ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درمورد تمام شدن جوهر

maksh
26-07-2011, 14:49
سلام خدمت دوستان من تازگیا پرینتر hp photo smart plus گرفتم الان که جوهر کارتریجشو شارژ کردم از کجا بفهمم که دوباره داره کم میشه چون دیگه آلارمش واقعی نیست وشنیدم اگه جوهرش تموم شه چیپش میسوزه کمکم کنید ممنون

mehran gorji
26-07-2011, 15:15
الان که جوهر کارتریجشو شارژ کردم از کجا بفهمم که دوباره داره کم میشه
اینکه جوهر تمام شود و بلافاصله کمرنگ زد سریعش شارژ کنید.
اینکه کارتریج را تو دستت بگیری و تشخیص بدی که اخراشه{اینو ماهایی که تا حالا به اندازه موه های سرمون شارژ زدشم با یه دست گرفتن متوجه میشیم}

گه جوهرش تموم شه چیپش میسوزه
تمام شدن جوهر ربطی به سوختتن کارتریج نداره.
کنار پرینتر اسپیکر مانیتور موبایل اهن ربا یا کلا چیزی که میدان نفناطیسی ایجاد میکنه نزارید.
مثلا از اسپیکر 50 سانت فاصله دهید.

maksh
30-07-2011, 20:17
سلام مجدد لطفا کمک مشکلم بزرگتر شد من کارتریج قابل شارژ گرفتم واول رنگ مشکی رو عوض کردم که باید چیپ زیر اصلی رو میکندم و رو این یکی میچسبوندم .خوب این کارو کردم مشکلی نبود جز سیاه نبودن رنگ اما امروز دیدم رنگ زردم ارور میده که داره تموم میشه خوب این یکی رو هم مثل قبلی عوض کردم ولی فرقینکرد تازه شروع کرد کل رنگها روخط خطی زدن تا اخرش پیغام داد کل رنگها تموم شدن یا کارتریج قلابیه ودیگه هیچ سفید سفید.
ازکپیش که استفذده کردم هم سیاه وسفید زد .کمکم کنید لازمش دارم امتحانام داره شروع میشه خیلی لازمه

mehran gorji
30-07-2011, 20:24
هد دچار مشکل شده.
حالا بر اثر استفاده جوهرمناسب یا تزریق غیر اصولی.
اگر دستگاه برایتان مهم است.
توصیه من .
دستگاه را هرچه زود تر نزد متخصص ببرید.
از نظر من پمپ فقط روی پلاتر اصولی است.
و به غیر از پلاتر من توصیه نمیکنم.

maksh
31-07-2011, 11:50
سلام آقامهران از دیشب تاحالا 50تا پرینت گرفتم رنگهاشو شارژ کردم قرمز وآبی ومشکی ولی هرباریهرنگی رو نمیگرفت البته مشکی رم شارژ کردم ولی انگار زیاد شارژکردم یا چی شدنمیدونم ولی صبح کهرفتم سروقتش جوهر مشکی میداد روکاغذ یاکثیفمیکرد بعضی وقتا هم تک رنگ مثلا زرد میزد کلی پرینت گرفتم بارنگهای اصلی تا مثلا هد اگه جوهر اضافی داره خشکش نکنه شاید موثر بود نمونه عکسهارو میگذارم ببین چه بلایی سرش اومده ممنون

---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

mehran gorji
31-07-2011, 13:19
سلام عکس ها رو بزار تا ببینم شاید خودت بتونی ردیفش کنی.

maksh
31-07-2011, 13:33
عکسهارو گذاشتم لو د نشده الانم دسترسی ندارم باموبایلم
راستی هد رو دراوردم غرق جوهر مشکی بود فقط بادستمال کاغذی پاکش کردم حالا چیکار کنم البته شب الان سرکار هستم بازم ممنون

mehran gorji
31-07-2011, 14:37
عزیزم من چشم بشته نمیتونم بازگو کنم.
باید شرایط دستگاه را از نزدیک دید.
بررسی کرد.
و ابزار اماده باشو.
از قبیل حلال بیرونی حلال داخلی جوهر و ....
نیاز به بررسی دارد.

mehran gorji
31-07-2011, 14:51
عزیزان دوستمان مشکلشان خارج از تاپیک حل شده.
تلفنی
در صورت مشکل به ایشان کمک مینماییم.

maksh
01-08-2011, 09:31
باسلام مجدد آقامهران عکسهایی که میخواستم لود کنم ایناس چرا رنگهااینطوری ان بازم از کمکت ممنون

mehran gorji
01-08-2011, 11:43
سلام عزیزم.
شما میگی رنگها اینطورین من که ندیدم چطورین؟:13:
با ندیدن نمونه پرینت نمیتونم چیزی رو با اطمینان بیان کنم.

maksh
01-08-2011, 12:14
عکس اصلی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عکس من
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببینیم اینبار میشه عکسهارو ببینیم

mehran gorji
01-08-2011, 14:46
عزیزم این مشکلات بر اثر شارژ نادرست و استفاده از جوهر نامناسب پیش میاد.

باید با حالال هم مخزن و هد کاملا خام شوند و از نوع با جوهر اصلی راه اندازی شوند.

clickestan
01-08-2011, 15:19
سلام من موقع پرینتر کردن وقتی پرینت میکنم در حاشیه سمت چپ برگه تعداد 4یا5 تا نقطه به فاصله 2سانتی وجود دارد در صفحه پرینت شده مشکل از چیست راهنمایی کنید خواهشان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

mehran gorji
01-08-2011, 15:31
این تاپیک مربوط به شروع کننده تاپیک میباشد.
برای سوالتان یا تاپیک جدید باز کنید یا در تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پست دهید.

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

و سعی کنید مدل پرینتر را اعلام کنید.
. نمونه پرینت را اسکن کنید اپلود کنید تو سایت بزارید تا سریعا بررسی نمایم

maksh
02-08-2011, 09:23
سلام مجدد آقامهران اون رنگ مثلا مشکیه ! چرارنگ پریده است یعنی به خاطر همون مارک جوهرشه (نامناسب) یا از پرینترم میتونه باشه

البته نوشته هایی اگه احیانا توتصویر دیدید برای پشت برگه بود

lpln_psdk70
02-08-2011, 14:35
سلام اقا من پرینتر hp photo smart c4683 دارم کارتریجش رو دو بار شارژ کردم این اخرین بار کارتریج مشکیه این ارور رو میدهincompatible cartrige
رنگی تکی کار میکنه ولی مشکیش همون ارور رو میده
جون من سریع جواب بدید lpln_psdk70@yahoo.com

mehran gorji
02-08-2011, 18:04
سلام اقا من پرینتر hp photo smart c4683 دارم کارتریجش رو دو بار شارژ کردم این اخرین بار کارتریج مشکیه این ارور رو میدهincompatible cartrige
رنگی تکی کار میکنه ولی مشکیش همون ارور رو میده
جون من سریع جواب بدید lpln_psdk70@yahoo.com
سلام.
2 بار پست ندید.
جواب را تو ون تاپیک دادم.
موفق باشی

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

سلام مجدد آقامهران اون رنگ مثلا مشکیه ! چرارنگ پریده است یعنی به خاطر همون مارک جوهرشه (نامناسب) یا از پرینترم میتونه باشه

البته نوشته هایی اگه احیانا توتصویر دیدید برای پشت برگه بود
دوستمان مشکلشان را تلفنی مطرح کردند.
OK شد

maksh
04-08-2011, 12:55
سلام آقامهران تشکر راهنمائیات کمکم کرد امیدوارم اینبار خراب کاری نشه همونطورکه گفتین c5280 گرفتم 155000 اون یکی روهم 20000 برداشت:2::41: ولی خودمونیم حسابی نقره داغ شدم وکلا چشم ترسیده

mehran gorji
04-08-2011, 15:16
اشکال نداره.
این برات تجربه شد برای خرید دستگاه حتما مشاوره بگیری.
و بدونی چه دستگاهی برای چه کاربردی بخری:13:

ایشالله مبارکت باشه و چرخ دنده هاش برات بچرخه.:46:

maksh
04-08-2011, 17:06
انشاء الله به لطف خدا ومشاوره های شما دوستان البته برای قبلی مثلامشاوره گرفتم ولی آدمش اینکاره نبود
درکل خیلی ممنون:happy: