ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی بهترین نوع --- usb

firstclass
29-07-2011, 17:07
با سلام .
من می خواهم بهترین مدل --- usb دیجیتال رو بپرسم همچنین رنج قیمت ارزان ترین تا گران ترینش رو.

توضیحاتی که من در فروشگاه هایی اینرنتی دیدم این هاست اما هیچ کدوم مارک ایرانی یا خارجی معرفی نکردند. کدوم مارک از نظر شما بهتره؟ این سیستم اصلا کارایی مناسب و پخش با کیفیت کانال ها در منزل رو داره؟ حتما نیاز به آنتن هوایی داره؟ بدون آنتن چند کانال میشه گرفت؟ آنتن هوایی رو باید جداگانه تهیه کرد؟

کلا یه مشاوره ای بدین ممنون میشم.

اینم توضیحات یکی از فروشگاه های اینترنتی:

گیرنده تلویزیون دیجیتال [DVBT01] 25,000تومان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دریافت 24 کانال رادیویی وتلویزیونی با کیفیت DVD بدون نیاز به اینترنت
اتصال به کامپیوتر و لپ تاپ از طریق پورت USB
دارای آنتن پرتابل مگنت دار و قابلیت اتصال به آنتن هوایی
دارای نرم افزار قدرتمند برای نمایش تصاویر دریافتی
قابلیت ضبط برنامه های در حال پخش با کیفیت بالا
قابلیت تهیه عکس وذخیره بر روی هارد دیسک از برنامه های درحال پخش
دریافت کلیه کانال های رادیویی وتلویزیونی به صورت دیجیتال
شبکه های قابل دریافت :
شبکه های ۱(سراسری) - ۲(سراسری) - ۳(جوان و ورزش) - ۴(علم و تکنولوژی) - ۵(تهران) - ۶(خبر) - ۷(آموزش) - ۸(معارف) - ۹(مستند) - ۱۰(جام جم) - ۱۱(iFilm - آی فیلم) - ۱۲(PressTV پرس تی وی) - ۱۳(العالم) - ۱۴(شما) + ۱۰ شبکه رادیویی

sasan816
29-07-2011, 19:21
پیشنهاد من DVBT TV Stick USB - Cruise=28000 نیازی هم به انتن هوایی نداره به خوبی با انتن همراه خودش همه ی کانال های دیجیتال رو دریافت میکنه

firstclass
29-07-2011, 23:32
پیشنهاد من DVBT TV Stick USB - Cruise=28000 نیازی هم به انتن هوایی نداره به خوبی با انتن همراه خودش همه ی کانال های دیجیتال رو دریافت میکنه
داداش این که گفتی تو بازار تهران پیدا میشه؟ از ایکس-ویژن بهتره یا بدتر؟
بعد یه سوال دیگه این فارسیش چطور تلفظ میشه بگم؟