ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد پاور (کمک کنید)

mInI_ClockEr
26-07-2011, 00:00
با سلام
دوستان لطفاً کمک کنید یه سوال برام پیش اومده آخه میخوام برم پاور بگیرم
اونم اینه که الان من پاور AURUM GOLD 700 رو که از محصولات شرکت FSP هست رو انتخاب کردم
و در مورد اینکه آیا واقعاً توان خروجی 4 تا برق 6+2 پین برای کارتهای گرافیک رو داره با 700 وات
چون سیستمی که بتونه 2 تا کارت گرافیک نسبتاً حرفه ایی رو قبول کنه هم خودم معلوم نیست چقدر پاور میخواد

مثلاً الان 2 تا GTX 570 رو باید جواب بده دیگه مگه نه دوستان اگه قرار باشه جواب نده پس برای چی 4 تا خروجی pci6+2 روش گذاشتن
فقط میخوام از این بابت مطمئن بشم که بعداً هر کارتی رو حتی اگه نیاز به برق 8 پین داشت هم بصورت 2 تا یی میتونم استفاده کنم دیگه ؟؟؟
مثل 580 که بتونم SLI کنمش
جان من نگید برو گرین بگیر مطمئن تر هست که دیگه قاطی میکنم حالا هر سیاستی که داشته تازه روی پاور 885 ش 4 تا خروجی 6+2 پین گذاشته :21::21::21::21::21:

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

ببخشید دوستان اینم لینک این پاور
AURUM GOLD 700

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم فارس آورده ولی نمیدونم که باید از کجا پیداش کنم تو بازار ایران یدونه دیدم پشت ویترین رفتم قیمت گرفتم گفت 185 تومن ولی تو سایت خود فارس قیمتشو زده 162 تومن قسمت خرید اینترنتیش هم لامسب خراب هست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم لینک فارس 25 ماه هم گارانتی داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Erfan.
26-07-2011, 07:50
برای این که بتونید از چینش های چند گانه VGA استفاده کنید، علاوه بر خروجی، باید پاور بتونه VGA ها رو تامین کنه از نظر توان. برای مثال با پاور زیر 1000 وات 2X GTX 580 تقریبا پیشنهاد نمیشه.

باز شما کانفیگ سیستمتون رو بگید تا بهتر راهنمایی بشید.

موفق باشید.

PC_Expert
26-07-2011, 08:55
سلام
خروجی هایی پاور همیشه ارتباط مستقیمی با توان پاور نداره و با تبدیل هم میشه 2تا سوکت 4 پین رو به 6 پین و 8 پین تبدیل کرد. شما باید مقدار پاور پیشنهاد شده برای کارت گرافیک (آمپراژ شاخه 12 ولت) رو برای انتخاب پاور مد نظر قرار بدید.

mInI_ClockEr
26-07-2011, 10:54
برای این که بتونید از چینش های چند گانه VGA استفاده کنید، علاوه بر خروجی، باید پاور بتونه VGA ها رو تامین کنه از نظر توان. برای مثال با پاور زیر 1000 وات 2X GTX 580 تقریبا پیشنهاد نمیشه.

باز شما کانفیگ سیستمتون رو بگید تا بهتر راهنمایی بشید.

موفق باشید.

سلام
خروجی هایی پاور همیشه ارتباط مستقیمی با توان پاور نداره و با تبدیل هم میشه 2تا سوکت 4 پین رو به 6 پین و 8 پین تبدیل کرد. شما باید مقدار پاور پیشنهاد شده برای کارت گرافیک (آمپراژ شاخه 12 ولت) رو برای انتخاب پاور مد نظر قرار بدید.
1- سیستمم همیشه در حال تغییر هست دوست گرامی منظور این هست که چطوری بگم بعداً کم نیاره دیگه مثلاً اگه خواستم 2 تا کارت بندازم
2 - خب پس برای چی یه همچین پاورهایی تولید میشه آخه واقعاً من هر جور که فکر میکنم جور درنمیاد
خب از اول میتونست تولید کننده این خروجی ها رو کمتر بزاره یا نزاره آخه این دیگه به سیاست فروش یا اسم از خودش بجا گذاشتن نیست به نظر من در کل نمیدونم
اصلاً من قاطی کردم :2::2::2::2:
حالا پاور خوبی هست یا نه تو بازار قیمت گرفتم گفت 185 تومن ولی تو سایت فارس زدش 162 تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

PC_Expert
26-07-2011, 11:42
مشخصات پاور رو دیدم. از نظر استاندارد 80+ سری طلایی که داره حرف و حدیثی در مورد کیفیتش باقی نمیمونه.
این پاور 4 ریل در شاخه 12 ولتداره که هر کدوم 18 آمپر قدرت دارن و به احتمال زیاد قابل share هستن. (4 ریل برای 700 وات زیاده. 2 ریل منطقی تر بود) اما برای sli و کراسفایر 2 کارت قوی یقینا" کم خواهد آورد.

Erfan.
26-07-2011, 12:07
برای این که مطمئن باشید، از سری Gold Green که ساخت کمپانی High Power هستند تهیه کنید، عالین.