مشاهده نسخه کامل
: لطفا یه پاور مناسب برای این سیستم پیشنهاد کنید
سلام
من دارم سیستم تهیه می کنم دیروز تو بازار می گفتن پاورت ضعیفه
سیستم اینه
CPU:Intel Core i7 2600K
M.B:Asus P8Z68-V Pro
RAM:Corsair Venegeance 16Gb 1600 CL9 (4x4Gb)
VGA:EVGA GTX460 768Mb
SSD:OCZ Vertex 3 120Gb
HDD: 2 X WD Caviar Black 1Tb SATA 6Gb/s RAID0
Power:Green GP635B-US
Case:Green Falcon
Monitor:Asus ML239H
می گفتن پاورش کم میاره . چه پاوری بگیرم؟
mInI_ClockEr
26-07-2011, 02:41
سلام
سیستم اینه
با سلام دوست گرامی
به نظر من کافی به شرط اینکه نخوای اورکلاک کنی
ولی اگه هزینه برات مهم نیست یه سری پاور برات پیشنهاد میکنم که توبازار باید یه خورده دنبالشون بگردی 700FSP که گارانتی فارس میاره 750 سوپر فلاور که گارانتیPIP میاره و در نهایت که اصلاً توصیه نمیکنم گرین 885 هست
میدونی برای چی به شما این 2 تا پاور رو پیشنهاد دادم
یه سر حتماً به این لینک بزنی میبینی که از قویترین تولید کنندگان پاور هست برخلاف اونچیزی که ما فکر میکنیم
مثلاً همین سوپر فلاور تنها تولید کننده پاور هست که حدود10-11 تا پاور با رده انرژی 80 پلاتینیوم داره جایی که برند های کولر مستر ترمالتیک ای سی بل و حتی انرمکس که یه چیز رویایی برای ما ایرانی ها هست هیچ حرفی برای گفتن ندارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تصمیم با خودت هست
این پاور رو تو بازار رضا قیمت گرفتم با 18 ماه گارنتی 2 هفته پیش 145 تومن 6 تا ریل 12 ولت داره اینم عکس و لینک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی هم که تو سایت خود فارس زده 162 تومن 25 ماه گارانتی داره و سر طلایی هست این لینک و عکسش
باز اگه میخوای میتونی بری گرین بخری
این هم بهترین وضعیت گرین هست تازه اگه دقیقاً کپی برابر اصل شرکت سون تیم محصولاتش رو بزنه
سلام.
پاوری که در نظر گرفتید، کاملا کافیه و هیچ مشکلی با اون نخواهید داشت.
موفق باشید.
PC_Expert
26-07-2011, 08:59
سلام
سیستم اینه
پاور شما کاملا" کافیه. میتونید به thermaltake tr600-p هم فکر کنید که انتخاب بهتری هست.
این که دوستمون اشاره کردن اصلا گرین نخرم و پاوری مثل سوپرفلاور رو نظر داشتند من خیلی متوجه جزئیات برتری این پاور نسبت به گرین نشدم. دوستان دیگر تائید می کنند؟
mInI_ClockEr
29-07-2011, 05:17
این که دوستمون اشاره کردن اصلا گرین نخرم و پاوری مثل سوپرفلاور رو نظر داشتند من خیلی متوجه جزئیات برتری این پاور نسبت به گرین نشدم. دوستان دیگر تائید می کنند؟
والا از من که گفتن ولی تو کیفیت پاور های FSP که گارانتی فارس میاره هم شک نکن فقط یه خورده گرون هستن
happyfeat
29-07-2011, 10:33
سلام
سیستم اینه
پاور شما همون طور که دوستان هم گفتن کاملا کافی هستش برای سیستمی که ذکر کردید
شرکت گرین خودش تولید کننده نیستش و اکثر پاور های این شرکت به صورت OEM ، کمپانی هایی مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs هستش که اکثر پاورهایش مربوط به کمپانی Seventeam هستش که اگه روی برد این پاور ها توجه کنید متوجه این موضوع میشید و هر چی هم باشه 50 ماه گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی داره که میشه بهش اعتماد کرد و قیمت متعادل تری هم نسبت به برند های وارداتی هم داره واسه همین ارزش خرید بالاتری داره :10:
شرکت گرین خودش تولید کننده نیستش و اکثر پاور های این شرکت به صورت OEM ، کمپانی هایی مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs هستش که اکثر پاورهایش مربوط به کمپانی Seventeam هستش که اگه روی برد این پاور ها توجه کنید متوجه این موضوع میشید و هر چی هم باشه 50 ماه گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی داره که میشه بهش اعتماد کرد و قیمت متعادل تری هم نسبت به برند های وارداتی هم داره واسه همین ارزش خرید بالاتری داره
البته سری Gold و برخی پاور های دیگه رو شرکت High Power میزنه که در رابطه با اعتبارش میتونید سرچی کنید...
موفق باشید.
sasan816
30-07-2011, 15:42
شرکت گرین خودش تولید کننده نیستش]
درسته تولید کننده نیست ولی مونتاژ کننده که هست درست مثل مانیتورهای مونتاژی داخل که از نظر کیفیت :2: هستند
هر چی هم باشه 50 ماه گارانتی و خدمات پس از فروش خوبی داره که میشه بهش اعتماد کر
البته امار خدمات پس از فروشش و طرز برخورد با مشتری که دیگه سر به فلک میکشه
happyfeat
30-07-2011, 18:23
درسته تولید کننده نیست ولی مونتاژ کننده که هست درست مثل مانیتورهای مونتاژی داخل که از نظر کیفیت :2: هستند
تا اونجا که من می دونم شرکت گرین برای برد ها و قطعات اصلی پاور ها حتی مونتاژ هم نمیکنه و به صورت سفارشی و OEM پاور ها رو وارد میکنه. در مورد بستن فن پاور اینها .... :27:
اگه شما مدرکی در مورد مونتاژ پاور ها دارید ممنون میشم ارائه کنید
البته امار خدمات پس از فروشش و طرز برخورد با مشتری که دیگه سر به فلک میکشه
در مورد طرز برخورد با مشتری من که با این همه گارانتی سر و کله زدم به جرئت می تونم بگم آینده سیما خدمات خیلی خوبی رو به مشتری ها میده و طرز برخورد با مشتری ها هم خوب بوده . این چیزی بوده که من دیدم :46:
sasan816
30-07-2011, 20:59
تا اونجا که من می دونم شرکت گرین برای برد ها و قطعات اصلی پاور ها حتی مونتاژ هم نمیکنه و به صورت سفارشی و OEM پاور ها رو وارد میکنه. در مورد بستن فن پاور اینها ....
اگه شما مدرکی در مورد مونتاژ پاور ها دارید ممنون میشم ارائه کنید
شما اگر مدرکی دال بر نظر من داری ارائه کن در ضمن شرکتی که نمیدونه داخل پاورش چی وجود داره چطوری گارانتی میکنه ؟
در ضمن این نکته رو هم اضافه میکنم اگر oem صفارشش رو میزنه و خودشم مونتاژ میکنه پس هزینه ی کمتر در مقایه با سایر پاور ها از کجا میاد نکنه روی آب مونتاژ میشه
baloteli
30-07-2011, 21:09
'گرین میاد قطعات رو جدا میاره و روی بورد (pcb) سوار میکنه و بعد قاب و .... . که این قضیه با توجه به هزینه های بالاتر در خارج از کشور معمولا اینطوری نیست . تا اونجا که من اطلاع دارم به طور معمول pcb (مدار اصلی) به صورت مونتاژ شده و آماده وارد میشه و فقط قاب و نصب کابلها و بسته بندی اینجا صورت میگیره که در این صورت دیگه نمیشه گفت مونتاژ داخل
happyfeat
30-07-2011, 21:28
شما اگر مدرکی دال بر نظر من داری ارائه کن در ضمن شرکتی که نمیدونه داخل پاورش چی وجود داره چطوری گارانتی میکنه ؟
در ضمن این نکته رو هم اضافه میکنم اگر oem صفارشش رو میزنه و خودشم مونتاژ میکنه پس هزینه ی کمتر در مقایه با سایر پاور ها از کجا میاد نکنه روی آب مونتاژ میشه
دوست عزیز بحث با شما من یاد یکی از دوستان تو انجمن می اندازه که هیچ مدرکی برای حرف هاییی که میزنه نمیتونه ارائه بده
oem بودن محصولات گرین از کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs و کفیت خوب و عالی پاور های این کمپانی ها تو اکثر برند ها مثل کولر مستر و ocz و .... همه و همه دال بر گارانتی 50 ماهه این پاور ها هستش اگه اطلاعات داشته باشید و دقت کنید می بینید خیلی از پاور های شرکت های دیگه مثل کولر مستر وthermaltake و ... همه از تولیدات شرکت هایی که بالا ذکر کردم هستند و هیچ کدام تولید کننده اصلی پاور نیستند ....اون موقع کولر مستر و ترمال تیک و ... هم چرا پاور هاشون را گارانتی می کنن وقتی نمی دونن داخل پاور چی هستش ؟؟؟؟!!!!:31::27:
هزینه کمتر پاور ها هم بر میگرده به مسائل واردات و هزینه اجباری گارانتی ها روی محصولاتشون و غیره اگه یه سرچ کوچک به قیمت جهانی مخصولاتی مثل کولر مستر و .... برنید متوجه مقدار اختلاف قیمت خواهید شد :31::46:
در ضمن بد نیست مقاله زیر رو هم یه مطالعه داشته باشید و در مورد کمپانی های سازنده پاور هم اطلاعاتی رو به دست می آورید :
baloteli
30-07-2011, 21:44
دوست عزیز بحث با شما من یاد یکی از دوستان تو انجمن می اندازه که هیچ مدرکی برای حرف هاییی که میزنه نمیتونه ارائه بده oem بودن محصولات گرین از کمپانی های بزرگ تولید کننده پاور مثل Seventeam, hec, Zippy-Emacs و کفیت خوب و عالی پاور های این کمپانی ها تو اکثر برند ها مثل کولر مستر و ocz و .... همه و همه دال بر گارانتی 50 ماهه این پاور ها هستش اگه اطلاعات داشته باشید و دقت کنید می بینید خیلی از پاور های شرکت های دیگه مثل کولر مستر وthermaltake و ... همه از تولیدات شرکت هایی که بالا ذکر کردم هستند و هیچ کدام تولید کننده اصلی پاور نیستند ....اون موقع کولر مستر و ترمال تیک و ... هم چرا پاور هاشون را گارانتی می کنن وقتی نمی دونن داخل پاور چی هستش ؟؟؟؟!!!! خوب این که نشد دلیل هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه اگر لینک معتبر یا تاییدی از یک جایی به جر خود گرین و دارو دستهاش داری بگذار وگرنه حرفت هیچ ارزشی ندار:39::39::39:
sasan816
30-07-2011, 21:54
خوب این که نشد دلیل هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه اگر لینک معتبر یا تاییدی از یک جایی به جر خود گرین و دارو دستهاش داری بگذار وگرنه حرفت هیچ ارزشی ندار
متاسفانه لینک معتبر بیش از لینکهای داخلی وجود نداره چون گیرین یک برند جهانی نیست چون بقول خودشون ایران تحریمه و.. دلیل دیگه یه هر حال این بحث دیگه بهتره تموم بشه چون قبلا در مورد کیفیت :گرین همچنین پشتبانیش و آمار خرابی مخصوصا فنش بحث شده
من مقایسه ای بین چند تا برند رو با تست های موجود قرار دادم از سایت تست ایرانی
خوب این سایت گرین
سمت چپش چیرو نشون میده ؟
پس اون موقع چون از کولر مستر هم تعریف شده دارو دسته دریا کامپیوتر و غیره هستن و
کولر مستر و غیره تعریف کردن داره چه چیزی رو تعریف کنه وقتی تستها و ریویو جهانی دارند بازم میگم اگه تست یا بنچمارک چیزی از از یک سایت معتبر جهانی دارید قرار بدید در غیر این صورت صحبتهاتون هیچ ارزشی ندار:27::21:
happyfeat
30-07-2011, 21:57
خوب این که نشد دلیل هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه اگر لینک معتبر یا تاییدی از یک جایی به جر خود گرین و دارو دستهاش داری بگذار وگرنه حرفت هیچ ارزشی ندار:39::39::39:
شما مثل اینکه پست بالا رو اصلا نخوندی و هدفی غیر از به انحراف کشیدن تاپیک ندارید
من مقایسه ای بین چند تا برند رو با تست های موجود قرار دادم از سایت تست ایرانی
حالا دارو و دسته ایناا جه معنی میده نمی فهمم
پس اون موقع چون از کولر مستر هم تعریف شده دارو دسته دریا کامپیوتر و غیره هستن و ......
صحبت شما هیچ جنبه منطقی نداره و ارزش بحث هم رو این موضوع نمی بینم من توضیحات کامل رو تو پست بالا دادم. حالا قبول کردن و نکردن این موضوع نظر شخی هر کسی هستش و برای هر کسی محترم اما اگه دلیل قانع کننده با ارائه دلیل و مدرک قابل بحثی دارید ارائه بدید در غیر این صورت این پست هایی که مثل این پست میدید اصلا ارزش بحث و صحبت نداره دوست من
happyfeat
30-07-2011, 22:47
کولر مستر و غیره تعریف کردن داره چه چیزی رو تعریف کنه وقتی تستها و ریویو جهانی دارند بازم میگم اگه تست یا بنچمارک چیزی از از یک سایت معتبر جهانی دارید قرار بدید در غیر این صورت صحبتهاتون هیچ ارزشی ندار:27::21:
دوست عزیز شما از محصولات یک شرکت داخلی که زمینه فعالیتش فقط داخل ایرانه و محصولات oem شرکت های خارجی رو داره انتظار بنچ مارک جهانی دارید ؟؟؟!!!!:thumbsup::34::16::16::16::16:
خنده دار ترین چیزی بود که شنیدم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون شما اصلا موضوع بحث رو نمی دونید چی هستش و سر چی دارید بحث می کنید
برای مقایسه و تست می تونید از تست های جهانی همون مدل کولر مستر استفاده کنید و تفاوت ها رو ببینید
تست سایت های سخت افزار رو هم که قبول ندارید که دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه:27::13::11:
دوست عزیز شما از محصولات یک شرکت داخلی که زمینه فعالیتش فقط داخل ایرانه و محصولات oem شرکت های خارجی رو داره انتظار بنچ مارک جهانی دارید ؟؟؟!!!!:thumbsup::34::16::16::16::16:
خنده دار ترین چیزی بود که شنیدم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون شما اصلا موضوع بحث رو نمی دونید چی هستش و سر چی دارید بحث می کنید
برای مقایسه و تست می تونید از تست های جهانی همون مدل کولر مستر استفاده کنید و تفاوت ها رو ببینید
تست سایت های سخت افزار رو هم که قبول ندارید که دیگه چیزی برای گفتن نمیمونه:27::13::11:
علی جان مشکل این جاست که ایشان متوجه نیستند که از یک برند مونتاژ داخل، نمیشه انتظار تست و بنچمارک از سایت های خارجی داشت.
برای مثال پاور فوق العاده Green GP1000B-Gold در سایت های خارجی معتبر مثل Tomshardware-Anandtech-Xbitlabs و غیره تحت عنوان OCZ Z1000M بررسی شده، و این همون پاوری هست که High Power تولید کرده،و به اسم های مختلف بفروش میرسه.
OCZ و Green.
'گرین میاد قطعات رو جدا میاره و روی بورد (pcb) سوار میکنه و بعد قاب و .... . که این قضیه با توجه به هزینه های بالاتر در خارج از کشور معمولا اینطوری نیست . تا اونجا که من اطلاع دارم به طور معمول pcb (مدار اصلی) به صورت مونتاژ شده و آماده وارد میشه و فقط قاب و نصب کابلها و بسته بندی اینجا صورت میگیره که در این صورت دیگه نمیشه گفت مونتاژ داخل
تا موقعی که منبع و مدرکی برای گفته هاتون ارائه نکنید، انتظار قبول کردن اون ها رو از کاربران یکی از بزرگترین فروم های تخصصی کامپیوتر نداشته باشید.
این جا، برای هر گفته ای مثل این، باید دلیل و مدرک داشت، وگرنه مانند بعضی از کاربران میشید که...
موفق باشید/
Ultra_Black
30-07-2011, 23:37
این بحث رو همین جا تمومش کنید...!
دلیلی برای بحث وجود نداره،هرکس بنا به تجربیات و داشته های خودش دوست داشت از گرین پیشنهاد بده و هر کس هم دوست نداشت از برندهای دیگه...
و تا زمانی هم که دلیل موجهی برای بی کیفیتی برندی نداریم،نباید محصولاتش رو زیر سوال ببریم!
تاپیک قفل میشه.
پ.ن:
بعضی کاربران هم مواظب پست ها و الفاظشون باشن،این انجمن توهین به کاربران دیگه رو به هیچ عنوان تحمل تمی کنه و اگه موارد مشابهی ببینم به شدت با متخلفان برخورد خواهد شد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.