مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید asus N53SV
artoor32
30-07-2011, 16:41
سلام دوستان.من قصد خرید این لپتاپ رو دارم.در تاپیک قبلی داشتم نتیجه میگرفتم که بسته شد و به نظرم تاپیک قبلی خیلی بهتر بود......
در مورد asus N53SV فقط میخوام علاوه بر مشخصاتش FULL HD باشه و دارای هارد سرعت بالایی باشه.
نظر دوستانی که این لپتاپ رو خریداری کردن در موردش چطور هست؟
ایا کیفیت مانیتور خوبی داره؟ چون واسم کیفیت مانیتورش مهم هست.
از کجا بفهمم که FULL HD هست؟ چون انگار دو مدل معمولی و فول اچ دی داره , که بجای FULL HD معمولی بهم ندن.
در مورد هارد هم فروشنده گفت 500+ و 640 هست.ایا فرقی در سرعتشون هست و کدوم رو پیشنهاد میکنید.
در مورد سی پی یو ایا سندی بریج هست؟
در مورد وزن و ال سی دی چطور؟ خودم ال سی دی 15 دوست دارم و کلا واسه تماشای فیلم و گاهی هم بازی و کارهای نرم افزاری و مهندسی هست.
لطفا معایب این لپتاپ رو ذکر کنید.
قیمت این لپ تاپ در بازار حدودا چند هست؟ بودجه من 1200 تا 1300 هست.اختلاف قیمتش با N53SN چقدره و کدوم رو پیشنهاد میکنید.
مدل n53sn خریداری شد.با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند.
سلام دوستان.من قصد خرید این لپتاپ رو دارم.در تاپیک قبلی داشتم نتیجه میگرفتم که بسته شد و به نظرم تاپیک قبلی خیلی بهتر بود......
در مورد asus N53SV فقط میخوام علاوه بر مشخصاتش FULL HD باشه و دارای هارد سرعت بالایی باشه.
از کجا بفهمم که FULL HD هست؟ چون انگار دو مدل معمولی و فول اچ دی داره , که بجای FULL HD معمولی بهم ندن.
در مورد هارد هم فروشنده گفت 500+ و 640 هست.ایا فرقی در سرعتشون هست و کدوم رو پیشنهاد میکنید.
در مورد وزن و ال سی دی چطور؟ خودم ال سی دی 15 دوست دارم و کلا واسه تماشای فیلم و گاهی هم بازی و کارهای نرم افزاری و مهندسی هست.
قیمت این لپ تاپ در بازار حدودا چند هست؟ بودجه من 1200 تا 1300 هست.اختلاف قیمتش با N53SN چقدره و کدوم رو پیشنهاد میکنید.با تشکر.
کیفیت مانیتورش جالب نیست!
زاویه دیدش اصلا خوب نیست.
سرعت هارد بستگی داره که 5400rpm باشه یا 7200 که تفاوتشون 15% هستش! البته به زودی قیمت هارد ssd متعادل میشه. پس زیاد خودتون رو درگیر 5400 یا 7200 نکنید.
بله, سی پی یو سندی بریجه.
ال سی دی هم بستگی به خودت داره.
Bh_hellboy
31-07-2011, 09:57
من دیروز این مدل رو تو بازار تبریز با گارانتی سازگار 1100 گرفتم
i7 2630 - 4G - GT 540 1G - 640 5400rpm - DOS
artoor32
01-08-2011, 03:46
خوب پس چه مدلی از ایسوس کیفیت مانیتور خوبی داره؟؟!! k53sv چطوره؟ خوده فروشنده یه k43 sj داشت که کیفیتش از لپتاپ های hp و dell که دیدم بهتر بود ولی به کیفیت سونی که نمیرسه ولی میگفت مدل های بالاتر کیفیت بهتری دارن.البته ماست فروش که نمیگه ماستم ترشه.:31:تا نظر سایر دوستان چی باشه.:10:
------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوب گرفتی پیش ما که از این قیمتا نیست!
خوزستان!
Bh_hellboy
04-08-2011, 23:50
------------------------------------------------------------------------------
خیلی خوب گرفتی پیش ما که از این قیمتا نیست!
خوزستان!
بلو ری نیستا بلو ری 50 تومن اینا گرونتر بود.
والا چون قیمت دستم بود تونستم اینجوری بگیرم نمایشگاه کامپیوتر تبریز 1180 قیمت زده بود (با کولپد و فلش 4 گیگ و اینا) گفت بدون هدایا 1150 میده منم بازار گشتم و اینو یافتم.
یه فروشنده بود اول میگفت 1230 بعد که لیست نمایشگاه رو نشونش دادم گفت تا 1170 میتونه بده :18:
کسی مدونه معنی این (15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology)که تو مشخصات لپ تاپ ایسوس N53SV نوشته چیه و از کجا میشه فهمید لپ تاپی که میخایم بخریم رزولیشنش 1920 در 1080 هستش یا نه(بدون سیستم عامل)
saeed1368715
06-08-2011, 20:49
سلام .من asus n53snخریدم.ولی اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟
Xilevens
06-08-2011, 21:38
خوب پس چه مدلی از ایسوس کیفیت مانیتور خوبی داره؟؟!! k53sv چطوره؟ خوده فروشنده یه k43 sj داشت که کیفیتش از لپتاپ های hp و dell که دیدم بهتر بود ولی به کیفیت سونی که نمیرسه ولی میگفت مدل های بالاتر کیفیت بهتری دارن.البته ماست فروش که نمیگه ماستم ترشه.:31:تا نظر سایر دوستان چی باشه.:10:
دسوت عزیز N53SN FHD رو اگه بتونی بگیری خیلی خوبه
سلام از کجا میشه فهمید لپ تاپی که میخایم بخریم فول اچ دی با رزولیشنش 1920 در 1080 هستش یا نه(بدون سیستم عامل)
قیمت این لپ تاپ در بازار حدودا چند هست؟ بودجه من 1200 تا 1300 هست.اختلاف قیمتش با N53SN چقدره و کدوم رو پیشنهاد میکنید.با تشکر.
دوست عزيز من خودم 20 روز N53SV گرفتم.اول بگم اگه تا 1400 هزينه كني SN بهتره اگر هم نمي توني SV هم واقعا خوبه .در مورد FULL HD نگرد چون پيدا نمي كني من خيلي گشتم اكثر كساني هم كه مي گن دارن HD دارن نه FULLHD .برا اطمينان رو كارتن اصلي اسوس رو برچسب مشخصات زده
در مورد هارد همه 640 دور پايينه5400 اما 500 دو نوع داره پلاس (++(5400.7200))و دور بالا(7200) خواستي بگيري يا ++ يا 500 7200:5:بگير چون واقعا تاثير داره
در مورد مانيتور مال من HD وكيفيتش واقعا خوبه زاويه ديد خوبي هم داره در مقايسه با چند لپ تاپ ديگه
CPU هم كه سندي بريجه فقط رو كارتن و خود لپ تاپ حتما برچسب NEW REVISION داشته باشه
وزن هم 2.7 خوبه قابل حمله - LCD هم 15.6 وايد برا فيلم بازي هم خوبه
برا كاراي نرم افزاري هم خوبه خودم 3DMAX-AFTER effect-و... كار كردم خوب بود فقط شايد با اتوكد مشكل داشته باشي كه با اپديت گرافيك حله خيالت تخت خواب
ديگه برات بگم صداش واقعا توپه
فقط يه عيب داره اونم كيبوردشه واقعا افتضاحه به قول دوستان خيلي flex يه كليدي مي زني همراش كليدهاي ديگه هم مي ره پايين البته قابل تحمله.
كلام اخر واقعا زيباست كيفيت توپي داره بگيري ضرر نمي كني:10::8:
سلام از کجا میشه فهمید لپ تاپی که میخایم بخریم فول اچ دی با رزولیشنش 1920 در 1080 هستش یا نه(بدون سیستم عامل)
رو كارتن لپ تاپ يه ليبل هست كه مشخصاتشو نوشته :5:
رو كارتن لپ تاپ يه ليبل هست كه مشخصاتشو نوشته :5:
روی کارتون؟ لپ تاپ من دو تا کارتون داره ولی رو هیچ کدوم چیزی در مورد رزولیشن ننوشته:41: :45::question:
روی کارتون؟ لپ تاپ من دو تا کارتون داره ولی رو هیچ کدوم چیزی در مورد رزولیشن ننوشته:41: :45::question:
دوست عزيز درسته 2كارتن داره اولي رنگ خاكيه كه توش كيف و كارتن اصلي لپ تاپ هست كه كارتن اوليه بايد پلمپ باشه با برچسب ابي رنگ اسوس. رو كارتن اولي يه برچسب هست كه روش مدل لپ تاپ s/n p/q p/n واطلاعات ديگه اي هست اما كارتن دومي كه اصلي هست و لپ تاپ تو اونه روش يه برچسب هست كه مدل لپ تاپ و كانفيگ كاملش رو توش نوشته به اين صورت:
base unit:
customer code:
lcd+id-color
و چيزاي ديگه با فروشنده هم شرط كن كه كارتن اولو باز كرد و fullنبود نمي خاييش.
حالا اگه شما خريدين و برچسب نداره عجيبه بايد داشته باشه.:10:
دوست عزيز درسته 2كارتن داره اولي رنگ خاكيه كه توش كيف و كارتن اصلي لپ تاپ هست كه كارتن اوليه بايد پلمپ باشه با برچسب ابي رنگ اسوس. رو كارتن اولي يه برچسب هست كه روش مدل لپ تاپ s/n p/q p/n واطلاعات ديگه اي هست اما كارتن دومي كه اصلي هست و لپ تاپ تو اونه روش يه برچسب هست كه مدل لپ تاپ و كانفيگ كاملش رو توش نوشته به اين صورت:
base unit:
customer code:
lcd+id-color
و چيزاي ديگه با فروشنده هم شرط كن كه كارتن اولو باز كرد و fullنبود نمي خاييش.
حالا اگه شما خريدين و برچسب نداره عجيبه بايد داشته باشه.:10:
چرا عصبانی میشی داداش ؟؟ مال من بر چسب داره ولی در مورد رزولیشن چیزی ننوشته بود و چون از تهران خریدم و تو شهرستانم نمیتونم پسش بدم 1230000 هم پولشو دادم تو همین اوایل مرداد ماه 90 هم خریدم این هم مشخصاتش
Processor : Intel® Core™ i7 2630QM
Memory : DDR3 1333 MHz SDRAM,4GB
Graphic : NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM
Storage : 640GB 5400rpm
Optical Drive : Blu-Ray DVD Combo
Battery : 6Cells : 4400 mAh 47 Whrs
Display : 15.6"
اما در مورد رزولیشن چیزی ننوشته
چرا عصبانی میشی داداش ؟؟ مال من بر چسب داره ولی در مورد رزولیشن چیزی ننوشته بود و چون از تهران خریدم و تو شهرستانم نمیتونم پسش بدم 1230000 هم پولشو دادم تو همین اوایل مرداد ماه 90 هم خریدم این هم مشخصاتش
Processor : Intel® Core™ i7 2630QM
Memory : DDR3 1333 MHz SDRAM,4GB
Graphic : NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM
Storage : 640GB 5400rpm
Optical Drive : Blu-Ray DVD Combo
Battery : 6Cells : 4400 mAh 47 Whrs
Display : 15.6"
اما در مورد رزولیشن چیزی ننوشته
فدات شم من عصباني نشدم:27::31:
رو برچسب كارتن دومي خطي كه lcd معرفي كرده نوشته:HD يا FULL HD:40:
رو برچسب كارتن دومي خطي كه lcd معرفي كرده نوشته:HD يا FULL HD:40:
بله درسته اینطوری که معلومه مال من بر خلاف گفته فروشنده فول اچ دی نیست :41: :37: فرق قیمت بین یک مدل با کانفیگ مشابه ولی مونیتور فول اچ دی چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xilevens
13-08-2011, 13:07
بله درسته اینطوری که معلومه مال من بر خلاف گفته فروشنده فول اچ دی نیست :41: :37: فرق قیمت بین یک مدل با کانفیگ مشابه ولی مونیتور فول اچ دی چنده ؟
دوست عزیز N53SV که FHD نداره
دوست عزیز N53SV که FHD نداره
یعنی چی ؟ یعنی ایسوس تو سایتش دروغکی اینهارو نوشته؟
Display15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology
یعنی چی ؟ یعنی ایسوس تو سایتش دروغکی اینهارو نوشته؟
Display15.6" 16:9 HD (1366x768)/Full HD (1920x1080) LED backlit Asus Splendid Video Intelligent Technology
فول اچ دی داره اما در بازار داخلی ایران گیر نمیاد.
احتلاف قیمت بین HD و FHD هم حدود 150 تا 200 تومان در ایران هست.
artoor32
14-08-2011, 04:22
دوست عزيز من خودم 20 روز N53SV گرفتم.اول بگم اگه تا 1400 هزينه كني SN بهتره اگر هم نمي توني SV هم واقعا خوبه .در مورد FULL HD نگرد چون پيدا نمي كني من خيلي گشتم اكثر كساني هم كه مي گن دارن HD دارن نه FULLHD .برا اطمينان رو كارتن اصلي اسوس رو برچسب مشخصات زده
در مورد هارد همه 640 دور پايينه5400 اما 500 دو نوع داره پلاس (++(5400.7200))و دور بالا(7200) خواستي بگيري يا ++ يا 500 7200:5:بگير چون واقعا تاثير داره
در مورد مانيتور مال من HD وكيفيتش واقعا خوبه زاويه ديد خوبي هم داره در مقايسه با چند لپ تاپ ديگه
CPU هم كه سندي بريجه فقط رو كارتن و خود لپ تاپ حتما برچسب NEW REVISION داشته باشه
وزن هم 2.7 خوبه قابل حمله - LCD هم 15.6 وايد برا فيلم بازي هم خوبه
برا كاراي نرم افزاري هم خوبه خودم 3DMAX-AFTER effect-و... كار كردم خوب بود فقط شايد با اتوكد مشكل داشته باشي كه با اپديت گرافيك حله خيالت تخت خواب
ديگه برات بگم صداش واقعا توپه
فقط يه عيب داره اونم كيبوردشه واقعا افتضاحه به قول دوستان خيلي flex يه كليدي مي زني همراش كليدهاي ديگه هم مي ره پايين البته قابل تحمله.
كلام اخر واقعا زيباست كيفيت توپي داره بگيري ضرر نمي كني:10::8:
با تشکر از توضیحات خوب شما دوست عزیز و راهنمایی سایر دوستان.
لپتاپ شما usb3 و blu ray هست؟
من مدل hd رو گیر آوردم n53sv ولی usb3 نیست!! واقعا عجیبه که یک مدل رو چرا با چند اپشن میزنن که خریدار سردرگم بشه.به همین دلیل از فروشنده قبولش نکردم تا مدل usb3 دار واسم گیر بیاره و میگه فعلا نیست.......:41:
در ضمن هارد همه 640 هستن مگر خودت بخوای واست با 500 7200 rpm دوربالا تعویض کنه.
artoor32
14-08-2011, 04:44
دوست عزیز شما که این لپتاپ رو دارید و اچ دی هست با سیستم عامل در ویندوز در قسمت screen resolution رزولوشن حداکثر تا چند هست؟ اگر اچ دی هست باید آخرش 1920 در 1080 باشه.
واسه من که بدون ویندوز میخوام بخرم نمیتونم این رو تست کنم ولی اون مشخصات رو کارتون خیلی کمک کرد واسه بدون سیستم عامل. :27: با تشکر.
من مدل hd رو گیر آوردم n53sv ولی usb3 نیست!! واقعا عجیبه که یک مدل رو چرا با چند اپشن میزنن که خریدار سردرگم بشه.به همین دلیل از فروشنده قبولش نکردم تا مدل usb3 دار واسم گیر بیاره و میگه فعلا نیست.......:41:
لپ تاپ من یک پورت usb3 داره ولی در عوض ESata نداره ودر مورد hd هم رزولیشنش مثل مال من1366 در 768 هست و نوع FHD که همون فول اچ دی هست رزولیشنش 1920 در 1080 هست که بهتر و البته گرونتره وهارد هم اونهایی که 7200 دور هستن فقط بعضی از نسخه های 500 گیگابایتیند که روی کارتن خود نوت بوک نوشته شده و بعید میدونم تو ایران بتونی با هارد 640گیگ 7200 پیدا کنی :41:
واقعا باقیمت خیلی عالی گرفتی چون من تو همون بازار تبریز 1220000تومن پول دادم و مشخصاتش هم درست مثل مال شماست (البته مال من نسخه اصلاح شده یا همون New Revision هستش مال شمارو نمیدونم)
دوست عزیز شما که این لپتاپ رو دارید و اچ دی هست با سیستم عامل در ویندوز در قسمت screen resolution رزولوشن حداکثر تا چند هست؟ اگر اچ دی هست باید آخرش 1920 در 1080 باشه.
واسه من که بدون ویندوز میخوام بخرم نمیتونم این رو تست کنم ولی اون مشخصات رو کارتون خیلی کمک کرد واسه بدون سیستم عامل. :27: با تشکر.
شرمنده ولی شما اشتباه گفتین چون تو سیستم عامل در ویندوز در قسمت screen resolution حداکثر رزولوشن نوع اچ دی 1366 در 768 هست و مال نوع فول اچ دی 1920 در 1080 هست یه وقت تو هم مثل من اشتباهی نخری :18::12: :thumbsdow
دوست عزيز كانفيگ من usb3-blu ray-500g 7200rpm
شما سعي كن usb3 dvdrw 500++ or 500 7200rpm بگيري همه هارداش640 نيست 500 هم داره 3نوع ++. .7200 .5400
artoor32
14-08-2011, 21:27
شرمنده ولی شما اشتباه گفتین چون تو سیستم عامل در ویندوز در قسمت screen resolution حداکثر رزولوشن نوع اچ دی 1366 در 768 هست و مال نوع فول اچ دی 1920 در 1080 هست یه وقت تو هم مثل من اشتباهی نخری :18::12: :thumbsdow
یعنی لپتاپ فروشنده FHD بود؟!! چون 1920 در 1080 بود.فردا میرم دوباره چک کنم.
دوست عزيز كانفيگ من usb3-blu ray-500g 7200rpm
شما سعي كن usb3 dvdrw 500++ or 500 7200rpm بگيري همه هارداش640 نيست 500 هم داره 3نوع ++. .7200 .5400
فروشنده میگفت دوتا هارد دارم.640 که 5400 rpm بود و 500+ که 7200 rpm.هارد 500++ تا حالا ندیدم. یعنی ++ باید از 7200 rpm بیشتر باشه.
اگه فول اچ دی و usb3 پیدا کردم دیگه هارد مهم نیست چون قابل تعویضه و هاردها ssd کم کم داره قیمتش به صرفه میشه.
اگه با این کانفیگ که میخوام پیدا نکردم sn میگیرم چون فعلا یک نوع کانفیگ بیشتر نداره.:19:
فروشنده میگفت دوتا هارد دارم.640 که 5400 rpm بود و 500+ که 7200 rpm.هارد 500++ تا حالا ندیدم. یعنی ++ باید از 7200 rpm بیشتر باشه.
اگه فول اچ دی و usb3 پیدا کردم دیگه هارد مهم نیست چون قابل تعویضه و هاردها ssd کم کم داره قیمتش به صرفه میشه.
اگه با این کانفیگ که میخوام پیدا نکردم sn میگیرم چون فعلا یک نوع کانفیگ بیشتر نداره.:19:
دوست عزيز 500++: 7200rpm+5400rpm:سرعت بيشتر
عزیز برادر تو عکسی که تو صفحه 2 این پست گذاشتم اگه دقت کنی تو قسمت HDD سرعت هارد رو هم نوشته وتو سطر اول هم نوشته که یک پورت یو اس بی 3 داره در هر صورت به نظر من اگه شما امکانشو داری همون N53SN رو بگیر:42::thumbsup::33:
عمر باتری چطور هست
شنیدم یک ساعت بیشتر نیست فروشنده میگفت 45 دقیقه با 9 سلولی فوقش 1 ساعت
اگر در حد وب و ابا وایرلس استفاده کنید چقدر کار می کنه کار سنگین چقدر (تجربی)
فرقش با K43SV غیر از USB 3 , مانیتور 14 دیگه چی هست و اگر حدود کارکد باتری اون هم کسی داره لطفا اینجا قرار بده
عمر باتری چطور هست
شما میتونی برای بدست آوردن این اطلاعاتی که میخای مشخصاتی که کارخونه سازنده اعلام کرده رو نصف کنی مثلا اگه تومشخصات باطری نوشته با کارکرد معمولی 4 ساعت بدون که 2 ساعته یا یکم بیشتر یا کمتر چیز دقیقی نمیتونی در مورد باطری به دست بیاری :31::7::3::15::thumbsup::thumbsdow
Xilevens
17-08-2011, 11:38
عمر باتری چطور هست
دوست عزیز اینو بهت چرت گفته
تمام فول هم کار کنه 1 ساعت حدودا میره
یک مدل هست n43sv همه چیز مثل n53sv فقط مانیتور به جای 15.6
14 هست به نظرتون روی عمر باتری چقدر اثر میگذاره این اختلاف؟
اگر با بلوری را بخواهم قیمت حدود چقدر هست؟
N53SV
N43SV
N53SV
N43SV
جل الخالق چه چیزیهایی تو ایران پیدا میشه :18: من تو این بازارهای کامپیوتر ایران یه چیزهایی دیدم که حتی شرکتهای سازنده هم اونهارو ندیدن مثل K53S و K53SV وحالا هم که این N43SV تو سایت ایسوس هم یه چنین چیزهایی نیست شما کجا اینو دیدی ؟ :18::blink::wac::weird::thumbsdow
اینو پشت ویترین داشت
الان سازگار ارقام چک کردم N43s بود
مدل x42j هم من توی بازار دیدم ولی خود سایت ایسوز خبر نبود
SAJAD0936
17-08-2011, 22:12
جل الخالق چه چیزیهایی تو ایران پیدا میشه :18: من تو این بازارهای کامپیوتر ایران یه چیزهایی دیدم که حتی شرکتهای سازنده هم اونهارو ندیدن مثل K53S و K53SV وحالا هم که این N43SV تو سایت ایسوس هم یه چنین چیزهایی نیست شما کجا اینو دیدی ؟ :18::blink::wac::weird::thumbsdow
دوست عزیز بعضی از مدلایی که میاد ایران اسمشون عوض میشه خیلی عجیبه این؟؟؟؟؟؟؟
بومی سازیش میکنن:27:
Farshid72
17-08-2011, 22:38
البته ناگفته نماند ک بعضی مدل ها تو سیت قرار نمیگیره و شما میتونید از درایور های مشابه ک خوده سونی قرار میده استفاده کنید.مثل مدل های آور شده
N53SV
N43SV
به نظر من شما اول بودجه ای که داری رو مشخص کن که تا چه سقف قیمتی می تونی خرج یه لپ تاپ کنی و بعدش هم نوع کاربرد بعد میتونی بری واسه انتخاب یه لپ تاپ جستجو کنی . اگه میخای زیاد اینور اونور ببریش بهتره سایز 14 و پایین تر رو انتخاب کنی که البته رزولیشن بیشترشون مثل اکثر مدلهای 15.6 اینچی 1366*768 هستش و تنها فرقشون مونیتور کوچکتر و نداشتن کلیدهای NumPad و وزن کمتره . اگه بودجه کافی داری بهتره 15 اینچ انتخاب کنی و فول اچ دی هم باشه که چه بهتر و اگه میخای ایسوس بگیری وپول کافی داری من مدل N53SN رو پیشنهاد میکنم (البته نوع فول اچ دی) بد نیست یه نگاه هم به مدلهای سری گیم ام اس آی هم بندازی از سری Fashion هم مدل FX620 رو که من دیدم چیز باحالی بودن و حتی میشه گفت از N53SV ایسوس هم بهتر بودن من فقط به خاطر این که فکر کردم این مدل فول اچ دیه (که نبود:37:)وقیمتشهم مناسبتر بود گرفتم وگرنه ام اس آی از اکثر جهات از ایسوس بهتر بود
1200 یک کم کمتر بیشتر
بلوری و USB 3 و ترجیجا یک کیبرد کامل الان که حساب می کنم میشه از NumPad گذشت
پورت HDMI که فکرکنم همه دارند
دنبال CPU corei7 بودم
و گرافیک NVDIA
کار اصلی بیشتر وب و کار عمومی هست ولی گاهی کانورت سنگین و گیم هم هست
می خواهم چیزی بگیرم که تا 2 3 سال دیگه روپا باشه از پس بازی ها هم بر بیاد
عمر باتری 53SV یک چیزی حدود 2 و خورده ای با وایرلس روشن هست چون اینترنت را حتما با وایرلس می گیره یک مقدار به نظرم کم اومد یک مقدار این قضیه به شک انداختم کییردش هم باید خود فرد را ببرم ببینه چون دارم برای کسی می خرم
K53 SV با core i7 را توی خود سایت سازگار ندیدم:41:
عمر باتریش بهتر بود حدود 4 ساعت تنها فرقش نداشتن usb 3 بود:13:
کلا هرچی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
alireza20202003
19-08-2011, 13:54
دو تا سوال خیلی ساده دارم :
1. این لپتاپ Sata III داره ؟ اگه داره چند تا ؟ (منظورم اینه که فقط هاردش SataIII هست یا درایو نوریش هم SataIII یه)
2. با صفحه نمایش Full HD تو بازار ایران پیدا میشه ؟
دو تا سوال خیلی ساده دارم :
1. این لپتاپ Sata III داره ؟ اگه داره چند تا ؟ (منظورم اینه که فقط هاردش SataIII هست یا درایو نوریش هم SataIII یه)
2. با صفحه نمایش Full HD تو بازار ایران پیدا میشه ؟
تا اونجایی که من میدونم Sata II هستش شاید هم اشتباه میکنم و نوع فول اچ دی هم تو بازار ایران پیدا میشه فقط باید بگردی که البته یه کم گرونتره (حدود 100 تا 150هزار تومن)
:biggrin:
pooria-ir
19-08-2011, 22:55
بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
اینم مقالش،خدمت شما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش
pooria-ir
19-08-2011, 22:55
بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
اینم مقالش،خدمت شما
یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش
اینم مقالش،خدمت شما
اولا بهتره هر مطلب رو یکبار بنویسین و از گذاشتن مطالب تکراری تو یه پست خودداری کنید و دوما ما اینجا در مورد لپ تاپ وصفحه نمایشش داریم بحث میکنیم خوب اگه کسی بخواد تو تلویزیون فول اچ دیش فیلم فول اچ دی ببینه خوب یه دونه پلیر درسته حسابی میگیره که یک دهم قیمت لپ تاپ هم نمیشه :9:مگه دیوونه است که یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی رو به جای پلیر استفاده کنه :22::24::34::wac::weird::thumbsdow به نظر من این تکنولوژی بیشتر به درد کارهای اداری میخوره و من شخصا دوست دارم که تو لپ تاپم فول اچ دی نگاه کنم نه اینکه وصلش کنم به تلویزیون و توتلویزیون فول اچ دی ببینم:31::12::26::15::thumbsup:
amin1680
20-08-2011, 02:55
اینم مقالش،خدمت شما
نه عزیزم من امتحان کردم نمیشه مگر اینکه رزولوشن خود لپتاب 1080*1920 باشه
میلاد نکوفر
20-08-2011, 09:58
من دو ماه دنبال N53SN یا N53SV با کانفیگ Full HD گشتم یافت نشد. آخر خسته شدم به N53SN با رزولوشن HD راضی شدم.
alireza20202003
20-08-2011, 15:45
آخه من با رزولوشن HD مشکل دارم و کلا پیدا هم نشه میرم سراغ 17 اینچ ها چون چارهای ندارم فعلا چند جا گشتم نبود. Sata III هم هست طبق تحقیقات من و البته فقط هاردش.
آخه من با رزولوشن HD مشکل دارم و کلا پیدا هم نشه میرم سراغ 17 اینچ ها چون چارهای ندارم فعلا چند جا گشتم نبود. Sata III هم هست طبق تحقیقات من و البته فقط هاردش.
خوب شما که امکانشو داری پس همون 17 اینچ رو بگیر که اکثرا هم فول اچ دی هستن اما همونطور که قبلا هم گفتم بهتره یه نگاه هم به مدلهای MSI بندازی انواع فول اچ دی شون هم راحت پیدا میشه وچون کانالهای وارداتیشون هم کمتر از مال ایسوسه تو یه مدل بیشتر از یکی دو تا کانفیگ نمیتونی پیدا کنی:12: وزیاد گیج نمیشی
pooria-ir
21-08-2011, 19:55
نه عزیزم من امتحان کردم نمیشه مگر اینکه رزولوشن خود لپتاب 1080*1920 باشه
عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده
اولا بهتره هر مطلب رو یکبار بنویسین و از گذاشتن مطالب تکراری تو یه پست خودداری کنید و دوما ما اینجا در مورد لپ تاپ وصفحه نمایشش داریم بحث میکنیم خوب اگه کسی بخواد تو تلویزیون فول اچ دیش فیلم فول اچ دی ببینه خوب یه دونه پلیر درسته حسابی میگیره که یک دهم قیمت لپ تاپ هم نمیشه :9:مگه دیوونه است که یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی رو به جای پلیر استفاده کنه :22::24::34::wac::weird::thumbsdow به نظر من این تکنولوژی بیشتر به درد کارهای اداری میخوره و من شخصا دوست دارم که تو لپ تاپم فول اچ دی نگاه کنم نه اینکه وصلش کنم به تلویزیون و توتلویزیون فول اچ دی ببینم:31::12::26::15::thumbsup:
اولا چرا میزنی ؟؟؟
دو اینکه من کجا تکراری گذاشتم ؟ شما با 17 تا پست میخوای به من بگی ؟؟؟ من این مطلب رو گذاشتم فقط برای اینکه راهنمایی کنم که بدونین این لپ تاپ به هیچ هنوان فول اچ دی نیستش،از حرفای من دچار کج فهمی شدی شما،من اصلا قصد نداشتم تبلیغ این لپ تاپ رو بکنم،به هیچ وجه،که شما میگی اگه کسی HD بخواد یره پلیر و اینا میگیره،چرا OFF TOPIC میدی ؟؟؟؟
عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV
فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده
اولا چرا میزنی ؟؟؟
دو اینکه من کجا تکراری گذاشتم ؟ شما با 17 تا پست میخوای به من بگی ؟؟؟ من این مطلب رو گذاشتم فقط برای اینکه راهنمایی کنم که بدونین این لپ تاپ به هیچ هنوان فول اچ دی نیستش،از حرفای من دچار کج فهمی شدی شما،من اصلا قصد نداشتم تبلیغ این لپ تاپ رو بکنم،به هیچ وجه،که شما میگی اگه کسی HD بخواد یره پلیر و اینا میگیره،چرا OFF TOPIC میدی ؟؟؟؟
داداش خوب من یه چیزی گفتم خونتو زیاد کثیف نکن :31:
عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده
درسته ولی وقتی تو خود لپ تاپ نباشه زیاد به درد نمیخوره و منظور من هم دیدن فول اچ دی تو مونیتور خود لپ تاپه نه تو تلویزیون عزیز برادر:31:
درسته ولی وقتی تو خود لپ تاپ نباشه زیاد به درد نمیخوره و منظور من هم دیدن فول اچ دی تو مونیتور خود لپ تاپه نه تو تلویزیون عزیز برادر:31:
منظور من دقیقا برعکسه:31:
منظور من دقیقا برعکسه:31:
یعنی چی برعکسه ؟؟؟؟؟ یعنی دیدن فول اچ دی تو لپ تاپ خوب نیست؟ :9::question::18:
یعنی چی برعکسه ؟؟؟؟؟ یعنی دیدن فول اچ دی تو لپ تاپ خوب نیست؟ :9::question::18:
نه:31:
شما فرض کن اصلا رزولوشن لپ تاپ خودش 600*800 :27:
حالا اگر با یک کابل HDMI به یک مانیتور یا تلوزیون full hd 1080P خدا وصل کنید با همین کارت گرافیک 540
روی مانیتور یا تلویزبون به شما رزولوشن 1080P می دهد یا همان 600*800
امیدوارم اینبار دیگه منظورم را کامل گفته باشم:10:
اینجور که من فهمیدم اون فناوری که شما گفتید مربوط به نمایش تصویر روی خود مانیتور لپ تاپ هست
نه:31:
شما فرض کن اصلا رزولوشن لپ تاپ خودش 600*800 :27:
حالا اگر با یک کابل HDMI به یک مانیتور یا تلوزیون full hd 1080P خدا وصل کنید با همین کارت گرافیک 540
روی مانیتور یا تلویزبون به شما رزولوشن 1080P می دهد یا همان 600*800
امیدوارم اینبار دیگه منظورم را کامل گفته باشم:10:
اینجور که من فهمیدم اون فناوری که شما گفتید مربوط به نمایش تصویر روی خود مانیتور لپ تاپ هست
تا اونجایی که من میدونم اکثر تجهیزاتی که پورت HDMI دارن قابلیت پخش اچ دی و بعضی هاشون فول اچ دی (1080P) رو دارن :31: و مدلی که رزولیشنش 600*800 باشه و پورت HDMI داشته باشه هم ندیدم :18: تا اونجایی که من میدونم مدلهایی که پورت HDMI دارن رزولیشنشون حداقل اچ دی (1366*768) و بالاتره :21:
مثال زدم
می خواستم ببینم اگر لپ تاپ رزولوشن خودش به قول شما 1366*768 باشه
حالا با پرت hdmi به یه 1080P TV
وصل کنیم در این صورت روی TV به ما 1080P میده یا 1366*768
کارت گرافیک 540 nvdia باشه
مثال زدم
می خواستم ببینم اگر لپ تاپ رزولوشن خودش به قول شما 1366*768 باشه
حالا با پرت hdmi به یه 1080P TV
وصل کنیم در این صورت روی TV به ما 1080P میده یا 1366*768
کارت گرافیک 540 nvdia باشه
بستگی به این داره که پورت HDMI لپ تاپ رزولیشن فول اچ دی ( 1080P ) رو پشتیبانی میکنه یا نه اگر هم نکنه صد در صد از رزولیشن های پایینتر اچ دی مثل 720P پشتیبانی میکنه :46:
از کجا میشه فهمید پشتیبانی میکنه؟
قطعا میتونید Full HD روی Tv خود ببینید و امکان نداره که رزولوشن تون توسط پورت HDMI محدود بشه.
کمک
با سلام
دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد
LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف
قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این
n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی
کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت
میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و
امکانات در حد عالی باید چنبن نقطه ضعف اذیت کنندهای داشته باشه .
از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم
وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم
داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه
گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن
واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.
فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت
خسارت پس دادن از طرف من نمیشه که نمیشه)
اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک
نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502
تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم
وچقدر خرجشه. بی صبرانه منتظرم
کمک
با سلام
دیروز یه لب تاب asus N53sv گرفتم ولی دو چیزش خیلی توی ذوقم زد یکی کیبورد یکی هم کیفیت بد
LCD(واقعا برای منی که کیفیت تصویر لب تاب خیلی مهمه حالا می بینم با مقایسه لب تابی با نصف
قیمت این مدل مثل msi C413 مال برادر کوچکترم که یه تصویر واضحتر وزیباتر انهم LED نه مثل این
n53 مانند LCD قدیمی با رنگبندی مات یا کدر وغیر طبیعی .اونم از کیبورد با دکمهای واقعا بی
کیفیت و چسبیده بهم وبدتر اینکه وقتی با دکمه های سمت چپ وبالای کیبورد کار میکنی انگار دستت
میخواد فرو بره تو کیبورد از بسکه زبرش خالی و شل بنظر میاد.اخه چرا لب تابی با مشخصات و
از بد حادثه بعد یه عمر اومدیم لب تاب بخریم اونم خوبش مجبور بودم اقساط تهیه کنم وسفارش بدم
وفروشنده بی انصاف بعد از چند روز معطلی که میخواد از تهران بگیره برام یه جعبه کاملا باز تحویلم
داد خونه بردمش دقت کردم دیدم روی برچسبهای لب تاب خشهای ریز وزیادی هم هست و.... آیا بااینکه
گارانتی الماسه نباید پلمی چیزی داشته باشه ویندوز اورجینال هم نداشت که بفهمم قبلا روشن
واستفاده شده یا نه خلاصه بعد چند سال انتظار خرید لب تاب حالا عوض خوشحالی مبهوت غمزده شدم.
فروشنده مرد وبا انصاف کلی رو لب تاب کشیدو زیر بار حرف حساب وتعویض یا پس دادن حتی با پرداخت
اما سوال ودرخواست بنده راهنمایی بفرمایید چچوری وکجا میتونم پنل یا فلت LCD این لب تابمو با یک
نوع با کیفیت تعویض کنم خیلی مهمه برام توی همین سایت یه جایی خوندم پنل lcd الجی یا DELL L502
تو بازار هست کجا وچه چوری میتونم اینکارروانجام بدم وسوال دوم اینکه میشه کیبوردشم عوض کنم
من مدل N53SV رو دارم و صفحه نمایشش از نوع اچ دی هستش ولی به اون بدی که شما میگی نیست :blink: وشما میگی که دو روز نشده خریدیش وچون کیفیتشو دوست نداری میخای بدی مونیتورشو واست عوض کنن :18: :9: اونهم تو ایران ؟ :16:واقعا که چه چیزهایی آدم میشنوه :18: به نظر من اگه شما پول اضافه داری ببری اینو بفروشی و یه مدل دیگه بخری هم به صرفه تره و هم کیفیتی که میخای میتونی به دست بیاری و هم با اطمینانتره پس فکر عوض کردن ال سی دی لپ تاپ دو روزه رو از کلت بیرون کن :31:
artoor32
21-09-2011, 18:47
سلام دوستان من بلاخره بعد از کلی جستجو n53sn گرفتم البته hd led.مدل فول اچ دی در بازار ایران یافت نمیشه.کیفیت صفحه نمایششم نسبت به سایر لپ تاپ های دیگه در حد عالی هست حتی با چند نمونه وایو هم مقایسه کردم که n53sn سر تر بود.ولی به پای کیفیت مانیتورهای ال سی دی نمیرسه و نباید با هم مقایسه بشن و اون انتظار مانیتورهای پی سی رو نمیشه داشت.
در ضمن حتما درایورتونو به اخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا اپدیت کنید که کیفیت بهتر میشه...
اگه دوستان هر گونه سوالی در مورد این مدل دارن من در خدمتم.:11:
Mr.Mazmamfi
21-09-2011, 19:18
سلام دوستان من بلاخره بعد از کلی جستجو n53sn گرفتم البته hd led.مدل فول اچ دی در بازار ایران یافت نمیشه.کیفیت صفحه نمایششم نسبت به سایر لپ تاپ های دیگه در حد عالی هست حتی با چند نمونه وایو هم مقایسه کردم که n53sn سر تر بود.ولی به پای کیفیت مانیتورهای ال سی دی نمیرسه و نباید با هم مقایسه بشن و اون انتظار مانیتورهای پی سی رو نمیشه داشت.
در ضمن حتما درایورتونو به اخرین ورژن کارت گرافیک انویدیا اپدیت کنید که کیفیت بهتر میشه...
سلام
مبارک باشه :11:
ان شاالله فنش برات بچرخه
خب در مورد صفحه کلیدش توضیح بده . باهاش راحتی ؟
mehdi666lp
21-09-2011, 20:01
اگه دوستان هر گونه سوالی در مورد این مدل دارن من در خدمتم.:11:.
.
.
.
مبارک باشه حسابی بشین باهاش بازی کن:11:
minimax2
22-09-2011, 10:22
کمک
با سلام
والا من که اولین باره ASUS می گیرم و اونم نه مدل بالا بلکه مدل 1215B که نت بوک به حساب میاد کیفیت صفحه اش به مراتب از hp DV6-6199ee که تقریبا ته کانفیگ و مولتی مدیاست بهتره !!!!! الانم دارم این صفحاتو مرور می کنم واسه بعد که می خوام مدل بالاتری تهیه کنم .
artoor32
22-09-2011, 13:11
.
.
.
.
مبارک باشه حسابی بشین باهاش بازی کن:11:
مرسی دوست عزیز.بازی که حتما:40: :27:
سلام
مبارک باشه :11:
ان شاالله فنش برات بچرخه
خب در مورد صفحه کلیدش توضیح بده . باهاش راحتی ؟
ممنون دوست عزیز.
صفحه کلید خوبی داره و نسبت به مدل sv جنس دکمه ها بهتره و فونتش قشنگره.فقط یه مقدار نرم هست که یه خصوصیت خوب به حساب میاد که بهش عادت می کنی و تایپ رو راحت میکنه.
Masoud-Susa
22-09-2011, 14:07
من هم همین مدل رو گرفتم...تو این دو روز که باهاش کار کردم واقعا عالی بوده ...:8:
آخرین ورژن کارت گرافیک چنده؟
راستی مشخصات این مدل که من گرفتم اینه:
core i7
blu-ray
8gig ram
6mb cach
750 HDD
win7Hp
2gig Graphic dedicated 550GT
+
فقط باید یه خورده به کیبوردش عادت کنم....
جنس دکمه ها عالیه و آدم از تایپ کردن باهاشون لذت میبره :31:
+پد باحالی هم داره :دی
mehdi666lp
23-09-2011, 09:01
من هم همین مدل رو گرفتم...تو این دو روز که باهاش کار کردم واقعا عالی بوده ...:8:
core i7
blu-ray
8gig ram
6mb cach
750 HDD
win7Hp
+
+پد باحالی هم داره :دی.
.
.
مبارک توهم باشه دوست عزیز ازش لذت ببر حسابی :11:
سلام دوستان من یه n43sn گرفتم که روش ویندوز 7 64 بیت اورجینال هست.میخوام در کنارش 7 32 بیت هم نصب کنم.چون 7 کرک داره و باید کرک نصب بشه و اونم تغییراتی در mbr میده .آیا مشکلی واسه درایو ریکاوریم پیش نمیاد؟چون قبلا با لپتاپای دیگم وقتی کرک رو میریختم و رستارت میکردم دیکه ریکاوری میپرید.
مرسی دوست عزیز.بازی که حتما:40: :27:
ممنون دوست عزیز.
صفحه کلید خوبی داره و نسبت به مدل sv جنس دکمه ها بهتره و فونتش قشنگره.فقط یه مقدار نرم هست که یه خصوصیت خوب به حساب میاد که بهش عادت می کنی و تایپ رو راحت میکنه.
نکنه یه مدل دیگه بومی شده بهت قالب کرده باشن ؟ چون تا اونجایی که من میدونم به جزء رم و گرافیک و در برخی موارد باطری از کلیه جهات عین مدل sv هستش و اگه بذارنشون کنار هم از لحاظ ظاهری نمیشه از هم تفکیکشون کرد :18: :23: :blink: :wac::45:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
این هم صفحات مربوط به هر دو مدل :
artoor32
24-09-2011, 05:06
280.26-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql
core i7
blu-ray
8gig ram
6mb cach
750 HDD
win7Hp
+
+پد باحالی هم داره :دی
من بدون بلوری گرفتم فعلا احتیاجی نیست; 750 hdd و...البته os orginal هم نداره که بهتر!چون کند هست و عوض باید بشه.
منظور شما از win7 hp ویندوز ارجیناله ؟ نسخه home profishional :31:
یه ریت از لپ تاپت اینجا میذاری؟ این desktop aero هر کاریش کردم از 5.9 بیشتر نشد.فکنم بخاطر رزولوشن هست و نرم افزاری بشه به 1920*1080 تغییرش داد؟!!
full hd گیر نمیومد ضد حال شد.کاش صبر میکردم n55sf داره میاد الاقلhd+ 1680*900 هست.نظر دوستان چیه ؟ من هنوز فرصت تعویض دارم :31:
artoor32
24-09-2011, 05:16
نکنه یه مدل دیگه بومی شده بهت قالب کرده باشن ؟ چون تا اونجایی که من میدونم به جزء رم و گرافیک و در برخی موارد باطری از کلیه جهات عین مدل sv هستش و اگه بذارنشون کنار هم از لحاظ ظاهری نمیشه از هم تفکیکشون کرد :18: :23: :blink: :wac::45:
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
این هم صفحات مربوط به هر دو مدل :
مال من همینی هست که لینک دادی و تو سایت زده.ولی مدل sv که من دیدم new rev بود و usb2 که قسمت پایین کیبوردش که برچسب مشخصات خورده رنگش با sn فرق داره یه رگ رگی داشت مثل چوب درخت گردو :31::31:
اگه شد یه عکس ازش میذارم که تو سایت همچین شکلی نیست و sn خیلی قشنگتره.
من بدون بلوری گرفتم فعلا احتیاجی نیست; 750 hdd و...البته os orginal هم نداره که بهتر!چون کند هست و عوض باید بشه.
یه ریت از لپ تاپت اینجا میذاری؟ این desktop aero هر کاریش کردم از 5.9 بیشتر نشد.فکنم بخاطر رزولوشن هست و نرم افزاری بشه به 1920*1080 تغییرش داد؟!!
full hd گیر نمیومد ضد حال شد.کاش صبر میکردم n55sf داره میاد الاقلhd+ 1680*900 هست.نظر دوستان چیه ؟ من هنوز فرصت تعویض دارم :31:
کی گفته ویندوز اوریجینال کنده و باید تعویض بشه ؟
home profishional:18:؟
WIN 7 HP مخفف Windows 7 Home Premium هستش !
ریت ویندوز سون چیزی رو نشون نمیده با برنامه بنچمارک بگیرین بهتره.
مال من همینی هست که لینک دادی و تو سایت زده.ولی مدل sv که من دیدم new rev بود و usb2 که قسمت پایین کیبوردش که برچسب مشخصات خورده رنگش با sn فرق داره یه رگ رگی داشت مثل چوب درخت گردو :31::31:
اگه شد یه عکس ازش میذارم که تو سایت همچین شکلی نیست و sn خیلی قشنگتره.
کلا سری N ایسوس از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با هم ندارن مگه توو بعضی دکمه های کیبورد.
شاید ایسوس نیست اینی که گرفتی :31:
artoor32
24-09-2011, 22:13
کی گفته ویندوز اوریجینال کنده و باید تعویض بشه ؟
home profishional:18:؟
WIN 7 HP مخفف Windows 7 Home Premium هستش !
ریت ویندوز سون چیزی رو نشون نمیده با برنامه بنچمارک بگیرین بهتره.
مال دوستم خیلی کند بود و هنگ زیاد داشت مجبور شدیم تعویض کنیم.البته بک اپ گرفتیم.پس Home Premium بوده! ultimate چیز دیگست حتی اگه غیر ارجینال باشه :31:
مال منم اگه Home Premium بود حتما عوض میکردم ultimate مینصبیدم:5:
کلا سری N ایسوس از لحاظ ظاهری هیچ فرقی با هم ندارن مگه توو بعضی دکمه های کیبورد.
دست شما درد نکنه اینطور :22: که نیستم.منطور من مدل sv بود که دیده بودم فرق داشت نه مال خودم.منظور من همون کیبورد و حاشیه تاچ پد بود.حتما یه عکس میذارم.
مال دوستم خیلی کند بود و هنگ زیاد داشت مجبور شدیم تعویض کنیم.البته بک اپ گرفتیم.پس Home Premium بوده! ultimate چیز دیگست حتی اگه غیر ارجینال باشه :31:
مال منم اگه Home Premium بود حتما عوض میکردم ultimate مینصبیدم:5:
اون کندی که شمامیگی مربوط برنامه هایی میشه که به طور پیش فرض نصب شده بیشتر مال خود ایسوسه که میشه تو قسمت Program And Features اونایی که لازم نیست غیرفعال کرد.
بله Home Premium ! من که الان دارم استفاده میکنمو هیچ مشکلی باش ندارم....
این مشخصات مال N53SN هستش؟
چون مم مدل SV رو دارم از 5.7 بالاتر نمیره
ودر ضمن به نظر من اگه فرست تعویض داری و دنبال فول اچ دی میگردی یکی از مدلهای سری گیم ام اس آی رو انتخاب کن :31::12:
---------- Post added at 03:59 AM ---------- Previous post was at 03:56 AM ----------
تو کدوم بعضی دکمه ها فرق دارن؟؟؟؟ :18: :42: :33:
من که فرقی ندیدم:blink::23::45:
شاید هم مدل ایشون سری N نباشه
تو کدوم بعضی دکمه ها فرق دارن؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که فرقی ندیدم:blink:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید هم مدل ایشون سری N نباشهفرقش اونقدری هم نیست .
مثلا :
N53SV
N73SV
خودشون گفتن سری n هستش
artoor32
26-09-2011, 03:25
این مشخصات مال N53SN هستش؟
چون مم مدل SV رو دارم از 5.7 بالاتر نمیره
بله.ریت N53SN هست.
فرقش اونقدری هم نیست .
مثلا :
N53SV
N73SV
خودشون گفتن سری n هستش
بله درسته سری n هستش ولی دلیل فرق صفحه کلیدها اینه که عکس اومی که شما گذاشتین یه مدل 17 اینچی از این سریه عزیز دل برادر و مدل sv نیستش و کلیه کلیدهاش هم عین مدلهای دیگه سری N ایسوسه و اون دکمه های مالتی مدیای اضافی که تو عکس دوم میبینی برای پر کردن فضای خالی زیر مونیتور طراحی شده و تو مدل sv در قسمت بالای سمت چپ صفحه کلید همون کلیدها با اندازه کوچیکتر و با همون کاراییها موجودند :31:
ميشه قيمت جديدشو با كانفيگ هاي مختلف بگين؟
بله درسته سری n هستش ولی دلیل فرق صفحه کلیدها اینه که عکس اومی که شما گذاشتین یه مدل 17 اینچی از این سریه عزیز دل برادر و مدل sv نیستش و کلیه کلیدهاش هم عین مدلهای دیگه سری N ایسوسه و اون دکمه های مالتی مدیای اضافی که تو عکس دوم میبینی برای پر کردن فضای خالی زیر مونیتور طراحی شده و تو مدل sv در قسمت بالای سمت چپ صفحه کلید همون کلیدها با اندازه کوچیکتر و با همون کاراییها موجودند :31:
گلم من همه اینارو میدونم :10:
اولشم گفتم که هیچ فزقی از لحاظ ظاهری نیست فقط یه نمونه گذاشتم.....
گلم من همه اینارو میدونم :10:
اولشم گفتم که هیچ فزقی از لحاظ ظاهری نیست فقط یه نمونه گذاشتم.....
من فکر کردم یه مدل از سری N53 رومیگین :18: :23: که همشون 15.6 اینچی هستن :31: چون این تاپیک مربوط به N53SV هستش :31:
سلام
سرعت تصویر تو وب کم لپ تاپ من خیلی پایینه یعنی مثلا وقتی من دستمو حرکت میدم چند ثانیه بعد تو مونیتور نمایش میده درایور و بایوس جدیدش رو هم نصب کردم ولی درست نشد میخاستم ببینم این مشکل فقط تو مال منه یا کسای دیگه ای هم این مشکلو دارن ؟ (در ضمن با لپ تاپ پسر عموم که مدل ایسر Acer 5742 G هستش مقایسش هم کردم مال اون هم سرعتش بهتر بود وهم کیفیتش)
:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.