ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: نحوه تست سلامت هارد دیسک و همینطور پی بردن به وضعیت حدودی آن ?!~!؟

DaRiOuShJh
29-07-2011, 01:34
سلام علیکم
قرض از مزاحمت اینه که هارد این سیستم دانلوده من امروز یه مقدار بازی در آورد
منم خیلی خوف کردم هارد 500 هست حدودا 450 مگابایت هم دیتا روش هست کلی دانلود و ... با سرعته 128 کردیم این چند ماهه:20:

توضیح: این سیستمم برای دانلود هست و حدودا 2 سالی میشه 24 ساعته دانلود میکنه و ...

1. خلاصه میخواستم از اساتید عزیز بپرسم که من چه طور الان هاردم رو ببینم اوضاش چه طوره؟ چه قدر عمر مفید دیگه داره و ...

2. افت سرعت خیلی داره تازگی ها، امروز یه فایل رو که نمیتونست کپی کنه نه رو هارد اکسترنال نه یو اس بی بعد سرعته انتقالش هم یه دفه میاد رو 270 کیلوبایت یه دفه میره رو 6 مگ اصلا معلومی نیست چه خبره! بعد اون چراغه ال ای دی هارد دیسک روی کیس دیگه مثله قدیم روشن نمیمونهه هی خاموش روشن میشه نمیدونم حالا به خاطره fragment شدن فایل ها هست هست یا چیزه دیگه ولی خیلی به قولی تنبل شده

3. من هر وقت بتونم با برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دفرگ میکنم درایو ها رو منتها چون حجمه یه درایوم 440 گیگه زیاد نمیتونم دقیقه به دقیقه بزارم:31:
البته این برنامش هم خیلی خوبه هم سریعه هم تمیز هم به فضای خالی زیادی نیاز نداره چند تا آپشن مختلف هم داره

4.امروز که دوبار سیستم بالا نمیومد بعد هم اومد گزاشتم چک و ریپیر بد سکتور کن سره 2 درصد میپرید تو یه صفحه آبی و میگفت درایور nvata.sys مشکل داره فایلش و ...! نمیدونم چه ربطی داشت ( 8 ماهی هم میشه ویندوز رو نصب کردم و از اون موقع دیگه درایوری نصب نکردم) ولی خلاصه کاره خوده ویندوز دیه نیست باید با یه برنامه جانبی قوی این کارو کنم، شما چی رو پیشنهاد میکنید؟

5. بی زحمت سرعته انتقال هارد به هارد و همینطور هارد به یو اس بی تون هم برای فایله 1 گیگی (که خورد نباشه سرعت ثابت باشه) بگید ببینم این کند هست یا کلا همینه، البته این سیستم هم برای 5-6 سال پیشه من فقط پاور و کارت گرافیک رو عوض کردم تو این چند ساله و همین هارد رو

خلاصه دستم به دامنتون این هارده رو یه جوری سرپا کنیم یه وقت نزنه بپکه:10:

موردی پیشنهادی چیزی هم دارید ممنون میشم بشنوم

منم الان که یه مقدار حاش بهتره همینطور دارم رایت میزنم ببینم تا چقدشون رو میتونم بزنم:27:

Rainbow
29-07-2011, 08:56
من که میگم سریعا یک هارد دیسک جدید تهیه کنید و اطلاعاتتون رو رو به اون منتقل کنید . با توجه به اینکه 6 سال از کارکرد این هارد دیسک می گذره ، ادامه کار بیشتر ریسک بیشتری ممکنه برای شما داشته باشه . علائمی رو که عنوان کردید از قرار معلوم به خرابی هارد اشاره داره .

masoud71
29-07-2011, 11:58
من اصلا متوجه سوالتون نشدم
دوباره میگی؟

Ni_nigc
05-09-2011, 07:24
سلام دوست عزيز
من فكر كنم مشكل اصلي شما از ويندوزت باشه .
احتمالاٌ چون اينقدر فايل غير مربوط توي درايو ويندوزت ريختي و برنامه هاي اضافي غير ضرور نصب كردي ، اون ويندوز بدبختت موقع بالا اومدن و كار كردن پير در مياد .
البته احتمالش هم هست كه موقع كار كردن با Comp دستت به كيس خورده باشه و هاردت تكون خورده باشه و Badsector شده باشه ولي . . . (همون مطلب اولي احتمالش بيشتره )