مشاهده نسخه کامل
: فارسی نوشتن در مکس
سلام خدمت دوستان گرامی
من برای اینکه یکه لوگو و یا یک جمله فارسی رو تو مکس سه بعدی کنم اول تبدیل به عکسش می کنم بعد عکس رو تو مکس یا اتوکد با line دور گیر می کنم و extrud میکنم واسه سه بعدی کردن لوگو ها هم همین کار رو می کنم حالا می خواستم بدونم راح سریعت و آسون تری هم هستش یا نه
ممنون
سلام
بله راه دیگه ای هم وجود داره که هم خیلی سریعتره و هم خیلی آسون تره
به کمک نرم افزارLeoMoon Persian TTT نه تنها توی مکس بلکه توی هر نرم افزار دیگه ای که حروف فارسی رو ساپورت نمیکنه
میتونی به راحتی فارسی تایپ کنی _ فعلآ لینک دانلودش رو ندارم ولی توی گوگل سرچ کن حتمآ پیدا میشه
hamidcivil
31-07-2011, 14:12
سلام
بله راه دیگه ای هم وجود داره که هم خیلی سریعتره و هم خیلی آسون تره
به کمک نرم افزارLeoMoon Persian TTT نه تنها توی مکس بلکه توی هر نرم افزار دیگه ای که حروف فارسی رو ساپورت نمیکنه
میتونی به راحتی فارسی تایپ کنی _ فعلآ لینک دانلودش رو ندارم ولی توی گوگل سرچ کن حتمآ پیدا میشه
برای من حرف ی را درست نمی نویسه باید چکار کنم؟
اینطوری مینویسه: حم؟د
تمام فونت های که با f شروع میشه را هم امتحان کردم
N O V A L I S
31-07-2011, 15:18
این پست رو ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه راه دیگه هم هست البته فقط برای فونت نیست با این روش میشه لبه هر نوع شکل دو بعدی رو جدا کرد بعد آورد تو برنامه سه بعدی و اونو حجم داد
اول برید تو ورد یه جمله با هر فونتی که خواستی بنویسین
بعد اونو ببرین تو فوتو شاپ و با پسوند TIFF ذخیره و لود کن
بعد با ابزار جادو فقط پیکسلهای مورد نظر را انتخاب کنین
برگه path رو انتخاب کرده و اون گوشه منوی کرکره ای رو باز کنین
گزینه work path را انتخاب کنین
فایل رو با فرمت ai باید Export کنین
حالا برنامه 3D رو باز کنین و اونو Import کنین
من با این روش از یه عکس قو ( که بالاشو باز کرده بود یک border دقیق گرفتم ) و همینطور نوشته های عربی و نسطلیق رو آوردم تو مایا ایمپورت کردم بعد از اون بعنوان بامپ مپ روی یه لیوان شیشه ای استفاده کردم که خیلی هم عالی شده بود برای جلوه کاستیک و ...
امید وارم مفید بوده باشه
موفق باشی
دوست عزیز اگه میتونی عکس هم قراربده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.