مشاهده نسخه کامل
: سریال پنج کیلومتر تا بهشت
طراح صحنه و لباس «پنج كيلومتر تا بهشت»:
به جز موارد جزيي فرقي بين روحها و ديگر شخصيتها نيست
طراح صحنه و لباس سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» دربارهي ويژگيهاي طراحي صحنه و لباس در اين سريال، گفت: از همان ابتدا قرار بود كه كل كار در يك بسته رئال اتفاق بيفتد و همه چيز را رئال ببينيم.
آيدين ظريف در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، عنوان كرد: به جز ريزهكاريها و موارد جزيي كه لحاظ شده، فرقي بين روحها و ديگر شخصيتها نيست. از قبل فكر كرده بوديم كه براي اجراي بصري كار را چطور انجام دهيم تا همه چيز رئال باشد و راحتتر انجام شود.
وي درباره فشردگي كارهاي ماه رمضان و تاثير آن بر تمام بخشها از جمله طراحي صحنه و لباس، گفت: اين سوال هميشه مطرح ميشود اما هيچ اتفاقي هم نميافتد؛ گويا قرار نيست اين سياست تغيير كند. اين فشردگي، به خصوص وقتي به پخش نزديك ميشويم از كيفيت كار ميكاهد.
ظريف تاكيد كرد: هر قدر هم ميگوييم اتفاقي نميافتد و سال آينده هم همين مسائل تكرار ميشود و دو يا سه ماه به ماه رمضان باقي مانده، شروع به ساخت سريالهاي ماه رمضان ميكنند.
اين طراح صحنه و لباس خاطرنشان كرد: سوژههاي مناسبتي ماه رمضان، به نسبت بقيهي سريالهاي تلويزيون، خاص و جذاب هستند اما حيف است كه در تايم كم توليد ميشودن؛ در چنين مواقعي گاهي سوژه هدر ميرود.
آيدين ظريف كه در سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» طراحي صحنه و لباس را به طور همزمان برعهده دارد در پاسخ به پرسشي درباره لزوم تخصصي شدن اين حوزهها عنوان كرد: كاري را كه من يا ساير طراحان صحنه و لباس در سينماي ايران انجام ميدهيم، در سينماي بينالمللي برعهده پنج يا شش نفر است اما ما همهي اينها را زير يك عنوان كردهايم.
وي ادامه داد: اين مساله به طور قطع، محدوديتهايي ايجاد ميكند؛ به هر حال اين مساله در ايران چندان مرسوم نيست ولي قطعا اگر دو نفر طراحي لباس و صحنه را انجام دهند، هر دو بهتر ميتوانند كار كنند.
عکسهای جدید پریناز ایزدیار بازیگر سریال پنج کیلومتر تا بهشت که نقش یک روح را بازی می کند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza_3722
16-08-2011, 17:07
دوستان اکثر سوتی های سریال رو گفتن
یه چیز دیگه که به نظرم میرسه اینه که روح نمیتونه رو دنیای مادی تاثیر بزاره
در حالیکه اینا وقتی میشینن، مبل یا کاناپه کلی فرو میره :31:
CAPITAN MAC
16-08-2011, 19:29
احضار کردن روح چیز جدیدی نیست مثلا موقع دهه فجر روح شاه وسواکی را احضار می کنن تو ماه رمضون روح های مومن وسر گردان وبه هر مناسبتی روح خوش - از نظر این ها بهشت زهرا جایی خوبی است باید اسم این مجموعه می گذاشتن سی روز عذاب کشیدن
بی باک بی بال
16-08-2011, 20:35
تنها نکته مثبت که تا حالا توی این سریال صحنه تصادف اون پسره بود خیلی خوب بود خیلی واقعی بنظر میرسید
befermatooo
17-08-2011, 07:59
من ناراحت اون سربازه هستم که باید بره زندان و هزار و یک نوع سین جین بشه .
Lady parisa
17-08-2011, 08:44
توی این همه شب که این سریال داره پخش میشه ! تنها صحنه قشنگش فرار این پسره بود!
و لحظه ای که جنازشو خودشو دید خیلی قشنگ و طبیعی شوکه شد!
mohamad skystar
17-08-2011, 10:21
از بس اضطراب و تنش تو این فیلم هست آدم از کرده های خودش پشیمون میشه و احساس مرگ میکنه
yashgin128
17-08-2011, 10:53
میگم روح بودن هم بد نیستا .میشه بدون خونه،ماشین،کار و... زن گرفت(:10:) تازه بچه دار هم شد.
خوبیش هم اینه که احتمالا به تعداد n-1 میشه زن گرفت .
میشه همه جا رفت خلاصه کلی عشق و حال دیگه .
تازه کلی هم روح اطرافت هستن که حوصلت سر نره.
بعد از این همه انتقاد جا داره از اون صحنه مگر پسره تقدیر بشه خداییش خودش که باورش نشد ،من هم باورم نشد
moucker_boy
17-08-2011, 13:00
من نمی دونم چرااین فیلم چرا این جوری؟
آیدا یه بار خوابو قرمز می بینه، یه بار پر رنگ.
تازه کدوم خری میاد به بابای بچه بگه:
ـ بیا بگیرش، باباش...
فک کنم نویسنده هه حوصله نداشته که یه دیالوگ دیگه بنویسه یه کم خوش تیپ تر بگن که تو این خواب امیر حسین پدر بچه س.
اصن گیرم که نویسنده کم کاری کرده. کارگردان این وسط چی کاره س؟
عوامل واقعا ضعیف کار می کنن.
.
.
.
Mr.World.Wide
17-08-2011, 13:16
توی این همه شب که این سریال داره پخش میشه ! تنها صحنه قشنگش فرار این پسره بود!
و لحظه ای که جنازشو خودشو دید خیلی قشنگ و طبیعی شوکه شد!
یعنی اگه کسی بمیره تا چند دقیقه چون بدنش گرمه نمیفهمه که مرده نه؟
چه جالب؟اگه جنازش رو نمیدید فکر کنم حالا حالاها نمیفهمید که مرده.
توجه کردید به این تیکه که یاور انداخت؟ گفت این پسره رو برا چی بگیرنش زیر شکنجه و مشت و لگد؟! یا برا مشروب گرفتنش یا برا مواد ، اونم چند ماه تو زندان میمونه و میاد بیرون ، همین!!
پاسخ به یک سؤال/
تشریح آتش برزخی و دوزخی/ نگاهی به نکات قرآنی سریالهای رمضان
مرگ، روح، دوزخ و بهشت به موضوع سریالهای سالهای اخیر رمضان تبدیل شدهاند، بنابراین تبیین برخی نکتههای این سریالها که گاهی سؤالاتی را ایجاد میکنند خالی از لطف نیست، نمونه آن نمایش آتش برزخی است که امکان دارد با آتش دوزخ اشتباه گرفته شود . حجت الاسلام مهدی رستم نژاد پژوهشگر قرآنی و عضو هیئت علمی جامعة المصطفی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره قسمت اخیر سریال 5 کیلومتر تا بهشت که یکی از شخصیتها، پس از مرگ داخل زمینی پر از آتش شد گفت: در ارتباط با آیه مربوط به فرعون در قرآن آمده است که فرعون بلافاصه پس از مرگ غرق شد و داخل آتش افتاد.
وی افزود: این " نار" متعلق به برزخ است و نار فردای قیامت نیست. علامه طباطبایی درباره این آیه می گوید که به صرف اینکه مرگ گریبانش را گرفت وارد آتش برزخ شد.
حجت الاسلام رستم نژاد همچنین گفت: از نظر اثباتی شبیه این آیه در قرآن آمده است. وقتی قرآن می گوید که مؤمن آل یاسین وقتی به شهادت رسید وارد بهشت شد، این بهشت همان بهشت برزخی است. برزخ هم آتش دارد و هم بهشت و این آتش و بهشت غیر بهشت و آتش فردای قیامت وعده داده شده است.
این پژوهشگر قرآنی با اشاره به اینکه بهشت و جهنم برزخ مثالی است گفت: از آیات قرآن برای مقایسه بهشت و دوزخ برزخی و بهشت و دوزخ قیامت استفاده می شود. در ارتباط با فرعون در آیه 46 سوره مؤمن آمده است: آتـشـى کـه هـر صبح و شام بر آن عرضه مى شوند تا قیامت به پا شود و چون به پا شد گفته مى شود اى آل فرعون داخل شدیدترین عذاب شوید.
عضو هئیت علمی جامعة المصطفی در ادامه توضیح این آیه گفت: براساس نظر مفسران بزرگ ما این تعبیر قرآن که از واژه " عرضه شدن" استفاده می کند و در مقابل تعبیر دوم که می گوید " داخل شوید" نوعی مقایسه است به این معنی که آتش برزخ نسبت به آتش قیامت در حد نوعی عرضه و مثال از آتش قیامت است.
چند کیلومتر تا اضطرار!
فرارو: خواهی نخواهی، مجموعه «پنج کیلومتر تا بهشت» به نیمه راه خودش رسیده است هرچند از ابتدای پخشاش اعتراضهای شدیدی شنیده میشد و میشود، بعضی میگویند کار به جلسه اضطراری کشیده است و بعضی میگویند از این خبرها نیست... با این حساب به نظر میرسد چند کیلومتری مانده تا اضطرار.
بعضیها از یک سریال خوششان میآید، بعضیها آن را نمیپسندند و بعضیها فرقی برایشان نمیکند مینشینند و باری به هر جهت تماشا میکنند، بعضیها هم اصلا تلویزیون تماشا نمیکنند، بعضیها هم که از یک سریال خوششان نیامده واکنش نشان میدهند و اعتراض میکنند.
تلویزیون یک رسانهی فراگیر است، رسانهای ملی که در معرض نگاه طیف وسیعی از جمعیت سراسری است که از فرهنگ و سلایق گوناگونی برخوردارند، در این میان مجموعههای تلویزیونی به دلیل استمرار در پخش شمار بیشتری از مخاطبان را به خود جذب و یا دفع میکند، نمونهاش یکی از سریالهای ماه رمضان: «پنج کیلومتر تا بهشت».
هر سال ماه رمضان که میرسد بازار سریالهای مناسبتی تلویزیون هم رونق میگیرد، سریالهای که عموما به هر طریقی سعی میکنند با حال و هوای ماه رمضان قرابت داشته با پرداختن به ظرفیتهای دراماتیکی که دنیای ارواح و ماورای طبیعت در خودش دارد گریزی به معنا و معنویات بزنند.
«پنج کیلومتر تا بهشت» یک کار نسبتا مقبولی است که سعی کرده یک ماجرای متافیزیکی را در یک داستان بدیع پیاده کند، هرچند این ماجرهای روح و برزخ و ...چند سالی هست که در مجموعههای تلویزیونی نخ نما شده ولی این مجموعه سعی کرده تا به این ماجرا نگاه تازهتری داشته باشد ولی به نظر میرسد باز هم نتوانسته رضایت برخی را جلب کند.
برخی این مجموعه را به سطحی نگری و نگاه کلیشه و تکراری از دنیای ارواح متهم کرده و معتقدند پخش چنین مجموعههای باعث رواج بی اعتقادی در جامعه میشود و تصور عموم مردم را نسبت به دنیای ارواح دچار خدشه میکند.
اما برخی که شمارشان هم بیشتر است به مناسبات و روابط دختر و پسری این سریال خرده گرفته و معتقدند این که یک دختر و پسر نامحرم بدون مشکل با یکدیگر تعامل میکنند و در منزل هم رفت و آمد داشته باشند نوعی ترویج داشتن دوست دختر و دوست پسر را به جامعه القا میکند، حتی اگر آن دختر و پسر متعلق به دنیای ارواح باشند چیزی از قبح قضیه کم نمی کند.
مثلا یک کارشناس ارشد روانشناسی و مشاور خانواده در این باره معتقد است: «در یکی از این مجموعه ها، دو بازیگر زن و مرد نقش مقابل یکدیگر را در کاراکتر روح بازی می کنند، درست است که این دو نفر نقش روح را بازی می کنند اما به هر حال وقتی دو هنرپیشه این نقش را بازی می کنند، می تواند به نوعی ترویج دهنده روابط بین دو جنس مخالف باشند.»
سعید حاج سعیدی در ادامهی حرفهایش به برنا گفته: « همچنین در این سریال اصلا مشخص نیست دختر خانمی که در مجموعه تلویزیونی ماه رمضان شبکه 3 نقش دوست دختر را بازی می کند از چطور خانواده ای با چه جایگاهی است.»
دکتر غنچه راهب، جامعه شناس و مدرس دانشگاه هم میگوید: «من مسئله وجود روابط بین دختر و پسر را رد نمیکنم اما اگر این موضوع در سیمای جمهوری اسلامی به نمایش دربیاید چه در عالم برزخ و چه در عالم واقعیت به نوعی یک تضاد را با آن چیزی که در جامعه با آن مقابله میشود شاهدیم .»
از این واکنشها که بگذریم به نظر میرسید دامنهی اعتراض و واکنشها به دستگاههای اجرایی هم کشیده شده بود، چندی پیش خبرگزاری سینمای ایران نوشت: «با اعتراض شدید برخی دستگاههای اجرایی و کشوری به محتوای سریال تلویزیونی «پنج کیلومتر تا بهشت» محصول شبکه سه سیما، مسئولان سازمان صدا و سیما برای حل مشکلات این سریال جلسه اضطراری تشکیل دادند.»
اما مدير شبكه سه سيما با تکذیب برگزاری چنین جلسهی اضطراری گفت: «اصلا چنين جلسهاي براي اين سريال برگزار نشده است و سريال روال طبيعي توليد خود را سپري ميكند»
علياصغر پورمحمدي در گفتوگو با فارس، درباره تغيير در محتواي باقيمانده سريال نيز ادامه داد: «تغييري هم در محتواي سريال ايجاد نخواهد شد، چون زمان اين كارها نيست. چهار روز ديگر ماه رمضان تمام ميشود و ديگر نميتوان كاري انجام داد، اين سريال قبلا در معاونت سيما توليد شده و الان هم وقت تغيير نيست.»
خواهی نخواهی مجموعه «پنج کیلومتر تا بهشت» به نیمه راه خودش رسیده است و از ابتدای پخشش اعتراضهای شدیدی شنیده میشد و میشود، بعضی میگویند کار به جلسه اضطراری کشیده است و بعضی میگویند از این خبرها نیست...با این حساب به نظر میرسد چند کیلومتری مانده تا اضطرار.
داستان عشقی را ماورایی می کنند تا روابط دختر - پسر را راحت تر تصویر کنند!
به گزارش برنا چندی است که در یکی از سریالهای ماه رمضان دختر و پسری که روحاند در عالم برزخ در ارتباط و تعامل با یکدیگر قرار گرفتند و در یکی دیگر از سریالها دختر و پسری در عالم واقعیت بدون مشکل با یکدیگر تعامل میکنند و در منزل هم رفت و آمد دارند که از دیدگاه برخی از منتقدان نوعی ترویج داشتن دوست دختر و دوست پسر را به جامعه القا میکند. در این زمینه با حجت الاسلام جواد گلی،مشاور مذهبی مجموعههای نمایشی صدا و سیما گفتوگویی انجام دادیم.
وی میگوید: اصولا ژانر معنوی در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک کشف جدید و گونه نمایشی تازه در مناسبتهایی مثل ماه مبارک رمضان، فرصتی برای انتقال مفاهیم و مضامین و آموزههای عالی دین اسلام بوده و تلاشی برای انتقال باورهای صحیح دینی به جامعه است.طبیعی است که این فرصت طلایی برای انتقال باورها و اعتقادات دینی به جامعه به خصوص جوان بوده و نباید دستخوش آسیبهایی از جمله نشان دادن مثلثهای عشقی، رابطههای دخترانه و پسرانه آسیب پذیر و حتی جلوه های ویژه غلیظ یا گرههای جنایی خاص شود.
حجت الاسلام گلی در ادامه گفت:این فرصت در سال های گذشته در تلویزیون طراحی شد و قرار بود که دوره آموزشی از مفاهیم عالی دینی برای انتقال به جامعه، طراحی و اجرا کنیم و از گونه نمایش و سریال به دلیل جذابیت و منحصر به فرد بودن فرصت انتقال و درک مطلب، لذت و بهره ببریم. مثلا در سریالی مثل اغما که در سالهای گذشته ساخته شد و بنده به عنوان کارشناس مذهبی در آن فعالیت داشتم؛ فرصتی برای کلاس و دوره شیطان شناسی بود؛در این کلاس شیطان شناسی فرصتی فراهم کردیم تا مردم با مفاهیم شیطان، حوزه حضور و ظهور شیطان در زندگی یک شخص آشنا بشوند.این فیلم با این باور ساخته شد.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد:یا مثلا در سریال صاحبدلان، داستانهای قرآنی به صورت عالمانه و دیالوگهای قوی و با تلاش هنری تیم تولید به یک فرصت منحصر به فرد تبدیل شد تا مفاهیم قرآنی و داستانهای قرآنی را در اختیار مخاطب بگذارد. این رویکرد در تلویزیون با این انگیزه آغاز شده که فرصت طلایی در یک مناسبت طلایی باشد برای تاثیر گذاشتن روی فضای جامعه و ارتقاء سطح باور ها و رفتارهای دینی نسل جوان در فرصتی مانند ماه رمضان.
وی ادامه داد: در واقع آثار نمایشی می توانند تاثیر بیشتری روی مخاطب بگذارند. حالا که این فرصت در اختیار چند ژانر نمایشی از جنس ارتباطات عشقی و عاطفی خاص قرار بگیرد طبیعی است که این مساله انحراف از اصول است و باید تلاش کنیم که این انحراف در آثار نمایشی ماه رمضان حتما هم در پایان مجموعه نمایشی دیده نشود و هم در سایر مجموعه ها که در ماه رمضان داریم تکرار نشود. ما فرصت زیادی در سال داریم که در آن می توانیم آثار نمایشی خود را با موضوعات خاصی در کارهای شبانه پیگیری کنیم. البته در آنها هم باید مراقب بود تا مثلث های عشقی وارد نشده و فرصت خود را صرف نشان دادن چند رابطه عشقی سبک در جمع دخترانه و پسرانه که مناسب و در شان رسانه جمهوری اسلامی نیست اختصاص ندهیم. ولی در عین حال این کار و نمایش برای ماه رمضان شکل ناشایستتری را به خود می گیرد؛ البته این به آن معنا نیست که تمام سریالهایی که پخش می شوند در معرض این آسیب هستند.
حجت الاسلام گلی افزود:اصولا کارگردانان و نویسندگان ما از ژانر عشقی و عاطفی به عنوان یک عامل جذاب و دستمایه برای پیشبرد قصه استفاده میکنند ناگزیر هم هستیم در موقعیت نمایشی از این موضوع استفاده کنیم اما این که این مساله به عنوان عامل پیشبرنده سریال ماه رمضانی استفاده شود، غلط است.
وی تصریح کرد:تلویزیون روابط اخلاقی جامعه را رعایت می کند و باید هم رعایت کند. ساختار شکنی در این حوزه خیلی ندیدم و نمی خواهم این فیلم را به این مساله متهم کنم که در این حوزه خیلی ساختار شکن است، ولی مساله ای که در فضای کارهای ماورایی می بینیم پرده ای است که در فضای غیر واقعی تصویر میکنیم؛ یعنی می گوییم این ها انسان های حقیقی و واقعی نیستند؛در واقعیت این اتفاق نمیافتد و در عالم ارواح اتفاق میافتد و این حربه ایست که میشود راحت تر در مسیر تحقق یک ماجرای عشقی قدم برداشت و از آن استفاده کرد. ولی سوال این جا است که چه این اتفاق در عالم واقعی و چه عالم غیر واقعی اتفاق بیافتد، وقتی در تلویزیون نشان داده شد ،این موضوع تصویری در ذهن مخاطب شده و یک تصویر واقعی و رئال است. حال اینکه به مخاطب بگوییم کاراکتر خواب می بیند یا در عالم رئال است؛ برای مخاطب فرقی ندارد؛ چون در عالم واقعی این تصویر را مشاهده می کند.
این کارشناس مذهبی تصریح کرد:شیطنتی که برخی از عوامل ساخت یک مجموعه تلویزیونی انجام می دهند این است که داستان خود را به عالم خواب و رویا و ارواح می برند تا در آن عالم راحت تر، برخی روابط را تصویر کنند. تلویزیون روابط اخلاقی، رفتاری و دینی جامعه را باید رعایت کند و البته در تلویزیون حساسیت های کافی در این حوزه ها وجود دارد.
مشکل فرهنگی که در تلویزیون رایج است این است که اساسا برای ساخت یک مجموعه نمایشی به سرعت به مسایلی مثل مثلثهای عشقی بحث چند همسری و بحث اعتیاد و بحث روابط دختر و پسر قبل از ازدواج پناه می بریم و متاسفانه وقتی می خواهیم یک مجموعه نمایشی موفق بسازیم، نمک این موضوع از این دست مسایل است و گویی اگر بدون این موضوعات کاری بسازیم مردم نخواهند دید؛ این یک اشکال فرهنگی است.
وی در رابطه با مسایل ارواح و تجسم شیطان در سریال های ماه رمضان ادامه داد:وقتی یک سریال ماورایی میسازیم حتما به این معنا نیست که این اتفاق ماورایی که روایت میشود برای همه مخاطبین و در شرایط مشابه می افتد،معنایش این است که این امکان در این شرایط خارج وجود دارد و تحقق این اتفاق افزایش پیدا می کند. وقتی انسانی وارد کما می شود، روح آزادی بیشتری پیدا می کند و این آزادی بیشتر باعث می شود برای روح اتفاقاتی رخ دهد از جمله بعضی از اعمال تجسم پیدا می کنند، این اتفاق در عالم خارج هم به لحاظ دینی و هم بیولوژیکی و روانشناسی ممکن است محقق بشود و این امکان کافیست تا براساس آن یک سریال بسازیم، حالا این به این معنا نیست که همه ارواح دارای یک همچنین خاصیتی باشند.
حجت الاسلام گلی در پایان گفت: مثلا وقتی شیطان در مسیر حرکت انسانی قرار میگیرد و انسان را به سمتی حرکت می دهد و سمت و سوی حرکت او را تنظیم و تعیین کرده و او را منحرف می کند، این به آن معنا نیست که اگر همه ما انسانها هم آن عمل را انجام دهیم، شیطان با همین رفتار مشابه به سراغ ما بیاید. مهم این است که امکان وقوعی این اتفاق می تواند قابل تصور باشد. حالا که این امکان وجود دارد ما از این مساله بهره مند می شویم و براساس آن یک قصه جذاب می سازیم مهم این است که خلاف واقع و غیر ممکن نگوییم. اساسا ژانر درام تجربه های شخصی آدمها است که لزوما برای همه افراد جامعه ممکن است اتفاق نیافتد.
ghermezeteh
17-08-2011, 17:19
این علیرضا افخمی اینقدر خلاقیت نداشته که اقلا یه اسم جدید واسه سریالش انتخاب کنه!
در هر دو سریال اخیرش برای شبکه سه عدد پنج به کار رفته
پنجمین خورشید و
پنج کیلومتر تا بهشت
مثلا اگر اسمشو میذاشت هفت کیلومتر تا بهشت چه فرقی میکرد؟!
befermatooo
17-08-2011, 17:40
ارواح بامزه / نقد کاربر خبرآنلاین بر سریال «پنح کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطلبی که میخوانید حاصل نگاه یکی از کاربران خبرآنلاین به سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» است، شما هم می توانید یادداشتهای خود را در مورد موضوعات مختلف برای ما بفرستید.
فرید جنت: ظاهرا صدا و سیما قانون نانوشته ای دارد که حتما باید علیرضا افخمی در ماه مبارک رمضان سریال بسازد.
با اینکه سریالهای "او یک فرشته بود" و" اغما" در دوران خود توانستند مخاطبان خوبی جذب کنند اما دیگر نه مردم آن مردم سابق هستند و نه ذائقه مخاطب میپسندد یک سریال بی منطق در ماه رمضان و بلافاصله پس از افطار آنها را به خود مشغول سازد. شاید به همین دلیل است که برنامه خوب " شبهای روشن" شبکه دو توانسته مخاطبان زیادی جذب کند و مردم بهتر میبینند به جای تماشای دو روح کمدی به تماشای صحبتهای حجت الاسلام محمد رضازائری بنشینند.
آیا واقعا مسئولان سیما قبل از این که این سریال پخش شود به سناریوی آن نگاهی انداختهاند؟ آیا داستان دو روح خنده دار که سوار نیسان میشوند، دانشگاه میروند، سیر الارض که هیچ ، سیرالرویا میکنند و مثل یک کارتون به خواب معشوقه میروند وخود خیالشان را در قالب یک روح خبیث میبینند که در خواب معشوقه در حال سرقت است و... اصولا قابلیت پخش از سیمای جمهوری اسلامی آن هم در پربینندهترین زمان پخش برنامه را دارد؟ آیا تخیل خرافه گونه یک نفر میتواند به عنوان یک سوژه مناسبتی به خورد مردم داده شود؟ و آیا هر سناریویی که در آن روح نقش اول باشد میتواند یک سریال مذهبی باشد؟
«پنج کیلومتر تا بهشت» از جمله سریالهایی که است که بیننده از ابتدا تا انتهای آنرا حدس میزند و میدادند که یا در فینال امیرحسین نخعی میمیرد و البته با رو شدن دست دزدان نابکار نام نیک از او باقی میماند و یا زنده میماند و باز با رو شدن دست دزدان او با آیدا ازدواج میکند و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی میکنند.
+
من با ديدن اين سريال متوجه شدم جهنم درست زير اتوبان بعثت است
babelirani
17-08-2011, 21:57
به نظر من این علیرضا افخمی با این صدا و سیما قرارداد بسته که هر سال یه سریال چرت و پرت تحویل مردم بدبخت بدن
این قسمتش که خدا خیرشون بده فقط یلدا رفت شیشه رو دید بعدا" آقای فرزین از پسرش حمایت کرد خدایش اگه یه سریال واقعی و درست و حسابی بود نه کیلویی میتونست این قسمتو توی کمتر از 6-7 دقیقه خلاصه کنه هیچیم کم نمیشد
به نظر من این علیرضا افخمی با این صدا و سیما قرارداد بسته که هر سال یه سریال چرت و پرت تحویل مردم بدبخت بدن
این قسمتش که خدا خیرشون بده فقط یلدا رفت شیشه رو دید بعدا" آقای فرزین از پسرش حمایت کرد خدایش اگه یه سریال واقعی و درست و حسابی بود نه کیلویی میتونست این قسمتو توی کمتر از 6-7 دقیقه خلاصه کنه هیچیم کم نمیشد
نتیجه بدبینی همینه.
وقتی کسی به یه چیز نگاه خوبی نداشته باشه هرچی که ازش ببینه تو نظرش بد جلوه می کنه.
خیلی نکات جدید و ابتکاری تو سریال هست. از جمله زمان بندیش توی فیلم و توی ماه رمضون نبودنش و اینکه اصلا ربط مستقیم به ماه رمضان نداره همه نکات جدیدی هستند که میشه بهشون مثبت نگاه کرد.
حالا همین که ببینی کارگردانش افخمیه دیگه اگه افخمی دستشو تا ته بکنه تو عسل و تقدیم ما کنه باز هم ازش بد میگیم. اصلا هم دقت نمی کنیم که فیلمنامه نویسی، نویسندگی، انتخاب بازیگر و خیلی چیزای دیگه کار کارگردان نیست و به اون ربطی نداره و فقط با استناد به "افخمی" بودن شیرازه فیلم رو از هم می پاشیم.
یلدا نه و آیدا. بهتره همیشه سریال رو با دقت و کامل ببینید بعد با دلایل منطقی نقدش کنید و ازش بد بگید. من هم کاری ندارم که سریال خوبیه یا بده.
امشب یه تیکه بعد از 16 شب بازی کردند
اونجایی که داریوش فرهنگ زد توی گوش جمشید و جمشید جوابش را داد
M . Sayid
17-08-2011, 23:54
امشب یه تیکه بعد از 16 شب بازی کردند
اونجایی که داریوش فرهنگ زد توی گوش جمشید و جمشید جوابش را داد
يه جوري نوشتي انگار جمشيدم يكي زده !!:18::18:
اون بزرگ بود پارسال شترق - شترق :31::31:
یعنی اگه کسی بمیره تا چند دقیقه چون بدنش گرمه نمیفهمه که مرده نه؟
چه جالب؟اگه جنازش رو نمیدید فکر کنم حالا حالاها نمیفهمید که مرده.
كتاب زندگي پس از مرگ رو بخونيد . اونجا هم نوشته اكثر كساني كه ميميرند تا چند دقيقه اي نمي فهمند و باور نمي كنند كه مردن.
babelirani
18-08-2011, 11:19
نتیجه بدبینی همینه.
وقتی کسی به یه چیز نگاه خوبی نداشته باشه هرچی که ازش ببینه تو نظرش بد جلوه می کنه.
خیلی نکات جدید و ابتکاری تو سریال هست. از جمله زمان بندیش توی فیلم و توی ماه رمضون نبودنش و اینکه اصلا ربط مستقیم به ماه رمضان نداره همه نکات جدیدی هستند که میشه بهشون مثبت نگاه کرد.
حالا همین که ببینی کارگردانش افخمیه دیگه اگه افخمی دستشو تا ته بکنه تو عسل و تقدیم ما کنه باز هم ازش بد میگیم. اصلا هم دقت نمی کنیم که فیلمنامه نویسی، نویسندگی، انتخاب بازیگر و خیلی چیزای دیگه کار کارگردان نیست و به اون ربطی نداره و فقط با استناد به "افخمی" بودن شیرازه فیلم رو از هم می پاشیم.
یلدا نه و آیدا. بهتره همیشه سریال رو با دقت و کامل ببینید بعد با دلایل منطقی نقدش کنید و ازش بد بگید. من هم کاری ندارم که سریال خوبیه یا بده.
والا بدبینی نیست سریالی که خوب باشه همه میگن خوبه ولی سریال هایی که چرت و پرت هستن چرا من بگن خوبن ؟
والا نمیدونم این که از ماه رمضون حرف نمیزنه کجاش ابتکاره و میشه بهش نمره مثبت داد ؟
بعدشم شما که به من ایراد میگیری که به جای آیدا نوشتم یلدا یه نگاهم اول به نویسنده ها میکردی میدیدی که نویسنده ام افخمیه . ببخشید انتخاب بازیگر پس به عهده ی کی هست ؟ پس اینجوری که شما میگید کارگردان هیچ کاره شد
سریال بدی نیست ولی خوب روش کار نشده و جای ضعف زیاد داره
همشم که حرف زدن اون دختر و پسره امیر حسینه...میره رو اعصاب
کنایه سنگین سریال شبکه 3 به آقاها و آقازادهها
مجموعه تلویزیونی «5 کیلومتر تا بهشت» که از آغاز ماه مبارک رمضان از شبکه 3 سیما روی آنتن رفته، با وجود انتقادهای فراوانی که بر آن وارد شده، به سبب عادت بینندگان تلویزیون، مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرده است.
به گزارش «تابناک»، این مجموعه که روایت خاصی از دنیای ارواح به مخاطب ارایه می کند، امشب به تناسب داستان، بحث را به سمت سوءاستفاده فرزند یک خانواده ثروتمند ـ با بازی شهنام شهابی ـ از موقعیت خانواده و پدرش کشاند که در عین حال، پدر خانواده ـ با بازی داریوش فرهنگ ـ با وجود محرز شدن جرم پسرش، حاضر به اعتراف و پذیرش آن نزد پلیس نشد.
در این بخش از این مجموعه، هنگامی که روح امیرحسین ـ با بازی مهدی سلوکی ـ شاهد این قضایا و ظلمی که به او می رفت بود، روح سرگردان دختری ـ با بازی پریناز ایزدیار ـ که با او همراه است، در دیالوگی سنگین به انتقاد از آقاهای سیاسی پرداخت که در عالم سیاست با وجود محرز شدن خبط و خطای فرزندانشان، حاضر به پذیرش جرم آنها نیستند و به راحتی چشم بر خطای آنان می پوشند و حاضر می شوند در کمال بی انصافی، گناه آنان را به گردن دیگران بیندازند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این سکانس، روح سرگردان دختر، خطاب به روح امیرحسین گفت (نقل به مضمون): «در دنیای سیاست هم هستند کسانی که خطا و جرم فرزندانشون رو می بینن ولی حاضر نیستند که از اونا دل بکنند و تا آخر پای خطای فرزندانشون می مونند...».
گفتنی است، مجموعه تلویزیونی «5 کیلومتر تا بهشت» به کارگردانی علیرضا افخمی، یکی از سریالهای تلویزیونی ماه رمضان امسال است که داستانی کاملا جدی را دستمایه کار خودش قرار داده است.
در این سریال، بازیگران مطرح سینما و تلویزیون از جمله عبدالرضا اکبری، داریوش فرهنگ، مهدی سلوکی، شبنم قلیخانی، شهرام قائدی، رضا توکلی، شهنام شهابی، پردیس افکاری، نفیسه روشن و پریناز ایزدیار، ایفای نقش داشتهاند که البته انتقاداتی به آن وارد است و در جای خود، بدان خواهیم پرداخت.
آقا من یه سوال برام پیش اومده اگه کسی تونست جواب بده.... مگه غیر از اینه که اینا اگه روی اجسام تمرکز کنند ازش رد میشن مثل مبل که حواسشون وقتی بود میوفتادند پایین....حالا اگه اینا تمرکزشون رو روی کل کره زمین جمع کنن چی میشه؟ اصلا جاذبه مگه روی اینا اثر داره که میگه وقتی حواست باشه میخوری زمین؟!
پی نوشت : :دی امشب خوابتون نمیبره :27:
نفیسه روشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفیسه روشن و برادرش در کنسرت علی لهراسبی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفیسه روشن و مادرش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی باک بی بال
18-08-2011, 21:53
این امیر حسین هم دیونه هست ها
حوریه بهشتی رو ول کرد چسبید به این دختره
کل این سریال میشه توی 60 دقیقه خالص کرد
مثل امروز چی بود چی توش بود یا چی می خواست بگه وسطش 10 دقیقه تبلیغ گذاشت هنوز مفید تر بود
والا بدبینی نیست سریالی که خوب باشه همه میگن خوبه ولی سریال هایی که چرت و پرت هستن چرا من بگن خوبن ؟
والا نمیدونم این که از ماه رمضون حرف نمیزنه کجاش ابتکاره و میشه بهش نمره مثبت داد ؟
بعدشم شما که به من ایراد میگیری که به جای آیدا نوشتم یلدا یه نگاهم اول به نویسنده ها میکردی میدیدی که نویسنده ام افخمیه . ببخشید انتخاب بازیگر پس به عهده ی کی هست ؟ پس اینجوری که شما میگید کارگردان هیچ کاره شد
فقط منظور این بود که به خاطر دشمنی با فرد خاصی دنبال عیب جویی از فیلم نباشید.
درست مثل قضیه قهوه تلخ که خیـــــلی ها با وجود اینکه می دونستن خیــــلی از قسمتهاش فقط و فقط آب بندیه باز هم میگفتن چون مهران مدیری کارگردانشه میرم میخرم، اینم شد حرف؟
فقط بحث همین بود من از کسی یا فیلمی حمایت نکردم.
شـیـفــو
18-08-2011, 23:19
تايپيك اين سريال هنوز فعاله :27:
من فكر كردم ديگه كسي نمبينتش ، من از قسمت سوم يا چهارم تا الان نديدمش .
ولـش كنيد به خدا وقتتون تلف ميشه ، ظاهرن مذهبي هست اما كمدي خواستن بسازن كه تو هيچ كدوم موفق نشدن .
حيف داريوش فرهنگ :41:
خنده بازار با اين همه بي مزگي و لودگي ها و دلقك بازي هاشون بامزه تر از اين سرياله .
" به شعور تماشاچي توهين ميكنند بعد هم دلايل الكي ميارن "
babelirani
19-08-2011, 11:16
فقط منظور این بود که به خاطر دشمنی با فرد خاصی دنبال عیب جویی از فیلم نباشید.
درست مثل قضیه قهوه تلخ که خیـــــلی ها با وجود اینکه می دونستن خیــــلی از قسمتهاش فقط و فقط آب بندیه باز هم میگفتن چون مهران مدیری کارگردانشه میرم میخرم، اینم شد حرف؟
فقط بحث همین بود من از کسی یا فیلمی حمایت نکردم.
سلام
والا دشمنی خاصی با کسی ندارم ولی افخمی سریال پارسالشم پنجمین خورشید هم چنگی به دل نزد اینم از این سریالش . ولی خوب باهاتون تا حدودی موافقم و خدایش قهوه تلخم خیلی آبکی شد
golden111
19-08-2011, 11:58
فقط منظور این بود که به خاطر دشمنی با فرد خاصی دنبال عیب جویی از فیلم نباشید.
درست مثل قضیه قهوه تلخ که خیـــــلی ها با وجود اینکه می دونستن خیــــلی از قسمتهاش فقط و فقط آب بندیه باز هم میگفتن چون مهران مدیری کارگردانشه میرم میخرم، اینم شد حرف؟
فقط بحث همین بود من از کسی یا فیلمی حمایت نکردم.
من هم کاملا موافقم که در انتقاد یا تعریف از چیزی یا کسی باید جنبه انصاف رعایت کرد،این مشکل بزرگ وجود داره که ما همه چیزو یا سفید می بینیم یا سیاه، نکات مثبت اگه وجود داشته باشه را هم نمیبینیم
در رابطه با خیلی از چیزها مثلا در این تاپیک گیر دادند به سریال که چرا روح از زمین در نمیاد و ... و یا اینکه تو هالیوود اینطوری نیست
برای مثال فیلم ghost town را برید ببینید تو فیلمش روح ها همه سایه دارند همه از اونور زمین در نمیاند ، حتی روحشون سوار ماشین میشه و موبایلم داره
خلاصه اینکه درسته که این سریال یا خیلی از فیلم های دیگه نقاط ضعف زیادی دارند. اما باید برای قضاوت نکات مثبتشون را هم دید
babelirani
19-08-2011, 12:05
من هم کاملا موافقم که در انتقاد یا تعریف از چیزی یا کسی باید جنبه انصاف رعایت کرد،این مشکل بزرگ وجود داره که ما همه چیزو یا سفید می بینیم یا سیاه، نکات مثبت اگه وجود داشته باشه را هم نمیبینیم
در رابطه با خیلی از چیزها مثلا در این تاپیک گیر دادند به سریال که چرا روح از زمین در نمیاد و ... و یا اینکه تو هالیوود اینطوری نیست
برای مثال فیلم ghost town را برید ببینید تو فیلمش روح ها همه سایه دارند همه از اونور زمین در نمیاند ، حتی روحشون سوار ماشین میشه و موبایلم داره
خلاصه اینکه درسته که این سریال یا خیلی از فیلم های دیگه نقاط ضعف زیادی دارند. اما باید برای قضاوت نکات مثبتشون را هم دید
سلام
منم با نظر شما موافقم ولی سریالی که اصلآ" نقطه مثتی نداره رو چیکارش کنیم ؟
اگه نقطه مثبتی داره خوشحال میشم بگید منم بدونم
golden111
19-08-2011, 12:18
سلام
منم با نظر شما موافقم ولی سریالی که اصلآ" نقطه مثتی نداره رو چیکارش کنیم ؟
اگه نقطه مثبتی داره خوشحال میشم بگید منم بدونم
سلام
تاکید من روی نوع قضاوت است به صورت کلی
این سریال نقاط ضعف زیادی داره و خودم منتقد بودم تو این تاپیک
و اینکه اگه خودمون را جای سازندگان سریال بذاریم میبینیم اونام مشکلات زیادی روبرو هستند چون مخاطبشون افرادی هستند که یک سری اعتقادات خاصی در رابطه با روح و برزخ و...دارند و متاسفانه این سریال نتونست خوب کار کنه
اما نکات مثبتش تم اصلی کار ، یعنی این موضوع سریال (فارغ از چیزهای آبکی که همه سریال ها تلویزیون قاعده شده واسشون) یه موضوعی که جای کار زیاده
به نظرمن سال اولی که این موضوعات وارد تلویزیون شد مخاطب رشد کرده اما تلویزیون رشد نکرده
خوب به نظر شما اینجوری نیست ؟
بخوایم حساب کنیم فیلم خوب خیلی خیلی کم پیدا میشه
و بیشتر برنامه ها ابکین خب چیکار میشه کرد مجبوریم
بعضی مواقع ببینیم .....
moucker_boy
21-08-2011, 13:46
ولی انصافی آی می خندیما آی می خندیما. فک کنم به خاطر همین دیروز پخشش نکردن. سوتیای خیلی باحالی می دن تو این فیلم.
هه هه...
.
.
.
MoH_@_MaD
21-08-2011, 22:23
10 عکس/ بازیگران مجموعههای ماه رمضان خارج از صفحه تلویزیون و در برابر دوربین عکاس ها چگونه اند؟
هدی زین العابدین، بازیگر نقش فاطمه سریال «سقوط یک فرشته»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهران رنجبر بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی سلوکی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریناز ایزدیار، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش فرهنگ، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبنم قلی خانی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفیسه روشن، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرام قائدی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الناز حبیبی، بازیگر سریال «۵ کیلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : کافه سینما
dragon-fly
22-08-2011, 20:46
سلام
دوستان تو این عکسایی که این دوست عزیز گذاشته بود،اخرین عکس(الناز حبیبی) مال کدوم نقشه تو این فیلمه ؟
با شهنام شهابي، بازيگر مجموعه «پنج كيلومتر تا بهشت»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهنام شهابي متولد سال 1361 در تهران و فارغالتحصيل بازيگري و كارگرداني تئاتر است و با اين كه چند فيلم كوتاه را كارگرداني كرده، اما مخاطبانش او را به واسطه بازيهايش در تاوان، لبه تاريكي، بيتو تنهايم، از كنار هم ميگذريم و ... ميشناسند. شهابي در شبهاي ماه رمضان سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» را روي آنتن شبكه 3 سيما دارد. او در اين مجموعه نقشي به قول خودش خاكستري دارد. به اين بهانه به سراغش رفتيم تا از اين تجربه بيشتر برايمان بگويد. جالب است بدانيد او وقتي 8 سال بيشتر نداشته توسط كيانوش عياري پايش به دنياي سينما باز شده است و در شاخ گاو اين كارگردان، اولين تجربه سينمايي خود را داشته است.
چه شد كه در سريال پنج كيلومتر تا بهشت بازي كرديد؟
پس از بازي در سريال تاوان پيشنهادهاي زيادي داشتم كه بيشتر آنها در ادامه همان نقش بود و چون نميخواستم خودم را تكرار كنم، بنابراين قبول نكردم تا اين كه پيشنهاد بازي در اين سريال به من شد و چون تا به حال با آقاي افخمي همكاري نكرده بودم، اين فرصت را غنيمت شمردم و با اين كه فيلمنامه كامل نبود، قبول كردم حضور داشته باشم.
يعني نميدانستيد قرار است چه نقشي بازي كنيد؟
دقيقا همينطور بود و به اعتماد آقاي افخمي در اين مجموعه حضور يافتم.
در حال حاضر از اين اعتماد راضي هستيد؟
بله. فكر ميكنم اين سريال توانسته مخاطبان خود را پيدا كند.
از نقش جمشيد بگوييد. او را چگونه ميبينيد؟
به نظرم جمشيد شخصيتي خاكستري است. او ايدهالهاي زيادي دارد و خيلي زود هم ميخواهد به همه آنها برسد. شايد به نظر خيليها اين نقش منفي به نظر برسد، اما من خودم چنين ديدگاهي را نسبت به جمشيد ندارم. او به خاطر رسيدن به قدرت، خطا ميكند و در شرايطي تصميم اشتباهي ميگيرد، وگرنه واقعا ذات منفي و منفوري ندارد.
عليرضا افخمي چقدر در نزديك شدن شما به نقش تاثير داشت؟
خيلي زياد. اصلا فكر ميكنم با بازي در اين سريال دوباره متولد شدم، البته به لحاظ زندگي هنري. افخمي مديري دقيق و باتجربه است. نحوه برقراري ارتباط با مخاطب را خيلي خوب ميشناسد و اصلا من بر همين اساس در اين كار بدون دانستن قصه بازي كردم، چون مطمئن بودم در نهايت خروجي خوبي خواهيم داشت.
براي انتخاب يك نقش چه معيارهايي داريد؟
متن و كارگردان برايم اهميت زيادي دارند، چون اگر متن قوي باشد، كارگردان خوب هم ميتواند آن را به يك اثر هنري واقعي تبديل كند.
در بعضي سكانسها خيلي با جديت بازي نميكنيد. چرا؟
نميدانم، چرا اين اتفاق افتاده است. البته خودم چنين احساسي ندارم و با تمام وجودم اين نقش را بازي كردم. اگر اين اتفاق افتاده شايد دليلش خستگي و نداشتن استراحت در اين مدت بوده است.
بازي در كنار بازيگراني مثل داريوش فرهنگ، پرديس افكاري و ... چگونه بود؟
فقط ميتوانم بگويم از اين هنرمندان درسهاي زيادي آموختم و بسيار به من كمك كردند و خيلي راحت و بدون داشتن هيچ استرسي ميتوانستم روبهروي آنها بازي كنم.
آقاي شهابي! نظرتان درباره رقابت سريالهاي مناسبتي چيست؟
به نظر من بسيار مهم است و به نوعي ميتواند سكوي پرشي باشد براي افرادي كه علاقهمند هستند ديده شوند و ماه رمضان فرصت خوبي براي بيشتر ديده شدن است، چون مخاطب 30 شب سريالها را دنبال ميكند.اما اين سريالها معمولا يك كليشه هميشگي دارند و آن تحول دروني شخصيت اصلي در قسمتهاي پاياني است كه به يك فرشته تمام عيار تبديل ميشود. چرا؟
شايد اين مساله تكراري و كليشهاي به نظر برسد، اما به هر حال اقتضاي اين ماه است و چنين فضايي وجود دارد. به همين علت بيشتر شخصيتهاي منفي سريالها به خوب بودن سوق پيدا ميكنند و فكر ميكنم اين تحول در مخاطبان هم رخ ميدهد و براي آنها تلنگري خواهد بود.
به نظر شما جمشيد هم بر مخاطب تاثير خواهد گذاشت؟
اگر خوب از عهده كار بر آمده باشم، حتما اين اتفاق ميافتد، چراكه بدي و راه كج رفتن هيچ وقت بيپاسخ نخواهد ماند و نميشود ره صد ساله را يكشبه و بدون هيچ خطايي طي كرد.
پنج كيلومتر تا بهشت چه جايگاهي در پرونده هنري شما دارد؟
خيلي آن را دوست دارم و تجربه شيريني برايم بود و چيزهاي زيادي در اين كار آموختم كه مطمئنا در آينده بسيار برايم راهگشا خواهد بود.
خودتان چقدر مخاطب كارهاي ماورايي هستيد؟
اتفاقا اينگونه فضاها را خيلي دوست دارم، چون به نوعي ناشناخته هستند و بسيار آدم را كنجكاو ميكنند كه از اين عالم سر درآورد و فكر ميكنم آقاي افخمي پس از چند تجربه در اين نوع كارها، حالا خيلي خوب ميتوانند چنين فضايي را به تصوير بكشند.
روزي چند ساعت كار ميكرديد؟
ساعت كارمان خيلي زياد بود. گاهي تا شانزده هفده ساعت پشت سر هم تصويربرداري داشتيم.
خسته نميشديد؟ كي فرصت داشتيد كه ديالوگ حفظ كنيد؟
قطعا خسته ميشديم، اما چون كار را بايد به آنتن پخش ميرسانديم چاره ديگري نداشتيم. ديالوگها را هم سر صحنه و خيلي زود حفظ ميكرديم. البته قبل از تصويربرداري حسهاي لازم در صحنه را پيدا ميكرديم.
در اين مدت توانستهايد سريالهاي ديگر را هم دنبال كنيد؟
خير، چون در اين مدت بيشتر سر كار بودم و فرصت كافي نداشتم.
در آينده شاهد چه كار ديگري از شما خواهيم بود؟
در فيلم سينمايي «شيش و بش» به كارگرداني بهمن گودرزي بازي كردهام كه در آن بازيگران ديگري از جمله محمدرضا گلزار و آنا نعمتي بازي كردهاند و فكر ميكنم بعد از عيد فطر اكران خواهد شد.
پنج كيلومتر تا بهشت...
فقط ميتوانم بگويم با بازي در اين سريال دوباره متولد شدم.
دوست دارم اين را در آخر از شما بپرسم. از 8 سالگي تا الان در تعداد كمي فيلم و سريال بازي كردهايد. چرا تعداد كارهايتان اينقدر كم است؟
پس از سريال طنز «اين زمينيها» 4 سال بازي نكردم، با اين كه به من پيشنهادهاي زيادي شد. براي فيلم «ابراهيم» در جشنواره چهاردهم فيلم فجر از بازي من تقدير كردند و جشنواره جيفونيه ايتاليا هم به من لوح تقدير دادند. آن زمان پيشنهادهايم زياد شد، اما ميترسيدم مثل بازيگراني شوم كه زود از رده خارج ميشوند. خيلي ترس داشتم، چون تمام همسن و سالهاي من وقتي به نوجواني رسيدند، ديگر بازي نكردند، بنابراين خودم خواستم كه مسيرم را آهسته و پيوسته ادامه دهم.
جام جم
MusicManiac
23-08-2011, 00:12
سلام
دوستان تو این عکسایی که این دوست عزیز گذاشته بود،اخرین عکس(الناز حبیبی) مال کدوم نقشه تو این فیلمه ؟
دوستمون یا اون منبعی که عکسها رو ازش گرفتن اشتباه کرده. الناز حبیبی یکی از بازیگرای سریال "سیامین روز" هست نه "پنج کیلومتر تا بهشت"
با شهنام شهابي، بازيگر مجموعه «پنج كيلومتر تا بهشت»
شهنام شهابي متولد سال 1361 در تهران و فارغالتحصيل بازيگري و كارگرداني تئاتر است و با اين كه چند فيلم كوتاه را كارگرداني كرده، اما مخاطبانش او را به واسطه بازيهايش در تاوان، لبه تاريكي، بيتو تنهايم، از كنار هم ميگذريم و ... ميشناسند. شهابي در شبهاي ماه رمضان سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» را روي آنتن شبكه 3 سيما دارد. او در اين مجموعه نقشي به قول خودش خاكستري دارد. به اين بهانه به سراغش رفتيم تا از اين تجربه بيشتر برايمان بگويد. جالب است بدانيد او وقتي 8 سال بيشتر نداشته توسط كيانوش عياري پايش به دنياي سينما باز شده است و در شاخ گاو اين كارگردان، اولين تجربه سينمايي خود را داشته است.
فارغ التحصیل بازیگری هست و اینقدر بازیش داغونه؟!!!
Lady parisa
23-08-2011, 08:31
بعد از چند روز که سریال پخش نشد! همچین مطلب چشم گیری هم نداشت!
+
وااااااااای چقدر مادر جمشید بد نقشش و بازی می کنه!
moucker_boy
23-08-2011, 14:12
اه اه! تازگیا این نویسنده ها چه لوس شدن.
یکی از دیالوگای مامان آیدا:
ـ سلام آیدا! چطوری؟
این دیالوگم باید بهش اصافه می کردن:
ـ خوب دیگه وقت خوابه! جیش، بوس، لالااااا!
.
.
.
برای سرگرمی مجموعه نمیسازم/ پایان ماجرا از زبان کارگردان
نویسنده و کارگردان مجموعه مناسبتی "پنج کیلومتر تا بهشت" با تاکید بر اینکه برای سرگرمی مجموعه نمی سازد گفت: این مجموعه را دینیترین و پر محتواترین مجموعه کارنامه حرفهای خود میداند. به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا افخمی کارگردان مجموعههای تلویزیونی "زیر زمین"، "پنجمین خورشید"، "او یک فرشته بود" و نویسنده مجموعه "اغما" به کارگردانی سیروس مقدم است که عمده فعالیتهای وی در ساخت سریالهای مناسبتی بوده است.
امسال مجموعه تلویزیونی "پنج کیلومتر تا بهشت" به کارگردانی افخمی از شبکه سه پخش میشود. مجموعهای با بازی داریوش فرهنگ، مهدی سلوکی، پردیس افکاری، شبنم قلیخانی و... که مانند اغلب آثار این نویسنده و کارگردان فضایی ماورایی دارد. در این گفتگو علیرضا افخمی درباره ویژگیهای مجموعه "پنج کیلومتر تا بهشت" صحبت کرده است.
*خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: مجموعه نمایشی "پنج کیلومتر تا بهشت" را وقتی با مجموعههای مناسبتی سالهای قبل مقایسه میکنیم، به نظر میرسد با یک کار تکراری مواجه هستیم.
- علیرضا افخمی : تکرار در چه چیزی؟
* تکرار در مفاهیم زندگی پس از مرگ، پرداختن به مسائل ماورائی و....
- اصولاً داستان مجموعه، به همان مقدار که ماورائی است، سعی دارد مفاهیمی را به مخاطب ارائه کند. داستان زمینی هم در آن کاملاً مشهود است. قصه ارتباط همایون و پسرش و ماجرای دزدی که وی از پدرش کرده است یا ارتباطی که درون فیلم بین افراد برقرار است از جمله این موارد محسوب میشود که از این جهت نمیتوان مقوله تکرار را به مجموعه نسبت داد.
در حوزه مسائل ماورائی میتوان مجموعه را از دو زاویه نگاه کرد یک زاویه نشانه و کاراکترهای به کارگرفته شده و زاویه دیگر، ژانر مجموعه است. در گذشته نشانههایی چون برزخ، فرشته و شیطان در مجموعههای "او یک فرشته بود"، "اغماء"، "روز حسرت"، "چشم" ، و ... به کار گرفته شده بودند که این نشانهها در مجموعه "پنج کیلومتر تا بهشت" مشاهده نمیشود. در مجموعه تلویزیونی امسال، اثری از برزخ، فرشته یا شیطان وجود ندارد و از جهت این نشانهها میتوان گفت "پنج کیلومتر تا بهشت" کار تکراری نیست.
* از زاویه پرداختن به مسائل ماورائی چطور به این موضوع نگاه میکنید. باز هم معتقدید تکراری نیست و یا چنین آثاری تاکنون ساخته نشده است؟
- اگر مقصود این است که در ژانر مجموعههای ماورائی، فیلم بسیار ساخته شده و کمتر باید فیلم بسازیم این حرف دیگری است که باید قدری در مورد آن بحث کارشناسی داشته باشیم، اما اگر منظور این است که به طور کامل در این ژانر فیلم نسازیم ، مثل این است که شما بگویید در ژانر پلیسی و .... فیلم ساخته نشود که من معتقدم صحبت نادرستی است و نباید به آن توجه کرد.
نشانههای جدید که در مجموعههای امسال ارائه شده است، به گونهای است که مخاطب احساس نمیکند با موجودات ماورائی روبروست. بلکه احساس میکند افرادی هستند که بر اعمال و رفتار او نظارت دارند و در مورد او قضاوت میکند.
* از مباحث مهمی که برای ساختن فیلم و مجموعههای اینچنین در کشور ما مورد توجه باید باشد، استفاده از کارشناسان مسائل دینی و اسلامی است، چقدر از حضور چنین افرادی استفاده کردید؟
- آقایان برازش، مجید میریان، تاجالدینی که از دوستان من در مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما هستند، در به کارگیری مقولات مطرح شده در مجموعه نمایشی کمک بسیاری به من داشتند. البته کارشناسان دیگری بودند که نامشان را الان در ذهن ندارم. در کنار این کارشناسان برجسته، حدود یک سال و نیم مطالعه خیلی فشرده داشتم که فعالیت نکردنم حدود یک سال و نیم گذشته به دلیل همین تمرکز بر برخی منابع دینی و اسلامی بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داریوش فرهنگ و شبنم قلیخانی در نمایی از "پنج کیلومتر تا بهشت"
* از منابع خاصی استفاده کردید؟
- دوره آثار آقای مطهری در اولویت مطالعهام بود که برخی از کتب ایشان را دوباره مرور میکردم، همچنین تفسیر المیزان علامه طباطبایی، معاد شناسی علامه طهرانی، مفتاح الغیب و ... و بسیاری از آثار عارفان بنام مانند محیالدین ابن عربی را مطالعه کردم. برخی آثار مذهبی هم که در حوزه خواب بودند، مورد توجهام قرار گرفت.
* در ارتباط با مقوله خواب، دنبال انتقال چه مفهومی به مخاطب بودید؟
- مقوله خواب، یک امر جدی برای من است. بر خلاف آنچه که شاید برخی همچون فروید معتقدند که خواب صرفاً زاییده تخیلات و اتفاقاتی است که در طول شبانه روز برای انسان اتفاق میافتد و انسان به تاسی از آن اتفاقات، توهماتی را میبیند.
من خواب را یک مقوله پر اهمیت و حقیقی میدانم. افرادی چون فروید، خواب را مقولهای کاملاً مادی و خاکی تصور میکردند، اما حداقل در مطالعاتی که بنده داشتم و شاید هم قدری شهودی باشد، دریافتم که خواب، یک عرصه حقیقی، غیر مادی و ماورائی است که بر همین اساس ضرورت توجه مردم را دو چندان میکند.
در نظر ما مسلمین وقتی خوابی میبینیم باید حداقل قدری در آن تامل و تعمق کنیم تا در جهت اعتلای خود از آن استفاده کنیم. خواب آنچنان اهمیت دارد که از منظر ما مسلمین برای آن آداب و شکل خاصی ذکر شده است و یک شکل خاص برای خوابیدن توصیه شده است.
البته درکنار این زاویه نگاه که خواب را واجد حقایقی میداند، فریبکارانی هم آن روی سکه حضور دارند و با عنوان معبر و خواب گزار، ادعای ارتباط با برخی عوالم و برخی شیادان ادعای ارتباط با امام زمان (عج) را مطرح میکنند که ادعاهای گزاف و بی پایه است. به همین دلیل طرح مقوله خواب، حرکت بر یک لبه تیز است که باید به طرفین آن توجه شود.
* شما که عمدتا کارهایی با مفهوهایی که عنوان کردیم، دنبال میکنید چه رویکردی را در این مجموعه پیش روی قرار دادید؟
- من وقتی در داستانی که مینویسم یا فیلم و مجموعهای که می سازم، نتوانم حداقل یک مضمون و مفهوم عمیق اخلاقی را منتقل کنم، دچار سرخوردگی میشوم. عمدتا از کاری رضایت نخواهم داشت که صرفاً برای سرگرمی مخاطب و تماشاچی باشد، این مسئله مرا بسیار اذیت خواهد کرد. مفاهیم بزرگ و والایی را در مجموعه دنبال میکردم.
* گویا توجه به مفاهیم اخلاقی در این مجموعه برای شما اهمیت زیادی داشته است؟
- همانطور که به برخی مشاورین مذهبی مجموعه و مطالعاتم اشاره کردم، میتوانم ادعا کنم که دینیترین و پر محتواترین مجموعهای که در عمر کاری ام ساختهام "پنج کیلومتر تا بهشت" بود. من در کارنامه کاریام ساخت مجموعه "او یک فرشته بود" را دارم یا نویسندگی مجموعههای "روز حسرت"، "اغماء" و ... را داشتهام .
به همین دلیل می توانم با تایید بسیاری از کارشناسان سینما و تلویزیون و کارشناسان مفاهیم دینی ادعا کنم که مجموعه "پنج کیلومتر تا بهشت" مفاهیم عمیقتر، جدیتر و مهمتری را در عرصه ایدئولوژی دینی و اسلامی مطرح میکند.
مسائل بنیادینی از قبیل این که دنیای پس از دنیای زمینی ما وجود دارد یا نه !؟ و اصلاً مرگ به معنای عدم و نابودی هست یا نه ؟ آیا مرگ به معنای ورود به یک ساحت و عرصه دیگری است و نوع دیگری از زندگی را به دنبال دارد یا نه؟
از دیگر موارد مورد توجه میتوانم به مقوله جبر و اختیار، اعمال و گناهان و جزا و پاداش مرتبت با آن، تقید به مقوله مهم حجاب، تقید به مسایل شرعی زندگی روزمره و ... اشاره کنم که مکرر در سکانسهای مختلف مورد بحث قرار گرفته است. البته در این میان نگران بودم که با غفلت، این مقولات را به صورت مستقیم و شعاری مطرح کنم که مخاطب آن را پس بزند و از آن برداشت به نصایح و شعارهای مستقیم کند.
* فکر میکنید در این زمینه موق عمل کردید؟
- در حال حاضر که حداقل 14 قسمت از مجموعه ارائه شده، بسیاری از دوستان که صاحبنظر در این مسائل هستند، مطرح میکنند که موفق شدهام، مقولات و مفاهیم بلند مطرح شده را به گونهای در مجموعه جایگزاری کنم که مخاطب احساس شعاری از آن نکند.
حتی جسته، گریخته اظهار میدارند که چرا دیالوگهای دینی بین کاراکترهای فیلم مخصوصا بین امیرحسین و مینا کم شده است. از این نظر، خوشحالم که توانستهام با این مقولات با مخاطبم ارتباط خوب برقرار کنم و مجموعه مورد استقبال قرار بگیرد.
*یکی از دغدغههایی که جامعه متدین ما در مورد فیلمها و مجموعهها مطرح می سازد، نوع ارتباط دختران و پسران است که حتی در مورد مجموعه "پنج کیلومتر تا بهشت" در مورد ارتباط عاشقانه امیرحسین و مینا انتقاداتی را مطرح میکنند. شما چه پاسخی برای این ابهامات دارید؟
- حداقل در سکانسهایی که تاکنون به مخاطبان عرضه شده است تصور میکنم افراد کمی این دغدغه برایشان به وجود آمده باشد که در ادامه مجموعه، این دغدغه برای آن افراد اندک نیز به صفر خواهد رسید. دلیلش این است که امیرحسین یک ارتباط حسی، عشقی و عاطفی با آیدا دارد و تا آخر قصه تنها کسی که برای نجات امیرحسین جانفشانی میکند آیدا خواهد بود.
* فکر نمیکنید پایان داستان با این صحبت شما برای مخاطب مشخص میشود؟
- بالاخره قدری فضاسازی دارد صورت میگیرد و ممکن است این فضاسازی و ابهامآفرینی بیشتر شود. برای جلوگیری از آن قدری از انتهای داستان را مجبورم بیان کنم که امیر حسین تا انتهای داستان کاملا به آیدا وفادار خواهد بود و عشق و علاقه این دو تا به انتها نه تنها کم نخواهد شد بلکه بیشتر هم میشود که اصلیترین نکتهای است که میتوانم در مورد رعایت حریم امیرحسین و مینا و امیرحسین و آیدا مطرح کنم همین نکتهای است که از داستان مجموعه لو دادم.
حتی اگر این قسمت پایانی را هم بیان نمیکردم مخاطب مجموعه به خوبی درک میکند که صرف قرار گرفتن یک دختر و پسر در یک قاب و در یک سکانس نمیتواند این نتیجه را القا کند که این دو رابطه عاشقانهای با هم خواهند داشت بلکه مخاطب به خوبی از سکانسهای ارائه شده و سکانسهایی که ارائه خواهد شد در مییابد که کاراکتر امیرحسین و کاراکتر مینا دو کاراکتر متضاد هستند که این موضوع در نوع و بیان دیالوگهایشان کاملاً مشهود است.
به طوری که گویی از دو دنیای متفاوت فکری هستند و به طور مستمر در حال مشاجره و دعوا و رد کردن نظرات هم هستند. نباید تصور کنیم چون این دو نفر در یک قاب دیده میشوند پس حتما باید روابط عاشقانهای برایشان متصور بود.
*از نکات قابل قبول این مجموعه استفاده از فنآوریهای رایانهای است، با تیم خاصی در این زمینه کار کردید؟
- یکی از مواردی که اول کار از آن میترسیدم و قدری در ابتدا با آن محافظه کارانه برخورد میکردم همین بحث فنآوری و جلوههای ویژه رایانهای بود و البته در ادامه با جرئت بیشتری با آن روبرو شدم. بالاخره بحث جلوههای ویژه رایانهای لازمه تفکیک ناپذیر مجموعه "پنج کیلومتر تا بهشت" بود و گریزی از روبرو شدن با آن نبود.
نمیتوانستیم آن را حذف کنیم و اصلا با قصه و داستان عجین شده بود که در ابتدا حتی از این که درست از آب در نیاید وحشت داشتیم.
"پنج کیلومتر تا بهشت" کپیبرداری از فیلم آمریکایی روح است
محمدرضا اسلاملو "پنج کیلومتر تا بهشت" را کپیبرداری از فیلم آمریکایی "روح" دانست. محمدرضا اسلاملو کارشناس رسانه درباره پرداخت به مباحثی چون روح در سریال "پنج کیلومتر تا بهشت" به خبرنگار مهر گفت: خداوند در قرآن فرموده است: وَ یَسْئَلُونَکَ عَنِ الرُّوحِ قُلِ الرُّوحُ مِنْ أَمْرِ رَبِّی وَ ما أُوتیتُمْ مِنَ الْعِلْمِ إِلاَّ قَلیلاً؛ و از تو درباره روح سؤال مىکنند، بگو: روح از فرمان پروردگار من است و جز اندکى از دانش، به شما داده نشده است! (سوره اسراء/ آیه 83).
وی افزود: به همین دلیل انسان نمیتواند ادعا کند چیز زیادی از روح میداند. آیا روح انسانها پس از مرگ یا در زمانی که در کما قرار میگیرند به این شکل و شمایل است؟ آیا عالم مثال و جسم مثالی و برزخی چنین ویژگیهایی دارد؟ بزرگانی که علم دین دارند گفتهاند روحی که از بدن انسان خارج میشود و جسم دخانی و برزخی به این شکلی نیست و چنین حالتها و این گونه رفتارهایی ندارد.
کارگردان مستند "جعبه سیاه 11 سپتامبر" با اشاره به فیلم سینمایی "روح" محصول کشور آمریکا تصریح کرد: ایده آل کارگردان سریال علیرضا افخمی همین فیلم و مجلاتی آمریکایی است که به این مبحث از دیدگاه خود پرداختهاند. حتی گرفته شدن تواناییهای جسمی و شکل ارتباط شخصیت "امیرحسین" در این فیلم شبیه نمونه آمریکایی آن است.
اسلاملو با اشاره به مثل "خلق را تقلیدشان بر باد داد" گفت: نه تنها ایده این سریال تقلیدی است بلکه شکل و شمایل آن هم کپی برداری از فیلم نامبرده است که پس از افطار مردم را به خود گرفتار کرده است.
نويسندهي «پنج كيلومتر تا بهشت» در گفتوگو با ايسنا:
فرصتي براي بازنويسي و طراحي فيلمنامه نداريم
نويسنده سريال «پنج كيلومتر تا بهشت»، با بيان اين كه «داستان اين سريال، تكراري است»، در عين حال گفت: نبايد هميشه منتظر ايدهي تازه باشيم، هرچند اين سريال ايدهي تازهاي دارد.
سجاد ابوالحسني كه همراه با عليرضا افخمي نويسندگي «پنج كيلومتر تا بهشت» را بر عهده داشته، در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاطرنشان كرد: اين قصه طوري نوشته شده كه تازگي ندارد ولي اشكالي هم ندارد؛ مثلا يك قصهي عاشقانه را تماشاچي با وجود اين كه ايده آن ممكن است تكراري باشد، دنبال ميكند.
وي ادامه داد: داستان روح شدن آدمها با لباس و شكل ظاهري كه لحظهي آخر زندگي داشتهاند، تكراري است. بداعتي كه ما در اين كار داشتيم، اضافه كردن يك روح 20 ساله است. ايده اوليه كار ورود به خواب است. ارتباط گرفتن ارواح با زندهها در خواب ايدهاي است كه در سريالهاي ايراني نديدم در مدلهاي خارجي هم تا جايي كه ميدانم چنين ايدهاي وجود ندارد.
اين نويسنده افزود: قصه در شروع به ظاهر تكراري ميرسد اما در ادامه به موضوع خواب ميرسيم. در قسمتهاي اوليه شكلگيري دنياي ارواح و قواعد و قوانين اين دنياي خيالي را تعريف ميكنيم و قواعد و قراردادهاي مربوط به خواب مطرح ميشود، اين مقدمه براي رسيدن به قصه اصلي لازم بود هرچند ممكن بود، كمي تكراري به نظر برسد.
ابوالحسني تاكيد كرد: در واقع با ايدهاي سروكار داشتيم كه هزاران داستان از آن استخراج ميشد؛ اما اين كه ما چه بخشي را انتخاب ميكرديم انتخاب سختي بود. با اين حال داستان اين كار باورپذير است و فكر ميكنم داستان باورپذيري درآمده است؛ به عبارتي اگر سكانسها و زمانهايي را صرف چيزهاي تكراري ميكنيم، تماشاگر با آنها ارتباط برقرار ميكند و به باورپذيرتر شدن قصه كمك ميكند.
وي در ادامه صحبتهايش با اشاره به ايدهي اوليه داستان «پنج كيلومتر تا بهشت»، گفت: دو سال پيش وقتي سريال «روز حسرت» را براي ماه رمضان مينوشتيم، در همان قسمتهاي اول، ايرادي داشتيم كه تصميم گرفتيم ايدهاي نو را كار كنيم؛ ولي اين مشكل فيلمنامهاي حل شد و ما ايدهي «خواب» را نگه داشتيم. بعد از سريال «پنجمين خورشيد» تحقيقات را شروع كرديم. از بهمن 89 نيز روي اين نگارش اين فيلمنامه متمركز شدهام، طرح اصلي نيز پنج يا شش بار بازنويسي شد.
نويسنده «پنج كيلومتر تا بهشت» در پاسخ به پرسشي دربارهي شتابزده بودن كارهاي مناسبتي ماه رمضان و تاثير آن بر كيفيت سريالها با بيان اين كه در نوشتن سريال تنها يك قسمت از گروه توليد جلو هستند، عنوان كرد: وضعيتي پيش آمده است كه ما فرصت آزمون و خطا نداريم؛ مجبوريم هر سكانس را كه حداقلهايي از كامل بودن را داشته باشد، بنويسيم؛ حتي گاهي پيش ميآيد صحنهاي را امروز بنويسيم و روز بعد آن را تصويربرداري كنيم.
وي تاكيد كرد: مجبوريم نسخهي اوليه فيلمنامه را جلوي دوربين ببريم، در نتيجه كيفيت پايين ميآيد و فرصتي براي طراحي و بازنويسي متن نداريم و بايد به جاي اين كه سه يا چهار ساعت براي طراحي وقت بگذاريم، اين فرصت را در يك ساعت خلاصه كنيم.
ابوالحسني يادآور شد: منبع اصلي ما براي نوشتن داستان كتاب تفسير الميزان است كه بارها آن را مرور كردهايم و با اين كه از مشاوران مذهبي كمك گرفتيم، تصميمات را خود من و عليرضا افخمي گرفتيم.
وي در پايان درباره ساعت پخش «پنج كيلومتر تا بهشت» عنوان كرد: باكس سريال بعد از افطار بهترين باكس نمايش سال است و قطعا درصدي از تماشاچي را جذب ميكند. همهي سريالهاي اين ساعت به جز چند تا از آنها پربيننده بودهاند.
MOHAMMAD2010
23-08-2011, 16:23
ببخشید : این یارو الان مرد ؟ یا دوباره الان آسمون بسته میشه میگن خطر رفع شد !؟
moslem47
23-08-2011, 16:56
ببخشید : این یارو الان مرد ؟ یا دوباره الان آسمون بسته میشه میگن خطر رفع شد !؟
احتمالا بمیره. بعد دختره به زندگی بر میگرده و تمام ماجرا رو تعریف میکنه......
befermatooo
23-08-2011, 17:11
کارگردان میاد و نمی زاده فرشته ها بیان امیر حسین رو ببرین .
من شنیدم لفخمی از عزرائیل یه چند روزی وقت گرفته و گفته هنوز سکانس پایانیم مونده :ئی
MOHAMMAD2010
23-08-2011, 17:12
احتمالا بمیره. بعد دختره به زندگی بر میگرده و تمام ماجرا رو تعریف میکنه......
دختره که گفت من دیگه زنده نمیشم هیچ وقت !
MoH_@_MaD
23-08-2011, 17:44
دوستان من چند دقیقه ی آخر قسمت قبل رو ندیدم
چی شد ؟؟
کی مرد ؟: دی
Lady parisa
23-08-2011, 17:48
من توی تبلیغاتش دیدم که پسره زنده میشه! ولی قطعا سر بیست سال دختره می میره! تولدشم که هست!
ولی سوتی دادنااااا.دختره به پسره گفت که من دو یا سه هفته دیگه 20سال میشه که توی کما هستم!حالا این بیست سال کما رو جشن گرفتن:31:یا تولدشو.ضمن اینکه اگر دختره 20سال پیش که رفته کما20ساله بوده باشه! الان باید بابا و مامانش حداقل 70-80ساله باشن! چون روح که تغییر نمیکنه!
پ.ن:نمیدونم این کارگردان مارو رسما گیج کرده:31:
دوستان من چند دقیقه ی آخر قسمت قبل رو ندیدم
چی شد ؟؟
کی مرد ؟: دی
دو روح در جوار هم رفتند یه سری به جسد امیر حسین زدند! دختره گفت حالت اصلاً خوب نیست سرت داره خون ریزی میکنه.
در همین لحظه سقف آسمون باز شد! که بیان امیر حسین خندان رو ببرند به اون بالا بالا ها!
دختره هم میگفت:نرو تنهام نذار!(یا یه همچین چیزایی!)
خلاصه روح امیر حسین داره پرواز میکنه!
reza-atom
23-08-2011, 18:31
اصلاً فکر نمی کردم واسه این سریال این همه صفحه درست شه !!!
این نشون از علاقه ی وافر بچه های پی سی ورد به برنامه های صدا و سیما و سریال های بسیار بسیار زیبا و حرفه ای ساخته شده توسط کارگردانان برجسته و زحمت های هر چه فراوان رئیس زحمتکش صدا و سیماست !!! واقعاً باید آفرین گفت ...!!!!
تاپیک برای رسیدگی به اسپم ها قفل شد .
=========================
بهتره فعلا تاپیک بسته باشه هیچ نکته مثبتی در بحثها دیده نشد که ارزش ادامه تاپیک رو داشته باشه ! البته گویا مشکل بیشتر از خود سریاله !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.