مشاهده نسخه کامل
: مشکل نصب نشدن برنامه و بازی
یلام به بچه های گل سایت:20:
حقیقتش 2تا مشکل داشتم گفتم اینجا بگم,یه بازی رو میخوام نصب کنم ولی وقتی Setup رو اجرا میکنم با پیغام زیر مواجه میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید.
مشکل بعدی نصب نشدن برنامه ی Adobe Audition هست ,من این برنامه رو یه بار نصب کردم ولی مشکل داشت وقتی Uninstall کردم دیدم هنوز فایل های برنامه مونده و اجرا میشن, حتی از برنامه ی your Uninstaller هم استفادا کردم ولی بازم پاک نشد,مجبور شدم به صورت دستی پاکش کنم یعنی فولدر برنامه رو از تو درایو حذف کردم,حالا دیگه نه از اول نصب میشه نه میشه Remove کرد نسخه های دیگشم استفاده کردم اما اونام پیغام میدادن نسخه ی دیگه ای از این برنامه نصب شده و...
اگه ممکنه راهنماییم کنید چیکار کنم.
ممنون:11:
saeed774
29-07-2011, 12:08
شما اول از همه چک کن ببین درایو ویندوزت چقدر ظرفیت باقی مونده داره ؟ اگه ظرفیت به اندازه کافی نباشه فایل های موقت نمیتونن بارگذاری بشن در نتیجه نصب نمیشه .
برنامه زیرو دانلود کن : تیک همه موارد بجز Preftech رو بزن و در پایین روی Empty Selected کلیک کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد برنامه زیرو نصب کن و در بخش Registery اسکن کن و موارد پیدا شده رو پاک کن . با این برنامه در بخش Cleaner هم میتونی موارد اضافی زیادی رو پاکسازی کنی .
از چه آنتی ویروس آپدیت شده ای استفاده میکنی ؟ از لحاظ وجود ویروس مطمئن هستی ؟ یکبار فول اسکن کن .
شما اول از همه چک کن ببین درایو ویندوزت چقدر ظرفیت باقی مونده داره ؟ اگه ظرفیت به اندازه کافی نباشه فایل های موقت نمیتونن بارگذاری بشن در نتیجه نصب نمیشه .
برنامه زیرو دانلود کن : تیک همه موارد بجز Preftech رو بزن و در پایین روی Empty Selected کلیک کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد برنامه زیرو نصب کن و در بخش Registery اسکن کن و موارد پیدا شده رو پاک کن . با این برنامه در بخش Cleaner هم میتونی موارد اضافی زیادی رو پاکسازی کنی .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز چه آنتی ویروس آپدیت شده ای استفاده میکنی ؟ از لحاظ وجود ویروس مطمئن هستی ؟ یکبار فول اسکن کن .
داداش برنامه هایی که گفتی نصب کردم,اما برنامه و بازیه خودم بازم نصب نشدن.انتی ویروسامم Avira و Nod هردوشم اپدیت شدس.
saeed774
29-07-2011, 22:49
داداش فهمیدم ، چه خبره ؟ میخوای تعداد پست بالا بره ؟!:31: گرفتار aQoa میشی ها ؟:31:
لطفا قوانین انجمن موجود در امضای منو بدقت بخونین :10:
تو پست زیر به انگلیسی نوشته که چیکار باید بکنی ، البته بعضی موارد رو من گفتم .
در نهایت گفته اگه مشکل حل نشه ، مربوط میشه به ویندوز و ویندوز باید عوض بشه .
در برنامه دوم که میخوای دوباره نصب کنی و پیغام میده که ورژن دیگه ای نصبه ، گزینه ای برای آنیستال یا ریپیر نمیده ؟ همون ورژن رو که میخوای نصب کنی چه پیغامی میده . یه یوزر دیگه بساز و در اون امتحان کن ببین نصب میشه ؟
داداش فهمیدم ، چه خبره ؟ میخوای تعداد پست بالا بره ؟!:31: گرفتار aQoa میشی ها ؟:31:
لطفا قوانین انجمن موجود در امضای منو بدقت بخونین :10:
تو پست زیر به انگلیسی نوشته که چیکار باید بکنی ، البته بعضی موارد رو من گفتم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر نهایت گفته اگه مشکل حل نشه ، مربوط میشه به ویندوز و ویندوز باید عوض بشه .
در برنامه دوم که میخوای دوباره نصب کنی و پیغام میده که ورژن دیگه ای نصبه ، گزینه ای برای آنیستال یا ریپیر نمیده ؟ همون ورژن رو که میخوای نصب کنی چه پیغامی میده . یه یوزر دیگه بساز و در اون امتحان کن ببین نصب میشه ؟
aQoa دیگه چیه؟!:13:واسه برنامه هه باید بگم اره پیغام رپریر و ان اینستال رو میده , هردوشم امتحان کردم اما بازم تاثیری نداشت...
saeed774
31-07-2011, 11:41
aQoa دیگه چیه؟!
میبینی تمام پست های اضافیت پاک شدن؟! از طرفش پیغامی واست نیومد؟!
همانطوری که گفتم اگه از طریق پاکسازی رجیستری مشکلت حل نشه طبق اظهار نظر فروم های خارجی باید ویندوز نصب کنی . ممکنه ویندوزت از ویندوزهای دستکاری شده باشه . باز با برنامه های رجیستری دیگه امتحان کن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.