ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چی کار کنم که با الت و شیفت زبان ها عوض شه ؟؟

peyman_nn
26-07-2011, 15:12
سلام
دو تا زبان رو کنار هم گذاشتم ولی هی باید برم روی اون ایکونی که روی تسک بار هستش و هر بار میخام انگلیسی بنویسم بذارم رو اون و هر بار میخام فارسی بنویسم بذارم رو فارسی
اعصاب ادم خورد میشه
قبلا یک بار درستش کردم ولی الان که ویندوز عوض کردم درست نمیشه
ممنون میشم
:11:

ya abbas
26-07-2011, 15:24
سلام
در مورد xp بلدم.سون ندارم بهت دقیق بگم. شاید مسیرشون یکی باشه

برو به این قسمت:
Control Panel\Regional and language option
تب language و گزینه Details
بعد گزینه Key setting
در اینجا میشه تعیین کرد که با چه دکمه ای زبان عوض بشه

peyman_nn
26-07-2011, 15:50
تشکر ولی با هم فرق میکنند

saeed774
26-07-2011, 16:45
بطور پیش فرض که باید با آلت و شیفت چپ و راست عوض بشه !!

به کنترل پنل برو و روی Clock Language .. کلیک کن و بعد دوباره روی Regine and Language کلیک کن ، به تب Keyboard and Language برو و در کادر اول روی Change Keyboards کلیک کن بعد به تب آخر یعنی Advanced Key Setting برو و در پایین روی Change Key Sequence کلیک کن . تنظیمات در اینجا هستند . خودت تغییر بده و امتحان کن . در داخل کادر روی هر زبانی کلیک کنی میتونی مستقیما برای اون زبان کلید جدیدی از طرق همون Change Key Sequence تعریف کنی .

Amir Varasteh
26-07-2011, 17:50
سلام.

نیاز به تنظیمات خاصی نیست که ... بطور پیشفرض این کار انجام میشه.

peyman_nn
26-07-2011, 19:10
والا درست نشد که نشد
عجیبه به خدا

Amir Varasteh
26-07-2011, 19:22
دکمه های آلت و شیفت کیبوردت سالمه ؟

Puneh.A
26-07-2011, 19:36
سلام
دو تا زبان رو کنار هم گذاشتم ولی هی باید برم روی اون ایکونی که روی تسک بار هستش و هر بار میخام انگلیسی بنویسم بذارم رو اون و هر بار میخام فارسی بنویسم بذارم رو فارسی
اعصاب ادم خورد میشه
قبلا یک بار درستش کردم ولی الان که ویندوز عوض کردم درست نمیشه
ممنون میشم

سلام دوست عزیز شما تنظیمات رو جوری درست کردی که کیبوردت دو تا زبان انگلیسی و یه فارسی داره
از قسمتی که دوستان گفتن

به کنترل پنل برو و روی Clock Language .. کلیک کن و بعد دوباره روی Regine and Language کلیک کن ، به تب Keyboard and Language برو و در کادر اول روی Change Keyboards کلیک کن بعد به تب آخر یعنی Advanced Key Setting برو و در پایین روی Change Key Sequence کلیک کن . تنظیمات در اینجا هستند . این قسمت :دی

اون زبانی که فقط یه دونه english داره رو حذف کن
باید جوری باشه که انگلیسی و فارسی کنار هم دیگه تو یه گزینه باشن
امیدوارم منظورم رو متوجه بشی اگه بد بیان کردم ببخشید بگو دوباره توضیح بدم :20:

peyman_nn
26-07-2011, 20:28
بله سالمه
ممنون از شما دوستان عزیز
این دو عکس رو ببینید و با مال خودتان مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeed774
26-07-2011, 21:33
شما موقع نصب ویندوز زبان فارسی رو انتخاب کردی . تو این حالتی که الان کیبورد شما داره بین زبان ها سوئیچ نمیشه!
شما باید کلا کیبورد های موجود رو پاک کنین و دوباره Add کنین . به ترتیبی که اول US و بعد بطور جدا گونه FA رو اضافه کنین .

روی Persian کلیک کن و در راست روی Remove کلیک کن تا پاک بشه بعد دوباره اول English و بعد Persian رو اضافه کن .
اگه نتونستی فایل زیرو اجرا کن تا یه فارسی دیگه هم برات نصب کنه ، منتهی در این حالت 2تا فارسی خواهی داشت .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از نصب فارسی جدید میتونی کیبورد Persian قبلی رو پاک کنی و دوباره یه کیبورد English(united states وارد کنی .

در بالای کادر هم English رو بصورت پیش فرض قرار بده .

peyman_nn
26-07-2011, 22:23
سعيد جان كاملا صحيح و كامل بود
با تشكر از همگي

cafenaderi
27-07-2011, 22:35
من هم همین مشکل رو داشتم هر کاری هم میکردم درست نمیشد حتی نصب مجدد ویندوز جای alt و ctrl درست نبود چند تا از کلید ها هم جابجا شده بود تمام کیبوردها رو پاک کردم ودباره نصب کردم بالاخره مشکل حل شد