ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بررسی و مقایسه blogger.com و wordpress.com از لحاظ طراحی و برنامه نویسی وب (تنها مباحث مرتبط با طراحی و برنامه نویسی جهت مشاوره طراحان)?!~!؟

DaRiOuShJh
28-07-2011, 10:34
دوستان هدف این تاپیک بررسی سیستم های کدنویسی و برنامه نویسی و همسنطور ترفندهای ویرایش مستقیم کد های قالب های این دو سیستم بلاگدهی معروف و جهانی هست

پس لطفا بلاگر های عزیز از ارسال پست های نامرتبط با طراحی و کدنویسی حرفه ای و درخواست کدهای در حد copy/paste در این تاپیک جدا خودداری فرمایند!

هدف ما در این تاپیک بررسی موارد کلی در انتخاب و طراحی قالب های این سیستم هاست و همینطور اضافه کردن امکانات اضافه به آنها (البته با مشورت دیگر دوستان):46:

منم خودم تو فکر استفاده از بلاگر هستم یه مروری هم داشتم به نظر امکانات خوبی داره خودش هم پیش فرض امکانات اضافه کردن visitor counter و نظر سنجی و rss reader و ... رو تو widget هاش داره

منتها فضاش اینا رو جایی ننوشته که چقر هست و چه محدودیت هایی داره و آدرسشون چه جوره

کسی در این مورد اطلاعاتی داره بزاره ما هم استفاده کنیم
البته چندتایی قالب بلاگر هم ترجمه و باگزردان به فارسی کردم منتها کار خاصی نبود

gardooneh
27-10-2012, 22:43
سلام
من مدت هاست که توی بلاگر هستم ، فضا برای اپلود عکس و فیلم و فایل نا محدود دارین ، آدرس هم میتونین تغییر بدین ، قابل های متنوع هم تا دل تون بخواد داره ، فقط باید همه عکس ها و تصاویر قالب رو یه جا دیگه اپلود کنین و لینک هاش رو عوض کنین با اصلی ها که قالب به هم نریزه ، از وقتی که توی ایران فی.... لتر شده مجبورین این کارو بکنین . این هم لینک 2 تا از وبلاگ های من هستش اگه دوست داشتین ببینین ، باز هر مشکلی داشتین من در خدمتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]