ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلیه مباحث مربوط به Jailbreak آیپد

صفحه ها : 1 [2]

m-ras
30-03-2013, 12:38
اگر اطلاعاتی در خصوص جیلبریک mini Ipad دارید اعلام فرمائید . بسیار سپاسگزار خواهم بود.

payan_zaman
31-03-2013, 13:51
سلام من new ipad برام دارن از آلمان میارن سوال پیش اومده برام اگر اپدیتش کنم بعدها می تونم jailbreak اش کنم؟

با توجه به امدن نسخه 6.1.3 چنانچه اپدیت کنید نمیتونید jailbreak کنید و باید حالا حالا ها منتظر بمانیید تا برای این نسخه هم جیبرک بیاد شاید هم تا نسخه 7 اصلا نیاد

amir_r.a
10-05-2013, 02:03
دوستان لطفا منو درباره ی جلبریک راهنمایی کنن. میخوام بدونم طرز کارش چجوریه و چه فایده هایی داره؟کمی میدونم ولی میخوام بیشتر آشنا بشم. آیا هر برنامه ای رو بصورت رایگان میشه روی آیپدی که جلبریک شده نصب کرد؟ چه محدودیت های داره؟ لطفا مشارکت کنید.

hossein.asghari
11-06-2013, 08:46
سلام و دورد

بالاخره جلبریک منتشر شد و مفتخریم در کمترین زمان ممکن آموزش فارسی و تصویری مراحل جلبریک را برای شما عزیزان آماده سازی کردیم .
بدون هیچ مقدمه ای بریم سر وقت اموزش تصویری جلبریک .
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نکات مهم :

این جلبریک مخصوص ورژن های ۶ تا ۶٫۱ می باشد
این جلبریک تمامی دیوایس های اپل به غیر از اپل تی وی را پشتیبانی می کند .
قبل از جلبریک حتما بک آپ توسط iTunes or iCoud تهیه کنید
برای جلبریک قفل دیوایس یا همان Lock screen را غیر فعال کنید

دریافت نرم افزار جلبریک : خوب این جلبریک توسط نرم افزار evasi0n انجام شده که از لینک های زیر مخصوص سیستم عامل خود می توانید دریافت کنید .
دانلود از سرور اختصاصی اپل اپس ! برای اولین بار در ایران !!!‌ Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) OS X Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Linux ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرحله ۱ - پس از دانلود نرم افزار جلبریک سپس یک پوشه با نام Pwnage روی دسکتاپ خود ایجاد و فایل فشرده را داخل پوشه کپی و اکسترکت کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرحله ۲ – وارد پوشه برنامه شده و روی آیکون نرم افزار راست کلیک کرده سپس گزینه ی Run as Administrator را انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرحله ۳ - در این مراحله اگر دیوایس شما به سیستم متصل نباشد پیغام وصل کردن دیوایس را می بینید ! پس دیوایس را با یو اس بی متصل کنید

مرحله ۴- خوب در این مرحله حتما قفل دوایس را غیر فعال کرده ! No Passcode ! سپس روی Jailbreak کلیک کنید

مرحله ۵ – همان طور که ملاحظه می کنید نرم افزار در حال ارسال و دریافت اطلاعات می باشد و دیوایس شما یک بار ریبوت خواهد شد !‌

مرحله ۶ – خوب بعد از بالا آمدن دیوایس داخل صفحه اصلی اسپرینگ برد برنامه جلبریک با نام evasiOn قرار گرفته که همان طور که لازم است باید روی آیکون یک بار کلیک کنید تا باز و بسته شود .

مرحله ۷ – در این مراحله نیز باید صبر کنید تا فایل های لازم دیوایس شما دانلود و داخل دیوایس منتقل شود .

مرحله ۸ – تقریبا کار تمام است و طبق تصویر زیر آیکون سیدیا بر روی اسپرینگ برد دیوایس شما قرار خواهد گرفت ..

موفق و پیروز باشید !‌
نکته بسیار مهم ! دوستان عزیز بعد از جلبریک برای نصب اپ های کرک حتما باید Appsync 5.x رو نصب کنید ! این مدل نیز برای ورژن ۶ هم بهینه شده است ! ( تست شده ) سورس : AppleApps.ir/repo sinfuliphonerepo.com iHacksrepo.com

برای دانلود کلیک کنید

Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) OS X Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Linux ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایل فشرده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این آموزش مطعلق به سایت appleapps.ir است .

alivip
11-06-2013, 09:48
این روش برای 6.1.3 هم جواب میده؟

hossein.asghari
12-06-2013, 12:09
این روش برای 6.1.3 هم جواب میده؟

بله ، البته فکر می کنم. چون رقم سوم ورژن تاثیری ندارد و فقط نسبت به ورژن قبل باگ هاش گرفته شده.

alivip
12-06-2013, 13:53
بله ، البته فکر می کنم. چون رقم سوم ورژن تاثیری ندارد و فقط نسبت به ورژن قبل باگ هاش گرفته شده.

ولی تو فروم های دیگه اینو ننوشته..یا نوشته برای این ورژن نمیشه..در واقع این روش رو فقط اینجا دیدم
در ضمن این جیلبریک پایداره؟

hossein.asghari
12-06-2013, 14:08
ولی تو فروم های دیگه اینو ننوشته..یا نوشته برای این ورژن نمیشه..در واقع این روش رو فقط اینجا دیدم
در ضمن این جیلبریک پایداره؟
شما برای کسب اطلاعات می توانید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
در فروم های این لینک می توانید اطلاعات بیشتری بدست آورید.

Mool Tee
12-06-2013, 15:16
جلبریک در 6.1.3 ساپورت نمیشه !

atdj
28-06-2013, 21:52
راسته میگن باتری رو ضعیف میکنه؟:n23:

mohammad_87
11-07-2013, 23:06
سلام
من آیپد مینی 6.1.2 دارم.دو سه تا بازی -- شده مثل gta 3 رو از سایت pp25 دانلود کردم ولی در آیپد تا وارد بازی میشه و آرم شرکت سازنده میاد کرش میکنه و میاد بیرون.مشکل از چیه؟باید حتما جیلبریک بشه؟

hormozan m
12-07-2013, 02:35
سلام
من آیپد مینی 6.1.2 دارم.دو سه تا بازی -- شده مثل gta 3 رو از سایت pp25 دانلود کردم ولی در آیپد تا وارد بازی میشه و آرم شرکت سازنده میاد کرش میکنه و میاد بیرون.مشکل از چیه؟باید حتما جیلبریک بشه؟

سلام . من تا حالا با روش 25pp کار نکردم ( نیاز نبوده ) شما که 6.1.2 هستی جیلبریک کن ! مشکلی هم داشتی همین جا اعلام کن راهنمایت میکنم :n06:

mohammad_87
12-07-2013, 03:42
سلام . من تا حالا با روش 25pp کار نکردم ( نیاز نبوده ) شما که 6.1.2 هستی جیلبریک کن ! مشکلی هم داشتی همین جا اعلام کن راهنمایت میکنم :n06:
ممنون.بعد از جیلبریک کردن چجوری میشه به حالت نرمال برگشت؟
برای بکاپ گرفتن از اطلاعات باید از itunes و منوی file ---> Devices استفاده کنم؟

Mool Tee
12-07-2013, 04:19
ممنون.بعد از جیلبریک کردن چجوری میشه به حالت نرمال برگشت؟
برای بکاپ گرفتن از اطلاعات باید از itunes و منوی file ---> Devices استفاده کنم؟

شما برنامه 25 pp رو دانلود برو قسمتی که یه دست هست که توش یه سیب ( باید به نت وصل باشی) اون بالای بالا سمت راست دکمه ابی رو بزن وقتی تموم شد گوشی رو ریست کن برنامرو نصب کن
برای از بین بردن جیلبریک هم تنها راه ریستور هست که حتما باید به اخرین نسخه باشه (6.1.4) که اون موقع دیگه جیلبریک ندارید ! البته یه راهی هست به اسم Semi_Restore که دستگاه رو ریستور میکنه روی همون ورژن بدون اینکه جیلبریک بره !!!
کاری بود در خدمتم !

mohammad_87
12-07-2013, 12:23
شما برنامه 25 pp رو دانلود برو قسمتی که یه دست هست که توش یه سیب ( باید به نت وصل باشی) اون بالای بالا سمت راست دکمه ابی رو بزن وقتی تموم شد گوشی رو ریست کن برنامرو نصب کن
برای از بین بردن جیلبریک هم تنها راه ریستور هست که حتما باید به اخرین نسخه باشه (6.1.4) که اون موقع دیگه جیلبریک ندارید ! البته یه راهی هست به اسم Semi_Restore که دستگاه رو ریستور میکنه روی همون ورژن بدون اینکه جیلبریک بره !!!
کاری بود در خدمتم !
اگه قبل از جیلبریک با itunes بکاپ بگیرم نمیتونم اونرو ریستور کنم تا به حالت قبل از جیلبریک بره؟اگر نه یعنی جیلبریک راه برگشت نداره فعلا؟

amir_r.a
30-07-2013, 04:57
عالی بود.خیلی ممنون.
ولی یه سوال,واسه کار به این راحتی چرا کمه کم 40 50 الی بالاتر میگیرن؟

brain
05-01-2014, 04:07
سلام.

من ipod touch دارم ، ios 6.1.5 که همین دیروز جیلبریکش واسه ویندوز اومد.
سوالم اینه :
اگه من جیلبریک کنم ، پیام هایی که تو viber مخصوصا و برنامه هایی نظیر این و notes ها و .... پاک میشن ؟
(بقیه بازی و ... پاک بشن برام مهم نیست ولی این چند تا چیز برام مهمه)

itunes اجازه ی گرفتن بکاپ رو نمیده ( نمیدونم چرا ). با iTools هم میشه از app ها با documents هاش بکاپ گرفت ولی خیلی مطمئن نیستم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

nesvapc
06-01-2014, 05:29
اصولا چرا باید جیلبریک کرد. من دستگاه هامو که ازامریکا اورده اند واکبند بودند خودم بعد ازساختن اپل ای دی استفاده میکنم وبرنامه هایی راکه میخواهم از اپل استور میگیرم .اگه میشه به سئوالات زیر پاسخ دهید
1- جیلبریک کردن چه فایده ای برای ما دارد؟
2- ایا اگر دلمان خواست میتوانیم بدون ازدست دادن برنامه های نصب شده ایپاد را به حالت اولیه دراوریم؟
3- ایا جیلبریک کردن کاری است که خودما اگر کاربر غیرحرفه ای باشیم میتوانیم باکمی اموزش انجام دهیم یاانکه باید بدهیم فروشگاه های بیرون اینکار راانجام دهند؟

ارادتمند

brain
07-01-2014, 04:01
1- جیلبریک کردن چه فایده ای برای ما دارد؟
اصلش اینه که میتونید بازی و برنامه هایی که پولی هستن رو به صورت رایگان (کرک شده) دانلود کنید.
یه سری کارای دیگه هم میشه باهاش کرد ، مثلا میتونید بلوتوث رو باهاش فعال کنید که فایل جابه جا کنید(که من خودم تا حالا استفاده نکردم)

2- ایا اگر دلمان خواست میتوانیم بدون ازدست دادن برنامه های نصب شده ایپاد را به حالت اولیه دراوریم؟
تا اونجایی که خودم تجربه کردم ، بله میتونید ، اگه برنامه ها حتی پاک هم بشن میتونید دوباره بگیریدش ، وقتی purchase کرده باشید دیگه تا آخر عمر داریدش (با همون اپل آیدی خودتون منظورمه).

3- ایا جیلبریک کردن کاری است که خودما اگر کاربر غیرحرفه ای باشیم میتوانیم باکمی اموزش انجام دهیم یاانکه باید بدهیم فروشگاه های بیرون اینکار راانجام دهند؟

کار سخت و پیچیده ای نیست. یه برنامه سادس که با زدن یک دکمه دستگاه جیلبریک میشه (البته روش های دیگه ای هم داره که این ساده ترینه)
یه حرکت هم بعدش داره (نصب app sync) . کلا آموزش جیلبریک زیاده ، اگه خواستید بکنید اینکارو یه سرچ بزنید.

09123456789
16-03-2014, 22:39
سلام
من سفارش اپل آیپد ایر 4G رو دادم ولی یه ذره دس نیگه داشتم! چون من میخوام فرهنگ لغت قدرتمند لانگ من رو روش داشته باشم با تمام امکاناتش، افسوس دیدم پولیه و حدودا 33 دلاره.
سوال من اینه:
آیا با جیلبریک کردن و توانستن نصب برنامه کرک شده اولا به من بگید از کجا بدونم که لانگمنی که 33 دلاره نسخه کرک شدش هست یا نه؟! و چه جوری باید دانلود و نصبش کرد
دوم اینکه آیا برای ورژن 7.1 آی او اس جیل بریکی هس؟

هزار رحمت به اندروید به خدا این دردسر ها رو نداره. ولی حیفم میاد چیزی حدود 2 تومن رو بدم سامسونگ بخرم

هدف اصلی من فقط نصب این فرهنگ لغت هاس!!!! و بعدش باز کردن پی دی اف انگلیسی : کار من زبانه

hormozan m
17-03-2014, 00:20
سلام
من سفارش اپل آیپد ایر 4G رو دادم ولی یه ذره دس نیگه داشتم! چون من میخوام فرهنگ لغت قدرتمند لانگ من رو روش داشته باشم با تمام امکاناتش، افسوس دیدم پولیه و حدودا 33 دلاره.
سوال من اینه:
آیا با جیلبریک کردن و توانستن نصب برنامه کرک شده اولا به من بگید از کجا بدونم که لانگمنی که 33 دلاره نسخه کرک شدش هست یا نه؟! و چه جوری باید دانلود و نصبش کرد
دوم اینکه آیا برای ورژن 7.1 آی او اس جیل بریکی هس؟

هزار رحمت به اندروید به خدا این دردسر ها رو نداره. ولی حیفم میاد چیزی حدود 2 تومن رو بدم سامسونگ بخرم

هدف اصلی من فقط نصب این فرهنگ لغت هاس!!!! و بعدش باز کردن پی دی اف انگلیسی : کار من زبانه

سلام ... لانگمن رو میتونید نصب کنید ( کرک شده ) ولی نه آخرین ورژن رو ... بله جیلبریک کنید میتونید نصب کنید .

این درد سر نیست زیر پا گذاشتن کپی رایت هست ( که در ایران معنی نداره :n02:) نظر من اینه که اگر لانگمن رو به صورت حرفه ای احتیاچ دارید بخرید بهتره چون هم همیشه دارید اش و هم منظم آپدیت ها رو میگیرید ... ( حدود 100 تومن میشه که الان نسخه چاپی اش کمتر از 40 تومن نیست )

7.1 فعلا جیلبریک نشده و احتمالا نمیشه تا ios8 ... دستگاه شما 7.1 نیست پس نگران نباشید :n09:

09123456789
17-03-2014, 15:49
سلام ... لانگمن رو میتونید نصب کنید ( کرک شده ) ولی نه آخرین ورژن رو ... بله جیلبریک کنید میتونید نصب کنید .

این درد سر نیست زیر پا گذاشتن کپی رایت هست ( که در ایران معنی نداره :n02:) نظر من اینه که اگر لانگمن رو به صورت حرفه ای احتیاچ دارید بخرید بهتره چون هم همیشه دارید اش و هم منظم آپدیت ها رو میگیرید ... ( حدود 100 تومن میشه که الان نسخه چاپی اش کمتر از 40 تومن نیست )

7.1 فعلا جیلبریک نشده و احتمالا نمیشه تا ios8 ... دستگاه شما 7.1 نیست پس نگران نباشید :n09:

نه خوب بلاخره که میخوام آپ دیت کنم به 7.1 یا نه! اتفاقا اجبار و اصرار فراووونی به آپ دیت دارمش. اشاره شده خیلی تفاوت کرده! خوب روش خریدش؟

COD MW3
07-05-2014, 20:17
دوستان من یه اشتباهی بزرگی کردم..از روی حقیقتش قرص خواب آور خورده بودم ..شل شده بودم بعد زدم تبلت جیلبریک شدمو آپدیت کردم به 7.1.1 تو dfu مود...الان که فکرمیکنم کلی بازی و نرم افزار گرون قیمت کرک شده داشتم...غبطه میخورم

الانم هیچ جوره مثل که نمیشه داونگرید کرد به همون 7.0.4.. شنیدم باید فایل shsh داشته باشی...خلاصه کلی بازی و برنامه پولی بای بای کرد...

آیپدم ایره الان 7.1.1 ... نمیشه یه جوری داونگریت کنیم به 7.0.4؟ من که کل یوتوب و سایت evas0n همه جهان رو گشتم آخرش اومدم اینجا سنگ آخر رو بندازم شاید کسی چیزی بلد بود کمک کرد ...

منتظرم..یا علی مدد

COD MW3
08-05-2014, 07:29
آقا سلام..یه روش بهتر پیدا کردم..برای نصب بازیهای پولی بدون جیلبریک روی IOS 7.1.1 ...برنامه تانگبو...یه برنامه داره روی کامپیوتر میریزی یه برنامه هم داره روی خود دستگاه ...بعدش یه ترفندی داره که بازی دانلود شده رو باید نصب کنید و گرنه نمیکنه که امروز کشف کردم..

از تو خود برنامه روی دیوایس بازی رو سرچ میکنید....بعد بازی رو دانلود میکنید شاید چند بار خطاا بده که سرورش خرابه ولی دوباره ادامه بدید..بعد که بازی دانلودش تموم شد ارور میده!!! بعد شما با خود برنامه که تو کامپیوتره...برید تو فایل منیجر برید تو تانگبو تو دیوایس

اون بازی که دانلود کردید رو بیارید تو کامپیوتر ....اوکی؟ بعد...از تو کامپیوتر نصبش کنید روی دیوایس و بعد نصب میشه...! به همین راحتی...

ببینید با خود برنامه تانگبو روی کامپیوتر اگر بازی دانلود کنید و بخواید نصب کنید ارور ورفیکیشن میده یعنی مطابقت نمیتونه بده....پس 1د

1- با خود تانگبو رو دیوایس بازی پولی مثل بد لند یا لئوس فورتون یا یه بازی گرون دانلود کنید بعد ....از فایل منیجر تانگبویی که روی کامپیوتره اون بازی رو بکشید بیرون بندازید تو دسکتابتون بعد نصبش کنید تو اپلتون..

الان گرفتین؟ یه خورده چرت پرت گفتم امیدوارم مفهوم باشه...:11: :n12::n02:

من با آموزشهایی که تو سایتهای دیگه بود نمیشد همش ارور هماهنگی میداد آخرش این روش رو خودم کشف کردم :n08:

JoWkErsSs
05-12-2014, 15:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جیلبریک آنتدر iOS 8.1.1 و iOS 8.2 Beta به وسیله تیم هکر جیلبریک آنتدر Taig عرضه شد.

*MuscleNerd نیز که نسبت به آپدیت 8.1.1 هشدار داده بود، اینبار این جیلبریک را امن اعلام کرد.

*این جیلبریک برای تمامی دستگاه هایی که 8.1.1 و 8.2 را ساپورت می کنند، قابل استفاده میباشد.

دانلود برنامه Taig 1.1.0 برای ویندوز (نسخه انگلیسی) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

balaban25
09-12-2014, 13:20
سلام من ایپد ایر 2 دارم وزژن 8.1 جیل کردم حالا هرکاری میکنم برنامه اوووووپپپن وووووییییی شیییی ان روباز کنم کرش میکنه.از اپل استور و تانگبو و هرجای دیگه بگین امتحان کردم.میخام ببیمنم برنامه جایگزین یا راه حل دیگه ای هست ممنون...

cccc
17-05-2017, 23:23
سلام لینک جیلبربک untethered برای 10.2.1 میخواستم، و اینکه ایا بعد از جیلبریک برای بروز رسانی ورژن جدید os باید دوباره جیلبریک جدید رو هم دان ونصب کنم؟ و این سیکل رو همیشه باید تکرار کرد؟
ممنون