مشاهده نسخه کامل
: رندر اتاق ...
درود
چند ماهی مریضی جسمی بدی امانم رو بریده بود کلا از دنیای 3بعدی به دور بودم :41:حالا برگشتم اما باید اقرار کنم خیلی از دانستنیهام یادم رفته:13:یه طرحی که خالی از اشکال نیست برای دل خودم زدم با تشکر :40:
max 2010
vray1.5
Photoshop
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
One Mania
26-07-2011, 14:15
واقعاً زیبا هست. ای کاش من هم می تونستم از این کارها یاد بگیرم. ولی بیشتر وقتم صرف برنامه نویسی می شه.
واقعاً زیبا هست. ای کاش من هم می تونستم از این کارها یاد بگیرم. ولی بیشتر وقتم صرف برنامه نویسی می شه.
باورت نمیشه من هم آرزومه برنامه نویسی کنم اما هیچی حالیم نیست اخه در صنعت گیم سازی برنامه نویسی حرف اول رو میزنه:46:
كار زيبايي هست.افرين :11:
فقط به نظرم صحنه رو بيجهت شلوغ كردي.
سلام×
ضمن اینکه بگم واقعا زیباست و خلاقیت شما رو تحصین میکنم، چند تا چیز کوچیک به چشمم خورد.
ساعتتون شیشه ای داره که به نظر میاد کاملا صافه! این بستگی به خودتون داره ولی اگه یه انحنا به بیرون بهش بدین یکم از بازتاب نور بیرون رو بصورت Highlight نشون میده که قشنگه.
مجسمه ها یکم زیادی برّاقن، اگه کاری کنید که تیره تر به نظر بیان به نظرم از نظر contrast با بقیه ی صحنه همخوانی داره. هرچند خیلی زیباس!
بعضی سایه های روی تخت حالت نویز دارن!
کشوهای میز خیلی قشنگ شدن، ولی چرا دسته نداره!؟
مدل اون توپ وسط صحنه هم به نظر میاد خطوط smooth و نرمی نداره و شکستگی داره. (در موردش بگم که قسمت interpolate اون spline رو اگه روی adaptive بزارید این مشکل حل میشه. البته اگه مدلش به هم نریزه.)
در آخرم اگه جسارت نیست بپرسم زمان رندر چقدر بود؟ اگه Antialias رو بیشتر بکنید دلنواز تر میشه.
در کل کار بسیار زیبایی بود! تبریک میگم.
موفق باشید.
سلام×
ضمن اینکه بگم واقعا زیباست و خلاقیت شما رو تحصین میکنم، چند تا چیز کوچیک به چشمم خورد.
ساعتتون شیشه ای داره که به نظر میاد کاملا صافه! این بستگی به خودتون داره ولی اگه یه انحنا به بیرون بهش بدین یکم از بازتاب نور بیرون رو بصورت Highlight نشون میده که قشنگه.
مجسمه ها یکم زیادی برّاقن، اگه کاری کنید که تیره تر به نظر بیان به نظرم از نظر contrast با بقیه ی صحنه همخوانی داره. هرچند خیلی زیباس!
بعضی سایه های روی تخت حالت نویز دارن!
کشوهای میز خیلی قشنگ شدن، ولی چرا دسته نداره!؟
مدل اون توپ وسط صحنه هم به نظر میاد خطوط smooth و نرمی نداره و شکستگی داره. (در موردش بگم که قسمت interpolate اون spline رو اگه روی adaptive بزارید این مشکل حل میشه. البته اگه مدلش به هم نریزه.)
در آخرم اگه جسارت نیست بپرسم زمان رندر چقدر بود؟ اگه Antialias رو بیشتر بکنید دلنواز تر میشه.
در کل کار بسیار زیبایی بود! تبریک میگم.
موفق باشید.
تشکر از نقد خوبتون:40:
در مورد سایه های روی تخت درست میگین ولی تنظیمات vray رو خیلی بالا بردم تا شاید نویز برطرف بشه اما ولی دارم روش کار میکنم شاید فرجی شد این نویز رو هم برطرف کردم
در مورد زمان رندر سیستم بدی ندارم سی پی یو 8 مگ کش هست همرا با 10 گیگ رم
زمان رندر فکر کنم به زیر 15 دقیقه بود البته مهمترین عامل در کم بودن زمان رندر در هر سیستمی بستگی به تنظیمات وی ری داره مثلا در مورد لایت کش تنظیم subdivs 500 گزاشتم ولی همین رو میتونم روی 1000 بزارم با زمان رندر تقریبا 2 برابر با کمترین تاثیر ممکن که با subdivs 500 فرقی نداره در کل مدیریت تنظیمات ویری خیلی مهمه موفق باشید
و در مورد ساعت این مدل اماده بود شیشه نداشت :31:
دسته درب کمد با یاداوری ما اضافه شد با تشکر فراوان:11:
mojtaba_14
27-07-2011, 00:46
خیلی خوب شده و نورش خیلی جالب در اومده.
فقط فکر می کنم تکسچری که برای بامپ کف دادی،با difiuse هماهنگ نیست و تو جاهای غلطی خط انداخته.
یه سوال،سمت چپ مدل،منظورم سمت مخالف نوری که وارد میشه،خالیه و دیوار نداره،درسته؟چون تو رفلکتهایی که تو اون گوی جلو و آباژور افتاده سمت چپ کاملاً رفلکت سفید داره.
meysam 3d
27-07-2011, 09:47
اگه میشه دوباره عکس رو آپ کنید نمیاد :41:
اگه میشه دوباره عکس رو آپ کنید نمیاد :41:
سلام میثم جان خوبی ؟:20:
امروز 3 بار اپلود کردم و هر3 بار لینکاشون بعد از چند دقیقه میپرن:2:
بروبچ یه سایت اپلود خوب برای اپلود عکس با ماندگاری بالا معرفی کنن:11:
در ضمن بنا به دلایلی بالاتنه مجسمه زن رو با فتوشاپ سانسور کردم:27:
خیلی خوب شده و نورش خیلی جالب در اومده.
فقط فکر می کنم تکسچری که برای بامپ کف دادی،با difiuse هماهنگ نیست و تو جاهای غلطی خط انداخته.
یه سوال،سمت چپ مدل،منظورم سمت مخالف نوری که وارد میشه،خالیه و دیوار نداره،درسته؟چون تو رفلکتهایی که تو اون گوی جلو و آباژور افتاده سمت چپ کاملاً رفلکت سفید داره.
سلام
مجتبی جان بعله درست میگین دیوار نداره اون طرف:31:بلد بودم اتاق طراحی کنم میرفتم معماری میخوندم:27:
meysam 3d
28-07-2011, 07:56
کارت عالی شد پسر!
موفق باشید
اینم یه سایت آپلود معروف. من باهاش کار میکنم تاحالا مشکلی ندیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.