مشاهده نسخه کامل
: مشورت براي آغاز طراحي وب ...
boy_kochak
29-07-2011, 13:16
سلام دوستان من چند وقتي هست كه دنبال طراحي وبسايت هستم زمينه اصلي شغلم طراحي اما گرافيك و در زمينه چاپ هست .... چند روز پيش يكي از شركت ها IT به من پيشنهاد همكاري داد و يه تايمي رو براي اين پيشنهادش در نظر گرفت حدود 1 ماه حال من لول صفر ميخوام شروع كنم و طراحي وبسايت رو ياد بگيرم به نظرتون از آموزشگاه ها استفاده كنم يا نه از كتاب هاي آموزشي مثل مرجع كامل html و .... و كدام روش سريع تر من رو به هدفم ميرسونه ..... مزايا و معايبشم بگيد ..... لطفا دوستان كمكم كنن تا هرچه سريعتر شروع كنم و راه درست و صحيحش رو پيدا كنم ....
ممنون ...:11:
yaghobonline
29-07-2011, 13:28
سلام دوستان من چند وقتي هست كه دنبال طراحي وبسايت هستم زمينه اصلي شغلم طراحي اما گرافيك و در زمينه چاپ هست .... چند روز پيش يكي از شركت ها IT به من پيشنهاد همكاري داد و يه تايمي رو براي اين پيشنهادش در نظر گرفت حدود 1 ماه حال من لول صفر ميخوام شروع كنم و طراحي وبسايت رو ياد بگيرم به نظرتون از آموزشگاه ها استفاده كنم يا نه از كتاب هاي آموزشي مثل مرجع كامل html و .... و كدام روش سريع تر من رو به هدفم ميرسونه ..... مزايا و معايبشم بگيد ..... لطفا دوستان كمكم كنن تا هرچه سريعتر شروع كنم و راه درست و صحيحش رو پيدا كنم ....
ممنون ...:11:
يه سر اينجا بزن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
boy_kochak
29-07-2011, 13:56
يه سر اينجا بزن :
دوست عزيز ممنون از راهنماييت ، اين لينك هايي كه معرفي كرديد رو ديدم اطلاعات كاملي در مورد html و css داده ، اگه بخوام با اين منابع تمرينم رو شروع كنم فكر ميكنيد بدون اينكه هزينه سنگين كلاس رو بدم چند مدته منو راه ميندازه و آيا اين شيوه خوبي هست ؟
فكر ميكنيد يه كلاس آموزشي هم برم خوب ميتونه منو راه بندازه يا نه فقط هزينه الكي هست ...؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.