مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد متریال
mehdi_47
30-07-2011, 23:11
سلام
من به تازگی دارم با 3DS MAX 2012 کار میکنم منتها تو بخش متریال به مشکل برخوردم. مشکل در اینجاست که من متریال رو میسازم و به آبجکت اختصاص میدم منتها تو هیچ کدوم از پنجره های دید متریال ساخته شده معلوم نیست مگر اینکه رندر بگیرم.
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
از چه چیزی برای ساخت متریال استفاده می کنی (MENTAL RAY - VRAY- NORMAL)
درود.
خب نمایش متریال نیاز به محاسبات نور و ... داره که باید با رندر این محاسبات انجام بشه. (البته اگه کاری به نمایش های realtime نداشته باشیم)
فقط شما می تونید یه پیش نمایشی از تکسچرها رو ببینید. (برید رو map مورد نظرتون در متریال ادیتور و show standard map in viewport رو بزنید.
حالا اگه مثلا می خواهید در نمای front اون رو ببیند روی wireframe در بالای سمت چپ آن نما راست کلیک کنید و smooth+Highlights رو بزنید.
پیــروز باشید.
mehdi_47
31-07-2011, 15:31
سلام
منظور منرو خوب متوجه نشدید.ببینید من یه پلن میسازم و میخوام روش یه طرح بندازم برای این کار مثل همیشه از کلید M برای اجرا شدن پنجره ی متریال استفاده میکنم. یه متریال خام رو انتخاب میکنم و بهش از قسمت Blinn basic و کلید روبرویی Diffuse و بعد بیت مپ یه مپ یا همون طرح رو انتخاب میکنم و بعدش به پلن اختصاصش میدم.موقعی که رندر میگیرم همه چیز اکی هست اما موقعی که میخوام طرحم رو روی پلن و در پنجره های دید ببینم پلن به رنگ خاکستری تبدیل شده و طرح رو نشون نمیده.تو ورژن 2012 گزینه ایی وجود داره تا این مشکل برطرف بشه ؟
مرسی
اين همون جواب كوروش جان هست فقط به صورت تصويري :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_47
31-07-2011, 21:34
مرسی از کمک دوستان.کلاً پنجره ی متریال ادیتور رو به حالت قبلی در آوردم و راحت تونستم اون گزینه ایی که شما بهش اشاره کرده بودین رو پیدا کنم.
یه سوال دیگه ایی داشتم :
موقعی که میخوایم پنجره ی دید رو بچرخونیم و آبجکتی که ساختیم رو راحت چک کنیم باید چه کلیدی رو از کیبرد نگه داریم تا راحت بشه زاویه ی دید رو تغییر داد.نمیخوام از ابزارهای گوشه ی سمت راست که در پایین قرار داره استفاده کنم.
ببخشید که سوالاتم مبتدیانه است.من خیلی وقته که با 3DS MAX کار نکردم همون یه ذره چیزی هم که بلد بودم تمام یادم رفته. این لینکی که دادین رو میشه دانلود کرد ؟
راستی پلاگین VRAY برای نسخه ی 2012 هست { اگه لینک دانلودی دارین ممنون میشم بهم بدید } یا باید از نسخه ی 2010 استفاده کنم ؟
برا چرخش از تركيب alt + كليد وسط موس
اون لينكم در واقع هلپ مكس هست كه از اين صفحات قابل دانلوده
vray 32
vray 64
mehdi_47
31-07-2011, 23:15
دوست عزیز dgx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی ممنون که زود جوابم رو دادین.Help رو زدم برای دانلود که 200 مگ حجمشه. VRAy رو هم فعلا نتونستم دانلود کننم.رپید شیر چه مسخره شده اصلا معلوم نیست آدم عضو هم میشه نمیشه دانلود کرد
mehdi_47
03-08-2011, 21:35
سلام
دوستان یه مشکل کوچیک :d
چرا وقتی روی تغییر دهنده ها یا گزینه هایی که باهاشون میشه آبجکت رو تغییر شکل داد پنجره ی تغییرات که به صورت دستی میشه وارد کرد برای من باز نمیشه ؟ نمیدونم چجوری توضیح بدم.
مثلا من میخوام اسکال رو استفاده کنم،روی آیکونش کلیک میکنم،در حالت عادی باید یه پنجره باز بشه که بشه مقادیر رو در راستار محورهای مختلف دستی کم و زیاد کرد اما برای من این اتفاق نمیفته.میشه بگید باید چیکار کنم تا این پنجره ها باز بشن ؟
رو ابزار مورد نظر راست كليك كن.
در مورد رپيدشير هم لازم نيست عضو شي.وقتي وارد شدي بعد چن لحظه اون پايينش يه دكمه free download ظاهر ميشه.روي همون كليك كن
mehdi_47
03-08-2011, 22:29
dgx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز مرسی از اینکه منو راهنمایی میکنید.:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.