مشاهده نسخه کامل
: هر دفعه كه كامپيوتر را روشن ميكنم اول اين صفحه مياد
سلام
من مدت ها پيش ويندوز سون را نصب كردم توي يكي از درايوهاي كامپيوترم
و همزمان با اون از ويندوز ايكس پي كه توي يكي ديگه از درايوها نصب بود استفاده ميكردم
بعدش به خاطر اينكه سون با بعضي از نرم افزارها مشكل داشت
كلا درايوي كه توش نصبش كرده بودم را فرمت كردم اما متاسفانه الان هر دفعه كه كامپيوتر را روشن ميكنم اول اين صفحه مياد بايد چه كار كنم كه ديگه اين صفحه را نبينم؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
28-07-2011, 15:49
شمامنوی run اجرا کنید فرمان msconfig داخلش تایپ کنید بعد به تپ boot برین و گزینه مربوط به windows 7 پاک کنید یا که ازبرنامه easybcd هم میتونید استفاده کنید:20:
ببخشيد منظورتون كدوم گزينه است؟؟
Dew Drop
31-07-2011, 13:02
سلام
رو My computer کلیک راست کنید و Properties
برید به تب Advance پایین تو کادر Startup and Recoavery گزینه Setting رو بزنید تو صفحه ای که باز میشه Edit رو بزنید.
یه صفحه notepad باز میشه که اونجا سطر اول که تو عکستون معلومه رو پاک کنید.... (default=multi(0) و Save کنید.
ولی همونطور که دوستمون هم گفتند اگه از نرم افزار Easy BCD استفاده کنید,راحت تر می تونید این کار رو انجام بدید و دردسرش هم کمتره ...
Dariushtanha
31-07-2011, 13:12
با اجازه دوست عزیزم جناب جعفریان
قبل از هر کاری در پنجرهای که تصویرش را گذاشتین روی Chek All Boot Paths کلیک کنید و ok و اگه بعد ریاستارت دیدید مشکل همچنان وجود داره
وارد پنجره explore شده و از منوی tools به folder option رفته و سپس به تب view بروید.
تیک گزینه don't show hiden file and folder و همچنین چک مارک Hide protected operating system files را غیر فعال کنید.
حالا به درایوی که ویندوز XP را در ان نصب کردهاید بروید و اول از همه فایل های boot.bak و bootsect.bak را delete کنید و بعد فایل boot.ini را از آن properties گرفته و چک مارک read only آن را بردارید. و سپس با برنامه Notpad بازش کنید.در ابتدای متن، عبارتهای زیر را پاک کنید و در نهایت فایل را save کنید.
رضا امیر
31-07-2011, 13:17
سلام
من مدت ها پيش ويندوز سون را نصب كردم توي يكي از درايوهاي كامپيوترم
و همزمان با اون از ويندوز ايكس پي كه توي يكي ديگه از درايوها نصب بود استفاده ميكردم
بعدش به خاطر اينكه سون با بعضي از نرم افزارها مشكل داشت
كلا درايوي كه توش نصبش كرده بودم را فرمت كردم اما متاسفانه الان هر دفعه كه كامپيوتر را روشن ميكنم اول اين صفحه مياد بايد چه كار كنم كه ديگه اين صفحه را نبينم؟؟؟؟؟
سلام
اگر از طریق یک سی دی بوت ایبل بالا بیایید در روت پارتیشن C چندین فایل وجود دارد که عموما" تعیین کننده این حالات هستند (Boot.ini )و حتی میزان زمان داده شده برای اجرا و اینکه اول کدام باشد و دوم کدام باید آن را Edit کنید.
موفق باشید
نشد كه !!!
قبلا يه صفحه بود حالايكي ديگه هم اضافه شده
كه انتخاب ويندوز ديفالت يا پروفشيناله!!:31:
Dew Drop
01-08-2011, 09:18
نشد كه !!!
ببینید اگه اون خطی که گفتم تو notepad رو پاک کنید نباید دیگه بوت سون رو داشته باشید !!!
از نرم افزار EasyBCD که لینکش رو گذاشتم استفاده کنید.از قسمت add/remove می تونید حذفش کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dariushtanha
01-08-2011, 12:38
نشد كه !!!
دوست عزیز
کدام کار را انجام دادی که اینجوری شده؟!!
لطفا دقیقا اعلام کن که کدام سفارش را انجام دادی تا بتونیم کمکت کنیم.
Dariushtanha
03-08-2011, 23:23
نشد كه !!!
بالاخره ندونستیم مشکلتون حل شد یا نه؟
اگه آره با کدام روش؟
ببینید اگه اون خطی که گفتم تو notepad رو پاک کنید نباید دیگه بوت سون رو داشته باشید !!!
از نرم افزار EasyBCD که لینکش رو گذاشتم استفاده کنید.از قسمت add/remove می تونید حذفش کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه دوست عزیزم جناب جعفریان
قبل از هر کاری در پنجرهای که تصویرش را گذاشتین روی Chek All Boot Paths کلیک کنید و ok و اگه بعد ریاستارت دیدید مشکل همچنان وجود داره
وارد پنجره explore شده و از منوی tools به folder option رفته و سپس به تب view بروید.
تیک گزینه don't show hiden file and folder و همچنین چک مارک Hide protected operating system files را غیر فعال کنید.
حالا به درایوی که ویندوز XP را در ان نصب کردهاید بروید و اول از همه فایل های boot.bak و bootsect.bak را delete کنید و بعد فایل boot.ini را از آن properties گرفته و چک مارک read only آن را بردارید. و سپس با برنامه Notpad بازش کنید.در ابتدای متن، عبارتهای زیر را پاک کنید و در نهایت فایل را save کنید.
از نرم افزار EasyBCD استفاده کردم عالی جواب داد ممنون از همه دوستان :20:
Dariushtanha
05-08-2011, 14:23
از نرم افزار EasyBCD استفاده کردم عالی جواب داد ممنون از همه دوستان :20:
قبلش سایر روشها را که توصیه کرده بودیم را تست نکردی؟
اون روش ها یه قدری پیچیده بودن یه مقداری هم سعی کردم اما EasyBCD راحت تر بود:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.