مشاهده نسخه کامل
: خواستن دیسک هنگام اجرای بازی
behzad74
31-07-2011, 01:22
سلام
من یک بازی Pes2011 فارسی خریدم از شرکت npsoft و در هنگام اجرای بازی میگه که دیسک 2 حتما باید درون دستگاه باشه که این خودش یک نوع قفل هست ؛ من از دیسک ایمیج گرفتم و یک درایو مجازی ساختم با برنامه ی Daemon tools اما باز هم میگه باید دیسک 2 را در دستگاه قرار دهید
دوستان راه دیگه ای به جز ایمیج گرفتن سراغ دارند؟
amirhoseinmehri
31-07-2011, 07:38
باید کرکبازی رو کپی کنی اونجایی که بازی نصب شده .:46:
behzad74
31-07-2011, 15:53
باید کرکبازی رو کپی کنی اونجایی که بازی نصب شده .:46:
نه نه دوست عزیز مشکل از کرک نیست . میدونم چیو میگی من مبتدی نیستم و هر راهی بوده رفتم اما نتونستم مشکل رو حل کنم
این یک نوع قفل هست که شرکت np گذاشته روی بازی ؛ پیغامش هم فارسی هست : به اینصورت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master feed
31-07-2011, 18:30
با کلن تست بگیر :46:
black.assassin
01-08-2011, 07:31
ببین می تونی از سی دی image بگیری و درایو مجازی بسازی ؟
اگه روی فایلهای بازی دستکاری کرده باشن نمی دونم چطور میشه درستش کرد ولی ممکنه فقط فایل exe رو تغییر داده باشن که موقع اجرا از شما دیسک بخواد. بنابر این یه بار یه exe سالم حالا از هر کجا (البته کرک شده ) پیدا کن و کپی کن جای exe اون و ببین درس میشه یا نه .
* قبل از کپی فایل قبلی رو یه بک آپ یا همون کپی ازش بگیر.
Mr.reCoder
01-08-2011, 11:54
دوستان درایو مجازی کار نخواهد کرد! فایل Exe با Themida پروتکت شده که درایو مجازی رو میشناسه و اجازه نمیده. تنها راهش آنپروتکت و کرک کردن فایل Exe است. که البته اونی که اجرا میکنی فایل Pes نیست. یه EXE هست که با Themida پروتکت شده و این فایل EXE میره CD رو چک میکنه. و اگه درست باشه فایل PESاصلی رو patch میکنه و سپس اجرا. اگه شما فایل Pes اصلی اجرا کنی کار نمیکنه!!!
سلام دوستان.
یه بازی PES آخه چی هست که روش اینقدر قفل بزارن. شرکت های ایرانی هم بعضی هاشون واقعا بی جنبه ان.
بیا تو شهر ما ریخته از این DVD ها
A M I R . M
07-08-2011, 12:28
بعضی مواقع داخل خود دی وی دی هم اتوران داره که میتونی بازی رو نصب کنی یا پاک کنی یا اجرا کنی که همین گزینه اجراشدن
شدن موقع نصب رو دسکتاپ ایجاد میشه ، اگه اینطور هست از داخل اتوران وارد بازی شو .
من خودم اصلش رو دارم هیچ قفلی نداره . تازه مگه خودشون بازی رو درست کردن که قفل گذاشته باشن روش .
چهار کلام میخواد غلط و غلوط فارسی گزارش کنه حالا.
avator20002000
07-08-2011, 21:01
سلام
من یک بازی Pes2011 فارسی خریدم از شرکت npsoft و در هنگام اجرای بازی میگه که دیسک 2 حتما باید درون دستگاه باشه که این خودش یک نوع قفل هست ؛ من از دیسک ایمیج گرفتم و یک درایو مجازی ساختم با برنامه ی Daemon tools اما باز هم میگه باید دیسک 2 را در دستگاه قرار دهید
دوستان راه دیگه ای به جز ایمیج گرفتن سراغ دارند؟
من pes این شرکت رو ندارم ولی من بازی زامبی(فکر کنم اسمش این بود:Stumps the zombie )داشتم.بازی suffering 2 هم همینطور.جفتشون بعد از این که ایمیجو اینارو درست می کردی.برای بازی باید سی دی رام های واقعی تونو از تو کنترل پنل غیرفعالشون کنید.اگرم انجام نمی دادم این پیغامی که شما می گی رو میداد.
امتحانش کنید مشکلتون بر طرف میشه.
javidan90
30-11-2011, 22:20
میشه یکی به این مشکل جواب کامل بده اخه من هم مشکل دارم
black.assassin
02-12-2011, 00:13
بله این مشکل با پچ greenway برای تمام این نوع قفلها حل میشه. اما کرک این بازی رو می تونید از سایتها دانلود کنید. فقط تو گوگل سرچ کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.