ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مساوی نبودن صدای راست و چپ

Nocturne
28-07-2011, 21:32
سلام. مدتهاست توازن صدای راستو چپ کامپیوترم به هم خورده. وقتی هدفون میزنی صدایی که از چپ میاد بیشتره. بعضی اوقاتم برعکس! میخواستم بپرسم این مشکل با عوض کردن کارت صدا حل میشه؟
مرسی

---
ضمنا مشکل از تنظیمات داخل ویندوز نیست.

- Saman -
28-07-2011, 21:51
سلام. مدتهاست توازن صدای راستو چپ کامپیوترم به هم خورده. وقتی هدفون میزنی صدایی که از چپ میاد بیشتره. بعضی اوقاتم برعکس! میخواستم بپرسم این مشکل با عوض کردن کارت صدا حل میشه؟
مرسی

---
ضمنا مشکل از تنظیمات داخل ویندوز نیست.

دوست عزيز

اين مشكل نيست. از نظر تجربيات شخصي در مورد صدا هميشه يكي از كانالهاي استريو صداش كمي از كانال ديگري بيشتر ه و كاملا نرماله .

اما اگه تفاوت صدا زياد باشه . ممكنه ايراد از كارت صدا باشه . اما قبلا از صحت اتصال درست و تميز بودن فيش ها مطمئن باشيد . خب ممكنه قسمت خروجي كانكشنها در كارت صدا مورد باشه . سعي كنيد در ابتدا درايور كارت رو عوض كنيد . تا ببينيم بقيه دوستان چه نظري ميدن ...

فعلا - سا ما ن

Nocturne
28-07-2011, 22:27
اين مشكل نيست. از نظر تجربيات شخصي در مورد صدا هميشه يكي از كانالهاي استريو صداش كمي از كانال ديگري بيشتر ه و كاملا نرماله .

واقعا؟ نشنیدم تا حالا چنین چیزی. چرا باید این طوری باشه؟

- Saman -
28-07-2011, 22:45
واقعا؟ نشنیدم تا حالا چنین چیزی. چرا باید این طوری باشه؟

بله !

اما من متخصص صدا نيستم . از شخصي دليل دقيقش رو مي پرسم و اطلاع ميدم . و باز هم ميگم اون تفاوت ولوم مابين كانال چپ و راست جزئي و كاملا محسوس هست . تفاوت حاصله وقتي هر دو بلند گو به فاصله كنار هم هستند ( همينطور كه هميشه به صورت معمول چيده ميشن ) خب محو ميشه ...

شما وقتي در برنامه اي مثل Winamp هنگام گوش كردن موزيك بالانس رو تغيير ميديد تفاوت رو مي بينيد . در غير اين صورت نه :)

موفق باشيد - سا ما ن

Nocturne
28-07-2011, 23:10
من بازم فکر نمیکنم. آخه چرا باید اینطوری باشه؟ یعنی نمیتونن مساوی بسازن؟!
---
به هرحال فکر میکنم مال من ایراد داره چون بعضی وقتها هم برعکس میشه انگار . یعنی راست بیشتر میشه.

Lord_theOne
29-07-2011, 00:03
در کل یکطرف کمی بلندتر است طرف دیگر هست معمولا سمت چپ وقیتر است
ایراد نرم افزاری می تونه از ویندوز باشد در کارت صدا قسمت Balance باید وسط باشد
ایراد نرم افزاری دیگه مربوط به نرم افزار می باشد باید قسمت مورد نظر را پیدا کنی و ببینی وسط هست یا نه
ایراد سخت افزاری که می تونه از فیشهای استریو باندها باشد می تونی برای تست عوضش کنی سیمی که از اسپیکر می رود به کامپیوتر یا سیستم مرکزی به سیمهاش میرود به باندها یک چکی کن

HORROR
29-07-2011, 00:08
شما موقعی که با هدفون گوش میدی اذیت میشی؟ اگه این صدا طوری باشه که خوشت نیاد 100% ایراد داره

Nocturne
29-07-2011, 04:52
در کل یکطرف کمی بلندتر است طرف دیگر هست معمولا سمت چپ وقیتر است

اگه اینجوریه نمیفهمم آخه چرا اینطوری درست میکنن؟!

اگه این صدا طوری باشه که خوشت نیاد 100% ایراد داره
چرا آدم باید از بیشتر بودن صدا در یک گوش از گوش دیگه خوشش بیاد؟!
حالا اگر ایراد داشته باشه با عوض کردن کارت صدا حل میشه کاملا؟؟

Lord_theOne
29-07-2011, 10:31
اگر اذیت میشی احتمال زیاد مشکل دارد مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم بهتون گفتم
چک کنید اول نرم افزاری بعد سخت افزاری
می تونی با یک هدفون دیگه هم تست کنی مشکل سخت افزاری شما اول نرم افزاری چک کن

Nocturne
29-07-2011, 11:14
اگر اذیت میشی احتمال زیاد مشکل دارد مشکل نرم افزاری و سخت افزاری هم بهتون گفتم
چک کنید اول نرم افزاری بعد سخت افزاری
می تونی با یک هدفون دیگه هم تست کنی مشکل سخت افزاری شما اول نرم افزاری چک کن

نرم افزاری که همین توازن صدا هست (از طریق آیکن بلندگو در سمت راست تسکبار میریم) که گفتم پست اول - نرم افزاری نیست - اون چیزش وسطه... . بعدم اصلا این سابقه قدیمی تر داره. (ویندوز م رو تا بحال چند بار دو باره ریختم. نه بخاطر اینا. مثلا خراب شده دوباره ریختم...)
هدفنهای دیگه هم قبلا تست کردم. باز اینطوریه...

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

ضمناً این که میگید اذیت میکنه یا نه ... من با هدفن میشنوم ها نه اسپیکر. شاید اگه از اسپیکر بود تفاوت محسوس نبود. اما من با هدفن میشنم... دیگه نمیدونم...

tirazhe
29-07-2011, 11:17
برای من معمولا سمت چپ قویتره

HORROR
29-07-2011, 13:01
برای من معمولا سمت چپ قویتره

حالا بیشتر میگن سمت راست قویتره!

دوست عزیز mm99 به نظرم کارت صدای شما اشکال داره میتونی ببری گارانتی برد رو نشون بدی اگه آنبرد هست..یا نه میتونی یه کارت صدای بهتر با 30 تومن بگیری مدلهای کریتیو خوب هستن... اما باز قبلش مطمعنتر شو که اشکال جای دیگه نیست.. نمیدونم شاید شما حساس شدید و کمترین تغییرها در صدا موجب ناراحتی شما بشه:11:

- Saman -
30-07-2011, 15:24
با سلام دوباره

من از دوستم پرسيدم . به من گفت كه هر دو كانال راست و چپ با يك اندازه شدت صدا هستند هر دو به اندازه يكسان ميزان دسي بل صدا را دارا هستند . اما در هنگام ضبط صدا توسط دو ميكروفون جداگانه راست و چپ و همچنين پردازش صدا تو سط پردازشگر صوتي ولوم دريافتي كم و زياد ميشه . و اينطور هست كه در نهايت در خروجي . ولوم صدا در يك كانال از كانال ديگري بيشتر ميشه ...

اين حالت رو مي تونيد به وضوح در هنگام سوييچ كردن از حالت استريو به حالت مونو ببنيد . مي تونيد در راديو هاي ديجيتالي اين تست رو انجام بدين ( در هنگام گوش كردن به راديو ي اف ام استريو از حالت استريو به مونو و بالعكس بريد ... )

و اين حالت نه تنها در مد استريو بلكه در حالت سوراند ساند (5.1 و يا 6.1 كانال) هم صدق مي كنه .

فعلا - سا ما ن

Nocturne
30-07-2011, 20:59
خب به هرحال پس کارت صدا رو عوض میکنم که دیگه مشکلی نباشه.
ضمنا میخوام بپرسم آیا این قضیه بلند بودن یه طرف در وسایلی نظیر mp3 player ها هم هست؟

نمیدونم شاید شما حساس شدید و کمترین تغییرها در صدا موجب ناراحتی شما بشه
آره من انگار یه کم وسواس تقارن دارم. از اینا که نازنین تو ساختمان پزشکان داره :31:

HORROR
01-08-2011, 17:27
منم حساسم ولی باهاش کنار بیا بالاخره دنیا دو روزه وما باید باهاش کنار بیایم نه اون...ببخشید وراجی کردم