiran و در همان صفحه

ttx group

PnP language

مشکل منم مثل دوست عزیزمون است

دوست عزیز
همانطور که گفتم بعضی از آیتمها پنهان هستند و برای استفاده از آنها باید از کنترول دست ساز استفاده کنید. و در ضمن وقتی تیونر را روی
auto می گذارید خودش همان تیونری را که می تواند فعال کند را انتخاب می کند .
در ضمن در دستورالعملی که گفتم صفحه Region را asia-DTV بگذارید را نگفتم گفتم روی صفحه Region را ED-DTV بگذارید.
از دستور العمل لینک زیر بدرستی استفاده کنید.

javad404404
07-10-2014, 06:37
با سلام
آیا تلویزیون مدل UA46B7000WR گیرنده دیجیتال دارد.
ضمنا منو مخفی اش را چگونه میتوانم دیفالت کنم آخه یک سری دسته گل به آب داده ام.

matinpour
07-10-2014, 11:58
با سلام
آیا تلویزیون مدل UA46B7000WR گیرنده دیجیتال دارد.
ضمنا منو مخفی اش را چگونه میتوانم دیفالت کنم آخه یک سری دسته گل به آب داده ام.

دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم دیجیتال ندارد
و هیچ وقت بدون داشتن اطلاعات وارد منوی مخفی نشوید و گرنه مثل حالا دچار مشگل می شوید که اصلاح کردن آن بسیار مشگل و هزینه بر می شود. و تنها یک راه حل دارد که اول اطلاعات تلویزیونتان مانند

LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را باید داشته باشید که آن را باید از منوی option منوی مخفی یادداشت کنید. و بعد از این تایپیک و از مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید و آن را ریست
Eeprom کنید و لازمه آن داشتن کنترول دست ساز است .

saeid_1393
07-10-2014, 18:02
باسلام , من یک تلوزیون LED سامسونگ مدل UA46F5000AWXMV خریدم که به قولاً دارای گیرنده دیجیتال می باشد. طبق روش D5000 از منوی مخفی منو فارسی و تلتکس فارسی اونو فعال کردم ولی دیجیتال آن غیر فعال شد در ضمن قبل از فارسی کردن هم گیرند دیجیتال سرچ می کرد ولی کانالی پیدا نمی شد. لطفاً اگه کسی اطلاعاتی در مورد آن دارد منو راهنمایی کنه. با تشکر

matinpour
07-10-2014, 20:52
باسلام , من یک تلوزیون LED سامسونگ مدل UA46F5000AWXMV خریدم که به قولاً دارای گیرنده دیجیتال می باشد. طبق روش D5000 از منوی مخفی منو فارسی و تلتکس فارسی اونو فعال کردم ولی دیجیتال آن غیر فعال شد در ضمن قبل از فارسی کردن هم گیرند دیجیتال سرچ می کرد ولی کانالی پیدا نمی شد. لطفاً اگه کسی اطلاعاتی در مورد آن دارد منو راهنمایی کنه. با تشکر

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.

saeid_1393
20-10-2014, 22:14
با سلام به تایپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفتم و موارد گفته شده را انجام دادم ولی مدل تلوزیون بنده قسمت sub option را نداره تا ادامه تغییرات را انجام دهم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

matinpour
20-10-2014, 22:36
با سلام به تایپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رفتم و موارد گفته شده را انجام دادم ولی مدل تلوزیون بنده قسمت sub option را نداره تا ادامه تغییرات را انجام دهم لطفاً راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را نگفتید.

saeid_1393
30-10-2014, 13:45
دوست عزیز

saeid_1393
30-10-2014, 13:49
دوست عزیز

تلوزیون LED سامسونگ مدل UA46F5000AWXMV

saeid_1393
30-10-2014, 13:50
دوست عزیز
مدل تلویزیونتان را نگفتید.

matinpour
30-10-2014, 14:48

دوست عزیز
وقتی که وارد منوی مخفی شدید . در آن قسمت روی آیتم conrol بزنید و وارد منوی می شوید که در آن suboption را خواهید دید.

saeid_1393
31-10-2014, 18:15
دوست عزیز
وقتی که وارد منوی مخفی شدید . در آن قسمت روی آیتم conrol بزنید و وارد منوی می شوید که در آن suboption را خواهید دید.

با سلام و ضمن تشکر, قسمت suboption را پیدا کردم ولی language و ttx group و region را نداره. لطفاً راهنمایی بفرمایید.

matinpour
31-10-2014, 19:17
با سلام و ضمن تشکر, قسمت suboption را پیدا کردم ولی language و ttx group و region را نداره. لطفاً راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز
آیا از کنترول دست ساز برای اینکار استفاده کردید؟

saeid_1393
31-10-2014, 21:47
دوست عزیز
آیا از کنترول دست ساز برای اینکار استفاده کردید؟

نه از کنترول معمولی که روی خود تلویزیون است استفاده می کنم

matinpour
31-10-2014, 23:56
نه از کنترول معمولی که روی خود تلویزیون است استفاده می کنم

دوست عزیز
بعضی از آیتمها مخفی است و فقط با کنترول دست ساز قابل رویت است.

saeid_1393
08-11-2014, 21:58
دوست عزیز
بعضی از آیتمها مخفی است و فقط با کنترول دست ساز قابل رویت است.

با سلام وضمن تشکر لطفاً بفرمایید چگونه می شود کنترل دست ساز تهیه کرد و از چه نوع کنترل دست سازی باید استفاده کرد و همچنین چگونه باید با آن کار کرد؟ در ضمن آیا جایی وجود دارد که جهت این تنظیمات به آنجا مراجعه کرد؟

matinpour
09-11-2014, 11:38
با سلام وضمن تشکر لطفاً بفرمایید چگونه می شود کنترل دست ساز تهیه کرد و از چه نوع کنترل دست سازی باید استفاده کرد و همچنین چگونه باید با آن کار کرد؟ در ضمن آیا جایی وجود دارد که جهت این تنظیمات به آنجا مراجعه کرد؟
دوست عزیز
اول اینکه شما به چه منظور می خواهید وارد منوی مخفی شوید؟
برای ساخت از این لینک استفاده کنید.

فایل صوتی ضمیمه

FACTORY+3SPEED_inv.7z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست کنترول دست ساز

برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
و در آخر شما بدون داشتن اطلاعات وارد منوی مخفی نشوید که موجب خسارت شدید خواهد شد.

mojtaba54
27-12-2014, 23:59
دوست عزیز مدل 40اینچ d 5000 هم دیجیتال داره که من وارد منو مخفی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
28-12-2014, 08:43
دوست عزیز مدل 40اینچ d 5000 هم دیجیتال داره که من وارد منو مخفی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز
خیر این مدل این قابلیت را ندارد.

Mr_sh933
01-01-2015, 19:55
آقایون میشه ببینین تلویزیون ما گیرنده دیجیتال داره یا نه؟؟؟
سامسونگ مدل EA40EH5000R
مرسی

matinpour
01-01-2015, 22:07
آقایون میشه ببینین تلویزیون ما گیرنده دیجیتال داره یا نه؟؟؟
سامسونگ مدل EA40EH5000R
مرسی
دوست عزیز
تا آنجا که من می دانم این مدل قابلیت دیجیتال ندارد.

javad.enjoy
06-01-2015, 15:22
سلام دوستان
من یه تی وی مدل U40F6450 دارم که مشکلی پیش اومده.
من یه خورده کنجکاوم رفتم تو منو مخفی تی وی و یه ذره اپشناشو دست کاری کردم.
بعد مجبور شدم فکتوری ریست کنم.
حالا فقط شبکه های آنالوگ و میگیره در صورتی که قبلن دیجیتال هم میگرفت.
ممنون میشم زودتر کمکم کنید.

matinpour
06-01-2015, 19:25
سلام دوستان
من یه تی وی مدل U40F6450 دارم که مشکلی پیش اومده.
من یه خورده کنجکاوم رفتم تو منو مخفی تی وی و یه ذره اپشناشو دست کاری کردم.
بعد مجبور شدم فکتوری ریست کنم.
حالا فقط شبکه های آنالوگ و میگیره در صورتی که قبلن دیجیتال هم میگرفت.
ممنون میشم زودتر کمکم کنید.

دوست عزیز

amirlovely656
26-05-2015, 16:36
سلام من ال اي دي ٤٦f5020دارم وارد منو مخفي شدم قسمت لوكال ست اصلا ed نداره فقط eaداره
ايا روشي هست كه ed به قسمت لوكال ست اضافه بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

matinpour
27-05-2015, 09:41
سلام من ال اي دي ٤٦f5020دارم وارد منو مخفي شدم قسمت لوكال ست اصلا ed نداره فقط eaداره
ايا روشي هست كه ed به قسمت لوكال ست اضافه بشه

دوست عزیز
خیر و این به این معنی است که تلویزیون شما قابلیت دیجیتال ندارد. از ستاب باکس استفاده کنید.

rezayazdi19
28-05-2015, 11:30
سلام دوستان من ال سی دی سری LA40C565P7R5مدل
رو دارم منو مخفیش رو بلدم ولی فعال سازی دیجیتال
و بلد نیستم توروخدا هرکی بلده جواب منو بده مرسی

matinpour
28-05-2015, 16:36

دوست عزیز
شمامی توانید از این تایپیک استفاده کنید. ولی فکر نکنم که تلویزیون شما این قابلیت را داشته باشد.

rezayazdi19
29-05-2015, 05:42
سلام تو منومخفیش مدل تلویزیون رو زده LA40C510شاید این باشه یا من مدلش و اشتباه نوشته بودم
چون با گارانتی بود وقتی خریدم از خودنمایندگی سامسونگ.تو منو مخفیش هم قسمت آپپشن Svc تیونر استاتوس گزینه --- و ISDB-T رو داره تو لوکال ستEA-INA داره ED نداره تیونر هم Auto نداره Country داره ولی نمیشه بزنی خاموشه
Region هم فقط ASIA-ATV  داره با این مشخصاتLCD اینچ 40فول اچ دی خداکنه یه برنامه ای براش داشته باشی باتشکر از زحمات بیدریغ تون مرسی

matinpour
29-05-2015, 14:33
سلام تو منومخفیش مدل تلویزیون رو زده LA40C510شاید این باشه یا من مدلش و اشتباه نوشته بودم
چون با گارانتی بود وقتی خریدم از خودنمایندگی سامسونگ.تو منو مخفیش هم قسمت آپپشن Svc تیونر استاتوس گزینه --- و ISDB-T رو داره تو لوکال ستEA-INA داره ED نداره تیونر هم Auto نداره Country داره ولی نمیشه بزنی خاموشه
Region هم فقط ASIA-ATV داره با این مشخصاتLCD اینچ 40فول اچ دی خداکنه یه برنامه ای براش داشته باشی باتشکر از زحمات بیدریغ تون مرسی
دوست عزیز
متاسفانه تلویزیون شما قابلیت دیجیتال ندارد و فقط آنالوگ را پشتیبانی می کند چون در سیستم سخت افزاری تیونر آن این مورد را ندارد . پس در نتیجه تلویزیونتان را دستکاری نکنید.

amirlovely656
29-05-2015, 19:17

سلام دوست عزيز سري c سامسونگ ديجيتال نداره

matinpour
30-05-2015, 08:55
سلام دوست عزيز سري c سامسونگ ديجيتال نداره

دوست عزیز
گروه C از سری 6 به بالا دارای --- میباشد . و دستگاه شما سری 5 میباشد بنابراین فاقد --- میباشد و موضوع هم ربطی به شرکتی بودن و یا نبودن ندارد.

sazman1
03-11-2015, 15:06
آیا این مدل گیرنده دارد؟
Samsung Model LA32B350 32" Series 3 LCD

matinpour
03-11-2015, 21:25
آیا این مدل گیرنده دارد؟
Samsung Model LA32B350 32" Series 3 LCD

دوست عزیز
خیر ندارد.

mrmostafa
18-11-2015, 15:41
سرچ ميكنم كانال ها رو پيدا ميكنه ولي درهم مياد شماره ها هم درهمه چطوري ميتونم بچينم درست كنار هم ؟؟؟

matinpour
18-11-2015, 16:13
سرچ ميكنم كانال ها رو پيدا ميكنه ولي درهم مياد شماره ها هم درهمه چطوري ميتونم بچينم درست كنار هم ؟؟؟
دوست عزیز
توضیح این روش را از e-manual تلویزیونتان مطالعه کنید.
منو---> پشتیبانی---> e- manual

- - - Updated - - -

دوست عزیز
توضیح این روش را از e-manual تلویزیونتان مطالعه کنید.
منو---> پشتیبانی---> e- manual

saeidamou
21-09-2016, 21:22
سلام دوستان آیا این مدل LA40B470CC4s گیرنده دیجیتال داره یانه ؟

- - - Updated - - -

LA40B470C4s

matinpour
21-09-2016, 22:23
سلام دوستان آیا این مدل LA40B470CC4s گیرنده دیجیتال داره یانه ؟

- - - Updated - - -

LA40B470C4s
دوست عزیز
خیر ندارد

danyalrahimy
06-10-2016, 21:49
سلام میشه توضیح بدبد که چه جوری میشه تلویزیون مدل ua40c6900vrکه led هست قسمت دیجیتال رو فعال کرد ایا خودش داره یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

danyalrahimy
06-10-2016, 22:07
سلام چه حوری میشه led مدل ua40c6900vr را دیجیتال کرد ؟ ممنون میشم

matinpour
07-10-2016, 01:05
سلام چه حوری میشه led مدل ua40c6900vr را دیجیتال کرد ؟ ممنون میشم
دوست غزیز
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sahel8595
07-10-2016, 07:43
سلام دوستان ، من تی وی سامسونگ 50 اینچ مدل 6400 دارم که کنترلش از نوع لمسی هست ، من چطور میتونم وارد منوی مخفی بشم چون دکمه info نداره ، لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم

matinpour
07-10-2016, 17:20
سلام دوستان ، من تی وی سامسونگ 50 اینچ مدل 6400 دارم که کنترلش از نوع لمسی هست ، من چطور میتونم وارد منوی مخفی بشم چون دکمه info نداره ، لطفا راهنماییم کنین ممنون میشم
دوست عزیز
از کنترول معمولی استفاده کنید. تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند.

sahel8595
07-10-2016, 23:03
متشکرم,,جناب متین پور عزیز
دوست عزیز
از کنترول معمولی استفاده کنید. تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم ساز گار هستند.

Omidbehbahan1295
22-10-2016, 10:19
با سلام. کانالهای دیجیتال تلویزیونهای سامسونگ مدل UA46F6400ARXZN و UA48H6400ARXZN چطوری فعال می شن؟ ممنون

matinpour
22-10-2016, 17:12
با سلام. کانالهای دیجیتال تلویزیونهای سامسونگ مدل UA46F6400ARXZN و UA48H6400ARXZN چطوری فعال می شن؟ ممنون

دوست غزیز
تنظیم ساعت و تاریخ و تیونر دیجیتال تلویزیون سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Reza merzaei
10-01-2017, 21:07
ونمیتونم کل متن داشته باشم .از طریق دیگه هم که وارد میشم لینکها را باز نمیکنه؟

madanchi11
07-01-2018, 20:23
باسلام

تلویزیون سامسونگ مدل زیر گیرنده دیجیتال دارد؟ و چطور فعال میشود؟ ممنون

Samsung LA40C575 F1R

لینک مشخصات تلویزیون:

236Mah
11-02-2018, 18:28
سلام، ببخشید من هم این مشکل رو دارم تنظیمات را یافتین لطف کنید راهنمایی ام کنید ممنون میشم...