PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال سی‌امین روز



nar nia
27-07-2011, 18:31
این سریال در ایام ماه رمضان ساعت 21:40 از شبکه دو پخش می‌شه و ساعت 13:30 تکرار خواهد شد.

---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب توجهی که شبکه2 سیما در روند ساخت سریال‌هایش قرار داده توجه به مضامین ماورایی و معنوی «سی امین روز» هرچند داستانی اجتماعی دارد و می‌كوشد....
آدم‌ها و موقعیت‌ها
یکی، دو سالی است که تلویزیون تصمیم گرفته در مناسبتهای مهمی ‌مثل ماه رمضان یا ایام نوروز که ماراتن ساخت سریال ها به مراتب پر سرعت تر است، دو سریال را در برنامه ساخت هر شبکه بگنجاند تا در نهایت سریالی كه زودتر به پخش رسید در كنداكتور جا بگیرد. حال این وسط سریال‌هایی که به‌هر دلیلی به پخش دیرتر برسند قربانی می‌شوند و می‌روند در بایگانی تا ماه‌ها. مثل همین اتفاقی که امسال برای شبکه یک و 3 افتاد وبه جای پخش سریال‌های «توطئه فامیلی» و «چهار چرخ» در نهایت «پایتخت» و «راه در رو» در باکس نوروزی قرار داده شد. مشابه همین اتفاق هم در ماه رمضان سال گذشته برای سریال «سی امین روز» در شبکه دو سیما رخ داد که ناگهان به مدت یک‌سال در بایگانی این شبکه قرار گرفت و حالا خبرهایی مبتنی بر پخش شدنش در ماه رمضان امسال به گوش می‌رسد. هرچند جواد افشار كارگردان آن بیكار ننشست و ساخت سریال دیگری را در این مدت به پایان برد. با جواد افشار درباره این سریال و سریال اخیرش گفت‌وگو كردیم تا شما را در جریان حال و هوای این دو سریال قرار دهیم.

اتفاقی مشابه در دو سریال
اغلب سریال هایی كه جواد افشار ساخته از مضمونی شهری و اجتماعی برخوردار بوده مثل «پول کثیف» با بازی فرهاد جم، زیبا بروفه و رضا رویگری و ... البته در كارنامه كاری او علاوه بر ساخت سریال‌ها و تله‌فیلم‌های متعدد یك فیلم سینمایی هم در کارنامه اش دیده می‌شود. «آرامش در میان مردگان» که سال گذشته در اکران قرار داشت و البته نتوانست به فروش قابل توجهی دست پیدا کند اما ماجرای حضور او به عنوان كارگردان در سریال «سی امین روز» شبیه اتفاقی بود که بر سر سریال «پول کثیف» هم تكرار شده بود. در «پول كثیف» بعد از مدتی که قاسم جعفری از کارگردانی پروژه انصراف داد، افشار جای آن را گرفت. سال گذشته نیز پرویز شیخ طادی به دلایلی سریال «سی امین روز» را نیمه کاره رها کرد و رضا جودی تهیه كنند سریال‌های «اغماء» و «عبور از پاییز» و به فاصله رفتن شیخ طادی از پروژه، جواد افشار را جایگزین شیخ طادی کرد. فیلمنامه این مجموعه تلویزیونی را سعید رحمانی نوشته و در حال حاضر آماده پخش است.

شبكه 2 سیما و سریال‌های ماورایی
نکته جالب توجهی که شبکه2 سیما در روند ساخت سریال‌هایش قرار داده توجه به مضامین ماورایی و معنوی «سی امین روز» هرچند داستانی اجتماعی دارد و می‌كوشد یك داستان امروزی را روایت كند، اما خیلی زود وجوه ماورایی و متافیزیكی پیدا می‌كند. این سریال قصه جوانی به نام سیاوش کیانی را روایت می‌کند كه یك زندگی معمولی دارد اما برایش اتفاقاتی می‌افتد كه زندگی او را به‌شدت تحت الشعاع قرار می‌دهد. روزی برادر دوستش به قتل می‌رسد و طی این اتفاق، ماجراهایی برای وی به وقوع می‌پیوندد.
این موضوع زندگی او و اطرافیانش را دگرگون می‌كند. او که در جریان قتل برادر دوستش اصلا حضوری نداشته، مصمم می‌شود که اتهام قتل را گردن بگیرد و حكم اعدام را قبول كند تا شاید از این راه آرامشی را كه مدت هاست از دست داده، دوباره به چنگ بیاورد اما در آخرین لحظات فرشته ای بر او نازل می‌شود و او را از آینده اش باخبر می‌كند و زندگی او را سمت و سوی دیگری می‌بخشد. محوریت اصلی این سریال بر پایه قصاص و بخشش شکل گرفته است. جواد افشار تحلیل محتوایی قصاص در اسلام را مهم ترین ویژگی این اثر می‌داند و می‌گوید: «ما در این اثر به موضوع قصاص و گذشت از زاویه های گوناگون پرداخته ایم. یعنی پیامدهای اجتماعی هر دو اتفاق را مورد ارزیابی قرار داده ایم. همانطور كه می‌دانید از نگاه ما قصاص یك نوع تطهیر محسوب می‌شود یعنی كسی كه مورد قصاص قرار می‌گیرد در همین دنیا مورد مجازات قرار می‌گیرد اما از سوی دیگر خداوند در قرآن كریم به موضوع بخشش هم تاكید فراوان داشته است. همه اینها دستمایه ما برای پرداختن به این موضوع در این سریال شد»

پخش در رمضان حتمی‌ نبود
اما با توجه به اینکه در اغلب سریال‌های مناسبتی معضلی به نام نبود فیلمنامه ای کامل به چشم می‌خورد و گاهی اوقات هم در همان زمان فیلمبرداری فیلمنامه نوشته می‌شود، این سریال با آمادگی و نظم خاصی ساخته شده، افشار دراین باره می‌گوید:« همه پلان ها و اتفاقاتی که در طول داستان و مرحله فیلمبرداری رخ داده براساس وفاداری به متن و فیلمنامه ای بود که توسط سعید رحمانی نوشته شد. من و نویسنده سعی کردیم سلیقه مان را در طول کار به یکدیگر نزدیک کنیم تا یکدستی در کار دیده شود.»
او درباره اتفاقاتی که برای این سریال افتاد و اینکه آیا این سریال در همان زمان هم آماده پخش بوده یا نه، می‌گوید:«ما این سریال را به قصد پخش در ماه رمضان سال گذشته ساختیم و حتی تا قسمت‌هایی هم پیش رفتیم تا آماده پخش شود اما به طور حتمی‌به ما گفته نشده بود که این سریال برای پخش در ماه رمضان در نظر گرفته شده است و حتما باید به آنتن برسد. به هر حال این سریال از محدودیت زمانی برخوردار نیست و باتوجه به مضمونی که دارد هر زمان که پخش شود تازگی و به روز بودن در آن دیده می‌شود.»باتوجه به اینکه تلویزیون از سریال«او یک فرشته بود» به بعد نگاه جدی تری نسبت به مفاهیم ماورایی پیداکرده، عمدتا ساخت چنین سریال‌هایی کار هر کسی نیست چون باید فیلمنامه و نگاه کارگردان نسبت به مضمون ذکر شده دقیق باشد. جواد افشار نسبت به روندی که این گونه مجموعه ها پیش رو دارند اظهار می‌دارد: «شاید هنوز آن چنان که باید این گونه سریال‌ها جایگاه عمیقی در تلویزیون پیدا نکرده باشند و برای ساخت این سریال‌ها در حال آزمون و خطا باشیم. به نظر من برای ساخت این مجموعه ها کارگردان باید هرچه بیشتر محتاط تر و با نگاه متفاوتی عمل کند و نوآوری هایی را هم در طول کار به وجود بیاورد.»

نقش‌هایی با بازی هایی متفاوت
بازیگران این سریال اغلب در نقشهایی ظاهر شدند که شاید برای اولین‌بار است بازی در آن نقشها را تجربه می‌کنند. هومن سیدی نقش اصلی این سریال را به عهده داردکه ایفاگر نقش پرفراز و نشیب سیاوش است. او که این روزها علاوه بر بازیگری در عرصه کارگردانی هم گام نویی را برداشته و این اواخر در سریال «سرزمین کهن» هم بازی دارد، شخصیتی که در «سی امین روز» بازی می‌کند به گونه ای است كه در یك مواجهه همه جانبه با حوادث گوناگون باید بتواند راه درست را تشخیص دهد. پژمان بازغی هم بازیگری است كه در نقش فرشته دیده خواهد شد. او قرار است واقعیاتی را به سیاوش نشان دهد كه پیش‌تر هرگز آنها را ندیده است. به جز این دو بازیگر، جمعی دیگر از هنرمندان نیز در این اثر به ایفای نقش پرداخته اند. سیما تیرانداز، محمود عزیزی، رزیتا غفاری، آزاده صمدی، مهران رجبی، میرطاهر مظلومی، بهرام ابراهیمی، صفا آقاجانی، كوروش سلیمانی، فرشته سربندی، الناز حبیبی، افشین سنگ‌چاپ، رضا آحادی، شیرین نصرتی، عزیز هنرآموز، سپید عنایتی، حمید مرادی، اتابك نادری و انوشیروان ارجمند بازیگرانی بوده اند كه در این اثر در نقش های مختلف دیده خواهند شد.

نگاهی روانشناسانه به انقلاب
اما اواخر ساخت سریال «سی امین روز» سریال دیگری به جواد افشار توسط حمید آخوندی و علیرضا جلالی پیشنهاد شد او درباره این پیشنهاد می‌گوید: «دوماه بعد از اتمام «سی‌امین روز» سریال «لبه ‌آتش» در مرحله پیش تولید قرار گرفت که فیلمنامه آن را مهدی سجاده چی نوشته بود. فیلمنامه این سریال با نگاه به رویکردهای دوران جنگ و تاریخ معاصر نوشته شده بود و در واقع زاویه و نگاهی که در این اثر دیده می‌شود نگاه نو و جدیدی نسبت به موضوع انقلاب اسلامی ‌ایران دارد. شاید به این خاطر که ما خواستیم با رویکردی روانشناسانه این واقعه را به تصویر بکشانیم.» او در ادامه از آدم ها و اقشاری که در سریال به آنها اشاره می‌کند، می‌گوید: «ما سعی کردیم آدم‌های مختلفی را از سران بزرگ مملکت در آن زمان گرفته تا پایین‌ترین اقشار جامعه را در این سریال نشان دهیم که بر این اساس می‌توان گفت داستان شخصیت محور دارد.»

اشاره به همه دوره ها
افشار در رابطه با اینکه آدم های قصه اش فقط متعلق به زمان خاصی هستند یا نه می‌گوید: «یکی از جذابیت‌های «لبه آتش» این است که سریال را می‌توان به شرایط زمان تمام ادوار ضمیمه کرد و به تحلیل و بررسی ویژگی‌های آن پرداخت. به همین منظور داستان آن خیلی ملموس و واقعی است و مخاطب راحت می‌تواند با آن ارتباط برقرار کند» نقشهای اصلی این سریال را حسن پورشیرازی و فرهاد قائمیان بازی می‌کنند ولی این سریال به یک اندازه به داستان زندگی هر کدام از شخصیت‌هایش می‌پردازد.او در این باره می‌گوید: «سریال قهرمان خاصی ندارد و به یک اندازه به آدمهایی که در جریان انقلاب و ارتش بودند می‌پردازد به گونه ای که حضور شخصیت‌های زن در سریال به اندازه شخصیت‌های مرد در آمده است» داستان این سریال به اوجگیری مبارزات مردمی ‌بر علیه رژیم پهلوی به رهبری امام‌خمینی(ره) و فرار شاه می‌پردازد که آمریکا با اعزام ژنرال هایزر به تهران قصد دارد با اقداماتی نظامی ‌با انقلاب اسلامی ‌مبارزه کند. حضور همگانی مردم مسلمان در عرصه مبارزه و پیوستن خیل عظیمی‌از افسران، درجه‌داران و سربازان به صف انقلابیون شرایط را به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌زند. به گفته افشار احتمال دارد که این سریال در دهه فجر امسال از شبکه تهران پخش شود.
به غیر از حسن پورشیرازی و فرهاد قائمیان در این سریال امیررضا دلاوری، عبدالرضا زهره کرمانی، اسماعیل شنگله، مجید عبدالعظیمی، محمدهادی قمیشی، حسن توشه، شهراد وثوقی، لیلا بوشهری، الناز حبیبی و پرویز سنگ سهیل در آن حضور دارند.


گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nar nia
30-07-2011, 18:33
/پخش اولين سريال ماه رمضان قبل از افطار/
تهيه‌كننده «سي‌امين روز»: اميدوارم تجربه‌ موفقي باشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تهيه‌كننده سريال ماه رمضان شبكه دو با عنوان «سي‌امين روز» درباره‌ي پخش اين سريال قبل از افطار، گفت: اولين سالي است كه چنين اتفاقي مي‌افتد و فكر مي‌كنم نتيجه‌ي خوبي داشته باشد.

رضا جودي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: با طولاني بودن روز و زمان سريال‌ها بالاخره مشكلاتي در كنداكتور وجود دارد؛ در نتيجه اميدوارم كه پخش يك سريال قبل از افطار تجربه‌ي موفقي باشد.

وي ادامه داد: قبل از افطار بيشتر مردم در خانه هستند و انتظار افطار را مي‌كشند‌؛ فرصت خوبي است كه يك سريال را نيز تماشا كنند.

جودي درباره‌ي اينكه «سي‌امين روز» تنها سريالي است كه مراحل توليد آن قبل از ماه رمضان به پايان رسيده، خاطرنشان كرد:‌ اين سريال در همان زمان‌بندي چهار ماهه‌اي كه همه‌ي كارهاي ماه رمضان ساخته مي‌شوند، توليد شده است؛ با اين تفاوت كه سريال ما آماده است اما بقيه سريال‌ها همزمان با پخش تصويربرداري مي‌شوند؛‌ اگر كار آنها هم تمام شود، همان فرصتي را داشته‌اند كه در اختيار ما بوده است.

به گزارش ايسنا‌، «سي‌امين روز» به كارگرداني جواد افشار و با بازي آزاده صمدي‌، پژمان بازغي،‌ سيما تيرانداز‌، رزيتا غفاري، محمود عزيزي، كوروش سليماني، اتابك نادري‌، صفا آقاجاني‌، مهران رجبي‌، مير طاهر مظلومي، بهرام ابراهيمي و ... ساعت 19 و 30 دقيقه از شبكه دو سيما به روي آنتن مي‌رود.

ساير عوامل «سي‌امين روز» عبارتند از:

نويسنده: سعيد رحماني‌، دستيار اول كارگردان: برزونيك نژاد‌، مدير برنامه‌ريزي: امين قوامي‌، منشي صحنه: ليدا مقري،‌ طراح صحنه:‌ محسن شريفي.

sourena
30-07-2011, 18:34
خدا به دادمون برسه .....

انشااله که ابکی نباشه :)

aliy2324
30-07-2011, 19:24
سریال های ماه رمضان سال به سال ضعیف تر و بی محتوا تر می شن
به جایی که به مسائل اجتماعی به پردازن یا طنز بی معنا هستن یا خرافات

Inter
31-07-2011, 18:17
جالبه او یک فرشته بود رو بازم تکرار داره می کنه :2:

تنها سریال جدی بدردبخوری که تو این سالها یادمه سریال صاحبدلان و جراحت بود

H A M A S
01-08-2011, 19:30
امشب موقع افطار سر سفره بودیم چند دقیقه قبل اذان زدم کانال 2 دیدم این سریاله
اونم چی صحنه ای؟؟اعدام بازیگر نقش اول!!
واقعا باید به احسنت گفت به این حسن انتخاب کارگردان سریال!!
جالبه !!
تا همین دیروز این بازیگر با خانوم اصلیش که همش توی فیلم ادم قدی هم بود توی شبکه 3 با سریال راه بی پایان بودن!!!
مثل این که همین 2 تا بازیگر فقط توی ایران هستن !!!

Masоud
03-08-2011, 17:45
وافعا دیگه شورشو در آوردن با این فرشته بازی . اون از پارسال شبکه 2 این هم از امسال.

elahe_n12345
07-08-2011, 16:18
نمی دونم چرا کسی راجع به این سریال نظر نمی ده! به نظر من که تا امروز بهترین سریال امسالِ ماه رمضان بوده. درسته که موضوع "فرشته" تکراریه توش، اما بازی ها به نظرم خوب بودن تا اینجا، مخصوصاً هومن سیدی و آزاده صمدی. حتی پژمان بازغی به عنوان فرشته؛ نسبت به سریال "ملکوت" پارسال:2: ریتم سریال هم اصلاً کش دار و کند نیست و کشش لازم رو برای من حداقل داشته که هر شب منتظرش باشم.
نه مثل کانال 3 یا 1 که بازی های 3 که کاملا نچسب و کلا پر از پند و اندرز و نصیحتِ تابلو و کششششششششش دااااااااااار:2:
کانال 1 هم باز ریتمش کنده، موضوعش هم که یه جورایی هم مثل صاحبدلانه هم اغما.
کانال 5 هم ...........:41:
برای همین بازم میگم به نظر من "سی امین روز" تا امروز از همه نظر قابل قبول بوده.
دوست دارم نظر شما ها رو هم بدونم.

MusicManiac
08-08-2011, 03:53
نمی دونم چرا کسی راجع به این سریال نظر نمی ده! به نظر من که تا امروز بهترین سریال امسالِ ماه رمضان بوده. درسته که موضوع "فرشته" تکراریه توش، اما بازی ها به نظرم خوب بودن تا اینجا، مخصوصاً هومن سیدی و آزاده صمدی. حتی پژمان بازغی به عنوان فرشته؛ نسبت به سریال "ملکوت" پارسال:2: ریتم سریال هم اصلاً کش دار و کند نیست و کشش لازم رو برای من حداقل داشته که هر شب منتظرش باشم.
نه مثل کانال 3 یا 1 که بازی های 3 که کاملا نچسب و کلا پر از پند و اندرز و نصیحتِ تابلو و کششششششششش دااااااااااار:2:
کانال 1 هم باز ریتمش کنده، موضوعش هم که یه جورایی هم مثل صاحبدلانه هم اغما.
کانال 5 هم ...........:41:
برای همین بازم میگم به نظر من "سی امین روز" تا امروز از همه نظر قابل قبول بوده.
دوست دارم نظر شما ها رو هم بدونم.

برای من هم خیلی عجیبه که این سریال - که تا الآن میشه گفت بهترین کار در میان چهار سریال رمضان امسال بوده ـ اینطور مهجور واقع شده!

NIMA 36
08-08-2011, 12:19
دوستان این سریال ساعت چند پخش میشه؟؟
فک کنم مال شبکه 2 باشه دیگه نه؟
تکرارش ساعت چنده،حداقل تکرار قسمت قبلی رو ببینیم.ظاهرا این سریال از بقیه بهتره.

MusicManiac
08-08-2011, 13:13
دوستان این سریال ساعت چند پخش میشه؟؟
فک کنم مال شبکه 2 باشه دیگه نه؟
تکرارش ساعت چنده،حداقل تکرار قسمت قبلی رو ببینیم.ظاهرا این سریال از بقیه بهتره.
شبکه دو ساعت 19:30
تکرار ساعت 23:45 و روز بعد ساعت 13:30

elahe_n12345
08-08-2011, 17:10
داستان "سی امین روز" تا قسمت 7 برای دوستانی که ندیدن:

"سیاوش به جرم قتل دوستش محکوم به اعدامه، ولی موقع اعدام طنابش پاره میشه و زنده می مونه و بعد هم خونوادهء مقتول (منصور) رضایت می دن و آزاد میشه. ولی ناصر (برادر منصور) هنوز هم دنبال انتقام از سیاوشه. ولی بعداً پدر منصور تعریف می کنه که دعوای سیاوش و منصور در اصل سر این بوده که منصور به اشتباه فکر می کرده سیاوش خواستگار زنش (مریم) بوده. نه سر پول و این چیزا. از اون طرف نامزد سابق سیاوش (پری) که انگار موقع قتل اونجا بوده هم از کانون اصلاح و تربیت آزاد میشه. بعد از آزاد شدن، سیاوش چند بار یه فرشته ای (پژمان بازغی) رو می بینه که مدام بهش می گه چون تو خودت خواستی و لیاقت داری به تو 30 روز مهلت داده شده. اولش سیاوش به حرفای این فرشته توجه نمی کرد، ولی کم کم داره یه چیزایی متوجه میشه. رویا، دختر عموی سیاوش هم تازه از خارج برگشته و به اصرار باباش (عموی سیاوش) میره دنبالش و میارتش پیش خودشون، چون عموش عذاب وجدان داره و میگه من به تو و بابات بد کردم. پری هم که می خواست بره دیدن سیاوش، وقتی می بینه اون با دختر عموشه ناراحت میشه"

NIMA 36
09-08-2011, 00:24
به نظر میاد باز نسبت به سریالای دیگه ساختار قوی تری داشته باشه.

Lady parisa
15-08-2011, 12:30
مجبور شدیم تن به این کار بدهیم/ تا قیام قیامت فراموش نمی‌کنم!
گفتند شما خودتان را وارد این مسئله نکنید این مسئله برایتان خطرناک است! همین‌طور که فوتبال می‌دیدند کاغذی را درآوردند و گفتند من استعفاء دادم.


به گزارش شبکه ایران مجموعه تلویزیونی "سی‌امین روز" که این روزها با یک سال وقفه روانه آنتن شبکه دو سیما شده است در زمان تولید با اتفاقات خاصی همراه بود. پس از حاشیه‌های قابل تامل انصراف پرویز شیخ‌طادی از کارگردانی و همچنین خودداری ستاره اسکندری و گلچهره سجادیه از ادامه همکاری با این پروژه تلویزیونی یکی دیگر از بازیگران سریال "سی‌امین روز" در مصاحبه‌ای اعلام کرده که او نیز به ناچار و اجبار حاضر به ادامه همکاری با این سریال شده است.

شیخ‌طادی هم نمی‌توانست جواب مرا بدهد چون خودش هم با ماجرا مشکل داشت
هومن سیدی ایفاگر نقش پرفراز و نشیب سیاوش در گفت‌وگو با بانی فیلم ضمن اشاره به عدم رضایت حضور در سریال "سی‌امین روز" به دلیل آماده نبودن فیلمنامه و ضعف‌هایی که فیلمنامه داشته است می‌گوید: آقای شیخ‌طادی به من گفتند امکان ندارد من این فیلمنامه را شروع کنم. من هر شب فیلمنامه را بازنویسی خواهم کرد و پس از بازنویسی جلوی دوربین خواهد رفت. اما بعد از جایی با مخالفت آقای جودی(تهیه‌کننده)دیگر فیلمنامه بازنویسی نشد. همان روزها من مشکل داشتم و دیگر آقای شیخ‌طادی هم نمی‌توانست جواب مرا بدهد چون خودش هم با ماجرا مشکل داست.

اگر نیایید سیصد میلیون خسارت این یک ماه را باید پرداخت کنید
سیدی در ادامه به جدایی شیخ‌طادی و جایگزین شدن افشار اشاره کرده و ادامه می‌دهد: من و همسرم به اتفاق به دفتر آقای جودی رفتیم و گفتیم ما با این شرایط ادامه نخواهیم داد. آقای جلالی(مدیر تولید)نامه‌ای جلوی ما گذاشتند و گفتند امضاء کنید که نمی‌آیید و تبعات آن را هم می‌پذیرید. اگر نیایید سیصد میلیون خسارت این یک ماه را باید پرداخت کنید. من به آقای جودی گفتم قرار بوده ما با آقای شیخ‌طادی کار کنیم نه با آقای افشار، ایشان گفت شما قراردادت را ببین که با من قرارداد بستی یا آقای شیخ‌طادی؟ معلوم است که با تهیه‌کننده قرارداد بسته‌ام اما وظیفه تهیه‌کننده محترم این است که به موقع دستمزد مرا بدهد قطعا من برای انجام یک کار با کارگردان طرف هستم.

نه از این تهدید ترسیدم و نه از ممنوع الکار شدن
سیدی که این روزها علاوه بر بازیگری در عرصه کارگردانی هم گام نویی را برداشته در بخش دیگر این مصاحبه گفته که نه از این تهدید ترسیده و نه از ممنوع الکار شدن بلکه شرایط به گونه‌ای پیش رفته که جز اجبار برای حضور در این سریال راه دیگری برایش باقی نمانده است: من به آقای جودی گفتم آقا اشتباه کرده‌ام تا الان به من پول نداده‌اید الان هم پول نمی‌خواهم بگذارید بروم، شما هم که قرار است تمام پلان‌های آقای شیخ‌طادی را تکرار کنید! آقای جلالی گفتند بیایید بروید با آقای افشار صحبت کنید شاید ایشان نخواهند با شما کار کنند! گفتیم خدا خیرشان بدهد امیدوار هستم ایشان نخواهد با ما کار کند.

خودتان را وارد این مسئله نکنید این مسئله برایتان خطرناک است!
وی ادامه می‌دهد: من با خانم صمدی رفتیم پیش آقای افشار صحبت کردیم ایشان حرفی به من زدند که تا قیام قیامت فراموش نمی‌کنم! ایشان گفتند شما خودتان را وارد این مسئله نکنید این مسئله برایتان خطرناک است! همین‌طور که فوتبال می‌دیدند کاغذی را درآوردند و گفتند من استعفاء دادم چون قرار است فیلم سینمایی بسازم، آمده‌ام که پرویز را برگردانم همین! من و خانم امضاء کردیم و آمدیم. اما شب تماس گرفتند و گفتند شما آفیش هستید. خانم من با آقای افشار تماس گرفتند و گفتند که ما به درد شما نمی‌خوریم اجازه بدهید که هر کداممان برویم سراغ کار خودمان اما آقای افشار گفتند این چه حرفی است که می‌زنید قطعا ما یک کار خوب خواهیم ساخت درنهایت ما مجبور شدیم تن به این کار بدهیم.

شدیم دروازه‌بانی که تیمش در حال باختن است
این بازیگر می‌افزاید: پس از مشورت با دوستان فهمیدیم که کاری از دستمان بر نمی‌آید و مجبور هستیم ادامه بدهیم! بعد از آن با برزو نیک‌نژاد صحبت کردیم. او شروع کرد به بازنویسی کل کار، جواد افشار هم شرایط خوبی را برای مشورت ایجاد و نظرات ما را لحاظ می‌کرد. پژمان بازغی عزیز آمد، نظرات ما و دیگر بازیگران لحاظ می‌شد تا حداقل مثل دروازه‌بانی باشیم که تیمش در حال باختن است اما مراقب است تا کمتر گل بخورد.



منبع: inn.ir

poonel
16-08-2011, 03:36
این تایپیک چرا این همه خلوته؟ انگار سریال سی امین روز بیننده نداره ها

elahe_n12345
16-08-2011, 15:50
این تایپیک چرا این همه خلوته؟ انگار سریال سی امین روز بیننده نداره ها

واقعاَ منم موندم چرا هیچکسی راجع به این سریال نظری نمیده! هر چی باشه از سریال کانال 3 خـــیـــلـــی بهتره. نمی دونم چرا همه چسبیدن به اون سریال:41:

farshidshd
17-08-2011, 12:40
چون زمان پخشش مناسب نیست ، زمان تکرارش هم بدتر از اون...

من خودم حتی یه قسمتشم ندیدم

Lady parisa
17-08-2011, 12:47
راستش من اصلا نمیدونم کدوم سریال رو میگین! همون که نیما و سارا هست یا اون پسره که هومن سیدی! که زنش نمیدونم چی شده افتاده زندان!
من چند دقیقه از هر کدوم از این سریالایی که گفتم دیدم!
همین

MusicManiac
17-08-2011, 13:03
راستش من اصلا نمیدونم کدوم سریال رو میگین! همون که نیما و سارا هست یا اون پسره که هومن سیدی! که زنش نمیدونم چی شده افتاده زندان!
من چند دقیقه از هر کدوم از این سریالایی که گفتم دیدم!
همین
سی امین روز همونه که هومن سیدی و خانمش آزاده صمدی توش بازی میکنند. متاسفانه امسال به خاطر زمان پخش نامناسبش اصلاً دیده نشد و به آنچه حقش بود نرسید وگرنه هم قصه اش از بقیه سریال های امسال بهتره و هم بازی هنرپیشه هاش.

nar nia
17-08-2011, 15:41
در "سی‌امین روز" خودم را تکرار نکردم/ شبکه از من دفاع کرد
فیلمنامه‌نویس مجموعه تلویزیونی "سی‌امین روز" تاکید کرد برای نگارش این سریال از یک ساختار جدید استفاده کرده و تجربه‌های قبلی خود را تکرار نکرده است. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه "سی‌امین روز" به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی رضا جودی در ماه رمضان از شبکه دو پخش می‌شود. در این مجموعه هومن سیدی، آزاده صمدی، سیما تیرانداز، مهران رجبی، میرطاهر مظلومی، محمود عزیزی، رزیتا غفاری، فرشته سرابندی و ... بازی کردند.
این مجموعه قرار بود ماه رمضان پارسال از این شبکه پخش شود، اما مجموعه "ملکوت" به کارگردانی محمدرضا آهنج جایگزین شد. با سعید رحمانی فیلمنامه‌نویس این مجموعه گفتگویی تهیه کردیم که در پی می‌خوانید.
*خبرگزاری مهر - گروه فرهنگ و هنر: در ابتدا مجموعه تلویزیونی "سی‌امین روز" را قرار بود پرویز شیخ‌طادی کارگردانی کند، اما بعد از مدتی کار متوقف شد و جواد افشار جایگزین او شد. بعد از ملحق شدن افشار به پروژه آیا نگاهی که در نگارش قصه داشتید تغییر کرد یا نه؟
- سعید رحمانی، فیلمنامه‌نویس: نه، اصلاً تغییر نکرد. همان نگاهی که برای نگارش داشتم، ادامه پیدا کرد و فیلمنامه نیز بر این اساس نوشته شد. در این مجموعه من از ساختار مینی پلات برای نگارش قصه استفاده کردم که ساختار جدیدی است و تاکنون در تلویزیون تجربه نشده بود. البته فیلم سینمایی "لیلا" هم چنین ساختاری دارد. در این ساختار قهرمان کنش‌گر نیست، بلکه منفعل است. آقای شیخ‌طادی از ابتدا با این ساختار مشکل داشت و نمی‌توانست چنین ساختاری را قبول کنند.
*به همین دلیل او از پروژه کناره‌گیری کرد؟
- بله، چون نتوانسته بود با فیلمنامه ارتباط لازم را برقرار کند، چرا که نسبت به این ساختار آشنایی لازم را نداشت و می‌خواست کار یک ساختار کلاسیک داشته باشد، اما من علاقمند بودم یک ساختار جدید را تجربه کنم که کلاسیک نباشد و قهرمان قصه منفعل باشد.
*پس چرا شیخ‌طادی از ابتدا که می‌دانست مجموعه "سی‌امین روز" چنین ساختاری دارد، کارگردانی را پذیرفته بود؟
- او علاقمند بود یک سریال بسازد، به همین دلیل نه نگفت، اما بعد می‌خواست ساختار را به هم بریزد و تغییر بدهد، اما این مسئله را نمی‌دانست که رحمانی 16 سریال نوشته و نگارش چند فیلمنامه هم در ماه رمضان در کارنامه دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*برخورد شبکه چگونه بود؟ آنها موافق کار شما بودند یا شیخ‌طادی؟
- اتفاقاً شبکه موافق متن بود و فیلمنامه را فهمیده بود، اما آقای شیخ‌طادی در هنگام تصویربرداری متن را مرتب تغییر می‌داد و کار خودش را انجام می‌داد.
*شما چه واکنشی نشان می‌دادید؟
- شبکه متن را فهمیده بود و از فیلمنامه دفاع می‌کرد. از سوی دیگر شبکه آقای شیخ‌طادی را مجبور می‌کرد دوباره صحنه‌هایی که تصویربرداری کرده، ضبط کند تا طبق فیلمنامه باشد و او ناگریز باید این کار را انجام می‌داد. به همین دلیل به مرور زمان به خاطر متن مجبور شد کار را ترک کند. در واقع متن او را کنار زد.
*قبل از شروع تصویربرداری فیلمنامه را کامل نوشته بودید؟
- نه، همزمان با تولید نگارش ادامه داشت. تا اینکه جواد افشار کارگردانی این پروژه را به عهده گرفت.
*برخورد افشار با فیلمنامه شما چطور بود؟
- خیلی خوب بود. او وقتی فیلمنامه را خواند، ساختار را درک کرد و با یکدیگر در طول کار تعامل خوبی داشتیم.
*چند قسمت از فیلمنامه آماده بود که کار کلید خورد؟
- 10 تا 12 قسمت از فیلمنامه کامل نوشته شده بود که تصویربرداری آغاز شد. البته سیناپس کلی را تا پایان مجموعه داشتیم. البته این مجموعه هم طبق روال سریال‌های رمضان همزمان با نگارش تولید می‌شد.
*گرچه شما نگارش کار مناسبتی را در کارنامه دارید، اما برایتان مشکل نبود که همزمان با تولید فیلمنامه اثری را بنویسید که قرار بود یک ساختار جدید را تجربه کنید؟
- من نگارش مجموعه‌های "همراز"، "گمگشته"، "رسم عاشقی"، "مرده متحرک" و "روز رفتن" را در ماه رمضان داشتم. البته اینکه نگارش همزمان با تولید باشد دیگر برایمان عادی شده است. گرچه در گذشته استرس‌های زیادی داشتم، ولی الان به دلیل تجاربی که کسب کردم این استرس کمرنگ‌تر شده است. به هر حال بعد از این همه سال هم شبکه به ما اعتماد دارد و با وجود آنکه فیلمنامه کامل نوشته نمی‌شود کار را تصویب می‌کند و من هم به عنوان نویسنده تمام تلاشم را می‌کنم تا اثر قابل قبول شود.
*شما اشاره کردید در این مجموعه یک ساختار جدید را تجربه کردید که در آثار تلویزیونی هم جدید بود. می‌خواهم بدانم چرا می‌خواستید از این ساختار استفاده کنید؟
- من در تمام فیلمنامه‌هایی که نوشتم سعی کردم از یک زاویه متفاوت به قصه نگاه کنم. مثلاً در مجموعه "گمگشته" یک نگاهی به دزد داشتم و در مجموعه "همراز" یک دید دیگر. در سریال "رسم عاشقی" به تهران قدیم پرداختم و در "مرده متحرک" طنز را تجربه کردم یا در "روز رفتن" هم نگاه یک روحانی را روایت کردم. در مجموعه "سی‌امین روز" هم می‌خواستم یک تجربه تازه داشته باشم.
نمی‌خواستم خودم را در مجموعه "سی‌امین روز" دوباره تکرار کنم. من علاوه بر نگارش فیلمنامه در دانشگاه هم فیلمنامه‌نویسی را تدریس می‌کنم و همیشه وسواس خاصی در نگارش دارم. سعی کردم این مجموعه هم یک ساختار جدید داشته باشد.
*در قسمت اول این مجموعه شاهد پاره شدن طناب دار هستیم و هومن سیدی اعدام نمی‌شود. چطور به این ایده رسیدید؟
- ایده‌های مختلف به ذهن نویسنده می‌رسد، اما برخی ایده‌ها مرتب خودش را تحمیل می‌کنند. ایده پاره شدن طناب دار هم این طور بود، به همین دلیل سعی کردم با بهره بردن از یک ساختار جدید این ایده را پرورش بدهم.
*فکر می‌کنم موقعیت سخت، اما شیرینی برایتان بود؟
- بله، دقیقاً همین طور است. بعد از پاره شدن طناب دار فرشته‌ای به قهرمان قصه می‌گوید که سی‌ روز دیگر به او فرصت زندگی داده شده است. این موقعیت خوب، اما دشوار بود. گرچه ریسک کردم، اما دل به دریا زدم و حالا هم از نتیجه کار راضی هستم و فکر می‌کنم شخصیت سیاوش همانطور است که می‌خواستم یک شخصیت منفعل و نه کنش‌گر.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*البته این مسئله به خاطر بازی خوب هومن سیدی است که این نقش را به خوبی در آورده است.
- هومن سیدی به زیبایی نقش سیاوش را بازی کرده است. او بازیگر توانمندی است و با وجود اینکه نسبت به ساختار فیلمنامه آشنایی نداشت و آن را درک نمی‌کرد، اما با این حال نقش‌اش را به خوبی بازی کرد. در واقع کشمش‌های درونی این شخصیت را به خوبی در آورده است. البته من تحقیقات به روز دارم و مرتب با ساختارهای مختلف را در فیلمنامه‌نویسی بررسی می‌کنیم.
*یعنی هومن سیدی هم با فیلمنامه "سی‌امین روز" مشکل داشت و با آن ارتباط برقرار نمی‌کرد؟
- بله، او هم با فیلمنامه مشکل داشت، چرا که نسبت به این ساختار آشنایی نداشت. البته می‌توانست نقش را قبول نکند، اما آقای شیخ‌طادی از طرف خودش به او وعده داده بود که فیلمنامه تغییر می‌کند.
*پس در این پروژه فقط جواد افشار فیلمنامه را درک کرده بود؟
- شبکه و تهیه‌کننده هم مشکلی با فیلمنامه نداشتند. جواد افشار هم به خوبی کار را درک کرده، چون قبل از این سریال با یکدیگر پنج سریال کار کرده بودیم و می‌دانستیم به دنبال چه هستیم. البته زمانی که افشار به پروژه ملحق شد تصویربرداری به سرعت انجام شد، چرا که قرار بود در ماه رمضان پخش شود، اما بعد از اینکه مشخص شد قرار نیست در این ایام پخش شود با فارغ بال کار می‌کردیم و دیگر تعجیل برای رساندن به موقع اثر نداشتیم.
*قصه "سی‌امین روز" به دلیل فضا و موضوع ماورایی که دارد شبیه مجموعه‌های دیگر است. نگران نبودید این مجموعه شبیه مجموعه‌های دیگر شود؟
- نه، نگران نبودم؛ چون از یک ساختار تازه بهره برده بودم تا از کلیشه‌ها فاصله بگیرم. معتقدم قصه من اجتماعی با لحن ماورایی است. البته ما اولین سریالی بودیم که به موضوع فرشته می‌پرداختیم.
*اما مجموعه "ملکوت" هم فرشته مرگ داشت. پس شما اولین سریال نبودید؟
- نه ما اول کار را شروع کردیم و بعد از گذشت سه ماه و نیم از تصویربرداری ما ضبط سریال "ملکوت" آغاز شد. علاوه بر آن قبول ندارم این مجموعه شبیه دیگر مجموعه‌های ماورایی است، چون ما از کلیشه‌ها فاصله گرفتیم تا بتوانیم مخاطب را جذب کنیم. از سوی دیگر قصه ما اجتماعی و لحن آن ماورایی است و اصلاً فضای قصه فانتزی نشده است و پر از اتفاقات اجتماعی است.
معتقدم مجموعه "سی‌امین روز" موقعیت‌های دراماتیکی خوبی داشته و من با نگارش این مجموع جسارت کردم، چون قهرمان قصه کنش‌گر نیست، بلکه منفعل است. علاوه بر آن من همیشه این سئوال را در ذهن داشتم که آیا مخاطب از همان ابتدا بداند در آخر قصه چه اتفاقی می‌افتد باز هم آن را می‌بیند یا نه؟ در مجموعه "سی امین روز" فرشته وقتی به سراغ سیاوش می‌آید به او می‌گوید تا سی روز زنده هستی. مخاطب از همان ابتدا می‌دانست شخصیت قصه بعد از سی روز می‌میرد و حالا باید می‌نشست و می‌دید که چه اتفاقی برایش در این سی روز می‌افتد. همین مسئله کار من را در نگارش سخت‌تر می‌کرد، اما خوشحال این اتفاق افتاد.
*شما در صحبت‌تان اشاره کردید که شبکه از فیلمنامه شما مرتب دفاع می‌کرد، پس چرا "ملکوت" را جایگزین کار شما کرد؟
- بعد از اینکه کار به دلیل تغییر کارگردان چند روزی متوقف شد، شبکه نمی‌توانست ریسک کند، به همین دلیل سریال "ملکوت" هم کلید خورد.
*حال که مجموعه "سی‌امین روز" را می‌بینید، فکر می‌کنید توانسته‌اید به ایده‌هایتان برسید یا نه؟
- به هر حال ایده‌آل مسئله‌ای است که رسیدن به آن سخت است، چرا که شرایط مختلف پیش می‌آید و مانع آن می‌شود، اما در مجموع از مجموعه "سی‌امین روز" راضی هستم و به نظرم به لحاظ کارگردانی و بازیگری مطلوب است.
---------------------
گفتگو: فاطمه عودباشی

nar nia
24-08-2011, 18:32
مهران رجبي ـ بازيگر «سي‌امين روز»:
شتابزدگي در توليد بي‌احترامي به بيننده است

مهران رجبي كه نقش «محمود كياني» را در سريال «سي‌امين روز» بازي مي‌كند، اين نقش را منفي و مرموز توصيف كرد.

اين بازيگر در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اينكه چرا مخاطبان بيشتر جذب نقش‌هاي منفي مي‌شوند، گفت:‌ نقش منفي به خاطر نوع ارائه‌اش، طبيعا جذاب‌تر به نظر مي‌رسد؛ اگرچه شايد متانت ايمان در ابتدا جذاب به نظر نرسد، اما آرام آرام حق را نمايان مي‌كند.

بازيگر نقش «محمود كياني» در سريال «سي‌امين روز» درباره‌ي شتابزدگي در توليد سريال‌هاي مناسبتي بيان كرد:‌ شتابزدگي در ساخت باعث از بين رفتن كيفيت سريال و بي‌احترامي به بيننده مي‌شود. شتابزدگي در سريال‌هاي مناسبتي هميشه وجود داشته و هر سال هم تكرار مي‌شود؛‌ اين قضيه به مديريت مجموعه و تلويزيون برمي‌گردد.

وي درباره‌ي پخش «سي‌امين روز» بعد از يك سال و اينكه آيا تاريخ مصرف اين سريال به لحاظ موضوعي تمام نشده است، خاطرنشان كرد:‌ «سي‌امين روز» اگر پنج سال ديگر هم پخش مي‌شد، موضوعيت خود را حفظ مي‌كرد؛ چراكه موضوعش براي زمان خاصي نيست و براي دوران است‌؛ بعضي از موضوعات كهنه نمي‌شوند و جاري هستند.
اين بازيگر ادامه داد كه «سي‌امين روز» را بايد يك سريال اجتماعي دانست چراكه قصاص از مسائل جاري اجتماع است و جزو احكام شرع مقدس است.

رجبي نقش خود در سريال «سي‌امين روز» را يك نقش منفي و مرموز عنوان كرد و درباره اينكه چرا مخاطبان بيشتر جذب نقش‌هاي منفي مي‌شوند؟ گفت:‌ نقش منفي به خاطر نوع ارائه‌اش طبيعا جذاب‌تر به نظر مي‌رسد، اگر چه شايد متانت ايمان در ابتدا جذاب به نظر نرسد اما آرام آرام حق را نمايان مي‌كند.

بازيگر سريال «سي امين روز» در پايان نيز عنوان كرد:‌ سريال‌هاي ماه رمضان باعث لطيف شدن فضاي اين ماه مي شوند‌؛ توليد سريال در اين ايام يكي از نقاط مثبت تلويزيون است كه انگيزه افراد را براي وارد شدن به رمضان بيشتر مي‌كند.

nar nia
28-08-2011, 18:24
«سي‌امين روز سريالي ماورايي نيست»
عوامل سريال ماه رمضان شبكه دو در گفت‌وگو با ايسنا

تلويزيون رمضان امسال براي نخستين بار پخش يك سريال مناسبتي را قبل از افطار محك ‌زد. «سي‌امين روز» سريالي است كه توليد آن در تابستان سال گذشته به پايان رسيد و قرار بود در رمضان 89 پخش شود اما به دلايلي از پخش كنار گذاشت شد تا تلويزيون سال بعد و در رمضان 90 پخش يك سريال از پيش آماده شده را تجربه كند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، در نخستين روزهاي رمضان هر قسمت از سريال «سي‌امين روز» دو بار در روز پخش مي‌شد؛ يك بار قبل از افطار و يك بار هم حدود ساعت 30 دقيقه بامداد. اما آمارهاي به دست آمده از ميزان مخاطبان و همچنين درخواست‌هاي مطرح شده درباره‌ي زمان پخش اين سريال، مسؤولان شبكه دو را بر آن داشت تا هر قسمت از «سي‌امين روز» را سه بار در روز تكرار كند.
با اين حال به نظر مي‌رسد نحوه‌ي پخش سريال‌ «سي‌امين روز» چندان به مذاق سازندگان خوشايند نيامده باشد چراكه جواد افشار ـ كارگردان سي‌امين روز ـ در گفت‌وگو با ايسنا ابراز عقيده كرد: انتظار داشتيم اين سريال بيشتر تبليغ شود.
«سي‌امين روز» را سريالي ماورايي مي‌دانند؛ هر چند نويسنده اين سريال معتقد است: سي‌امين روز يك سريال اجتماعي است. كارگردان هم «سي‌امين روز» را سريالي با مضمون گذشت در جامعه و رعايت اصول اخلاقي مي‌داند. مهران رجبي هم معتقد است: سي‌امين روز سريالي اجتماعي است كه موضوع قصاص را به عنوان يك مساله جاري در جامعه مطرح مي‌كند.

***
خبرنگار ايسنا در گفت‌وگويي با برخي از عوامل «سي‌امين روز» نظر آنان را درباره‌ي همكاري با اين سريال ماه رمضاني جويا شده است.

كارگردان: موضوع اصلي گذشت است
كارگردان «سي‌امين روز» گفت: موضوع اصلي اين سريال گذشت در جامعه و رعايت اصول اخلاقي است.
جواد افشار در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا خاطرنشان كرد: سريال‌هاي ماه رمضان الزاما نبايد سفره‌ي افطاري نشان دهند؛ بايد سريالي در ماه رمضان پخش شود كه حرف خوبي براي گفتن و پيام مناسبي براي مخاطب داشته باشد.
وي همچنين خاطرنشان كرد: موضوع اصلي ما در «سي‌امين روز» بحث قصاص و گذشت در جامعه و رعايت اصول اخلاقي در بين افراد است كه بسيار اهميت دارد.
اين كارگردان همچنين با بيان اينكه انتظار داشتيم اين سريال بيشتر تبليغ شود، اظهار كرد:‌ مديران شبكه كه تصميم گرفتند اين سريال را قبل از افطار پخش كنند جا داشت كه تبليغ بيشتري نيز روي زمان پخش سريال داشته باشند.
نويسنده:‌ كم‌فروشي نكرديم
سعيد رحماني ـ نويسنده «سي‌امين روز» نيز در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا با بيان اينكه در اين قصه كم‌فروشي نشده است، خاطرنشان كرد: در قصه ما، در هر قسمت يك نقطه عطف وجود دارد و اتفاقات متفاوتي در آن رخ مي‌دهد. هيچ قسمتي نبود كه نقطه‌ي عطف نداشته باشد و اين مساله كار ما را از ساير سريال‌ها متفاوت مي‌كند.
وي همچنين خاطرنشان كرد: نماد قصه‌هاي ماورايي فرشته و روح است كه با شخصيت اصلي قصه طي طريق مي‌كند، اما داستان ما يك داستان اجتماعي است و حضور فرشته كه در برخي موارد حضور دارد، زمزمه‌گر خير است؛ بنابراين «سي‌امين روز» را ماورايي نمي‌دانم بلكه اين قصه يك قصه كاملا اجتماعي است.
تهيه‌كننده: اميدوارم تجربه خوبي باشد
تهيه‌كننده «سي‌امين روز» گفت: سي‌امين روز تنها سريالي است كه مراحل توليد آن قبل از ماه رمضان به پايان رسيد.
رضا جودي در گفت‌وگويي كه با خبرنگار ايسنا داشته، درباره پخش اين سريال گفت:‌ اولين سالي است كه سريالي قبل از افطار پخش مي‌شود و اميدوارم تجربه‌ي موفقي براي ما باشد.
وي در ادامه گفت:‌ قبل از افطار بيشتر مردم در خانه هستند و انتظار افطار را مي‌كشند‌، پس اين فرصت خوبي است كه يك سريال را نيز تماشا كنند.
جودي همچنين درباره آماده‌سازي سريال سي‌امين روز قبل از ماه رمضان، خاطرنشان كرد: از آنجا كه قرار بود سي‌امين روز رمضان 89 پخش شود، اين سريال در همان زمان‌بندي چهار ماهه‌اي كه همه كارهاي ماه رمضان ساخته مي‌شوند توليد شده است؛ با اين تفاوت كه اين سريال زودتر آماده شد، اما بقيه سريال‌ها همزمان با پخش، تصويربرداري مي‌شوند.
مهران رجبي: «سي‌امين روز» 5 سال بعد هم جذاب بود
مهران رجبي معتقد است:‌ سي امين روز اگر پنج سال ديگر هم پخش مي‌شد، باز موقعيت خود را حفظ مي‌كرد و جذاب بود.
بازيگر نقش محمود كياني در «سي‌امين روز» در گفت‌وگويي با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، اظهار كرد: «سي‌امين روز» اگر پنج سال ديگر هم پخش مي‌شد موقعيت خود را حفظ مي‌كرد چرا كه موضوعش براي زمان خاصي نيست و براي دوران است بعضي از موضوعات كهنه نمي‌شوند و جاري هستند.
او درباره‌ي شتاب‌زدگي در توليد سريال‌هاي مناسبتي بيان كرد: شتاب‌زدگي در ساخت باعث از بين رفتن كيفيت سريال و بي‌احترامي به بيننده مي‌شود و اين قضيه به مديريت مجموعه تلويزيون برمي‌گردد.
وي همچنين درباره‌ي سريال‌هاي ماه رمضان ابراز عقيده كرد:‌ اين سريال‌ها باعث لطيف شدن فضاي اين ماه مي‌شوند؛ توليد سريال در اين ايام يكي از نقاط مثبت تلويزيون است كه انگيزه افراد را براي وارد شدن به رمضان بيشتر مي‌كند.
اين بازيگر نيز «سي امين روز» را يك سريال اجتماعي دانست، چراكه قصاص از مسائل جاري اجتماع است و جزو احكام شرع مقدس است.

***
به گزارش ايسنا، سريال «سي‌امين روز» به كارگرداني جواد افشار و با بازي آزاده صمدي‌، پژمان بازغي‌، سيما تيرانداز‌، رزيتا غفاري‌، محمود عزيزي‌، كورش سليماني‌، اتابك نادري‌، صفا آقاجاني‌، مهران رجبي‌، ميرطاهر مظلومي‌، بهرام ابراهيمي و ... از شبكه دو سيما به روي آنتن مي‌رود.
ساير عوامل عبارتند از: نويسنده:‌ سعيد رحماني، دستيار اول كارگردان: برزونيك نژاد‌، مديربرنامه‌ريزي:‌ امين قوامي منشي، صحنه: ليدا مقري‌، طراح صحنه: محسن شريفي.

nafe-bandar
31-08-2011, 01:38
سریال به نظر من خوب تموم شد
درسته سریال یکم تخیلی بود ولی شخصا از پاشایی + بازیش و همینطور دیالوگاش خوشم اومد
تکلیف همه مشخص شد، حتی لادن که تاثیری اونچنانی نداشت توی داستان، غیر همین 2-3 قسمت آخر
اما چند نکته عجیب:
1. پاشایی وکالت تام الاختیار از سیاوش داشت، پس قانونا می تونست در مورد اموالش تصمیم بگیره!
2. سیاوش تلفنی به نوری گفت خونه رو تقسیم کن... محضر طبق چه سندی می خواست این کارو بکنه؟ نمی دونم قانون ارث چطوره ولی مطمئنا به خواهر ناتنی نمی رسه، فکر کنم به فامیل درجه2 برسه یعنی همون عموی نامردش!

nafe-bandar
31-08-2011, 01:38
سریال به نظر من خوب تموم شد
درسته سریال یکم تخیلی بود ولی شخصا از پاشایی + بازیش و همینطور دیالوگاش خوشم اومد
تکلیف همه مشخص شد، حتی لادن که تاثیری اونچنانی نداشت توی داستان، غیر همین 2-3 قسمت آخر
اما چند نکته عجیب:
1. پاشایی وکالت تام الاختیار از سیاوش داشت، پس قانونا می تونست در مورد اموالش تصمیم بگیره!
2. سیاوش تلفنی به نوری گفت خونه رو تقسیم کن... محضر طبق چه سندی می خواست این کارو بکنه؟ نمی دونم قانون ارث چطوره ولی مطمئنا به خواهر ناتنی نمی رسه، فکر کنم به فامیل درجه2 برسه یعنی همون عموی نامردش!

nar nia
05-09-2011, 20:24
با الناز حبيبي، بازيگري که در 2 سريال ماه رمضان بازي کرد



عصر يك روز تابستاني، اواسط مرداد، منزل الناز حبيبي بوديم. نمي تونم براتون بگم كه چقدر خوش گذشت. يك خانواده فوق‌العاده صميمي و مهربون. با اين كه براي اولين بار بود او را مي‌ديدم، اما آنقدر پر از انرژي و خوش برخورد بود كه دوستاي خوبي براي هم شديم. از همه چيز با هم حرف زديم.از سريال‌هايي كه روي آنتن داره،از كارهاي قبليش. گفتگوي ما رو در يك غروب فراموش نشدني بخونيد،حتم دارم كه لذت مي‌بريد. راستي الناز حبيبي موقع اذان براي همه خوانندگان مجله دعا كرد.

الناز حبيبي از زبان خودش
سلام. الناز حبيبي در فصل گرم اما زيباي تابستان به دنيا آمد. دقيقا 21/5/1367، مجرد و دانشجوي رشته تدوين است. الناز از سال 1378 كارش را با كانون پرورش فكري كودكان شروع كرده تا به اينجا كه چند سريال و فيلم سينمايي بازي كرده.
تازه چه خبر
اخيرا دو تا كار مناسبتي براي ماه رمضان روي آنتن داشتم. يكي «پنج كليومتر تا بهشت» آقاي عليرضا افخمي و «سي‌امين روز» آقاي جواد افشار كه هر دو كار را دوست دارم و همين طورمشغول بازي در سريال جديد «تا ثريا» به كارگرداني آقاي سيروس مقدم نيز هستم. در اين كار با بازيگراني مثل آزيتا حاجيان، هومن سيدي، ليندا كياني، حسين مهري و مهران رجبي همبازي هستم. همين طور فيلم سينمايي «پيتزا مخلوط» به كارگرداني حسين قاسمي جامي را آماده اكران دارم.
نقطه افتخار كارنامه‌ام
بازي در سريال «روزگار قريب» آقاي كيانوش عياري هميشه برايم يك افتخار بزرگ است، اما كاري كه باعث شد من ديده شوم، سريال «فاصله‌ها» بود، سريالي كه در ميان مردم جاي خود را باز كرده بود و همه آن را دوست داشتند. نقش صبا برايم يك نقطه پرتاب بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي در كارهاي مناسبتي
نمي توانم بگويم اين از خوش شانسي من بوده يا نه، اما امسال دو كار همزمان را روي آنتن دارم.درباره سريال «سي‌امين» روز بايد بگويم اين كار قرار بود سال گذشته پخش شود كه نشد و پخش آن به امسال موكول شد و امسال كه من در كار «پنج كيلومتر تا بهشت» هم بازي داشتم. تا به اين جا كه خدا را شكر همه چيز خوب بوده و از پخش هر دو كار راضي هستم.
انرژي مردم
ما مردمان بسيار با هوشي داريم.اين كه كارها را مو به مو دنبال مي‌كنند و براي ديدن كارها وقت مي‌گذارند ارزش زيادي دارد. گاهي از مردم برخوردهايي را مي‌بينم كه باورش برايم سخت است، آنها هنوزهم «صباي فاصله‌ها» را به ياد دارند و برايش دلسوزي مي‌كنند. همين برخوردها براي من يعني بزرگ‌ترين پاداش.
خدا چه روزي را نياره؟
آرزو مي‌كنم خدا خيلي از روزها را نياورد. خدا هيچ وقت روزي را نياره كه دل كسي بشكنه واتفاق بدي براي كسي بيفته و كسي غمگين باشه. آرزو مي‌كنم همه آدم‌ها هميشه در آرامش مطلق زندگي كنند.
الناز حبيبي كيه؟!
سعي مي‌كنم آدم صبوري باشم. از خودم تعريف نمي‌كنم اما شديدا آدم رازداري هستم. براي دوستي و رفاقت ارزش زيادي قائلم.سعي مي‌كنم كسي را از خودم نرنجانم و تمام تلاشم اين است كه انسان خوبي باشم.
هزينه الناز حبيبي شدن
من براي كارم وقت گذاشتم، انرژي زيادي را براي كاري كه دوست دارم صرف كردم، پس گران‌ترين چيزي كه پرداخت كردم عمرم بوده. گاهي شده به مهماني نرفتم، در خانه ماندم و كتاب خواندم، فيلم ديدم تا چيزهاي جديدتري ياد بگيرم. چون كارم برايم ارزش زيادي دارد پس من هم براي آن ارزش قائلم و بهايش را پرداخت مي‌كنم.
گاهي دلتنگ و گاهي شاد
خيلي دلم براي صدا كردن مادر تنگ شده. هميشه از ديدن ناراحتي مردم دلتنگ مي‌شوم.از اين كه كسي دلش بشكند به شدت آزرده‌خاطر مي‌شوم و برعكس هميشه از شنيدن صداي خنده آدم‌ها خوشحال مي‌شوم. اين كه مردم به همان چيزي كه خدا به آنها داده قانع هستند و با همان هم مي‌خندند واقعا شاد مي‌شوم.
حرف آخر
الان كه سر سفره افطار هستم براي همه خوانندگان خوب‌تان از ته دل دعا مي‌كنم. اميدوارم به هر آنچه كه دوست داريد برسيد.اگر خدا صلاح بداند مطمئن باشيد براي برآورده كردن آرزوهاي‌تان لحظه‌اي ترديد نمي‌كند. باور كنيد...
از لابه‌لاي حرف‌هاي الناز حبيبي
خانواده خوبي دارم.
دلم براي مادرم خيلي تنگ شده.
براي همه انسان‌ها آرامش را آرزو مي‌‌كنم.
بازيگري برايم يك احساس مسئوليت است.
صحبت‌هاي خواهر بزرگ‌تر
زندگي با يك بازيگر گاهي خوبه و گاهي هم بد، الناز از بچگي كارش را شروع كرده. هميشه از ديدن موفقيت‌هايش از اين كه مردم اين قدر دوستش دارند خوشحال مي‌شوم اما اين خوشحالي با نگراني هم همراه است چون نگران رفت و آمدهايش مي‌شوم، نگران به خاطر مواقعي كه شب كاره دير مي‌خوابه، زود ميره، نگران غذا خوردنش اما همين كه مي‌بينم كارش را دوست داره براي من بسه. بهترين نقشي كه ازش ديدم صباي فاصله‌ها بود. احساس مي‌كردم كه خيلي واقعي است، به نوعي تداعي‌كننده مادرم بود. حركاتش، حتي گريه‌هاش. الناز دختر شيطوني نيست اما زمان‌هايي كه خانه نيست و سر كاره كمبودش حسابي احساس مي‌‌شه. الناز برام خيلي عزيزه. هميشه تلاشم اين بوده كه براش يك دوست باشم تا يك خواهر بزرگ‌تر، سعي كردم به نوعي حمايتش كنم كه او هم با من رفاقت كنه و تا به امروز هم همين طوري بوده و خوشحالم كه با بودنش در كنار خودم،همسرم و دخترم يك «خانواده‌سبز» داريم. خانواده‌اي كه براي شاد كردن هم هر كاري مي‌كنيم و فكر مي‌كنم اين با ارزش‌ترين نعمت دنياست.

الناز عزيزم 21 مرداد سالروز تولدت را تبريك مي‌گويم و برايت آرزو مي‌‌كنم به هر آرزويي كه در دل داري برسي. شاد باشي عزيز دلم.
خواهرت، افسانه حبيبي
خانواده سبز