ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل آداپتور (شارژر) لپتاپ

s84
30-07-2011, 14:13
led آداپتور لپتاپم روشن نميشه و وقتي به برق وصلش مي كنم صداي بوق متوالي ازش مياد البته با صداي ضعيف.آيا قابل تعمير هست؟ اگر لازمه جديدشو بخرم، حدود قيمتش چنده ؟ با توجه به اينكه دوسال و نيم پيش خريدمش مي تونم آداپتور اصلي پيدا كنم؟
مدل لپ تاپم Dell vostro 1510

mehrdad8086
30-07-2011, 19:35
led آداپتور لپتاپم روشن نميشه و وقتي به برق وصلش مي كنم صداي بوق متوالي ازش مياد البته با صداي ضعيف.آيا قابل تعمير هست؟ اگر لازمه جديدشو بخرم، حدود قيمتش چنده ؟ با توجه به اينكه دوسال و نيم پيش خريدمش مي تونم آداپتور اصلي پيدا كنم؟
مدل لپ تاپم Dell vostro 1510
منظور شما از بوق چیه؟

معمولا شارژرها صدای صوت کمی تولید میکنند و مربوط به مدار یکسو کننده جریان برق هست.

اگر IC های مدار نیز خراب باشند تقریبا ارزش تعمیر نداره ولی اگر به خازنها و Mosfet ها ختم بشه بد نیست تعمیر کنید.

قیمت شارژر حدود 35 تا 55 بستگی به نوع و انصاف!!!!! فروشنده داره.

s84
31-07-2011, 18:11
منظور شما از بوق چیه؟

معمولا شارژرها صدای صوت کمی تولید میکنند و مربوط به مدار یکسو کننده جریان برق هست.

اگر IC های مدار نیز خراب باشند تقریبا ارزش تعمیر نداره ولی اگر به خازنها و Mosfet ها ختم بشه بد نیست تعمیر کنید.
.

قبلا صدا نداشت يا حداقل شدت كمتري داشته كه شنيده نمي شده
بدون بردن به نمايندگي نميشه ايرادشو، خودم تشخيص بدم؟ببينم ارزش رفتن تا نمايندگي رو داره يا نه؟

mehrdad8086
31-07-2011, 20:17
قبلا صدا نداشت يا حداقل شدت كمتري داشته كه شنيده نمي شده
بدون بردن به نمايندگي نميشه ايرادشو، خودم تشخيص بدم؟ببينم ارزش رفتن تا نمايندگي رو داره يا نه؟

دوست من اگر شارژر شما گارانتی داره حتما حتما به اونجا مراجعه کن.

شارژر بسیار مهمه و ممکنه خسارات ناجوری رو به لب تابت وارد کنه.:41: