مشاهده نسخه کامل
: لب تاب اسوس بايد موقع خريد حتما آكبند باشه؟؟
سلام دوستان ببخشيد بخاطر يه سوال جزيي وقتتونو مي گيرم ، فردا مي خوام برم خريد ، دستگاه حتما بايد اكبند باشه ؟(n43sl) يا آكبند بودن ملاك نيست
+ موقع خريد چيا رو چك كنم كه سرم كلاه نره؟؟
سريال نامبر اسوس رو كجا بايد وارد كرد؟ اصلا بايد وارد كرد يا مهم نيست؟؟
pooria-ir
27-07-2011, 14:29
سلام دوستان ببخشيد بخاطر يه سوال جزيي وقتتونو مي گيرم ، فردا مي خوام برم خريد ، دستگاه حتما بايد اكبند باشه ؟(n43sl) يا آكبند بودن ملاك نيست
+ موقع خريد چيا رو چك كنم كه سرم كلاه نره؟؟
سريال نامبر اسوس رو كجا بايد وارد كرد؟ اصلا بايد وارد كرد يا مهم نيست؟؟
منظورتو متوجه نمیشم که میگی حتما باید آک باشه !:23:
پَ نه پَ دست 2 بخریم به جای آک :دی ؟
شما اگه اسوس بگیری با گارانتی اصلی یعنی امرتات ،سازگار یا الماس (آخری توصیه نمیشه،چون تقلبیش زیاده) خیالت راحت باشه
موقع خرید فقط گارانتی رو حتما چک کنین و پیشنهاد میکنم یا با گارانتی امرتات بخرین یا مادیران
باسلام
نظر منم اینکه حتما با گارانتی با شه مخصوصا که ایسوس می خوای بگیر چون چند جا شنیدم که قطعاتش دست دوم توش به کار می برند.
pooria-ir
27-07-2011, 14:47
باسلام
نظر منم اینکه حتما با گارانتی با شه مخصوصا که ایسوس می خوای بگیر چون چند جا شنیدم که قطعاتش دست دوم توش به کار می برند.
حرف مفته،توجه نکن :دی
من بالای یک سال N61JQ دارم مثل اسب روزی 9 ساعت روشنه :دی،آخ نگفته،تازه یه ماهی هم میشه چون سیستمم کارت گرافیکش خرابه،شب تا صبح هم دانلود میکنه!!!واقعا ازش راضیم،آروم و بی صدا در عین حال پرقدرت
اگه اینجوری که شما میگی بود،تا الان باید صد بار میپوکید
ضمنا اسوس تنها مارک لپ تاپ تو ایرانه که نماینده رسمی از طرف شرکت مادر داره،اونم 4 تا !
یعنی شما با کارت گارانتی هرکدوم از این 4 تا شرکت میتونی به بقیه هم مراجعه کنی و به خاطر اینکه نماینده رسمی هم هستن مجبورن بهت خدمات خوب بدن
من بالای یک سال N61JQ دارم مثل اسب روزی 9 ساعت روشنه :دی،آخ نگفته،تازه یه ماهی هم میشه چون سیستمم کارت گرافیکش خرابه،شب تا صبح هم دانلود میکنه!!!واقعا ازش راضیم،آروم و بی صدا در عین حال پرقدرت
ضمنا اسوس تنها مارک لپ تاپ تو ایرانه که نماینده رسمی از طرف شرکت مادر داره،اونم 4 تا !
یعنی شما با کارت گارانتی هرکدوم از این 4 تا شرکت میتونی به بقیه هم مراجعه کنی و به خاطر اینکه نماینده رسمی هم هستن مجبورن بهت خدمات خوب بدن
اين قضيه نمايندگيو من از خدمات سازگار پرسيدم گفت نميشه دستگاه امرتات و بياري ! قضيه چيه؟؟
منظورم اينه كه اون چسب روي كارتن بايد باشه/ كارتن بايد مهر و موم باشه يا بازش مي كنن خود فروشنده ها
++ ويستا چطوره؟؟؟
مرسيييييي
Xilevens
27-07-2011, 19:00
هیچ شرکتی تو ایران نمایندگی رسمی و قانونی هیچ برند لپ تاپی نیست
اين قضيه نمايندگيو من از خدمات سازگار پرسيدم گفت نميشه دستگاه امرتات و بياري ! قضيه چيه؟؟
دوست عزیز شما لپ تاپ از سازگار بخری فقط باید ببری پیش همون سازگار و نه هیچ شرکت دیگه
در ضمن اینکه ویستاپخش هم همون الماس هست
یه چیز دیگه اینکه لپ تاپ رو توی کارتن پلمپ شده هم تحویل بگیری بعضی وقتا اطمینانی روش نیست
pooria-ir
27-07-2011, 20:30
هیچ شرکتی تو ایران نمایندگی رسمی و قانونی هیچ برند لپ تاپی نیست
این خدمت شما،پیجی که مشخص میکنه امرتات و ... هم گارانتی رسمی هستن بعدا میدم خدمتتون :10:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما لپ تاپ از سازگار بخری فقط باید ببری پیش همون سازگار و نه هیچ شرکت دیگه
در ضمن اینکه ویستاپخش هم همون الماس هست
یه چیز دیگه اینکه لپ تاپ رو توی کارتن پلمپ شده هم تحویل بگیری بعضی وقتا اطمینانی روش نیست
به هیچ وجه این قضیه درست نیست،شما به فرض اگه با گارانتی سازگار بخری میتونی ببری از امرتات سرویس بگیری،یا از ویستا،فقط امرتات نسبت به همه اینها 2 تا مزیت داره که از بقیه نمیتونین بگیرین،1- امرتات باطری و شارژر رو یک سال گارانتی میکنه که من خودم تو ماه 11 ام برام باطری رو به رایگان عوض کردن
2-امرتا خدمات 48 ساعته برای لپ تاپتون میده که واقعا تو ایران کم نظیره
اگر لپ تاپ اسوس با گارانتی امرتات یا همین هایی که گفتم خریدین و جعبه واقعا پلمپ بود (دوچسب نبود) خیالتون تخت باشه
منظورم اينه كه اون چسب روي كارتن بايد باشه/ كارتن بايد مهر و موم باشه يا بازش مي كنن خود فروشنده ها
++ ويستا چطوره؟؟؟
مرسيييييي
اسوس یه کارتن بزرگ داره که سیاه وسفیده و باید روش پلمپ آبی رنگ اسوس باشه
یه سری نکات رو اینجا دوست خوبم جمع کرده
میتونین نگاه کنین و اگه بازم سوالی داشتین بگین
Xilevens
27-07-2011, 22:03
[QUOTE=pooria-ir;6301425]به هیچ وجه این قضیه درست نیست،شما به فرض اگه با گارانتی سازگار بخری میتونی ببری از امرتات سرویس بگیری،یا از ویستا،فقط امرتات نسبت به همه اینها 2 تا مزیت داره که از بقیه نمیتونین بگیرین،1- امرتات باطری و شارژر رو یک سال گارانتی میکنه که من خودم تو ماه 11 ام برام باطری رو به رایگان عوض کردن
2-امرتا خدمات 48 ساعته برای لپ تاپتون میده که واقعا تو ایران کم نظیره
اگر لپ تاپ اسوس با گارانتی امرتات یا همین هایی که گفتم خریدین و جعبه واقعا پلمپ بود (دوچسب نبود) خیالتون تخت باشه
دوست عزیز من با سازگار تماس گرفتم و گفتن همچین کاری نمیکنن
حتی گارانتی لپ تاپ ها اسوس که از خارج کشور وارد میشه و گلوبال هم هست رو هم قبول ندارن
pooria-ir
27-07-2011, 22:57
[QUOTE=pooria-ir;6301425]ب
دوست عزیز من با سازگار تماس گرفتم و گفتن همچین کاری نمیکنن
حتی گارانتی لپ تاپ ها اسوس که از خارج کشور وارد میشه و گلوبال هم هست رو هم قبول ندارن
من خودم تو امرتات بودم لپ تاپ با گارانتی سازگار اوردن،با همون گارانتی پذیرش شد و مشکلش رو حل کردن،چطور اینجور چیزی میگین شما ! ؟
[QUOTE=zilevens;6301666]
من خودم تو امرتات بودم لپ تاپ با گارانتی سازگار اوردن،با همون گارانتی پذیرش شد و مشکلش رو حل کردن،چطور اینجور چیزی میگین شما ! ؟
والا دوست من منم از خدامه كه همچين چيزي باشه ، اما وفتي با نمايندگي اسوس تو اصفهان تماس گرفتم گفت نمي پذيريم ! شما مي تونين دوباره سراغ بگيريد! اگه باشه خيلي عاليه!!
+توي نت ( سايت امرتات ) خوندم كه مي خان همچين كاري بكنن اما هنوز نكردن انگار
+++ آقا اين قضيه 2 چسبه بودن چيه ؟؟؟ نفهميدم
جاايي نمبشه سريال نامبرو چك كرد ريفر نباشه؟ يا مثلا مشكل سندي بريحا واسه n43sl هست؟
خيلي ممنونم كه با صبر و مهربونيت اطلاعاتت رو به اشتراك مي زاري واقغا باعث دلگرميه!
اگه شما باشيد بين اين دو گزينه كدومو انتخاب مي كنيد؟
asus n43sl
1) i7-2630/4gb ddr3/640 (5400 rpm) / geforce 2gb / bluray/ usb 3 / گارانتي سازگار 2 سال / 1270
2) i7-2630/4gb ddr3/500gb (7200rpm) / geforce 2gb/dvd writer/usb 3 /گارانتي 2 ساله امرتات با كيف و موس (كيف و موس بدرد نخور) 1250
موارد تعيين كننده الان اينه كه يه طرف هارد 5400 rpm ششصد و چهل گيگ هست +بلوري كمبو / يه طرف هارد 7200 rpm پانصد گيگ هست بدون بلوري
گارنتي و 20000 تومان اختلاف هم فكر نمي كنم خيلي مهم باشه ، اين قضيه هارد ها به چه صورته؟ چقدر تفاوت محسوسه؟
+ اين كيف و موس رو همه گارانتي ها دارند؟ آخه اصلا بهش نمي خوره اورجينال باشه خيلي ضايع است!
خيلي ممنون كه تحمل مي فرماييد
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
نمي دونم هارد 7200 چقدر توي اجراي برنامه ها و بازي ها با 5400 تفاوت داره!؟ سرعت كپي پيست برام مهم نيست اما سرعت برنامه ها چرا
+ مي ترسم مصرف باتري - گرما + صدا رو زياد كنه
pooria-ir
28-07-2011, 17:11
[QUOTE=pooria-ir;6301848]
والا دوست من منم از خدامه كه همچين چيزي باشه ، اما وفتي با نمايندگي اسوس تو اصفهان تماس گرفتم گفت نمي پذيريم ! شما مي تونين دوباره سراغ بگيريد! اگه باشه خيلي عاليه!!
+توي نت ( سايت امرتات ) خوندم كه مي خان همچين كاري بكنن اما هنوز نكردن انگار
+++ آقا اين قضيه 2 چسبه بودن چيه ؟؟؟ نفهميدم
جاايي نمبشه سريال نامبرو چك كرد ريفر نباشه؟ يا مثلا مشكل سندي بريحا واسه n43sl هست؟
خيلي ممنونم كه با صبر و مهربونيت اطلاعاتت رو به اشتراك مي زاري واقغا باعث دلگرميه!
والا من که این وسئله رو دیدم که با گارانتی سازگار رو پذیرش کردن،اما این شماره امرتات خودتون بپرسین
88676233
به نظرم برای اینکه خیالتون راحت باشه گارانتی امرتات بگیرین،یکم گرون تر هست،اما از یه یوزر بشنوین که ارزش داره :)
دو چسبه یعنی اون پلمپ آبی رنگ اسوس که رو جعبس یه بار کنده شده و دوباره چسبیده،اگه دقت کنین به محل پلمپ مشخصه
در مورد ریفر شما اگه با گارانتی اصلی 2 ساله گرفتین و زیر دستگاه زده بود 24M مطمئن باشین که مشکلی نداره،در مورد سندی بریج هم اینجا رو بخونین
pooria-ir
28-07-2011, 17:34
اگه شما باشيد بين اين دو گزينه كدومو انتخاب مي كنيد؟
asus n43sl
1) i7-2630/4gb ddr3/640 (5400 rpm) / geforce 2gb / bluray/ usb 3 / گارانتي سازگار 2 سال / 1270
2) i7-2630/4gb ddr3/500gb (7200rpm) / geforce 2gb/dvd writer/usb 3 /گارانتي 2 ساله امرتات با كيف و موس (كيف و موس بدرد نخور) 1250
موارد تعيين كننده الان اينه كه يه طرف هارد 5400 rpm ششصد و چهل گيگ هست +بلوري كمبو / يه طرف هارد 7200 rpm پانصد گيگ هست بدون بلوري
گارنتي و 20000 تومان اختلاف هم فكر نمي كنم خيلي مهم باشه ، اين قضيه هارد ها به چه صورته؟ چقدر تفاوت محسوسه؟
+ اين كيف و موس رو همه گارانتي ها دارند؟ آخه اصلا بهش نمي خوره اورجينال باشه خيلي ضايع است!
خيلي ممنون كه تحمل مي فرماييد
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
نمي دونم هارد 7200 چقدر توي اجراي برنامه ها و بازي ها با 5400 تفاوت داره!؟ سرعت كپي پيست برام مهم نيست اما سرعت برنامه ها چرا
+ مي ترسم مصرف باتري - گرما + صدا رو زياد كنه
بببین هارد 7200 سرعتش بیشتره،اما مصرف باطریش بیشتره و سر وصداش هم بیشتره،اما 5400 مصرف کمتر و سرعت پایین تر
ببین من خودم اسوس دارم با این کانفیگ
Core i7 720qm-Ati hd5730 1gb-4gb ram-640 GB (5400)
چون رم بالاست،سرعت هارد پایین به چشم نمیاد،انتقال اطلاعات توی هارد از یه درایو به درایو دیگه 35 مگ هستش حدودا
در مورد بلوری بهت پیشنهاد میکنم که dvd بگیر،یه سری از بچه ها که بلوری اسوس داشتن خراب شده و کلا گیر زیاد داره،اون موقع قیمتش برابر بود اما من دی وی دی گرفتم و الانم راضیم از انتخابم،بعیدم میدونم از بلوری استفاده کنی،چون خیلی گرونن فعلا...
من پیشنهادم اینه که اینجور چیزی بخری: هارد 640 گیگ با DVD و حتی المقدور گارانتی امرتات
در مورد کیف و موس : من سال پیش که با گارانتی امرتات گرفتم کیف اورجینال با حنس خوب و خود مارک اسوس داشت،و موس هم لاجیتک بود :40: که به سفارش اسوس بود و ارزش پول اضافه رو داشت،حالا الان چک کن ببین چجوریاس خودت تصمیم بگیر
[QUOTE=hsein;6302018]
والا من که این وسئله رو دیدم که با گارانتی سازگار رو پذیرش کردن،اما این شماره امرتات خودتون بپرسین
88676233
به نظرم برای اینکه خیالتون راحت باشه گارانتی امرتات بگیرین،یکم گرون تر هست،اما از یه یوزر بشنوین که ارزش داره :)
دو چسبه یعنی اون پلمپ آبی رنگ اسوس که رو جعبس یه بار کنده شده و دوباره چسبیده،اگه دقت کنین به محل پلمپ مشخصه
در مورد ریفر شما اگه با گارانتی اصلی 2 ساله گرفتین و زیر دستگاه زده بود 24M مطمئن باشین که مشکلی نداره،در مورد سندی بریج هم اینجا رو بخونین
اين قضيه m24 رو جاي ديگه هم ديدم نوشته بودن ، نمي فهمم كجاي دستگاه و به چه عنواني زده m24?
اگه نداشته باشه يعني چي؟ ميشه توضيح بفرماييد
هرچی نظر خودته ازما گفتن بود.
گفتی 9ساعت روشن می مونه بدون شارژ؟
باتشکر
pooria-ir
29-07-2011, 12:47
هرچی نظر خودته ازما گفتن بود.
گفتی 9ساعت روشن می مونه بدون شارژ؟
باتشکر
آخه حرف شما پایه واساس نداره عزیز
من گفتم بدون شارژ 9 ساعت روشن میمونه ؟؟؟؟:18:
pooria-ir
29-07-2011, 12:57
[QUOTE=pooria-ir;6303577]
اين قضيه m24 رو جاي ديگه هم ديدم نوشته بودن ، نمي فهمم كجاي دستگاه و به چه عنواني زده m24?
اگه نداشته باشه يعني چي؟ ميشه توضيح بفرماييد
بیا دیگه خیلی بهت حال دادم :دی
اینم عکس زیر لپ تاپ خودم
اگه این 24 M رئ زده بود و گارانتی حسابی هم داشت و جعبه هم پلمپ بود دیگه خیالت راحت باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Xilevens
29-07-2011, 13:10
[QUOTE=hsein;6304488]
اینم عکس زیر لپ تاپ خودم
اگه این 24 M رئ زده بود و گارانتی حسابی هم داشت و جعبه هم پلمپ بود دیگه خیالت راحت باشه
یه تیکش سیاه شده دوباره عکس بگیر بزار :31:
pooria-ir
29-07-2011, 22:59
[QUOTE=pooria-ir;6305228]
یه تیکش سیاه شده دوباره عکس بگیر بزار :31:
اون سیاهیش سریال لپ تاپ منه که به درد شما نمیخوره :دی
به همون 24M توجه کن :دی
[QUOTE=hsein;6304488]
اینم عکس زیر لپ تاپ خودم
آقا خيلي حال دادي ، مرسي .... يك دنيا ممنون
راستي اينو زير لب تاب زده ، من چجوري بايد قبل خريد چك كنم ؟! خب وقتي پلمپ اش باز شد بد ديدم m24 نداره چي بگم ديگه؟!
pooria-ir
30-07-2011, 00:21
[QUOTE=pooria-ir;6305228]
آقا خيلي حال دادي ، مرسي .... يك دنيا ممنون
راستي اينو زير لب تاب زده ، من چجوري بايد قبل خريد چك كنم ؟! خب وقتي پلمپ اش باز شد بد ديدم m24 نداره چي بگم ديگه؟!
از قبل شرط کن باهاش دیگه :46:
[QUOTE=hsein;6306889]
از قبل شرط کن باهاش دیگه :46:
محبتت رو هيچ وقت فراموش نمي كنم
اینجا فرومه،جای جوک گفتن نیست ...
باسلام
دوست عزیز به دل نگیر فقط خواستم نظرموبدم.....
حالا هرچی می خوای بگیری بگیر ولی از دست من ناراحت نشو!!
باتشکر
سلام دوستان بسیار عزیزم ، با راهنمایی و پشتیبانی شما تونستم 9/5 یه n43sl مامان بگیرم!:دی
خواستم از شما که راهنماییم کردین تشکر کنم و از دوستانی که مثل خودم احتیاج به هر کمکی دارن بخوام که رودرواسی نکنن:دی
کانفیگی که گرفتم (بخاطر وضیعت موجودی بازار اونی که به جمع بندی رسیدیم نشد اما بخاطر قیمتش اینو گرفتم !)
asus n43sl / i72630-/4/500 7200 rpm/2gb gt 540/dvd/usb 3 / 2سال گارانتی امرتات ---- 1،213،500!!!!
حتما هارد 7200 بگیر چون تفاوت خیلی خیلی محسوسه. به حدی که سیستم i5 با هارد 7200 سریعتر از i7 با 5400 عمل میکنه.
خرید i7 با 5400 اشتباه بزرگیه.
خودم 5400 دارم دنبال اینم که با 7200 یا ssd عوضش کنم.
در مورد کیف و موس بهتره که بگیری چون مال خود ایسوس هستند و کیفیت بدی ندارند گرچه کیفیت بالایی هم ندارند.
از بین اون 2 گزینه حنما 2 رو بگیر.
حتما هارد 7200 بگیر چون تفاوت خیلی خیلی محسوسه. به حدی که سیستم i5 با هارد 7200 سریعتر از i7 با 5400 عمل میکنه.
خرید i7 با 5400 اشتباه بزرگیه.
خودم 5400 دارم دنبال اینم که با 7200 یا ssd عوضش کنم.
در مورد کیف و موس بهتره که بگیری چون مال خود ایسوس هستند و کیفیت بدی ندارند گرچه کیفیت بالایی هم ندارند.
از بین اون 2 گزینه حنما 2 رو بگیر.
دوست عزیز از شانس من بوده که با این که قصد داشتم هارد 5400 با بلوری رو بگیرم شرایط جوری شد که اون مدل دیگه رو گرفتم
+ روی این مشخصاتی که روی خود لبتاب می زنه نوشته :
full hd
powered by asus video magic
یعنی فول اچ دی هست این صفحه نمایش؟
دوست عزیز از شانس من بوده که با این که قصد داشتم هارد 5400 با بلوری رو بگیرم شرایط جوری شد که اون مدل دیگه رو گرفتم
full hd
آره واقعا شانس آوردی.
اصلا مانیتور 14 فول اچ دی وجود خارجی نداره!
برای اینکه خیالت راحت یشه تو ویندوز چک کن ببین رزولوشنت 1366*768 بیشتر میشه یا نه که مطمئنا نمیشه!
سلام دوستان بسیار عزیزم ، با راهنمایی و پشتیبانی شما تونستم 9/5 یه n43sl مامان بگیرم!:دی
خواستم از شما که راهنماییم کردین تشکر کنم و از دوستانی که مثل خودم احتیاج به هر کمکی دارن بخوام که رودرواسی نکنن:دی
کانفیگی که گرفتم (بخاطر وضیعت موجودی بازار اونی که به جمع بندی رسیدیم نشد اما بخاطر قیمتش اینو گرفتم !)
asus n43sl / i72630-/4/500 7200 rpm/2gb gt 540/dvd/usb 3 / 2سال گارانتی امرتات ---- 1،213،500!!!!
ببخشید شما از کجا تهیه کردید؟
ببخشید شما از کجا تهیه کردید؟
پاساژ پارسیان - خیابان ولی عصر
اگه اسم فرذوشگاه رو هم خواستی تو پیغام خصوصی بگو تا بگم
آره واقعا شانس آوردی.
اصلا مانیتور 14 فول اچ دی وجود خارجی نداره!
برای اینکه خیالت راحت یشه تو ویندوز چک کن ببین رزولوشنت 1366*768 بیشتر میشه یا نه که مطمئنا نمیشه!
آره ، اما پس این فول اچ دی که نوشته ماله چیه؟
از بابت راهنمایی هایی که این چند وقته به من کردی و در حقم لطف داشتی ممنونم امیدوارم بتونم جبران کنم
آره ، اما پس این فول اچ دی که نوشته ماله چیه؟
از بابت راهنمایی هایی که این چند وقته به من کردی و در حقم لطف داشتی ممنونم امیدوارم بتونم جبران کنم
خواهش میکنم من کاری نکردم .
احتمالا منظورش قابلیت پخش این فیلمها از طریق HDMI بوده شاید!
به هر حال مبارکتون باشه لپتاپ خیلی خوبیه برای من که الان حدود 2 ماه است که روشنه و خاموشش نکردم مثل روز اول کار میکنه !
pooria-ir
04-08-2011, 20:07
full hd
عزیز مانیتورت رزولوشنش 1366*768 هستش،اون Video Magic یه برنامه Enhance که باعث میشه کیفیت پخش ،موقعی که فیلم فول آچ دی میبینین ارتقا پیدا کنه و پیکسل ها بخاطر کمبودن رزولوشن صفحه تابلو نشن
عزیز مانیتورت رزولوشنش 1366*768 هستش،اون Video Magic یه برنامه Enhance که باعث میشه کیفیت پخش ،موقعی که فیلم فول آچ دی میبینین ارتقا پیدا کنه و پیکسل ها بخاطر کمبودن رزولوشن صفحه تابلو نشن
آقا داشتم gta بازی می کردم iv! یهو صفحه برفکی شد و گیر کرد ... ماله چی می تونه باشه؟
نکنه مشکل سخت افزاریه...
Xilevens
06-08-2011, 18:44
آقا داشتم gta بازی می کردم iv! یهو صفحه برفکی شد و گیر کرد ... ماله چی می تونه باشه؟
نکنه مشکل سخت افزاریه...
خوشبختانه یا متاسفانه از تنها چیزی که نمیتونه باشه پردازنده هست
حالا بگرد دنبال بقیه موارد
نکنه مشکل سخت افزاریه...
فکر کنم به خاطر اینکه دماش بالا رفته، کارت گرافیکش دچار کانفلیکت شده (قاطی کرده). کول پد برای بازی استفاده کنید.
saeed1368715
06-08-2011, 20:53
سلام .من n53snخریدم ولی اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟
saeed1368715
06-08-2011, 21:01
سلام .من n53sn oخریدم ولی اشتباها درایو ریکاوری رو فرمت کردم قبل از اینکه دی وی دی ریکاوری بگیرم .حالا می شه کاری کرد که بشه ریکاوری گرفت یا نه؟
فکر کنم به خاطر اینکه دماش بالا رفته، کارت گرافیکش دچار کانفلیکت شده (قاطی کرده). کول پد برای بازی استفاده کنید.
احتمالا! حالا آسیبی نزده باشه!!
من می خوابم و دو تا پام رو 90 زیر لب تاب می زارم و لب تابو میزارم رو شکمم! :دی یعنی زیر لبتاب + محل فن زیرش خالیه نمی دونم این سیستم خوبی هست؟؟
واسه استفاده معمولی هم یه مجله کلفت می زارم زیرش که نچسبه به تخت یا ... ( آخه هنوز کول پد ندارم)
+ شنیدم کولپد ها فن هاشون خیلی مهم نیست خود اینکه لب تاب رو یه چیزی باشه مهمه ، درسته؟
مجله یا پام این کارو نمی کنه؟؟
:دی :دی!!!
pooria-ir
07-08-2011, 11:35
نکنه مشکل سخت افزاریه...
GTA آخری رو میگی ؟
اون بازی زیاد سُم میزنه :دی
نسخه PC اون بازی خیلی باگ داره زیاد خودتو ناراحت نکن
سلام
دوستان روی لبتالم هر اتوکدی که نصب می کنم (2012 - 2010 و...) توی 2 دقیقه اول ورود به نرم افزار هنگ میکنه و not responding میشه ! این از چی می تونه باشه خاهشا کمک کنین! امکانش هست نرم افزاری پیش نیاز بخاد که من رو سیستمم نیست؟؟
+ توی کامند لاین آخرین چیزایی که قبل هنگ می نویسه ایناس :
regenerating model
autocad menu utilities loaded
در ضمن ویندوزم سون 64 بیت ه
ببخشید این سوال رو اینجا پرسیدم ولی ولقعا مستاصلم کرده و جای دیگه رو هم سراغ نداشتم که دوستانم بتونن کمکم کنن
دوستایی که n43sl دارن ، میشه لطف کنن و ببینن اونا هم همین مشکلو دارن؟!خواهشا
masouddaniali
13-08-2011, 08:29
دوستایی که n43sl دارن ، میشه لطف کنن و ببینن اونا هم همین مشکلو دارن؟!خواهشا
من این لپ تاپ رو ندارم ولی از دوستان شنیدم که اگه درایورهای گرافیک رو آپدیت کنی حله:20:
این لینک های دانلود
هردو شونو دان کن ایشالله درست میشه
درایور 280.19 beta رو دانلود کن مشکلت احتمالا حل بشه اگه نشد توی تنظیمات کارت گرافیکی برای autocad کارت اینتل رو انتخاب کن.
با تشکر از دوستان خوبم ، بعنوان آخرین تلاش درایور رو آپدیت کردم و حل شد و الان هم اومدم اینجا اطلاع بدم که دیدم شما هم لطف کردین و همین راهو پیشنهاد دادی
یک هفته نفسم رو گرفته بودا!
درایور اینتل هم آپدیت میشه؟ کلا دیگه چیا رو می تونم آپدیت کنم از لبتابم؟؟
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
+ راستی این لبتابم رو نمی تونم تو سایت اسوس رجیستر کنم؟ که بشه از سرویس vip اش هم استفاده بهتر برد؟؟
masouddaniali
14-08-2011, 08:41
درایور اینتل هم آپدیت میشه؟ کلا دیگه چیا رو می تونم آپدیت کنم از لبتابم؟؟
به این آدرس مراجعه کن
pooria-ir
14-08-2011, 13:49
سلام داداشی :10:
این مشکلت که حل شد
کلهم اجمعین نقاط قوت و ضعف دستگاتو بگو ببینم نظرت چیه در موردش :40:
سلام داداشی :10:
این مشکلت که حل شد
کلهم اجمعین نقاط قوت و ضعف دستگاتو بگو ببینم نظرت چیه در موردش :40:
والا من که خیلی حرفه ای نیستم اما چیزایی که به ذهنم میرسه :
1) کیبورد وقتی یه دکمه رو فشار می دی یکم میره تو ... حس خوبی نداره! کلا دکمه هاش هم خیلی خش جنس نیستن
2) کلید های مالتی مدیا نداره در حالی که با کمترین هزینه و وقت اگه جای اینکه کلید های f1 /f2/ ... کلید اصلی باشه و ولوم و ...رو با fn دسترسی بشه پیدا کرد اگه قضیه برعکس بود خیلی بهتر بود
3)باز و بسته کردن درش یه مقدار دردسر داره ( نمیدونم این قضیه چقدر مربوط به منه) --- الان که فکر میکنم میبینم خیلی هم وجود نداره
4) نمایشگر خیلی زاویه خوبی نداره
5)شارژر خیلی خیلی بزرگه
6)یکم بالا اومدن ویندوز زیادی طول می کشه (حتما ماله منه این مشکل)
ولی از باقی جهات خیلی خوبه تو بازیا کم نمیاره و...
فکر کنم اگه سوالی هست شما بپرسید بهتر باشه چون من که وارد نیستم بعضی چیزا به ذهنم نمیاد
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
فقط نمیدونم کجا میتونم رجیسترش کنم؟
ای بابا از بچه ها هیشکی برای رجیستر کردن این دستگاه راه حلی نداره؟؟؟
shahryar356
21-08-2011, 13:15
سلام حسین جان.
میخواستم N43SL بگیرم. راضی هستی ازش یا فک میکنی چیز بهتر دیگه ای میتونم پیدا کنم.
ممنون میشم کمکم کنی.
در ضمن میخوام با 3D MAX کار کنم با این لپ تاپ ، مناسبه؟
این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده
سلام حسین جان.
میخواستم N43SL بگیرم. راضی هستی ازش یا فک میکنی چیز بهتر دیگه ای میتونم پیدا کنم.
ممنون میشم کمکم کنی.
در ضمن میخوام با 3D MAX کار کنم با این لپ تاپ ، مناسبه؟
سلام دوست عزیز ، من خیلی گشتم و با توجه به چیزایی که می خواستم مخصوصا 14 اینچ بودن بهترین گزینه ام همین لب تاب بود و الان هم چون با تحقیق کامل گرفتم راضی هستم منتهی اون مسائلی که تو چندتا پست پیش گفتم رو داره
3d max زو نصب نکردم اما کد و رویت و راینو رو روش ریختم یه مقدار ویندوز دیر بالا میاد اما موقع کار خوبه من که تاحالا مشکلی برنخوردم البته رندر هم نگرفتم تا حالا
بازی هم call of duty wafare 2 رو نصب کردم و بازی کردم خیلی حال داد اصلا مشکلی نبود فقط فن گرافیک مثل سگ کار میکرد و باد داغ می زد
سوال دیگه باشه در خدمتم
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
این قصیه خروجی full hd با کابل HDMI درست هست یا نه یکی میگه خروجی full hd میده یکی میگه نمیده
روی خود بدنه لب تاب زده full hd و کامیتور هم فول اچ دی نیست پس در نتیجه به احتمال خیلی زیاد خروجی فول اچ دی هست
shahryar356
21-08-2011, 20:54
سلام دوست عزیز ، من خیلی گشتم و با توجه به چیزایی که می خواستم مخصوصا 14 اینچ بودن بهترین گزینه ام همین لب تاب بود و الان هم چون با تحقیق کامل گرفتم راضی هستم منتهی اون مسائلی که تو چندتا پست پیش گفتم رو داره
3d max زو نصب نکردم اما کد و رویت و راینو رو روش ریختم یه مقدار ویندوز دیر بالا میاد اما موقع کار خوبه من که تاحالا مشکلی برنخوردم البته رندر هم نگرفتم تا حالا
بازی هم call of duty wafare 2 رو نصب کردم و بازی کردم خیلی حال داد اصلا مشکلی نبود فقط فن گرافیک مثل سگ کار میکرد و باد داغ می زد
سوال دیگه باشه در خدمتم
ممنون از لطفت .... فک کنم منم برم همینو از امرتات بگیرم. بازم ممنون
ممنون از لطفت .... فک کنم منم برم همینو از امرتات بگیرم. بازم ممنون
راستی اگه از امرتات گرفتی و بدون ویندوز بود یه سرویس اولیه داره نصب ویندوز و یسری برنامه و پارتیشن بندی و ...
رایگان هم هست
فک کنم بد نباشه + گارانتیت هم چک میشه دیگه که اصل باشه:دی
من نمیدونستم خودم اینکارارو کردم بعد که زنگ زدم راجع به گارانتی بپرسم اینو گفت و برام خیلی جالب بود
+ من از یجا تو پاساژ پارسیان گرفتم قیمتش خیلی پایین بود منم کلی چونه زدم خواستی بگو آدرسشو بدم تو پیغام خصوصی ولی اول همه جارو قیمت بگیر یه وقت فرق کرده باشه یا جایی بهتر باشه
من 1213500 گرفتم :دی به 500 تومنش دقت کن:دی:دی
shahryar356
21-08-2011, 23:20
راستی اگه از امرتات گرفتی و بدون ویندوز بود یه سرویس اولیه داره نصب ویندوز و یسری برنامه و پارتیشن بندی و ...
رایگان هم هست
فک کنم بد نباشه + گارانتیت هم چک میشه دیگه که اصل باشه:دی
من نمیدونستم خودم اینکارارو کردم بعد که زنگ زدم راجع به گارانتی بپرسم اینو گفت و برام خیلی جالب بود
+ من از یجا تو پاساژ پارسیان گرفتم قیمتش خیلی پایین بود منم کلی چونه زدم خواستی بگو آدرسشو بدم تو پیغام خصوصی ولی اول همه جارو قیمت بگیر یه وقت فرق کرده باشه یا جایی بهتر باشه
من 1213500 گرفتم :دی به 500 تومنش دقت کن:دی:دی
:31: زدی بابا یارو رو سوزوندی..... :27:
ممنون دوستم. اما من بندر عباسم و فکر کنم مجبورشم خرید net داشته باشم از خود امرتات. البته 100تومان از چیزی که شما خریدی گرونتر در میاد. ولی ممنون میشم آدرس فروشندت و برام بفرستی و اگه تلشم بدی که معرکه میشه . شاید شد و زیر بار 100 تا بیشتر نرفتم.
راستی تو یکی از پست هات زده بودی که با register مشکل پیدا کرده بودی و incorrect میداد. حل شد اون مشکل؟
:31: زدی بابا یارو رو سوزوندی..... :27:
ممنون دوستم. اما من بندر عباسم و فکر کنم مجبورشم خرید net داشته باشم از خود امرتات. البته 100تومان از چیزی که شما خریدی گرونتر در میاد. ولی ممنون میشم آدرس فروشندت و برام بفرستی و اگه تلشم بدی که معرکه میشه . شاید شد و زیر بار 100 تا بیشتر نرفتم.
راستی تو یکی از پست هات زده بودی که با register مشکل پیدا کرده بودی و incorrect میداد. حل شد اون مشکل؟
آره این مشکل رو هنوزم دارم و حل نشده نمی دونم باید چیکار کنم متاسفانه سایت اسوس نمیشناسه سریال نامبرو
اونا رو هم پ خ میدم
shahryar356
22-08-2011, 16:10
ممنون حسین جان. خیلی خیلی لطف کردی. از اونجایی که تازه شروع کردم با انجمنا ، اجازه پیغام خصوصی نداد ، به شکل عمومی تشکر میکنم :31:
حتما بهت اطلاع میدم که چه کردم.
فقط یه چیزی ، وقتی میخواستی بخری قیمت بازار چند بود؟
و اینکه مسئله ثبت نشدن رو به امرتات گفتی؟
اون موقع من از 1230 قیمت داشتم تا 1330 با آپشن های مختلف (بلوری / گرافیک / هارد و ....) حتی یه جا 1180 گفت که وقتی رفتم بخرم گفت تموم کردم!!!!
فقط در نظر داشته باش اون ایراداتی که نوشتم رو ها!!!
بعد ماه رمضون گرون میشه؟ خیلی میره بالا؟میشه قیمت الان تهران و با گارانتی مدل n53sn و بدید
بعد ماه رمضون گرون میشه؟ خیلی میره بالا؟میشه قیمت الان تهران و با گارانتی مدل n53sn و بدید
خبر ندارم و بعید هم می دونم که قاعده کلی ای جود داشته باشه + اینکه به مهر داریم نزدیک میشیم و بازار احتمالا از اون رونق تابستون بیوفته
قیمت من ماله 9 مرداده که از 1270 مدل sn رو با ویندوز اورجینال قیمت داشتم
قیمت جدید ندارم
اخه قیمت طلا که اینجوری شده و دلار وضعش این شده...من میخوام گوشی و لپتاپ بخرم کسی که گوشی گرفته به من گفت وارد کننده واسه همین قیمت طلا اینا گفته بعد ماه رمضون گرون میشه
اخه قیمت طلا که اینجوری شده و دلار وضعش این شده...من میخوام گوشی و لپتاپ بخرم کسی که گوشی گرفته به من گفت وارد کننده واسه همین قیمت طلا اینا گفته بعد ماه رمضون گرون میشه
دلار که افت داره تو بازار جهانی انگار!
طلا رو هم نمی دونم چه ربطی به لب تاب داره والا من چون خیلی بازارو تحت نظر نداشتم نمی دونم چی میشه اینجور مواقع
n53sn ba i7 16....1/600 گارانتی امرتات...خیلی گرون نیست؟؟؟! با i5 و نذاشته بود؟ بقیه جاها هم همین قیمته؟
n53sn ba i7 16....1/600 گارانتی امرتات...خیلی گرون نیست؟؟؟! با i5 و نذاشته بود؟ بقیه جاها هم همین قیمته؟
n52sn??? یعنی 15.6 اینچ دیگه اشتباه نکنی
خیلی بالاهه به نظرم کانفیگش چیه مگه کامل بنویس
من 15 اینچارو قیمت نکردم اما باید ارزون تر از 14 اینچ باشن
core i7 263---8gig---hdd 640gb---bluray---15"inch----550 geforce---win7
این ماله امرتات 1600
ASUS X4GSN-VX036V
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M 1GB
Price: 1,295,000T
این ماله سازگار ارقامه...14 اینچ
من دنبال گرافیک 550 ام میترسم 540 جواب نداه
قیمت سازگار خوبه نه؟ 550 جواب میده؟
ASUS - N43Sn / i7 / 14"
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 550M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / WIN7 / BLURAY
1380,000 Toman
این و هم رایان صبا میده
core i7 263---8gig---hdd 640gb---bluray---15"inch----550 geforce---win7
این ماله امرتات 1600
ASUS X4GSN-VX036V
Core i7 2630QM@2.0(2.9)GHz,6MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 550M 1GB
Price: 1,295,000T
این ماله سازگار ارقامه...14 اینچ
من دنبال گرافیک 550 ام میترسم 540 جواب نداه
قیمت سازگار خوبه نه؟ 550 جواب میده؟
ASUS - N43Sn / i7 / 14"
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640 GB SATA / LCD: 14" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 550M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.2 Kg / WIN7 / BLURAY
1380,000 Toman
این و هم رایان صبا میده
قیمتا ماله سایته؟ بنظرم بالاست خیلی
+ 540 برای چی جواب نده؟ مگه چی کار می خوای بکنی؟؟
اره قیمت سایتِ..گرونه؟ واسه گرفتنش میرم بازار..کار خاصی نیست اما چون چند سال میخوام نگه دارم واسه اون میگم...
i5 خوبه یا به i7 فکر کنم؟
اره قیمت سایتِ..گرونه؟ واسه گرفتنش میرم بازار..کار خاصی نیست اما چون چند سال میخوام نگه دارم واسه اون میگم...
i5 خوبه یا به i7 فکر کنم؟
والا بستگی به کارایی که می خواین بتش بکنین داره
من چون می خواستم کامل باشه سیستمم (فقط حسش خیلی فرق می کنه) i7 گرفتم و بین 540 و 550 فکر نمی کنم آنچنان تفاوت اساسسسسسی ای باشهفرق دارن اما بعید می دونم به چشم شما بیاد
یعنی فرق i5 & i7 خیلی بیشتر از 540 و 550 باید باشه به نظرم
مهم کاریه که ازش انتظار دارید
astansidsadegh
25-08-2011, 19:00
سلام
منم این مشکلو دارم ولی نفهمیدم که چه جوری حلش کنم:41:
البته مدل لپ تاپم
dell L 502
هستش
گرافیکشم
GEFORCE GT 435M
, CORE I 7
هست
لطفا منم راهنمایی کنید
گرفتار شدم
یا علی :19:
astansidsadegh
25-08-2011, 19:02
سلام
البته مدل لپ تاپم
dell L 502
هستش
گرافیکشم
GEFORCE GT 435M
, CORE I 7
هست
لطفا منم راهنمایی کنید
گرفتار شدم
سلام
البته مدل لپ تاپم
dell L 502
هستش
گرافیکشم
GEFORCE GT 435M
, CORE I 7
هست
لطفا منم راهنمایی کنید
گرفتار شدم
ببخشید چه مشکلی؟؟؟؟؟!!!
منظورتون مساله اتوکد هستش؟
حداقال یه راهنمایی بکنین من بفهمم همین مشکل به چی بر میگرده!
راه حل مساله هنگ کردن اتوکد برای من با دانلود کردن آپدیت کارت گرافیک انویدیا و نصب آپدیت حل شد ، ایشالا ماله شما هم همینجوری حل شه
shahryar356
27-08-2011, 10:53
سلام حسین جان.
من با فروشگاهی که ازش گرفته بودی تماس گرفتم سر موضوع register نشدن ، و گفت که لپ تاپ امرتات register نمیشه!!!!!!! :18:
بعدش زنگ زدم امرتات ، و گفت امکان نداره تمام لپ تاپای ما register میشن. هر کی هم نتونست با ما تماس بگیرن تا راهنماییشون کنیم.
راستی حسین ، گارانتی امرتات ، توی ماه اول تعویضه؟
سلام حسین جان.
من با فروشگاهی که ازش گرفته بودی تماس گرفتم سر موضوع register نشدن ، و گفت که لپ تاپ امرتات register نمیشه!!!!!!! :18:
بعدش زنگ زدم امرتات ، و گفت امکان نداره تمام لپ تاپای ما register میشن. هر کی هم نتونست با ما تماس بگیرن تا راهنماییشون کنیم.
راستی حسین ، گارانتی امرتات ، توی ماه اول تعویضه؟
چرت زیاد میگن فروشنده ها ! یعنی چی لب تابای امرتات رجیستر نمیشن؟ من اصلا نمی فهمم؟؟!!! مگه اسوس امرتات با اسوس سازگار فرقی داره؟؟!!
اما من زنگ زدم امرتات چیزی راجع به راهنمایی و اینا نگفت !
یله توی شرایط گارانتی نوشته :"در صورت عدم امکان تعمیر و تحویل دستگاه پس از گذشت 7 روز کاری از پذیرش آن اگر پذیرش در نخستین ماه از شروع گارانتی باشد دستگاه معیوب با دستگاه نو تعویض میشود ( یا اگه نباشه با یه چیزی تو همون مایه ها توافقی) و پس از یکماه بمنظور ممانعت در بروز خلل در روند کاری خریدار مجاز است یک دستگاه جایگزین بصورت امانت تا زمان برطرف شدن عیب درخواست نماید"
Danial_4139
27-08-2011, 19:56
دوستان یه لپتاپ ایسوس X42JY خریدم پارتیشن بندیش کردم میخوام XP روش نصب کنم همون اوایل نصب Blue Screen میشه ، اصلا میشه روش XP نصب کرد ؟
ویرایش : رفتم Setup قسمت SATA رو IDE کردم حل شد :5:
pooria-ir
27-08-2011, 22:09
آفا ابن لینک رجیستر رو بدین منم تست کنم
واسه منم امرتاته
آفا ابن لینک رجیستر رو بدین منم تست کنم
واسه منم امرتاته
بی زحمت برید تو آدرس بالا عضو شید توی صفحه اصلی پروفایلتون یه جا برای رجیستر داره
مرسی
خبرشو حتما بدید
راهنمایی بیشتر:
pooria-ir
28-08-2011, 21:19
بی زحمت برید تو آدرس بالا عضو شید توی صفحه اصلی پروفایلتون یه جا برای رجیستر داره
مرسی
خبرشو حتما بدید
راهنمایی بیشتر:
آقا مال من رجیستر شد،حله :46:
اینم عکسش
آقا مال من رجیستر شد،حله :46:
اینم عکسش
ا! میشه توضیح بدید روند کارتون رو ؟ واسه من میزنه سریال نامبر با نوع دستگاه نمی خونه یا سریال نامبر اشتباهه!
pooria-ir
29-08-2011, 11:10
ا! میشه توضیح بدید روند کارتون رو ؟ واسه من میزنه سریال نامبر با نوع دستگاه نمی خونه یا سریال نامبر اشتباهه!
والا روند خاصی نداشت :دی
احتمالا داری مذل دستگاهتو اشنباه میزنی،ببین زیر دستگات بالای سریال زده MODEL
اون رو باید انتخاب کنی،روی وارد کردن سریال هم دقت کن :46:
Reseller رو هم بزن امرتات
[[/IMG]
والا روند خاصی نداشت :دی
احتمالا داری مذل دستگاهتو اشنباه میزنی،ببین زیر دستگات بالای سریال زده MODEL
اون رو باید انتخاب کنی،روی وارد کردن سریال هم دقت کن :46:
Reseller رو هم بزن امرتات
بازم نمیشه:)
مدل دستگاه همون n43sl هست دیگه که اونم تایپ نمی کنیم انتخاب می کنیم و گزینه دیگه ای مثل n43s نداره که! پشت لب تاب نوشته n43s اما sl هست مدلش
اینم پیغامی که میده :
راستی کجا عکساتونو آپلود می کنید ؟؟ پدرم در اومد!
pooria-ir
29-08-2011, 23:20
[[/IMG]
بازم نمیشه:)
مدل دستگاه همون n43sl هست دیگه که اونم تایپ نمی کنیم انتخاب می کنیم و گزینه دیگه ای مثل n43s نداره که! پشت لب تاب نوشته n43s اما sl هست مدلش
اینم پیغامی که میده :
گارانتیت امرتاته ؟
یه تماس بگیر بگو میخوام شما واسم رجیسترش کنین
ببین چی میگن بهت
این ریجستر کردن اصلا برای چی هست؟
این ریجستر کردن اصلا برای چی هست؟
یه سری از دلایل اش : اطمینان از سلامت - استفاده از امتیاز ها - شناخته شدن رسمی و .....
اما راستشو بخوای به نظر من دلیل اصلی اش حس تملک کامل به دستگاهه + کمی عقده رسمی شناخته شدن در ایران ....
نظر شخصی بود
---------- Post added at 02:23 AM ---------- Previous post was at 02:23 AM ----------
گارانتیت امرتاته ؟
یه تماس بگیر بگو میخوام شما واسم رجیسترش کنین
ببین چی میگن بهت
آره باید این کارو بکنم ولی حوصله می خواد...:دی
یه سوال دیگه : این دکمه پاوری که سمت چپ هست و وقتی میزنیم وارد یه حالت مدیا میشه دقیقا چیه؟؟
میشه راجع بهش یسری اطلاعات داشت؟"
pooria-ir
30-08-2011, 12:16
یه سوال دیگه : این دکمه پاوری که سمت چپ هست و وقتی میزنیم وارد یه حالت مدیا میشه دقیقا چیه؟؟
میشه راجع بهش یسری اطلاعات داشت؟"
Express Gate منظورته ؟
Express Gate منظورته ؟
آره فکر کنم!:دی
چیه؟ به چه کار میاد؟ امکاناتش چیه؟
این express gate مشخص نشد ماله چیه؟؟
shahryar356
06-09-2011, 11:56
سلام حسین ....
بد جوری گیر کردم... اینجا تو بندر عباس سازگار نمایندگی داره و لپ تاپ n43sl با مشخصات مال شما با win 7 home موجود 1315
ولی امرتات اینورا گارانتی نداره و فروشگاه امرتات تهران بهم میده 1210، و dos داره.
چیکار کنم.....!!!!! :41:
کدوم و بگیرم.....
یه چیزی ، کیبورد فارسی داشتن میتونه یه ضعف باشه که یعنی واسه ما که جهان سومیم تولید شده و کیفیت پایین تری داره؟
ترو خدا زودی.
Xilevens
06-09-2011, 12:13
سلام حسین ....
بد جوری گیر کردم... اینجا تو بندر عباس سازگار نمایندگی داره و لپ تاپ n43sl با مشخصات مال شما با win 7 home موجود 1315
ولی امرتات اینورا گارانتی نداره و فروشگاه امرتات تهران بهم میده 1210، و dos داره.
کدوم و بگیرم.....
یه چیزی ، کیبورد فارسی داشتن میتونه یه ضعف باشه که یعنی واسه ما که جهان سومیم تولید شده و کیفیت پایین تری داره؟
ترو خدا زودی.
من جای تو بودم امرتات رو از تهران میگرفتم مشکلی هم پیش میومد خودم میرفتم تهران
ولی شما خودت باید انتخاب کنی که یا 100 بدی یا اگه مشکلی پیش اومد بری تهران
نخیر کیبورد فارسی داشتن ضعف نیست
اصلا ربطی نداره
ata.royalfalcon
06-09-2011, 13:50
این express gate مشخص نشد ماله چیه؟؟
سلام
اونچيزي كه asus روي express gate تاكيد داره بوت سريع و آني جهت دسترسي به اينترنت و ساير كارهاي معمولي هست يعني در express gate ويندوزي وجود ندارد . من حدس ميزنم كه سيستم عاملش توزيعي از لينوكس باشه !!!
ولي به نظر من مهمترين مزيت express gate اين هست كه لپتاپ با حداقل ظرفيت كار ميكند پس مناسب براي دانلودهاي شبانه هست اما در حالت express gate به هارد اينترنال دسترسي نداريد پس براي دانلودهاي شبانه و ساير كارهاي ذخيره كردني بايد از هارد اكسترنال استفاده كنيد.
pooria-ir
06-09-2011, 22:41
آره فکر کنم!:دی
چیه؟ به چه کار میاد؟ امکاناتش چیه؟
اون یه بخش دسترسی سریع هستش برای موقعی که نمیخوای از ویندوز استفاده کنی،باهاس میتونی بری اینترنت،چت کنی عکس ببینی و موزیک گوش بدی :)
سلام حسین ....
کدوم و بگیرم.....
ترو خدا زودی.
سلام رفیق
بستگی داره چقدر گذرت تهران می خوره؟؟
در هر صورت 100 تومن اختلاف کمی نیست... اما اگر قرار باشه اصلا نتونی بیای تهران و بخوای امرتات و بگیری خب رسما با بدون گارانتی فرقی نداره ...
شما باید ببینی 100 تومن مهم تره یا گارانتی + شرایط رفت و آمد تهرانت چجوریه
میخای پستی بخری؟
نه کیب.رد فارسی بعید می دونم عیب باشه
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
سلام
اونچيزي كه asus روي express gate تاكيد داره بوت سريع و آني جهت دسترسي به اينترنت و ساير كارهاي معمولي هست يعني در express gate ويندوزي وجود ندارد . من حدس ميزنم كه سيستم عاملش توزيعي از لينوكس باشه !!!
ولي به نظر من مهمترين مزيت express gate اين هست كه لپتاپ با حداقل ظرفيت كار ميكند پس مناسب براي دانلودهاي شبانه هست اما در حالت express gate به هارد اينترنال دسترسي نداريد پس براي دانلودهاي شبانه و ساير كارهاي ذخيره كردني بايد از هارد اكسترنال استفاده كنيد.
یعنی به هاردم دسترسی ندارم ؟ پس چجوری آهنگ گوش بدم فیلم ببینم و ... خیلی ضایع است که
ata.royalfalcon
09-09-2011, 21:01
سلام رفیق
بستگی داره چقدر گذرت تهران می خوره؟؟
در هر صورت 100 تومن اختلاف کمی نیست... اما اگر قرار باشه اصلا نتونی بیای تهران و بخوای امرتات و بگیری خب رسما با بدون گارانتی فرقی نداره ...
شما باید ببینی 100 تومن مهم تره یا گارانتی + شرایط رفت و آمد تهرانت چجوریه
میخای پستی بخری؟
نه کیب.رد فارسی بعید می دونم عیب باشه
---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:10 AM ----------
یعنی به هاردم دسترسی ندارم ؟ پس چجوری آهنگ گوش بدم فیلم ببینم و ... خیلی ضایع است که
سلام
برای گوش دادن آهنگ یا تماشای عکس و فیلم به هارد دسترسی دارید ولی برای دانلود و ذخیره کردن باید از فلش یا هارد اکسترنال استفاده کنید بعبارت دیگه در حالت express gate هارد فقط خوندنی هست و نمیشه چیزی write کرد.
نه پس فله باشه بگی دو کیلو بکش چه تایپیک های چرتی می زنن
متن حذف شد
چی ارزش نداشت به سوالت دقت کن خودت خندت نمی گیره
1- چه اجباریه بیای تو؟
2- وقتی .... خوندن صفحاتو نداری حرف نزن
3- حداقل6-7 نفر توی این تاپیک اومدن و جواب گرفتن
4- آکبند بودن یعنی چسبش کنده شده باشه یا نه که توی خرید یه فاکتور تعیین کننده است این مساله سوال خیلی هاست
5- از گرد راه رسیدی به نفراتی که 10 صفحه مطلب و 97 تا پست نوشتن و 2258 نفری که بازدید کردن توهین می کنی فکر می کنی ارزش جواب دادن هم داره؟
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ بگیرم قیمت تا حدود 1400 ، 1300 . از لپ تاپ های دل خیلی خرابی شنیدم و گرونی وایو (نسبت به کانفیگ) و نداشتن کانفیگ دلخواه ام توی hp رسیدم به asus .
البته یه مدل جدید دل xps 15z ، که 2 تومنه چشم رو گرفته شاید بتونم تا اون حد جور کنم .....
اما می خواستم بدونم کلا لپ تاپ های asus مشکل خاصی ندارن ؟ چند تا مدل خوب توی اون رنج اگر معرفی کنید ممنون میشم و یه مقایسه ای هم با اون مدل dell که گفتم انجام بدید
کانفیگ ای که خودم مد نظرم هست
core i7
ram 6-8
vga 1-2 geforce
یه سوال دیگه هم اینکه چرا asus مدل هاش معروف نیست توی بازار ایران ؟ همش تعریف از dell و vio و hp هست ...
ممنون
سلام
دوستان من می خوام یه لپ تاپ بگیرم قیمت تا حدود 1400 ، 1300 . از لپ تاپ های دل خیلی خرابی شنیدم و گرونی وایو (نسبت به کانفیگ) و نداشتن کانفیگ دلخواه ام توی hp رسیدم به asus .
البته یه مدل جدید دل xps 15z ، که 2 تومنه چشم رو گرفته شاید بتونم تا اون حد جور کنم .....
اما می خواستم بدونم کلا لپ تاپ های asus مشکل خاصی ندارن ؟ چند تا مدل خوب توی اون رنج اگر معرفی کنید ممنون میشم و یه مقایسه ای هم با اون مدل dell که گفتم انجام بدید
core i7
ram 6-8
vga 1-2 geforce
یه سوال دیگه هم اینکه چرا asus مدل هاش معروف نیست توی بازار ایران ؟ همش تعریف از dell و vio و hp هست ...
ممنون
سلام
کی گفته معروف نیست؟ احتمالا دلیل این برداشت شما یسری مغازه دار سودجو یا فسیل هستند مگر نه تا اونجایی که من میدونم خیلی جا باز کرده
+ با کانفیگ شما 14 اینچ مدل n43sl/sn بود اونموقع ها با کانفیگ : i7 2630/4/640/gt 540,550/ usb 3 / blueray ...
(لب تاب خودم!)
15 اینچ هم n53 sn . sv و ... هستند
+ سری k و ... ، شما باید نیازتون رو اول مشخص کنید
جدیدا انگار مدل های جدیدی هم معرفی شده از سری n
فقط یه مقدار بنظرم زشتن:دی
سلام
کی گفته معروف نیست؟ احتمالا دلیل این برداشت شما یسری مغازه دار سودجو یا فسیل هستند مگر نه تا اونجایی که من میدونم خیلی جا باز کرده
+ با کانفیگ شما 14 اینچ مدل n43sl/sn بود اونموقع ها با کانفیگ : i7 2630/4/640/gt 540,550/ usb 3 / blueray ...
(لب تاب خودم!)
15 اینچ هم n53 sn . sv و ... هستند
+ سری k و ... ، شما باید نیازتون رو اول مشخص کنید
جدیدا انگار مدل های جدیدی هم معرفی شده از سری n
فقط یه مقدار بنظرم زشتن:دی
+ کیبورد هاشون خیلی ناجوره :31:
نظرتون در مورد اون dell رو نگفتید
+ کیبورد هاشون خیلی ناجوره :31:
نظرتون در مورد اون dell رو نگفتید
والا نظر خاصی ندارم:دی
من خودم با 6400 اش کار کردم بشدت سگ جون بود ... منتهی از طراحی هاش خوشم نمیاد ، زیاد شنیدم خرابی داشته باشه اما خودم تاحالا ندیدم!
mehdi666lp
03-10-2011, 14:22
سلام
core i7
ram 6-8
vga 1-2 geforce
ممنون.
.
.
از HP چرا مدلی پیدا نکردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
از Asus N43SN و Asus N53SV و Asus K53SV هستش که مدل های خوبی هستن.....
از Lenovo هم مدل Lenovo Y570 مدل خوبی هستش
از HP هم اگه بتونی 6080 گیر بیاری خوبه
.
.
کفایت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یه لپ تاپ n43sl خریدم که با گارانتی یک ساله مادیران بود.ویندوز هم نداشت.حالا ویندوز که نصب کردم برای کار با اتوکد خیلی اذیت میکنه.همش هنگ میکنه.چند صفحه قبل تر دیدم یکی دیگه هم همین مشکلو داشت.اون فایل آپدیت گرافیکو دانلود کردم ولی نمیدونم حالا باید چیکارش کنم.یعنی چطوری درایورمو آپدیت کنم؟
یه مشکل دیگه هم هست.وقتی شماره سریال دستگاه رو توی سایت ایسوس وارد میکنم یه پیغام میده تو این مایه ها که این محصول وجود نداره.یعنی سیستمم تقلبیه؟
تو رو خدا زود کمکم کنید.به شدت به سیستمم احتیاج دارم.این مشکلایی هم که گفتم اعصابمو داغون کرده.تو رو خدا یکی به دادم برسه.
Xilevens
09-10-2011, 16:29
سلام دوستان
من یه لپ تاپ n43sl خریدم که با گارانتی یک ساله مادیران بود.ویندوز هم نداشت.حالا ویندوز که نصب کردم برای کار با اتوکد خیلی اذیت میکنه.همش هنگ میکنه.چند صفحه قبل تر دیدم یکی دیگه هم همین مشکلو داشت.اون فایل آپدیت گرافیکو دانلود کردم ولی نمیدونم حالا باید چیکارش کنم.یعنی چطوری درایورمو آپدیت کنم؟
یه مشکل دیگه هم هست.وقتی شماره سریال دستگاه رو توی سایت ایسوس وارد میکنم یه پیغام میده تو این مایه ها که این محصول وجود نداره.یعنی سیستمم تقلبیه؟
تو رو خدا زود کمکم کنید.به شدت به سیستمم احتیاج دارم.این مشکلایی هم که گفتم اعصابمو داغون کرده.تو رو خدا یکی به دادم برسه.
کلا برای آپدیت هر درایوری device manager رو بیارید بعد قطعه مورد نظر رو انتخاب کنید و درایور جدید رو با آدرس دهی بهش بدید
کلا اسوس ها سیستم ثبت درست و حسابی ندارن
چند مورد دیگه هم اینجور داشتیم
لپ تاپ تقلبی اصلا نداریم
ممکنه ریفر باشه
که اونم اگه بود باز قبولش میکرد
mehdi666lp
11-10-2011, 13:35
سلام دوستان
.
.
.
.
برو تو سایت اسوس و تو مدل لپ تاپ برو تو قسمت دانلود ببین آپدیت جدید چی اومده دانلود کن نصب کن
کلا برای آپدیت هر درایوری device manager رو بیارید بعد قطعه مورد نظر رو انتخاب کنید و درایور جدید رو با آدرس دهی بهش بدید
کلا اسوس ها سیستم ثبت درست و حسابی ندارن
چند مورد دیگه هم اینجور داشتیم
لپ تاپ تقلبی اصلا نداریم
ممکنه ریفر باشه
که اونم اگه بود باز قبولش میکرد
پس حالا که این ارور رو میده من چیکار باید بکنم؟درایور رو هم آپدیت کردم درست نشد.البته از همین لینکی که گذاشتین دانلود کردم.شاید چون قدیمیه اینطوریه.آخه سی پی یو آی 7 که نباید اینطوری باشه.تو مکس کار کردن حتی از دوئل کور هم ضعیف تره.ای خدااااااااااااا :19:من هفته دیگه دفاع پایان ناممه.همه ی کارام هم لنگ این سیستم لعنتیه.حیف اون همه پول که بالای این سیستم دادم:37:
Xilevens
16-10-2011, 16:06
پس حالا که این ارور رو میده من چیکار باید بکنم؟درایور رو هم آپدیت کردم درست نشد.البته از همین لینکی که گذاشتین دانلود کردم.شاید چون قدیمیه اینطوریه.آخه سی پی یو آی 7 که نباید اینطوری باشه.تو مکس کار کردن حتی از دوئل کور هم ضعیف تره.ای خدااااااااااااا :19:من هفته دیگه دفاع پایان ناممه.همه ی کارام هم لنگ این سیستم لعنتیه.حیف اون همه پول که بالای این سیستم دادم:37:
خطا دادنش واسه اینه که اول باید گرافیک اینتلش آپدیت بشه بعد گرافیک اصلیش
جدیدترین گرافیک رو از سایت انویدیا بگیرید که متاسفانه ایران رو بایکوت کرده و با روش های غیر مرسوم باید دانلود کنید
پیشنهادم اینه اگه وقت ندارید ببرید به یه مرکز خدمات و ازشون بخواید این کارو واستون بکنن
خیلی بخوان معطل کنن یه نصف روز میشه
و اگه درایو ها رو آماده داشته باشن 20 دقیقه
.
.
.
.
برو تو سایت اسوس و تو مدل لپ تاپ برو تو قسمت دانلود ببین آپدیت جدید چی اومده دانلود کن نصب کن
رفتم از سایت درایورهای جدید رو گرفتم و نصب کردم.ولی مشکل حل نشد.اول هم اینتل رو آپدیت کردم بعد اینویدیا.
اما مشکل همچنان پابرجاست.
کسی راه دیگه ایی بلد نیست که این مشکل حل بشه؟چون اینطوری رسما لب تاپ من به درد دور انداختن میخوره.گارانتیش هم مادیرانه که هیچ رقمه پاسخگو نیست که این سیستم ایراد داره.تازه همه ی ایسوس ها دو سال گارانتی داند مال من یک سال.
من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟
mehdi666lp
19-10-2011, 18:40
رفتم از سایت درایورهای جدید رو گرفتم و نصب کردم.ولی مشکل حل نشد.اول هم اینتل رو آپدیت کردم بعد اینویدیا.
کسی راه دیگه ایی بلد نیست که این مشکل حل بشه؟چون اینطوری رسما لب تاپ من به درد دور انداختن میخوره.گارانتیش هم مادیرانه که هیچ رقمه پاسخگو نیست که این سیستم ایراد داره.تازه همه ی ایسوس ها دو سال گارانتی داند مال من یک سال.
من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟.
.
.
.
چه مدلی از 7 نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
Auto CAD 2010 نصب کردی؟؟؟؟؟
.
.
.
.
چه مدلی از 7 نصب کردی؟؟؟؟؟؟؟؟
Auto CAD 2010 نصب کردی؟؟؟؟؟
اتوکد از 2007 تا 2012 همه ی ورژنارو نصب کردم.سیستمم با همشون مشکل داشت.
از سون هم Enterprise رو نصب کردم.
Xilevens
19-10-2011, 20:02
من فعلا از خیر این لب تاپ گذشتم و دارم با لب تاپ برادرم کارام رو انجام میدم ولی کسی پیشنهادی نداره که وقتی سرم خلوت شد چیکارش کنم که اساسی درست بشه؟
از کدوم سایت؟
ببین عزیز من اگه با آپدیت مشکل پابرجاست باید بره گارانتی
چون 540 ها تو اتوکد کرش میکردن ولی با آپدیت مشکلشون حل شد
حتما باید جوابگو باشه گارانتی ببریدش هرجا خریدید اگه با زبون خوش حالیش نشد یه کم صداشو ببرید بالا
گارانتی مادیران پاسخگوییش خیلی خوب بوده
اولین باره اینو میشنوم
از کدوم سایت؟
ببین عزیز من اگه با آپدیت مشکل پابرجاست باید بره گارانتی
چون 540 ها تو اتوکد کرش میکردن ولی با آپدیت مشکلشون حل شد
حتما باید جوابگو باشه گارانتی ببریدش هرجا خریدید اگه با زبون خوش حالیش نشد یه کم صداشو ببرید بالا
گارانتی مادیران پاسخگوییش خیلی خوب بوده
اولین باره اینو میشنوم
از خود سایت ایسوس گرفتم آپدیتا رو.asus.com
گارانتی که جوابگو نبود.براشون انگار هضم نمیشه که مشکل از نرم افزارای من نیست بلکه از سیستمه.
یه سوال دارم.همه ی ایسوس ها با گارانتی مادیران گارانتی شون یک ساله ست یا فقط این لپ تاپ نوبر من اینطوریه؟
Xilevens
20-10-2011, 01:29
از خود سایت ایسوس گرفتم آپدیتا رو.asus.com
گارانتی که جوابگو نبود.براشون انگار هضم نمیشه که مشکل از نرم افزارای من نیست بلکه از سیستمه.
یه سوال دارم.همه ی ایسوس ها با گارانتی مادیران گارانتی شون یک ساله ست یا فقط این لپ تاپ نوبر من اینطوریه؟
عزیز من آخرین آپدیت رو من الان تو اسوس دیدم واسه ماه 3 سال جاری میلادی بود
یعنی 7 ماه پیش
بازم میگم حتما آپدیت جدید از خود سایت انویدیا
rezadevelop
26-10-2011, 17:28
این n43sl با n43sn چه فرقی میکنه؟
مدیرسایت
27-10-2011, 15:23
این لپ تاپ های ویترینی و نمایشگاهی که برندهای خارجی ارزون تر میفروشند چه اصطلاحی داره یعنی با چه نامی شناخته میشه؟
mehdi666lp
28-10-2011, 09:22
این n43sl با n43sn چه فرقی میکنه؟.
.
.
تو کانفیگ فرق دارن دوست من
farhang_760
28-10-2011, 18:41
آقا من یک چیزو نتونستم خوب هضم کنم اونم اینه که چرا بعضی از لپ تاپ ها رو وقتی میگیری یک کاور روی صفحشون داره اما بعضی های دیگه ندارند!!!
این نشون میده که کارخاصی صورت گرفته روشون:27:
یا نه طبیعیه؟
:11:
siavash.0902
30-10-2011, 13:33
سلام من گيج شدم از همه خواهش و تمنا مي كنم يه نفر پاشه بگه من ايسوسn55sfاز كجا با كدوم گرانتي بخرم خدايش هنگ كردم دم همتون گرم خصوصا مهرداد666
سلام
دوستان کسی درایور گرافیک انویدیای جدید نداره؟من نتونستم از سایت دانلود کنم.هیچ جا هم گیرم نمیاد.خواهشا اگه کسی داره کمکم کنه. هر هزینه ایی هم داشته باشه تقبل میکنم.
ata.royalfalcon
03-11-2011, 12:00
سلام
دوستان کسی درایور گرافیک انویدیای جدید نداره؟من نتونستم از سایت دانلود کنم.هیچ جا هم گیرم نمیاد.خواهشا اگه کسی داره کمکم کنه. هر هزینه ایی هم داشته باشه تقبل میکنم.
سلام
سایت انویدیا که تحریم کرده ولی میتونی از سایت techpowerup هم دانلود کنی . جدیدترین درایور انویدیا 285.62 هست که میتونی از اینجا هم دانلود کنی .
برای 64 بیت
برای 32 بیت
mehdi666lp
03-11-2011, 15:50
سلام من گيج شدم از همه خواهش و تمنا مي كنم يه نفر پاشه بگه من ايسوسn55sfاز كجا با كدوم گرانتي بخرم خدايش هنگ كردم دم همتون گرم خصوصا مهرداد666.
.
.
.
.
دوست عزیز از پاساژ پارسیان برو بخر (هم خلوت هست و هم Asus کار زیاده) .....با گارانتی سازگار بخر
من اون درایور رو دانلود کردم ولی موقع نصبش این خطا رو میده.به نظرتون چیکار باید بکنم؟
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------
این n43sl با n43sn چه فرقی میکنه؟
از من به تو نصیحت اصلا این اشتباهی که من کردمو تکرار نکن و n43slنخر.چون سر تا پا ایراده.همون snرو بخری عالیه.چون خیلیا داشتن و راضی بودن.
ata.royalfalcon
05-11-2011, 08:56
من اون درایور رو دانلود کردم ولی موقع نصبش این خطا رو میده.به نظرتون چیکار باید بکنم؟
سلام
من نميدونم چرا اون درايور نصب نميشه ولي اگر بخواهي ميتوني طبق روش زير از خود سايت nvidia و براي گرافيك 540m دانلود كني .
1. ابتدا يكي از لينكهاي زير رو كپي كنيد .
64 بيتي
32 بيتي
2. سپس وارد سايت myleech.me بشويد و لينك كپي شده رو paste كنيد و سپس دكمه myleech رو بزنيد تا براتون ليچ كنه بعبارت ديگه در سرور بدون فـيـلـتـر آپلود بشه ولي حداكثر 24 ساعت فرصت داريد تا دانلود كنيد و پس از ان فايل حذف خواهد شد.
سلام دوباره
دوستان خوب این asus gateway رو چجوری باید باهاش کار کرد؟
مثلا ویدیو و عکس ها و موزیک های خودمون رو چجوری می تونیم بیاریم توش و ازش استفاده کنیم؟
farhadun
21-01-2012, 13:33
دوستان چه تفاوتی بین سری K , U وجود داره!؟
راستش بین خرید U36Jc و K43sj موندم.هردو رو با سی پی یو core i5 میخوام.دوام لپ تاپ برام مهمترینه!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Farshid72
21-01-2012, 17:13
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:49 AM ----------
از من به تو نصیحت اصلا این اشتباهی که من کردمو تکرار نکن و n43slنخر.چون سر تا پا ایراده.همون snرو بخری عالیه.چون خیلیا داشتن و راضی بودن.
دوسته عزیز اگه واسه لپ تاپ دانلود کردید بهتره برید و از سایت لپ تاپ خودتون مدل لپ تاپ خودتونو سرچ کنید وارد صفحه مورد نظر بشید و از قسمت دانلود درایور رو دانلود کنید!!!
به همین سادگی
نیازی نیست از سایت nVIDIA دانلود کنید
البته ممکنه هم شما دارید نسخه PC رو دانلود میکنید و میخواید نصب کنید
به MOBILITY بودن ورژن هم دقت کنید
سلام دوستان
من مرداد امسال یه n43sl با گرافیک 2 گیگ (آپتیموس انویدیا) گرفتم همون اوایل که شوق و ذوق داشتم روش بازی جی تی ای 4 (آخرین ورژن) رو ریختم و بازی کردم یکم کند و اینا بود و یه مشکل که داشت این بود که هر از گاهی (خیلی معدود) صفحه نمایش شروع می کرد به برفک زدن اساسی و سیستم هنگ می کرد از اون زمان گذشت تا اینکه من اون بازی رو دیگه بازی نکردم و ... و مشکل هم پیش نیومد اما توی این هفته دوباره شروع شده اون برفک ها ...
یه عکس ازشون گرفتم فیلم هم گرفتم اگه لازم باشه
صفحه یهو برفکی میشه ، فن شروع می کنه به کار ( هی هم بیشتر میشه ) و باید خاموش کرد با نگه داشتن طولانی پاور یا باطری رو کشید
نمی دونم از چیه ، بدجوری اعصابم رو بهم ریخته
فقط دو تا قضیه :
1- تا اونجایی که من دیدم وقتی تو شارژه اینجوری میشه (مطمعن نیستم بدون برق شده یا نشده اینجوری)
2- کلا تو اتوکد و ... اینا هم بعضی وقتا که کار سنگین میشه یا ... یهو صفحه سیاه میشه و بعد چند ثانیه دوباره بر می گرده می زنه درایور گرافیک اینتل از کار افتاد و دوباره بازیابی شد
چی کار باید بکنم؟!
مرسی
در ضمن گارانتی امرتات ام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من مرداد امسال یه n43sl با گرافیک 2 گیگ (آپتیموس انویدیا) گرفتم همون اوایل که شوق و ذوق داشتم روش بازی جی تی ای 4 (آخرین ورژن) رو ریختم و بازی کردم یکم کند و اینا بود و یه مشکل که داشت این بود که هر از گاهی (خیلی معدود) صفحه نمایش شروع می کرد به برفک زدن اساسی و سیستم هنگ می کرد از اون زمان گذشت تا اینکه من اون بازی رو دیگه بازی نکردم و ... و مشکل هم پیش نیومد اما توی این هفته دوباره شروع شده اون برفک ها ...
یه عکس ازشون گرفتم فیلم هم گرفتم اگه لازم باشه
صفحه یهو برفکی میشه ، فن شروع می کنه به کار ( هی هم بیشتر میشه ) و باید خاموش کرد با نگه داشتن طولانی پاور یا باطری رو کشید
نمی دونم از چیه ، بدجوری اعصابم رو بهم ریخته
فقط دو تا قضیه :
1- تا اونجایی که من دیدم وقتی تو شارژه اینجوری میشه (مطمعن نیستم بدون برق شده یا نشده اینجوری)
2- کلا تو اتوکد و ... اینا هم بعضی وقتا که کار سنگین میشه یا ... یهو صفحه سیاه میشه و بعد چند ثانیه دوباره بر می گرده می زنه درایور گرافیک اینتل از کار افتاد و دوباره بازیابی شد
چی کار باید بکنم؟!
مرسی
در ضمن گارانتی امرتات ام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام لپ تاپ منم ASUS N43SM دقیقا همین مشکل رو داره،ینی حتی وقتی کار خاصی هم باهاش نمی کنم یهو برفکی میشه!! شما چه جوری این مشکلو حل کردی؟
farzad699
20-01-2013, 01:01
سلام لپ تاپ منم ASUS N43SM دقیقا همین مشکل رو داره،ینی حتی وقتی کار خاصی هم باهاش نمی کنم یهو برفکی میشه!! شما چه جوری این مشکلو حل کردی؟
با سلام ، منم همین مشکلو دارم .هر از چند گاهی صفحه مانیتور برفکی میشه و صدای فن از مدل N43SN میاد.ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
roshanak92
29-01-2013, 19:02
تورو خدا منم همین مشکل رو دارم جون هرکسی دوس دارید به منم بگید چیکارش کردید؟ منم انجام بدم با اپدیت گرافیم ها حل میشه؟ کمک توروخدا بدجوری بهمم ریخته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.