ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین بازیکن اروپا (Best Player in Europe) | سال 2011

nw_nk
26-07-2011, 14:58
چابی، مسی و کریس رونالدو نامزدهای کسب جایزه بهترین بازیکن اروپا

سه ستاره باشگاه بارسلونا و رئال مادرید نامزدهای نهایی کسب جایزه بهترین بازیکن اروپا هستند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل – لیونل مسی و چابی ارناندس دو ستاره باشگاه بارسلونا به همراه کریس رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در لیست نهایی نامزدهای بهترین بازیکن اروپا قرار گرفتند.

مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا در روز 25 ماه آگوست اعلام خواهد شد و 53 روزنامه نگار ورزشی به یکی از این سه بازیکن رای خواهند داد تا در نهایت یکی از آنها به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود. در لیست قبلی بازیکنانی مثل وین رونی و آندرس اینیستا نیز حضور داشتند که نتوانستند به جمع سه نامزد پایانی راه پیدا کنند.

جایگاه چهارم تا دهم لیست بهترین بازیکنان اروپا نیز به شرح زیر است

4. آندرس اینیستا، بارسلونا
5. فالکائو، پورتو
6. وین رونی، منچستریونایتد
7. نمانیا ویدیچ، منچستریونایتد
8. زلاتان ایبراهیموویچ، میلان
9. جرارد پیکه، بارسلونا
10. مانوئل نویر، شالکه/بایرن مونیخ

سال گذشته مسی موفق شد با پشت سر گذاشتن اینیستا و چابی توپ طلای فیفا را از آن خود کند. مسی آخرین بار در سال 2009 جایزه بهترین بازیکن اروپا را از آن خود کند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2011/7/25

UEFA Club Footballer of the Year

1997–98 BRA Ronaldo Forward Italy Internazionale Best Forward
1998–99 ENG David Beckham Midfielder England Manchester United Best Midfielder
1999–00 ARG Fernando Redondo Midfielder Spain Real Madrid
2000–01 GER Stefan Effenberg Midfielder Germany Bayern Munich
2001–02 FRA Zinedine Zidane Midfielder Spain Real Madrid
2002–03 ITA Gianluigi Buffon Goalkeeper Italy Juventus Best Goalkeeper
2003–04 POR Deco Midfielder Portugal Porto Best Midfielder
2004–05 ENG Steven Gerrard Midfielder England Liverpool
2005–06 BRA Ronaldinho Forward Spain Barcelona
2006–07 BRA Kaká Midfielder Italy Milan Best Forward
2007–08 POR Cristiano Ronaldo Forward England Manchester United Best Forward
2008–09 ARG Lionel Messi Forward Spain Barcelona Best Forward
2009–10 ARG Diego Milito Forward Italy Internazionale Best Forward

‎July ‎26, ‎2011

Alireza.M67
26-07-2011, 16:02
کریس رونالدو !!!!!!!!!!!!!!!!؟ :18:
یعنی این از اینیستا و رونی بهتره !!!؟

aligol172
26-07-2011, 16:38
کریس رونالدو !!!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کریس رونالدو آقای گلِ لالیگا نمیتونه تو این لیست جزء 3نفر اول باشه؟!:18:

Ezel
26-07-2011, 17:45
کریس رونالدو !!!!!!!!!!!!!!!!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاثیری که رونالدو توی رئال داره رو رونی توی منچستر داشته در فصل پیش ؟

یعنی کریس رونالدو آقای گلِ لالیگا نمیتونه تو این لیست جزء 3نفر اول باشه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیست از نفر چهارم به بعده :31:

سه نفر اول در متن خبر اسمشون اومده / مسی و ژاوی و رونالدو

charlize
26-07-2011, 17:46
کریس رونالدو !!!!!!!!!!!!!!!!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینیستا؟!
شوخی میکینید دیگه نه؟!

یعنی کریس رونالدو آقای گلِ لالیگا نمیتونه تو این لیست جزء 3نفر اول باشه؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی فقط لالیگا بود!
کفش طلا رو برد!
+
رکورد گلزنی تاریخ لالیگا رو هم که زد!
احتمالا به نظر این دوستمون، تنها یه مشکل داشته کار کریس و اونم نبودن تویه بارسا بوده!!:13:

aligol172
26-07-2011, 18:09
لیست از نفر چهارم به بعده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه نفر اول در متن خبر اسمشون اومده / مسی و ژاوی و رونالدو
میدونم سروش جـــون/:31:
من تو جواب دوستمون که گفتن چرا کریس رونالدو از اینیستا و رونـــــی بالاتره اون پستُ زدم!

B3HZ@D
26-07-2011, 18:12
البته من بارسایی نیستم ولی خواستم نظرم رو بگم
به نظر من حق ژاوی است که این جایزه رو ببره
همه کاری برای بارسا داره انجام میده و 50% بازی بارسا روی دوش اونه
البته بقیه بازیکنانی هم که اسمشون آورده شده لیاقت کسب این عنوان رو دارن
ولی به نظر من بین این افراد ژاوی از بقیه شایسته تره

Pessimist
26-07-2011, 19:46
به نظر من ژاوی باید به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب بشه چون واقعا حقشه.برای بارسلونا همه کار میکنه این مسی بدون ژاوی نمیتونست تا این حد موثر باشه نمونش همین مسابقات کوپا آمریکا.

پ.ن:اگه جایزه رو بدن به مسی دیگه خیلی بی مزه میشه.

pcforlife
26-07-2011, 20:54
انتخاب خیلی سخته... ولی فکر کنم مسی انتخاب بشه (که البته خداییش حقش هم هست)...:20:

*M!L4D*
26-07-2011, 21:10

فک کنم معیار عملکرد بازیکن ها تو چمپیونز لیگ باشه !!!!

LiverBarca
26-07-2011, 21:13
بدون شک مسی و تا وقتی این افسانه تو زمین سبز باشه هر چی هست مال اونه:40:

aligol172
26-07-2011, 21:54
فک کنم معیار عملکرد بازیکن ها تو چمپیونز لیگ باشه !!!!یعنی فقط CL مهمه و بس؟!
اگه مـلاک CL هست، پس زلاتان تو این لیست چیکار میکنه،
میلان حتی نتونست به یک چهارم برسه، پس چطوری زلاتان تو این لیست قرار گرفته؟؟:20:

Dr.FANOOS
26-07-2011, 23:15
تنها یه مشکل داشته کار کریس و اونم نبودن تویه بارسا بوده!!
کاشکی حداقل رونالدو توی چمپیونز لیگ درخشش داشت انقدر دلمون نمی سوخت.(علی الخصوص جلو بارسا!!):5:

Alireza.M67
26-07-2011, 23:51

اگه اینجوریه دیمیتار برباتوف ، آقای گل لیگ جزیره پس کجاست !؟

تاثیری که رونالدو توی رئال داره رو رونی توی منچستر داشته در فصل پیش ؟

نداشت !؟

احتمالا به نظر این دوستمون، تنها یه مشکل داشته کار کریس و اونم نبودن تویه بارسا بوده!!:13:

داداش اگه به نظر من بود که سه نفر از منچستر یونایتد میذاشتم .
با اجازت از هیچ کدوم تیمهای اسپانیایی خوشم نمیاد .

B3HZ@D
27-07-2011, 02:56
دوستان طرفدار مسی بهتره یک کم واقع بین باشن
ژاوی هم توی بارسا عالی بازی میکنه و هم توی تیم ملی اسپانیا.
درسته عملکرد مسی هم فوق العاده بوده و شکی توی اون نیست
ولی به نظر من امسال واقعا حق ژویه که برنده باشه

aligol172
27-07-2011, 03:54
اگه اینجوریه دیمیتار برباتوف ، آقای گل لیگ جزیره پس کجاست !؟
عجب!!:18:
کریس رونالدو رو با برباتوف مقایسه میکنی؟!:31:
آقا من دیگه نیستم دوباره دعوا میشه، آخه برباتوفُ با کریس رونالدو مقایسه میکنن؟؟:19:

*M!L4D*
27-07-2011, 08:57
یعنی فقط CL مهمه و بس؟!
اگه مـلاک CL هست، پس زلاتان تو این لیست چیکار میکنه،
میلان حتی نتونست به یک چهارم برسه، پس چطوری زلاتان تو این لیست قرار گرفته؟؟:20:

زلاتان تو همون بازی های مرحله ی گروهی خوب بازی کرده بود واسه میلان !

boy iran
27-07-2011, 09:53
اگه معیار ucl باشه که نیست و کلا لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان رو انتحاب میکنند اول ژاوی بعد رونالدو و بعد مسی هست این یک واقعیت از نظر کار آمد بودن اون بازیکن برای یاشگاه هست نه تعصب که هر کی میاد میگه فلان یا امان

alone_boy
27-07-2011, 11:33
نکته جالب حضور زلاتان و نبود اوزیل هست
اوزیلی که توی اولین فصلش بهترین پاسور UCL شد!

Alireza.M67
27-07-2011, 12:44
عجب!!:18:
کریس رونالدو رو با برباتوف مقایسه میکنی؟!:31:
آقا من دیگه نیستم دوباره دعوا میشه، آخه برباتوفُ با کریس رونالدو مقایسه میکنن؟؟:19:

مغلطه نکن ، من مقایسه نکردم .
گفتم طبق منطق شما که میگی آقای گل لیگ اسپانیاست ، پس لابد باید آقای گل لیگهای دیگه رو هم انتخاب کنن ؟
مگه به آقای گلیه !!!!؟

گرافيكار
27-07-2011, 13:23
بازم بحث مسي و ژاوي و... ولي خدارو شكر اينجا ديگه واقعا جاي اين بحث هست و به تاپيك هم ربط داره

اول دو نكته
1- اين مسئله تكراري كه اگر ژاوي نباشه مسي هيچ كاره اس يا نميتونه اون كاراييه لازم رو داشته باشه
واقعا خالي از هرگونه منطقيه و هيچ عمقي هم نداره شايد با طرح فقط يك سوال بحث تموم بشه
اولا اين وظيفه مسيه كه در خدمت تيم و ژاوي و اينيستا و پدرو ... باشه و اين وظيفه ژاوي و اينيستاست كه در خدمت هم تيميهاشون و به خصوص مهاجمين و به ويژه مسي ستاره تيم باشن به اين ميگن ساختار تيمي
فوتبال رو كه يه نفره بازي نميكنن واقعا شگفت آوره اين منطق البته در كشوري كه فوتبالش روز به روز داره عقب گرد ميكنه حقيقت اينه كه تماشاگراش هم مثل بازيكناش و مربياش ، هم از نظر كمي و هم از نظر كيفي افت ميكنن
به قول انيشتين اگر بعضي از مسائل رو از انتها نگاه كنيد راحت تر به جواب ميرسيد
حالا با توجه به اين فرمول اگر مسي مقصد پاسها ژاوي نباشه و يه بازيكن ديگه باشه چه اتفاقي خواهد افتاد؟
اگر از مثلث اينيستا مسي و ژاوي مسي رو حذف كنيم اصلا اين مثلث ماهيت خودش رو از دست ميده و قطعا اينيستا و ژاوي در غياب مسي كاراييه لازم رو نخواهند داشت
پس با توجه به اين موضوع به اين جمله وارونه شده ميرسيم كه ژاوي درغياب مسي كارايي لازم رو نداره
خب حالا حق با كيه؟؟؟
يه سوال ديگه اگر بوسكتس كه به عقيده خيليها بهترين فعلا بهترين هافبك دفاعي دنياست توپ رو در زمان و مكان مناسب به ژاوي و اينيستا نده چي ميشه؟ ژاوي و اينيستا ميتونن درست كار كنن؟ كسي توجه كرده وقتي بوسكتس بد بازي ميكنه ژاوي و اينيستا توي زمين محو ميشن و در نتيجه بارسا به مشكل ميخوره؟
دوستاني كه ادعا ميكنن مسي بدون ژاوي كاراييه لازم رو نداره متوجه شدن كه امسال خيلي از تيما كه موفق شدن بارسا رو متوقف كنن هدفشون قبل از مسي ژاوي و اينيستا بوسكتس بود؟
خب پس طبق فرمول شما به اين نتيجه ميرسيم كه
ژاوي بدون بوسكتس كاراييه لازم رو نداره
پس جمله هامون شدن سه تا
مسي بدون ژاوي كاراييه لازم رو نداره
ژاوي بدون مسي كاراييه لازم رو نداره
ژاوي بدون بوسكتس كاراييه لازم رو نداره
در علم منطق و فلسفه وقتي چند مسئله متفاوت از يك رابطه علت و معلولي استفاده كنن يا دارن يك چيز رو مطرح ميكنن و در راستاي هم ديگه هستن يا اون جدل و بحث يك دور باطله و مبناي غير منطقي داره
دوستان مخالف بارسا هم كه در لباس دوستداران ژاوي سعي ميكنن مسي رو بكوبن بدونن ما بارساييها هر دوي اينها رو به يك اندازه دوست داريم

2- يه حرف با بارساييهاي عزيز
اينكه دوست داريم ژاوي برنده اين افتخار بشه كاملا قابل دركه
من هم اعتراف ميكنم كه دوست دارم ژاوي اول توپ طلاي اروپا رو ببره و بعد هم توپ طلاي جهان رو
دلايلمون هم زيادن
1- ستون هميشه در خدمت تيمه
2- متين آرام و بدون ادعاست
3- كم كم در اواخر دوران فوتبالشه و حقشه كه در لا به لاي بهترينهاي دنيا نامش ماندگار بشه
اما حقيقت اينه كه دست ما نيست علاقه طرفداران بارسا كمترين تاثير رو در اين انتخاب داره از طرفي خوشبختانه مسي آمار فوق العاده اي داره و امسال واقعا بهترين فصل مسي در بارسا بوده ( در فينال مقابل منچستر روي گل دوم مسي صرفا با نبوغ و هوش خودش گل رو زد و روي گل سوم 80 درصد حركت رو مسي با فرارش از راست انجام داد و روي اين دو گل خبري از ژاوي نبود) و اين نشون ميده مسي داره آهسته آهسته به دوران بلوغش نزديك ميشه پس نبايد با انتخاب شدن دوباره مسي دلگير بشيم
با اين وجود اميدوارم ژاوي برنده اين عنوان بشه و من يكي با وجدان راحت فصل بعد رو نگاه كنم چون نميشه تاثير فوق العاده ژاوي رو ناديده گرفت به خصوص پاسهاي زيباش و به ويژه پاس بيرون پاي بي نظيرش به پدرو در فينال سي ال

اما در مورد اين سه نفر
قبل از هر چيزي بدون تعصب خاصي بايد بگم جاي اينيستا واقعا خاليه هر چند رونالدو هم خوب كار كرده و نميشه گفت بدون دليل بين اين سه بازيكن قرار گرفته در هر صورت من هم به كساني كه اين سه نفر رو انتخاب كردن احترام ميزارم و بحث اصليم روي همين سه بازيكنه
فكر ميكنم اينكه معيار فقط جام سي ال باشه درست نيست و همه جامها مدنظر و موثر هستن
اما حقيقت اينه كه جام باشگاه هاي اروپا در ارزشگذاري امتياز و رتبه بالاتري دار و قابل مقايسه با مثلا جام حذفي يه كشور نيست
دو جام چكيده يوفا و عملكردش هستن يكي جام ملتها و يكي ديگه جام باشگاه هاي اروپا كه خيلي هم روش سرمايه گذاري ميكنن
زدن يك گل در اين جام مثلا به آرسنال قابل مقايسه نيست با مثلا زدن يك گل در هر ليگي
اگر از اين جام شروع كنيم
دو بازيكن جلوتر از يه بازيكن ديگه هستن نيازي هم به ذكر دليل نيست
ژاوي و مسي امتياز خيلي خوبي ميگيرن حتي به نظر من امتياز خيلي بهتري نسبت به دو دوره قبل كه باز منچستر رو بردن و قهرمان شدن
و رونالدو با فاصله قابل توجهي در درجه پايينتري قرار ميگيره و كلا اگر فقط يو سي ال معيار بود كه رونالدو قطعا پايينتر از امثال روني و خيليهاي ديگه قرار ميگرفت پس همين مسئله نشون ميده ليگهاي كشورها هم در اين انتخاب دخيل هستن
اما ليگ
چون هر سه نفر در لاليگا هستن كاري به باقي ليگها ندارم هرچند براي من سواله كه وقتي از نظر خود يوفا لاليگا از نظر اعتبار و ارزش بعد از بوندسليگا و ليگ برتر انگليس هست چرا مثلا آقاي گل بوندليگا يا انگليس توي حداقل 10 نفر اول نيستن؟ اگر آقاي گلي در اسپانيا دليل بودن در سه نفر اوله جاي آقاي گلهاي ساير ليگها در بين نفرات اول خالي نيست؟
جداي از اين مسئله فكر ميكنم برخلاف رونالدو كه صرفا در لاليگا و البته اونهم به لطف بازيهاي تشريفاتي اواخر فصل موفق بوده و تونسته آمار خيلي خوبي به جا بزاره روني ، هم در ليگ برتر خوب بود و هم در يو سي ال و نسبت به رونالدو هم در ليگ برتر و هم در يو سي ال عملكرد متعادل تر و نوسان كمتري داشت تازه مصدوميتها هم خيلي از فرصتها رو ازش گرفتن
در هر صورت ادامه دادن به اين بحث هم كلام رو به بيراهه ميبره و هم ممكنه اون احترامي كه در اول بحثم نسبت به اين انتخاب و انتخاب كننده هاش داشتم زير سوال بره
در اسپانيا رونالدو آقاي گل شده اما قهرمان نشده (با توجه به اينكه بارسا و رئال فاصله خيلي زيادي نسبت به ساير تيمهاي لاليگا دارن فكر ميكنم نايب قهرماني در لاليگا ارزش چنداني نداشته باشه) اما يك گل هم در فينال دل ري زده و باعث قهرماني تيمش شده
از اون طرف مسي و ژاوي تيمشون رو در مهمترين جام اسپانيا قهرمان كردن و هر دو بيشترين تاثير رو هم در اين جام داشتن به ويژه مسي كه دومين گلزن لاليگا شده و بالاترين آمار پاس گل رو داشته
با توجه به اينكه رونالدو بيش از يك چهارم گلهاش رو در اواخر تشريفاتي لاليگا و بي تفاوتي آشكار تيمهايي مثل والنسيا و ويارئال زده فكر ميكنم منطقي باشه كه به طور كلي و جداي از جزئيات امتياز برابر به اين سه بازيكن داد اما اگر بخوايم در اسپانيا هم حتما اين سه نفر رو رتبه بندي كنيم به نظر من دو نفرشون به خاطر آمار واضحشون رتبه بالاتري نسبت به يك نفر دارن
رونلادو و مسي امتياز بالاتري ميگيرن
و ژاوي در رتبه پايينتري قرار ميگيره
و در نهايت از نظر من با توجه به امتياز و اعتبار بيشتر يو سي ال رتبه بندي اينجوري ميشه
1- مسي
2-ژاوي
3- رونالدو
البته انتخاب كننده ها نشون دادن خيلي اوقات صرفا به آمار نگاه ميكنن اگر اينجور باشه ممكنه رده بندي نهايي اينچنين باشه
1- مسي
2- رونالدو
3- ژاوي

پي نوشت: فكر ميكنم بهتر باشه به جاي اينكه صرفا بگيم فلان بازيكن بهتره يا فلاني بدتره سعي كنيم براي حرفامون دليل بياريم

اگه معیار ucl باشه که نیست و کلا لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان رو انتحاب میکنند اول ژاوی بعد رونالدو و بعد مسی هست این یک واقعیت از نظر کار آمد بودن اون بازیکن برای یاشگاه هست نه تعصب که هر کی میاد میگه فلان یا امان
آقا محمد عزيز با احترام
ولي ميشه دليلتون رو هم بگيد
.
.
.
.
ويرايش : بحث رو نوشته بودم بحس:31:

aligol172
27-07-2011, 14:55
زلاتان تو همون بازی های مرحله ی گروهی خوب بازی کرده بود واسه میلان !حالا 6تا بازیِ گروهی شد ملاک انتخاب برای بهترین بازیکن اروپا!؟

مغلطه نکن ، من مقایسه نکردم .
گفتم طبق منطق شما که میگی آقای گل لیگ اسپانیاست ، پس لابد باید آقای گل لیگهای دیگه رو هم انتخاب کنن ؟
مگه به آقای گلیه !!!!؟من نگفتم فقط آقای گلی مهمه
میگم کریس رونالدو هم خوب بازی کرده، هم خوب گل زده
و تاثیرش خیلی بیشتر از اینیستا و رونـــــی بوده، نسبت به تاثیر اونها تو تیم خودشون
راستی منطقِ شما چی بود که اومدی همینجوری گفتی اینیستا و رونـــــی باید بالاتر از کریس رونالدو باشن؟؟

اين مسئله تكراري كه اگر ژاوي نباشه مسي هيچ كاره اس
يا نميتونه اون كاراييه لازم رو داشته باشه
واقعا خالي از هرگونه منطقيه و هيچ عمقي هم ندارهخدا رو شکر همه جام جهانی و کوپا آمریکا رو دیدن
دیدیم که تو جام جهانی ژاوی و اینیستا چطور بدون مسی قهرمان شدن
و تو کوپا آمریکا هم دیدیم دیگو فورلان چطور مسی "بهترین بازیکنِ تاریخ" رو مغلوبِ خودش کرد!!
با توجه به صحبتهای علیرضا تیم بارسلونا رو باید به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کنن و دیگر هیچ.
+
در ضمن ما با کسی دعوا نداریم/:31:

xmehr
27-07-2011, 15:09

سلام به همه دوستان

محمد جان با احترام زياد با اين نظرتون موافق نيستم

خود من و بيشتر بارسايي ها محبوب ترين بازيكنشون ژاوي هست

ولي با بازيهاي مسي اگر بدون تعصب بخواهيم نگاه كنيم به راحتي مقام اول رو كسب خواهد كرد (از همين الان هم مطمئن هستيم بجز اروپا بهترين بازيكن جهان هم خواهد شد)

شما نميتوني كسي كه تو همه بازيهاي مهم تاثير داشته بزاري پشت كسي كه فقط درخشش تو 10 تا بازي تشريفاتي اخر فصل بود + يك گل تو فينال جام حذفي

حالا مسي هم بيشترين پاس گل ها را داده و تو همه بازي هاي مهم بسيار عالي كار كرده و ....

در هر صورت فكر كنم اول مسي انتخاب شه و بعد ژاوي و نفر سوم هم رونالدو

Alireza.M67
27-07-2011, 18:29
راستی منطقِ شما چی بود که اومدی همینجوری گفتی اینیستا و رونـــــی باید بالاتر از کریس رونالدو باشن؟؟

+

من خطکش و معیاری تعیین نکردم . از روی بازیهایی که خودم از اینا دیدم گفتم .
+
ما هم همینطور :10:

LiverBarca
27-07-2011, 22:03
حالا 6تا بازیِ گروهی شد ملاک انتخاب برای بهترین بازیکن اروپا!؟
من نگفتم فقط آقای گلی مهمه
میگم کریس رونالدو هم خوب بازی کرده، هم خوب گل زده
و تاثیرش خیلی بیشتر از اینیستا و رونـــــی بوده، نسبت به تاثیر اونها تو تیم خودشون
خدا رو شکر همه جام جهانی و کوپا آمریکا رو دیدن
دیدیم که تو جام جهانی ژاوی و اینیستا چطور بدون مسی قهرمان شدن
و تو کوپا آمریکا هم دیدیم دیگو فورلان چطور مسی "بهترین بازیکنِ تاریخ" رو مغلوبِ خودش کرد!!
با توجه به صحبتهای علیرضا تیم بارسلونا رو باید به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کنن و دیگر هیچ.
+
ژاوی هم اگه تو ارژانتین بازی میکرد مشخص میشد چند مرده حلاجه نه اسپانیایی که با نصف بازیکناش 1 عمره داره بازی میکنه و با نصف دیگش هم تو هر فصل چند تا بازی رو در رو داره و یه عمره باهاشون دوسته!!!
مسی تو کوپا امریکا بهترین بازیکن ارژانتین بود و چیزی که مشخص بود تیم نبودن ارژانتین و مربی...شدشون و حسادت بازیکنانی مثل توز و پاستوره و... به مسی و خشونت این بازیها و تماشاگران!!!:18: بود که ارژانتین رو زمین گیر کرد و مسی زحمت خودشو کشید و شایسته تقدیر هم بود....
من نمیدونم اگه تو این ارژانتین مسی نبود به چه روزی می افتاد!!!:18:شاید از همون بولیوی 2 3 تا گل میخورد و مقابل کلمبیا هم نگم بهتره!!!:2:

Ezel
27-07-2011, 23:53
شما نميتوني كسي كه تو همه بازيهاي مهم تاثير داشته بزاري پشت كسي كه فقط درخشش تو 10 تا بازي تشريفاتي اخر فصل بود + يك گل تو فينال جام حذفي در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /

به هرحال" نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوت هست" ...

Stream
28-07-2011, 00:38
من بخوام رای بدم می گم:

1. مسی
2. رونالدو
3. ژاوی

رونالدو امسال بهترین فصل دوران فوتبالش بود، و بدون شک دومین بازیکن برتر دنیا. تعصب و عنوان نیاوردن و ... هم نمی تونه اینو عوض کنه. انیستا و رونی هم امسال عالی بودن (گرچه رونی اوایل فصل خیلی خوب نبود!)، ولی جزو دو بازیکن اول دنیا نبودن.

romantic
28-07-2011, 01:30
در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /

با اینکه رونالدو عالی بود کاملا موافقم و فکر میکنم بین این سه نفر بعد از مسی دوم بشه. اما اینکه میگید بازی در سمت چپ، یه جورایی نادرسته. تا زمانی که مهاجم آماده و توانایی مثل هیگواین نوک حمله رئال بود، رونالدو کمتر به محوطه جریمه نزدیک میشد و بیشتر گلهای رئال رو هیگواین میزد. اما با مصدوم شدن هیگواین رئال تغییر سیستم داد و یه جورایی با سیستم False Nine بازی کرد که تو اون وظیفه اصلی گلزنی برعهده وینگرهاست و مهاجم بیشتر مدافعین رو با خودش به بیرون میکشونه. واضح بود که گلزن هدف رئال رونالدو بوده و اون هم این کار رو به بهترین شکل (به لطف ضربات آخر سنگین، دقیق و غیر قابل مهارش) انجام داد.

anon85
28-07-2011, 01:30
در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه

سلام،

با احترام، ولی من فکر کنم امسال رونالدو تو خیلی از بازی ها به عنوان مهاجم نوک بازی می کرده و نه بال چپ...

+

در ضمن منم با آرمان جان موافقم که امسال بهترین فصل رونالدو بوده و آمار فوق العاده گلزنیش به اضافه ی بازیهای خوبش اینو نشون میده...

ولی چیزی که تو این سبک جوایز شخصی مهمه، بردن جام توسط بازیکن با تیمش و تاثیر گذار بودنش تو بازیهای حساسه...

به هر حال من فکر کنم که رتبه بندیش این طوری میشه: 1. مسی 2. رونالدو 3. ژاوی

هر چند اگه بخوام خودم انتخاب کنم: 1. ژاوی 2. مسی 3. رونالدو (دوس دارم ژاوی برنده بشه، به همون دلایلی که علیرضا ی عزیز گفتن...)

alone_boy
28-07-2011, 09:22
شما نميتوني كسي كه تو همه بازيهاي مهم تاثير داشته بزاري پشت كسي كه فقط درخشش تو 10 تا بازي تشريفاتي اخر فصل بود + يك گل تو فينال جام حذفي
یعنی این منطقتون منو کشته!
با توجه به صحبت این دوستمون نتیجه میشه این:
مسی توی 38 بازی لالیگا و تمام بازیهای لیگ قهرمانان و کوپا دل ری درخشش داشته و گل زده ولی رونالدو 41 گلی که زد توی 10 بازی آخر تیمش زد و بجز گلی که توی فینال زد دیگه گلی نزد و لیگ قهرمانان هم رئال اصلا حضور نداشت که کریس گل بزنه!
خدا رو شکر همه دیدن که بازی رفت UCL تا قبل از اخراج(!!!) په په جناب مسی ه درخششی داشتن و چه حرکتهایی انجام میدادن.اگه اشتارک نبود و اگه توی بازی برگشت اون گل هیگواین رو مردود اعلام نمیکردن الان شما این حرفا رو نمیزدی!!

بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنیم و چشم و گوشمون رو باز کنیم.چرا هر طوری شده میخواد بخاطر تعصب،منطقتون رو زیر سوال ببرید؟!

xmehr
28-07-2011, 12:15
یعنی این منطقتون منو کشته!
با توجه به صحبت این دوستمون نتیجه میشه این:
مسی توی 38 بازی لالیگا و تمام بازیهای لیگ قهرمانان و کوپا دل ری درخشش داشته و گل زده ولی رونالدو 41 گلی که زد توی 10 بازی آخر تیمش زد و بجز گلی که توی فینال زد دیگه گلی نزد و لیگ قهرمانان هم رئال اصلا حضور نداشت که کریس گل بزنه!
خدا رو شکر همه دیدن که بازی رفت UCL تا قبل از اخراج(!!!) په په جناب مسی ه درخششی داشتن و چه حرکتهایی انجام میدادن.اگه اشتارک نبود و اگه توی بازی برگشت اون گل هیگواین رو مردود اعلام نمیکردن الان شما این حرفا رو نمیزدی!!

بهتره قبل از پست دادن کمی فکر کنیم و چشم و گوشمون رو باز کنیم.چرا هر طوری شده میخواد بخاطر تعصب،منطقتون رو زیر سوال ببرید؟!

شما منطقتون فقط رو اما و اگر هست ما منطقمون رو واقعيت

حالا در واقعيت مسي بهترين بوده و شكي نيست و در اما و اگر و تخيل منطق ميگه كه داور و اگر و اما

خلاصه چيزي كه مشخص و مشهود بوده همين بوده و 100 درصد هم مسي اول ميشه . البته نه با حرف من و نه با حرف شما بخاطر توانايهاي بالاش.

بحث ادامه نميدم چون باز داور و اما و اگر ها و ارزوها به ميان مياد.

يا حق

pcforlife
28-07-2011, 13:00
دوستان
مباحث مربوط به بازی های رو در روی فصل پیش بارسلونا و رئال مادرید رو لطفا پیش نکشید. بحث راجع بهشون زیاد شده و همه از نتایج و نحوه بازی ها تیم ها و داوری و غیره و ذلک اطلاع داریم. این قبیل پست ها به عنوان پست های بی ارتباط با تاپیک تلقی میشه و طبیعتا حذف/
oN Topic plz./
مرسی
یاعلی:11:

گرافيكار
28-07-2011, 15:24
در مورد رونالدو کم لطفی می فرمایید ، آمار فوق العاده در طول فصل علیرغم بازی اغلب سمت چپ زمین و نه بعنوان مهاجم تخصصی ، و اوج درخشش در اواخر فصل به نظرم بیشتر از درخشش در "10 بازی تشریفاتی" باشه /

سروش جان كمي در مورد مكان بازي رونالدو اشتباه نميكني؟
اكثر اوقات نقش مهاجم هدف رو بازي ميكنه
توي ضد حملات تقريبا اصلا توي دفاع شركت نميكنه و تقريبا هميشه توي نوك حمله باقي ميمونه به ويژه در اواخر فصل كه تقريبا تمام هدف بازيكناي رئال اين بود كه رونالدو گل بزنه
درسته كه گرايش به كناره ها داره اما اكثر اوقات هدف نخست تاكتيكي رئاله
بعد هم فكر نميكنم ديگه عقب تر از مسي بازي كرده باشه مسي كلا امسال يه جورايي هافبك نفوذي بود به همين خاطر هم اينقدر پاس گل داد
مسي گاهي اوقات حتي عقب تر از ژاوي بازي ميكرد:11:

Ezel
28-07-2011, 16:43
اما اینکه میگید بازی در سمت چپ، یه جورایی نادرسته. تا زمانی که مهاجم آماده و توانایی مثل هیگواین نوک حمله رئال بود، رونالدو کمتر به محوطه جریمه نزدیک میشد و بیشتر گلهای رئال رو هیگواین میزد. اما با مصدوم شدن هیگواین رئال تغییر سیستم داد و یه جورایی با سیستم False Nine بازی کرد که تو اون وظیفه اصلی گلزنی برعهده وینگرهاست و مهاجم بیشتر مدافعین رو با خودش به بیرون میکشونه.

به عنوان نمونه فصل 2009-2010 :

رونالدو 26 گل در لیگ / 7 گل در اروپا ( یکی بیشتر از تعداد گلهای این فصلش در اروپا علیرغم اینکه این فصل به مراحل بالاتر از فصل گذشته رسید با رئال )
+
تفاوتهایی هست با تعاریفی که از وینگر وجود داره و اون چیزی که رونالدو ارائه میده/

در حالت تعادل و حمله ی تیمی با حداقل 5 بازیکن ( نه ضد حملات که میشه تغییر بیس ) ( و نه در فاز از دست دادن توپ که در انتظار باز پس گیری توپ و ورود به موقعیت مهم و حساسی مثل میان فاز ترنزیشن هست ) ، بازی در سمت چپ / اصطلاحا با توپ به تو زدن / و در صورت ساپورت توسط مارسلو و نفوذ مارسلو ، بعضا ( معمولا ) حرکت به داخل .

نکته : مهاجم تخصصی ، کاملا مستقل و مجزا از بازیکن هدف ( تارگت) یا مهاجم هدف هست / بازیکن هدف صرفا مهاجم نیست .
با توجه به =>

----------------------------------

با احترام، ولی من فکر کنم امسال رونالدو تو خیلی از بازی ها به عنوان مهاجم نوک بازی می کرده و نه بال چپ...

با در نظرگیری شماتیک ، با توجه به سیستم 4-2-3-1 رئال ، مهاجم هدف مادرید معمولا یا بنزما بود و یا آدبایور /
+
صحبتی از بال چپ نیست البته ، چون نحوه ی بازی رونالدو به نظرم میتونه تعریف پست جدیدی در فوتبال باشه ، بازیکنی که به عنوان بازیکن مطلقا آزاد نیست ( چون بازی با بازیکن آزاد و مهره سوزی از این طرق و به واقع تعریف استراتژی تاکتیکی 10 نفره مدتهاست که منسوخ شده ) و با اینکه در نمود های حرکتی شعاعی و طولی و عرضی تقریبا شباهت داره به تعریف وینگر ، اما در دسته ی وینگر هایی نظیر والکات قرار نمیگیره .

سروش جان كمي در مورد مكان بازي رونالدو اشتباه نميكني؟
اكثر اوقات نقش مهاجم هدف رو بازي ميكنه
توي ضد حملات تقريبا اصلا توي دفاع شركت نميكنه و تقريبا هميشه توي نوك حمله باقي ميمونه به ويژه در اواخر فصل كه تقريبا تمام هدف بازيكناي رئال اين بود كه رونالدو گل بزنه
درسته كه گرايش به كناره ها داره اما اكثر اوقات هدف نخست تاكتيكي رئاله

به نظر خودم نه :31:اما نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته :11:

مهاجم هدف رو بالاتر هم گفتم به نظرم اینطور نیست ، بازیکن هدف درست تره به نظرم .

در مورد ضد حملات حق با توئه ، اما اون هم بدلیل کیفیت فوق العاده ی رونالدو در زمان انتقال ( یا همون فاز ترنزیشن ) هست ( شامل استارت سریع و کورس سرعتی - فیزیکی و قدرت تمام کنندگی بالا )

بولد : بارسلونا هم زمانی که مسی رو در زمین داره به عنوان هدف اول روی اون حساب میکنه .

بعد هم فكر نميكنم ديگه عقب تر از مسي بازي كرده باشه مسي كلا امسال يه جورايي هافبك نفوذي بود به همين خاطر هم اينقدر پاس گل داد
مسي گاهي اوقات حتي عقب تر از ژاوي بازي ميكرد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در این مورد ، فرم بازی دو تیم ، سبک بازی دو تیم ، و حتی تفاوت آرایش عددی دو تیم و پست هایی که تعریف میشه برای این دو تیم ، اجازه ی مقایسه رو از ما سلب می کنه . :10::11:

H A M A S
28-07-2011, 18:20
این 2 نفر هرناندز و اینیستا کاری میکنن که عملا یه تیم فوتبال میکنه!
هم توی دفاع(با پرس حریف)-هم موقعیت سازی-هم گل زدن!!
بین دو نفر هم اگر قرار باشه به یکیشون توپ طلا بدن
هرناندز مستحق تره!

Stream
31-07-2011, 00:33
صحبتی از بال چپ نیست البته ، چون نحوه ی بازی رونالدو به نظرم میتونه تعریف پست جدیدی در فوتبال باشه ، بازیکنی که به عنوان بازیکن مطلقا آزاد نیست ( چون بازی با بازیکن آزاد و مهره سوزی از این طرق و به واقع تعریف استراتژی تاکتیکی 10 نفره مدتهاست که منسوخ شده ) و با اینکه در نمود های حرکتی شعاعی و طولی و عرضی تقریبا شباهت داره به تعریف وینگر ، اما در دسته ی وینگر هایی نظیر والکات قرار نمیگیره .

به نظر خودم نه :31:اما نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته :11:

مهاجم هدف رو بالاتر هم گفتم به نظرم اینطور نیست ، بازیکن هدف درست تره به نظرم .

دقیقا همینطوره. سه چهار سال پیش به عقب برگردیم همچین چیزی اصلا در فوتبال وجود نداشت.

بهترین تعبیری که میشه بکار برد مفهوم جدیدی از Deep Lying Striker هست (کاملا متفاوت با مفهوم قدیمی مهاجم دوم یا Trequartista ایتالیایی) ، و به نظر من توی فوتبال 1-3-2-4 مدرن باارزش ترین بازیکن تیم هست و رونالدو این کار رو تا حد Perfection انجام میده.

nw_nk
25-08-2011, 21:43

Best Player in Europe

1 Lionel Messi (ARG) – FC Barcelona (38 votes)
2 Xavi Hernández (ESP) – FC Barcelona (11 votes)
3 Cristiano Ronaldo (POR) – Real Madrid CF (3 votes)
4 Andrés Iniesta (ESP) – FC Barcelona
5 Falcao (COL) – FC Porto*
6 Wayne Rooney (ENG) – Manchester United FC
7 Nemanja Vidić (SRB) – Manchester United FC
8 Zlatan Ibrahimović (SWE) – AC Milan
Gerard Piqué (ESP) – FC Barcelona
10 Manuel Neuer (GER) – FC Schalke 04*
*has since joined Club Atlético de Madrid
** has since joined FC Bayern München

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدUEFA Club Footballer of the Year

Year Player Club
2010 Diego Milito FC Internazionale Milano
2009 Lionel Messi FC Barcelona
2008 Cristiano Ronaldo Manchester United FC
2007 Kaká AC Milan
2006 Ronaldinho FC Barcelona
2005 Steven Gerrard Liverpool FC
2004 Deco FC Porto
2003 Gianluigi Buffon Juventus FC
2002 Zinédine Zidane Real Madrid CF
2001 Stefan Effenberg FC Bayern München
2000 Fernando Redondo Real Madrid CF
1999 David Beckham Manchester United FC
1998 Ronaldo FC Internazionale Milano

nw_nk
25-08-2011, 21:51
تبریک

ژاوی دوره دیگه ای بود و البته به شرط کیفیت قابل قبول اطرافیان تنهایی آقایی می کرد. اما الان همه بازیکنان تحت تاثیر بازی فرازمینی (به دوستان برنخوره، بزرگانی این عبارتو گفتن که به نظر فوتبال رو می فهمن) مسی قرار میگیرن.

Dr.FANOOS
25-08-2011, 22:47
من هم به دوستان بارسایی تبریک میگم...
از این بابت که کارشناسان پاس های فنی و هوشمندانه ی ژاوی رو به رکوردهای تازه به ثبت رسیده ی رونالدو ترجیح دادن خوشحالم :46:
نفر اول هم که از سه ماه پیش معلوم بود کی می شه:31:

romantic
26-08-2011, 13:54
لیست روزنامه نگاران رای دهنده و اینکه به کدوم بازیکن رای دادن

پ.ن: جالبه روزنامه نگار اسپانیایی هم به مسی رای داد نه به ژاوی

گرافيكار
26-08-2011, 15:17
تبریک میگم به دوستان اول شدن مسی رو دقیقا همونجوری که پیشبینی میکردم

و در نهايت از نظر من با توجه به امتياز و اعتبار بيشتر يو سي ال رتبه بندي اينجوري ميشه
1- مسي
2-ژاوي
3- رونالدو
البته انتخاب كننده ها نشون دادن خيلي اوقات صرفا به آمار نگاه ميكنن اگر اينجور باشه ممكنه رده بندي نهايي اينچنين باشه
1- مسي
2- رونالدو
3- ژاوي
به قول آقا علی خوب شد که صرفا به آمار نگاه نکردن

nw_nk
26-08-2011, 15:25
مسی جایزه بهترین بازیکن اروپا را از آن خود کرد

برنده توپ طلای فیفا در سال گذشته موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا را از سوی یوفا نیز کسب کند

سایت گل - لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا موفق شد جایزه بهترین بازیکن اروپا را که برای اولین بار از سوی اتحادیه فوتبال اروپا یوفا اعلام می شد از آن خود کند.

مسی 24 ساله با پشت سر گذاشتن کریستیانو رونالدو ستاره رئال مادرید و چابی ارناندس هم تیمی خود در بارسا این عنوان را کسب کرد.

مسی فصل گذشته درخشش فوق العاده ای داشت و در تمامی رقابتها برای بارسا در مجموع 53 گل به ثمر رساند و نقش موثری در قهرمانی این تیم در لالیگا و لیک قهرمان اروپا داشت.

مسی بعد از کسب این عنوان گفت:" کسب عنوان بهترین بازیکن اروپا افتخار بزرگی است که نصیب من شده است. باید از هم تیمی هایم تشکر کنم. می خواهم با کمک آنها جام های بیشتری کسب کنم و بار دیگر با بارسا به قله افتخارات برسیم."

لیست 10 بازیکن برتر فوتبال اروپا که از سوی یوفا اعلام شد به شرح زیر است:

1. لیونل مسی
2. چابی ارناندس
3. کریستیانو رونالدو

4. آندرس اینیستا
5. رادامل فالکائو
6. وین رونی
7. نمانیا ویدیچ
8. زلاتان ایبراهیموویچ
9. جرارد پیکه
10 مانوئل نویر

By Shervin Gilani

2011/8/25

گرافيكار
27-08-2011, 12:58
به بهانه دوم شدن ژاوی هرناندز در لیست بهترین بازیکنان اروپا

نمیدانم وقتی در بیست و پنجمین روز از اولین ماه سال 1980 وقتی برای نخستین بار چشمهایش را باز کرد ایالت کاتالان ضربان قلبش را که گویی به گونه ای دیگر میتپید احساس کرد یا نه؟ نمیدانم مادرش وقتی او را برای نخستین بار در آغوش میکشید در برق چشمهایش پیشانی نوشت درخشانش را خواند یا نه؟ و آیا پدرش خواکین در کالبد فرزندش پرچمدار آینده قلبهای مردم کاتالان را دید یا...؟

نمیدانم... و شاید در آن لحظه باشکوه آن جمع سه نفره هم نمیدانست فرزند تازه متولد شده قرار است از آسمان رویاها بالا برود و ستاره های دست نیافتنی را یکی پس از دیگری برای مردم دردآشنای کاتالان به ارمغان بیاورد.

آن شب شهر کوچک ترسا پایتخت جهان بود ، خانه هرناندزها قلعه آرزوها و خواکین پادشاه قلبها. هیچ کس نمیدانست شاهزاده ای که به دنیا آمده است سالها بعد دست به کشورگشایی و وسیع کردن قلمرو خود میزند. ولی، ولی نه بسان چنگیزها و اسکندرها و نه همانند ناپلئونها و هیتلرها با لشکرهای میلیونیشان. بلکه با اتکا به ارتشی یک نفره و با همراهی پاهای هنرمندش یکی پس از دیگری مرزهای جغرافیایی را فقط برای فتح قلبها در هم میشکند.

نمیدانم در کدام صفحه از روزهای زندگیش برای نخستین بار با رفیق و همسنگر رویاهایش یعنی توپ فوتبال ملاقات کرد. اما شاید تنها کسی که آینده درخشان و ستاره نورانی اقبالش را دید همان توپی بود که برای نخستین بار زیر پاهای هنرمندش قرار گرفت و ضربات ظریف ساقهای یک رهبر را احساس کرد.به راستی چه با شکوه است که پرده کلماتم کناری برود تا ژاوی هرناندز برای نخستین بار وارد دژ و مقر حکومت خود یعنی نوکمپ شود.

آری نامش ژاوی بود متولد سرزمین رویاها و بزرگ شده در میان حسرتها و آرزوها ، بی شک قلب عاطفی و عقیدتی کاتالان ورزشگاه نوکمپ است و بی گمان اینک ژاوی قلب نوکمپ بود. آمده بود تا برای همه باشد حتی اگر هیچ کس برای او نباشد. آمده بود منشور هنرمندی خود را و درخشانترین صفحات تاریخ یک ملت را بر کتیبه پیر نوکمپ حک کند و سکه به نام عشق ضرب. آمده بود که نرفته ها را برود و ندیده ها را به نوکمپ بیاورد. آمده بود که مردم نشنیده ها را بشنوند. خبر باید به دورترین نقاط دنیا میرسید و چه سزاوارانه رسید و چه زود همه او را به عنوان رهبر حقیقی فوتبال پذیرفتند.حالا مادرش معنای نخستین برقهای چشمانش را میفهمید و پدرش ردای سلطنت را برازنده او میدید. گویی سرزمین سبز مالک خود را شناخته بود. و حالا فوتبال به زیباترین شکلش با رهبری او به نمایش درآمده بود. او ذات فوتبال را به فوتبال و فوتبال را به ذات خود نزدیک کرده بود و او حقیقتا چهره و رفتار پادشاهان را داشت.

شاید این جمله را با احتیاط بگویم اما در دل به آن ایمان دارم که اگر بهترین تیم تاریخ را از ژاوی بگیریم ژاوی همچنان زنده و استوار میماند اما اگر ژاوی را از بهترین تیم تاریخ حذف کنیم بعید میدانم شاکله و نظم آن پابرجا بماند. این یعنی ژاوی برای همه و همه یعنی ژاوی ، یعنی این اوست که با پاهای هنرمندش و با هر پاسش روی بوم سبز زمین خطوط زیباترین و نفیس ترین تابلوی تاریخ فوتبال را طراحی میکند. این ژاویست که هر کسی را در جای درست خودش نقاشی میکند و این اوست که قلم به زیبایی میرقصاند و به راستی او داوینچی فوتبال است که هنوز و قطعا تا سالها رموز کارش کشف نخواهد شد و ناشناخته خواهد ماند.

اینکه او چگونه با دو چشم همه جای زمین را میبیند؟ اینکه او چگونه در یک زمان به چند چیز فکر میکند؟ اینکه سقف قدرت پردازش ذهن او چقدر است؟ و مانند یک شطرنج باز تا چند حرکت را پیشبینی میکند؟ و... سوالاتی هستند که اگر خودش جواب ندهد تا سالها بی جواب خواهند ماند.

شاید در رتبه بندی بهترین بازیکنان او امسال در مکان دوم قرار گرفته باشد اما وقتی برای یک بار روی سفره ظرافت و هنرمندیش بنشینی و سیر و سیراب شکوهش شوی درک میکنی که رتبه ها و اعداد برای نام ژاوی پیشوند و پسوندی بیهوده اند که لیاقت همراهی چنین نامی را ندارند.
هنرمندان توی صف نمی ایستند و چارچوب خشک قوانین و معادلات ریاضی و فرمولهای فیزیکی را بر نمیتابند. اعداد ، معادلات و فرمولها وقتی به ژاوی میرسند تعریف دیگری پیدا میکنند و بی شک حالا به راحتی این جمله را میگویم که ژاوی در هر رده و رتبه ای قرار بگیرد آنجا رتبه اول است. او مثل گل وسط فرشهاست که همه گلها و شکلهای اطراف از او شروع میشوند و به او ختم میشوند و همه زیباییشان را از او میگیرند. و حقیقتا اینکه نام ژاوی در سه نفر نهایی در رتبه میانی قرار گرفته بسیار پر معنیست...

وقتی به چند سال اخیر و شادیهای زندگیمان فکر میکنیم میبینیم بخش زیادی از شادیهایمان را مدیون ژاوی هستیم مدیون هنرمندی ، ظرافت ، هوش ، گذشت و زیباترین خصوصیتش یعنی برای دیگران بودنش. چگونه میتوان در برابر این شکوه و این سخاوت بی نهایت، بی تفاوت بود و به احترامش برنخواست. دیکتاتور ها هر چقدر هم کشورگشایی کردند و در هم شکستند باز هم در میان مرزهای کشورشان محصور و محدود بودند اما ژاوی هرناندز به گونه ای مرزها را عبور کرد و در قلبها نشست که قاطعانه میتوان گفت دیگر مرزی برای شکستن برایش نمانده و قطعا اکنون کشور ژاوی تمام جهان است و این نورانی ترین ستاره ایست که ژاوی از آسمان رویاها برای پدر و مادرش آورده ...

ژاوی عزیز همچنان بی نهایت باش و بخشنده و بدان که در هر رتبه ای باشی آنجا مکان نخست و قله عواطف ماست.

mammuot
22-09-2011, 16:54
به نظرمن
ژاوی باید اول می شد
مسی دوم
اینیستاسوم
ولی نمی دونم چرا اسمی ازکاسیاس نیست!فکرنکنم به این زودیا نویرازکاسیاس جلوزده باشه ولی تولیست 10بازیکن برتراروپاکه اینجوری هست!

joseph.n
23-09-2011, 15:42
واقعاً مسی حقشه که این مقام رو کسب کنه دوران رونالدو تموم شده !

Dr.FANOOS
23-09-2011, 15:54
واقعاً مسی حقشه که این مقام رو کسب کنه دوران رونالدو تموم شده !
در این که رونالدو همین الانش جزو بهترین بازیکن ها هست شکی نیست . دوست ندارم به مقایسه مسی و رونالدو بپردازم (به خاطر جنجال ساز بودنش) اما شاید رونالدو یه خرده بد شانس بوده که در زمان مسی و ژاوی و اینیستا ظهور کرده.
بازی های رو در رو بیشتر می تونه کمک کنه تا بتونیم راجع بهشون نظر بدیم.

حالا حالا ها دوران این چند بازیکن و رقابتشون با هم دیگه ادامه داره تا اینکه زمانی برسه که نوبت به فابرگاس ها و نانی ها و اشلی یانگ ها برسه . که اون زمان هم خیلی دور نیست.

joseph.n
23-09-2011, 19:38
در این که رونالدو همین الانش جزو بهترین بازیکن ها هست شکی نیست . دوست ندارم به مقایسه مسی و رونالدو بپردازم (به خاطر جنجال ساز بودنش) اما شاید رونالدو یه خرده بد شانس بوده که در زمان مسی و ژاوی و اینیستا ظهور کرده.
بازی های رو در رو بیشتر می تونه کمک کنه تا بتونیم راجع بهشون نظر بدیم.

حالا حالا ها دوران این چند بازیکن و رقابتشون با هم دیگه ادامه داره تا اینکه زمانی برسه که نوبت به فابرگاس ها و نانی ها و اشلی یانگ ها برسه . که اون زمان هم خیلی دور نیست.

من تا دو روز پیش که همه می گفتن مسی طرفدار رونالدو بودم الآن هم هستم اما دیگه اون رونالدوی مورد نظر نیست بی شک رونالدو یک اعجوبه است اما دیگه واقعاً ضعیف شده . بازیکن ها عوض می شن اما مثل مارادونا و رونالدو اسمشون می مونه!:31::11:

sina.belyad
28-09-2011, 14:21
به نظر من بازیکن مثل رونالدو اصلا وجود نداره. از دریبل هاش گرفته تا شوتای دقیقو پر قدرتش.
واقعا حیف که رونالدو اول نشد.

بردیا
28-09-2011, 14:42
به نظرمن
ژاوی باید اول می شد
مسی دوم
اینیستاسوم
ولی نمی دونم چرا اسمی ازکاسیاس نیست!فکرنکنم به این زودیا نویرازکاسیاس جلوزده باشه ولی تولیست 10بازیکن برتراروپاکه اینجوری هست!

دلیل اینکه اسم نویر توی لیست هست ولی کاسیاس نیست به خاطر دفاع ضعیف شالکه نسبت به رئال هستش که نویر رو وادار به انجام واکنش های خیلی بیشتری نسبت به کاسیاس میکرد

Core
28-09-2011, 15:11
مسی در 2 3 سال اخیر به حدی پیشرفت کرده که حتی مقایسه کسی با اون در حال حاضر کار درستی نیست. بعید به نظر میرسه در آینده ی نزدیک هم کسی توان رقابت با مسی رو داشته باشه. توپ زیر پای مسی دیدنی هست. زمانی که پا توپ حرکت میکنه استیل فوق العاده ای داره.

Nasser_ZRE
11-10-2011, 14:46
مسی همچنان دست نیافتنی تر است

بی شک انتخاب لیونل مسی ستاره ی بزرگ بارسلونا, به عنوان بهترین بازیکن این فصل اروپا(۲۰۱۰/۲۰۱۱)
بهترین انتخاب یوفا هست. این بازیکن ۲۴ ساله در فصل گذشته موفق شد ۵۳ گل برای بارسلونا
به ثمر برساند و به نظر میرسد روند گلزنی این بازیکن در فصل جدید نیز ادامه پیدا کند. ضمن اینکه انتخاب این
بازیکن آرژانتینی که فوتبال حرفه ای خود را در بارسا شروع کرده , میتواند افتخاری برای مسئولان این
باشگاه کاتالانی باشد. زیرا علاوه بر مسی ۳ بازیکن دیگر این تیم نیز توانسته اند در فهرست بهترین بازیکنان
اروپا قرار بگیرند.
لیست کامل این بازیکنان به شرح زیر میباشد:
۱.لیونل مسی (بارسلونا)
۲. کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)
۳. ژاوی (بارسلونا)
۴. آندرس اینیستا (بارسلونا)
۵. رادامل فالکائو (پورتو/اتلتیکومادرید)
۶. وین رونی (منچستریونایتد)
۷. نمانیا ویدیچ (منچستریونایتد)
۸. زلاتان ایبراهیموویچ (میلان)
۹. جرارد پیکه (بارسلونا)
۱۰ مانوئل نویر (شالکه/بایرن مونیخ)

nw_nk
21-10-2011, 16:28
اینیستا: کریس رونالدو یکی ازبهترین بازیکنان دنیاست

از نظر این ستاره اسپانیایی ، رونالدو یکی از بهترین بازیکنان حاضر در دنیای فوتبال است

سایت گل- آندرس اینیستا بازی ساز باتجربه باشگاه بارسلونا در صحبتهایی به تمجید از کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال پرداخته و او را یکی از بهترین بازیکنان دنیای فوتبال نامیده

رونالدو که عنوان برترین بازیکن فیفا در سال 2008 را یدک می کشد ، این روزها از سوی هواداران تیمهای حریف رئال مادرید مورد اهانت قرار می گیرد. البته خود رونالدو معتقد است که این رفتارها عادی است؛ چرا که خیلی ها به موفقیت او حسادت می کنند.

اینیستا در واکنش به رفتاری که هواداران تیمهای مختلف نسبت به رونالدو دارند گفت:« هیچ چیزی نمی توان درمورد فکر و گفته های هواداران مطرح کرد ولی کریس ازنظر من بازیکن بزرگی است و یکی از بهترین بازیکنان دنیاست.»

اینیستای 27 ساله در ادامه صحبتهایش درمورد احتمال اهدای جایزه بهترین بازیکن دنیا به او که مسی را از رسیدن به این عنوان بازخواهد داشت، به آ.اس گفت:« درحال حاضر هیچ شکی نیست که مسی ستاره شماره یک فوتبال دنیاست. این مسائل مرا نگران نمی کند. من فقط نگران سطح بازی کردنم در بارسا و حفظ این سطح خوب هستم تا بتوانیم به قهرمانی هایمان ادامه دهیم. من برای کسب عنوان بهترین بازیکن دنیا بازی نمی کنم و برایم مهم هم نیست که آیا بهترین هستم یا نه. من به خاطر عشق و علاقه ام فوتبال بازی می کنم؛ چون در بهترین تیم دنیا هستم و چون کسب عنوان قهرمانی و خوشحال شدن هواداران از قهرمانی ما ، مرا بسیار خوشحال می کند. من برای اثبات توانایی هایم فوتبال بازی نمی کنم.»

By Ghazal Ziari

2011/10/21

nw_nk
06-11-2011, 19:06
مورینیو: کفش طلا عینی تر از توپ طلاست

ارزشگذاری سرمربی رئال روی توپ طلا کمتر شنیده شده بود

سایت گل - سرمربی رئال مادرید با به زبان اوردن حرفهایی جالب از کریس رونالدو و گلزنی هایش تقدیر کرد.

به گزارش گل مورینیو درباره اعطای كفش طلایی اروپا به رونالدو گفت: از نظر من جایزه كفش طلایی عینی تر و هدفمندتر از توپ طلای اروپا است. اگر گل بزنید این جایزه را دریافت می كنید و اگر نتوانید آن رانخواهید گرفت.

سرمربی رئال مادرید گفت: به كریستیانو به خاطر این جایزه تبریك می گویم چون ارقامی كه او در رئال مادرید ثبت كرد واقعا فوق العاده است.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/11/6