ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من درست متوجه شدم ؟

far2009
25-07-2011, 22:13
سلام دوستان

امروز قسمت شد رفتیم خیابان شیخ بهایی اصفهان که منبع تلویزیون های مختلف هست.

راستش زیاد تعریف تلویزیون های سه بعدی را شنیده بودم ولی تا حالا از این فاصله ندیده بودم :31:

وقتی برای اولین بار دیدم حقیقتا نگفتم وای چه جالب یا اینکه بخواهم جاخالی بدهم که به من نخوره :31:

در واقع تصویری که من دیدم 3 بعدی نبود بلکه چند تصویر 2 بعدی در فواصل مختلف بود. مثلا چند تا تماشاچی را نشان داد که فاصله صورت آنها تا شما متفاوت بود ولی وقتی به هر صورت نگاه می کردید یک چهره دو بعدی میدید.

من تجربه فیلم هایی قرمز و آبی ( 3 بعدی قدیمی ) را داشتم نظر من اینه که آنها از این مدلی ها بهتر نباشه بدتر نبود . چون آن قرمز و آبی ها یک تکه تر بود تا مثل این جدیدترها

یک مورد دیگه هم در مورد led هست که خیلی روش مانور داده میشه که کیفیت چه خواهد شد و ... ولی من که دیدم به نظرم نمیشد گفت نسبت به پلاسما و lcd خیلی تغییر کردند شاید بهتر باشه بگیم اصلا تغییر نکردند.

fery_lion
26-07-2011, 12:03
عینک زدید؟!

far2009
26-07-2011, 13:07
عینک زدید؟!
خوب معلومه :31: بدون عینک که یک تصویر تاره فقط

MoXa
26-07-2011, 13:13
منن از اونا دارم اما راضی نیستم اول خوب بود اما بعدا بد شد کیفیتش هم اومد پایین تازه فقط بفیلم ها سه بعدی میشدند برا همین انداختمش دور

fery_lion
26-07-2011, 18:40
خوب معلومه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون عینک که یک تصویر تاره فقط

متن رو درست نخوندم .. ببخشید:31: ... فک کردم تصویر تار رو توصیف میکنید:31: