ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل scroll كردن در محيط اديوس

Layth_lh
26-07-2011, 11:57
سلام

با اسكرول بار ها در اديوس مشكل دارم و با دوبار نصب ويندوز باز هم رفع نشد در صورتي كه قبلا اينطوري نبود.

منظورم اينه كه اصولا وقتي روي اسكرول بار كليك ميشه و دراگ ميشه بايد صفحه بالا پايين يا چپ و راست بشه ولي در اديوس من نمي تونم اين كارو بكنم انگار كه نوارهاي لغزنده قفل شدن .

مي خواستم ببينم كه چاره اي براي اين كار سراغ داريد مثلا گزينه اي چيزي كه فعال كنم نيست ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این عکس به شکل اتوماتیک کوچک شده است. برای مشاهده تصویر در اندازه اصلی بر روی این نوار کلیک کنید. ابعاد اصلی عکس 1024x737 میباشد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين تصوير از اندازه واقعي خود کوچکتر نمايش داده مي شود. براي ديدن اين تصوير در اندازه واقعي اينجا را کليک کنيد. اندازه واقعي اين تصوير 1024 در 737 پيکسل است.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_aa
28-07-2011, 15:35
دوست عزیز ، روی هر جا میخوای اسکرول کار کنه اول کلیک کن ، بعد اسکرول فعال میشه.
اگه می خوای اسکرول اتوماتیک کار کنه ، باید یه موس داشته باشی که خودش قابلیت دیتکت صفحه های مختلف رو داشته باشه و رو هر صفحه ای وایسی اسکرول کنی ، همون صفحه اسکرول شه. مثلا موس A4Tech WOP-35PU این قابلیت رو دره.
در ضمن این قابلیت فقط تو ویندوز Xp کار می کنه.تو 7 کار نمیکنه.

Layth_lh
02-08-2011, 16:01
بله خوب اين واضحه مثلا وقتي دارم تو timeline كار مي كنم يعني محيطش فعاله ديگه درسته ؟؟ با اين حال باز هم كليك مي كنم و مطمئن مي شم كه فعاله ولي باز هم نوار لغزنده كار نمي كنه . اميدوارم منظورم رو فهميده باشيد.

بزاريد براتون يه مثال بزنم فرض كنيد كه تو محيط فاير فاكس مي خوايد صفحه رو بالا پايين كنيد خوب كافيه كه نوار لغزنده رو بكشي بالا پايين درسته ؟

تو اديوس من نمي تونم اين كارو بكنم فقط مي تونم از اون فلش هاي بالا و پايين يا چپ و راست تو صفحه ها جابجا بشم علاوه بر اينكه مي تونم با كليد وسط ماوس (با چرخاندن ) جابجا بشم.
با تشكر