مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دمای بالای کارت گرافیک 5850OC + عکس
سلام به همگی
من این مشکلم رو تو تالار مشکلات سخت افزاری بخش کارت گرافیک هم مطرح کردم ولی جواب نگرفتم.
آقا این گرافیک من به محض اینکه دماش به 82 درجه میرسه ریست میشه....!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهویه سیستمم هم بد نیست... یه فن tuniq tower 120 رو CPU انداختم اینم عکسشه:
تو بازیهایی مثل F.3.A.R خیلی بدبختی دارم... در رزولوشن 900*1440 تو صحنه هایی مثل انفجار یهو سیستم ریست میشه.
و بعد از بالا نمیاد و باید آنقدر وایسم تا گرافیک خنک بشه بعد روشن کنم. وقتی این اتفاق میفته و به گرافیک دست میزنم از اتو داغتره ..!! به اون لوله های مسی کنار گرافیک فقط میشه 2 ثانیه دست زد...!!
پاورم هم 680 گرین هست ولی خیلی بهش شک دارم...! کارتم دوتا کانکتور 6 پین از این پاور میگیره.
سی پی یو هم Q6600 هستش.
دمای معولی در حالت بیکاری و وب گردی و موسیقی گوش دادن رو 50 تا 55 درجه هست ولی وقتی بازی اجرا میکنم به 82 میرسه و ریست میشه. البته همه بازیها رو در آخرین رزولوشن و جزئیات اجرا میکنم....
هرچی باشه 400 تومن پول گرافیک دادم تا خوب بازی کنم.
حالا چیکار کنم...؟؟ چجوری این مشکل برطرف میشه...؟؟
احتمال داره مشکل از پاور باشه...؟؟
اینم یه عکس از نرم افزاری که نمیدونم اسمش چی بود...!!
من وقتی ویندوزم رو نصب کردم هیچ درایوری برای مادربردم نصب نکردم بجز درایور کارت صدا... احتمال داره مشکل از اینجا باشه..؟؟
مادربردم ASUS p5Q deluxe هستش.
یه کمکی بکنید.
این نکته رو هم بگم که کارت گرافیک من بصورت پیشفرض اورکلاک شده است.
اینم یه عکس از کاتالیست بعد از گرد و خاک گیری و زدن خمیر سیلیکون
alborz_k
27-07-2011, 22:46
سلام. دمای 82 درجه برای این کارت اصلأ زیاد نیست!!
شما نرم افزار gpu-z رو دانلود کنید و دمای کارت رو در زمان اجرای بازی اندازه بگیرین ، ببینید که حدأکثر به چند درجه می رسه؟
سرعت چرخش فن های کارت چه طور هستن؟
خنک کننده ی کارت گرافیک رو باز کردین؟
-----------------------------------
در ضمن ولتاژ شاخه ی 12 ولت پاورتون هم روی 11.77 هست که برای حالت IDLE در همچین پاوری جالب نیست . نرم افزار furmark رو دانلود کنید ، بعد از اجرای اون ببینید این ولتاژ تا چند افت می کنه ، اگه به زیر 11.4-11.5 رسید ، یعنی به احتمال بسیار زیاد مشکل از پاور هست .
پاور رو چند وقت هست که دارین؟ گارانتی داره؟
سلام. دمای 82 درجه برای این کارت اصلأ زیاد نیست!!
شما نرم افزار gpu-z رو دانلود کنید و دمای کارت رو در زمان اجرای بازی اندازه بگیرین ، ببینید که حدأکثر به چند درجه می رسه؟
سرعت چرخش فن های کارت چه طور هستن؟
خنک کننده ی کارت گرافیک رو باز کردین؟
-----------------------------------
در ضمن ولتاژ شاخه ی 12 ولت پاورتون هم روی 11.77 هست که برای حالت IDLE در همچین پاوری جالب نیست . نرم افزار furmark رو دانلود کنید ، بعد از اجرای اون ببینید این ولتاژ تا چند افت می کنه ، اگه به زیر 11.4-11.5 رسید ، یعنی به احتمال بسیار زیاد مشکل از پاور هست .
پاور رو چند وقت هست که دارین؟ گارانتی داره؟
ممنونم که وقت گذاشتی و جواب منو دادی :11::11:
در عکسی که از catalyst گرفتم دور موتور فن کارت گرافیک رو بطور دستی رو 100% گذاشته بودم که دما به 54 رسید
اگر دور موتور رو حالت معمولی باشه دما هم 64 هست و همونطور که عرض کردم در بازیها و صحنه های سنگین مثل انفجار بشکه های بنزین یا انفجار هواپیما ها و برخورد موشکها سیستمم ریست میشه.
اینهم تصویری از gpu-z در حالتی که فن رو بطور دستی بالا نبردم..
پاور رو از آذر ماه 87 دارم و گارانتی اش هم پارسال تموم شد. 680 وات گرین هم هستش.
اینهم رو هم اضافه کنم که دو هفته پیش سر همین مشکل کارتم رو بردم خیابان گاندی و شرکت اواژنگ بخش گارانتی... بعد از دو هفته رفتم و بهم گفتند : کارتتون هیچ مشکلی نداره..!!
والله خودم هم باورم نشد... رفتم همونجا دادم با 3D MARK تست کردن و به پنج دقیقه ای زیر تست بود ولی اصلا مشکلی نداشت خودشون هم گفتند سه ساعت متوالی برات تست کردیم و مشکلی نداشت .
ولی وقتی تو خونه با furmark تست میکنم یه صدای خفیفی مثل سوت خیلی ضعیف یا کشیده شدن سوزن بر صفحه فلزی شنیده میشه و حداکثر سر 5 ثانیه سیستم ریست میشه و بعد که میخواد بالا بیاد دور فن یهو شدیدا میره بالا و سه تا بوق متوالی و قطع تصویر...
تو اینجور موارد سیستم رو با زدن کلیدذ پشت پاور خاموش و روشن میکنم تا بتونم بالا بیارمش...!!
و چون در این دو هفته ای که کارتم در آواژنگ بود یک کارت 5450 خریدم و با اون ابدا مشکلی نداشتم خیلی برام عجیبه که چرا این کارت رو سیستمم مشکل داره ولی اون 5450 که هفتاد تومن خریدم بدون مشکل کار میکنه...
alborz_k
27-07-2011, 23:12
شما کارت رو کی باز کردین؟ دمای بخشی از gpu بالا هست ، بعد از تمیز کردن کارت ، این مشکلات پیش اومد؟
احتمالأ خنک کننده رو بد بستین یا خمیر سیلیکون قبلی رو کامل پاک نکردین یا خمیر جدید رو خوب پخش نکردین..
از چه مدل خمیر سیلیکونی استفاده کردین؟
شما کارت رو کی باز کردین؟ دمای بخشی از gpu بالا هست ، بعد از تمیز کردن کارت ، این مشکلات پیش اومد؟
احتمالأ خنک کننده رو بد بستین یا خمیر سیلیکون قبلی رو کامل پاک نکردین یا خمیر جدید رو خوب پخش نکردین..
از چه مدل خمیر سیلیکونی استفاده کردین؟
کارت رو دیروز باز کردم... به شدت هم دقت کردم و دقیق خمیر زدم (( در حد ذره بین )) ولی هیچ فرقی نکرد...
خمیر سیلیوک رو چنان پاک کردم که سطح GPU مثل آئینه شد و بعد خمیر جدید زدم...
همه جای GPU هم پخشش کردم...
مشکلی که الان وجود داره در حالت عادی نیست... فقط تو اجرای بازی یا نرم افزارهایی مثل FURMARK هست که سیستم کم میاره و ریست میشه
amd>intel
27-07-2011, 23:34
كيس بزرگتري مثل هاف 932 ببگير
alborz_k
27-07-2011, 23:45
کارت رو دیروز باز کردم... به شدت هم دقت کردم و دقیق خمیر زدم (( در حد ذره بین )) ولی هیچ فرقی نکرد...
خمیر سیلیوک رو چنان پاک کردم که سطح GPU مثل آئینه شد و بعد خمیر جدید زدم...
همه جای GPU هم پخشش کردم...
مشکلی که الان وجود داره در حالت عادی نیست... فقط تو اجرای بازی یا نرم افزارهایی مثل FURMARK هست که سیستم کم میاره و ریست میشه
پس قبل از باز کردن کارت هم همین مشکل رو داشتین .
ولتاژ شاخه ی 12 ولت رو در حالت لود چک کردین که چه قدر می شه؟
پس قبل از باز کردن کارت هم همین مشکل رو داشتین .
ولتاژ شاخه ی 12 ولت رو در حالت لود چک کردین که چه قدر می شه؟
اصلا نمیتونم با furmark کار کنم...
حداکثر 5 ثانیه نمیشه که سیستم ریست میشه...:41:
alborz_k
29-07-2011, 14:50
اصلا نمیتونم با furmark کار کنم...
حداکثر 5 ثانیه نمیشه که سیستم ریست میشه...:41:
خب ولتاژ رو در حالت لود پردازنده بسنجین .
با نرم افزار occt ، تست linkpad رو اجرا کنید ، ببینید که ولتاژ تا چند افت می کنه .
اگه به زیر 11.5 رسید ، بهتره که پاور رو عوض کنید .
با توجه به این که کارتتون در شرکت گارانتی و تحت 3dmark دووم آوره ، احتمال این که مشکلتون از پاور باشه ، بیشتر هم هست .
خب ولتاژ رو در حالت لود پردازنده بسنجین .
با نرم افزار occt ، تست linkpad رو اجرا کنید ، ببینید که ولتاژ تا چند افت می کنه .
اگه به زیر 11.5 رسید ، بهتره که پاور رو عوض کنید .
با توجه به این که کارتتون در شرکت گارانتی و تحت 3dmark دووم آوره ، احتمال این که مشکلتون از پاور باشه ، بیشتر هم هست .
نه والله.... ولتاژ شاخه 12 ولت تمام مدت رو 11.93 ثابت بود.
اینم عکسش:
پس الان مشکل از چی هست...؟؟
alborz_k
29-07-2011, 20:29
نه والله.... ولتاژ شاخه 12 ولت تمام مدت رو 11.93 ثابت بود.
اینم عکسش:
پس الان مشکل از چی هست...؟؟
پس پاورتون کاملأ سالم هست و هیچ مشکلی نداره .
با این شرایط ، کارت گرافیکتون ایراد داره . بهتره اون رو به شرکت گارانتی کنننده نشون بدین و کاملأ تفهیمشون کنید که مشکل کجاست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.