مشاهده نسخه کامل
: تمرین سریال فیشینگ
ebrahimjan
30-07-2011, 19:28
این هم دوتا SerialFishMe که از نت گرفتم که شما باید سریال اون رو بدست بیارید ( اولی آسونه ولی دومی یکم سخته) پس لطفا دوستان سریال این کرک می ها رو بدست بیارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr.reCoder
31-07-2011, 12:13
ببین اینا خوبن!! خیلی کار نکردم! 5 دقیقه!!!
سریال برای کرک می شماره 1:
سریال برای کرک می شماره 2:
ebrahimjan
31-07-2011, 12:58
ببین اینا خوبن!! خیلی کار نکردم! 5 دقیقه!!!
سریال برای کرک می شماره 1:
سریال برای کرک می شماره 2:
هر دو درسته دمت گرم اولی رو خودم سریالش رو بدست اوردم ولی دومی رو نتونستم اگه ممکنه یه توضیحی یا یه آموزش در مورد سریال فیشینگ دومی بده
Mr.reCoder
31-07-2011, 17:45
دومی تو vb.net نوشته شده. با reflector دیکامپایلش کن. خوشبختانه پروتکت نشده :46: کدش میاد جلوی چشمت!!!:31:
در ضمن توابعی که آبجکت رو برمیگردانن با تابع ToString به رشته تبدیل میشن.
مسیر زیر رو توی Reflector دنبال کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد زیر میاد :
دومی تو vb.net نوشته شده. با reflector دیکامپایلش کن. خوشبختانه پروتکت نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدش میاد جلوی چشمت!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن توابعی که آبجکت رو برمیگردانن با تابع ToString به رشته تبدیل میشن.
مسیر زیر رو توی Reflector دنبال کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد زیر میاد :
روی Button2_click کلیک کن! کد زیر میاد:
توابع RJx هرکدوم یه رشته برمیگردونن که (Me.RJx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(10 مهمتره:
برو تو VB دات نت و کد زیر رو اجرا کن. ببین چی میاد. البته بهتره همه کدها رو بنویسی(کپی کنی:31:) و خود کرک می رو بسازی!!!
------------------------++++++++++++++++++++++++++++--------------------------------------
من دات نت و vb6 رو خیلی دوست دارم!:10: چون خیلی راحت کرک میشن!:46: البته اگه پروتکت نشن!!!:19:
ebrahimjan
01-08-2011, 00:03
توضیحات شما کامل بود من تا حدودی زبان دلفی رو بلدم سریال تو این تابع
قرار میگیره اگه ممکنه این قسمت رو برام بیشتر توضیح بدید که چطور سریال رو ازش استخراج کردید
Mr.reCoder
01-08-2011, 11:16
توضیحات شما کامل بود من تا حدودی زبان دلفی رو بلدم سریال تو این تابع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقرار میگیره اگه ممکنه این قسمت رو برام بیشتر توضیح بدید که چطور سریال رو ازش استخراج کردید
همه ی توابع مشخصند که چیکار میکنن. فقط تابع زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه یکم توضیح لازم داره. البته اگه دات نت رو میخوندی خیلی بهتر از من میدونستی!:20:
خوب در این تابع دستورات Conversions.ToString خوب معلومه!!:31:(همه چی رو به رشته تبدیل میکنن!:46: حتی Object!!!)
توابع دیگه هم هرکدوم Object برمیگردونن که با همین تابع به رشته تبدیل میشوند.
دستور Operators.ConcatenateObject دو Object را کنتاکت(چسبیدن) میکنند.:31: که بعدا با Tostring رشته میشوند!:46:
دستور Operators.AddObject هم دو Object رو با هم جمع میکنه!!(در این مورد بخصوص، با دستور Operators.ConcatenateObject برابر است.)
کلا همین دیگه...:31:
بهتره همینها رو تو VB.NET بنویسی و Trace کنی. اون وقت خیلی بهتر مشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.