مشاهده نسخه کامل
: درايو ها باز نمي شوند
mohsenrd20
28-07-2011, 12:17
سلام
مدتيه وقتي درايوها رو باز مي كنم به جاي باز شدن درايو، پنجره open with باز ميشه ، ويندوز رو هم عوض كردم فقط درايو c درست شد ، با نود32 هم ويروس كشي كرده ام لطفا راهنمايي كنيد.
با نود32 هم ويروس كشي كرده ام
اولا شدیدا توصیه می کنم آنتی ویروستون رو عوض کنید
دوما احتمالا با اجرای این فایل مشکل شما بعد از ریستارت حل می شه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsenrd20
29-07-2011, 09:15
دوست عزیز Mr Cracker فايلي كه معرفي كرديد پس از دانلود با چه برنامه اي باز مي شود ؟
هیچ برنامه ای نمی خواد اون رو اکستراکت کنید و روش دوبار کلیک کنید
mohsenrd20
29-07-2011, 18:57
سلام متاسفانه مشكل حل نشد...
jafarian
29-07-2011, 20:43
به احتمال خیلی زیاد سیستم شما وریروس اتوران گرفته شما تمامی فایلهای هیدن خودتون ازطریق folder options ویندوزازحالت هیدن خارج کنید بعدش منوی ران باز کنید اسم درایوی که باز نمیشه رو داخا منوی run تایپ کنید مثلا درایو دی : بعدش اینتر بزنید احتمالا باید وارد دراویو بشین بعد اگر فایلی به اسم autorun.inf مشاهده کردین پاک کنید یا ازبرنامه Autorun Eraser هم میتونید استفاده کنید:20:
لینک دانلود Autorun Eraser
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم درایوی که باز نمیشه رو داخا منوی run تایپ کنید مثلا درایو دی : بعدش اینتر بزنید احتمالا باید وارد دراویو بشین بعد اگر فایلی به اسم autorun.inf مشاهده کردین پاک کنی
اون فایلی که من گذاشته بودم هم همین کار رو می کرد خودتون می تونید نگاه کنید
احتمالا مشکل از رجستری هست
kourosh_sos
29-07-2011, 23:25
دوست عزیز در قسمت سرچ ویندوز گزینه ای که برای سرچ فایل های هیدن هستش رو فعال کنید سپس به دنبال فایل autorun.inf در تمامی درایو ها بگرد هرچی پیدا کردی پاک کن سیستم رو یک با ری استارت کن مشکل حله
MR Cracker چرا میگین که NOD32 رو عوض کنن دلیلتون از این حر ف چی بود؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr Hannibal
30-07-2011, 14:33
سلام
مدتيه وقتي درايوها رو باز مي كنم به جاي باز شدن درايو، پنجره open with باز ميشه ، ويندوز رو هم عوض كردم فقط درايو c درست شد ، با نود32 هم ويروس كشي كرده ام لطفا راهنمايي كنيد.
ویروسی هستید ، نوع آتوران
پست شماره 10 این تاپیک رو انجام بدید ، اگر مشکل باقی موند یعنی هنوز ویروس فعاله:
پس برای پست بعدی ، لاگ ها ریپورت ها و نتایج رو بگذارید.
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موارد ضروری حتما انجام بشه ، و مجموع کارهایی که کردید + لاگ و ریپورت در پست بعدیتون باشه.
دوستان دیگه بحث های خارج از این تاپیک ، هر کدومشون تاپیک اختصاصی و کاملی داره اینجا ادامه ندید.
mohsenrd20
03-08-2011, 18:19
دوستان من با موارد بالا مشكلم حل نشده راهنمايي ديگري نيست
Dr Hannibal
03-08-2011, 18:27
دوستان من با موارد بالا مشكلم حل نشده راهنمايي ديگري نيست
برای حل شدن مشکلتون تاپیک جدید بزنید با رعایت قوانین. ( برای چندمین بار )
احتیاج به مشورت بیشتر دارم و باید تاپیک جدید ایجاد کنم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(ضروری)
بسته شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.