مشاهده نسخه کامل
: ساخت cod ایرانی!
armardeh
30-07-2011, 13:27
خوش آمدید!
این مطلب را جدی بگیرید! یک شوخی نیست.
از تمامی شما متخصصان و افراد با تجربه در زمینه ی ساخت بازیهای کامپیوتری خصوصا"(FPS) خواهش میکنم
ملزومات ساخت یک بازی (FPS) ایرانی را که بتواند با (COD) رقابت کند همین جا بنویسیدو توضیح دهید.
از قبیل:
تعداد افراد
تکنولوژیهای مورد نیاز(نرم افزاری و سخت افزاری)
سخت افزارهای لازم از کامپیوتر تا موشن کپجر و...
هزینه ی تولید هر چه قدر که باشه مهم نیست!
مدت زمان ساخت
مشکلات پیش رو!
و...
anti-military
30-07-2011, 19:24
به نظر من واسه ساخت یه بازی در حد نسخه قبلی COD یه این چیزها نیازه !
1- حداقل 20 تا 30 نفر نیروی کار تو یه شرکت ( واسه استخدام حداقل 20 نفر تو شرکت حداقل نیاز به یک میلیارد پول داری تو بانک یا اینکه بتونی از یه جایی حقوق ایناهارو جور کنی . مثلا یه کارخونه داشته باشی که ماهی 15-16 میلیون درآمد داشته باشه )
2- رهن شرکت
3- تخصص و علاقه زیاد
اگه بخواهیم واقع بین باشیم واسه ساخت یه بازی در حد COD اینا حداقل چیزهایی هست که لازم داریم !
اما هیچ شرکت نیست که بخواد واسه اولین بازیش در حد COD کار کنه ...
میتونید با ساخت بازیهای ساده تر کم کم بالاتر برید تا یه روزی توان ساخت بازی در حد COD هم پیدا کنید . هم از نظر تخصص هم از نظر سرمایه . اما اینکه یهو تصمیم بگیریم بازی بسازیم در حد COD تقریبا غیر ممکنه ...
الان شما اگه میخواهی بازی ساز بشی هدفتون باید رقابت با بازیهایی در حد گرشاسب و میرمهنا و ... باشه نه یه بازی مثل COD که هنوز هیچ شرکتی نتونسته بازی بسازه که بهش برسه !
parvizamd
30-07-2011, 19:44
بردار عزیز پله پله
اونها حرفه ای بودن موتورشون بارها مورد بازبنیی و بهینه سازی قرار گرفته شما نمی تونی همین طوری cod بسازی .راستی کسی میدونه قیمت موشن کیچر چنده؟
Armin060
30-07-2011, 20:22
یک میلیارد خیلی بیشتر هزینه داره.
تو فکر بالای سی میلیارد باشید.
Reza Azimy_RW
30-07-2011, 22:38
Coll Of Duty
40 میلیارد هزینه ساخت داشت
تجربه کاری و نیروی متخصصی که اونور اب هست هم تو ایران نیست
پس فعلا ساخت چنین بازی تو ایران غیر ممکنه
سخت افزارهای لازم از کامپیوتر تا موشن کپجر و...
هزینه سیستمها هم فک کنم 2 سال پیش بود انویدیا یه کارت گرافیک مخصوص بازی سازی زده بود 11 میلیون تومن . حالا این فقط کارت گرافیکه - قطعات کامپیوتر رو حساب کنید * تعداد کامپیوترها
مدت زمان ساخت
اگه با اون نیروی متخصص خارجی ها کار کنید حدود 1 سال و نیم
مشکلات پیش رو!
:دی
اینجا هم اطلاعات خوبی از سازندگان استودیو و شرکت سازنده COD : MW 1 هست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
armardeh
31-07-2011, 00:07
همه ی حرفهایی که شما زدید در جای خود و درست و متین! (اما):
ما اگر بخواهیم از همین ابتدا نا امیدانه: (نمیشه/نمیتونیم/پول نداریم/امکانش نیست/امیدوار نباش/...)
به قضیه نگاه کنیم هرگز نمیتونیم نه حالا نه هیچ وقت در نتیجه راه حل این است:
به جای ساخت یک بازی 15 مرحله ای و با مپ های فراوان برای مولتی پلیر می توان یک داستان تاثیر گذار وجذاب را در قالب انیمیشن برای درک داستان و(4تا5) مرحله بازی ادغام کرد به این صورت با تمرکز روی واقع گرایانه بودن بازی صرف نظر از مراحل متعدد میتوان باطراحی محیطهای بزرگتر با گرافیک بالا وخیره کننده با گیم پلی عالی (این رو که دیگه
کم نداریم)! طوری که مراحل طولانی تر بشند و بازیکن رو پای بازی نگه داره ودر نهایت تحسین کنه نه اینکه در پایان بازی
با خودش بگه عجب افتضاحی!!!!!
این صرفا" برای ابتدای کاره برای اینکه شناخته بشی ومتخصصهای ما خودشون رو باور کنن و نا امیدانه نگن ما بیست سال از اونا عقبیم !
و این نیاز به همکاری همه جانبه داره از سرمایه گذاری تا نیروی کار آزموده وبعد شروع کار با یک پروژه ی کوچک و باکیفیت
وبعد از آن به مراتب بزرگ کردن پروژه که این در طی مدتی امکان پذیر است.
لطفا" این بحث را رها نکنید!
راستی بچه ها کل اعضای p30world چند نفر هستند؟
ehsan_wwe
31-07-2011, 08:50
هزينه ساختش بستگي به گروهت داره اگه رفاقتي كار كنن خوب ديگه لنگ ميليارد نيستي
البطه رفاقتي فك كنم يه ذره تو ايران توهمه :دي
اسم تاپيكت گول ميزنه
اسم بازيتو بگو
افراد تيمتو بگو كيان چي كارن
الان تو هم توهم زدي اومدي جلو ( بگو چي كارا كردين تا الان )
من هستم اما مدیر جمع اوری پول هر کس خوات پول هاشو بده به حساب 9095115115 بازی ساخت شد اون وقت پول های کارمندان را می دم راستی منم یه 1 یا 2 میلیاردی می خوام:31:
armardeh
31-07-2011, 15:00
لطفا" جواب سوال هام رو بدید!
p30world چند هزار عضو داره ؟
صاحبش کیه؟
همکاراش کیان؟
اعضای فعال چندهزار تایی هستند؟
================================================== ====!
در مورد جواب به شما هم من در توهم نیستم. :20:
لطفا" نمونه کارهای حرفه ای خودتون رو همین جا بزارید تا بینیم!
در مورد تجهیزات هم بیشتر توضیح دهید (توضیح مفصل از تمام چیزهایی که نیاز داریم)!
Arrowtic
31-07-2011, 17:15
خيلي از اطلاعاتي كه تو پست آخر خواستين تو صفحه اول فروم هست.
تاپيک ها: 459,893, پست ها: 6,025,394, کاربران: 752,159
افراد فعالو تا حالا كسي نشمرده ولي بيش از هزارتا آنلاين هست.مدير Mesiam كه تو تاپيكاي اطلاع رساني ميتونستين ببينيد.
دوست عزيز ساخت يك بازي اونم به اين بزرگي اينطوري نيستش كه.شما اول بايد يه تيم بسيار حرفه اي و حداقل 30 نفره كه همشون خبره باشن تو كارشون رو جمع كنيد.يه محل كه اعضا اونجا كار كنن نميشه كه از خونشون كار كنن.زمان حداقل 1 و نيم سال(حداقل ميتونه خيلي بيشترم باشه).مهم تر از همه:شما نميتونيد يك انجين آماده رو برداريد و باهاش اينو بسازيد.اين بازي ها نيازمند انجيني هستند كه خودتون درست كرده باشيد و بسط داده باشيد تا نيازاتونو برآورده كنه.
كارهاي دوستانم همين طوري تو قسمت ساخت بازي تاپيكارو بخونيد مشخصا!!!(كه تمام كارهاشون با همت خودشون و تكي ساخته شده!!)
هزينه هم كه چندين ميليارد نياز داريد.
درضمن براي پخش در بازار جهاني مشكلات بسيار بزرگي خواهد بود.(با وضع اين تحريما و ... ).
Saeed System
31-07-2011, 17:45
دوستان به نظر من می ارزه اگر برای cod 40 ملیارد تومن هزینه کردن هزینش مهم نیست اینکه چند برابر بدست آوردن مهمه
من فکر کنم چندین برابر 40 ملیارد تومن رو در آورده باشن ...
در کل جهان این همه فروش داشته ...چه سودی کردن سازندگان بازی..
تو ایران هم خیلیها cd key ارجینال cod black ops رو خریدن برای مولتی پلیر.. و قسمت زامبی .
Reza Azimy_RW
31-07-2011, 21:01
در باره سود که اصلا نگو !
تو هفته اول انشار 540 میلیارد فروخت ( فقط هفته اول )
ehsan_wwe
01-08-2011, 15:54
در مورد جواب به شما هم من در توهم نیستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالم رو بده تاپيك از قفل در بيارم
همه سوالايي كه پرسيدي رو همه حتي خودتم جوابشو ميدوني حس ميكنم ملت رو اوسكل گير اوردي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.