PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مزدا 3 جدید یا کیا سراتو کوپ؟؟؟

Pourya-pc
29-07-2011, 01:48
سلام ، دوستان عزیز خسته نباشید.
یکی از دوستان که فامیل هم هست درحال اقدام به خرید یک خودروی اسپرت هست .ایشون مجرد هست و شتاب و نرمی ماشین براش خیلی مهم هست همچنین ظاهر ماشین.جاداری زیاد مهم نیست.بین 45 تا 50 هم قدرت خریدش هست.
سوار مزدا من شد (مزدا سه ان ) اما زیاد خوشش نیومد . به دلایل زیر:
خشکی زیاد کمک های عقب (میکوبه)
جلوپنجره جلو یک تکه هست و شبیه قورباغست ( به گفته ایشون ،منم تا حدی قبول دارم اما به نظرم قشنگه )
شتاب کم مزدا سه نسبت به کیا کوپ.
فضای داخلی شیکتر و اسپرت تر کیا (من خودم از دریچه های کناری مزدا که مثل ال 90 هست متنفرم همچنین مانیتور نویگیشن جاش خیلی مناسب هست اما خیلی کوچیکه .
من سوار کیا نشدم که ببینم چطور ماشینی هست اما از مزدا خیلی راضیم و خیلی ماشین نرم اسپرت و روونی هست ( از نظر تعلیق و موتوری ) همچنین مصرف فوقالعاده پایینی دارد
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.

mohamad skystar
29-07-2011, 04:08
سلام ، دوستان عزیز خسته نباشید.
یکی از دوستان که فامیل هم هست درحال اقدام به خرید یک خودروی اسپرت هست .ایشون مجرد هست و شتاب و نرمی ماشین براش خیلی مهم هست همچنین ظاهر ماشین.جاداری زیاد مهم نیست.بین 45 تا 50 هم قدرت خریدش هست.
سوار مزدا من شد (مزدا سه ان ) اما زیاد خوشش نیومد . به دلایل زیر:
خشکی زیاد کمک های عقب (میکوبه)
جلوپنجره جلو یک تکه هست و شبیه قورباغست ( به گفته ایشون ،منم تا حدی قبول دارم اما به نظرم قشنگه )
شتاب کم مزدا سه نسبت به کیا کوپ.
فضای داخلی شیکتر و اسپرت تر کیا (من خودم از دریچه های کناری مزدا که مثل ال 90 هست متنفرم همچنین مانیتور نویگیشن جاش خیلی مناسب هست اما خیلی کوچیکه .
من سوار کیا نشدم که ببینم چطور ماشینی هست اما از مزدا خیلی راضیم و خیلی ماشین نرم اسپرت و روونی هست ( از نظر تعلیق و موتوری ) همچنین مصرف فوقالعاده پایینی دارد
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.

سلام.
دوست من شما خودتون جواب رو دادین تو صحبتهاتون.
دوست شما مجرد هست پس گزینه مطلوب کیا سراتو کوپ خواهد بود.
چون کیا بعد از اینکه سراتوی جدید رو وارد بازار کرد کمبود خودروی کوپه و اسپرت رو هم با سراتو جبران کرد.
طرح داخلی کیا و مزدا به هم نزدیک هستن و کیفیتشونم همینطور.
از نظر قدرت سراتو کوپ تا حدی برتر هست( سراتو کوپ 156 اسب بخار و مزدا 3 148 اسب بخار)
طرح جلو پنجره و فضای داخلی خودرو همه سلیقه ای هست.

خشکی زیاد کمک های عقب مزدا 3 شما به دلیل صفر بودن خودرو هست و به مرور زمان کم میشه
همین خشکی در کیا سراتو هم هست.

نظر من: برای یک جوان مجرد که اهل خودروی اسپرت باشه مطمئنا کیا سراتو کوپ گزینه خیلی خوبی هست
رانندگی باهاش خیلی راحت و آسوده نه در حد مزدا 3 اما مناسبه.

کیا سراتو کوپ مدل 2011 قیمت 47000000 تومان
مزدا 3 تیپ 3 مدل 90 قیمت 48000000 تومان

Pourya-pc
29-07-2011, 11:21
تشکر محمد جان ، مزدا رو نمایندگی هم گفت کمک عقب خشکه تا زمانی که دونفر بشینن عقب نرم میشه ولی جلو هیچ مشکلی نداره
پس سراتو هم خشکه ؟ شتاب سراتو بیشتر هست؟شما خودت پشتش نشستی؟
ممنون

mohamad skystar
29-07-2011, 11:29
تشکر محمد جان ، مزدا رو نمایندگی هم گفت کمک عقب خشکه تا زمانی که دونفر بشینن عقب نرم میشه ولی جلو هیچ مشکلی نداره
پس سراتو هم خشکه ؟ شتاب سراتو بیشتر هست؟شما خودت پشتش نشستی؟
ممنون

بله سراتو هم به دلیل خاصیت اسپرت بودنش و ارتفاع کمش خشک هست
اما نرم تر از هیوندای کوپه بود.
پشت فرمان که میشینی رنگ بندی خوبی برخورداره مثل مزدا3.
موتوری که برای کیا سراتو کوپ در نظر گرفته شده به نظر من برای خودرویی اسپرت
اونم در سال 2011 زیاد جالب نیست باید موتوری قویتر براش در نظر میگرفتن ( البته مدلی که در ایران هست)
اما شتاب اولیه اش نسبت به مزدا 3 در حد خیلی کمی بیشتره .

AmiRreZA_RAcEr
29-07-2011, 22:53
فقط حواست باشه سراتو کوپ 2011 بگیره که 6 دنده شده وگرنه سراتو کوپه 4 دنده از 206 تیپ 5 هم میخوره

mohamad skystar
29-07-2011, 23:15
فقط حواست باشه سراتو کوپ 2011 بگیره که 6 دنده شده وگرنه سراتو کوپه 4 دنده از 206 تیپ 5 هم میخوره

کیا سراتو عرضه شده در ایران از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته دستی استفاده میکنه.

Pourya-pc
30-07-2011, 00:48
یک سوال دیگه ، میشه ماشین رو از منطقه آزاد خیرید و راحت پلاکش کرد؟به صرفه تر نیست؟

mohamad skystar
30-07-2011, 01:29
یک سوال دیگه ، میشه ماشین رو از منطقه آزاد خیرید و راحت پلاکش کرد؟به صرفه تر نیست؟

هیچ فرقی نداره شاید هزینه بیشترم باشه.
خودروی صفر رو همین جا از نمایندگی اطلس خودرو یا نمایشگاهای اتومبیل بخرید به راحتی
خودتونم درگیر مناطق آزاد نکنید.

AmiRreZA_RAcEr
01-08-2011, 15:35
کیا سراتو عرضه شده در ایران از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک و 5 سرعته دستی استفاده میکنه.

دنده دستیش که فکر نکنم باشه ،هست ؟
2011 ها 6 دنده اتومات شدن به جای 4 دنده

mohamad skystar
01-08-2011, 17:24
دنده دستیش که فکر نکنم باشه ،هست ؟
2011 ها 6 دنده اتومات شدن به جای 4 دنده

منظورم گیربکس های اتوماتیکی هست که حالت دستی هم دارن.

maa6482
28-01-2012, 23:20
سراتوی کوپه 2011 و 2012 6 دنده اتومات تیپترونیک است، یعنی 6 دنده جلو که دستی هم میشه و مثل مزدا3 شیفتر پشت فرمون هم داره.
مزدا 3، 5 دنده تیپترونیک است.
سراتو از مزدا3 خشکتره که البته خیلی اذیت نمیکنه
در ضمن مثل اینکه جدیدا سراتو 1600 هم آوردن که شتابش خیلی کمتره.

Pourya-pc
29-01-2012, 17:27
بله سراتو جديد ١٦٠٠ سى سى شده و بسيار كم مصرف ! اما چه بلايي سر شتاب و سرعت اومده هنوز معلوم نيست!

mohamad skystar
29-01-2012, 18:35
بله سراتو جديد ١٦٠٠ سى سى شده و بسيار كم مصرف ! اما چه بلايي سر شتاب و سرعت اومده هنوز معلوم نيست!

مشخصه دیگه هم سرعت و هم شتاب کمتر شده

hossein.az
02-02-2012, 23:00
نظر من هم کیا سراتوست که ظاهری بی نهایت زیباتر از مزدا 3 جدید دارد

Aamoo
09-02-2012, 09:14
منم اگه باشم بين سراتو كوپه و مزدا 3 ، سراتو رو ترجيح ميدم ولي راستش باهاش اصلا حال نكردم و انتظار خيلي بيشتري داشتم خيلي خشك بود
در كل اگه ميخواستم اين مبلغ پول رو براي ماشين هزينه كنم به گزينه هاي ديگه اي مثل تويوتا (حتي كاركرده) و يا MG فكر مي كردم

Pourya-pc
09-02-2012, 19:09
منم اگه باشم بين سراتو كوپه و مزدا 3 ، سراتو رو ترجيح ميدم ولي راستش باهاش اصلا حال نكردم و انتظار خيلي بيشتري داشتم خيلي خشك بود
در كل اگه ميخواستم اين مبلغ پول رو براي ماشين هزينه كنم به گزينه هاي ديگه اي مثل تويوتا (حتي كاركرده) و يا MG فكر مي كردم

دقياً قبول دارم ، سراتو كوپ خيلى خشك و بد ركاب هست . رانندگى باهاش اصلاً جالب نيست .