ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طریقه نصب کارت TV در لپ تاپ DELL xps L502

Sky_Jet
30-07-2011, 12:11
خوب اول فیش آنتن رو به پشت لپ تاپ وصل کنید (البته برای تنظیم بهتر با استفاده از تبدیل آنتن که توی جعبه لپ تاپه سعی کنید خروجی آنتنی که رو پشت بام دارین و به تلویزیون خونه وصله رو به لپ تاپ وصل کنید این جوری سیگنال های دریافتی رو بهتر میگیرید) دقت کنید اگه خواستید از آنتن خود لپ تاپ استفاده کنید باید حتما خارج از خانه ( تو فضای آزاد) باشه یا اونو بچسبونید به پنجره ای که با بیرون در ارتباط باشه چون این آنتن یه مقدار ضعیفه!!
خوب حالا برنامه Windws Media Center رو اجرا کنید بقیه شم به صورت تصویری میزارم که راحت بفهمین چی شده :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sky_Jet
01-08-2011, 03:04

Sky_Jet
11-08-2011, 15:23
بالاخره خودم فهمیدم چطور راه می افته اگه کسی می خواست روش راه اندازی شو بدونه تو همین تاپیک بگه تا توضیح بدم :8:
طریقه راه اندازی رو برای راحتی دوستان گذاشتم تو دو پست اول

lida
11-08-2011, 21:20
بگو دست درست

mafzal213
12-08-2011, 21:35
لطفا مرا هم راهنمایی بفرمایید

Sky_Jet
13-08-2011, 01:47
طریقه راه اندازی رو برای راحتی دوستان گذاشتم تو دو پست اول

thacker
28-08-2011, 00:20
واسه من تو جعبش آنتن نداشت !!!

پشت دستگاه هم هیچ جای مشخصی واسه اتصال آنتن وجود نداره !!

stiflas
29-08-2011, 00:12
داداش پست دومت خالیه که!!!

thacker
29-08-2011, 07:12
داداش پست دومت خالیه که!!!

منتقل کرده به پست اول

Sky_Jet
31-08-2011, 12:59
شرمنده عکس هایی که آپلود کرده بودم روی سرور پاک شدن دوباره آپلود میکنم و میزارم:46:

Ocellatus
23-09-2011, 00:06
سلام
آقا من باز هم نمیتونم دیجیتال بگیرم!!!
در مرحله 12 که گزینه no رو برای set top box میزنم بعدش خبری از مرحله 13 که باید digital antena انتخاب کرد نیست! و خودش آنالوگ انتخاب کرده و رفته 14.
در فضای باز هم تست کردم فرقی نکرد.

nima.dn2
02-10-2011, 11:20
ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:

9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

ببینید من چک کردم داخل srvice tag و مشخصاتش نوشته:

9TH56 MODULE..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L501
1 G385Y ASSEMBLY..., BRACKET..., CABLE..., WITH..., Television Tuner..., PLASTIC..., L50
1 D3PVR Module, Tuner, Television, Internal, Advanced Television System Committee, TVT20
1 G935T Assembly, Antenna, DIPOLE, External, Television Tuner, 1010
و این به معنی داشتن tv tunner هست...اما وقتی آنتن رو وصل می کنم و وارد windows media center می شم و روی tv signal کلیک می کنم eror میده که the tv signal cannot be configured beacause a tv tunner canoot be detected.....خب الان باید چه کار کنم....در ضمن من شیراز هستم و فکر نکنم اینجا ساپورت دیجیتال باشه اما آنالوگ هم بگیره خوبه.....

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

چیزی که هست اصلا tv tunner نصب نیست.....کسی هست که driver نصبشو داشته باشه؟!!!!

M-I-L-A-D
04-10-2011, 14:13
ممنون خیلی به کارم اووومد !

shy_majid_ir
01-11-2011, 02:03
hp 6199ee tv tuner نداره؟؟

hasanalex
01-12-2011, 19:15
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان

ببخشید بنده چند سوال ومشکل داشتم اگر محبت کنید و منو راهنمایی کنید ممنون می شوم

1- لپ تاب بنده دل ال 502 فول وگارانتی زیگوراته و تو سایت دل چک کردم که سفارش کانادا و بدون تعمیر هست می باشد .تمام مراحل نصب کارت تی وی این فروم رو انجام می دم ولی بعضی از صفحات ( دوتا i agree ) مییاد نمیایدو تو صفحه 4 قسمتی جدید به نام update playready می یاد و بعد از صفحه 8 صفحه به نام install play ready مییاد که باید گزینه i agree بزن و بعد از صفحه 12 صفحه جدید که سیستم clearQAM ویک بار سیستم TV System (Digital) : ATSCمیاد به جای ----T و صفحات 14-15-16- نمیاد و در صفحه 17 گزینه clearQAM به جای ----T می یاد .و با کارت تی وی فقط تونستم آنالوگ بگیرمو بسیار ضعیف می گرفت و اصلا عبارت ----t تو هیچ یک از صفحات media center نیومد و به جای اون کلمه astc میاد که استاندارد آمریکا هست ..... مشکل کجاست آیا برنامه دیگری مانند media center وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چگونه می تونم برنامه رو ریست کنم ؟؟؟؟؟؟؟
2- سوال دومم در مورد ریکاوری هست .......
آیا با برنامه خود دل datasafe می توان ریکاوری کاملی گرفت مانند روز اول خرید

وقتی بنده برنامه ریکاوری دلو اجرا کردم پیشنهاد می ده که برنامه رو آپگرید کنم تا به حالت حرفه ای در بیاد و پولی هست آیا بدون آپگرید هم می شود ریکاوری کاملی انجام داد و3 تا گزینه داره که دوم و سومو رو باید آپگرید کرد
1- create recovery
2- full system backup
3- file fider local backup
باید کدومو انتخاب کنم و اولی مقدار رو 7.41gb نشون می ده ... یعنی 2 تا دی وی دی آیا باید بیشتر ازاین مقدار باشد
و برنامه حرفه دیگر سراغ دارید که از ریکاوری کاملی بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سایت آموزشی مخصوص ریکاوری سراغ دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نوشته های زیر رو از یه سایت کپی کردم

HDTV در برابر شماست

اگر بدنبال سیستمی هستید که کاملترین و بهترین ابزار برای پخش برنامه های سرگرم کننده باشد، دست نگه دارید. نمایشگر این دستگاه دارای تیونرNTSC و ATSC TV است و ClearQAM را پشتیبانی می کند. شما می توانید مانند تلویزیون های آنالوگ و دیجیتال، کانالهای محلی و قابل دسترس با کیفیت HD را تماشا کنید. با کمک Windows Media Center شما می توانید بطور زنده و مستقیماً برنامه های مورد علاقه ی خود را از تلویزیون به هارد سیستم ضبط کنید. و با استفاده از خروجی HDMI می توانید به تلویزیون های HD متصل شده و تصاویر را در نمایشگر بزرگتر و رزولوشن HD 1080p تماشا کنید.

m.prodigy
22-12-2011, 10:13
سلام.لطفا مدیران این اموزش رو به اموزش های اختصاصی p30world انتقال بدن و بالا نگهش دارن.
خیلی از کاربرها هنوز دنبال این اموزش هستند اما اینجا دور افتاده و نمی تونن پیداش کنن.

blueworm777
23-12-2011, 01:05
سلام
واسه ی من گزینه ی Digital Antenna(----T نمیاد !!!

blueworm777
23-12-2011, 01:28
سلام
گزینه ی Digital Antenna)----T واسه ی من نداره :41:

lvlehrabon
13-01-2012, 22:14
سلام sky جان مال من رو قسمت دانلود گیر می کنه چرا؟:41:
یعنی همون عکس شماره 9 ...

milad_372
11-02-2012, 14:28
سلام
سلام
واسه من بجای گزینه Digital Antenna(----T فقط clear QAM میاد و فقط آنالوگ میگیره نمی دونم چیکار کنم اگه کسی میدونه لطفا بگه

mohsen_hot20
12-02-2012, 06:12
ظاهرا سونی سری f2نداره

ALI_METALL
10-03-2012, 20:20
کسی نتونست مشکل رو حل کنه؟!!!

مثل بقیه دوستان.

ALI_METALL
10-03-2012, 21:09
اگه برنامه ای دیگه ای میدونید معرفی کنید ممنون میشم

elhamrohany
22-03-2012, 18:44
خوب اول فیش آنتن رو به پشت لپ تاپ وصل کنید (البته برای تنظیم بهتر با استفاده از تبدیل آنتن که توی جعبه لپ تاپه سعی کنید خروجی آنتنی که رو پشت بام دارین و به تلویزیون خونه وصله رو به لپ تاپ وصل کنید این جوری سیگنال های دریافتی رو بهتر میگیرید) دقت کنید اگه خواستید از آنتن خود لپ تاپ استفاده کنید باید حتما خارج از خانه ( تو فضای آزاد) باشه یا اونو بچسبونید به پنجره ای که با بیرون در ارتباط باشه چون این آنتن یه مقدار ضعیفه!!
خوب حالا برنامه Windws Media Center رو اجرا کنید بقیه شم به صورت تصویری میزارم که راحت بفهمین چی شده :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144645811.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144668952.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144696941.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144696942.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144725201.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144725202.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144725203.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fupload%2F90%2Fshahrivar%2F3-5%2F13144725204.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffiles%2Fc2Untitled9.jpg)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ffiles%2Fc2Untitled10.jpg)
سلام
لینکش خرابه:41:
ممنون می شم دویاره این عکس ها رو آپلود کنید یا برام میل کنید.
elham.rohany@gmail.com

loten
14-04-2012, 19:14
با سلام

اگر امکانش هست عکسها رو از نو بزارید.این کد پست ایران چه شمارهایی هست برای پیدا کردن کانالهای دیجیتال می خواد

با تشکر

akn.narestan
16-04-2012, 11:19
جون ما سریعتر بذار

ardavan_z
19-04-2012, 21:12
سلام ممنون میشم عکسهارو از نو بزارید چون لینکش خرابه
با تشکر

ardavan_z
19-04-2012, 21:37
لطفا اگه عکسها رو ندارید توضیح بدید چون واقعا احتیاج دارم

ardavan_z
20-04-2012, 13:45
واقعا کسی تو سایت نیست که جوابه منو بده

best3at
24-04-2012, 22:14
دوستان اگر تونستند دوباره اموزشش بزارن کارمون لنگه ثواب داره

bz-persepolis
27-04-2012, 17:23
slm,dar murede tv card xps man nemitunam aksayi ro ke gozashtino baz konam,hamash montaghel mishe be tonddast.com ghazie chist?

ardavan_z
29-04-2012, 23:05
آقا یکی نیست جواب مارو بده

ardavan_z
12-05-2012, 19:59
سلام
از دوستان که در اینجا فعالیت میکنند و به لپ تاپ آشنایی دارند خواشمندم به من در راه اندازی تی وی کمک کنند
سپاس

berenji2
20-11-2012, 23:40
سلام. میشه اموزش استفاده از tv رو توزیح بدین. در ضمن چطور میشه از ال سی دی لمسیش استفاده کرد؟

nabud
13-12-2012, 03:54
عکسا هیچکدوم نیستن تورو خدا زودتر ج بدین

mrgbomb
25-02-2013, 15:07
پس چرا اپلود نمیکنین عکسارو ؟؟؟؟؟؟

b.asgari.sh
23-03-2013, 18:02
سلام من نمیتونم عکس های آموزش نصب tv لپ تاپ xps رو ببینم یا دانلود کنم کمک کنید لطفا
ممنون

Sky_Jet
08-04-2013, 21:14
با سلام خدمت دوستان و عرض پوزش چند وقتی بود به انجمن سر نزده بودم برای همین از غیر فعال شدن لینک ها بی اطلاع بودم
انشا الله به محض آپلود شدن عکس ها اون ها رو براتون میزام :n11::n16:

Sky_Jet
22-04-2013, 16:44
با سلام دوباره خدمت دوستان
با عرض پوزش چون امکان ویرایش دو پست اول تاپیک غیر فعال بود عکس ها رو اینجا گذاشتم !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

zeid21
12-06-2013, 15:15
با سلام من بشدت به راهنمایی شما در مورد فعال سازی گیرنده دیجیتال لپ تاپ دل خودم نیاز دارم، متأسفانه عکسهایی روهم که گذاشتید باز نمیشه، از شما خواهش میکنم که اگه براتون امکان داره اونا رو به همراه راهنمایی برای من ایمیل کنید آدرس ایمیل من: zeid21@yahoo.com یا arianaghsh_co@yahoo.com[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mechanicali
19-08-2013, 14:05
از دوست خوبم جا داره بابت زحمت عکس ها تشکری بکنم ممنون sky-jet.:n12:

ehsaninho
20-08-2013, 23:12
سلام داداش خوبی.یه سوال داشتم میخواستم درایور کارت دیجیتالم رو نصب کنم اما برا ویندوز 8 نصب نشد شما درایورشو دارین برا ویندوز 8 دانلود کنم.مدل dell xps 6120.ممنون خیلی واجبه :n16:

ehsaninho
22-08-2013, 10:20
سلام داداش تورو خدا ج بده بد گیرم

zoheirh1372
02-09-2013, 23:30
سلام من ویندوز 8 روی لپ تاپ ریختم اما توی media center اون فرق می کنه با این عکسا ... توی گزینه tv اون هم زمین تا زیر زمین فرق داره ... لطفا کمکم کنید ... خواهش می کنم

aac
11-10-2013, 22:07
سلام من هم این مشکل رو دارم
درایور tv tuner انگار رو ویندوز 8 کار نمیکنه .
دوستان خیلی احتیاج به کمک دارم
:n14::n14::n13:

Sky_Jet
16-12-2013, 20:48
با سلام خدمت دوستان با عرض پوزش از اونجا که نمیتونم مرتب به انجمن سر بزنم اگه کسی سوال یا مشکلی داشت به من ایمیل بده تا سریعتر پاسخش رو از طریق ایمیل یا همین پست بدم.

ایمیل من : m.golmirzaie@live.com :n16::n06:

Sky_Jet
16-12-2013, 20:53
سلام من ویندوز 8 روی لپ تاپ ریختم اما توی media center اون فرق می کنه با این عکسا ... توی گزینه tv اون هم زمین تا زیر زمین فرق داره ... لطفا کمکم کنید ... خواهش می کنم
دوست عزیز
media center ویندوز 8 با 7 یا حتی 8.1 هیچ فرقی نداره (لااقل برا قسمت tv که اینطور ) این تصاویری هم که توش آموزش رو گذاشتم مربوط به ویندوز 8 میباشد!
:15:

اگر مشکلتون حل نشده از پنجره مورد نظر اسکرین شات بزارین تا راهنماییتون کنم.:n16:

aytonay
22-01-2014, 11:26
hi agha in aksayi uplod kardid pak shode az server mishe bazz uplod konid ya baram ye emai befrestid poorannia@gmail.com

mahdibouzari
25-01-2014, 18:15
با سلام و عرض ادب لطفا هر کدوم از دوستان درایور این کارت تی وی رو که برای لپ تاپ dell xps l502x هست و مخصوص ویندوز 8.1 داره لطف کنه لینک دانلودش رو قرار بده . با بدختی یه درایور پیدا کردم که از نظر سخت افزاری شناسایی کرده منتهی احتمال زیاد اشتباه هست چون من هر کاری میکنم با یه اسم دیگه ای کارت رو شناسایی میکنه در ویندوز مدیا سنتر و حتی یه قسمتی هست که میگه برای گرفن یکسری سیگنالها شما احتیاج به دریافت set box دارید اونو میزنم دو قسمت میادش که نوشته آنالوگ و دیجیتال و هر کدوم رو میزنم میگه از نظر سخت افزاری نمیتونه شناسایی بکنه و فقط و فقط میتونه روی همون کارتی که شناسایی کرده و اسمش اومده و آخرش نوشته clear Qam کانال های آنالوگ رو شناسایی کنه اونم با کیفیت بسیار بسیار افتضاح با وجودیکه حتی کنار پنجره هستم !!! و از دریافت شبکه های دیجیتال هیچ خبری نیست . خواهشا از دوستان کسی داره دریغ نکنه . با سپاس فراوان

salival
06-08-2014, 11:09
سلام
دوستانی که درایور ویندوز 8 تلویزیون لب تاپ 502 دل میخان من دارمش و کارم میکنه. خودم رو دستگام تست کردم.
فقط نمیدونم اینجا چطوری میشه اپلودش کرد :n02::n13:

من خیلی کم میام.ایمیل بزنید بهم
ha.mdt82@gmail.com

موضوعشم بزنید درایور لب تاپ دل

kia121
29-03-2015, 19:31
salam in axaro baz nemikone va oops miad , chikar bas bekonam , khili dargiresham ke tv card o nasb konam mamnoon misham rahnamaeeim koinid

hesam839
22-02-2016, 19:15
با سلام خدمت همه دوستان من خیلی به این تلوزیون نیاز دارم خاهشا هرکی میتونه کمک کنه.