مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید کیس تا 150 تومن
سلام
یه کیس میخوام که به معنای واقعی کلمه خنک و بی صدا باشه...
برندش هم اصلا برام مهم نیست فقط تو بازار پیدا بشه...
و اینکه اینقدر عمق داشته باشه که بشه یه فن سی پی یو مثل tuniq tower 120 توش جا داد.
مرسی:11:
Ultra_Black
30-07-2011, 20:10
سلام
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه،Green X9 هست...
سلام
پیشنهاد من با کمی افزایش بودجه،Green X9 هست...
با افزایش بودجه مشکلی ندارم ولی شنیدم این کیس خیلی بزرگتر از همین کیس های معمولی خانگی هست.
این درسته...؟؟
Ultra_Black
30-07-2011, 21:49
با افزایش بودجه مشکلی ندارم ولی شنیدم این کیس خیلی بزرگتر از همین کیس های معمولی خانگی هست.
این درسته...؟؟
بله Full Tower هست که اغلب کیس های High End همینطور هستند و بیشتر مزیت حساب میشه تا عیب!
sasan816
30-07-2011, 22:33
پیشنهاد من 163000 کمی قیمتش بالاست ولی ارزشش رو داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ه اغلب کیس های High End همینطور هستند
طبق کدوم تست جهانی کیس گرین High End به حساب اومد
بله Full Tower هست که اغلب کیس های High End همینطور هستند و بیشتر مزیت حساب میشه تا عیب!
ممنون
ولی الان که تو وبسایت گرین رو نگاه میکنم میبینم برای X9 ابعادش به شرح زیر هستش:
555*235*600
و برای سایر کیسها هم 290*420*290 هستش. این یعنی X9 خیلی بزرگه... و برای کابری مثل من که کیس رو روی میز و کنار مانیتور میذاره جالب نیست.
از طرفی وزنش هم 14 کیلو هست !! که هشت کیلو از یک کیس معمولی بیشتره...:31:
چون میدیدم برخی دوستان رفتن falcon خریدن و پشیمون شدن لذا منم از خرید فالکون منصرف شدم. حالا اگر مدلی کوچکتر از این غول و با توان خنک کنندگی بالا سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.:11:
High End بودن رو تست های جهانی ( :دی) مشخص نمیکنن، از کارایی و رده بندی محصولات مشخص میشه.
البته اگه به شماست که هرچی من و Ultra_Black و Jonerex و ... میگیم مشکل داره، فقط شما و اون رفیقتون درست میگید:31:
یه سرچ ساده در گوگل واقعا سخت نیست...
موفق باشید.
Ultra_Black
30-07-2011, 23:25
طبق این این Review و Award های جهانی:
به زبان انگلیسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به زبان ایتالیایی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به زبان فرانسه:
به زیان آلمانی:
به زبان ترکی استانبولی:
کیس از این جهانی تر؟!:31:
baloteli
30-07-2011, 23:47
طبق این این Review و Award های جهانی:
به زبان انگلیسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زبان ایتالیایی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زبان فرانسه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زیان آلمانی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زبان ترکی استانبولی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیس از این جهانی تر؟!:31:
یک راهنمایی میکنید من هرچی توی اون لینکها به زبانهای مختلف میگردم اسمی از گرین پیدا نمیکنم:18:
Ultra_Black
31-07-2011, 00:01
یک راهنمایی میکنید من هرچی توی اون لینکها به زبانهای مختلف میگردم اسمی از گرین پیدا نمیکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
نباید هم پیدا کنید...!
چون اینا توسط Aerocool تایوان تولید و توسط شرکت گرین وارد و در داخل کشور به اسم تجاری گرین به بازار عرضه میشن...
و شرکت آینده سیما هم هیچ ادعایی در زمینه تولید کیسهاش در داخل نداره و همیشه اعلام کرده که محصولاتش طراحی و تولید شریکهای تجاریش که اغلب هم در کشورهای شرق دور قرار دارند هستند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.